17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В природата са регистрирани НАД 1700 корона-вируси, най-много по животните... Спасението е здрав и силен организъм, който НЕ Е ТРОВЕН ОТ ДОКТОРИТЕ С ВСЕВЪЗМОЖНИ ХАПЧЕТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО С ГОДИНИ. Прилагат тези рестриктивни мерки защото друго не могат да измислят, тъй като в случая медицинската и фармацевтична мафия са напълно безпомощни... "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26). Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo бoгoтвoрим дoктoритe и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.

Ужас. Най накрая стана ясно от къде е тръгнала тази чума на съвремието.

Бегайте с тоя Ковид бре. Или ни готвите за нова вълна

Първо Китай, сега - Русия... Само тия, дето го пуснаха са чисти като сълза, и само са невинна жертва на Короната! Да, ама ние не ги ручае доматите с колците бе, бате!

Да... В дълбоките съветски сибирски джунгли и пещери живеят всевъзможни прилепи, които разнасят всевъзможен ковид.... Що като беше основния враг Китай, прилепите бяха от Китай, Сега като е Русия, прилепите са от Русия. Вземете сменете поне животното, има и други които, пренасят вируси, Сега очакваме с нетърпение екземплярите да са избягали от секретни руски лаборатории. Едно нещо е факт - Пропагандата наяма никакво въображение.

Ясно е че китайците и руснаците разработват вирусусите сарс като биологично оръжие от години. Нещата започнаха да стават ясни и за това истерично се опитаха да обвинят Украйна, но не им се получи и путкин полудя

Само дето американските лаборатории по случая бехе открити и разобличени в Украйна... Ама това е просто една незначителна подробност, нали?

разработен е вероятно.

тази корона нама свършване.

"В света има само две места, където се съхранява смъртоносният вирус на едрата шарка. Едното е в руската биолаборатория, в която тази седмица избухна пожар. Другото е в Центъра за контрол и превенция на заболяванията в Атланта, Джорджия. Какво точно представлява въпросната руска лаборатория, наречена Институт „Вектор”. Тя се намира в близост до Новосибирск. В нея се съхраняват и изучават много от най-смъртоносните известни на човека вируси, като ебола, антракс, марбург, силно заразна форма на птичи грип, както и щамове на хепатит. Властите съобщиха, че огънят не е засегнал помещенията, където се пазят вирусите. Пожарът е пламнал в резултат на експлозия на газова бутилка по време на ремонтни работи в т. нар. стая за санитарен контрол." Пожарът е възникнал на 19.09.2019 година. Изводите нека всеки сам да си ги направи.

Поне това напишете да видим имате ли идея кви глупости ви спускат да тормозите с лъжи хората ЕЖЕДНЕВНО

Крокодила Гена!

Маймуни прости , тръгнали РНКи да си нжектират

аххаха циркаджии пълни... еми да му мислят тия дето са се васкали останалите нямаме проблеми

Ко стаа?

SirBob

Колко удобно. Сега в разгара на американо-руския конфликт в Украйна, американски вирусолог видиш ли, случайно открива нов вирус в Русия. Както преди две години в Китай. Интересно как американците откриват такива вируси само във вражески на тях държави. Хибридната война продължава с пълна сила явно.

Никакъв проблем не е за невероятно високото ниво на Медицината в Рассия. Страна, в която твърдия алкохол се продава в 3-литрови туби не може да бъде уплашена от някакъв жалък пиндоски вирус!

SirBob

Не знам за медицината в "Рассия", но съм сигурен, че Русия няма нищо общо с коронавируса.

Рискът е да го донагласят в някоя лаборатория....

Още една причина тия орки да бъдат зад 10 метрова ограда и 50 метров ров пълен с лава.

Разликата между американския и руския спин е, че американският е неизлечим,а руският енепобедим...

Украинците са разработили прилепите в биолабораториите на НАТО и са ги пуснали в Сочи с американски дрон. Къде е спало С400 никой не казва.

Те нали Батман си имат и всичко знаят! Ваксини на конвейр е положението

Само някаква статия за рашка говняшка да излезе и руските тролчета педерастчета масово се хвърлят на амбразурата .И си плющят плюсове както се плющят едно друго във фабриката за руски тролчета педерастчета...

Постигна с тая простотия? Изкара двайсет цента ли? Успя да промениш фактите ли? Не разбрахте шматки, концепцията на шефовете ви hearts and minds, работи само, когато хората са задоволени материално и емоционално. В криза като тази модела вместо да ви носи ползи, работи срещу вас. Ма успех де, продължавайте да жулите русофобия по команда. Той светът не работи в Метавърса а в реалността. И в нея, този който има ресурси и може да си ги опази, определя условията за продажбата им. Останалите ще въртят педали да правят ток за да могат да гледат лятно кино, ще рупат скакалци с имитация на шоколад, ще студуват и гладуват в името на Фашистките Американски Щати.а

Не бе, руско тролче педерастче, мразим ви безплатно!

SirBob

Идиот. Хубаво е освен обидни епитети, да се каже нещо по същество за руската икономика или политика, но това очевидно е извън възможностите ти.

Европа замина в кенефа още като Сноудън извади на бял свят как ФАЩ подслушват Меркел и никой нищо не направи. Оказа се, че германците пък са слушали французите пак по заповед на ФАЩ. Колкото и да дрискате ЦРУ пропаганда, фактите са си факти, ФАЩ от 2000 насам участват (разбирай създават) над 100 военни конфликта, любимецът на масите Омабама, подпали войни и свали забраната за gain of function research, не затвори Гуантамо и получи нобелова награда за Мир. Усещате ли как Европа ще се дефрагментира и ще почнат да скачат един на друг? Усещате ли мириса на революция, Шолц е решил, че ще подтиска народната реакция с военни патрули. Забравил е какво се случи на Руският цар, когато приложи подобни мерки. Европа в името на ФАЩ излезе от фиксираните енергийни цени и стартира верига от спекулативни пакети с енергия, сега ще гепят всичките спестявания на хората за да "спасят" спекулантите. Всичките тези свинщини се коренят в спасяването на едни банки 2008 ма и нео-кон сатанизма на ФАЩ и военните му комплекси. ФАЩ успешно унищожиха ЕС за да нямат конкуренция на умрялата си въздушна икономика. Вижте къде е еврото спрямо долара. В същото време бандата от Давос си следва зададените задачки за зануляване и премахване на средната класа, налагане на карбонов индекс-социален рейтинг, убиване на средният бизнес и земеделие с цел изкупуване евтино на земя и вода, нормализиране на синтетични храни и храни от хлебарки, червей и буболечки (ЕССР официално ги призна за храна). Тукашните лебеди, неграмотни, платени соросроби и олигофрени с промити мозъци, не могат да излезат извън ЦРУ пропагандата и да осъзнаят, че най-малкият проблем е Украйна и Русия. Проблемът е глобален и се нарича пропадане на Запада, морално, идеологически и енергийно. Англо-саксонският сатанизъм, избил милиони невинни, заминава в аналите на историята. За съжаление ще подпали целият свят преди да загине.

Много точен коментар.

има това с прилепите? Или копейки трябва да се заработват...

Научи се да четеш, преди да сереш. Обама свали забраната на GAIN OF FUNCTION RESEARCH.

С Ковида свалиха Тръмп и този започна войната. Този вирус е съмнителен. Открили го в САЩ ама бил в Сочи. Интересно контрабанда ли са го вбесли от Сочи. И естествено идва тъкмо на време. Дали пък не са го пуснали? Интересно за вирус от 2020 както казват че досега не е заразявал хора.

Ало, чукча, това е друг вирус бе!

Руснаците като обяват пълна мобилизация съвсем ще забравите за вируси и тинтириминтири...

А колко са руснаците бе темерут глупав, 120 млн с мокри гащи. Само ЕС е 4 пъти повече.

Само ЕС е 4 пъти повече. ...джендъри.

Джендъри, ама всеки иска при джендърите.

Ако стане пожар в жилището ти или просто в това време ти се счупи прозорец, съвсем ще забравиш за мобилизираните руснаци. Споко, нормално е, заради приоритетите. Най-належащият проблем трябва да бъде решен първи. Обаче без да искаш намекна, че руснаците са по-голям проблем от вируса.

А така! Сега да не се окаже , че този вирус "случайно" е изпълзял от същата лаборатория, в която са разработили "Новичок"?

На Путин вече няма да му се налага да пуска ядрени бомби! Ще изнася прилепи и готово!

По време на Втората Световна Война немската компания IG Farben са разполагали с промишлени количества бойно отровни вещества, способни да умъртвят цялото население на Европа и Азия. Адолф Хитлер обаче се е въздържал да го използва. Може би, защото самият той е бил жертва на такива оръжия през Първата Световна? Путин ще се докаже ли като по-голямо чудовище от Хитлер? Предстои да разберем...

Садам, Асад, нали и те бяха "чудовища", които избиваха собствения си народ.

Избиваха го, да. Какво? Пак ли ще отричаме? И американците са кацали на Луната, да знаеш! И Елвис Пресли е мъртъв, и то от години, няма начин да "въскръсне"! Ако броиш кюрдите за част от народа на Ирак, то да. Саддам доста е изтрепал от своя народ. Това че американците му позволиха е друга тема. Ако иракчаните/кюрдите мразят САЩ, то е заради това, да знаеш!