Утвърдиха Кристалина Георгиева за управляващ директор на МВФ

Заедно ще работим за изграждането на по-силни икономики и подобряването на живота на хората навсякъде, заяви новият директор на МВФ

Обратно в новината

Коментари - Утвърдиха Кристалина Георгиева за управляващ директор на МВФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли управляващи в България които да не са си продали душата за пари...Ако е имало такива Те по един или друг начин Те не са живи. Но ще помагат отгоре

Специализирала на Запад по време на комунизма... Какво ги топли Кристалина българите? Какво е направила тази жена за България, че хората да се гордеят с нея? Тази жена е изучена по времето на комунизма, подготвяна е за специален кадър с пари на българските данъкоплатци. Защо да се гордеем, че тя ще взима поредната висока заплата, докато размахва пръст и ни казва за пореден път да затягаме колана и да търпим мизерията?

Жалки посерковци, какво можете, какво сте направили? Можете ли да копаете царевицата на село, или е трудно? БКП защо не ви даде образование - защото не ставате.

Да обобщим коментарите: Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле.

Ха ха ха:))))) Сякаш някой не е знаел резултата след показното което направиха за да я поставят на това място.... ''Човек'' за всякакви постове е тази.....Панаири, панаири, колко ''демократични'' сте вие ......

Браво на Кристалинка, от днес ще бъде на длъжност и заплата, върху която няма д плаща и един долар данък на нито едно правителство по света. За сметка на това ще пътува по цял свят и ще диктува на правителства като Боковото как по-росно и мастно да облагат с данъци народите и да пълнят международната банкерска хазна, която не се отчита пред никого в света. Кой успял, успял!

Еее, най-после и тази международна калинка да си намери цветче, на което да кацне! Да не я мислим и нея, че като пчеличка обикаляше институциите, за да си я приютят. За България пет пари не дава, така че не виждам какъв успех за България е една номенклатура да си смени местоработата. Даже сме се отървали, че не се меси в политиката у нас, че колкото е кадърна...

Завистта е индикация за нищожество! Кой успял, успял! Който не става - завижда!

Поздравления! Нека червените тролове да се пукат от яд. Следват четвърти и пети мандат на борисов.

Нали знаеш, че тя е комунистическо чадо?

Хиляди пъти Лаура Кьовеши.

Беше сигурно, че ще я изберат! Ванга още преди 30 години го беше предсказала: "Българка ке стане стопанка на парите на целио свет!"

Ванга знае ли, че го е "казала"?

Поздравявам г- жа Кристали на Георгиева за международните й успехи! Единственият й по- голям успех е, може би, факта, че е успяла да излезе неопетнена от българския казан! МВФ не се интересува от етническия произход или самоопределянето на човека, а от други доста по- значителни фактори!

Браво на Сорос, успя да сложи свой слуга за шеф на МВФ... очаквйте скоро финансова криза.

Чета и не мога да повярвам, какви са тези коментари, ...какви хора сме ние, още ли е пълно с червени тролове? Това е някяква отрова за тая държава! Зарадвайте се, честитете, ....другото е да се пукате от злъч и злоба! Браво, че в тая малка държава има и такива способни хора! Да е жива и здрава и дано се намерят още такива хора тук! ..Успех Кристалина, радваме се за тебе!

Не е повод за радост избирането на това безличие . Добрия спомен на евробюрократите от Миглена Кунева намери естественото си продължениие - поредната Yes Mam , готова на всичко без въпроси или угризения . Никъде няма такъв прецедент месеци да не се проведе нормален избор от поне 3 кандидата , а поста беше "занитен" за удобната и единствена /неслучайно / кандидатура .

само "директори" работят...личи си по плачевното състояние на света и България колко стават за директори

Сега Бойко се готви за четвърти мандат и Кристалната нощ щяла пък него да го подкрепи. В световен мащаб вече се одобрява само подтисничеството.

Горкият МВФ!

Тази не е работила един ден за България през последните 30 години. В налото на 90те я пробутаха в СБ като номенклатурчик и от тогава си гони само и единствено личния интерес. Изобщо не я интересува какво става тук. Нито пък си е мръдвала пръста за тази държава. И защо ни я навират в очите. Това било успех за България, пишат някои. Глупости! Това си беше състезание с един кон. Отделно МВФ е западаща институция. Ще видим кога американците ще им спрат субсидирането. За нас в Българи полза никаква от тази фльорца.

Интересно, но тук никой не го интересуват подобен род новини. В нито една новин го няма. Важното за хората е какво се случва тук и за тях. За това са водещи във всичко, защото не вярват на празни приказки и измислени герои.

Сега дали ще вземе дъщерята на цв.цв. в МВФ.взе я в световната банка,когато баща и беше силен.

Гаранция Франция- нали са от едно котило, а и подготвят четвъртият мандат на Боко.

Световният кредитор щял да изгражда по-силни икономики и да подобри "живота на хората навсякъде?! :) Лауреатката на "Отворено общество" кърти...

Русия също я е подкрепила и това е естествено за корумпираните руски политици. Няма да се учудя ако е техен агент. Най-долбре директно да пишат товарищ Сталинка Георгиева. Възрастните жители на бившия СССР ще се радват на такова име.

Е и?

Щом отваряш темата за корумпираните руски политици, нещо те гложди. Говори за некорумпираните български политици - криСталинка, Пунта мара, цвъцко-мозъка евроатлантически, цецка цачеФ, веждито и т.н. от червената ОПГ ГЕР(БКП).

Ама докато има такива като вас дето вярват на някакви ''подкрепи'' и не виждат как всичко е пазарлък между определени персони ще продължават ''демократично'' дето ни го набиват ката ден да си се самоназначават и да си живеят живота на чужд гръб защото така са свикнали...

Как никой не се зарадва, не я поздрави. Все пак това е успех личен, но и за България. Само преди 30 г никой не можеше да си представи, че българин може да заеме такава позиция. Какви хора сте бе. Толкова ли българина е тясно скроено, винаги тъжен, защото някой може повече. Поздравявам я тази жена за личния успех и Ви съветвам да се променяте хора, защото така ще си умрете тъжни и вечно нещастни глупаци, а хубавото ще Во подминава, защото няма да забележите кагато Ви се случва

Кариеристката Кристалина ще влезе в световната история като българката, прецакала Родината си за ООН.

Как бе...радваме се... Днес имаме двоен повод. ІХ-ти дан за Тиквоний...и високият пост за КриСТАЛИНа...Сега и Дришо като отупа някой "квалификант" в Япония и ще сме хванали "Началника" за шлифера от ..."радост" ...

Ама вие наистина не сте в час:((((Какъв ''успех'' за България е това нейно назначение след като тя десетилетие не е вкарала лев в българската хазна от нещо практично и полезно създадено от нея... Това че носи българско тескере не значи че е българка защото заедно с него развява и краварско тескере и за това е кандидат за всеки освободил се стол за властване.. Личен успех може да има някой който го е доказал и показал а при нея нещо освен борба за място, само за папа не се е кандидатирала да я пробутат реално нищо няма

Поредната институция, в която Москва се намърдва. честито на Сталинка.

Глупак

Значи така: "Дайте да ...дадеТЕ..." "Заедно ще работИМ"... Да се разбира така: Всичките вие ще работите, гърбите и едва свързвате двата края ,като си платите сметките,а аз ще ЛАПАМ,ПАПАМ и ПЪШКАМ ,докато си броя ...ПАЧКИТЕ ! Бах таз КриСТАЛИНКА,бах тая "икономистка и финансистка"...тя ли излезе най-читавият "кадър " за цялата Световна банка бре ? Като и чета CV-то ,тя ми е "кака" с цяла петилетка и като знам ,какви неща учихме ,кога следвахме във ВИИ "Карл Маркс" и ВИНС "Димитър Благоев",направо ми е чудно ,как е усвоила до такова съвършенство управлението на световните КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ финансови ресурси,че е направо...НЕЗАМЕНИМА ?!

А Фолксваген утвърди, че ще е в Турция.

Айде да ви е честита Баба Сталинка! Като не можа да покани ДАЕШ в ООН, дали сега ще изпълни мечтите си?

а сега .. насрахте ли се .. БКП е това е управлява МВФ.. а тиквата.. един Цецо не може.. тъпи хора.. слаба държава..

Поздравления и успех!

Тоя Чичо, кой е ? Много грозен бе !

Да не попаднеш в лапите на тази хиена-МВФ; Кредити срещу "икономически реформи" и либерални реформи. При необходимост-политически натиск.

Ще дреме до гроб, то за това никой не ще да се кандидатира.

Кристалина и Иван Гешев нямат алтернатива, защото са най-подготвените и моралните за тези длъжности. Но тези качества са и благодарание на членството им в БКП!

за малко да се пръсна от смях.....не пускай такива бъзици ,че някой ще се гътне.

Дали са толкова тъпи прокурорите,че нямат втори подготвен за такъв пост?

"Заедно ще работим за изграждането на по-силни икономики и подобряването на живота на хората навсякъде", написа Кристалина Георгиева. Пълни глупости. Всички като тази са там за лично облагодетелстване. Прах в очите на хората с поредните лъжи!

вървят комунистическите лозунги на високо ниво във световните финасови централи,а!

Плещи популистски клишета. Толкова си може.

Ха, ха, не съм комунист и не подкрепям НИТО ЕДНА ПАРТИЯ. От вашите партии от последните 30 години видях резултатът какъв е в момента. Не ме занимавай повече, защото не си ми интересен!

Герберчетата почнаха с минусите. Въобще не ми пука, защото моето мнение е правилно и е самата истина!

защо няма никакъв друг кандидат за този пост? Дали МВФ няма да бъде закрит и ще обвинят несправедливо нашия мастит финансист, който иска да развива световната икономика и да подобри живота на хората в другите страни с изключения на България.

Ми то и за НАТО вече 2 периода няма друг кандидат освен Столтенберг. Явно който лъже най- добре е винаги единственият и ,,правилният,,кандидат.

Като комисар в ЕКСталинка не направи НИЩО полезно за България, нищо няма да направи и занапред! По-скоро ще навреди, за да не я обвинят в лобизъм за "родината си", с която не я свързва нищо освен яркото й комунистическо минало.

Каквото и да е, но човек след 65 годишна възраст не става за такава работа, както и да го въртят и сучат. За съжаление нищо добро не се очаква, млади хора трябва. Да не говорим за това, че никой не искаше да се кандидатира за този пост...

човек заради който се сменятдори законни изисквания само и само да бъде назначен- ние българите казваме- на такъв човек не му е чист косъма.

Това с променени заради нея условия лекинко омаловажава "успеха".

нейният единствен ,,успех,, ще бъде да докара законно имигрантите в България заедно с Боко който я подкрепи. Толкова години не се е борила против бедноста, но сега щяла......

Света е пълен с идиоти

Пародия, цирк, срам, позор - това е Европейския съюз, въртят се едни и същи продажници и послушковци, взимат си заплати от по 18 000 евра и отгоре, гледат умно, правят гадости и глупости, след няколко години пак се менкат и така докато всичко се сгромоляса върху нас, а тия и тая противна долна осба на снимката си грабнат шапките и отидат на хубави красиви зелени дестинации да си харчат щастливо заграбните пари

Като има овце за стригане,ще се намери кой да ги остриже

Вместо в затвора, комунистите на световни служби, пак на гърба на хора като нас. Анатема !

сте вие бе, ТЪРТЕИ

Вместо в затвора, комунистите на световни служби, пак на гърба на хора като нас. Анатема !

Не й честитя, сори. Не я харесвам.

Е, нема такава планета!

тази жена на висок пост ще се хареса със сигурност.

E,те сега вече на всички стана ясно,че комунизмът е победил в целия свят!!!

Големанов беше казал 'най-мършавата организация, но пред вас е един стар финансист работил в УНСС, в Световна Банка ( е верно в Русия ама все пак банка) ама после в оригинала, така че дайте ми на мен МВФ и си гледайте кефа'.

ние сме на всеки километър

Това е българският гражданин с най-висок пост в последните 111 години. Ще управлява 2 трилиона долара. За сведение на социалистите с каскети и празно между ушите.

на баба ти фърчилото

та ако и размениш обувките сутринта ше си оди боса целия ден! нема толко луди да и дадат пари да управлява!

Сигурно, щом умен човек като теб го казва. А сега карай таксито и не пиши, че да не се удариш.

имам си две коли и не карам такси, не ме мисли. но явно си доста тъп щом си мислиш,че тази управлява нещо.

Нищо няма да управлява тая кариеристка - ще изпълнява стриктно указанията на господарите си, в частност за заробване и унищожаване на българската нация!

Аржентина чака пари... яко барбекю се задава на хоризонта

Ут ли им зайде или поканят газ?

"Заедно ще работим за изграждането на по-силни икономики и подобряването на живота на хората навсякъде" -Кристалина Георгиев "Комунизмът е неизбежен!" — агитационен плакат "Да влезем в светлото бъдеще с лъснати обувки" — девиз от ваксаджиница "Човекът е главна фигура в животновъдството" — лозунг, провесен по стените в АПК "Всеки комсомолец - пример за хулиганите!" — надпис върху заводска ограда