Унгария блокира 18 милиарда европомощ за Украйна

Решението на Будапеща е в отговор на замразените й 7,5 милиарда евро от фондовете

Обратно в новината

Коментари - Унгария блокира 18 милиарда европомощ за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала

Дава отпор на безумната политика на ЕС.Подкрепата за Украйна и санкциите водят до обедняване на европейските граждани.Но нали сития на гладния не вярва.

браво. Но сам воинът не е воин. Ще ги смачкат, за съжаление. Злата вещица жена на годината не прощава.

БРАВО ! Тези пари щяхме да връщаме ние и нашите деца ! Не успяха да откраднат едни пари укрите.

За Орбан, май е по- важна Унгария. Както и трябва да бъде.

Браво!

Орбан президент!

ЕС ще вземе 18 милиарда НА ЗАЕМ, за да ги даде на Украйна.-...

Браво ОРБАНЕ ! ЕЙ ТАКА СЕ ПРАВИ !! Холандците се подиграват с нас за Шенген,ама ние- ГОРДИТЕ И СЛАВНИ ПОТОМЦИ НА КРУМ, КУБРАТ И КАЛОЯН НЯМА ДА ИМ ЦЕПИМ БАСМА НА ТИЯ гейове и наркомани ..

Унгарците имали топки за разлика от нашите след като за пореден път се изгавриха с нас за Шенген.

Така и трябва. Значи гейовете от евро комисията си решават че ще накажат Унгария. Но за хохлите да даваме. А тоя Добровскис мовроскис да го духа.

А те какво правят в Шенген и ЕС, нямат ли топки да го напуснат?

Унгария, Полша и дори Румъния защитават своите интереси много по-успешно от нашите пишман политици!

Точно така, ЕС ще вземе заем, за да може кликата на Зеленски да краде, ние ще издържаме укропиявиците от нашия бюджет, а и ще плащаме взетия от ЕС заем заради осрайна - ние, децата, внуците ни.

Браво. Пари само при спиране на разрушаване на собствените си АЕЦ и жиците. Те спряха газта да минава транзит за други държави.

Като им се воюва на германците, да обуват ботушите на дядовците си и да заминават да се бият. Щом не им дойде акъла, че и предишният път, точно украинците ги съсипаха. Първо се заиграваха с тях и избиваха поляците и евреите, а после Сталин ги прати да сринат Берлин със земята.

Трябва да подкрепим Унгария и ние да дадем ВЕТО за всякакви финанси за Украйна! Да не подсмърчаме и се молим на Рюте, Муте и сие Уте за Шенген!

Онзи ден един украинец с най-новият модел бмв 7 серия ме изпревари. Нямате си представа, колко се краде там и колко са корумпирани там. Нашите пари ще потънат в джобовете на украинските олигарси!

Това е политик от класа. А не като Европейските джендъри. За нашите дупедавци въобще няма смисъл да се говори.

Те скоро и с летящи коли ще ви задминават...

ЕС за да бъде една стегната организация, трябва да се реформира и решенията да се вземат с квалифицирано мнозинство! 27 държави да постигат пълно съгласие е много трудна работа! В етажната собственост дори с толкова апартаменти винаги има един, двама криви!

И сега има украинци, които имат собствени самолети!

Това е политик !!! И по него ли пюете продажници ???

Москалите подарих половин България на шумадийци и власи, искаха да върната другата част на турците, какво отношение трябва да очакват от Българите?

Така е и нека всички продажби държавици заглушат онова малцинство което не е съгласно с диктатът на статуквото .

А защо България е подкрепила????? След като се заебават за Шенген, защо България винаги е съгласна и подписва???? Ебати страхливците продажни!!!!

Украински олигарси има! Ама и руски има! Кои са повече, не знам!

Хора, а милиардите за Украйна, са от нашите данъци. Пита ли ни някой дали всички сме съгласни. Аз лично не!!!!!

Дали в България ще се намери политик с толкова кураж? Едва ли! Когато спрямо страната му се въвеждат санкции Орбан проявява характер! Нашите просто щяха да замълчат и да кажат "Тъй вярно!" Защото така казали началниците. Нали точно Борисов ги редеше такива:"Така казаха началниците!". НА НАС НИ ТРЯБВА ЛИДЕР, КОЙТО ЩЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, А НЕ ОТ ТОВА КАКВО СА КАЗАЛИ "НАЧАЛНИЦИТЕ" В БРЮКСЕЛ И ВАШИНГТОН!

Малцинството предполагам искаш да кажеш, че е продажно!!! Корупцията това означава, продаждност!

Ела в България бе пич.....белким нещо се размърда...

са послушни Уса проститутки Оправят ги когато и където искат

Браво Орбане.Голям политик си и държавник.Ела и научи нашите мишоци как се отстояват държавни интереси.

От нас по питани няма! На година по три пъти ни питат!

На господин Орбан му свалям шапка от уважение той е иктински!

Гледайте само как никой Не Иска да Направи протести В София за Шенген ??? Нито АТАКА НИТО Възраждане нито ВМРО Никой не се надига ПРОДАЖНИЦИ И СТРАХЛИВИ ДУПЕДАВЦИ !!!

да възхвалява ЕС и НАТО и да плюе националната държава ,веднага бой и гонене от страната

Орбан каза да не взимаме заем, ние гражданите в ЕС и да го даваме на Украина. Прав е човека, Украина да си вземе заем сама, не на гърба на децата в ЕС, както и българските. А какъв е механизма, да му спират парите за държавата, не става ясно и каква е позицията на временно управляващите България, не става ясно. Иначе позицията на българите е ясна, никакви заеми на наш гръб!

гадният руски аген отново показа на чия страна е чии интереси защитава

Поздравления за Орбан и унгарците. Не се поддават на натиск и контраатакуват брюкселската гей пасмина с техните собствени камъни. Така трябва! Отпор до края. Тъпкано да им се връща. Сега е ред и на поляците да си покажат зъбите към Брюксел, а не само да се зъбят на Москва, защото руснаците само им го показват, а ония педали от Брюксел направо им го завират отзад.

Забраниха унгарския в училищата и след две поколения унгарците изчезват . Смениха им имената с украински Утвърдиха само украинците като коренен народ,а подобен народ в историята няма. Типична фашистка политика като Хитлер С българите е същото даже убихсжфвама българи,подиграха се на паметника на опълченците в Болград Запалиха културните ни центрове и държавни знамена. Само че българите сме турски роби и наш политик задник няма да скочи

е този да ни управлява за един мандат - да видиме парламента в затвора

А защо първо техните олигарси не се бръкнат, а такива бол. А и самият Зеленски, оказва се, че има 40 милиона в офшорни сметки, тях той дава ли ги за Украйна?

Шило

Така се прави!

Вижда се кой финансира войната в Украйна, това е ЕС, без съгласието на хората.

Шенген или кинтите за Укро са блокирани. Да видите тогава корумпираните брюкселски зелки как ще се разтичат, понеже от тези 18 млрд евро те ще гепнат поне 1/3

В най бедната страна от Еврогейския се хвалят как сабрали пари 1 000 000 и генератори за Терористите в Окрайна !!! А Орбан им спира крана на спонсорство от Еврогейския Браво На Орбан и На Путин що още не ги е запалил с Атом !!! Защо да ги прави Нерои Тия Украйнски Нацисти Скоро самата Европа ще си ги съди в Хага един по един !! Кой оживее де

Вашите европейски ценности май са защита на геополитическите интереси на САЩ, не съм видял с какво ми се защитава интереса друго, освен, че вдигнаха цените четворно, та толкова за нас от тази война!!!!!

Sm3hurk0

Добри новини за моите уши :)))) Вече съм фен на Орбан :)))

Нашите политици да гледат и да се учат КАК СЕ ПРАВИ политика в ЕС.