Ураганът Матю премина над Флорида (снимки)

Ураганът Матю премина над източното крайбрежие на Флорида със силни ветрове, достигащи скорост до 195 км/ч, и проливни дъждове.

Обратно в новината

Коментари - Ураганът Матю премина над Флорида (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне променете заглавието. "Жена почина заради урагана Матю (снимки)" най-малкото не е уместно. Освен ако животът ѝ откровено не ви инетересува около 800 пъти повече от този на хаитяните. Ако промените заглавието с това, което виждам като отворя новината, т.е. "Ураганът Матю премина над Флорида", наглостта Ви няма да бъде толкова откровена, ще бъдете лицемер. По-добре. А най-добре би било да прочетете от къде е минал този ураган и какви поразии е направил, да седнете да преведете един добре написан обективен текст ако не можете самостоятелно да го напишете. Приятен ден.

Махнете тази новина. Над 800 души са убити от същия ураган в Хаити.

WOW!!!!! Каква топ новина???

да, една американка почиала от сърд.удар. Днес сигурно хамерите са убили 20 души някъде в Ирак или Афганистан, ама те не са хора.

Този ураган МАТЮ. не е ли работа пак на ИСЛЯМСКАТА държава ?

здравейте. на източното крайбрежие е спокойно. нямаше проблеми. ураганът беше с око над океана. по бреговете имаше силен вятър само. дори нямаше силни валежи. в раьона в който съм започна може би към 10 и на сутринта нямаше и следа от лошото време. няма щети. след разходката ми тая сутрин не виждам разрушения. живея близо до брега/500м/, където нямаше какво да спира и намаля скоростта на вятъра. съседът за първи път не прибра ферарито в гаража. остана отвън цялата нощ. къщата му светеше към 12. имам снимки от вечерта и сутринта. не знам дали е било със застрахователна цел. обикновено ферарито не нощуваше извън гаража. няма щети, дори драскотина. прозорците и на моята и на неговата къща бяха покрити само на първия етаж. не намирам логика. пкрити прозорци ферари пред гаража. надявам се до месц да разбера идеята му, но проблеми от урагана като че ли няма. има затворени бензиностанции в момвнта, но има и работещи. повечето малки магазини са затворени, големите работят. има ток, водата не е замърсена. това е от джуно бийч. всичко е тихо и спокойно. късния следобед вълните бяха слаби и разпличкани. в черно море съм виждал по-голямо вълнение. приятно топло е, климатиците работят. вятърът обаче е бил силен. по кожените седалки на кабриото се усеща влага. били са понамокрени през нощта. нямаше къде да го прибера. но животът след урагана е ОК. няма смисъл от кофти коментари и от задокеанска оценка на ситуацията тук. поздрави.

- ФЕРАРИТО Е БИЛО ОТВЪН ПОНЕЖЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ БАРАКАТА ВЪРХУ ФЕРАРИТО:))) ... - А ИНАЧЕ ПОЛЗВАЙ ДЪЖДА ДА СЕ ИЗКЪПЕШ БОБЪРА :)) ....

ами те къщите са concrete blocks. уж не трябва да падат. иначе прозорците за съжаление не са impact windows, а трябва.

Ще ми вземеш професията, младежо. Благодяря за информацията. Да не си Чичо Чарли от "Двама Мъже и 1/2"?

Защо го плюете човека? Ферарито на комшията му е оцеляло, Кабриото му, нищо му няма, като му дръпне и един лифтинг на кожения салон, като ново ще е. Малко талашЙит и къщата ще се оправи. При Градушката в София Трабито ми беше на улицата, не мръдна. Здрасти Чичо Чарли.

Пич, спокоен съм за теб, лягай, ако знаеш колко чинии те чакат утре.

И тук във Форт Лоудърдейл всичко е ок.

УРАГАНА ВСЪЩНОСТ СПАСИ ПОНЕ 40-50 ЧОВЕШКИ ЖИВОТА ВЪВ ФЛОРИДА : - 4-5 КОИТО ЩЯХА ДА БЪДАТ УБИТИ С ОРЪЖИЕ - 4-5 КОИТО ЩЯХА ДА УМРАТ ОТ СВРЪХДОЗА - И ПОНЕ 40 ОТ ТРУДОВИ ЗЛОПОЛУКИ И КАТАСТРОФИ :))

аиййййй интересен поглед върху една и съща действителност. не бях се замислял. благодаря

Та кой беше Матю? Всички които са поогледали добре историческата снимка от конференцията в Ялта са забелязали единственият който стои в ъгъла между американската делегация и руската. от там нататък е ясно.

Урагана мина и замина,но простотията на българина остава вечна!!

Не е минал, където трябваше. Тепърва предстои.

Тук у нас всеки ден ни клати урагана Боце ама на никой не му пука.

Някои си въобразяват, че са русофили, защото под русофилия разбират вид заболяване. Пак ще ви напиша. Във Франция има много русофили. Но те не мразят американците, европейците, африканците, азиатците и австралийците. Русофилията не е свързана с никакви фобии!

Не, те не мразят американците- нали им подариха за спомен една статуя- главата и е празна, в дясната си ръка държи факела за подпалване на войни, в лявата държи книгата в която се записват приходите от всяка война. Свещенното им число е 17, а глупоста е неизмерима.

Доказа с простотиите си последното изречение.

Статуята на свободата е подарък по случай победата им във войната за независимост от английската корона. Французите са им били съюзници и не вразят американците. Французите обаче не мразят и англичаните и германците. Но нищо не каза за хейта. Каква е връзката на русофилията със фобиите, т.е. защо русофилите имат повече фобии от останалите хора!

Ние им подарихме един бухал, символ на германския бог Ман, те ни прибраха златото и ни раздават тоалетни хартии, щамповани с него. Уж да го пазят. Ще ни го върнат друг път.

на китай го върнаха

Колибка се прави от Камъни, не от талашиЙт. Третото Прасенце.

Свършиха ли женските имена? Ама в Кравария само гейове, хеле пък в "армията", та е разбираемо. Мачкай Матю!

Има, у нас - Тайфунът Роска. Чака се Цунами - Цецка, ама то пък мъжко. Объркана работа...

С днем рождения Владимир! Вот мой подарок.

Еми , точно там им е мястото :))) В Мрака ....... Ефектът на бумеранга в действие . И това е само началото .... Не , че някой в прекрасната ни Родина , го интересуват такива " новини " :)))) Със здраве !

Как пещерните русофили напълзяли темата пръскайки слюнки, злоба и лайна :)

А какво стана с милиардите за реактора? А, за бежанците дето ще заселват в България? Какви новинари сте вие да занимавате хората с глупости!!!!

Айдеее разхвърчаха им се дървените колиби на ,,богатите'' американци,кениеца и без това е свикнал да живее по палмите тъкмо ще може да обясни и на останалите....

TMontana

Вдън земя да потъне цялата ФАЩ!!!

тлъстите рептили

Сривайте я тази измислена държава вече. Дотегнаха на целия свят тия американски империалисти.

Да се скарат на урагана и да му обяснят,че трябва да бъде толерантен.

Какво ни интересува нас това та сте го задъвкали този ураган всички медии???????

Интерсува ни защото имаме имоти там. Ти въшльо и в следващия живот няма да си купиш дори панелка в Люлин

.

Ами тогаз нека да ви ги отнесе имотите там та да видиш от къде си произлезнал. По голям въшкарник от теб едва ли има в България камо ли пък в америка

Ти пък къде ,,там'' имаш имоти бе цървул? Ходи си копай картофите на село и си избивай коплексите в селската кръчма бе,имоти имал той,овчар.

малко им е на простите кравари за милионите ето убиха по света последните 15 години поне 1 милион жертви им трябват

сарасота и орландо са на запад. няма щети. тази сутрин скороста на вятара в орландо беше 40 mil/h. силата на урагана е по източното краибрежие - от West Palm Beach на север.

и тук е спокойно и беше спокойно. може би към 12 през нощта се усили ватъра, но нищо сериозно. сутринта в 8 беше ок. вероятно е утихнало много преди това. чудя се на българите в БГ как ли ще приживеят зимата. не е подигравка. просто зимата в БГ е по-опасна от миналия ураган тук.

а като ги шибне дали ще дават негрите на някой стадион как усират всичко,или тоя път ще са толерантни към обамчо

а бе по-важно е Обама и Килъри да се свалят с Асад в Сирия..... това е! Прав е Тръмп - САЩ трябва да се грижи за себе си, не да оправя другите.

иначе е ясно, че за урагана е виновен Путин. Сенатът ще приеме още санкции срещу Русия утре...

Ще напечатат още долари и ще покрият щетите.

дано ги отмине,че като си спомня как се"справиха" когато ги помете катрина

тва ураганче и последствията от него ща са като от бризче в сравнение с йелоустонското изригване

много сте жалки в злобата си!

Ако знаеш американците как те "обичат", нашата "злоба" ще ти се види невинна и чиста закачка. И поздравления за ника. Keep up the good job!

глупости. не знам как някой може да си мисли че "американците" имат някакви силно негативни чувства към него

Дано да ги повтори урагана и да ги отнесе в океана с еднопосочен билет!

Путин им е пуснал малко, руско хаарпче и ся краварите малко ще ги поразклати

ШОЙГУ КАЗАЛ ДНЕС СУТРИНТА НА ПУТИН: "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ , НАПРАВИХМЕ ВИ МАЛЪК ПОДАРЪК " :))

взе ми думите от устата! )))

става за карикатура в "Шарли Ебдо"

Знае ли някой какво е положението в Сарасота?

Доколкото знам и в Сарасота всичко е наред. Имам близки в Орландо.

Тонове талашит ама урагана им е виновен....Освен това българите имат предостатъчно проблеми и без урагани така че не ги интересува ежегодната буря там

Дали ме интересува? Само секунда... да помисля малко... НЕЕЕ! Не ми пука! И жив човек да не остане там, не ме интересува.

Дано да продължава да не ти пука, ако някъде, където имаш приятели се случи нещо таккова. А, ти нямаш такива май.

Обикновено на простака не му пука докато не го запукат. Та и ти така...