Унгария пусна ток по оградата срещу мигранти

Унгарските власти пуснаха ток по изградената вече ограда по южната им граница срещу нелегално влизащите мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Унгария пусна ток по оградата срещу мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унгария---новият концлагер на Европа....

Абе направете минни полета направо!

Това не е ли нехуманно и незаконно? Преди години, когато разбиваха къщата ни и родната полиция нищо не направи и ние искахме да пуснем лек ток по оградата... било незаконно и нехуманно, щели после да ни опандизят. А ония дето крадат, каквото си постигнал с много труд, са на свобода и полицията ги пази!

Браво на унгарците! Така се прави !

Така се пази род и Родина, не като нашите евро гъзоблизци. Преди близаха мужиците, сега еврогейците и винаги за трохи. Унгарците са наши братовчеди, но много по умни и практични

Браво на Орбан само така може да си опази даржавата от тая.сган българите видяхме че тоя коренен Борисов.е купен от брюкселската върхушка и крайно време.е да се събуди ме и.ако трябва с оръжие да запазим българия от тая сган без да се интересуваме от европейските им ценности

ОРБАН ПОКАЗВА НАГЛЕДНО НА НАЩЕ ПРОДАЖНИЦИ,КАК СЕ ПАЗИ РОД И РОДИНА!!!

Къде си Бат бойко тиква голяма?!?Не са накрадохте!Плащахте за два реда пък правехте един!Дано да пукнете гадове крадливи като оня Тонев!

Мярката била нехуманна, нехристиянска и пр. Ами, глобалният либерализъм по условие е пълен с отрицания на изконния морал. Майки плачат, просейки милостиня за болни деца; хора с просрочени ипотеки доживяват по кофите; много пенсионери с над 40 г. стаж у нас получават 150 евро, а гръцките домакини-пенсионерки без стаж - 320 евро. Как сме християни, поделили ризи, като един се пече на яхта, а друг копнее за купичка топла супа...

Др. Борисов неведнъж е казвал на Виктор Орбан, че никакви огради дори и с ток не помагат срещу резняците. Да, ама Орбан инат и не слуша Борисов, и ето сега има само 7-8 резняка чакащи да влезнат.

БРАВО УНГАРЦИ, ПОКЛОН. Ше сдперет поганците преди виена. македониа замина, ние ше заминем също... ОБАЧЕ ВИЕ СТЕ ЖЕЛЕЗО. ТОК И ЖИЦА. МЕД МИ КАПЕ НА ДУШАТА....

Браво на Унгарците. Сега и едно минно поле между двете огради ще дойде чудесно!

Браво на Унгария ,а наш Бойко пак се гласи да се дупи на ЕС и да интегрита това що не може да се интегрира .

Па що да се не дупи, вече трети мандат го тренира!

martin

БРАВО!!!Сега освен тока трябва да заиграе и (е не калашника) една хубава двуцевка с едри сачми.АЙДЕ НА"НОСЕРЧЕТАТА"!!!!И не само по "носерчетата"а и по НПОтата!

избижтели си комплесите браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Правозащитниците" може да лаят колкото си искат, но тази мярка е не само хуманна, ами е и похвално добър опит за защита на всички човешки и християнски ценности срещу ислямо-фашистката инвазия! Дано да е успешна, ако ли не, ще е най-добре да бъде монтирана система с картечни импулси. Крайно време е разумът да надделее и Европа да капичне ЕС-управляващите умници и се организира в защита на европейската цивилизация и християнството!

Искам да пусна ток с висок ампераж на всички изповядващи европейските ценности.

Анадолец?

За него не знам, но ти си Анадолец, със сигурност.

ГУСТО..... Дано Сорос и ФБР не свалят Орбан. Срещу непослушните са способни на всичко .

Браво! Всяко стадо трябва да се огради в своята кошара. А нашето стадо трябва да си направи кошара с двойна ограда.

Налага се да си направя реплика. Потресен съм от плюсовете, които са ми поставени . Допускам , че по-голямата част от тях са незаслужени. Но може би грешката е моя. Овцата , която държи да живее в кошара и си търси овчари като на Орбан, трудно може да схване иронията. Покайвам се !

Да пребъде Европа нашият общ християнски дом! Друговерците в мюсулманските страни!

Вчера в детската градина ток удари двама - трима, хей дечица - веселушки, грейнаха кАт крушки! дзън, дзън, дзън ...

Правозащитници обаче смятат, че мярката е нехуманна./ Защо тези ПСЕВДО защитници гледат само едните закони . Как 50 години държавите се пазеха с КЛЬОН и нямаше проблем сега има . Щом са нелегални значи са нарушители на закона.Да си ги връщат там от където са си.

И през 100m. вишки с картечари! Арабите християни да заповядат другите в мюсулманските страни!

Браво на унгарците ! Стига разни тъпанари ни поучаваха на хуманизъм - да отидат да живеят с и сред тех Не желая да живея в мюзюлманско "многокултурно" общество Омръзна ми цял живот другги да се опитват да ме поучават и да определят как да живееме. БРАВО УНГАРЦИ ! ! БРАВО ! !

Така трябва! Правозащитниците да си гледат работата! Нали Меркел говори за ЕС на различни скорости?! Това разбира се означава различни скорости във всичко, включително и отношението към мигрантите и борбата с климатичните промени.

Трифазен да им пуснат тяхната верица!

Златна ти уста. От твоята уста - в божиите ти

Междуфазовото напрежение е 380волта. Достатъчно е, но не е икономически изгодно. Има по ефективни варианти.

Браво !

И войните, които води "демократичния" свят срещу суверенни страни, които с нищо не го застрашаваха са антихуманни, но те ги водят, погазвайки всички международни споразумения и норми! САЩ изграждат желязна ограда с Мексико, но искат всички други да са разграден двор!

Преди 20-на години външната министърка на САЩ, М. Олбрайт (чешка еврейка, всъщност) рече, че природните богатства на Русия принадлежат на световната демократическа общност. Това беше, когато президент на Русия беше Елцин.

Спокойно-" Големата глава" пази цяла Европа ..и пари троши ,ама само на думи, а бате Орбан действа,работи без да мели бисери като Главанаков....Всеки от главата си пати ....

Вица за индженера в ада. По погрешка, индженера отишел в ада. Станата го питал, ко ше те праим тебе сега. Он казал, нищо не искам, дай ми само един лифт да направим, един асансьор, кабели, това онва. Сатаната се почесъл и рекъл, бе немалошо, и му дал. И почнале дяволете да се возът на лифта, то било убаво. Усторил ендженера ада, тастанал като рай - полянки, градини, лифтове, оборудвана кухня, осветление, охлаждане.... И Бог завидял и казАл, бе Сатана, ко йпраите там, и ние искаме да видиме? И сатана казАл, дам, ама вие сгрешихте, че човеко е грешен..... И Бог казАл, сега ше ви пратиме адвокати да се съдиме....искам го индженера! И Сатана казАл, дам, ама сичките адвокати съм ги веке прибрал в Ада.... :)

Браво, маце ли си, кво си. Там ни е местото. Като вадиме престъпниците от Ада, остават празни места. Природата празно место не търпи - запълва го с адвокати. Ха да ни е весело и щастливо с Люцифер.

АААААА , можело значи да си защитаваш Родината ! Ама трябва да си държавник , а не продажно мекотело с широко разтворени .... ъъъ .. очи ! Браво на Орбан ! Проклети да са всички майкопродавци от последните няколко десетилетия , който разпродадоха прекрасната ни древна Родина . От всички цветове и десени и до девето коляно ! Милост за вас , алчни едноклетъчни няма да има . Амин !

браво и много си е хуманно,не им трябват мръсни и прости навлеци/нови джихадисти,ама ние в БГ сме прости.....

Лазерите не са скъпи и могат да се купат от секи онлайн магазин, да кажем ибей и амазон, ама и друг иима, просто требе да проверим. Лазер е перфектното оръжие срещу птестъпници - не е незаконно, ама върши раута. Тичайте да си купите лазер, реже трупове, дървье, джелезо, тухли, хартия, и мераклии за крадене.... Инсталирате си едно лазерно осветление на къщата и гледате сеир....

селяк

Щом само 7-8 мигранти чакат да влязат в Унгария, тогава какъв е проблема?Ако щат и плазма да пуснат по оградата, какво му е нехуманното, ако няма "хумани" да прескачат телта?А , ето, по нашата граница натиска е "0", нула, зеро, пфу, както каза Боко...!

За безопастност да се ползват изолаторите от аушвиц

Какво е направил Орбан? Същото, каквото е направил др. Хитлер в концлагерите. Същото, каквото са направили съветските другари в ГДР по границите с ФРГ. Същото, каквото е правил Сталин в ГУЛАГ. Защо родните комуняги си обичат Орбан? Ами много просто - той не иска да се конфронтира с Путьо. Не че го обича чак толкова, просто му е все тая какво се случва в Украйна и Русия. Сега, за разлика от 1956 Русия няма как да вкара танкове в Унгария. И поради тази причина Орбан играе с Русия по същия начин по който Тито играеше със СССР. Да цица от две бозки. В Унгария има много малко руско-съветски мекерета. там няма екземпляри, дето да развяват червени знамена със сърп и чук (това е националния флаг на СССР, над съветските танкове се е развявал именно този флаг през 1956), мнама манифестации с портрети на болшевишки престъпници като Ленин и Сталин. Н4е се поднасят цветя пред паметник на окупационна армия (а трябва да се отбележи че и в Будапеща има паметник на съветската армия. Вярно, не е в центъра, а на хълма Гелерт, ама все пак...). И поради тези причини нито Орбан, нито другите, дето са против санкциите за Русия не се възприемат като руско-съветски мекерета. Те наистина отстояват националните интереси. Защо родните комундета се възхищават на Орбан. Ами по същата причина по която са се възхищавали на др. Хитлер. По заповед от Кремъл. С нетърпение очаквам какво ще стане в момента, когато Орбан се обави срещу Путьо. Ще стане най-големия гад. По заповед на Кремъл ро9дните комундета като верни слуги на Москва моментално ще го заклеймат.

Ама си и верваш :))) Типична комсомолска секлецарка си. Я кажи кой ти е патрона на отряда?

много тъпотии си изписал, а просто можеше да започнеш с оградата между САЩ и Мексико!Нейната дължина я бие единствено Китайската стена!

Крайно време бе някой да го направи! И с основание. След като е "нехуманно" да се стреля по нашествениците, малко волтаж би трябвало да ги вразуми. Още един ОТЛИЧЕН за Орбан. Поставил си е задача да опази националните граници и върви неотклонно по пътя. Много се надявам да има сериозна охрана, защото евролиберастите може вече да са го "поръчали"... А малоумни "правозащитници" дедо Сорос нацвъка из цяла Европа - тях не трябва никой да ги взима насериозно.

Ми да ползват законните места за пресичане и няма да имат проблеми. Какво е това да пресичаш граница насред нивата ? Като си толкоз законен - ей го пункта и готово. И ползваш пътищата като придвижваш из страната, не ... нивите.

Преди години един пенсионран даскал беше заложил самоделни взривове по дръжките на прозорците на къщата си. Мургавите го бяха налазили за пореден път и една крадла остана без пръсти. И го осъдиха. И го нарекоха справедливост.

"Строежът на оградата по унгарско-сръбската граница започна през 2015 г. и тя постепенно бе доизградена. Наскоро втора преграда бе изградена паралелно с първата, дълга 155 км." Границата ни с Турция е 259 км. От тях 126 са речна, значи остават едни 133 кв. сухоземна за изграждане на ограда. Вярно, терена не е като в Пустата, но и не малко пари се наляха в тая "пуста " едноредова ограда.

Ако някой влиза във вас през прозореца на спалнята без да си го канил с кафе ли ще го черпиш

Така де, имат ограда - пускат ток. Ние по какво да пуснем. А "Електропастир"-а е измислен отдавна. Компоненти се продават на много в страната.

Унгарците, като част от Австро-унгарската империя, гледат да си запазят държавата и затова нямат "хуманно отношение" към неканените гости. И не им пука въобще за разни "правозащитници". У нас - като бивша част от Турската империя - управниците се водят от принципа "Преклонена главичка сабя не я сече" и слушат безропотно и Меркел, и Брюксел, и всички "началници", както казва ББ. Затова оградата е такава, че да се прескача безпроблемно със стълба, а разселването на пришълците е узаконено без оглед на масовите реакции.

Още един добър пример за подражание

Браво на г-н Орбан. Браво на унгарците. Изобщо не мога да се обясня как сме имали такава славна история и такива героични българи и водачи, а сега сме се превърнали може би на най-жалките страхливци и конформисти. Пълно овчедушие ни е обхванало всички. Включително аз самия се плюнча в нета и не правя нищо.

Браво на Маджарите, това не е обидно, те защитават своето! А ние кво правим?

Ние се чудим накъде да се надупим.