Унгарците използват пощата за предсрочно гласуване

Около 121 хиляди човека са гласували предварително по пощата в насрочения за днес референдум в Унгария за бежанските квоти в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Унгарците използват пощата за предсрочно гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това гласуване по пощата ми се струва адски уязвимо. Достатъчно е един пощенски служител, готов да се жертва за идеята и хиляди гласове ще се обърнат в "правилната" посока. Отделно що за гласуване е - даваш си ЕГН-то и имената ли? Някакъв абсурд.

Ние защо не гласуваме по пощата?

Защо Мартин Шулц нарича допитването на народа за опасна игра. Нали е демокрация, нали за това се извършиха промените. Да няма диктатура, а да се чува мнението на хората.

АМИ ако народа е лош материал?

орбан е комунист, иска да върне страната си в средновековието ама унгария принадлежи в европа.подобни референдуми нямат значение ,няма да решават малкото за сметката на многото.

Всъщност комунисти сте вие с талибанския интернационал ..пък и кои са много и кои са малко хич не ти е ясно

Пишеш глупости, точно такова допитване има най голямо значение. Ето, допитаха се до народа в Великобритания и тя е вече вън. И други ще са вън ако продължи диктата от Брюксел. Освен обща европейска политика има и национална политика и сувернитет.

ХРИСТИЯНСКИ УНГАРСКИ НАРОД! ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД ОРБАН-ЕДИНСТВЕНИЯТ ТРЗВО МИСЛЕЩ ПОЛИТИК! ВЪН ТАЛИБАНСКАТА ОРДА ОТ ЕС!

Да бе, само дето са католици.

Господа, най-вреоятно е чрез днешния референдум унгарският народ да се противопостави на мюсюлманското нашествие в Европа, организирано от мерзавци с участието на г-жа Меркел. Унгарският премиер е прав - нашествието цели унищожаване на нашата цивилизация и на националните държави - нейна основа. Желая на унгарския народ единство за пълен успех в борбата му срещу нашествието, организирано от международни мерзавци и предатели на народите си.

Истински политик ,защитава народа си.Да имахме поне един като Орбан щяхме да сме по-добре.На нашите политици дай само да се подмазват на Меркел и да прибират пари.И нейното време изтече-едва вече ще се избелре

Референдумът е начин и трите процента, които управляват народите с методите на фашистката диктатура на болшевиките (медиите, сорос, отворено общество, амнести, оон, обама и меркел) да си кажат мнението, но дава възможност и на мнозинството да спре идиотиите и престъпленията, в които ни въвличат от малцинството без да искаме. От референдуми се боят само диктаторите, популистите и комуно-фашагите. Факт!

С гласуване по ПОЩАТА, по ИНТЕРНЕТ и от ЧУЖБИНА, може да се окаже че "" има 100 милиона унгарци, вместо десет милиона"", и повечето унгарци са гласували за пускане на всякакви Арабски Нашественици. Арабски ХАКЕРИ и КУПУВАЩИ гласове( мошеници като Цветан Вассилев), може да пуснат 10 пъти повече гласове от ИСТИНСКИТЕ Унгарци !!!

в Австрия (част от бивша Австро-Унгария ;-) точно така стана на изборите, които са отложени. социалистите и зелените направиха поредните си изборни манипулации за да останат на власт, която само с кръв я дават. ама да не е техната, де.

Всъшност в Англия също се гласува по пощата като предварително ти изпращат специална карта. По интернет обаче не съм чувал досега може и да има някъде.

Дали нашите всенародни "любимци"",ще посмеят да инициират референдум ,като в Унгария.Ама не те ще чакат инструкции от "началниците"и ще питат по два пъти ,за да не сгрешат нещо.

Красимир Каракачанов, който е кандидатът за президент на обединените националисти (Атака, НФСБ, ВМРО) вече обеща, че ако спечели президентските избори, ще насрочи и тук такъв референдум относно "мигрантите". Така че който иска провеждане на подобен референдум и тук, да гласува за Каракачанов!

Искам поне един държавен ръководител като Орбан. Достатъчна ми е тази негова позиция и предприемани действия по отстояване интересите на държавата.

Напред, унгарци! Вие сте светлина в мрачното блато на либерал-фашисткия ЕС! Силно вярвам, че поне 50% от унгарците ще гласуват за националния си суверенитет (въпреки пропагандата на малоум-ниците от нпо-тата, които са пуснали корен и сред този достоен народ).

мигрантите са бъдещето на европа.без тях не можем.не може сто хиляди манипулирани души да решат съдбата на мигрантите.трябва,още днес,да поискаме от брюксел да запази обшите ни интереси и да накаже подобен тип референдуми.не може малкото да решават за многото.

Ама той се шегува.Защото няма как да има долкова тъп човек да не вижда реалната заплаха ,от тази гнусна пасмина.Само НПО-тата и разни креативни ,иномативни и най-вече краси и глупави не виждат опасността.Колкото до НПО-тата ,един старомоден разстрел при тях ще реши проблема.Преди малко преминах през Лъвов мост , ами там са си мигрантите,шляят се.Ама ние си имаме едни вътрешни мигранти , които мигрират от всякаква работа,а и тези вносните ще ни дойде вече много

политиците са за да решават вместо народа.референдума не е законен,нямат право.решаваме всички ,не дадена етническа група.това е върха на демокрацията, да предотврати опасните гласове

Доживяхме (псевдо)демократите да се отказаха от демокрацията - не искат да признават референдумите! хахахаха... Всички маски паднаха, г-да соросоиди.

защо у нас няма такъв референдум,или ние още не сме станали човеци ???

никъде няма, защото резултатът ще е против желанието/политиката на Брюксел и САЩ. Затова няма. Само Орбан си го позволява, щото не зависи от САЩ и Брюксел.

Дано унгарците гласуват с НЕ. Орките трябва да напуснат Европа. Не на ислямизирането на Европа. Не на т.н. етнически партии.

да се махне оградата демонстративно пред орбан преди го затворят като предател.манипулира народа си ,не се оцелява извън европа.

Хм, за неоценяването изworldwideън Унгария не сте прав/-а. Повечето хора в цивилизована Европа постепенно разбират, че политиката на приемане на мюсюлмански 'хуманитарни бежанци' не е добра. Просто е въпрос на време да се смени политическата тенденция, в демократична правова държава Тази смяна изисква време

Паисий

изисква време, но междувременно ще влязат 2-3 милиона, които после ще са голям проблем в бъдеще

адмирации за Орбан. Явно в Европа има само 2-3 истински политици като Орбан и Путин, които водят самостоятелна политика, а не се подчиняват на САЩ, Брюксел или друг ...

фашист си.гонката на подобните ти наближава.няма да тровите обществото ни

Паисий

и къде тук е "фашизма"? ... Оправи си понятията: глас народен - глас божи.

Ти нямаш връзка с главния си мозък.

подобни еднострани решения,както и референдума са против законите на брюксел.в една обединена и демократична европа не може всеки да прави каквото иска.не се крепи така демокрацията.унгарците да уважат желанието и на останалите народи .подобни референдуми не се признават

тоест, казваш че желанията на народите не са важни, а само политиката на 20-30 бюрократи в Брюксел! Егати "демокрацията"!

лъжец. другите народи също не ги искат.

Така както е написан въпроса може да се спира дори и миграцията на хора граждани на ЕС в рамките на ЕС.

става дума за НАСИЛСТВЕНО заселване !!!

Днес има две новини за държави членуващи в Евросъюза и лайтмотивът в статиите е че целта на това което правят е суверенна и независима държава...

Ало, дира, референдума е законен дори и само с един участник. Не е нужно 50%. При повече от 50% участие е задължително резултата да стане закон.

Нещастнико, затвори веднага скверната си уста! Всеки има право на избор, мобилност и работа в територия и страна, избрана ит него!!! Живеем в 21 век, времето на глобализацията и трябва да сме готови да се справим с актуалните тежнения и повеи! За какъв мигрантски град в Либия бълнуваш с пяна на уста, а шизоидно-параноидната ти мисъл да изгониш всички бежанци граничи с нескрит национализъм!!! Ами аз ако внеса предложение в ЕК за издигане на град в Сибир, където да екстрадираме всички унгарци начело с Орбан, хубаво ли ще ти е? А освободената територия да бъде дадена на нещастните хорица, бягащи и просещи коричка черен хляб? Апелирам ООн, НАто, ЕС, Юнеско и всички демократични организации да обявим референдума за нелегално-нелегитимен!

Цитираните от теб "демократични" организации ни докараха до това дередже! Тяхната цел е не да ни вадят от лай.ата, а да ни вкарват в тях.

Всяка държава е в правото си да откаже влизането на който и да е. Правото на хората се ограничава до това да могат да напускат страната (ако не са подсъдими и нямат дългове). Но никой няма право да влиза в чужд дом и чужда страна.

така е в сащ,израел и много други .

"Да се махнат унгарците и да дойдат мигрантите" - коментара ти само доказва докъде може да стигне нахалството на една "мелиха". Ти също си за махане.

Абе по подобие на нейния коментар и аз мога да кажа - да се махнат турците от Европа вкл. Константинопол (известен като Истанбул). Нещо лошо има ли? Просто не им е мястото тук.

орбан е олигарх,страдащ от фашизъм.далеч е от ценостите на европа .нищо добро не чака унгария

не е нужно да си психолог ,за да констатираш,че страдаш от празноглавие ... кой фашист е правил референдум ??

А ти срадаш от кретенизъм и то в тежка форма, неподлежаща на лечение!

Орбан, достоен политик,заслужаващ уважение, брюкселските педали кръв припикват, мамицата им кретенска, ДА ЖИВЕЕ МАЛКИЯТ, НО СМЕЛ УНГАРСКИ НАРОД!

много групи са под дискриминация там.това не може да се търпи.

Filip Vasilev

Сигурно и това са гейове, наркомани, толерасти, бандюги, проститутки, свосници, наркопласьори и пр.! За тях ли плачкаш, хюмненеце недъгаво, напоено с либерастка помия?

Това,което сте извели в заглавието не е важно. Важното е,че Унгария е единствената държава в ЕС,която пита народа си ДЕМОКРАТИЧНО дали иска да храни паразити и престъпници.