Ускоряват строежа на АМ Русе-Велико Търново, като я обявиха за национален обект

Кабинетът одобри и изменение в общия устройствен план на София за разширяването на третия метродиаметър, съобщи министър Иван Шишков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старозагорското мекере, гарантирано се е насрало от тази новина ! Така е, ески заара не е нищо повече от последна дупка на кавала!

Докато има кой да му обръща внимание.... Не разбра ли, че това му осмисля живота? По старозагорец и по рядко лаjno камък не се хвърля, много пръска. Или другият вариант е да си пак ти - пишеш, отговаряш си сам...

КЪДЕ СЕ СКРИ ОТ СТРОИТЕЛНАТА ОБИЧ , НА " КОМИТАТА " ЩЕРКА МУ , СПРЯЛА ПАРИТЕ ЗА СТРОЕЖИТЕ ?

Този пър ще стане, няма мърдане.

Харесвам такива новини. Дано не избързвам с оценката, но този министър е пич, въпреки че работи за Радев. Безмилостно пори пеперастите!

Поредният заблуден вярващ на приказки! Тоя ше ни оправи за по-малко от 700 дни! Просто щото няма толкова време...

Това си е магистралата от Русе-Стара Загора-Бяло море. Няма логика да кръщават цяла магистрала на един от лотовете.

Каква Шипка , магистралата трябва да минава през прохода Хаинбоаз и да отива към Истанбул.

Точно така. Хемус, Струма и Европа са магистрали на Бойко и затова трябва да бъдат спряни, неглижирани и по-възможност разрушени (трасето да бъде изместено). Ай да ви имам и тъпанарския мироглед!

И после накъде? Търново нито със София е свързано, нито с Варна. Всичката им такава....

Ха ха, копорат Бойко!

А с "Черно море" какво става?

ЧЕРНО МОРЕ Е РУСКО , НЕ ЗНАЕШ ЛИ ? ПИТАЙ радефф !

ни докара перфектни магистрали,околовръстно,прекрасно метро и след година щеше да са завършени Струма и Хемус. А вие,кокорчовци ни докарахте студ,глад,разбити пътища,инфлация и ОКОКОРВАНЬЕ!

Аз съм Кокорчо, всички сме Кокорчо при вход в магазин и виждане на цените

Ти минавал ли си по новопостроените участъци и по "ремонтираните" виадукти на Хемус? Навсякъде където Бойко е рязял лентичка дясна лента не става за движение със скоростта разрешена по магистрала. Пропадания и нацепен асфалт правят карането там несамо непроятно , но и опасно! На Хемус ремонтираните виадукти , които оголиха до носещият бетон и асфалтираха на практика от нулата вече дясната лента е с пропадания, зимата ще зейнат дупки. Това още в гаранционният срок, сещай се след като мине в какво състояние ще са съоръженията! На околовтъстното покрай Люлин също настилката е цвете замирисане, кърпеж до кърпеж. Та слез на земята и си свали розовите очила, Герб ограбиха страната с тези псевдо магистрали и пътни ремонти. Това е истината!!!!!!!

шъ знайш. На тебе кой ти ограби това, което се очаква да бъде в кухата ти кратуна ?

Обявете газта и тока за национални обекти и им свалете цената осем пъти поне. Иначе, не сте ми фотогенични и ще ви зачертая с дебелия флумастер.

Що се надувате да пърдите като знаете ,че се насерете..

Магистрала от Русе до Търново, напрактика, е магистрала до никъде: Трябва и нов мост Русе - Гюргево и тунел под Шипка, пък и път до южната граница.

Търново е голям град, и се развива бързо. Целият трафик минава през него от Южна България- прохода на републиката. Незабавна магистрала.

Последните 100-150 години, хората мигрират от по-малките към по-големите населени места. В резултат част от хората от Русе биват притеглени от Букурещ. Магистрала Търново-Русе би насочила хорат от Търново да ходят на пазар/болница/обучение/търсят работа по-скоро в Букурещ от колото В София. Та хайде първо да направят София-Търново-Варна и след това да мислят, как свързват градовете ни с чуждите столици.

Тунел под Шипка трябва, но не е приоритет. Такъв са магистралите, Хемус, Струма, Видин - Ботевград, Русе- В. Търново през прохода Хаинбоаз за Истанбул и магистрала Черно море

Кога ще разкарате всички таралясници от центъра на София?!

Т.е. малко вероятно е да се случи скоро

Видин - Ботевград? Не стига че даже не е и магистрала...............

РУНДЮ, зеления чорап е страхотен! Твърдо е решил да илядолети на дръжавноту крумило!

Правителство да каже колко пари са платили на Автомагистрали "Черно море"?Те нали преди един месец щяха да фалират?.Щом се плаща с пари на данъкоплатците,то трябва да знаем Радев върна модела ГЕРБ -ДПС и кражбите от магистралите започна Че и Мунчо иска чекмедже.

А не е ли по добре така и така теглим кредити за милиарди вместо пътища да се купят коне и каруци. Като се придвижваме с конски впрягове ще помогнем и за зелената сделка,а така ще се придвижваме по черни пътища и няма да се крадат пари като се правят асфалтови

Много цапат и наторяват, бре. И тук ли трябва да назначим бюджетна комисия с председател и четирима заместници, за да изберат подходящата порода? После ще създадем нова комисия, която да разследва първата.

Ти знаеш ли колко ще стане килограм сено?

Егати държавата - Хемус се строи от 40+ години и няма кьорав проект за 1/4 от нея, а Русе-ВТърново, дето въобще не е била предвиждана, едва ли не я почват.

Избори милорд....

Тъй, тъй.... Като наближат изборите се сещате .... Като минат изборите - ай ще видим... евентуално....

Брех, голяма мръвка са тия магистрали ! Пари бол да има !

Служебното правителство пак забрави за какъв е там. Основната му задача според конституцията е да подготви честни избори. Фатмака се обърка, че вече живее в президентска република явно.

Разлика в пълномощията между редовно и служебно правителство няма. Конституционния съд го потвърди. Единствените, които реват тая опорка, са слизащите от власт правителства. За да не им осветяват далаверите.

Така си е. Изборите са важни, не добруването на хората и разчистването на ПП-безумията.

Обявяват го за национален строеж,защото по-лесно ставало отчуждаването? И какво ,като при бай Тошо.Взимат ти къщата за един лев кв м. Мунчовци.Временста са други.Не можете да върнете "светлия"социализъм.Колкото и да ви се иска.

Браво на служебното правителство! За по-малко от 2 месеца свършиха повече работа отоклото ГЕРБ + ПП за последните 15 години

Ако под работа разбираш крадене при мен е - работа, работа и пак работа.

Бах мааму,кога успяха да направят магистралата Русе - Велико Търново, толкова бързо,че даже не съм разбрал. Значи съм грешал за фатмака ,че не става за президент,ще му стисна ръката като го видя

Понеже, там имам си едно бивше гадже сега архитект по пътищата, пък и се плющим от време на време /нейния с тия хапчета за кръвно не вдигал самолета/, та ми е споделяла - 5 сантиметра /сантиметра, не е грешка/ да разширя трасето и нямаш представа за какви пари става дума. И пичове, права е. Една сметка не съм платил в последните 5 години.

Служебно правителство,всичко е "ЩЕ". Досега за една стотинка работа не са свършили.Популизъм.

Киро дойде за няколко месеца и спря всички строежи - хората останаха без препитание, народа остана без пътища. А и поддръжката занемариха. Добре, че беше Радев - един от малкото политици мислещи за народа. Време е за възраждане.

за израждане? Киро спря парите които ИТН искаха да окрадат с Доганя, няма лошо.

Бе то хубаво спира парите да не ги откадне Доганя,ама идва закономерния въпрос като не са дадени къде са тия пари щото ги няма

Никой политик не мисли за народа повярвай ми

"АвтомагистралиЧерно море"Нали щяха да фалират?Колко стотици милиони им донесе служебното правителство?И то напълно задкулисно?Колко пачки са за Мунчо? За това свалиха редовното правителство,защото не искаше да плаща за несвършена работа

Преди избори се строи най много, магистрали, тунели. Дупче се Ст Планина здраво, кеф ти Петрохан, Шипка, мостове над Дунав никнат като гъби, скоростни влакове летят...!

А при Габрово тунел ще има. Защо към този тунел не свържете Русе?

Служебното правителство се оказа в пъти по-адекватно от ПП-загубеняците.

Айде още един загубеняк с промит мозък.

pi ar sevi яко им плаща не герберастките слабоумни тролчета с пачки от чекмеджетата на Тиквата банкянска да спамят тъпотии за ПП. Защото са наясно, че ДБ и ПП ще размажат ОПГ ГРОБ=ДПС на изборите! СТРАХ ги тресе отвсякъде!

ХАХАХАХааааа.... Виц на деня, г-н Божков ли го подшушна на Прост Киро?

Само в пъти по-крадливо.

За строежите е отговорно министерството.

Айде дано този път да стане нещо реално. Вече 10 години само приказки и предизборни обещания.

Нали не ядяхте асфалт, чугуни червени...

То трябва да се правят пътища, но качествено и да се краде с европейска мярка...

Магистрали няма - това е един стар път от 1960 година позакърпен тук там !

Откакто ритнаха столчето на ПП-та държавата се отпуши. Почнаха ремонти, строят се пътища. Дано не се докопат до власт, че ще довършат започнатото- да досъсипят държавата

Смешник си.

Отпуши се пълненето на гушите на пътищарите и шкафчето на толупа. Мунчу и Толупа как се псуваха и не можеха да се гледат сега се взеха.

Вече осъзнавам защо Мунчо създаде Промяната и ПротоКиро , сега вече правителството му изглежда като титан и спасител на нацията ,а след Бойко изглеждаха като треторазрядни ревизори

София-Варна кога???

Когато и Варна- Бургас

Е нали ви направих 500 000 километра магистрали? Какво ревете?

На Радев недоразуменията първо спряха Хемус чрез Янев и Комитова, после Сандов саботира изграждането на Струма, а сега служебните тръгнали да ускоряват пътя Русе-Търново, ти да видиш. В същото време ни докараха мигрантска криза и саботират фискалната стабилност и валутния борд. На ви Радев...

Аз мисля да направя в двора басейн с джакузи и вип бар към тях , сега ще ходя да взема правата лопата от бараката и ще направя първата копка ,пожелайте ми успех в начинанието

Аз докатооооо се навееедаааа даа хванааааа охлюювааааа, иииии тооооййй - ХОП и се шмугне в тревата!!!

Празни приказки, като на гуруто Радев.....Довършиха ''Струма'' ли, не разбрах ? Или ''Черно море'' ? Или Хемус ? Идиоти, но пък нагли....Ускорили били, премахнали хаос....

Да пуснат новото КПП при Русе, сегашното не е достатъчно и при този трафик...

една година без Герб и магистралите се строят по-бързо

Тази магистрала отдавна трябваше да е факт, но нали не води до морето... 12 години на ББ не му стигнаха да я направи, а що народ измря в този участък е съвсем друга тема. От както се помня се говори за Русе - Търново да е магистрала, но за Северна България все няма пари...

Добре че се махнаха ония плужеци на простия Киро...

...казал плужека, броейки копейките си.

Ако ще я изпляскат толкова "качествена", колкото и Тракия - по-добре изобщо да не се пънат...

Това е като художник който не завършва картините си. Почне една, после друга - и накрая нищо завършено.

Това трябва да го решава редовно правителство, което може да разчита на стабилен парламент и утвърден бюджет. Но иначе, приоритетът е правилен! Че сумати хора се изтрепаха на този път.

За всички участъци има избрани изпълнители, ама било хаос.... И за да няма хаос те написали, че е обект от национално значение... С две думи нищо не са направили... Всичко друго вече е направено последните 10 години.

Ще стане за 100 годишнината на бате Бойко хем!