„Уолстрийт Джърнал“: Последните дни на Пригожин

Лидерът на ЧВК „Вагнер“ е обикалял африканския континент в търсене на сигурност за бъдещето

Обратно в новината

Коментари - „Уолстрийт Джърнал“: Последните дни на Пригожин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Зеленку някой уважава ли го бее :)

Кой има сметка от убийството на Пригожин? Запада отдавна се опитва да го очисти, защото им се бъркаше в бизнеса и в световната хегемония. Така че е по-добре да се изчакат резултатите от анкетата. Няма смисъл да си чешете езиците за нещо в което не сте сигурни.

Това би било огромен комплимент. Как си представяш, ако т. нар. “Запад” е в състояние да види сметката на самолет насред Русия, че Путин ще е още жив? Твоите приказки са малко те го плюят, той вика дъжд вали. Или пък по-католик от папата.

И на бай Дрън!

Да речем са проследили последните му дни като видима фигура. От тук насетне ще си действа в сянка.

едно е бил прав- Русия ще е велика и Африка свободна

Свободна от какво?

Абсолютно вярно! Точно на такова ниво е разбирателството в Русия, единия станал по-голям от другия и БУМ !

Какви Измислици и Фантасмагорй ? Нищо вярно няма в това написано ЕСЕ !

СПОКО , а защо да не приемем че го е сделал " цивилизованият свят " нали им обърква сметките ? ПОМИСЛЕТЕ

Това ще повлияе ли в тяхна полза като срещнат Вагнер на бойното поле. Един от най-успешните командири на Вагнер в Украйна е жив - Лотус. Има и още като него. Тепърва почват мелетата по Планетата, от военна гледна точка да се приключи с Вагнер е безумие. Причината да ги помилват и да ги оставят живи е тази. Нямат алтернатива, нито като структура нито като резултати. Глобално. А опита натрупан в 10 години бойни действия е безценен. И едва ли на Шойгу ще му се даде контрол над тях. А "инцидента" си мирише на операция на ЦРУ и МИ6. Съответно грешката си е на Пригожин и компания. Да летиш на самолет на който току що му е сменен турбо-охладителя при положение, че частта идва от Маями и по пътя лекинко се забавя на митницата. Сакатлъци се случват. И най-добрите плувци се давят.

ако този успешен командир превзема едно село за 1 год. с помоща на русия,представи си по малко успешните.

И пригожин и много други са доста противни убийци. Дали по поръчка на един или друг, на всички мястото им е в гроба.

Са те затворили в мазе и те ползват за жив щит и Вагнер те спасят, ще са герои. Ма продължавай с опитите за обща логика с голямата сорос баданарка.

Какъв бизнесмен? Самоуправец с болни амиции и собствена армия от войници и тролове.

хубаво е когато мрат руски свини

Е да мрат укросвине!

А късия разправяше, че ще им дава бито безплатни ама утре…

Без да е имало следствие ангосаксоните сами определят какао е мислил Прихожин По - зверски от фашистите убиват тези които пречът да колонизъо Африка и богатсвата и Даже при Тръмп убиха иранский генерал и то чужда страна и ЕС мълчи Като чё ли така трябва .Всички те са под кппака на американские банкири и династии - президента е една тухла в стената . Банкирите решават в коя страна кой да е командващи и затова ЕС още дълго ще са хиени командвани от Шархан и цените вече няма да станат по - ниски а обратного .Денят е 24 02 22год е началото на разорена Европа и то и за именно тези които са поставени от юсей Като Петьо в българия или зеления в Украина и т.н. и робството ще продължава до ......

Еми значи е време да заминеш в русия на евтино. Кога копейка?

как гръмнага руския посланик в Турция... имаше всенародно веселие в България..ха.ха

Иване, от далеч ти личи колко си българин. Нито правописа, нито имената ти се връзват.

Това на какъв език го надращи бре? До четвърти клас стигнал ли си, или просто си типичен неграмотен пригожински трол?

Това на снимката не е от Африка 50 градуса жега.

са 50 по фаренхайт

ЧВК Вагнер винаги е било Русия. Пригожин просто беше назначен да се прави на частник докато Русия укрепне. Вече е безсмислено да се прикриват с Пригожин и затова го изведоха от играта на залужен отпуск заедно с основната група от Вагнер, както му викат в Русия с "цирк с коне". Путин до края не каза нищо лошо за него и даже ги похвали. Сигурно и герои на Русия са им дали

Няма незаменими хора. В момента в който някой се сметне за незаменим и почне да прави каквото му скимне веднага два фира.

Нигер гони посланиците на САЩ, Франция, Германия, Нигерия! Ще има и още изритани!

Скоро и ние ще сме като Нигер! Костадинов го заяви, §е това е основата на програмата му!

Да не се окаже, че и България харчи пари за посланик в Нигер?

Да гонят ...ще сменят западно с източно робство и ще опитат руския бахур

Нещо взе да се прави на артист ..и накрая буууумм...Обаче стават и саксттлъци.. важното е че се чисти Укропутекъ...Бавно и методично .

Евгение избута маслото..и го отстраниха ...Така не се постигат целите ..Трябва твърда ръка..

Абе да видиме.... Телеграм каналите кипят от информация че е жив (конспиративна теория за Западо).... Но вече у западо трае седмици конспирацията да се потвърди.... пример ковид и всичко около него.....

Плачете соросоиди , Евгений умря..

И като е ,,Ембраийр,не падат ли ??.Тайа е в живота ..Нещата стават .

Денис разбрал всичко от офиса кенеф..

Ну, как дела ? Соскучались сучки ?

А за Зеленку ни дума, ни вопъл, ни стон :)

Ттоле трай

А преди да избяга в Африка Пригожката се бил скрил от Путин къде - при Лукашенко ортака на Путин. Освен това дебили прости руснаците още не са потвърдили, че Пригожин е сред умрелите - аз лично залагам, че Пригожин ще се появи пак след време и ще ви гледа сеира, както когато каза че напуска Бахмут пък на другия ден го превзе целия.

++++++++++++++++++++

Дедо Шорош тъй ли каза :)

Връви ли перемогата бе, миндилии :)

Само пълен дебил може да си помисли, че Путин ще тръгне да трепе Пригожин. А Пригожин понеже го било страх от Путин и избягал в Африка ама случайно се озовал в самолет от Москва към Санкт Петербург.

Най-доброто решение за нас е да изгоним всички руснаци от България. Както дошлите след 1991 г, така и руските копелета отпреди 50-80 години. Но първо нека започнем с малки крачки. Преди да съборим паметника на съветската армия, можем да преименуваме всички улици с руски имена: Дондуков-Козаков, Радецки, Алабин, Столетов, Гурко, Столетов, Скобелев, Калитин и прочее,

Тъпанар! Предател и глупак, който не може да се усети, че го водят за носа...хамериканците!

Ха! Всъщност я освобождавал от златото и диамантите й! Не ви ли е познато? Къде отиде златния резерв на цЦарство България?

Свърши театрото Пригожин. Бил шеф на "частна" армия,пък се оплаква от министерството на отбраната на русия за нередовни доставки.Тръгна с войска към Москва,но нямало да прави преврат. Скри се от путин и то къде в задния му двор,Беларус. И уж се крие пък джитка напред назад из Русия,последния път със самолет. Абсурди... и бели конци..

Неточности, да не пишем лъжи... Какъв преврат? Тия вървяха като на парад няколко дни, а Путин нищо не направи! После направиха завой и хайде в задния двор на Полша! В един самолет пътуват всички ръководители на Вагнер! Вълчо ела ни изяж! Започнаха да пишат и казват небивалици....ЗА ВСИЧКО!

И за децата е ясно, че Путин го е убил.

за тъпите дечковци като тебе -Да.. ББААХАХА

Африканците пак заложиха на сакат кон. Ще си полудуват там по африкански, и пак ше "прогледнат" на Запад.. Оттам идват парите..

аве ти нали прогледна на щапад, па се упре у калната щападнр нива кат бИрач на европлод и еврозеленчук! мноо сте тъпи тва бИрачите ве.. ББААХАХА

Русия е мъртвец.Мацкве е пълна с узбеки грузинци китайци казяхи азери арменци ичкери дагестанци чеченци.Въпрос на време е Китай да си вземе Сибир и другите републики да се отцепят.А те тръгнали Ибрикс да правят.Другите от Ибрикс са същите полуграмотни маймуни едвя слезнали от клоните.

въпрос на време е резания маткап да те пруца още едни пестин години тъи леко до макарите по крмшииски по браЦки като съжител у заднио ти двор.. ББААХАХА

Разликата между демокрация и комунизъм.При първото управлявят грамотни хора и вземат решения след разговорини постигане на консенсус При второто управлявят алфа мъжките които след побой решавят кой е прав и накъде да се тръгне второто е характерно за маймуните племената в Саваната Китай Русия Япония и други такива племенни кочини

Да не зацикли плочата :)

Русия се е уплашила, че вместо те пригожин ще царства и мародерства в Либия. Толкоз

Готвача оттече. Скоро и джуджето ще гушне букета.

Жълтопаветни плъхове ще ви дерем живи ,ще ви тъпчем мамата ви шорошна !

Евал Профанова

едни конспиративни теории, орта шъ забравът ко е станало в същност. Най-вероятно Пригожката ще се превърне във втория Елвис

Путин при цялата му неземна сияйна мъдрост изпадна в положението - храни куче да те лае. Съответно кучето път се самозабрави че не е никакъв военен а обикновена мутра, осъждана и лежала. Кадровите военни не бяха щастливи такава мутра да се набутва в тяхната зона, при това да се ползва с любовта на императора и да трупа милиони. Дали са го свитнали с благословията на батюшката или по собствена инициатива, не е интересно. Интересно е кой ще свитне джуджето и дали ще бъде по-луд от него (пази боже!)

А най ми е смешно като чета коментари на пубери, че Пригожката отишъл в Беларус и в Полша "напълнили гащите". Баси кралимаркото го изкараха. Не направо - Хълк! :))))

Написаното в "статията" е по - близко до сценарий за сапунка, отколкото до ретроспективен анализ, за какъвто претендира. Отново опит за нескопосана манипулация.

В Кочината Русия който гъкне срещу императора и приключва. А Пригожин си позволи немислимото - тръгна на бунт срещу Кремъл и прокуди Жужето от леговището му. За наказание, Путкин го уби публично и разпространи кадрите по световните медии. Кофти хора, кофти държава...

Пригожин сигурно сега някъде се е покрил и се смее с глас,докато изчаква подходящия момент да удари укрофашагите

За съжаление е във Валхала и само ако Тор му позволи...

До вчера го ругаеха, от днес панихида му правят ционистите от Уолстрийт Дж.

Нормално. Готвача смъкна от истинските собственици на Уолстрийт Джърнал 6 милиарда. Тези кавали му повярваха. А той не направи нищо.

Уолстрийт Джърнал знае какво е говорил Путин с африканските президенти, какво е казал Евкуров на Хафтар. Тези знаеха пак така от "един служител" или "един източник", че Саддам има ядени бомби. И заради това ФАЩ изби 3 млн иракчани. Е, демократично разбира се.

В Кочината Русия който гъкне срещу императора и приключва. А Пригожин си позволи немислимото - тръгна на бунт срещу Кремъл и прокуди Жужето от леговището му. За наказание, Путкин го уби публично и разпространи кадрите по световните медии. Кофти хора, кофти държава...

Предателте на Русия като готвача се унищожават.

По твойта логика Путлер трябва първи да бъде унищожен.

"Според източници на "Уолстрийт Джърнал" Нека позная.....анонимни :)