Усложненията след COVID-19: За какво трябва да внимаваме?

Симптомите на т.нар. дълъг COVID са задух, сърцебиене, високо кръвно налягане и опорно-двигателни оплаквания

Обратно в новината

Коментари - Усложненията след COVID-19: За какво трябва да внимаваме? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не попадаме в държавни търговски дружества. Че там ако не издържим колкото трае теста за селен сертификат отиваме на небето.

Няма ковид вирус, има нанотоксидоза от пръскането на натовските самолети над градовете ни! Лекувайте се с големи дози витамин Ц (4-6 грама/денонощие) и озон от озонатор. Токсините се извеждат много бързо и с йод - йод 3 капки в чаша вода на ден. Излизаме от НАТО, хвърляме "маските", и избиваме "ваксинаторите". Само така ще бъдете свободни! Знанието ще ви освободи!

За тъпи новини като тази!

И към кого да се обръщаме? като личните ни лекари н казват оправяйте се сами, не ти дават направления за нищо, пари имаме колкото да идем на един доктор, но часове няма дори и срещу заплащане, защото лекари специалисти вече дори и в София няма. А и ако успееш все пак да се вредиш и да идеш, той те поглежда за 5 мин и разчита на стари изследвания и назначения! Няма, няма вече лекуваща медицина и лекари ТУК, за съжаление! Затова смъртността е толкова голяма тук, защото сме много болна и умираща нация! ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ за мойте внуци!

Основното е никакви така наречени ваксини.

Ужас, а ние до сега тънехме в невежество. Браво ,че има кой да го каже. Колко се радвам обаче, че съм с две игли и бустер и това не се отнася за мене. С други думи дреме ми на сертификата.

Пий си белината и не ни облъчвай с глупости, ако може!

Вече работят на подсъзнателно ниво Снимка с деца - предизвиква състрадание После четеш УСЛОЖНЕНИЯ... Има риби Дира Браво

Към Прокуроро Ти сигурен ли си, че имаш някаква връзка с мозъка, освен - ако го имаш - ти е ненужен придатък.

Едно време се наричаше ОСТЪР КАТАР НА ГОРНИТЕ ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА.

трябва да се внимава за фалшиви новини и платени статии.

Всички са зле пък аз съм си добре

За мензис да фнимафаме ли ?

Разбира се че няма истински лекари! Нали официално ги направиха търговци! Останали са единици и то в след пенсионна възраст!

Баси, ами ние с гаджето сигурно сме болни! На втория час от секса и двамата се изпотяваме, пък тя още в началото започва да се задъхва, а на мене още като я набарам и ми се разтуква сърцето... Пък като свършим и двамата усещаме умора двигателно опорните апарати... В тоя ред - да добавя още един симптом: понякога, горката направо припада, прибелва очите и цялата трепери.

Adblock Browser само с този браузер може да се озапти свинщината на парцала дир. Намалява се трансфера 2 пъти, спира да запецва хрома, живеете нормално

В статията за Киро е Закривам тази нелепица!!!

Най-много трябва да внимаваме и да се пазим от подобни статии! Хубавото е, че всеки един продажен цървул (журналист- подлога), който пише подобни глупости, рано или късно ще си плати сметката :-)

Той Боко Тиквата с неговите посреднощни "брифинги" беше "уникален ", хахахааа.... Бъди спокойна, Макакът от Банкя никога няма да се върне на власт, айде...ча000..

като те гледам сам не си вярваш на глупостите

Чета всички коментари и плача за България, плача за това, колко е пропаднало обществото и за бъдещето на малцината оцелели в тази помийна яма...

Тъп си като тъпоъгълен триъгълник...

Opera mini върши чудесна работа

На мене пък ми е омръзнало от селяндури отишли в големия град или в чужбина и решили, че са велики. Между другото за ковида в момента на запад хората разбират, че неваксинираните българи са се оказали по умни от тях.

Това го разбирам така: Никога не се връщайте към нормалното, не забравяйте, че трябва винаги да се притеснявате и да ни вярвате!

Нормално е, самия коронавирус е създаден като ваксина за прилепи, разни "умни" хора са решили че прилепите са опасен резервоар за потенциално опасни сарсове и мерсове, и решили да ги имунизират, обаче станало "коня духна пръв". Тия инсулти са просто приемлив страничен ефект от ваксината, също като инсултите от ваксината срещу ваксината.

Абе единственото за което трябва да внимаваме като настинеш яко е да не отидем в болницата във Враца.

Троловете пак се бъзикат с неща от които умират хора. И не малко. Или се задълбочават на плитко по теми, от които нямат понятие. Хиляди хора умряха понеже слушаха анонимни и други тролове. Господ все пак ви натовари с вашата отговорност. Всеки сам си "преценя" кого да слуша. Просто не забравяйте, че някои неща са на живот или смърт. А смъртта е окончателна.

На английски инокулация е вкарване на външен елемент в дадена среда. Така ме както едно заразяване с вирус е инокулация (погрешно преведено като ваксиниране), така и ваксинирането в ваксина е инокулация, така и квасенето на кисело мляко със закваска е инокулация...

"Нека помогнем на света. Да го освободим от себе си!"

Такова не разбират.

Прекалиха с маските...После в леглото се оказа, че са си непознати. Погледаха, погледаха, пък продължиха.......

Аз не съм с ваксина и имам такива симптоми. Сигурно е от ваксината, която биха на съседа?

Явно ли ви е ! Ваксините са купени , комисионите вече са взети и трябва да бъдат праснати на хората. Сега ще се появи нов вирус ,за да има нова пратка , заедно с новите комисионни .Абе Борисов не можа да ликвидира пенсионерите ни ,но Кирчо-истината ще свърши работата, като ги подмами с ваксина срещу пари.

Мисирки -честит ви празник! - или вие сте по парадите.

най-много трябва да се внимава от СЗО и техните подизпълнители те са по зле от всички вируси на земята взети заедно на това ни научи ковид 19

Ей, а защо не казвате нищо за последиците и страничните ефекти от течностите, с които се набодоха хората?

На теб в главата ти е само за еднополови сношения

Драги вярващи, днес вашия любим идеал за подражание Израел счупи всички рекорди по смъртност. Умрели за деня 121, средно за седмица 434, като графиката е супер стръмно нагоре, и двете числа са абсолютен рекорд от самото начало на пандемията. Чакайте,чакайте да отгатна "ама в България на милион е повече", е, ами ВЕЧЕ не е! Но за да ви е още по-гадно - в Израел само 10% от населението е над 65 години, което значи че ние имаме двойно повече абсолютна бройка на стари хора, което да ви го преведа какво значи - реалната смъртност в Израел е ДВОЙНО на нашата. Усещате ли вятъра на вретлето?

Това е се получава след всяка по-тежка вирусна инфекция в организма вкл. и грип, но е удобно премълчано Целта тук е друга и се нарича пропаганда - да се сртахуваш и да се ваксинираш.

Честито и на теб ваксо-джендър

Защо сега го казваш бе к*ре заспал! Иебем те у уста!

е 5 пъти по-висока. Всякакви гимнастики са смешни. В Израел в един ден имат толкова починали от Ковид и го използвате за манипулации. В България всеки ден толкова умират от Ковид.

хахахаха Всички ви се смеят и ви дават за пример за най-тъпата нация.

Те преди да се боцнат бяха добре, сега са в пъти по зле. Как по просто да ти се обясни?

Там е работата че не е един ден, чупят рекорди и по седмична смъртност, а и самата крива на смъртността е като диря от ракета https://i.postimg.cc/QtxGWVg8/israel.png

Защо не извадиш и дневната заболеваемост и да видиш от преди седмица заболеваемостта спрямо смъртността какъв е процента или не ти изнася да гледаш тези данни.

Последиците са ,че оставаш жив.

Лошо Седларов,лошо.Учи ,завърши 4 клас после пиши по форумите.

Внимавай те ей! Да не забравите да внимавате! И ваксинирани и бустерирани и не ваксинирани. Внимавайте, внимавайте. Внимание пост ковид!