Коментари - Уловката-24. Какво мислят в Москва след две години война и какви перспективи виждат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виеха как щели да превземат и Киев и щели до Берлин чак да стигнат. И кво стана....две села за две години...от "великата" руска армия.

Аде пак евросамозалъгване, да се се окаже, че мислят да ви спрат газа, нефта, атома, желязната руда, въглищата, алуминия, титана и т.н. както сами си спряхте газа ама я карате на шмекерии, хахаха Както в популярния преди време рефрен Няма нафта, няма газ, кой сега е п-ст, мъжкия състав на френското управление, хахаха, още отсега, хахаха

Нещата вървят към закриване на НАТО.

Момче...НАТО още не е почнало да помага срещу Русия. Ама вие троловете на руското фашистко посолство си повтаряте глупостите всеки ден от две години насам

Те две години отстъпваха и пред Вермахта, хахаха, можеш ли да сравняваш укропитека с Вермахта?

Вашето русо-самозалъгване. Цял свят е срещу фашистка Русия и само 30 българи в анонимен сайт мислят обратното

От "великата руска армия" Само това като се каже и трябва да спреш да говориш вата

Че те ако можеха да мислят въобще нямаше да предприемат да атакуват чужда европейска християнска държава

След две години война в Москва мислят,че през 24-та трябва окончателно Украйна да спре да съществува като държаваи запада трябва да спре да ограбва останалия свят,което да доведе до неговия фалит!

Не било почнало да помага = вчера гледах поредния клип как един като го уцелиха почна да вие на английски... и речника му беше чисто армейски... А ако руското ръководство не беше решило да обърне войната на далвера, а беше решило да воюва както си трябва или поне в стил Грозни... от украйна още преди една година нямаше да е останал камък върху камък. А наче НАТОТО видя че в украйна се мре и то яко... и в момента цялото нато се кръсти тъпите политици да не ги вкарат в тоя киреч.. И се сещам че бая народ от Бундесвера се уворлниха като замириса на печено...

Добра пропаганда вата. Колко пари ти плащат на час?

Украйна остана без население - от първоначалните 55 милиона души сега там са останали 15-18 милиона, основно старци и инвалиди, които имат почти нулева раждаемост. Със или без войната украйнската нация вече е приключила, а като няма нация, няма и държава. Съответно Русия няма да се съгласи на реми. За какво и е да вземе само част, при положение, че може да вземе всичко.

Дай да го видим тоя клип бе вата. А то клипове незнам дали знаете ама лесно се манипулират. Но все пак...я го дай тоя клип. То и аз мога да кажа, че майка ти вчера беше у нас ...ама мога ли да го докажа?

Пак нямат хора а великата ви руска армия е на село номер две. Хахахах жалки сте

при коментарите. Ама като им зададеш въпрос на руските фашисти и скачат на минусите

Това, което си написал няма особена връзка с проблемите на Украйна, или може би има, но не си в състояние да пишеш свързани изречения. Проблемът на Украйна е че няма деца, съответно няма и бъдеще. Всъщност вече няма и настояще.

И аз трябва да ти повярвам ли? Извинявай ама не съм платен олигофрен

"И аз трябва да ти повярвам ли?" Няма нужда да ми вярваш. Обяснявам защо предложенията на Запада за "замразяване на конфликта" нямат перспектива и съответно няма да бъдат прието от Русия.

вие руските фашисти много неща казахте че ще станат....ама си оставате само с приказките. То Киев за три дни Берлин до седмица Запада се разпадал НАТО също И ето две годи и по късно Русия е на село номер две в Украйна. ФАКТ

Американците постигат каквото искат. Бъфет хвърля половин милиард долара в Украина, защо ли? Точно Бъфет и благотворителност.

Кое е пропаганда, ДеБил? Айде беги обратно на гипскартона - не си за тук. И не забравяй да се обръщаш към супервайзъра със “сър”.

Ами рови в телеграмите бе пич, или ти харесва да ти викат еврогейче.... И знам че видеата се манипулират... ама това не беше от манипулираните. И за никого не е тайна че в украйна се бият и наемници....включително англоговоряшщи. А както казах интересното беше че речника му беша чисто армейски... И не е само тоя - разчетите на пейтриъта също не са украинци... Онзи ден излупаха един в един хангар на херсонското летище... И въпреки че не се видя добре, като казаха им вяравм че може да е било Патрот, защото беше нещо много голямо и просто няма друго какво да бъде.... И рашките са ми през оная работа защот излязоха тъпи парчете начело с цялото си ръководство задето се оставиха да ги набутат така в киреча.... Ама укрите са още по- тъпи и след някоя друга година ще ичзезнат и като нация....

Не Бъфет - сина му. Той си играе на политика. Но както се вижда от това няма полза. Единственото, което постигнаха американците е да предизвикат вълна на отвращение към тях в покорна до скоро Европа.

"вие руските фашисти много неща казахте че ще станат....ама си оставате само с приказките." Не знам дали проблемите ти с разбирането са по наследствена линия или просто си жертва на болонската система, но все пак ще отбележа, че това, което си изредил са само надеждите и страховете на западните държави и няма нищо общо със заявеното от Русия. Забележи - никъде не съм ти написал какво ще стане. Напротив - написах ти какво няма да стане, т.е. преговори няма да има.

Първо е отричането Второ е осъзнаването И накрая приемането на реалността. А тя е следната лейбаеастчета…. От ден 1 ви Ви беше казано край с разширяването на НАТО Усраинсаа неутрална и нацистите в ханада Ама не дъртия памперс нареди на мижитурката Борис/Алекс:)))))/ И всичките гейски мокри сънища за победа над Русия на бойното поле се превърнана в КОШМАР ЗА ВАС ПРОБИТИ ИЗВРАТЕНИ ЛЕЙБЕРАСТЧЕТА…. Господ си знае работата !!!

платен отвънка соросоид и слуга на запада, който ще свърши като навални, заедно с денков..

па ти къв боклук си

Тегаво ли ти е ,а вата ,малко сте и сте прости!

Безпаникьосания, ти не беше ли руско тролче педерастче ма?

Военният потенциал на Украйна е безвъзвратно унищожен. От 6 милона монбилизационен поътенциал над 3 милиона е изчерпан. останалите се уплашиха и разбяхгаха по Европа да лежат на европейски помощи. Остават клиентелистки сттани като България и Румъния, Естония и Литва, които ще им дойде времето ако Биден спечели изборите. Ако не - Украйна ще изчезне от картатата е този си вид, ако Биден остане - тежко ни.

кетч (не ми дават на латиница да пиша) се превежда като 'параграф' а не 'уловка' в този контекст. параграф22 :)

Един ден когато изхвърлят всичките руски боклуци от службите и ДАНС ти почука на вратата на коптора ще има да ревеш като ебано руско тролче педерастче, руцкий пидор!

В Украйна няма вече нясто да погребват украинските слуги на Биден

излъгаха ги и ги преебаха в Минск. нещо, което плащаме ВСИЧКИ. украинците само крадат 80% от него, а с останалите пращат който не е избягал да умира. а, да. всички останали 'победи' са благодарение на американското разузнаване, насочване и ракети. които играят много хитро - разведката се прави (и от наша) територия, която не е украина, за да не могат да ги бутнат, а се стреля от 'наемници' които 'обучават уйкраинци' как да стрелят с американски и френски ракети. тъпото е, че така оплютите 'рашки' се адаптират чудесно в ситуацията.

Какво мислят в мацква -досега 400 к орки на концерта на клуб съм до края на годината 800..

Много си умна ма ,туй по радио гарит мацква ли го чу?

Руските тролчета педерастчета си плющят плюсове едно друго както се плющят във фабриката за руски тролчета педерастчета!

Само за един ден минус милиард и половина за говняшка- самолет за 350 милиона и завода в липецк за повече от милиарда ,а също е така 1,5 к орки на концерт на половината от които с наше оръжие:)))Абе що тъй тегаво в тази говняшка беей:)))))

Каква Москва да мисли. Там винаги е мислел само текущия цар. Другите само са изпълнявали.

До края на годината ще я фалират тая пропаднала държава, после тукашните копейкаджии ще трябва да събират пари за помощи на мужиците да не умрат от глад.

Да седнат на масата и да се разберат ,като цивилизовани хора.Без намесата на други страни.

Роботино е превзето от руската армия. Целия "успех" на украинския контранаступ отиде на кино. До Харков и Краков няма естествени прегради за отбрана на проскубаните украински въоръжени сили.

вече ще е късно.

Роботино е в руски ръце. Соломон Паси и Ленчето Поптодорова казаха ли ти?

Никаква основа няма Русия, а целия цивилизован свят е против нея! Китай и другите НЕ я подкрепят, използват я да и продават по-скъпи неща и че остлабва НАТО. Но НЕ споделят общи интереси и ценности, следователно НЕ са съюзници! Това което ще стане е - Русия ще капитулира икономически. Путин ще умре, на възраст е и болен. Има и по-добър вариант - някой от руснаците да му "помогне". След него Русия ще върне всички територии на Украйна, защото войската ще бъде заета да се бие на по клановете да стане ясно кой район в коя от новите държава ще бъде, и това ще бъде битка с автомати и танкове само, а с Украйна им е 100 пъти по-трудно :-). Русия ще остане само Московието, и никога повече няма да е силна за заплащва целия свят ... Това което Европа и НАТО трябва да направи е ясно - НЕ МОЖЕ да преговаряш с някой който е дошъл да те убие, защитаваш се го и нараняваш да няма възможност да те убие, или направо ти го убиваш и това е.

Те се бяха разбрали. И тогава САЩ свалиха законното правителство.

От две години едно и също пишеш.

Абе ти още ли вярваш на тия идиотщини 2 години по-късно? С кво ви друсат в НПОто?

т.е - някой влезне в дома ти, убие едно от децата ти, седне да си почине че да продължи и то седнеш до него и се опиташ да се договориш??? хахаха :-)

Против Русия са раситски, колниалистки, фашистки и нацистки страни като Англия, САЩ, Германия, Италия, Япония, Канада (британска колония)