Юнкер назначи Мишел Барние да преговаря с Великобритания

Жан-Клод Юнкер назначи бившия френски министър и еврокомисар Мишел Барние за ръководител на преговорите с Великобритания, предадоха агенциите.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер назначи Мишел Барние да преговаря с Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея смотаняци разбиха ЕС!

То всичко вече е ясно - Троянският кон избълва товара си насред Европа, но то започна отдавна. Стига вече сте ни занимавали с тях, те са бита карта и да си се чукат в главите и другаде сами.Това вече не е новина, това е позорна трагедия! Дее.. великата нация дее..!

Знаете ли, че бившият глава на ЕК Барозу вече оглавяа международните връзки на Голдман Сакс (аргумент - познава добре Европа) и съветва Великобритания при излизането й от Евросъюза?

"Много съм доволен, че моят приятел Барние прие тази важна и трудна задача", добави Юнкер в изявление, цитирано от Франс прес. Не знам дали твоят приятел ще бъде доволен , след срещата с Борето Джонсън.

По скоро дали твоя приятел както го наричаш Борето Джонсън дали ще е радостен. Отрязаха го от шанса да манипулира и въвежда в съмнение страните членки на ЕС. Демек да си играе на " Разделяй и владей".

Явно не си ме разбрал. Борето Джонсън го ползвам , като ирония. И не знам как би се почуствал всеки, който преговаря с лудото Боре.