Коментари - Сидеров: Официални доклади представят Русия като враждебна | dnes.dir.bg
назад

Сидеров: Официални доклади представят Русия като враждебна

Видях тревожна атмосфера на васално поведение спрямо американското посолство, мисли се за санкции срещу Русия, заяви Волен Сидеров, който напусна КСНС.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Официални доклади представят Русия като враждебна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не виждам коя друга партия мнението и съвпада до такава голяма степен с българския народ както на ПП Атака! Прав е Волен, че за да е добре страната ни трябва да сме в добри отношения с Русия ние сме братя по етнос имаме една и съща религия и азбука! А Русия ни е освободила също от пискюлите!

ако е за педерастията в православието има много повече такива инциденти отколкото в ЕС. Справка послушниците в Троянския манастир наскоро.

Аз мога да опиша само с две думи, тоя сложен и противоречив човек ВОЛЕН СИДЕРОВ. НАЙ ГОЛЯМ ПОЛИТИК И БЛЕСТЯЩ ОРАТОР НА НАШЕТО ВРЕМЕ.

как може тоя изрод да е4 още на свобода толкова ли са препълнени лудниците та няма място за още един

ЕС да спре да се занимава с Русия , а да си почисти собствената кочина. Казвате руснаците бягали на запад а??? Да видим........ В Гърция безработицата е 27%.Гражданите и бягат към Германия и Англия В Испания безработицата е 25 % Гражданите и бягат към Германия и Англия Тези две държави от десетилетия са в ЕС ЗАЩО СА ЗЛЕ?????? ПАК ЛИ РУСИЯ Е ВИНОВНА???? България е от 8 год в ЕС Най-зле сме от всички. ПАК ЛИ РУСИЯ Е ВИНОВНА???

щом основните горива газ петрол и ядрено гориво получаваме само от там защо да не е причина за това ни състояние русия и нашите дупидавци не направиха нищо да не сме така енергийно зависими

Виновни са българските политици които ни завират на кучката в ллл стига на тях да им носи далавера. затова трябва РЕФЕРЕНДУМ за членството ни в НАТО И ЕС. Ще дойде време когато тези които ни вкараха в тази поредна национална катастрофа - най-бедните В ЕС И ПРОДЪЛЖАВА ТОЗИ СЪЮЗ ДА НИ ПРАВИ ВСЕ ПО-БЕДНИ С НЕГОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ- да ЗАСТАНАТ ПРЕД СЪДА.

Не виждам какво трябва да коментираме на един политически мъртвец!

Знаете ли защо е толкова нисък,Доленчо?За,да не засенчи Началникът си от Кремъл,разбира се!

Това е образа на най- големия олигофрен в Родината ми!

Тоя се правеше на патриот а се оказа ,че е върл сталинист. Но когато Хитлер напада Полша през втората световна война, С Италин навлиза в Полска територия от исток и превзема половината Полша. Когато Хитлер напада Франция и Белгия , Сталин превзема голяма част от Норвегия.

Видяхме псевдо"ДЕМОкратите" от вашингтон и еврейопейско-гейския съюз как подкрепиха нелегитимното про фашистко правителство-убиици в Украина! Да ти се...ем на "ДЕМОкратичните" еврогейски ценности!

И САЩ пуснаха атомни бомби над Хирошима и Нагасаки.

От Втората Световна война до сега, Миротворците от САЩ и НАТО са организирали десетки локални войни и конфликти, в които са загинали милиони хора. Ще припомним някои от по-важните такива конфликти /по същество военни престъпления и геноцид/ с участие на американската армия: Окупация на Япония, 1945-48 г. Филипините, 1948-53 г. Виетнамската война, 1964-73 г. избити над 3 милиона виетнамци! Лаос, 1964-73 г. Доминиканска република , 1965-66 г. Корея, 1966-69 г. Израелско-арабска война, 1967 г. Спасителна операция при Маягуес, 1975 г. Ел Салвадор, 1979-92 г. Иран, опит за спасяване на заложници, 1980 г. Ливан, 1982-84 г. Гренада, 1983 г. Бомбардиране на Либия, 1986 г. Танкерната война в Персийския залив, 1987-88 г. Панама /свалянето на Нориега/, 1989 г.. Ирак /Войната в Залива/, 1991 г. избити над 200 хиляди иракчани! Сомалия, 1992-94 г. Агресията срещу Югославия, 1999 г. Афганистан, 2001-2006 г. Ирак, 2003-2006 г. до този момент са избити над 350 хиляди иракчани! През изтеклия 20-ти век, само за един период от 20 години ЦРУ е свалило 14 латиноамерикански президенти; тези действия продължават и днес във Венецуела. Общо от 1798 до 2006 г. САЩ са използвали военна сила зад граница 239 пъти, провеждайки държавен тероризъм! Парадоксалното е обаче, че след 1941 г. Конгресът на САЩ официално нито веднъж не е обявявал война. Правомощията в това отношение са съсредоточени единствено в ръцете на президента и той само уведомява конгреса с доклад за приложената военна сила, след което обикновено формално получава разрешение за нейното продължаване. Необявяването на война от САЩ е хитър трик да се притъпи общественото внимание и хората да бъдат заблудени, че това не е война, а само някакъв конфликт или мироопазваща операция /хуманитарна операция/; нищо че в подобни дребни /но за това пък постоянни/ конфликти и войни с ниска интензивност след Втората Световна война са загинали около 20 милиона души; т.е. повече отколкото в Първата Световна война!

ГЛУПАВИ ГЛОБАЛИСТЧЕТА , ТЪПИ НЕОЛИБЕРАЛЧЕТА , ХАМЕРИКАНОФИЛЧЕТА , ЕВРЕЙЧЕТА И ЕВРОГЕЙЧЕТА , САМО , САМО И САМО РУСИЯ И СЛАВЯНСКИТЕ НАРЛОДИ ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА ОТ ЦИОНИСТИТЕ И АВМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ , КОИТО ТОРМОЗЯТ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕК ЧОВЕЧЕСТВОТО И ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД СПРЯМО ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО . ЦЯЛ СВЯТ МРАЗИ САЩ И ЦИОНИСТИТЕ .

А ти сигурен ли си, че твоя сидер не е станал малко по-любознателен и не са му разработили з...а той за парици очевидно всичко е готов. не бих се учудил и групово да са се забавлявали с него като ходи в матушка рус.

На тази порнография която видяхме вчера! Запомнете го дебелогъзи комунисти и преяли гробари и противоконституционни марионетки от босфора!!! Пак повтарям за да ви влезе в ЧУГУНЕНИТЕ ТИКВИ. АТАКА е кауза!!! Това е партията на НАРОДА!!!

Да ти имам и 'спасителите" , само като ги гледам - как крепят топките на турците и комунистите в Парламента .... Те , атакистите много отдавна са се 'спасили' бе момче !

кухата тиква,османиста-местан и болшевика станишев -ПЪЛНИ ПОДЛОГИ-на хамериканското,юдейскоти о османисткото посолства как подвиха опашчици и с преведена главица се обявиха за налагане санкции на Русия. Само една Истинска Патриотична Партия показа че защитава Православието и изрази ненавистта си към сегашните колонизатори-престъпници-неолиберални капиталистически-свитне!!! Капитализма ЛЕТИ УСТРЕМЕНО КЪМ ДЪНОТО И ВЕЧЕ НЯМА СИЛА КОЯТО ДА ГО СПРЕ!!! ПРИЕМАЙТЕ РЕАЛНОСТИТЕ!!!!

Това, че съм атакист, ни ме пречи да уважавам българските турци, които са наистина прекрасни хора, но нещастни като нас. Волен Сидеров, като един истински политик, критикува върхушката на ДПС, но дълбоко уважава обикнавенните турци. Аз не зная от къде се взе тая злоба в теб към тях. Да не би случайно някой турчин да е "обидил" сестра ти или майка ти. Ти не видя ли, как цяла България подкрепи "турчина" Октай, наричайки го турският Левски. Засрами се и ти и тия, които ти плащат.

вожда си, къде му беше офиса преди 10-тина години. Ако е на Позисрано, защо не плащаше наем или сега си го заработва.

Ако искате да бъдете под турско еврогейско робство не гласувайте за трите управлявали до сега партии,гроб,бсп и противоконституционната дпс. АТАКА е едиственната партия избрана от Народа и единственно тя може да ни изкара от тая помия в която тъпчем вече 23 години. Богъ да пази Майка България и Българите.

си брой минусите.

говорим за минуси и плюсове!

ВОЛЕН - ПРЕЗИДЕНТ НА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!!

СКАНДАЛ! ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ НАПЪВА ДА НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА! ПУТИН ЩЯЛ ДА ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ! Президентът Росен Плевнелиев произведе поредния си невъобразим гаф, пише в. Монитор. По време на лекцията му пред Дипломатическата академия във Виена той предупреди, че Русия може да окупира България подобно на Крим: Русия се проявява агресивно националистически както към Украйна, така и към страни от Югоизточна Европа, включително към България. Какъв е следният сценарий? В нашата страна имаме руско малцинство. Възможно ли е да организират протест и да се обадят на Русия, тя да прати свои хора и да се случи същото като в Крим? Имаме по-голям проблем и той е, че за пръв път след Втората световна война не знаем какво може да направи Русия. За съжаление властите в Москва вече не са надежден партньор. Те не държат на подписа, положен под държавни споразумения. За мен Крим е Украйна, а не Русия. А Украйна е Европа. В България руски туристи купуват апартаменти по морето. Ако утре те се обадят в Кремъл и поискат да бъдат изпратени войски.

Сащ заплашва Русия, отговорът на Русия

Путин в 2014 году Россия откажется от доллара

Единственната П.П с твърда позиция против всякакви санкции за Русия бе Атака! Вече стана ясно че всичко останали политически курви-гроб,комунистите и противоконституционната орда дпс са на пряко подчинение на хамериканското,юдейското и османското-посолство. Вече знам за кого ще гласувам на следвщите избори-АТАКА! И цялото ми семейство също!!!!! Да Живее България.

твоите идоли се кланят на Местан и Путин. Само не разбрах ти си за България или Русия, а палячо. Нали се сещаш, че никой не се интересува от това за кого ще гласуваш.

кухата тиква,османиста-местан и болшевика станишев -ПЪЛНИ ПОДЛОГИ-на хамериканското,юдейскоти о османисткото посолства как подвиха опашчици и с преведена главица се обявиха за налагане санкции на Русия. Само една Истинска Патриотична Партия показа че защитава Православието и изрази ненавистта си към сегашните колонизатори-престъпници-неолиберални капиталистически-свитне!!! Капитализма ЛЕТИ УСТРЕМЕНО КЪМ ДЪНОТО И ВЕЧЕ НЯМА СИЛА КОЯТО ДА ГО СПРЕ!!! ПРИЕМАЙТЕ РЕАЛНОСТИТЕ!!!!

ми е интересно, този гном защо още не е в затвора, да му се порадват мургавите съкилийници. Кой разрешава на този клоун да изнася информация от доклади на разузнаването и защо в прокуратурата се правят на ущипани госпожици и не се самосезират.

интересно този на снимката руснак ли е?

КОЛКО МНОГО МИ Е КЕФ , ЧЕ БОКЛУКА -ИДИОТ др. сидерогу - СИ ПОКАЗА "РОГАТА'.... ПОКАЗА ЧЕРВЕНИЯ СИ КОМУНИСТИЧЕСКО-БОЛШЕВИШКИ КОРЕН ... КОЙТО ВСЕ ОЩЕ МИСЛИ СИДЕРОГЛУ-ГЪЗОЛИЗЕЦА- - ЗА ДЕМОКРАТ- СИ Е ЗА НЕГОВА СМЕТКА.... ЛИЧНО ЗА МЕНЕ - МЕНЕ - НАИСТИНА НЕ Е ИЗМИСЛИЦА - НЯКОГАШНОТО МУ ВЕРБУВАНЕ В ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- КАК МУ "ПОДХВЪРЛИЛИ"- СКЪПАТА КАМЕРА ..- И ТОЙ ЗАВАЛИЯТА ..- Я "ГЕПИЛ"- Е ТЕ ГО ЗАСНЕЛИ :))))))) ПЪЛЕН ГЛУПАК И НЕЩАСТНИК !!! СИДЕРОВ СЕ ИЗЧЕРПА - ВРЕМЕ Е ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- ДА СИ НАМЕРИ ДРУГ ПОМЯР-БОКЛУК , НА НЕГОВО МЯСТО !!!!! ТОЯ ИДИОТ ПОВЕЧЕ - НИТО ИСКАМ ДА ГО ЧУВАМ ..НИТО ДА ГО ВИЖДАМ ..НИТО ЩЕ ЧЕТА А НЕГО .. ВСЕ ЕДНО - Е УМРЯЛ А МЕНЕ ... НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ И БЪЛГАРОМРАЗЕЦ... ЛЕГНА В ИМЕТО НА ВЛАСТТА И ПАРИТЕ ,НА ДОГАН И НА БСП/БКП .... - И САМ - ЗА ТАЗИ СИ ТЪПНЯ - СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК...!!! ВЪХВАЛЯВАЙТЕ ПАЛАЧИТЕ СИ ... ТЕ - ЩЕ ВИ ДОВЪРШАТ ... ТОЗИ ОСВЕН , ЧЕ Е КРАДЛИВ , ЛЪЖЛИВ И ПРОДАЖЕН .. Е И ПРОСТ НАГЪЛ ..И СТРАШНО НАХАЛЕН .. ТОЗИ ТРЯБВА ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ..ТА ДА ВИДИТЕ ТОГАВА- КОН - БОБ , ЯДЕ ЛИ :)))))))))

Той гнома "националист" от Атака си е чист комунист. Само прикляка на Путинката.

Волене връщай се на робата като фотограф в Ямбол или като милиционер във Враца. Айде, чао!

Как може изобщо някой да е гласувал за този така наречен президент, който говори каквото у продиктуват господарите му? Сидеров е най-смелия ни политик и само той се грижи за интереса на България.

А и за интереса на братските страни като Куба , Русия и др.

Сестра ми Соня снощи не е спала, затова сутринта, на мътна глава, в милиционера Волен политик е видяла!

Той най-вече се грижи за Деница Гаджева

той е БОЛЕН СИДЕРОВ не кой да е.

Сидеров се грижи за интересите на Москва. България и българите още нищо не са получили от него, освен врясъци, селски скандали и неизпълними и невъзможни обещания. Капиш?

Тя просто си взема. Назначава президентчета, преназначава наркотрафиканти и мутри за премиери, купува партии, за какво и е да се допитва до раята?

Хак му е на Волен.......след като подкрепяше тази властолюбива сган, нека сега да го изоставят......

Дори да си прав Волене, сам се прееба и омаскари. Сега няма кой да те чуе.

Волен мрази българите гласували за ГЕРБ,а обича руснаците/ходи в Русия и не ни притеснявай с присъствието си/

Те сами и се кланят- без някой да ги кара. Такива човечета си избирате. Кажи защо все си избирате хора, които нито имат сили, нито възможности да защитават и бранят тази държава: отвътре мутри, чалга, циганизация, корупция, престъпници-бизнесмени, а навън: подлоги. Що имате taкива ценности, та имате такива водачи? Каквито ценностите на обществото, такива и водачите му. Сменете си ценностите, за да имате мъдри и способни, с човешки качества водачи.А то всякаква пасмина.....е елит. пфу!

все си избирате хора, които нито имат сили, нито възможности Сега обясни, кои са контрапункт на посочените? Аз ще ти посоча един "с възможности", а ти добави останалите: Делян Пеевски. Той е в България това, което е САЩ в света.

Ами това е да си агент от бившите служби: или си със СССР или си срещу СССР. Винаги си с някой срещу някой, по това се познават мерзавците. Уважавам Русия, но харесвам и САЩ, защото е правова и демократична държава, харесвам и ценностите им. Но да викаш срещу рдна империя, за да угодиш на друга- си е липса на уважение към народа ти. За мен са все еднакви: русофили и русофоби- все изпити мозъци. Кой го интересува ние какво мислим, за нас е важно да не се караме с големите държави: с нито една. Но не сме и подлоги. Затова политиците ни са човечета-елементарни и простовати, та и държавата е такава на мутри и чалга-певици.

Когато 97% в Крим гласуват за това да влязат отново в Русия ТОВА БИЛО НАРУШЕНИЕ на "Международното Право"!? А когато САЩ и НАТО нападат Югославия, Босна и Херцеговина, Сирия, Египет, Ирак, Ливан, Гренада, Панама,Корея, Виетнам и финансират опиума в Пакистан и бандитските групи в Дагестан...Тава вече НЕ Е НАРУШАВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ! Двойния стандарт на Международната Мафия в САЩ вече се вижда в целия свят, независимо от постоянната ДЕЗИНФОРМАЦИЯ в СМИ, ТВ, преса и т.н!Черно Море ще им се види ЧЕРНО на НАТО и САЩ!Нови 6 Руски подводници и нови 6 военни кораба ще пристигнат в Севастопол! Хубавото е, че въпреки чуждите ТВ /на Мърдок САЩ/ превзели нашия Български ефир, има и Руска и др. ТВ и Интернет в който ясно се вижда широкомащабните денонощни лъжи, които се бълват от лакеите в тях!Истината е че в България отдавна няма "НАЦИОНАЛНА ТВ", която да защитава интереса на Българските граждани! "Първи Канал" понякога е по-радикален и про-фашистки и от Западните ТВ и СМИ у нас!Русия е в своя Златен век е казал Дънов и това не е случайно!Насаждането на омраза срещу нашите братя в Украина и в Русия не е най-добрия подход на Международната Финансова Мафия!

И теб да заплашат с калашник ще гласуваш и за марсианците.

А, колко е процента на негласувалите на референдума?

Сидеров остави геополитиката на големите, кажи какво ще правим с пришълците.

" Сегодня узнала из СМИ О том как я вчера ходила на референдум. Оказывается дело было так: Проснулась я в 8.00, посмотрела на фотографию Яценюка, висящую в красном уголке и спела гимн Украины. Украине Слава Героям Слава,вместо аминь закончила именно такими словами. И тут раздался громкий БАХ, дверь слетает с петель и в квартиру врывается бородатый Чеченский спецназ. Меня и ещ сотню плачущих человек привязывают к "Тигру" и волокут на избирательный участок. Машина ехала не быстро,ведь ето же русская техника а она плохая,я злорадно ухмыльнулась и увидела такие же улыбки на лицах других крымчан. По приезду на место к каждому гражданину прикрепляют автоматчика, потому что каждый крымчанин голосует под дулом автомата. На улице идт дождь,кажется даже погода против рефернендума, по городу раздаются одиночные выстрелы, ето расстреливают международных наблюдателей и неугодных. После голосования меня заставили выпить водки и танцевать под балалайку с медведями-Русске дикари.вернулась домой уже одна,мрачно светит солнце... Перед сном помолилась уже святому Обаме миротворцу и великомученице Ангеле Меркель, Боже храни королеву,ой Украину "

Абе я пиши на български бе..

Сидеров и Атака са единствената партия в България,която в случая с Украйна и Крим е на страната на Русия и руснаците в Крим и то не защото е Русия, а защото ПРАВОТО,ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА са на страната на Русия!!!Само колониалните ни политически слуги от другите партии,зомбираните в демоКРАДската вяра и малоумните по рождение са на страната на западните хищници,убийци,крадци и аморални гадове.Браво на Сидеров и Атака, че заемат истински достойна и морална позиция и така демаскират в очите на нормалните хора всички колониални партийни слуги като БСП,ГЕРБ,с цензура и без цензура,десни блокове,Куневица и т.н., а за турската ДПС е правило да работи за турските интереси.

Седиров ПРЕЗИДЕНТ!!!

Опазил ни Господ. Луд умора няма

90% от България е изкупена от руски компании и подставени лица.

Прав е Сидеров-Русия е враждебна към всички държави, които не са и под зависимост. И това манипулативно натякване за освобождаването от турско владичество непрекъснато се използва при всякакви случаи на недоволство от руските имперски домогвания.

Атака е руски политически проект - тя и нейния ръководител са финансирани с руски пари.

болен сидероглу се опитва да събира лумпанпролетарията мечтаещ за сърпа и чука. дугари, не разбрахте ли, че проблема е в ниския ви интелект. аз пък какъв въпрос задавам, сякаш имате интелект да осъзнаете това???

Русия наистина е враждебна на България. Това е страна която ни е обявила война 1944 година и е нахлула с армията си у нас. Русия постави протежетата си на власт у нас и резултата бе 30хил. българи избити и 200хил. репресирани по различен начин. Така също отнеха земята на селяните и унищожиха българското село. 45 години социалистите имаха България за свое феодално владение и сега 25 години по късно продължават да я ограбват

Сидеров в случая е прав. И 2/3 от народа подкрепя такава позиция. Лошото е, че именно Сидеров подкрепя каузата на Русия, а той е компроментирал се и залязващ политик. И само той го прави. Говн*та тук, които все така свързват Путин с "комунистите" у нас са толкова тъпи, че едва ли могат да разделят сено на две магарета.

ТОЗИ БЕЗУМЕЦ ВОЛЕНЧО, БЪРКА ЩЪРКЕЛА С ГЪСКАТА. ПУТИН И ОЛИГАРСИТЕ КОИТО ТЕ ФИНАНСИРАТ НЕ СА РУСИЯ. А НЯКОИ ПОМНЯТ ТВОИТЕ ИЗЦЕПКИ НА ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА!!