Урсула фон дер Лайен за "Дивангейт": Почувствах се засегната, случи се, защото съм жена

ЕК ще предложи възможност за заобикаляне на съпротивата срещу Истанбулската конвенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой те караше да ходиш там и да се връщаш в 12-и век?

Бил ли си някога в 12 век?И дали познаваш днешна Турция?Едва ли според мен.Едва ли ще ги стигнем...Турците!

Да свиква овцата, с тея новосъздадени европейци, след някоя година и фередже ще трябва да слага.

A ние не сме ли засегнати от Брюкселския расизъм и по-лошо . В една и съща западна фирма за една и съща работа на западняка се плаща 3 пъти повече. Нямало било стол за нея, Ердоган е искал на кура да му седнеш.

Тая пък крава какъв и е проблема. Само за това мрънкане трябва да я уволнят.

Ха ха ха.. И тая рече да вкара някакъв ''расизъм'' само и само да си проветри устата....

Какъв феминизъм бе булка. Отишла в източна държава, оправдава се като американка пред кметство. Причината е вс което се случи между Турция и ЕС, Франция, Гърция... Стоенето им в чакалнята на ЕС и т.н. Смсл дай Боже там да си останат, защото ако влязат в ЕС просто ще му разкажат играта, т.е. ще стане султанат, но айде стига с тия жертво-менталности и феминизми. Тъпо е.

твоята роля е не да браниш собствените си права или на жените. Концентрирайсе!

Така ти се пада , проста путко. Стой си в къщи при мъжа , децата и внуците. Какво си се хукнала да оправяш Европа?

Случи се не защото сте жена, а защото в цялата ЕК сте неадекватни и сте оставили един анадолски диктатор за си разиграва коня и да прави каквото си поиска. Да, той просто за пореден път ви постави на мястото, на което сами сте се поставили.

Пак сте изостанали в осведомяването си защото се разбра че протокола на ЕС и го е сътворил това положение....

ХАХАХАХА от кога ви разправям нискочели примати, че няма искам не искам, ще правите каквото ви нареди цивилизования свят, щом искате да сте на една маса с цивилизовани хора. Ако сте на официална вечеря с бели покривки, сервитьори с ливреи и класическа музика ЩЕ НОСИТЕ СМОКИНГ дори и тъпите ви ганювски мозъци да не разбират смисъла. По същия начин щом сте се натискали да ставате европейци, ще приемете ИК въпреки че примитивните ви мозъчета не разбират какъв и е смисъла. Кой ви е крив че се врете където не ви е мястото? Защо не си седяхте в третия свят, където натурално принадлежите? "Ама искаме германски заплати" като искате германски заплати, ще правите каквото ви казват германците дори и да не го разбирате!

нали сте равни ма, защо да ти отстъпва, сега в трамвая ако съм седнал значи няма да отстъпя на правата жена щото сме равни, кой седнал по-рано негово е, ако ти си до ердоган тогава другия на дивана няма да е равен, щом няма друг стол защо на тебе да отстъпват щом сте равни. Уж равни ама тя да е над мъжа, ама за равенство се борели.

Да шеф на уважавана институция.Но кото такъв шеф трябва и способности,Само със връзки не става видяхме го нагледно.Няма значение пола има значение образованието,дипломацията,и да знаеш как да накараш всички да се съобразяват със статута на шеф на наи важната институция.Има ,,ЖЕНИ,,които щяха да изпотът Ердоган Но сега е късно резила се е резил ако се беше обърнала и си тръгне щеше да се почувства като горда и многоуважавана шефка и цялата неоредица да рефлектира при домакините.Какво общо има тук джендър конвенции,полове,и какви ли не оправдания.Образование и респект се изучава но не е за всеки,Има си ЧАЛЪМ,,

И тая се има за нещо.... Получи се същото "Fuck the E.U." като навремето от Виктория Нюланд. Ама тогава май еса беше поласкан от отношението на Господаря.... Помиярски съюз, помиярски политици.

Ердогане,пускай бежанците!

Циганите, както и кюрдите са раково образование в обществото.

Да права си. Там жените ги нямат за нищо. Трябваше оня пръч да ти отстъпи мястото, ама нали е шеф..... В Истамбул не важи Истамбулската конвенция. Защо да я приемаме?

Глупаци, ходят да му се мазнят на рязания бек. После се чудят що ги клати отзад. Циганите, негрите и мюсюлманите са гадно племе. НАГЛОСТТА е типична за тях.

Поредното доказателство,че османските манафи нямат място в Европа. Дори "държавата" им трябва да се редуцира с около 90% от територията.

На еврогейовете, когато им изнася са жени, иначе всички са равни. Даже нали няма и полове. Последно има ли полове или няма, евротъпаци гнусни?

Ако сте гледали видеото, ясно личи, как Мишел избързва напред и се намърдва на стола, все едно гледам играта, където броя на участниците е с един повече от столовете и "гори" този, който не е достатъчно чавръст да седне. После ясно личи, как Мишел сядайки чинно на стола гледа с една мазна усмивка Урсула. А Ердоган просто се наслаждава на ситуацията. Повече от ясно е, че тая беше унижена и от домакина и от колегата си пред целия свят.

Мъжете и жените са равни, с равни възможности ! Значи и мъже и жени трябва да имат равни права да сядат на столове ! В случая който е по бърз - печели ! Това се нарича конкуренция !

Стани педерунгелка ма.

Урсулче, нали вече жените се еманципираха, може и на диван и прави да стоят. Мъжът е по-редно да поседне, че да не се преумори, какви са тези глезотии за жените, все пак еманципация и феминизъм - свиквайте (по мюсюлмански)!

Мишел постъпи не като европеец, а като турчин.

Боже, каква тъпа патица се оказа тази!!!! Че тя там да не е поканена в качеството си на "жена"? Поканен е служител в ЕС на определена позиция. И на този служител по протокол му е отредено определено място. Ако е искала друго мнясто, по протокол ЕС да си го е изискала. Нещо все по-упорито ми се струва, че това е измислен скандал, с цел да натиснат нормалните останали държави в ЕС да приемат Истанбулската конвенция. Да не забравим, че разположението на хората по картинката е направено по искане на протокола от ЕС. Турците са изпълнили както е поискано от тях. Съвсем видимо става, че това е нарочно нагласено, за да се вдигне борбен шум и всички да приемат с възмущение веднага конвенцията. А драги същества от "демократична Европа", а не чувствате ли, че методите на силово и с измами налагане на тази конвенция, нямат общо с демокрацията? А който иска да е сбърканяк, да си бъде. А да не задължавате и останалите нормални държави да са като вас. Ако става така, може би ще трябва да се замислим за екзит от това образувание. Освен това няма да сме само ние, ще може нов съюз да се спретне. Не предполагах, че в западната част на ЕС толкова много са се сбъркали и с какви темпове се случва това

Работата отдавна е сбъркана! Какъв 'министър на отбраната" може да бъде същата тази коза! Хубаво, родила седем деца, има някакво медицинско образование (макар и да не практикува!), разхожда се из Брюксел - нима това е достатъчно, за да стане министър на отбраната! То беше срам за Германия! Всичко наопаки!

като се смяташ за незачетена, ходи се гръмни някъде, всички печелят така изкуфяла комунистическа либерастка гнусна осрана до уши патка

низък си и низък си оставаш. Колкото и да ти плащат за низките ти занимания. На ставаш.

Мишел остава. ! Другата заминава. Не се справя. Да се маха.

Госпожа съм но подкрепям Мишел и Ер доган. Жените и мъжете са равни и фондер лайно да си налягане парцалите и дори да се маха не се справя изобще.

май сте неграмотни отгоре на всичко, как преценявате, по неграмотному ли.

Ти си започваш изречението с малка буква, ма виж са ... Неграмотни май си ти.

За какво Мишел трябва да й отстъпва място? Това да не ви е България? В ЕС мъжете и жените са равни. Така че който е останал без стол - да се оправя. Полът на този човек няма значение спрямо европейското законодателство. Ако Мишел си беше отстъпил стола, това щеше да се приеме за сексистко и да му коства позицията която заема.

то си личи колко ти е пипката. А този Мишел е син на оня Мишел, дето знае какво са правили белгийците в Конго. И от какво са толкова богати-

някой е силен лидер и над другите и на земята ще седне, ако си иска. Голям зор - нямало стол. От цялата среща само това стана известно. Да каже какво извоюва и как се наложи на турчина. Е няма.

Видно от снимката срещу нея пак на диван е седнал май МП на Турция. Да не би да са го наказали, защото е жена. Аре стига с тези многострадални вопли и пробутване на Истамбулската конвеция без всякакъв повод.

Щото не си жена, вампир дръглив

аман от тая мантра "равни права". То и в кенефа не са ви равни правата, скъпа, защото ти пикаеш седнала, а мъжете прави.... срещу Природата не можеш да се бориш. И откъде накъде само жените ще раждат, нали и те имат права?

тъп си, какво повече, като си тъп и само до кенефски асоциации ти стига пипката. Немаш мозък.

лелеее пяна от устата лети .......

Как си представя тази наглата с неопределен пол и извратени ценности за мъже жени деца семеиство да седне наравно до човек които управлява държава която е била империя ами няма място просто там не го ли разбра наи накрая тази

ти си пълен малоумншк!!!!! мижитурката ердоган сега се крие и с локдауни щото е новия мъртвец ...

ъъъЪЪЪъъъ

виж се на какво мязаш, бе плъх с плъх, отвсякъде.

То в Брюксел или педали или курви!Бе как няма един читав политик от класа!

Като Путин или Лукашенко.

Интересното щеше да е ако вместо диван турчалягите бяха поставили трети стол. Нямаше да има драма. Но пък е имало замисъл. ИГРА!

Замисъл със сигурност е имало. Ако беше случайност, трябваше Ердоган, като домакин да не сяда, а да даде столът си на немкинята, и той да се разпореди да се донесе нов стол за него. Погрешно се смята че Мишел е трябвало да отстъпи стола си. Домакинът е Ердоган и негова работа е да се грижи за гостите си. Всичко това при положение че е било инцидент. А според мен - не е било инцидент. Турците знаят как да се грижат за гостите си. Възможно е нещо да е ядосало Ердоган. Има информация че немкинята се е държала заповеднически на Ердоган на разговорите преди инцидента. Възможно е това да е причината.

сте всичките псевдо - мъже, недоправени.

Сичкото ще си каже лайнен. И че преди 20 години я е онодил оня без нейно разрешение.... Новия ред...

Сетила се Мара да се побара, 3 седмици след инцидента. А на място нищо не каза, просто си седна отсрани, като мюсулманка пред мъжа си. Ако иска да пробва идентична ситуация - нека като дойде Ердоган в Брюксел да се окаже че няма стол за него, а на други два си седят немкинята и нейна приятелка. Как ще реагира Ердоган? Мисля че ще им тегли една и ще си тръгне. Е, това трябваше да направи немкинята в Турция.

Schilo

Хайде сега, преиграване...Ами оня толуп, Мишел, да беше седнал до нея. То, явно в ЕС и ЕК няма единно мнение, тая трагедии прави.

Или той сяда до нея на дивана, или тя сяда в него на стола :)

Ох, била жена... То ако си силен и на място не хленчиш за парава.

Баронесо, казвате "че законопроектът, който се подготвя, ще обяви насилието срещу деца и жени за престъпление в ЕС"?! В коя страна от ЕС г-жо насилието срещу деца и жени НЕ Е престъпление? И още - значи насилието срещу мъже в страните от ЕС не е престъпление, така ли? И може да си остане. Лицемерие и гнусна лъжа е това, което твърдите.

не знаеш какво значи това и нищо не струва твоето мнение. На навежа.

В Европейския съюз мнението на всеки един е важно, нали така?

Колко пъти изпусна сапуна в Истамбул госпожо ?

Добре, че не седнаха на резаните двуцевка на Ердо и Чауша, че и това можеше да им се случи. Прострелване изотзад.

за това и такива ги правиш. Или ти се иска.

Немският вестник Bild разкритикува руския президент Владимир Путинкато се има предвид букета от рози, представени им от Ангела Меркел преди официалното посещение на германския канцлер в Русия, съзнателно проявление на сексизъм. Според коментатора на публикацията "цветята са били необходими, за да напомнят на Меркел, че е жена".

Требвало е неколко бутилки водка да поставят.

По дрехите посрещат, а по ума изпращат... Изглежда турците правилно са те преценили.

Е само тази ли не разбра, че протокола на ЕС е такъв.

Леле тази ако се засяга от едно сядане на миндера как да очакваме да ни оправи беднотията от крадене

Ако беше жена щеше да седне на кора на Ердо

и да му го начупи на парченца от въртене насам натам...

Урсула и Мишел трябва да са доволни, че на тоя диван не им се случиха други работи, каквито турци обичат да правят на такива като тях. После ни на диван, ни на стол щяха да могат да седнат.

Всяка година в Турция над 400 жени биват убити от мъжете си. Средновековна държава

Не мисля че е станало, защото е жена. Тя и белгиеца влизат заедно при Ердоган. На столът не пише кой да седне. Защо белгиеца реши да седне пръв не е ясно. Винаги можеше да стане. Пък и немкинята може да говори и винаги можеше да попита. Факт е, че Ердоган като домакин можеше нещо да направи, но тъй като никой нищо не казва - разговорите продължиха. Не е приятно тази да разиграва женската карта. В случая не е това проблема. Тя седеше на диван. Срещу нея на друг диван седеше МП на Турция. Той жена ли е?

Значи конвенцията срещу насилието ще се налага с насилие ? Тва ще е евроатлантическа ценност, без съмнение !

Кратко, точно и ясно ! Конвенция срещу насилието ще ни я налагат с насилие ! Висша западна либерастка демокрация ! Висши евроатлантически ценности ! Без думи...

отмъщението ще го получите студено сервирано.

Това Урсула било жена?! Кой да предположи...

И аз съм силно изненадан. Мислех, че е гном, елф или просто джудже....

Начи първо, след като трябва да има равноправие, мъжете не трябва да отстъпват столовете си на жените ! Това е равноправието на половете ! Второ, Шарл Мишел може да се чувства жена, а жена на жена не си отстъпва мястото !

Хаха точно. Наистина тоя джендър Мишел може също да се е почувствал женица и затуй да е седял като жена.

Много им е объркано в либерастките болни мозъци. Едно с едно не им се връзват бръщолевенията... Каква жена е тая, като вече има цели 36 джендър пола...според такива като тая. И защо така обижда Мишел ? Тя откъде знае той в този ден от кой джендър е бил ? Може да е била Мишелка, курдисана до Ердоган.