US посланикът у нас: Визите за българите няма да отпаднат скоро

Ерик Рубин заяви, че САЩ правят всичко възможно, за да се улесни процесът на кандидатстване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оферта за заем Кандидатствайте сега Имате ли нужда от финансова помощ, за да започнете бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е Да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728

За какво ми е виза за САЩ? Какво ще правя там? Какво има в една измислена маркетингова държава, ча да отида да я видя? Струва си да се види: Сибир, Монголия, Ботсвана, Зимбабве, Карибските острови, Боливия, Аржентина, Австралия и Канада - всяка една от изброените части на света си има своята красота, природа, която не е докосната от човека и там наистина си струва да се отиде.... и за тях ВИЗИ не са нужни!!!

Щом казваш... т.е. написал... искрено и от сърце... Какво пък? Бон воаяж, мон ами!

Така ще е, защото нашите вождове все забравят, че като се покланят на Изток, задните им части са насочени на Запад. Е, при тая подканваща поза, как трябва да реагират западняците? Нормалните хора, със себеуважение, не се кланят, а стоят гордо изправени.

Вместо визи - мерикански пенизи.

Странно е новото ни братство!!! Единият брат идва и си прави каквото си иска.Спита проекти,експлоатира ел.централи,прави си безплатно военни бази. Другият брат не може даже и на гости да иде...! В предишното братсво ни изкупуваха всичката селскостопанска продукция,даваха ни нефт ,желязо,въглища.Ел централите повечето пак ТЕ ни построиха!

Никога няма да стъпя в тяхното посолство, та да ме унижават с тъпите им въпроси всякакви амбриажи. С удоволствие пътувам из Европа.

Напълно съм съгласен..имам брат със семеиството си там вече 20 г..живее.покани ме на гости ..и наистина се държаха с мене като абориген от 3тия свят..та отговора беше ти отиваш да оставаш там....не знам как прециняват кои какво иска даправи...ама не ние сме олигуфрените а те...

за цивилизовани хора не ви възприема тази сбирщина от целият Свят

Който го може го може и визите не го спират. Който е тесногърд и да паднат визите пак ще реве. Така че it’s up to you, няма зависимист от визи.

Фатмака не дава, но продава. F=16 било едно чудесно решение по отношение на цената! Направо чудничко ще ни се отразят ценово изтребителите. Ще ги купим на двойна цена па току виж ни казали кога точно ще отпаднат визите. Вложили били цели $94000 за ремонта на училището. Сигурно не са стигнали да им сменят и черните дъски. И как точно да го четем. Вложил, значи че ще си търси келепира. Да не са купили случайно "контролният пакет акции"? Така разбират зад океана що е то братска помощ!

Какви визи искате, бе нещастници? Нали всички ще се изнесете натам, не към любимата ви Русия. Айде у лево. Всеки да си знае локвата.

толкова слагане ,лизане скъсани наколенки и нищо,нека да те светна министърке на външните работи-НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА МИЖИТУРКИ и СЛУГИ

Затова ходя да си харча парите там където не ме тормозят с тъпотиите си! Иска човек да похарчи някой лев и те го почнат с хартийки, интервюта, данни за прабаба му и 16-ия братовчед … Те боклуците отдавна са там (също като милиони мексиканци) висите не могат да ги спрат, тъпата им бюрокрация спира само нормалните хора.

Отървахме се от едно слугинство и си натресохме друго,този път задокеанско,какъв е смисъла от смяната на един режим с абсолютно същия.И на кого се кланяме, на тези които разрушиха София и с бомбите хвърлиха играчки,които избухваха в ръцете на децата?Че и издигнахме паметник на убииците-изроди.

Че кой се е засилил за САЩ то УИЗ ЕЪР май нямат полети ФАКУЛТЕТА ФИНИКС

Само кметицата на село Гела ги сложи на място навремето, мир на праха и. „Заявих на посланика, че може да сме бедни, но имаме достойнство“, каза кметицата на бунтовното село Британското посолство ще даде визи на всичките 38 самодейци от Гела за фестивала в Ланголен в Уелс.

Истината е :няма визи защото няма да остане един в България

Думата е ,,тепегьоз,, ! Ограмотете се малко!

Извинете но кой е този до Ерик Рубин!?

защо не поискаш реципрочност на визите за краварите в целия ЕС? Нали бяхме председатели на ЕС. Велики, неповторими, членове на ЕС. Не те е.ават за нищо. Само ти се подиграват. Пълен провал си ти.

политика на тиквата отново жъне неимоверни резултати!!! "Началниците" пак го оправиха .тзад.

Какво се драпате и възмущавате чрез коментарите? Не знам! Щатите чрез своя посланик у нас, за пореден път плюят в лицето ни. Визите не са цедка. Визите са символика. Мен дъжд не ме вали. И политиците ни също. Много добре усещат плюнките. Но по-лесно е да викат, че е дъжд.

а ве американците идват с визи у назе или нащи са се навели и ги пускат ей тъй за тоя дето духа? Баси унижението ако е така!

А визи за американски граждани кога ще бъдат въведени за пребиваване в Република България? Трябва да има реципрочност в приятелските ни отношения.

JUDES

Хората от колониите никога нямат свободен достъп до метрополията на една империя! Така, че българите никога, ама никога няма да получат безвизов достъп до метрополията на НАТО!

Унизително е тази тъпа еврейска физиономия да отрича за сетен път каквото и да е идващо за нас от ФАЩ. Нашите тъпи бивши комунисти и сега герберисти са продажни, нагли, невежи. Сегашните управляващи превърнаха държавата ни в разграбена кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено-дебило-свинска кочина. България бавно се развежда с ГЕРБ.

30 години ви управляват все същите безидейни "комунисти" от късното бкп - енергийни олигарси, закачени на кремълски конци , а преди дни излезе доклад, че сте най-престъпната държава в ес е при всичо това- кви визи, къв шенген, кви евро? чемодан - вокзал - мАсква!

Ние загубихме твърде много, волю или неволю придържайки се към интересите на САЩ. До голяма степен всичко, което става или не става у нас се проверява и контролира от техни служби или протежета. Крайно време е да спечелим нещо от това. В крайна сметка ако искат да имат приятели, нека се държат приятелски. И ако ще сме им съюзници, то нека и те да ни бъдат такива..Предполагам, че за в бъдеще интересите на САЩ и ЕС, ще имат все по-големи разминавания. За това ЕС би трябвало да се сплотява, защитава и отстоява своите интереси и икономически ,и социални, и политически много по-самостоятелно.

За руснаците, които ни освободиха от турско наложихме визи. За американците, които бомбардираха мирна София - без визи, а те на нас 30 години след падането на "комунизма" и целуването на зад_ниците им ни държат с визи.

Ние си знаем, че неформалното ни име е ДУПЕДАВЦИ. Но сме толкова глупави да бягаме от език, култура, история гежография и да се молим на този световен жандарм и използвач ФАЩ.

Че има ли още живи от тия, дето са ни освобождавали от османско/турско?! Чудеса на природата, начи...

Визите за българи при посещението на САЩ няма да отпаднат скоро тъй като САЩ въпреки че сме съюзници не ни смятат за равноправна страна а за страна от втори сорт.

XMRIG

Спасението е само едно - 100% реципрочни мерки , така поне ще сме равностойни.

И по колко амИриканци годишно напират за България? Защо ли все ми е наум, че трафика е обратен?...

Едно време, за да те пуснат е трябвало да не си болен от турберколоза и да не си комунист. Сега вадят от всички кладенци вода, за да не ти пуснат виза. Няма за какво да им се моли човек, трябва да ги бие, за да го уважават. Където видите янки- го надвивате и никаква милост, защото за визите виждате как стоят нещата. И ги чарджите двойно.

Да си плащат по 200 лева, тези които искат да посетят Краварника, а ние защо не искаме да си плащат като идват у нас?

Изгонените станаха "стожери" на "демокрацията".

Ха-ха-ха! Ха честито! Новият голям брат продължава да не ни брои за нищо, а ние му даваме бази. Безплатно! Колко сме българите? Колкото половината Ню Йорк! За 30 години "демокрация" имаше хиляда начина новият голям брат да ни помогне да заживеем една идея по-добре! Не райски, а малко по-добре от тая мизерия в която сме сега! Защо не го направи? Ами защото пет пари не дават за нас! Боли ги тях шапката, че българите живеели зле! Колко години са ни братя и нищо. Една голяма нула! Гледай българино и мисли с главата си! Белким ти светне кой какъв е!

докато има визи ще има евтинини бели роби, и ще си плащаш такса робство ...ако паднат визите, кой ще и бачка на полето ще са по офисите им

Стига бе, тоя се майтапи, ама ние че влеземе през Мексико и че фанеш за ....шлифера.

Прав е Жеков! Не отпадат визите? Дърпаме аскера от Афганистан и поръчваме руски Су та и Мигове.. вместо 3 та ръка F 16! Да видите тогава как ще запеят друга песен! Ама нямаме политици.. буклук и медуза до буклук и медуза!

Цвъки Молитвената закуска изпи ли си шампанското?! :)

100 пъти са казали че визите няма да отпаднат но наглите царвули продалжават да питат. Същото важи и за Шенген. Никой не иска да ви гледа корумпираните нагли цигански мутри :)

А на Цвъки Апартамента няма ли да му спрат визата, та да не си разхожда пипонестата куха кратуна насам-натам като улав.

Кой го интересуват визите за насраната ви страна?! Дръшайте си ги!

Звучен шамар по боковата мутра ц

Роби сме и роби безусловни. Изродите разбиха страната във всяко отношение, натресоха войските си тук, натрапиха огромни права на обратни и циганори и се гаврят -уж е Америка за България, ама не искат българи в САЩ и не дават визи!Ех, Русийо...предадохме те, но само ти си надежда за спасение!

Не визи, трябва да ни молят да идем в САЩ! Защото там има недостиг на бели хора. Напълниха се с мексиканци, гватемалци, хаитяни и какви ли не цветнокожи. А при тях престъпноста е в много пъти по-висока от тази на белите. Но защо да ходим в САЩ, като Европа е под носа ни? Да не би в САЩ да е по-хубаво! Само дето полета до там е над хиляда евро, а в Европа с нискобюджетните компании - 40-50. Тези дискусии за американските визи вече не са интересни.

Kenn1111

Отдвна съм казал че трябва да имаме по твърда позиция-щом те искат визи за нас и ние да искаме за тях.Не че ще им накривим шапката но това е ясен ход за реципрочност.Да ходят в нашото посолство на интервюта ако случайно им скимне да минат през България.Нищо не губим само може да спечелим от един такъв ход.

Като ги знаем какви са йезуити (т. е лицемери) се чудя на някои защо им лижат още ... на тези. И защо толкова мразят руснаците!? Някой да даде пример за подобно лицемерие от руска страна моля?

Ще видите визи ....през "кривия" на мъжът ми.

че няма да се премахнат визите за САЩ.С този нисък стандарт на живот не сме за там...

стараят соросоидте тука в този форум. А визи все няма, :)))))))

F-16 може но без визи не може. Значи тези отпадат още при подаване на офертите.

На този с конската глава, нали "господари на ефира" му показаха схемите. Защо не е още в панделата?

Има поръчан автобус за цялата им партия.