Записът за снайперистите бил автентичен, но грешно разбран

Естонското МВнР потвърди автентичността на записа, изтекъл в интернет за насилието в Киев, но отрече външният министър Урмас Пает да е обвинявал опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Записът за снайперистите бил автентичен, но грешно разбран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да ги прости медиците, сигурно вече не са между живите! Най вероятно Путин ги е изял!

А-а-а-а...! Аха. Все "погрешно" разбираме тия записи. Както с Мишо Бирата. Абе, човек вече на ушите си вяра да няма.

Това са платени екстремисти на агентите на ЦРУ. За тях родина няма-сега ще създавате суматоха в Сирия, сега в Украйна и...А случайно не разбрахте ли, че на Евромайдана са се сражавали бивши военни, всякаква паплач, обучавани точно в Естония за улични боеве. САЩ дават парите, не снайперистите.

Мат'риялът е лош ( нерегистриран ) 06.03.2014 16:32 Днес ми дойде едно прозрение и бързам да го споделя с всички вас. Истината за снайперистите е !!! - !!! - чe " Мат'риялът е лош!!!". Защото, ако мат'риялът бе добър, демократично мислещ и т.н. той веднага щеше да се съгласи, че САЩ нямат нищо общо с всичко това. Но и щеше да се съгласи, че когато "хвърляш" 5 милиарда долара, търсиш и възвращаемост. Иначе една държава в многогодишен финансов фалит би ли го направила??? Нищо не мога да добавя към неговото прозрение. Прав си е човекът!

"Нямаме нужда от вашата Украйна"-ако това се прочете може и "обоснованите предположения" на министър Пает да се окажат верни.

"Най - много се лъже по врема на лов, по време на избори и по време на война." /Чърчил/ И тъй като сега е такова, не вярвам нито на една дума и от двете страни . Истината е някъде по средата. Нали това театро е за нас- баламурниците.

АКО СЛУЧАЙНО НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ТЕШИ ДА ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ "НЕПРАВИЛНИТЕ ХОРА" И ПРИ ВАС ЩЕ ИМА СНАЙПЕРИСТИ .... .... ИМЕННО ЗАПАДА ПАЗИ ВЛАСТТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ И МОНОПОЛА НА ЕЛЕКТРОКОМПАНИИТЕ, БАНКИТЕ И МОЛОВЕТЕ :)))

Защо ли не учудвам? След Априлското въстание лорд Дизрейли-министър на Великобритания казава, че наистина клането на няколко хилади души в България (османско) НЕ Е ПРИЯТНО- но това не е повод да се промени статуктвото на Балканите. Сега тия убавци казват същото-записа е верен, пратили са снайперисти да стрелят, но това не е онова??????

защо не публикувате всички коментари, а само избирателно ?

защото са педали, затова

Записът бил автентичен, но аз, естонският министър Урмас Пает отричам да съм обвинявал само опозицията! Аз, Урмас Пает, обвинявам за насилието ЕС и преди всичко Катрин Аштън. А и Катрин Аштън какво правеше като ходи по Майдана, нали точно това, да снабдява снайперистите с храна и боеприпаси. Правилно е това, което казах. И виновните трябва да се разследват, като в първата редица пред трибунала трябва да е Катрин Аштън! Долуподписания: Урмас Пает

Разбира се че грешно го разбрахме!Демократа винаги е прав!На оная работа да вярвам или на тъпана?

Американците (ЦРУ) убили 80 човека?! Голяма работа. На 11.09.2001 г. те (ЦРУ) убиха няколко хиляди американци в Световния търговски център за да увеличат бюджета на централата, че за 80 украинци ли ще се замислят...

Аха значи аз да те гръмна грешно пак ти ходи се обяснявай на Свети Петър да те върне.

То е все едно да кажеш:-Извинявай,че те убих!

Досега ни казваха че охраната е стреляла, а сега как да тълкуваме че май не е било така. УРА за прозападната и американската пропаганда те най добре знаят как се промиват мозъци.

Цялата ситуация в Украйна е съшита с бели конци. Зад всички провокации прозират евреи и американци. Много смешно евреи и нацисти застанаха рамо до рамо срещу Русия. Евреите искат Хазария и става страшно втора държава Израел и то в Европа. Ще има вечни конфликти. Всичко се повтаря. Както и при втора световна война, евреите продължават да оплакват колко много избити има от тях. В същото време спонсорите и основните организатори на войната и т.н. геноцид са богатите еврейски фамилии,а също и най- жестоките надзиратели в концлагерите в Германия отново се оказват евреи. Факт, който старателно се укрива. Жалко за украинския народ..

Парата прави играта! Да им преседне дано!Как не се наситиха, та да заживее светът спокойно.

Има една хубава българска народна приказка по този повод - за костицата от човешко око. Струва ми се, че е народът я е създал, имайки предвид точно "богоизбраните"...

Защо е вярно написаното в Талмуда: "Само евреите са хора. Гоите са животни." (Baba Mezia 114a - 114b).????

Изобщо не е вярно . Всички хора сме равни, никой не е повече от друг, а написаното в талмуда е уникално глупаво /това, което цитираш е доказателство за това / и е четиво за болни мозъци с много ментални отклонения...Глупав опит за провокация типично жидовска простотия...

Съвсем наскоро имаше и запис на помощник държавния секретар на САЩ, която използваше лексика на каруцар, май и тогава неправилно бяха разбрани думити.Абе много неправилно разбирания се случват покрай тази Украйна.

Днес ми дойде едно прозрение и бързам да го споделя с всички вас. Истината за снайперистите е !!! - !!! - чe " Мат'риялът е лош!!!". Защото, ако мат'риялът бе добър, демократично мислещ и т.н. той веднага щеше да се съгласи, че САЩ нямат нищо общо с всичко това. Но и щеше да се съгласи, че когато "хвърляш" 5 милиарда долара, търсиш и възвращаемост. Иначе една държава в многогодишен финансов фалит би ли го направила???

елзаско котараче Феликс се събуди и е време да въведе ред. Да си дойдем на думата...:)))

Значи да изчакаме докато управляващите се разберат за партийната линия по въпроса а после да повтаряме като правилно мислещи папагали поредното дадзибао.

Хахаха, само идиот и може да остане глух и сляп към тарикатлъците на хазарската интернационална мафия, която узурпира властта в Украйна, за да я зароби и загроби! Четете Григорий Климов и Диагноза с Георги Ифандиев - там всичко е казано!

Russia Today публикува съобщение на канадската организация Global Research, според което снайперистите стреляли по хора на площада Майдан принадлежат към организацията Украинская национальная ассамблея Украинская народная самооборона, която има тесни връзки с НАТО. Google "Global Research: Провокаторы Майдана стреляли по приказу США" Със сигурност ще има разследване за снайперистите и поръчителите...

Няма да има или ако има ще се проточи във времето докато се загубят доказателства , манипулират записи, "починат ги "свидетелите и друти такива .Много съм изненадан от бързата реакция на всякакъв вид медии, а преди 20 години когато френски хеликоптери достовяха мачетета на хуту та да могат в кратки срокове да избият тутси 937000 всичко това под ръководството на френски инструктори.Много странно тога ООН ,ЕО благосклонно наблюдаваха от страни

Ето отново пример за "неправилно разбиране" на казаното/направеното от политиците. Ами че действията им са напълно хуманни (според политиците) - намалява се броя на населението и за останалите има повече кльопачка! Интересно е обаче, защо не прилагат този "хуманен" метод в собствените си държави!?

Вече се появиха и видеокоментарии със записи от събитията. Очевиден е почерка и връзката с пристигналите в навечерието на събитията с американски самолет 300 обучени наемници ... Потърсете в Google "По следам прослушки. Кем были снайперы, стрелявшие по демонстрантам и "Беркуту"" Например на сайта vesti (ru)

трява да ги слуша ? И защо не трябва ? Защото са неудобни за ЕС и САЩ ли ? А "лизане на за...ци" трябва ли ??

Ютюбе: Стрельба на улице Институтская - Майдан. Вижда се ясно, че снайперистите са от Беркут и се избиват хората на Десен сектор. Повален е всеки, който се опитва да поведе хората напред. Обаче червените боклуци не вярват на очите си, те вярват на слухове чути от някого някъде и препредадени пак като слухове на друго място.

и как ги видя, че са от Беркут? Ти всичките от Беркут поименно ли познаваш?

А при записите на Боце и ЦвЦв, за които те си признаха на кого да вярваме ? На записа или на тъпаци като теб ??

Единствените, които убиват във 21-ви век са комунисти и ислямски терористи. Точната комбинация управляваща България!

Специалист по антитерористични операции?

Какви глупости говориш човече, убийците са усари и евреи, виж справките за американските агресии по света...Смени си цифричките и оправи чипа...

Има едно видео ,което доказва откъде се стреля -оттам откъдето се и снима.Т.е. в гръб на протестиращите. Google - "Майдан, который не покажут в новостях".

Лъжец има много видеа които показват че се стреля отпред откъм Беркутовци Стрельба на улице Институтская - Майдан . Стрелбата е само напред и всички държат щитовете в тази посока. Нико не е стрелял в гръб. Долна отрепка си ти.

dionisiosd@yahoo.com

Батка-ти си съвършен дебил бе..... В гръб на протестиращите означава отпред на Беркитовците... Беркут са обърнати с лице към протестиращите бе Пинокио!!!!!

Това ,което съм дал като линк ,е обществено достъпна информация. Опитваш се да ме квалифицираш?Не е добре тая работа...Искаш ли лично да ми го кажеш?

Минусите и плюсовете могат да се манипулират. Нали знаете, че няма нормален човек, който да защитава убийци. Затова гледайте онези които се хвърлят да бранят убийците Янукович и Путин. Те същите бранят и БСП-ДПС. Какво мога да ви предложат същества (не хора) като тях?

А аз като не ги браня-а напротив им се подигравам на тези Партии?? И виждам че и вие които сте против тях сте на същия хал-и нямате никакви скрупули да защитите това срещу което-уж се борите-когато на вас ви е изгодно???? И сте против"мужикистанците и кървавите революции"но само когато не ги правят вашите стопани?? Кого искате да излъжете с вашите приказки да"хуманост","свобода"и"демокрация"???????

Ами кодирайте си разговорите бе. След като не искати други да ги чуят.

Че защо..? От какво да се страхуват? Който държи медиите, той държи истината! Като у нас ;)

Kalin

Тия са смешни.Осраха се цялата работа лъсна кой реално е стрелял и се чудят сега кака да го извъртят.

Грешно разбраната част е: "имам сериозни съмнения, че снайперистите са наети от опозицията". Да се чете: "Сигурен съм, че снайперистите са наети от опозицията. Ние им дадохме парите."

Които са наели тези снайперисти, същите те са наели и тези в Сирия, дето използваха отровния газ срещу Деца!!! Само че там не и мина номера. И западните Галфони - готови, ще нападат без доказателства, както и в Ирак!

...Генерал Майкъл Роуз заяви, че заместник-председателят на мюсюлманския президиум на Босна и Херцеговина - Еюб Ганич, "организира тайна полиция, която водеше снайперистки огън по трамваите в Сараево". Целта била да се обвинят сърбите пред световното обществено мнение, че убиват мирни жители и така да се даде "правилен материал" на световните медии. С цел да предизвикват сърбите да продължат обсадата и така да бъдат представени като агресори в очите на световната общественост, властите в Сараево отказвали да го обявят за демилитаризиран град и да изведат военните части от него. Според генерал Роуз "в един момент през 1994 г., след американците обучиха и въоръжиха тяхната армия, мюсюлманските власти в Сараево отказаха да продължат процеса на преговори и умиротоворяване на ситуацията. Те сметнаха, че ще е в техен интерес бойните действия да бъдат продължени". Адвокат Лукич попита: - Искрено ли желаеха мир лидерите на босненските сърби? Генерал Майкъл Роуз отговори: - Да. По този начин висшият британски офицер потвърди показанията на други свидетели, според които "генерал Ратко Младич вземаше отговори и разумни решения. Тези решения спасиха населението от масови кръвопролития"....

А спомняш ли си братле как изстреляният от мюсюлманите снаряд срещу Пазара в Сараево бе представен за сръбски, въпреки доказателствата на балистите? Помниш ли каква истерия бе раздухана за избитите жени на пазара и отговорът на мириканските демонократи? Стотици тонове бомби върху сръбските територии в този район? Подлеците, както и да са представяни от тяхните медии в крайна сметка си се показват в истинската си мрачна светлина! Горко ни , че нашият Външен министър както винаги избърза да се нареди до тях! Защо не изчака, не лавира, не даде например както Орешарски спокоен и балансиран и най-важното неангажирощ отговор на въпрос за нашата позиция? От такива си патим!

Тц-тц-тц ,много хора ,които нищо неразбират,но иначе куршумите са си съвсем истински

В Сирия уж правителствените войски използвали газ, а се оказа,че са били талибаните ( друг е въпросът, кои са им доставили снарядите ). В Украйна пък се разбира,че снайперистите не са от правителствените сили. Не виждате ли общия почерк...? Запомнете,винаги, където има размирици, търсете слугите на Луцифер - от Френската буржоазна революция та до наши дни.

Агентът Сава е съветски разведчик. Почеркът му не може да се различава кой знае колко от ...

Почеркът аферата със стрелците е като при Катин. Там полските офицери са били застрелвани от кагебешниците с немско оръжие. И немският, а не съветският фашизъм излязъл виновен. Ама след десетилетия на бял свят се появи заявката за разстрела от Берия и подписа на Сталин. Днес, стрелците били от хората на майдана.... :) Може след години да излезе някой и друг подпис (като при Катин).... :)

Не ти пука, че естонският (антируски) министър признава. Големи идиоти, наистина.

Да живее Естония!

Какво признава, бе лъжец! Че е наел снайперистите ли? Дори не е знаел какво говори тоя, защо разследване е имало и е започнало още на 24 февруари.

Ама май се оказа, че не е казал това, което се разпространи още преди да го е казал. :)

Какво признава, бе полуидиот?! Признава, че е споделил предположение. Вие нормални хора ли сте или тотални малоумници? Това е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ!! ННее е видял нищо. Не доказвал нищо. Изказва ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ! За един тъпак това е истината. За интелигентния човек е предположение или притеснение. Е? Кое е призал, бе тъпак, този естонец?! Баси изметта, дето има в България. Едно теле е по-умно от вас всичките в БСП.

Интересно кои бяха групите въоръжени хора по улиците с маски и автомати и бронебойни куршуми за да убиват воиниците от "Беркут"? Вече се публикува информация, че група от 300 наемници са пристигнали в Украйна с американски самолет - основно от бяла раса и със специална подготовка за взривове и подривна дейност... почеркът май е ясен...

когато "износа на революция" и "подпомагане на братски революционери" беше патент на "мръсните" комунисти. Сега времената са други, нали ?? Ех, тъпи български овци и пъпчиви сополиви "тийнчета" битуващи тук, затова сме на това дередже след 25 г. "демокрация"1 !!

Бомбандировките и минирането в България през 2та Световна от Съединените терористични щати и хомосексуално-педофилска Великобритания са били "автентични,но грешно разбрани",нали?Те са искали просто да ни пораздвижат икономически и да посеят демокрация,нали?Ужас!Колко сме прости та не разбираме посланията на демократичното общество!Трябва да ни вкарат още малко арапи от Сирия за да ни облагородят.Тогава ще разбираме веднага какво става.

Ние сме им обявили война тогава. Отгоре на това сме обстрелвали самолетите им летящи за Румъния да бомбят петролните полета. Поне не са ни окупирали, както направи съвенската армия. Окупация довела до многократно повече жертви от бомбардировките.

dionisiosd@yahoo.com

Една от"катастрофите"на"Съветската окупация"е,че не проведоха"Евгеника"като твоя любимец....... Резултатите са на лице!!! Раждат се дебили като теб....

Над 90 българси офицери и подофицери са наградени с ордени и медали за успешно проведените съвместни действия с германците срещу СССР. Дребна подробност е че България така и не обявава война на руснаците но това не повод да премълчаваме за героизма проявен от нашите военни.

Мършо, на 10.01.1944г. през нощта мириканските демонократи бомбардират спяща, мирна София! Нашите изстребители са нямали оптика за нощно виждане тогава! От унищоженият център и други близки жилищни квартали няма ударен нито един военен или стратегически обект! Не е унищожен 5-ти артилерийски полк на чиято територия е сега паркът Заимов, не е бомбардирано военното училище, гарата, летищата, ЦБанка, Двореца, пощата, министерствата на войната и на вътрещните работи! Защо бе тъпоумнико? Защото американска подлого са целели терор над населението! Затова са и разпръкали минирани куклички и играчки! Разбираш ли за каква подлост става дума? Хайде пак плюй срещу правдата и справедливостта!

Съвсем ясно си го каза в края на записа, че някаква Олга му го е казала. Най-малкото в цялата ситуация, имаше едни (май от партия "Свобода"), призоваващи всички с оръжие, да ходят на площада. А това е престъпление. Действията на крайните националисти, ще навредят много на Украйна. Първо държавата, трябва да възвърне контрола над Киев, а не теи от Майдана, да ги "пазят" - реално ги държат заложници. Докато не ги разкарат, не може да има независими решения на парламента.

Добре, ще те послушам, беше ми важно да ми го кажеш! Ай гледай си сега гърнето на жигулата, че будиш целия квартал като тръгнеш на работа в градския транспорт!

Не мога да се отърва от усещането за тролове, същия почерк, същия набор от думи, изразни средства, защита на определена кауза - по опорните точки! Откъде изведнъж се навъдиха толкова разбирачи по украинската криза??? И разбира се, само да се появи каквато и да е информация за Русия и те подскачат, като че ли това е жизнено важно за цяла България и е най-големия проблем в страната! А иначе схемата на КГБ е същата - никой не слуша протестиращите, контрапротести, изопачаване в медиите, не отразяване на събитията и накрая разбира се - флашки, записи и т.н. вече излезе запис с Меркел, сега с този Естонец, ех че удобно! А онова джудже в Кремъл се хили да театъра си! Кризата в Русия скоро ще е толкова голяма, че ще се чудят с кого да започнат война, за да може Путин да се обяви за пожизнен диктатор!!! Честито на платените роби!

А ти явно съвсем не си в час. Само един цитат от някъде: След участието на председателя на КГБ Владимир Крючков, както и на формирования на комитета, в опита за преврат през август 1991, начело на КГБ е назначен Вадим Бакатин със задачата да го разформирова. Руската част от КГБ е трансформирана в днешната агенция Федерална служба за сигурност, която е функционално аналогична на КГБ.

Мислиш че е маловажно ли? Следим новините, защото правителството ни не действа адекватно, защото може да се наложи нова газова криза , защото ние сме виновни за положението в Украйна(ако ние не бяхме подписали ЮП нямаше Янукович да се дръпна от ЕС и нямаше да се стигне от протести. Престрелките са на доста по-късен етап)

Ако няма референдум за задължително гласуване ще има кръв!

Хм, "наети". Бе Израел ги е изпратил, по изключение този път, без пари. Ей така, в защита на свободата и демокрацията. А, може и да не са се "координирали" с опозицията, ами да са им направили дружеска изненада.

Явно истината не е много приятна и ЕС се опитва да замаже ситуацията! Веднага трябва да почне разследване кои са били снайперистите! ЕС трябва най-много да настоява за това за да си изчисти името и ако не го направи значи признават че са замесени в преврата!

Коя истина е неприятна?! В този разговор няма истина, има предположение! Истината е, че е имало разговор, на който се споделя ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ. Нищо друго не може да се приеме за итина. Е, какъв е проблемът?! Проблемът е в подслушването. А всичко това ще бъде разследвано, но как и с какви резултати - следва да почакаме да видим.

Докато не се проведе независимо разследване за жертвите на майдана съмненията остават и всяко изтъкване или премълчаване на част от истината не работи за демокрацията.

"независимо" хаах хахах хахах

В даден случай разследващите ще бъдат под голямо давление от страна на "новата власт", и дали истината ще излезе наяве (да не се случи нещо с патоанатоми и др. лица).

Ха така,на някои май им лъснаха...демократично-насраните гащи???

Естествено, че снайперистите са били наети от украинската опозиция (по-точно от крайно десните й екстремистки крила-"Свобода", "Десен сектор", "Тризъбец" и други въоръжени профашистки бандеровски формирования) с прякото съдействие и логистична подкрепа на някои западни спецслужби, на първо място ЦРУ, разбира се. Кой имаше интерес от проливането на кръв в хода на протестите? Всички журналисти и наблюдатели единодушно признават, че когато е имало моменти на успокояване на протестите, са били убивани от "неизвестни" снайперисти хора от двете страни, с едни и същи оръжия и едни и същи патрони. Главният прокурор на Украйна, който ще прави "разследването", е човек на партията "Свобода" на Олег Тягнибок-една крайно дясна и екстремистка бандеровска формация. Е как си представяте този човек да проведе едно независимо и обективно разследване. Не случайно САЩ се разбързаха и "прегазиха" най-безцеремонно споразумението от 21 февруари между Янукович и опозицията с гаранти външните министри на Полша, Франция и Германия. И точно по време на Олимпиадата в Сочи. Наистина, доктрината "Fuck the EU" беше пусната в действие. Може би в по-разширения вариант "Fuck the whole world".

Ама как, разбира се, идеално и очаквано, нямаше начин да не изскочи някой запис! Мнооогооо познато! А ти си мегаразбирачът по украинските въпроси!

Така ли действате, омаловажавате всяко по-добро изказване. ОК но да знаете,наблюдавам Ви

то запада не знае какво е запис и ак се прави и манипулира ,а Кой подслушваше Меркел и германците?

Сега новата власт е проНАТОвско настроена и ще ги пусне да си направят щит. Русия е много силна в ПВО, но когато си в задния и двор.... После резултатите от разследването няма да имат значение, базите ще са там.

Aбсолютно прав сте.А Пает се е изпуснал да каже истината и сега се чудят как да я замажат и скрият.Но жалко за нормалните украинци-ако знаят какво го чака.....

Жидовете от Съединените терористични щати,Еврейския съюз, Израел и слугите им нямат милост-стрелят по всички,организират терористични атентати и убийства навсякъде по света.И за тях не трябва да има никаква милост.

"Хора, бдете! Фашизмът настъпва" - Юлиус Фучик - чешки журналист.

Хора бдете! Фашизмът (комунизмът) настъпва :)

Деде, старческата ти деменция е вече в необратим стадий. Вземай мерки!

Ха-ха-хахаааауууаааааууууууухухухухухахахахахахаха!!!!!!! И к`во стана с втората час от записа бе пичове??? `Дето се споменаваше че е много притеснителен фактът,че новите управляващи-нещо-се"дърпат"от разследване на случая???? Ще боли ли дупенцето на Меркел на края??Ще боли,ще боли и то много батка........

Още на 24 февруари започва разследване откъде и кой е стрелял. Никой не се е дърпал. Това е лъжа.

dionisiosd@yahoo.com

Единствената лъжа във форумите е,че ти можеш да мислиш......

Естонския външен министър, който както изглежда е достоен човек, на практика е потвърдил автентичността на записа. Повече от него не може да се очаква да каже, предвид позицията, която заема.

С малко думи, на съвсем точно казано. Трябва международна комисия да разследва събитията и жертвите. Но кой ще я назначи, за да бъде безпристрасна???

Кой ми сра в гащите ...

Прихванатата комуникация на снайперистите е качена в нета Оттам става ясно, че стрелците са били разположени в няколко точки в центъра на Киев, а щабът им е в хотел "Украйна". "Внимателно с улица "Грушевски", пригответе се за работа. Ако има движение с оръжие, докладвате и работите. "Беркут" се готвят да настъпят, ще ги прикриваме", казва един от мъжете. "Оттук наблюдаваме само хотел "Украйна" - може би да се преместим при вас на горен етаж?", пита друг участник в радио разговора. "Сега ще отворят прозорец, ще се движим нататък, докато наблюдаваме какво става. Слушайте и гледайте. С два изстрела вляво, духа вятър, плюс още някакви движения, горните прозорци са отворени...". "Обща информация: хотел "Украйна, централна част, 6 етаж отгоре - надолу, двама души, форма - трипод". "Имаме готовност за работа. Хотел "Украйна" и основата. Покривите на високите сгради са приоритет. Който е вдясно от телекомуникационната мачта, да наблюдава "Грушевски...".

Смешенн си, този на снимката си го признава, а ти се опитваш да кажеш, че лъже ли ??? :)))))) Много прост народ има в България!

Не лъжи боклук, този на снимката нищо не признава, а и не знае. Да много прости и нагли лъжци сте.

"Ако има движение с оръжие,докладвайте и работите......." "Покривите на високите сгради са приоритет".... --------------------------------------------- Ти си още по-тъп отколкото изглеждаш,защото от записа се разбира че тези"полицаи"търсят хора с оръжие а не мирни демонстранти-глупендер!!!!! Освен това,приоритет на покривите се дава-когато търсиш"вражешки"снаиперисти!!! Самото ти изказване е в полза на Беркут,защото доказва че са търсили само"въоръжени противници"!!!! Същите тези които според теб са демократи-и които ако бяха против про-западно Правителство щяха да са(пак според теб)"мръсни комунисти убиици"..... Ти май затъпяваш прогресивно и то от час на час бе льольо.......

Колко долен и колко тъп.