17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В крайна сметка, отново лъва продажността в съдебната система и на първо място в прокуратурата. Ако те си вършеха работата.... На съвестта им лежат стотици отнети животи от изроди като тоя надрусан ритнитопковец!

Е такава държава сме си създали последните 33 години- мутраджийска, крадлива, антисоциална. Знаем, че 45 години не ни стигнаха да изградим социализма. Е 45 години няма да ни стигнат да изградим и демокрация. С толкова калпав народ- толкова може.

заглавието както обикновено нема нищо общо със съдържанието; или може би заглавието е само още един ред с инсформация от списъка какво кога и къде е паравила мутрата

Полицайка, дрога пласьор с куп дела, джип със син буркан и две убити на главен столичен булевард момичета. И Рашков ще нк се обяснява. Оставка!!

Криха два дни че жената е полицайка. Айде Рашков оставка?!!?

Не ви ли стана ясно от всичко изписано дотук по темата.Дилър с чадър. Какво повече да пишем и гадаем.

Аз не разбирам, защо всички си затварят очите пред един голям проблем в БГ : Въвеждане на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лечение на хванати дрогирани или пияни зад волана ! Някой гледал ли е филма " 28 дни" със Сандра Бълок? Доста хора ще успеят да се излекуват от тези зависимости и тогава ще намалят такива инциденти!

Постулат от римското право: "Ефект от наказанието има не когато е голямо, а когато е неизбежно и се налага веднага" Ако нашите "съдии" и "прокурори" успеят да осмислят тоя постулат, нещата у нас може и да потръгнат. Защото замотаването с години на едно елементарно престъпление означава директен отказ от правосъдие! Доказателства? Вижте изявлението на кака Сийка - през 2021 са прекратени по давност над 80000 (!!!!) дела и над 35000 преписки! И отделно твърдението на прокуратурата, че над 60000 осъдени спокойно се разхождат на свобода!

ГРОТЕСКА!!! Някакъв измислен обяснява как с кобри и нам кво си успели да задържат спящият боклуки.....Не ви ли е срам!

Решението за повторно хващане за каране без книжка е супер лесно. Директно конфискуват МПС-то в полза на държавата. Ако собственика е друг и не иска да му се конфискува МПС-то съдят пишман шофьорчето за кражба на МПС като собственика свидетелства, че МПС-то е крадено.

но всичко трябва да се фиксира в закон и това зависи от дУпетатите. Нали виждаш с какво се (ни) занимават по цял ден вече колко години

Наказанието за този изрод трябва да е идентично с наказанието на стрелеца от Чикаго. Родния съд няма нужда да се напряга ,

Как след тази катастрофа този и приятелката му са толкова живи, че все едно сега стават от масата?

Пияните (в случая - и дрогирания) Господ го пази! Както и родната прикриватура...

Камерите за наблюдение вършат работа само на журналята да си пълнят програмите схеми! За нищо друго! Ни за доказателства стават, ни за превенция!

Празни приказки на полицията! Всеки дето живее и шофира в София ежедневно вижда едни копеленца с много скъпи коли дето не се съобразяват с никакви правила на движение и правят каквото си искат и въобще не им пука, което показва, ЧЕ ЗНАЯТ ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ И НИКОЙ НЕ ИМ ТЪРСИ СМЕТКА ЗА НИЩО !

и налитат на бой ако им "пречиш" ...

Коя е жената? Да не е пътувала с него и да е една от двете жертви? тоя изрод я е извадил от колата и я е хвърлил при другата!

от Първо и са знаели от самото начало но крият колежка е все пак.

Как специализиран отряд го извежда, полиция, разследващи и накрая една прокуратура не е издала вече заповед за тестване за наркотици, при положение, че има смъртни случаи. Кой адреса ще ми обясни що за държава е това, какви са тези закони? Че ако те спрат полицаи, ти си длъжен да духаш ако те накарат да правиш тест, а тук при толкова много нарушения, без думи просто. И ние отглеждане деца в тази държава, що за майка е тази, която така е възпитала сина си? Що за държава е това, да ходиш по тротоара и да те газят, а ти си пратил детето си да учи и работи в тази кирлива софия? Това не е първият случай с починали пешеходци, имаше пак такъв случай сина на някой си пак прокурор газил и пак на свобода.

Коя е жената? Що не казват?

Менчето Б.?!?

каква е тази?

Наслагайте навсякъде камери - камера за неправилно престрояване, камера за скорост, камера за червен светофар и като почнат яко да валят глоби, доста хора от по-разучнотр ще се откажат да джигитстват само за спорта. А за безнадеждни случаи като наркоманчето футболист се въвежда бърза ефективна присъда както е в Гърция 1 до 3 месеца затвор и за всяко следващо провинение се покачва с 1 месец присъдата и отново в затвора. Колко да е сложно?!

Коя е жената няма кой знае какво значение. Освен ако не е говорила по микрофона му в момента на катастрофата. Да се проследи по веригата защо му се е разминавало за наркотиците!

Но няма кой да го приеме.Всички с повече от пет нарушения да бъдат осъдени и няколко месеца обществено полезен труд в полза на държавата.За две присъди ефективен затвор,за три присъди десет години затвор и отнема доживотно книжката за управление на МПС.Така с 15 нарушения на всеки ще се гарантират три осъдителни присъди с гарантирани десет години затвор.

е "убиец" , а напомпания охлюв в нея , уважаеми автори на статията !

Коя е ,или и нея я пазят? Има и теза,че пътувалата с него е една от двете жертви,тоя изрод я е извадил от колата според мен и я е хвърлил там.

Не е криминално деяние, а тероризъм.

Така или иначе ще се размине. Пуснете го и го затворете за 24 часа с бащите на двете жени. Каквото и да му направят ще е недостатъчно

Оставка на дамаджаната Рашков! Нищо не става от това кухо и пияно дърво!!!!

А прокурорчетата дето ОТКАЗВАТ да образуват наказателно производство???? Все Рашков ви е виновен.......

Не знам какво трябва да стане, за да му прекипи на този народ и да излезе на улиците. Няма ли мъже вече?! Какви са тези смешни закони от 5 до 20 години! Изобщо какво става с тази държава?!

Каквото и да стане ще го приемем! ние сме до изживяване! отмина времето в което можеше да се направи нещо! НЕ , мъже няма! Законите не са смешни, защото те се създават от хора, смешни сме ние! Тази държава не е държава а пародия, Била е някога държава, сега е свързваща територия и инкубатор за Европески обслижващ персонал! Други Въпроси ?

Балгария като народ, е един кенеф ... и то пълен до горе, непочистен. Знам, болезненно е не е обидно защото е истина! вие хора сте един кенеф!

Ти, майка ти, баща ти, родата ти, жена ти и децата ти не ги ли включваш? Или и ти като Наполеон: Всички жени са курви, освен майка ми.

Вие, тези който все още живеете в някаква приказка и тези също който го знаем!

Кенеф е мястото където майка ти те е изсрала. Приеми го, колкото и неприятно да ти е, това е истината.

Така е , въпроса е че не се заблуждавам и мен не ме боли от това! ние сме един мишкарски лайнян народ! Пука ви че е еобидно а не ви пука че е реално, че живеем като в кенеф! Не искам да напиша както ние като народ трябваше да направим, защото ще ми изтрия коментарите, а знам че Вие няма да се сетите , както до сега не сте!

и що така тъпите куки са чакали тоя да изтрезнее цели 7 часа? кой им заповядва на тях? уволнение за всички

Давайте, софиянци, излизайте на кръстовищата, полагайте цветя и мрънкайте.... а утре пак гласувайте за Рашковци, Радевци, Славчовци, Кирчовци и Кокорчовци... те ще ви оправят... Рибата винаги се размирисва от към главата. Колкото и да дърпате опашката... файда няма.

Защо, да не би когато управляваше Джипко Бибитков да нямаше подобни трагедии?!!

Установена е жената... И?

Що за жена трябва да си та да се движеш и возиш с такъв изрод?

Лека.

Тоз да не е от фамилията на онова комунистическо лайно генерал Семерджиев. Няма да се очудя ако е той

трол! не разбра ли, че СДС умря :)

Точно на тоя е внук, да.

Оправете си заглавието , не " колата убиец", а "убиецът с кола "

защо това става по рядко в Германия или в Гърция? Нима няма там "известни" и "бивши"? В нас, в нас е вината

Само кажете кога и къде, да му спретнем подобсващо посрещане и ит тук на сетне да се вози само на инвалидна количка или катафалка.

Добре са ги открили ,и мутрата и мутреста ,но докато им се направят проби за алкохол и др. ,ще минат часове и какво ще стане, ….ще бъдат чисти и ще излезе колата дефектна, и неадекватните недоразумения са се напили след случая. Бог да пази България! Защото ако го бяха арестували ,когато е избягал без да плати ,сега момичетата щяха да са живи! Не мога да си представя каква закрила има, за да избяга от бензиностанцията и …нищо. Ами да пробваме този номер всички, да видим какво ще стане… Искрени съболезнования за близките, които сигурно скоро няма да са адекватни,още си мислят ,че сънуват….

Този изрод е минавал метър не защото е татуиран, а защото е внук на шумкарския менте генерал-престъпник Семерджиев

Този изрод е внук на шумкарския генерал семерджиев, който унищожи архивите на ДС в 1989 година.

Може и така да е ,но е съмнително ,но израстнал и възпитан по време на еврогейският ,демократичен ,неолиберализъм

по времето на Бай Тошо само неговият син можеше да фърля жени от балкона. И тук там някой местен велможа.

да повтарям че няма ефективномправосъдие с бг. пуснете го ве да голинчуваме на живо веднаж и за винали. тъй поне уличнотоното правосъдие ше даде някаква си справедливост и ще им стократно по-сигурен ефект,

тоя дрогиран копелдак още ли е жив?!

На 10 октомври 1981 г. 33-годишният Цветан Братанов в пияно състояние помита с ладата на брат си Емил четири деца, слизащи от автобуса на спирката до Руската гимназия. Жертви на нелепата катастрофа са 9-годишните Марияна, Йорданка, Петя и Антония. Пострадали са и две възрастни жени – Йорданка и Минка. Със средни телесни телесни се отървават Димитрия и Недялко. Трагичният инцидент шокира Хасково. Трагедията на автобусната спирка е сред най-коментираните теми в кафенетата, вкъщи, на работа. Създава се обществено мнение, което настоява за смъртна присъда. Появяват се подписки от трудови колективи, работници, учители, шофьори. Дори юристите са раздвоени по спорния казус. Заместник окръжен прокурор по това време е Савка Стоянова. Тя изготвя и обвинителния акт срещу Цветан. Предявява му обвинение в умишлено убийство по хулигански подбуди, при доказването му се предвижда смъртна присъда.Публичният процес се провежда на 2 февруари 1982 г. от съдебен състав с председател Делчо Костадинов и членове Каньо Тенишев и Георги Абосов. Процесът продължава три дни. На 5 февруари 1982 г. хасковският окръжен съд признава Цветан Братанов за виновен в предумишлено убийство по хулигански подбуди и го осъжда на смърт. Председателят на състава Делчо Костадинов /който също си е дал отвод, но не е е бил приет/, подписва с особено мнение. Той пише: „Не съм съгласен с квалификацията. Намираме се пред типичен случай на непредпазливо деяние.“ Председателят на съдебният състав е юрист, а съдебните заседатели – граждани. В случая тяхното становище натежава, не без натиска на общественото мнение. Но не само обществената позиция решава присъдата. Тя е обжалвана пред върховния съд. Върховните магистрати оставят без уважение жалбата и потвърждават присъдата на окръжния съд на 29 юни 1982 г. Присъдата е изпълнена на 8 ноември същата година.

А Андре Токев май е още в затвора.

"""През 1982 г. осъждат на смърт 33 годишен мъж прегазил 4 деца на спирка в Хасково. """

Че ще го пуснат оня отпадък ще го пуснат,да о поне качулкитебда са го ритАли в бъбреците че да пикае червено и да го боли цял живот....

.....

та не бяха Кирчо и Кокорчо на тротоара..

Мног умно, няма що, не мога да си представя как е възможно такива като Вас изобщо да съществуват, злобата сее злоба, да пожелавате смърт някому в такъв момент е меко казано НЕАДЕКВАТНО, Скапаняк!

Защо ?

Този колко престъпления са го хващали и нищо. А за оня шеф готвача го хванаха два пъти да кара пил и лежи в затвора. Но не е татуиран батка и бивш футболист.

Ако го бяха арестували преди три дена като е заредил гориво на бензиностанция и е избягал без да плати сега всичко щеше да е различно. Но уви в България щом си татуиран батка никой не те закача и си правиш каквото искаш, полицията знае за престъпленията ти, знае ти адреса и няма да те арестуват докато не стане нещо скандално както е в случая. Затова и младите им подражават на такива татуирани батки и бивши футболисти които не спазват законите, правят си каквото искат, не работят и карат лъскави коли които ги сменят на няколко месеца с незнайно как изкарани пари за които държавата не си мърда пръста. Последните 2 години е такова беззаконие в България че няма докъде а по-интересното е че вече и не се и крият а всеки си прави каквото иска.

Проблемите ЗАПОЧВАТ от Крадци, избягали от ЗАТВОРА и Трафиканти на Наркотици и Правещи бизнес с Проститутки !!! Като утрепят негър- маймуна в ТЪМНОТО или някой техен помагач- Митьо, Мутра, или китаец- пълен с корона -ВИРУСИ, СПАСЯВАТ България !!! Един маймуняк или китаец може да ЗАРАЗИ с вируси 10000 души с Африканска Чума( маймунска Шарка) и Корона- вируси.. А един мангал- Митьо, може да ИЗНЕРВИ 5000 души с аларми, кучeта и китайски бомбички и пиратки.

Та този трябва да му дадат две доживотни присъди. Отенл е два човшки живота. Да го пратят в затвора и да бъде жена на някохй мазен циганин цял живот.