Кандидатът на Катар или на Франция ще оглави ЮНЕСКО

На последния тур за избор на генерален директор на ЮНЕСКО ще се състезават кандидатите на Катар и Франция.

Обратно в новината

Коментари - Кандидатът на Катар или на Франция ще оглави ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франция, разбира се! Стига с тези мюсулмани!

Французойката Одре Азуле е избрана за директор на ЮНЕСКО на мястото на Ирина Бокова, съобщиха световните агенции.

Кандидат от ИДИЛ ще е идеалния кандидат. Ще имат и подкрепата от САЩ, най-вероятно неофициално.

е може да бъде. Юнеско ще пропадне без великата Бокова и нейнят съпруг майстор на прането на пари ха-ха. Само, че оттеглането на САЩ и Израел започна по нейно време след като тя нали е велика и квото каже това става ха-ха прие за пълноправен член Палестина - няма лошо - тя ще изплаща дори общо двете вноски от САЩ и Израел.

Да избират направо представителя на Катар. Те (ЮНЕСКО ) и без това прекръстиха всички обекти в Близкия изток на арабски. Поне да си поемат и финансирането на организацията.

Ха,ха, когото и да изберат от тъмнозелените екземпляри за директор на ЮНЕСКО, организацията вече е ислямокомунистическо циганско гето!!!

Залагам, че който и да е от двамата то новия на ЮНЕСКО ще е тъмнокож.

бай Тръмп директно им каза че ще закрива ционистките организации като тая. Нашта еврейка бокова бе последната дето краде и лапа от там апартаменти и комисионни

ЮНЕСКО е бил оглавяван от французина Рене Маю през периода 1961-1974 г. Следващият генерален директор на организацията на ООН за наука, образование и култура е сенегалецът Амаду Махтар-Мбоу (1974 г. - 1987 г.), заменен от испанеца Федерико Майор Сарагоса (1987 г. - 1999 г.). Приемник на Сарагоса става японецът Коичиро Мацуура (1999 г. - 2009 г.), а на негово място идва Ирина Бокова от България. Ако сега за генерален директор на ЮНЕСКО бъде избрана кандидатката от Франция, това ще бъде втория случай (първият е през 1961 г.), когато генерален директор-европеец ще бъде заменен също от представител на Стария континент.

Иншаллах, или ще е арабин от Катар или мароканка от Франция.Ще опазим културата на неверниците, алахуакбар.

Одре Азуле от кое африканско племе произхожда?

КОято и да изберат - ще е по добре от баба ви Бокова

... бокова - форевър... говори езика на шекспир с руски акцент, мани-мани... излагация!

Все подлоги,каква е разликата?По принцип единственото коетъо трябва да получават арабите са 24/7 бомбардировки.

А дригарката бърБокова в музея на Мадам Тисо ли ще отиде? Няма ли да я съдят?

е комунистическа организация ръководена от децата на главорези, убийци и диктатори.

Не ми се струва нормално Катар въобще да участва в такъв избор, след категоричната финансова подкрепа за ИД в Сирия и Ирак. Как така хора отричащи християнската цивилизация и обещаващи нейното унищожение ще излъчват представител за председател на световна културна организация? В този смисъл ако това се случи трябва да се запитаме до колко може да бъде опазено световното културно наследство?

Според мен Палестина е само предлог--Тръмп иска да покаже на американците ,че пести така пари,но иначе унищожи договора подписан от Обама,който беше много добър за американците.Създаденото от Обама беше запратено в калта с много изискани изрази.

Катар ......?!! Без думи..Тез харшо ли са?!