Усложненията след COVID-19: За какво трябва да внимаваме?

Симптомите на т.нар. дълъг COVID са задух, сърцебиене, високо кръвно налягане и опорно-двигателни оплаквания

Обратно в новината

Коментари - Усложненията след COVID-19: За какво трябва да внимаваме? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ташаци. Тия "усложнения"са възможни след почти всеки грип и не е нещо уникално за ковида! Спрете с плашенето!

Най добре разходки на вискоко и всичко се изчиства за месец два.

Задължително понеже Ковида яде витамин Д-то

https://childrenshealthdefense.org/defender/kids-dying-vaccines-colette-martin-nurse-louisiana/ Ваксините в Луизиана убиват повече деца отколкото вируса. Медицинска сестра свидетелства пред местни законодатели.

Откъде го намираш тоя онлайн боклук да си пълниш тиквата празна? Онзи ден 33 души са загубили живота си от COVID-19, всички до един - неваксинирани. Дтеба в олигофрена.

fаксинираните сами доброволно и с мерак са си внесли чужд генетичен код в стотина милиарда клетки, например Янсрен 50 млрд. Сами са се прееб@ли, прецакали и самопрокълнали това не се лекува. След всяка доза все повече клетки ще произведат същият токсичен белтък на шипа както и при Ковид19. Чрез масовата fаксинизация лекарите специалисти си осигуряват абонати точно за същите усложнения, но покритието с fаксинизация е много по-широко от самия вирус, а бустеризацията още по-надежно предизвиква усложненията. twitter #Boosterkickingmyass Тагът за пострадали от БУСТЕР.

Декември 2020 изкарах короната. До края на януари си имах задух и не можех да издържам дълго натоварване. Към март получих сърцебиене. Тъпото в случая беше, че докато бях болен мойто ДЖИ-ПИ ми обърна внимание колкото да ми изпише рецепта (по телефона естествено). След боледуването при всяко оплакване от моя страна ми отговаряше "От короната е... ще мине"

Триете коментарите, бре се реми.

Внимавай те ей! Да не забравите да внимавате! И ваксинирани и бустерирани и не ваксинирани. Внимавайте, внимавайте. Внимание пост ковид!

Защо сега го казваш бе к*ре заспал! Иебем те у уста!

Драги вярващи, днес вашия любим идеал за подражание Израел счупи всички рекорди по смъртност. Умрели за деня 121, средно за седмица 434, като графиката е супер стръмно нагоре, и двете числа са абсолютен рекорд от самото начало на пандемията. Чакайте,чакайте да отгатна "ама в България на милион е повече", е, ами ВЕЧЕ не е! Но за да ви е още по-гадно - в Израел само 10% от населението е над 65 години, което значи че ние имаме двойно повече абсолютна бройка на стари хора, което да ви го преведа какво значи - реалната смъртност в Израел е ДВОЙНО на нашата. Усещате ли вятъра на вретлето?

е 5 пъти по-висока. Всякакви гимнастики са смешни. В Израел в един ден имат толкова починали от Ковид и го използвате за манипулации. В България всеки ден толкова умират от Ковид.

Те преди да се боцнат бяха добре, сега са в пъти по зле. Как по просто да ти се обясни?

Там е работата че не е един ден, чупят рекорди и по седмична смъртност, а и самата крива на смъртността е като диря от ракета https://i.postimg.cc/QtxGWVg8/israel.png

Защо не извадиш и дневната заболеваемост и да видиш от преди седмица заболеваемостта спрямо смъртността какъв е процента или не ти изнася да гледаш тези данни.

ваксинирани 65.58%.

Ей, а защо не казвате нищо за последиците и страничните ефекти от течностите, с които се набодоха хората?

Последиците са ,че оставаш жив.

fаксинираните сами доброволно и с мерак са си внесли чужд генетичен код в стотина милиарда клетки, например Янсрен 50 млрд. Сами са се прееб@ли, прецакали и самопрокълнали това не се лекува. След всяка доза все повече клетки ще произведат същият токсичен белтък на шипа както и при Ковид19. Чрез масовата fаксинизация лекарите специалисти си осигуряват абонати точно за същите усложнения, но покритието с fаксинизация е много по-широко от самия вирус, а бустеризацията още по-надежно предизвиква усложненията. twitter #Boosterkickingmyass Тагът за пострадали от БУСТЕР.

най-много трябва да се внимава от СЗО и техните подизпълнители те са по зле от всички вируси на земята взети заедно на това ни научи ковид 19

Мисирки -честит ви празник! - или вие сте по парадите.

Явно ли ви е ! Ваксините са купени , комисионите вече са взети и трябва да бъдат праснати на хората. Сега ще се появи нов вирус ,за да има нова пратка , заедно с новите комисионни .Абе Борисов не можа да ликвидира пенсионерите ни ,но Кирчо-истината ще свърши работата, като ги подмами с ваксина срещу пари.

Лошо Седларов,лошо.Учи ,завърши 4 клас после пиши по форумите.

Прекалиха с маските...После в леглото се оказа, че са си непознати. Погледаха, погледаха, пък продължиха.......

"Нека помогнем на света. Да го освободим от себе си!"

Троловете пак се бъзикат с неща от които умират хора. И не малко. Или се задълбочават на плитко по теми, от които нямат понятие. Хиляди хора умряха понеже слушаха анонимни и други тролове. Господ все пак ви натовари с вашата отговорност. Всеки сам си "преценя" кого да слуша. Просто не забравяйте, че някои неща са на живот или смърт. А смъртта е окончателна.

Абе единственото за което трябва да внимаваме като настинеш яко е да не отидем в болницата във Враца.

Нормално е, самия коронавирус е създаден като ваксина за прилепи, разни "умни" хора са решили че прилепите са опасен резервоар за потенциално опасни сарсове и мерсове, и решили да ги имунизират, обаче станало "коня духна пръв". Тия инсулти са просто приемлив страничен ефект от ваксината, също като инсултите от ваксината срещу ваксината.

На английски инокулация е вкарване на външен елемент в дадена среда. Така ме както едно заразяване с вирус е инокулация (погрешно преведено като ваксиниране), така и ваксинирането в ваксина е инокулация, така и квасенето на кисело мляко със закваска е инокулация...

Това го разбирам така: Никога не се връщайте към нормалното, не забравяйте, че трябва винаги да се притеснявате и да ни вярвате!

Чета всички коментари и плача за България, плача за това, колко е пропаднало обществото и за бъдещето на малцината оцелели в тази помийна яма...

На мене пък ми е омръзнало от селяндури отишли в големия град или в чужбина и решили, че са велики. Между другото за ковида в момента на запад хората разбират, че неваксинираните българи са се оказали по умни от тях.

Такова не разбират.

хахахаха Всички ви се смеят и ви дават за пример за най-тъпата нация.

Неваксинираните са проблема тази пандемия да продължава!

Най-много трябва да внимаваме и да се пазим от подобни статии! Хубавото е, че всеки един продажен цървул (журналист- подлога), който пише подобни глупости, рано или късно ще си плати сметката :-)

Тъп си като тъпоъгълен триъгълник...

В статията за Киро е Закривам тази нелепица!!!

Той Боко Тиквата с неговите посреднощни "брифинги" беше "уникален ", хахахааа.... Бъди спокойна, Макакът от Банкя никога няма да се върне на власт, айде...ча000..

като те гледам сам не си вярваш на глупостите

Adblock Browser само с този браузер може да се озапти свинщината на парцала дир. Намалява се трансфера 2 пъти, спира да запецва хрома, живеете нормално

Opera mini върши чудесна работа

Баси, ами ние с гаджето сигурно сме болни! На втория час от секса и двамата се изпотяваме, пък тя още в началото започва да се задъхва, а на мене още като я набарам и ми се разтуква сърцето... Пък като свършим и двамата усещаме умора двигателно опорните апарати... В тоя ред - да добавя още един симптом: понякога, горката направо припада, прибелва очите и цялата трепери.

За мензис да фнимафаме ли ?

Всички са зле пък аз съм си добре

трябва да се внимава за фалшиви новини и платени статии.

Едно време се наричаше ОСТЪР КАТАР НА ГОРНИТЕ ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА.

Вече работят на подсъзнателно ниво Снимка с деца - предизвиква състрадание После четеш УСЛОЖНЕНИЯ... Има риби Дира Браво

Ужас, а ние до сега тънехме в невежество. Браво ,че има кой да го каже. Колко се радвам обаче, че съм с две игли и бустер и това не се отнася за мене. С други думи дреме ми на сертификата.

Основното е никакви така наречени ваксини.

И към кого да се обръщаме? като личните ни лекари н казват оправяйте се сами, не ти дават направления за нищо, пари имаме колкото да идем на един доктор, но часове няма дори и срещу заплащане, защото лекари специалисти вече дори и в София няма. А и ако успееш все пак да се вредиш и да идеш, той те поглежда за 5 мин и разчита на стари изследвания и назначения! Няма, няма вече лекуваща медицина и лекари ТУК, за съжаление! Затова смъртността е толкова голяма тук, защото сме много болна и умираща нация! ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ за мойте внуци!

Разбира се че няма истински лекари! Нали официално ги направиха търговци! Останали са единици и то в след пенсионна възраст!

За тъпи новини като тази!

Няма ковид вирус, има нанотоксидоза от пръскането на натовските самолети над градовете ни! Лекувайте се с големи дози витамин Ц (4-6 грама/денонощие) и озон от озонатор. Токсините се извеждат много бързо и с йод - йод 3 капки в чаша вода на ден. Излизаме от НАТО, хвърляме "маските", и избиваме "ваксинаторите". Само така ще бъдете свободни! Знанието ще ви освободи!

Пий си белината и не ни облъчвай с глупости, ако може!

Към Прокуроро Ти сигурен ли си, че имаш някаква връзка с мозъка, освен - ако го имаш - ти е ненужен придатък.

Да не попадаме в държавни търговски дружества. Че там ако не издържим колкото трае теста за селен сертификат отиваме на небето.