Унгария промени Конституцията си и прие закон срещу миграцията

Унгарският парламент прие и пакети от закони, наричани "СТОП Сорос"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако у нас не се приеме скоро такъв закон, ще има нови избори.

Браво на унгарците.

На границата на НРБ нарушителите се разстрелваха. Скоро май, даже и най-промитите либерастки тикви, ще стигнат до извода, че срещу ислямистката терористична паплач, решението на НРБ е най-доброто.

За разлика от ЕС лидерите Орбан има ясна представа за последиците от навлеците мигранти !

Глупости. орбан е мекере на путлер и има за цел да разедини европа. Той е пуполист и като такъв ще направи всичко възможно да забие нож в единна европа. И намерил на кого да се репчи. На една онеправдана група от хора, дето точно путлер и сатърапа Асад прогониха към европа

Ето това е ръководител, а не като нашия продажник! Хеххехе другари прости българи, неможете да се сравнявате с унгарците! Няма как другари прости българи! Нещастни хора сме българите сега за 4 път ли ще изберете Бойко и партия ГРОБ? Изберето ги че така е по-лесно!

Така е Орбан е мъж на място,ама не може да се мери с нашият гений по целувки....от три папи,от мама мерки, от бате Тийпи ,от всички еврогейски джендъри и от Макрона...каква чест,какъв кеф ...ама какво се получава накрая -него целуват ,а нас онождат..???

Като ги гледаш тия отрепки/мангалски, тръгнали да живеят на гърба на всеки един от нас, защото тези хлебарки са РОДЕНИ МЪРЗЕЛИВИ и не заслужават да живеят и се питам как Бог ги търпи и държи на земята? Ето това е заради което си заслужава ВСИЧКИ Европейци ДА СЕ РАЗБУНТУВАТ накрая и да ГИ НАТИРЯТ ДО ЕДИН! НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ и за просяци, вашта майка хлебарки гнусни! ОРБАН е ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН МЪЖ в цялата педалска Европа, който казва директно истината и застава на страната на народа си! ОБИЧАМЕ ТЕ ВИКТОР ОРБАН, БРАВО!

При нас само се говори, а в Унгария се действа. Заради това те са по-добре.

Браво бате Орбане! Искрено завиждам на унгарският народ,че има човек като тебе . нашето положение тука е както се казва-"мацано дупе с тиква" .....

БРАВО Орбан! Премиер МЕЧТА и за всеки българин! Кога ще се роди един ОРБАН у нас, кога бе МИЖАТУРКИиии..., РОБСКО ПЛЕМЕее...???

Орбан - кога? Или ще чакаме още 350 години , както преди, докато изкараме новия Левски или Ботев?

ама тия са достойни за уважение само така

Евала бе Орбаааан! Мачакай сорос и боклучетата му!

айде сега фиксации за сорос, който при това е унгарец.И тва евала - знаем, че си турска подметка, ма не се издавай все пак!

оралните фиксации и не се занимавай с неща , които не можеш да осмислиш. Точно щото е унгарец , унгарците най-добре го познават и знаят как трябва да се отнесат с него.

Така се отстояват националните интереси. Унгария отдавна е вече център на борбата срещу соросоидната толерастия, но за щастие вече не е сама. Ние, разбира се, сме далеч от такава политика и както винаги сме най-големите продажници-послушковци на Брюксел и Фашингтон.

а знаете ли че в България всеки бежанец има право да стане български гражданин, след като получава статут за 5 години престой в българия, и без никакви реални документи за самоличност,

ама ако е това е сериозно , вече е проблем.

съвсем е сериозно и вярно , ама не се коментира от никой.

Всеки бежанец български гражданин, всеки българин емигрант.Супер е!

ШАПКА МУ СВАЛЯМ НА ОРБАН. ПОЛИТИК С ГОЛЕЕЕЕМИ ТОПКИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН БОРЕЦ ЗА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ.... ЗАВИЖДАМ НА УНГАРЦИТЕ.... НИЕ СИ НЯМАМЕ ОРБАН,АМА И НЕ ИСКАМЕ.

Орбан е наистина голям политик и мъж, но ако няма подкрепата на почти целия унгарски народ, няма да може да си позволи такава политика. И точно там е проблемът - дори и у нас да се появи такава личност, знаем колко "единен, сплотен и патриотично ориентиран е българския народ". Така че дори не можем да мечтаем това да се случи у нас.

Ами и тук националистическите партии предлагат подобни мерки, но засега просто нямат парламентарно мнозинство да ги прокарат. Иначе вече успяха да прокарат построяването на ограда по българо-турската граница. Напоследък дори Борисов се изказа в подкрепа на спирането на всички "мигранти" на границите на ЕС и недопускането им на територията на съюза!

"вече успяха да прокарат построяването на ограда по българо-турската граница" известно е как я направиха, и вече пада

Европа без граници :)

Тъпият народ като не гласува за патриотите, ще гледа как унгарците си бранят държавата и ще цъка с език. Ама като му кажеш, гласувай за патриотите - върти главата на лево и трае като бит п...„ А сега, БРАВО ОРБАНЕ и НИЕ искаме ОРБАН ЗА ПРЕМИЕР. Искате или не искате? Ако искате, гласувайте за правилния или пак амнезия на изборите?

коментарите платени по- долу, че освен не лижат задниците брюкселски, и руски такъва също не лижат. през комунизма бях на екскурзия там - казаха ми да не говоря на руски да не ям бой! В 1 магазин за дънки - да тогава имаха такива, не като нас, дето тогава се равнявахме на предния биг брадър, ми се наложи по- подробно да обясна и почнах на руски. Изхвърчах като тапа и едвам се рамзминах от боя, науих и унгарска псувня на мама руска))):

Ииии, то голяма работа бе, тя простотията е вездесъща, да знаеш, не е унгарски, български или какъвто и да е патент. Няма западняк, няма руснак, с всякакви хора ми се налага да работя и да общувам и се стремя доколкото мога да не ги деля тези хора.

Е да, ама от върли антикомунисти и противници на СССР, Унгария много скоростно разбра, че се е лъгала по време на комунизма и е било голема грешка да се хваща със запада. Е сега Орбан и Унгария са много близки с Русия, а не със запада. Светна им, че от запад винаги е идвало само злото! Това е! А ние можем само прахта да им дишаме на унгарците.

УНГАРИЯ ДАДЕ ПРИМЕР КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ ПАСМИНАТА !!!! ГУМЕНИТЕ ГЛАВИ "РЕШАВАТ" ГЛУПОСТИ !!!

Информацията не е много вярна...160 за и 18 против и това ден преди световния ден празник на чужденеца.Иначе не знам защо толкова се тръби и какво пречат мигрантите...при един милион в Европа не се усещат толкова осезаемо..вътрешни разселвания и гета в определени квартали големия град.Ако Европа е застигната от суши и глад и местата са разменени първо към Африка и Азия ще се бяга предполагам.

Или си заблуден, или платен, или просто трол-ваш... Добре че "предполагаш", а не си писал, че "мислиш" накъде ще бяга Европа... Ей такива БХК/хипита/либрали ни дърпат към дъното с погрешните си идеалистични схващания, които се опитват и да налагат. Ако просто споделяха брътвеждите си, вместо да се бъркат щяхме да сме по-добре.

а знаете ли че в България всеки бежанец има право да стане български гражданин, след като получава статут за 5 години престой в българия, и без никакви реални документи за самоличност,

Всеки бежанец български гражданин, всеки българин емигрант. Супер е!

а знаете ли че в България всеки бежанец има право да стане български гражданин, след като получава статут за 5 години престой в българия, и без никакви реални документи за самоличност,

Браво на Орбан! Време е Борисов да го последва.

Унгария е много опасна страна за брюкселските колониални чиновници...няма дългове, не е съгласна да сваля гащи при зададен сигнал, не се подчинява на всяко малоумно решение. И освен всичко икономиката й работи, нямат нужда от подаяния и "правилни" финансирания...т.е. всички лостове за натиск не работят.

браво на унгарците а ние сме си отворили задниците за чернилки като запада не чак толкова ама изпълняваме квот ни кажат

нащ'те задници иди-доди. но задниците и на децата и на внуците.

Браво на Орбан и Унгария, човек и народ достойни за уважение. Ние и преди и сега се навеждаме пред началниците и сме робски народ, без самочувствие и достойнство.

Унгария си.защитава интересите а Тиквата го викат да го тупат по гърба и да го милват по глупавата глава за да прецакат държавата!

Успяват,как НЕ вървят нещата у нас,вече сме сигорни ,че всичи работят да УНИЩОЖАТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ТАКЪВ БЪЛГАРИН КАТО ОРБАН РОДОЛЮБЕЦ.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.Толкова продажни политици никога не е имало

Забрана на НПО организациите, решава плоблемите на съответната държава и тя тръгва напред. Иначе остава подследна, като България. Туморите да се отстранят веднага

Не напразно подобни забрани - доста категорични и подкрепени от законодателството - има в Китай, САЩ и Русия. мислете защо.

Браво на Орбан и Унгария, човек и народ достойни за уважение.

През 1992 година ми попаднаха книжки на Сорос "за Отвореното общество". Още тогава видях, че идеята се води от принципа, че светът върви към глобализация и падането на всички граници е неизбежно, икономиката ще бъде в съвсем друг вид и хората няма да се мразят, както сега. Грешката на Сорос е в утопичното вярване, че този процес може да се направлява и стимулира. В този смисъл унгарците са напълно прави да му се противопоставят, защото Сорос ръси пари за унищожение на християнска Европа и създаване на един свят, в който някои хора от други религии имат привилегия над останалите хора. Сорос не се различава от Карл Маркс освен, че е богат. А бе видите ли евреин да ви казва едно нещо колко е хубаво за всички хора, то определено се пазете, защото със сигурност ви поставя в робство и служба.

Баце, като един възпитаник на милиционерско училище, винаги ще изпълнява нарежданията на началниците от ЕС.

Тук гледам много хора се възхищават на унгарците и в частност на Орбан, включително и разни русофилистици и т.нар. патрЕоти и атакистки активисти. Хубаво е момчета да ви се припомни един неоспорим факт щом толкова ви харесва Унгария, а той е, че унгарците НЯМАТ русофили, мразят Русия неистово, не си продават задника на Русия, нямат в управлението си агенти на ДС, не развяват руски байряци по митинги и протести....да продължавам ли?:)

Маалеий, каква омраза изпитват унгарците към Русия? Пак бъркаш Русия със СССР. Кажете на Шорошко, да ви смени опорките. Дали унгарците обичат руснаците, е без значение. За разлика от нас, те си строят АЕЦ. Гледат си взаимният интерес.

...Путин ЛИЧНО кара мигрантите с 'водно такси' от Африка...

а последния път и ремарке беше закачил

Стига с тази Русия бе шматко, къде прочете Русия в статия за Сорос и Унгария??? Ти разбираш ли статията и за какво се борят европейските народи днес???

Срамно е да се възхищавате на Орбан и шайката му , защото те презират българите от 68г. до днес.Унгарците винаги са страдали от това , че Австрия ги превъзхожда и им се подиграва за техния помиярски произход.

Тракаш ли, тракаш като каменотрошачка. Бъркаш Чехословакия с Унгария - 1968 година с 1956 година. Четете опорните точки, преди да ги драскаш. Успя ли да искараш за кафенце?

Какъв е тоя "помиярски произход" на унгарците бе, аланкоолу? :) Че германците за Римската империя са били нещо като папуасите за европейците...облечени в треви и кожи, мучащи и замерящи всичко живо с камъни и стрели.

Прочетох един коментар от Мелина, бивша Мелипа. Един истински шедьовър на пародията. А на него минусите много повече от плюсовете. Да ме извиняват добрите коментатори, но сме си тъпичка нация, съдейки по много неща.

По теб например....

Kraen tap natsionalist e tozi Orban. Ne pomniat tez izduhani ungartsi kato biagaha na zapad i te da stavat ( i stanaha ) emigranti. Pazi boje sliapo da progleda ! Az predlagam Orban da bade momentalno otsranen i na negovo miasto da izberat ungarkata jiveeshta v Italia Ilona Staler (Chicholina) za premier ! Tia moje da prieme po interesni i priatni zakoni !!!

А в България продажните политици скоро ще започнат да приемат изгонените от Германия терористи.За стотиците НПО,които развращават България и изсмукват парите на данъкоплатците ,просто не ми се говори.Затова Унгария е светлинни години пред нас.

Все по-интересно става в Унгария. Следват може би едни закони за чистата на расата и т.н. Де жа вю.

Унгария следва политика на оцеляване и запазване на етноса си. След 20 години няма да има бели страни, ако има те ще са пазени от изчезване.

Орбан покани в Унгария, всеки европеец,( а не мангал), който иска да избяга от либерализма и слабоумието на политиката на свалените гащи на щурбова баба меркел.

иска ви се вас руснаците някой да ви покани. ще си стоите вовеки в Рашка-Говняшка миризливци!

Не ми говори за Руснаци, а по темата, щото Орнан не се вълнува от тролове като теб........

Поредният правилен ход на унгарците! Хвала! Свидетели сме на героичната съпротива на унгарския народ, който не иска нищо друго освен най-законното и нормално нещо на света - да оцелее и да си остане такъв, какъвто си е, т.е. унгарски народ, населяващ унгарската земя. Но пък какъв скандал предизвиква това най-легитимно желание у постмодерните ляволиберални "космополитни" (пардон безродни) елити и квичещата им платена грантаджийска пасмина!

Унгарския премиер е мъж с топки и мозък в главата за разлика от боко подметката и цеци гуминката.

Той и немския народ така се съпротивляваше преди 85 години и знаем до какво го доведе това.

Срам, срам, срам и позор!!! Отвратителна антимигранстка пропаганда, целяща да спечели все още някакъв кирлив процент изборни гласове от омаломощения унгарски плебс за долнопробно-античеловеческата партия на унгарския духовно-политически пигмей!!! Орбане, ой те тебе шлифовано-рудиментарно манипулаторче, не те ли е срам пред плеядата бедни, изстрадали мигрантски душици да хвърлящ мизантропско-антихуманистични къчове по задничните части на бягащите люде от военни офанзиви, разпалени точно от теб и твоите европейски аратлици? За каква унгарска нация говориш? За пълчищата селяндурски коневъди ли, шляещи се и въргалящи се из пущинаците на унгарската пуста, от които 99% са роми с разнебитени цигулки с по една струна в треперещите си от алкохола ръце, стържейки долнопробно-брутални мелодийки с цинични текстове пред пощуряло-алкохолизирани себеподобни, които се кълчат в ракиено опиянение полуголи в буксуващо-перверзния ритъм и метрум на изстрадало-фалшив чардаш пред невярващите погледи на малцината останали полунормални от бесния унгарски национализъм получовеци?! Засрами се, ой те тебе, угро-фински шейтанино, с пет дебело-костеливи рогове, подали брутално-кръшна снага от разбъркано-сивата емулсия на нищожния брой мозъчни клетки, врерящи и кипящо из фината емулсия в дебелата ти тиква!!! Не те ли е срам да приемаш антимигрантско-антибежански закони, при условие, че твоето раздармусано-разбрицано унгарско племе е еманация на върли бежанци-мигранти, мерзки завоеватили, нахлули неканени в свръхравита монументално-трансцедентална Европа!?! Вас кой ви покани тук, кой ви натика в центъра на Европейската амалгаматично-многоетническа душица? И престани да шибаш ментално-развихрено гениално-философския си сънародник Сорос, който рискува партие си, здравето си и живота си не само за просперитета на твоята окаяно-жалка псевдодържавица, но и за всестранно-плодоносното благоденствие и благополучие на целия низвергнат свят, в който 99% от състава му са затъпяло-материалистични същества с отстранен мозък чрез неуспешно-касапска оперирация сякаш от български пластичен хирурзи-некадърни чалга-мегаломани! Нека всички все още разумни европейци с останала поне 1 мозъчна клетка в сплеснато-валчестите си глави да извием мощно коларатурни сопрано на Толерантността срещу псевдоунгарското недоразумение в името на една мултикултурална ЕВРОПА, чийто мощем двигател са интелектуално, нравствено и духовно извисените изстрадали бежанци, носители на бъдещите иновации в пресъхнало-съсухрената гръд на сбабичкосано-склерозиралата Европа! Поклон и ВЕНСЕРЕМОС!

Боже, колко мъка има по тоя свят!...

....много, не малко. Тоя отгоре как се е 'подредил', бедна ни е фантазията. Как се е омагьосал.

Ааа!... Някой не си е пил хапчетата май...

по-скоро си е взел дозата, ама 2-3 пъти.

българинът на 80% е опериран от чувство за хумор...

А така, тези се затварят, Италия също, Полша затвори порти, Меркел и се клати стола, а наш Винето е на килимчето и намазан отзад.

Браво! Да видим и наще "Дзвероре" кога ще се осъзнаят, че както е тръгнало тотално ще мюсюлманизират и циганизират България! За това ли мряха дедите ни господа "управлевъщи" ???

Congratulatons Mr ORBAN

За това, че застават срещу Европа - браво! Срещо тълпите мигранти - браво! Само не ми е ясно как се брани християнската култура, че и държавата да е задължена да го прави. Обяснете ми моля какво животно е това християнска култура. Паметниците ли, църквите ли, песните ли, мисленето ли, какво? Нова инквизиция ли ще пускат... просто не ставя ясно за метода на защита.

Както го прави Австрия - без джамии и без виене по улиците. Последния път като се върнах в София се чуваше неистов вой откъм джамията. За нещастие бях довел приятели от чужбина за да им покажа красива България. Потънах в земята от срам. Честно.

TheAgnostic

Да разбирам ли че нямането на джамии е метода за бранене на християнската култура. Ами то и в Амазонските племена няма джамии, но и християнството не виждам да бумти там. Според мен не трябва да ги има и двете. Религиите са остатъци и наследство от едни тъмни за хората времена.

Унгарци -НаЦИЯ, ---единомислие Европа -?-спяща какавида, --дЕмокрация бЪлгарски поЛитици --=шоу-7/8— = Турец --зомби (вярва в програмиран-платен с наркотик идол-Ал.-некой си)

този закон е "шнур" в задната градинка на Сорос и еврогейтаците. в него има само една глупост и тя е "Поправките в конституцията включват още забрана да си бездомен". едва ли някой се стреми към това да е бездомен. да си бездомен не е желание или самоцел, а е принуда по независещи причини.

смисъла е че можеш да пристигнеш като турист ,бизнесмен ,но не и като скитник и просяк тоест като сегашните имигранти. Просто признак за определяне на това какъв си.

Дом за всеки!!! Егати комуниста!?! Кв.м. 1100€ жилищна площ в БГ!!!

В Унгария има държавност и политици, които поставят на първо място националните интереси. Промените свързани с мигрантите не са единствените. По-рано бяха приети закони забраняващи външно финансиране на не правителствени организации в Унгария. Разбирай протестъри! Това, дето някой от вън ще плаща на организации, които да свалят законно правителство, в Унгария се санкционира от закона и е забранено. В България, не е забранено. Една камара "не правителствени" организации получават парички от вън, за да свалят законно избрани органи. Казано простичко:"Вие си правете избори колкото искате, а пък ние чрез протестърите, ще ги обезсмисляме! ТОВА СЕ НАРИЧА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА И В УНГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ. ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ!

това е прекрасно. унгарската диаспора е около 2 000 000 души! тази промяна на конституцията може да даде повод тази диаспора да се завърне принудително в унгария, което ще е повод за всеобща радост!

Кога банкянския ще направи нещо от което да срещне масова подкрепа от народа без значение на партийна принадлежност. Точно никога. Защото е продажник на национални интереси

тони, ми прави избори, иге печели вече 12 пъти! а ти си лягай!!

Те едни избори, то една честност, те едни пренаписани протоколи, то един медиен монопол и сервилни журналетки, то едни 300 000 дрържавни служители, още толкова директно закачени на някакъв бюджет и там някъде жители на гета - общо между 850к-1050к избиратели. То май никой не гласувеа за тия безплатно.

Понеже си прехласнат по боко и толерастията му ще ти кажа така на последните парламентарни избори: Около 50% избирателна активност, около 32 % гласуват за боко. Тоест от 100 гласували 32 са за него. Обаче тънкото е че от 100 човека с право на глас за боко гласуват 16 човека!!!!!! Разбираш ли го това или си физкултурник като втория ти идол? От които има купен цигански вот, корпорстивен вот, калинки които знаят че ако не е боко остават без работа. Как ти се струва подобна подкрепа - 16 човека на 100 имаши право на глас!!!!! Направо толкова яка подкрепа че дори и правителство не можа сам да състави. Айде д мантрите за харесвсния боко у лево, другото крило на бкп

тъпи, на избори е като при секса! броят се само участвалите! наблюдаващите си са само зрители!

Тони, защо смяташ че тези 50 които не са гласували не подкрепят Боко? Напротив подкрепят го, иначе щяха да гласуват. Така че 66 от 100 го подкрепят.

Забрана да си бездомен ?

забрана да си без адрес и без да плащаш комунални данъци. както тука са по 5 човека а се плаща за 1-2 във входа.