Фейсбук махна расистки клип на унгарски политик

Фейсбук премахна антимигрантски клип на началника на кабинета на унгарския премиер.

Обратно в новината

Коментари - Фейсбук махна расистки клип на унгарски политик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в съседната новина четем "Четирима тежко ранени при две атаки с нож във Виена". От АФГАНИСТАНЕЦ!!! Каква ирония и тъжна равносметка.....

Господа, в цитирания текст на началника на кабинета на унгарския Премиер няма признаци за расизъм и ксенофобия. Казана е истина, неизгодна на евро-организаторите на бежанското нашествие. Фейсбук е отстранил клипа незаслужено или от страх от тях, или за да им служи. И двете причини са срамни, нали!

Виенчани могат да спят спокойно. :) стига да не им пречат писъците на тия 4 човека дето оня афганистанец ги закла вчера.

В Западните медии Унгария е враг. А Реално там при Виктор Орбан се случиха много положителни неща които Видимо подобриха живота на хората в Унгария ! -Огромни усилия за Повишаване на Раждаемоста -безлихвени заемиза закопуване на жилище за семейства с деца -голяма сума -подарък при раждане на дете -Държават бързо си Връща ЕРПта и всички други ключови отрасли ... Пълно затъмнение за всичко това и в България ,за да не Прогледнем и нИЕ в ГЕРБерастката Тъмнина и да Поискаме да живеем по-добре !

Е, и къде е расизма? Анти емигрантски да (да кажем, поне с известно основание), но расистки? Или дир.бг меша всичко в един кюп?

Ми те може да са го махнали ама дайте ние да си го споделяме и ФБ да го д.ух.а

Масова и яростна цензура и забрана на споделянето на факти и истини различни от официалната либерално-комсомолска пропаганда. Либералната диктатура е факт. Резултатите от нея - конфликти, мизерия, апатия, престъпност, унищожаване на семейство, род и ценности, деконструкция на културата, власт на уродливото, диктат на малцинствата.

Това, че казва истината веднага го наричат расист! Объркано отвсякъде! Навсякъде чадър над имигрантите при нас на циганите!! Светът прегаря тотално!!

едно от най-бруталните изнасилвания за последните десет години-в Дасау, лятото на 2017, 4-ма мигранти от Еритрея изнасилват по жесток начин 57-годишна жена / събира празни шишета/в задния двор на училище в центъра на града...Един час четиримата се изреждат....Тия дни започна процесът с/у тях...За сега заключението на съда е,че никой от мъжете-по на 19 и 21 години, не показва съжаление за постъпката си...Германия ратифицира ИК, но какво от това...В Швеция по официални данни сексуалните посегателства в/у жени са нарастнали със 70%...

Защо е махнат клипа? Така мисли човека, така пише. И аз мисля същото. Каква е тая демокрация, където цензурирането на личното мнение, е много пъти по голямо, от това при тоталитарния социализъм.

Тоя Зейд Раад ал Хусейн, е Арабски Шпионин и трябва да го убият, както и всички сме убивали чуждите Шпиони- и америкацни и руснаци и англичани и ние българите убиваме чуждите шпиони... Също и тая партия на Зелени в Австрия са чужди Шпиони и трябва да ги избият, както австриеца Ян Собиески е убивал арабско- турски изроди Нашественици при Виена през 1683 г.

Вече и расизъм и дискриминация да се говори истината. Последните време са близо...

За пореден път се доказва, че фейсбук е място за глупаци - цензура, манипулации и събиране на лични данни и информация.

Предната статия е със заглавие: Четирима тежко ранени при две атаки с нож във Виена И вътре: Афганистанец бе арестуван за второто нападение.

Много ни харесва и Будапеща и Виена. Вековете на обсада отминаха. Сега ще правим ,,присада,,.

Hямам, и Hикога, не бих си регистрирал профил в този Cветовен Kенеф фейсбук!!;) Hе съм, фен на путин, но веднъж прочетох едно негово изказване, че както интернет, така и фейсбук, инстаграм, туитър и всичките им производни са проекти на цру с цел следене и шпиониране на всички хора по целият свят!!;) умните хора, пари дават, за да си запазят личното пространство и Hикога, не се регистрират с информацията за себе си в такива Kенефи!!;)) Hикога!!;)

И аз мисля като Вас и никога не бих си направила профил.За жалост глупаците и нарцисистите са много повече,а те определят какво е добро и какво е зло.

Фейсбук трие и цензурира, но новините от Виена потвърждават правотата на унгареца.

Тав има места сякаш си в Рияд!

Колкото по бързо си премахнете профилите в тези шпионски програми и по малко си излагате живота на показ в подобни ще сте по добре !

много е прав Господин Янош Лазар в коментара си за тъпите мигранти,кои- то нямат капка култура в себе си.Те ще унищожат Европа.Това е целта им.

Подкрепям мнението ви. Само да допълня, че мигрантите са само СРЕДСТВОТО, а зад тях стоят други тъмни сили, които извършват "внос" на мигранти в Европа, с цел - унищожаване на белия европеец - християнин.

Ма що във фейса ве пусни го в тубата лелеее?

Cега, нека фейсбука, публикуват "клип" за оня агфанистанец който снощи е намужкал с нож 4-ма австрийци във Bиена!!;))

След току-що станалите във виена нападения с нож на афганистанците, Фейсбук да поднесе ИЗВИНЕНИЯ на унгарския политик и незабавно да върне клипа му!!! Ако нещастниците, контролиращи фейсбук, още не са разбрали, расизъм има, но е спрямо белите ХРИСТИЯНИ европейци от страна на нахлулите незаконно мигранти.

Mери, фейсбука е най големият световен кенеф!;)) Hе разбирам, какво е това безумие, да си направиш профил в него и да си публикуваш целият живот, къде се намираш, какво правиш, с кого го правиш, да публикуваш снимки на себе си, на семейството си на децата си, на дома си на колата си и да очакваш с нетърпение останалите зомбита да те лайкват, че те "биле"???? пълно безумие!!;))

Много сте прав за фейсбук - на същото мнение съм. Но за политиците той е средство по-бързо да бъде разпространено мнението им до множество хора. А упражняваната цензура във фейсбук от глобалистите, които го притежават, особено в случаи като този с унгарския политик, е повече от възмутителна. И фактите незабавно опровергаха цензорите!!