Терористи нападнаха US университет в Кабул, има 15 жертви

Не по-малко от 15 души са загинали при нападение в Американския университет в Кабул снощи, предадоха Ройтерс и БТА, позовавайки се на местната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Терористи нападнаха US университет в Кабул, има 15 жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесно е да вкараш политиката в университетите (приказките за умните и красивите), трудно е да я изкараш от там.

Време е да се умиротворят.

ДОКАТА ПУТИН НЕ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ В СВЕТА ЩЕ ИМА СВАЛЕНИ ГРАЖДАНСКИ САМОЛЕНИ БЕЖАНСКИ ВЪЛНИ КЪРВАВИ АТЕНТАТИ И АНЕКСИИ НА МИРОЛЮБИВИ СТРАНИ.

В миналото имаше един лозунг в СССР:"Ленин жил, Ленин жив, Ленин будет жить!". При теб е същото:"С Путин ставам, с Путин лягам, с Путин прекарвам деня!". Какво общо има написаното от теб с информацията за нападението и жертвите в Кабул? Мдааа, простотията не ходи по говедата....

А благоденствието в Афганистан кога? Вече толкова много години американска окупация!

Има доста страни, в които стандарта на живот е по добър, отколкото в Щатите. Но все пак хората, когато искат да кажат, че в една страна се живее добре, казват, там има американски начин на живот. Или пък, че Америка е страната, в която мечтите се сбъдват. Това не е просто лаф, това е популярна американка поговорка. Или пък, на тоя ме се сбъдна американската мечта - това значи, успял човек. И всичко това е вярно. Зная го от личен опит. Отделен въпрос е, че политиците искат да наложат американските порядки на неподходящо место - например остров Тумбукту. При това със сила. Ето, това е погрешно.

Американската мечта е залъгалка за масите, да не мислят много и да си налягат парцалите,защото виждаш ли някой ден и те могат да станат богати. Но няма да станат.... Същото като с робските религии - трайте сега в този живот, после в следващия е хубавото...

Хората казват това, хората казват онова. Ами с оглед на реалността, това значи единствено, че американската пропаганда работи много добре. Например 90% от филмите, които се излъчват по кината са холивудски продукции - много ясно, че ще си величаят държавата и ще пропагандират американския начин на живот. А хората понеже са овце и им пригласят. Сякаш модерният човек е загубил умението си за критично мислене и го е заменил с една фуния, през която всякаква пропагандна информация влиза в главата му без никакви филтрирания.

Всеки "американски" университет е фабрика за мекерета!

... финансирана от Сорос!

Едни млади хора, живели до сега в 19 век, са решили да преминат направо в 21 век. А тоя път минава през университета. Каквито и да са, където и да са, студентите са утрешният ден на човечеството. А други хора, живеещи по законите на зверовете в джунглата, решават да върнат тия млади хора отново в 19 век. Отвратително е. Всеки човек, когато му се роди дете, го вижда в мечтите си учен човек. За това, нека си представи, че неговото дете е убито заради това, че иска да се учи. Поне при тоя случай, не се опитвайте да вините американците.

грешно описание Не става дума за векове, прогрес и т.н., а за идентичност! Хората не искат да им диктуват как да живеят и да ги управляват като слуги. Това е вина на американците. Трябва да оставят всеки народ да си се оправя сам и сам да си решава проблемите.

тия мамунки кога отвориха този университет... за някой долар и баба си ще продадат...

Терористи нападнаха университет в Кабул, има поне 15 жертви Избитите в Американски университети и училища, от превъртели студенти и ученици са много повече .

Обичайните новини от управлявана от краварите, "демократизирана" от Пентагона някогашна цъфтяща държава, в която руснаците строиха болници, училища, аерогари, пътища, мостове и напоителни съоръжения ... А сега четем само за атентати, нападения "погрешка" над болница, пълна с хора, бомбардировки на сватби и поребения, стрелби в университет, убийства по улиците през ден ... и много наркотици, които пътуват към Европа с вонените им самолети ... А няколкото племена, които живеят в различните части на страната, воюват помежду си и всички заедно - срещу краварските завоеватели ... И произвеждат бежанци, които наводняват и нас включително! Отврат!

Воюват идиотите, не са като вас само да драскат по форумите.:)

Интересно този университет преди или след "освобождаването" на Афганистан е създаден? По-скоро е демократичен подарък.

е нали трябва да събере де какво има читаво и да го телепортира в С. Америка., а и трябва да си създаде петоколонници. Тук защо мислиш, че го направиха навремето.