Коментари - US експерти и военни говорят за боен конфликт с Китай и че армията на САЩ не е готова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е някой да потърси сметка на американската армия

апетита идва с яденето, след като смачкаха Русия сега идва ред на Китай

те едни виетнамци не можаха да притиснат, па какво остава китайци

И комарът тежи 100 кила на собствения си кантар! Войната не е компютърна симулация и клипове от игри, както репортажите ви от усрайна! При сблъсък с Китай ще ви налагат задниците до посиняване! Идва и вашето време, ще кървите здраво!

Голям военен експерт се извъди

Може Китай да освободи света от сащ.....

А що? Готова е и още как ;) Нападайте и Китай, хич да ви дреме :)) Време е за трета световна война ...

Полските трактористи не харесват това,звучи като указание към уркаинската ПВО;)

Лесен разбор на ситуацията за спиртосаните блядски мозъци-икономическата война САЩ започнаха отпреди 2 години, напълниха складовете си с китайски стоки и в момента само допълват наличностите, с намерението във всеки един момент да направят вноса от Китай НУЛА! НУЛА от ЕС, САЩ, Канада, Япония и тн!! Даже в момента истинската причина за локдауна в Китай е липсата на работа, не ковида! Производството се връща в САЩ или в приятелски страни. Заповедта и инструкциите са получени за изпълнение " от днес за утре" от топ-мениджъри в американски компании. Така че Китай вече няма нужда от ресурсите на Раша, има нужда от клиенти, платежоспособни клиенти Ресурсите и многото население са в родната ви Азия, но парите, технологиите, смелостта и акъла са в "колективния запад"! Вие изостанали военолюбиви изроди със спиртосани и спиритуализирани ала Дудин/Путин/Соловьов/Рогозкин мозъци, тъпи робски душици! Планетата ни почва да се прочиства от празноти като вас, вземете си бонусите от Копейкин и Митрафонова и ги харчете докато можете! Хронология: 1. Първи ще е Иран, Израел е готов и вече тренират със САЩ, Биби ходи до Йордания да ги предупреди да не се месят между шамарите. Турция засега е само наказана в ъгъла докато не и дойде акъла в главата. Гърция ще намаже с топ-въоръжание, щяхме и ние ако нямаше толкова объркани нашенски родолюбци готови да продадат Родината ни на поробителка Русия 2. Втора ще е С.Корея тъй като Япония и Ю.Корея още се подготвят за подкрепата си към САЩ 3. Ако Русия и Китай още не са се усетили, най-вероятно НАТО ще обяви пълна подкрепа и ще вземе участие в ликвидирането на руските части на украинска територия, ако се стигне дотам, кофти, но в дългосрочен план е неизбежно предвид диктаторските учения в Китай и Русия. Никой не иска децата му да робуват на руснаки, китайск, турски или севернокорейски диктатори. Ако ще живеем в такива диктатури по добре да умрем борейки се срещу тях

...

ахахахах :-)

Малиии...страшен "анал-из". А и вкр-та отдавна няма. А пък за изводите и инфото не ми се коментира. Явно е, че нямаш допуск.:)))))

Надъхан с пропаганда, само това ви остане ;-)...

Китаеца забрави кой ги извади от калта и това принуди САЩ да извадят самурая от криокамерата. До 5г Япония ще е равна във военно отношение с Китай предвид икономическите и социални проблеми, които ще трябва да решава Ком партията на Китай. Ю.Корея има по-добри конвенционални оръжия от С.Корея, САЩ ще се погрижат за Рокетмен в първите няколко часа на конфликта.. Израел може да се справи сам с Иран. Полша, Украйна, Германия, Франция и Великобритания са достатъчно силни да изравнят Раша, САЩ ще се погрижат само за ядрената им трияда. Противоракетната отбрана на Расия е очевидно бутафорна, 2 пъти я пробваха и двата пъти успяха да я преодолеят с техника отпреди 50г.. за къде се напъвате блядове? За разходка или за работа в китайските молове? Там ли аДудон ще проповядва версията на православието ви?

Поне не се излагай. От такива като теб сме на това дередже.

Сами се извадиха, ние обаче няма да успеем, палячо!

В едно село, вдън гори тилилйски, до бистра речица , в землянка или дървена колиба, две кози и пет кокошки .. май там е спасението. Пък , който иска да се трепе. Време е да хващаме гората.

Абе тези май нещо не са дорасли и си мислят че играят на войници в детската стая. Луда работа. Откачени мъжове които ги тресат комплекси.

Трябваше да го заявят пред CNN нюз.

Sm3hurk0

В скоро време ще има нов полигон - Тайван :)))) Сега се търсят балъци, които да местят мишените от япония и ю.корея :)))) Като се намерят достатъчно балъци, Китай ще почисти оптиката и ще почне поразяването на мишените !

САЩ е най-въоръжената сътрана в света. Има около 10 пъти повече въоръжение от Русия и поне 3 пъти повече от Китай. Има си данни. Това, което правят сега, е да източат и от американския народ всички възможно средства, за да прекарт едни пари през военния комплекс и да изкарат още и още трилиони за една малка върхушка, която смята, че с тезипари дълго ще може да подкупва такива като Урсула фон дер Лайен и Кирил Петков, както и поне няколко хиляди още политици и ведноствени администратори, примерно на СЗО и ООН. Това е реалността. За целта 2021 емитираха 40% от всички долари емитирани някога, с които подкупват и заплашвата, за да се прави онова, което прави да печелят тези мръсни долни човекоподобни. САЩ са най-големият военен интригант в света, никой не се нуждае от него, най-малко Европа, която може да се пази сама без проблем, защото е 700 милионен технологично напреднал субект. САЩ са натрапници, при това особено нагли. В Германия вече се говори за това по микрофона в Бундестага. До скоро се страхуваха, вече не. Китай не е заплаха за САЩ. Държавата САЩ бива насъсквана от шепа евреи, които държат цялата икономика на САЩ чрез Федералния резерв. Това са наистина много комбинативни, но ниско интелигентни и примитивни във всяко друго отношение шепа хора. Светът е време да разпознае кое как и защо става, за да го промени. ДОкато всеки зрящ е наричан в България русофил, това ще е изпълнена цел на САЩ. Да, ние руска база нямаме, но имаме американска, в която ВСЕКИ американец има по договор повече пвара от ВСЕКИ българин, повече права от българския съд и от българската полиция и войска. Правете сметка в каква паяжина сме оплетени. Те могат да отскочат до всяка точка на България, да арестуват когото си посикат и държавата ни не може да каже НИЩО. Вече са го правили при това, има вече такъв случай! Да знаете с кого си имате работа.

ех тия лоши евреи...

Да бе - евреите дето дърпат конците на политиците в САЩ били нискоинтелигентни ... Тука бъркаш, брат. Мноооооого хитри копеленца са те - разделяй и владей, подкупвай и пропагандирай, дръж валутата в която са ти задълженията и печатай като фокусник, който вади заек от празна шапка, продавай MP3-ки и холивудска боза в замяна на желязо и нефт и карай другите да ти ръкопляскат и да ти се възхищават, че живееш охолно и предоволно на техен гръб - ей туй му се вика майсторлък, а не слаба интелигентност. Опасност е само да не дойде някое дете и да викне "Царят е гол", че всички ще прогледнат.

САЩ са единствената страна използвала ядрено оръжие! Мисля че е време да си плати за това!

тия дето много ги е страх от руските ядрени бомби е редно да си дадат сметка, че обратното също е вярно - ако американците вече два пъти са бомбили, какво им пречи да потретят? Морал? Нали уж нямат морал и са църни сатанисти???

Ами да си опитат "късмета" САЩ. Когато някой, та бил той и САЩ, си вре гагата където не му е работа, обикновено яде як бой. Ама то и без това им е време на САЩ да си получат заслуженото.

ако САЩ не си "врат гагата". Тайван, южна корея и Япония (току що присъединила се) ще имат между 100 и 200 ракети със среден обсег и мегатонни бойни глави в рамките на година. ВСЯКА една от тях. Отделно Израел ми е бедна фантазията колко точно бойни глави ще декларира. От тази точка до края на света ни дели едно стомашно разстройство на аятолах в Техеран или оня охранен сладур в Пхенян. ПП... съвсем забравих за Полша и дори Швеция.... Тяхното влизане в ядреният клуб е въпрос на време ако американците вдигнат ръце и се затворят между двата океана както искате.

Идеята за САЩ като световен полицай и надзирател, който да следи лошите и да ги наказва когато са непослушни или да ги поступва превантивно, че да не счупят стомната отдавна вече не е актуална. По-скоро ООН трябва да се реформира и да стане работеща институция. Ама като гледам кои са 5-те постоянни членки на Съвета за Сигурност не виждам как ще стане тая работа. Там са: хвани единия, блъсни другия. И всеки си гледа своите интереси и тегли чергата към себе си. А света - кучета го яли!

Природата "празно" не търпи. "световен полицай" трябва да има, и като ООН нито иска нито може да застъпи на служба американците се наместват. Едно време и СССР беше там, но не издържа, мигна първи и отпадна. Сори, майна!

Проблемът е, че САЩ вече нямат ресурсен капацитет да бъдат световен полицай. Прекалено много конфликтни точки се появиха по земното кълбо. А и да си кажем нещата, както са си: в голяма част от зараждането на тези конфликти имат пръст САЩ. И това е така, защото те имат поведение не на честно, а на корумпирано ченге. Както корумпираните ченгета осигуряват чадър на определена банда в квартала, а гонят нейните конкуренти, така и САЩ избирателно пречат на някои държави да се сдобият с ядрено оръжие, но си затварят очите за други, подкрепят едни диктаторски режими, а нападат други, за да "донесат демокрация" в съответните държави. Това не е поведение на безпристрастно ченге, спазващо закона. Другата част на проблема е, че те вече са затънали в дългове и не са в състояние да огреят навсякъде. Да не говорим за грандиозните им провали в демократизационните им напъни. Последният най-ярък пример е Афганистан. Други за които се сещам на прима виста са Сирия, Либия, Виетнам, има и други.

Човешката глупост наистина е безкрайна и времето заличава всяка памет. Минали са само 77 години от края на една от най-кръвопролитните и ужасни войни (ВСВ), но тъй като оцелелите от нея вече са много малко и твърде възрастни, никой не се интересува от техните разкази и всичко се забравя. Новото поколение войнолюбци и на запад, и на изток има някаква имагинерна, далечна представа за ужасите на войната. Те изобщо си нямат идея какъв ад на земята ще докарат за всички хора. Направили били американците симулация на войната и видели, че ще победят. Много жертви щели да дадат, но щели да победят. Абе идиоти ненормални как си представяте война между ядрени сили да завърши с победа за една от силите. Ще се избиете помежду си, а покрай вас ще изтребите и още милиарди други хора. И за какъв локален конфликт говорите - това ще е световна война: САЩ, Япония, Южна Корея срещу Китай. А НАТО? Те какво ще седят отстрани и ще гледат безучастно? Ами Русия, Северна Корея, Иран? Те какво? И те ли ще гледат отстрани? И как може да се има доверие на някаква компютърна симулация, която зависи от входните данни, които залагаш. Ако заложиш едни данни резултатът ще е победа за едната страна, ако заложиш други - печели другата страна, а ако заложиш трети просто няма да има победители, а един мъртъв свят след ядрен апокалипсис. САЩ няма да мирясат докато не докарат Трета Световна Война на света, война, която да занули огромният им външен дълг. Проблемът е, че тя ще занули и човешката цивилизация на земята.

глупост или не - войната е закодирана в генома на човечеството. Ядрена война ще има не защото има военолюбци, а защото се получава конфликт между различни цивилизации.

деби, колко цивилизации познаваш на Земята освен тази на земляните? Или си още бейби или не си добре с акъла. Ако си бейби - тук не е за теб, играй си на друго. Ако не си добре с акъла търси някой да ти помогне.

Интересно Япончетата как са забравили Хирошима и Нагасаки... И да стоят по-настрана от дружбата с ядрения хулиган.

Всеки един сблъсък на ядрени държави,вещае края на човечеството.

Виждал ли е някой някога кон пълен с конски мухи. Когато го напръскате с мухозол и коня подивява, защото мухите преди да умрат хапят за последно. Каква е връзката със статията ли? Ами конските мухи са САЩ и губят долара като световна валута и от там бясът е голям. На всеки американец се пзадат по 100 000$ да плати за дълга им, при положение че плащането започне веднага. А кой кравар ще плати толкова?

за коня и мухите не съм запознат, но за долара и дълга на САЩ съм чел и слушал.. Та в тая връзка да те питам - ти изобщо знаеш ли какво си написал или просто така са ти го спуснали?

Един американски военен специалист казва че армията на САЩ на може да се бие с ИРАН, защото съотношението им е както полицията на НюЙорк спрямо населението на града. Хайде сега направете съотношението спрямо Китай.

При положение,че целият свят мрази гринговците,защо не си бият камшика за Марс

Незнам колко са мощнии двете армии на САЩ и Китай, но те никога не са воювали. САЩ с дебелите гъзове и джендъри незнам къде са тръгнали, те обявиха война почти на целия свят. Но 32 трилиона долара на които текат лихви всяка секунда изхода е война със тези които са дали заема.Китай има желязна дисциплина а численоста няма да споменавам. САЩ са си намерили майстора а и Русия няма да стои на страна. Краят на хегимона САЩ идва бързо, лошото е че България я вкараха пак в погрешната страна и както казваме (който се е хванал с България е свършвал разкрачен).

Ако държавите от НАТО бяха готови за война, отдавна щяха да са се включили в Украйна. Имаме късмет, че не са, иначе вече и ние щяхме да мръзнем по окопите и да ни убиват руснаците. Германците наскоро осъзнаха, че нямат танкове да защитят дори Берлин. Французите са същата работа, италианците винаги са жили бойно посмешище. Общо взето, няма натовска държава в Европа, освен Турция, която да има боеспособна армия.

Ще настъпят котето по опашката. Както и да го въртят, на жълтите човечетата са повече...

И как да е готова армията?! Сума ти войници са умрели и извън строя заради последствията от задължителната ковид инжекция!

Ковуняги много бързо направихте сметката.Но забравяте ,че с Америка е и Канада,почти цяла Европа,кореа Япония,Австралия която вече може и да е ядрена ,Индия враг на Китай..тъй че другари те правете сметки без кръчмар.

Мда, Трюдо и либералните клоуни от Австралия са страшни. Всеки котаец се напикава от смях... страх де.

А ти направи ли си сметката, че това ще бъде Трета Световна Война, която почти сигурно ще ескалира до употреба на ядрени оръжия? И тогава няма да има никакво значение дали си комунист, социалист, либерал, консерватор или каквото още там може да се изброи. Ядрените бомби и ракети нямат филтър за хора, избиват наред. Изобщо не трябва да има такъв конфликт, даже не трябва да се споменава, но ето, че войнолюбивите и наперени ястреби от САЩ вече не само го обсъждат, но се виждат и победители, калкулирали са вече загубите в човешка сила и техника. Идиотия някаква!

Ха ха ха компютърно насекомо си ти!!!

Ясно, краварите започват да губят световната си икономическа хегемония и са готови да подпалят света. За целта са заложили доста локални уж дребни конфликти чрез които да започнат война. Примери много, Украйна Русия, Сърбия Косово, Китай Тайван, България Северна македония.

Единственият начин да "победят" Китай е чрез ядрена война, което гарантира освен Китай и 300млн мъртви американци. В конвенционална война нямат никакъв шанс срещу Китай. Да не забравяме и Русия. Но кога е било някой да им се опълчи? Те докато не стане сакатлъка, няма да мирясат. Така правят империите, когато залязват и се заличават - справка - историята.

Турция ще помогне на шефа си САЩ и ще изпрати турслата армия да окупира вражески Китай и да наложи исляма там

ахахаххахах ей Азисе, я да отиваш да блъскаш челото в земята. че твоя бог алах на бар та чака, мама ви обрязана и нещастна ахахахахахаахахахахахахахах ЧЕРЕН, НЕ ВАЖИШ, ВЪВ БЪЛГАРИЯ СТЕ ПРОСТО ГОСТИ!!

Турците може да са шовинисти, но не са глупаци ... И вече са побеждавали Западните сили.

Ами естествено Цялата армия на САЩ еколкото 3 китайски роти.

Да обявиш воина на една от големите ядрени сили е безумие. Но на американците не им се мре. Това само заплахи че ще нападнат Китай. Това не е Ирак Сирия Югославия Либия и др.

Ще подарим Русия на Китай и готово.

Баба Ванга беше предрекла, че конфликта между САЩ и Китай ще е най-смъртоносния, в който САЩ ще загубят . Така, че не ми е ясно защо САЩ искат да воюват с Китай , Относно Тайван -това си е чисто китайска провинция, която дори се обявява за официален представител на Китай !

А какво е предсказанието на баба Ванга за утре, 01.02.2023 г. в 17:36 мин.?

Че ще си неизменно прост!

Сащ са най голямото раково образувание, плащат много пари на училите хора от цял свят за да могат после да унищожават техните държави военно, икономически докарващи хората до мизерия и болест, НАЙ ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ. От САЩ произлизат терористите и теростични актове

Абе, какво стана с корона вируса?

Штт, тихо! Сега му правят втора версия. Бил Гейтс се е заел да ни подготвя за нея.

САЩ не се бият. Те само разпалват войната и после бягат.

Съдържание: ...фактът e, че не сме толкова подготвени, колкото трябва да бъдем... ДИР-нишко заглавие: ...армията на САЩ не е готова

Хегемона САЩ са пред смъртна агония. Чудят се още каква война да разпалят, че да се спасят от фалит и разпадане. Но, светът се надига срещу тях и нямат шанс. За два века съществуване са разпалили над 150 войни по света. Вече и техния континент не е в безопасност, въпреки че е ограден от океани. Който гроб копае другиму, сам влиза в него.

Май, май лошият Путин скоро ще ни освободи от четирите окупационни бази.

А, дано, ама надали.

Едни алчни изроди в САЩ затриват Америка и Европа, само и само за да налагат глобалната си диктатура и да печелят пари от всичко и от всеки.

Нагли кравари,дано светът ви навре в кучи....стига сте тормозили независими държави и сте се изживявали като господари на света.

Щом нашти братя в Америка са толкоз закъсали за оръжие, да земем да им дадем назаем нашти 8 хартиени ЕФки??! Може и всичкитв ни 5, останали от съветско, танка...

Глава Пентагона Ллойд Остин во время визита в Южную Корею пообещал своему южнокорейскому коллеге Ли Чон Сопу, что США "привержены использованию всего спектра обычных и ядерных средств сдерживания для защиты Южной Кореи". Об этом пишет DW. Тия хамбургероядци водят пряка воина с Русия...готвят се и с Китай и се канят и за ядрена в Корея... Три дини под една мишница...май скоро света ще се отърве от задокеанския тумор...

С доказателство че генерал Манахсн наистина е казал че ЮС армия не са готови за бой? Линк нещо?

Американците почнаха да губят в Украина и взеша да натискат за конфликт между Китай и Тайван. Започнаха да насаждат омраза срещу китайският народ.

ало путлерчета..явно много ви е яд вашта федерацийка колко импотентна се оказа и се активизирахте по форумите..и вие сигурно очаквахте украйна за 3 дни да бъде превзета ама нейсе :)) колко е приятно да ви гледаме как кръв серете!!!

Кой точно каза това!? Линкче... Кефите соросоидите... като си измисляте опорки като тридневната операция, или че Путин искал да бомбардира Украйна с атомни бомби.. И като естествено не се сбъднат опорките ви ...почвате да се радвате че рашата губела... губи ма не стоят без ток...и не падат ракетите при тях..

тва ли е вече повода за гордост, че не стоели те без ток...хахах..бахти амебата..

Тока не е само светло и топло...а в Украина -20 зимата е нормално... Той е и вода...и интернет...и телефони...и ЖП транспорт...и т.н. Да се връщат във времето на Фред Флинстоун...

А лятото е хладилници за бързоразвалящите се храни... Ще има ли Голодомор 2!?

тва ли те дърви? че един луд комплексар джудже, оставя цял народ без ток, храна, живот и т.н. и ти се кефиш и го имаш за голямо постижение? евала превъртя играта може да ходиш на оня свят вече издигнал си се на друго ниво..дано не ти се случи тука, да гледаш близките ти в същото положение щото тоя същия ако има възможност с нас ще направи същото...ма вие сте толко едноклетъчни дето се пънете по форумите, че е комично дори

Украина без ток - той и без това е съветски... Тамошните бандеровските свини, както и нашите соросоидни нямат сложени 2 тухли една върху друга... Нали искат да се отърват от комунистическото наследство...сега е момента.

Междудтругото и тука боклук соросоиден...и Коллодуй и Марица са съветски... Американските Марици продават ток на тройна цена...такса "демокрация"...

"Вашингтон и НАТО задълбочават военните връзки с Южна Корея и Япония" САЩ са НАТО, България е в НАТО ! Преди да говорите кой какви оръжия имал и кой кого щял да победи, замислете се какво ще стане с България и Българите при война НАТО/САШ срещу някого !

България в нато?!!! Писаното на хартия от вмирисан продажник не ме прави натовец. Голямо разочарование, вероятно ПОСЛЕДНО в живота го чака идиота, който се опита да направи България пушечно месо в интерес на пиндостан....

Нещата не са толкова прости... Сигурен съм че и по-голямата част от украинците не искат да воюват но вече една година ги пращат на заколение, да сте чули за някакви протести в Украйна ? Не нали ? Понеже са забранени и едни хубави демократични милиции/полиции там ще ги изпотрошат протестиращите..

Къде ти е НАТОто бе клоун!? Арсенал, Дунарит и ВМЗ бълват руски оръжия останали още от Варшавския договор...че и без лицензи... Нали си Натовец - що не правиш М-16 а Калашников!? Къде ти е натовското въоръжение а!? За 30 година са купени една фрегата втора употреба от Белгия и няколко декоративни хеликоптера... Военна промишленоист ли имаш...съвременно оръжие ли имаш!? Иначе безплатни американски бази има...и ходихме и в Ирак и в Афганистан и в Либия за натовски кеф Продължавай да пееш оди за НАТО...и да се радваш че си в него...

Хубаво е да можете да четете и да можете да мислите едновременно ! Ако САЩ започнат открита война с някого, и ние Българите отиваме ! Направете си труда да проверите колко Българи загинаха и колко бяха ранени при мисиите ни по линия на НАТО и после си представете какво би било при война НАТО/Китай или НАТО/Русия...

Чао...отивай козяшки трол...аз няма да ходя никъде..

А нас кой ни пита дали искаме в ДЖЕНДЪРСКОТО НАТО??????

Не им се учудвам... Украйна ни изтощава... Представете си още един два конфликта...

1 чанта генерали и тупани и все за 2025 година говорят. Явно са на 100% сигурни, че ще има война между тях и Китай.

С..апани русофилистични ботчета дето си праскате плюсчета тука да се показвате колко сте много и силни..пълни без.мозъчни и..мекяри..с Русия и лудия путлер са само една северна корея, като в северна корея ли искате да живеете бе у..оди..ако не ходите с определена прическа оня да ви праща куршум в главата? да не притежавате и собствената си душа дори? айде изчезвайте всички до един в раша и северна корея и ни освободете тука от присъстъвието си бе на.вед.ени безмозъ//чни из.м.е..кяри...

козяшкия вмирисан и некъпан трол. А на теб дали ти е ясно, че 3/4 от света е на страната на Русия??? А това са Китай, Иран, цяла Африка, Латинска Америка, северна Корея и арабите. Вече не ив вървят краварските опорки и тъпа пропаганда.

Само в твоите сънища бе путлерско говедо...тва са си вашите измислени опорки. Кой е на страната на Русия като чеш за зеле не става от тях нито военно нито икономически? само една тъпа газ имат и бол пияници и придворни селяни.. см..е,шник

Колко по престижно е да си добитък на евронивата а !?

с тия държави ли се отъждествяваш бе гл.у,п...ендер? с индия, арабеските, латинска америка дето се стрелят по улиците кат кучета, с диктаторската джунгла северна корея дето ако не плачат на погребението на вожда им ги избиват всичките, ковид карал ли си? щото нямаше да си жив ако си го карал и живееше там вече? тва ли са ти държавите пример бе олигофрен? аре изнасяй се натам да живееш тогава кво се чудиш? на почивка там ли ходиш бе? дей.ба и д.е.бил..ните путинофили