17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При 8 часова заетост ще генерират на ден 37 600 лв. , за 1 година 117 312 000 лв. Това е абсолютна кражба, защото улиците са построени от Суверена с парите на Суверена за да гу ползва когато има нужда, а не служителите на Суверена да си пълнят гушата за негова сметка, отдавайки ни почасово под наем нашата си собсвеност. Крадът без да се крият

Бонев - ти си гооооооолям тъпанар

Не че виждаме как и къде се инвестират средствата от паркирането... Толкова милиони на година и накрая нищо...

Дотира се градски транспорт с парите от зоните. Нали не мислиш, че 1,60 за билет се купуват автобуси, вдигат се заплати на шофьори и се плаща гориво.

"Това, че не са проведени обществени обсъждания е ваш проблем, защото районният кмет трябва да ги организира. Учреденото право на паркиране е нонсенс, защото местата са много по-малко от автомобилите. Освен това през по-голямата част тези места ще стоят празни, защото хората ходят на работа,....." Голямо крадене ще падне от паркинги и гаражи......ненаядоха се.....не за комисионни........

А буферните паркинги къда са?-или няма сметка от тях.

Боклуци крадливи ненаяли се свинйе!!!

Ние софиянци, не сме съгласни! Искаме свиване на синята зона и увеличение на зелената зона! На позитано, специална vip червена зона! 5лв на час за червената мафия!

Аз съм доволен от зелената зона пред нас. Накойто не му харесва, на село няма никва зона.

ТИ СИ ДОВОЛЕН ПРЕД ВАС АМА КАТО СПРЕШ ПРЕД НАС КАКВО ДА ТЕ ПРАВЯ ?

Дано фалира фирмата -А тези където са пожелали да има зона да не може пеш да ходят- това е приумица на малко хора .Как ще желаят да плащат двойно . Толкова ли са богати пенсионерите .

Живея в зелена, бъдеща синя зона. Имам винетка, но не винаги си намирам лесно място. И пак съм против механичното увеличаване на зоните. Събират пари, а нищо не се влага обратно. Нито улиците са по-добри, нито тротоарите. Не са направили и нито един от обещаните паркинги. С две думи - едно голямо нищо, касичка за една партия. Жалко, че Бонев така активно им помага.

Еми, гласували сте за рекетьорите, значи ви харесва. Харесва ви и да сте втора категория хора: живеещият в Лозенец аристократ може да дойде до офиса в Бизнес парка в Младост и да си хвърли таратайката пред блока ви, но вие не може да направите същото пред неговия блок в Лозенец.

Аз прочетох предложението на Бонев и съм ок с него. Също така, нека да не забравяме, че закупуването на апартамент на дадено място не води и до подаряване на парко място в/у общинска площ. В крайна сметка има градски до всяка точка на града!

Ти много си отворен .Като имаш крадени пари плащаш с лекота. Дано не си намираш никога място за паркиране.

По-хубаво няма. Като вкараха зона при нас, сигурно 1/3та от колите изчезнаха някъде и работещите в района започнаха да ползват градски. Сега от зелена на синя. Надявам се още да се опразни :)

Като ти пречат колите оди на село (Софиянец)-

Крайно вррме е софиянци да изритат самоковската комунистка -русофилистичка, която направи живота на софиянци непоносим. То не бяха данъци, винетки, сини, зелени зони, скъпи билети за транспорта, ремонти на ремонти, ..дране на живо… вън от София вещицо червена!

А какви са променте във връзка с паркираните паметници на демокрацията из целия град? Продължават ли да си стоят необезпокоявани и заемащи 1/5 от местата за паркиране в града?

в зоните няма вече такива, но и за новите няма места

Трябваше да има синя зона и в неделя.Сега около НДК в неделя е ад за живущите

Че на улицата ли живеят тези живущи?

И живущите там дето са около НДК, на собствен терен ли са направили паркингите си или паркират на държавна земя? Нещо повече ли са от останлите хора живеещи по кварталите, че да имат изисквания да им се гарантира паркомясто в центъра който е на всички хора?

Като дойдеш да плащаш данък "Сгради" и данък "Смет" в центъра, тогава ще обясняваш как Центъра е на всички. То не става да си седиш в Люлин 17, но в Неделя - хоп до НДК-то, да се цъкнеш за Фейса и да изпратиш на село.

А, става, става.

В неделя се ходи в провинцията при родата, да напълни багажника за седмицата.

Браво. Това е добре за РАБОТЕЩИТЕ хора и зле за мързеланковците.

зле е за всички . сини и зелени зони не са направени за да решат проблем а за да дерат пари

ГЕРБадбийската измет нанася поредния удар срещу Софиянци !

Ще инвестират 30% от печалбата в боя и колчета. До момента от парте събрани в тези зони няма построен нито един паркинг.

За привилегията да си плащам за да паркирам и шофирам по улици като след бомбардировка. Не е нужно да излизаш от столицата за офроуд.

Няма нищо лошо в тези зони. Въпросът е да бъдат направени така,че живущите да бъдат с приоритет, а за приходящи да има определени места за които да си плащат.

Нищо идват избори,направете цяла София синя зона и чакайте някой да гласува за вас..Какво стана с паркингите в София?

Опитай се да се намесиш на "пазара" на паркингите в София и ще видиш какво ще ти се случи. Наслушал съм се на истории за вечерни обаждания, палежи, побои и дори изнасилвания. В Мутроландия никой няма да пипне бизнеса с "платените" паркинги. А троловете нека си вият. Друго не могат. За друго не им се и плаща.

Заради тия ненаситни гербаджии,няма да си плащам данъците, докато Фандъкова е на власт

А като дойде следващия ще плащаш ли и лихвите?

Що не вземат да направят синя зона от тук до Самоков и тиквената пачавра да я паркират в Самоков ,на часовниковата кула за да изсъхне , защото си е проста головодна герберастия?

Ako 'фнимателно' се вгледаш Бони Бонев е инициатор...а той си е проститутка...

"Увеличава се зоната" ама БЕЗ НОВИ паркоместа. Решава ли се проблема с паркирането - НЕ! Решава ли се проблема с трафика - НЕ! НО пък паркирането става 2 ПЪТИ по-скъпо! Извинявайте, но има ли друго логично обяснение на тази грижа за хората, освен очевадна кражба на пари?

проблемът е издръжката на градския транспорт - цгм комбинира паркинги и гаражи и автобусите. Градският транспорт е на загуба и е все по-губещ. В същото време Ганю обича да складира изоставени каруци по улиците и местата за паркиране само намаляват. Живущите в центъра предпочитат да са в зона, за да имат повече място за тях.

И на вас да ви е*a майката!

Благодарение на усмивката на фъндъкова.

"Не получихме яснота от Центъра за градска мобилност как ще се харчат постъпилите приходи" - ама разбира се! Колщо години вече има синя и зелена зона, а вие продължавате да не знаете къде отиват парите от тези зони и въпреки това продължавате да увеличавате зоните! Улиците в София са, като минни полета, тротоарите също, но зоните се увеличават и парите не е ясно къде отиват! Нямам думи!

Питай Симеон Арнаудов,как забогатя докато им беше шеф

и така... в шеги и закачки, докато полязират обществото, си прокарват нови начини да скубят.