В Донецк признаха: Руски военни са при нас вместо на плаж

Премиерът на самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР) Александър Захарченко призна, че сред "опълченците" има 3000-4000 руски доброволци.

Обратно в новината

Коментари - В Донецк признаха: Руски военни са при нас вместо на плаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам в коментарите под тази статия,че доста г-да,предозирали с долари, всъщност плюят на исконните права на капитализма и демокрацията: правото на свободно придвижване /сред което безспорно е лелеяното "пътуване в чужбина през отпуската"/ и правото на избор в коя държава да упражняваш занаята си. Срамота, г-да протестъри, срамота ;-). Отново двойни стандарти- защо за американските наемници да може, а за руските доброволци да не може? Те са си вкъщи,практически-много от тях имат приятели, армейски "апапи", роднини в тази Новорусия. Воят ви гали ушите ми,така,че продължавайте.

Чест прави на опълченците,че искат и могат да воюват. Чест прави и на украинските мъже,изпратени да убиват братята си,че не искат да воюват. Напразно се палите.

Време беше...

Не свършиха ли парите на тази ПРосия, та и на наемници от запада плаща. Скоро руснаците ще ядат корени и плъхове.

Има и французи , сърби , чехи , унгарци и др. не от бившия СССР! И Какво да кажем че френската армия се бие с укри , сръбската армия се бие , унгарската армия , българска армия се бие с укр.армия! Смях , несериозно е такова говорене ! Всички тези опълченци са от различни националности и помагат на Новоруси да се защитят от Хунтата в Киев , всички от хунтата имат 2и павече гражданства и ако Новоруси стигнат в Киев първи ще избягат !

Украинската армия, въпреки, че се подпомага непрекъснато от запада губи, защото просто не ще да воюва. Опълченците ги млатят здравата и загубата трябва да бъде оправдана по някакъв начин - те са избрали този. Естествено е да има руснаци, които да защитават себеподобните си. както има и чеченци (също руски граждани), които се бият на страната на украинските официални власти. За Украинската армия се бият и американци от частната охранителна организация Аademy (бившата Black Water).

споменато в статията не "по-късно", а "по-долу" - неглачотник.Става дума,че руснаците не били действащи воиници, а пенсионери.Па много млади бе!Казват че който лъже, той краде но и убива.

Ми,ще има ръши в Донецк! Те са тръгнали на плаж в Крим, ма покрайнските циганя са ги спрели и.. останали в Донецк.

По време на отпуск началниците не носят отговорност за действията на своите подчинени.Това е тяхно лично свободно време и как ще разполагат с него и какво ще правят си е тяхна работа.В момента в който отпуска приключи, отговорноста пада върху тях.Така че, да не се правят генерални изводи кой къде и от името на коя страна участвал.

То комунягите престъпници същи, на кръв гледат. Черно море щяло да стане още по-черно от чернилки /негри/, но разбирай умрели.На българите им дай да се бият за СССР, щото сега се казва Русия, а преди беше мръсна дума - напомня им за царска Русия.Престъпници взривяваха черкви - СВ.Неделя с над стотици умрели. Чакам да тръгнат за Украйна да се бият за любимия Съветски съюз - верно, той повече не съществува - газ пикаят.Да, ама не - вията само като кучета - страхливци.

като е браво, що не ходиш при Путя. Каква е тази армия, която ще си ходи напред-назад дори и в отпуск и ще се бие където й падне!Това може само при Путя да стане - в нито една друга цивилизована страна.Не за друго, а зощото всичко става със заповед, а това е прах в очите за ненормалници като теб. Що не ходиш при него за да има равновесие. Децата на Путя в Европа, синът на Хрушчов в Америка, вече и руски е забравил, а ти ходи в Русия, а може и за разнобразие и калашников да нарамиш.

Леко баце,леко,сега забърши клавиатурата и напиши нещо смислено!

"В Донецк признаха: Руски военни са при нас вместо на плаж..."Е и какво от това? Шапка им свалям на такива военни, не като нашите нещастници, които само папат народната пара и чеп за зеле не става от тях, като започнеш от сегашният им министър, уволненият по некадърност от БА майор Шаламанов до последният войник! Браво, руснаци и президента ви е велик, не като нашият навеждач!!!

В днешно време няма идеалисти. Всички, които воюват в Украйна са на хонорар или на твърда заплата. Военните постижения не са дело на т.нар. "опълченци", те са само кашавари и служат да плашат бабите и гаргите. На бойното поле са спец-наз, и за по-сложни неща свързани с техниката резервисти тръгнали да изкарат за едно апартаментче в Несебър. Някой плаща на тези хора и то щедро.

Браво, нека се съберат даже още повече руски доброволци! Така ще изтребят повече от тях...

На Европа и на ум не и минава колко е военизирана Русия. НАТО си бръщолеви и се тресе от дърдорковци и умници които нямат и два дена водене на война. Изключвам англичаните. Пълни некадърници. Сбирщина от държави и войски в различни точки и с различни интереси. С две думи тарикати, ако мине , мине.

Pesh0

Зимата идва. Някои ще изпукат от студ . И ме съмнява че няма да са сепаратисти и гадни руснаци.

Много обичате да плюете! Как ще обясните, че повече от 2000 човека- граждани на ЕС войуват в редиците на ИДИЛ!? Трябва ли да обвиним съответните държави, че са помагачи на ислямистите? Руските резервисти могат да правят с живота си каквото си искат-това не е проблем на Путин.

Резервисти, отпускари, заблудени парашутисти?!?! Хахаха, тези руснаци станаха съвсем за смях с тъпите си лъготения. Както се казва - не ме яд, че ме лъжеш, а защото си мислиш, че ти вярвам.

За тези, които са много възмутени от РФ и Путина! Заглавието е подвеждащо! Руснаците, които се сражават в Украйна са бивши военни, но вече в запаса. Това е споменато в статията, но по-късно.

Не е манипулация, вие по-добре прочетете повече по темата. По медиите се публикуват снимки и данни за пленниците и жертвите? Как ще е от запас някой на 19 г.?

Ами че то над 1 000 укро фашисти с пълно въоръжение минаха в Русия! Там ги нахраниха, излекуваха и върнаха обратно в Украйна, спасявайки им живота! Това сигурно не е нахлуване и не важи?! Та ти, щастлива бивша патко, прилагай двойните си стандарти на жена си (или както ти се пада ролята)! Ако ти стиска!

Повярвай ми, чета и следя новините от първоизточника!

Чети! "Захарченко призна, че сред "опълченците" има 3000-4000 руски доброволци. "Никога не сме крили, че сред "опълченците" има много руснаци, без чиято помощ щеше да ни е много трудно и сложно да воюваме. При нас идват много бивши кадрови военни. Нещо повече, ще съм още по-откровен - сред нас воюват и настоящи военни, предпочели да прекарат отпуската си не на плажа, а сред нас, сред братя", заяви той пред канал "Русия 24".

Ха така! Ами нали до вчера др. Путин твърдеше че няма руски военни в Украйна. А сега - от плажа директно на фронта. Аферим, машалах, ашколсун, както би рекъл Доганя. От няколко месеца повтарям за че в Украйна се подвизават кадрови руски военни. И то от елитни части - Спецназ и други подобни. Защото да плениш танк и да го подкараш в бой не е работа за някакви си "опълченци". Още по-малко да водиш бойна работа със зенитен комплекс БУК. За това трябват хора със съответната подготовка. Диверсионно разузнавателни групи, десантчици и други спецчасти. Да, може и да има някой ливадарник "опълченец". Но основната структура на бойните части на сепаратистите са кадрови руски военни - офицери, сержанти, специалисти. Скоро излязоха неопроивержими доказателства че техниката с която разполагат сепаратистите е внесена от Русия. Защото някои от засечените модели никога не са влизали на въоръжение в Украйна. Още една лъжа на Москва. Т.н. "хуманитарни конвои" май са внасяли основно въоръжение и военно оборудване за сепаратистите. Русия води необявена война срещу Украйна. Сценарият е същият както този ан Хитлер при инвазията в Австрия и Чехословакия в периода 1937-38 г. Всеки може да си направи справка - сега поне е лесно с чичко Гугъл. И да види що за боклуци са новите властници в Москва. СВега веч

вместо да ми ризитираш чичко хитлер с напълнени гащи - оти не зафанеш доброволец към укрите?

Ясно е казано в статията и в изказването, че руски военни не са там служебно. А са си взели отпуска и не я карат на плажа, а в една суверена област. Докато в украинската армия официално служебно има американски военни. И полски спецназ. Това би трябвало да означава. че САЩ е нападнала Украйна. А също и Полша.

Аз пък искам да попитам какво правят в Украйна американски консултанит,заемащи цял етаж на вътршното министерство,американски наемници от ЧВК,и то с хиляди.А за едни може ,за други не.Не стига че укрите съсипаха градове ,села,разрушават заводи,инфраструктура,избиват беззащитни жени ,деца и т.н.А за наемниците поляци да не говорим.СЕга това енова провокация по американски,както с боинга ,който вече не ги интересува.

Ами намалявали,четох...

ще стане ако войниците от 82 дивизия на САЩ решат да прекарат отпуската си в Украйна?

Много просто 82 дивизия на САЩ ще престане да съществува. Щото просто няма да и остане жива сила.

Същото каквото правеха и във Виетнам - пийване, хапване на "крехко месце", изпращане на кофчези и от време на време военни действия

Голям коФчег си майна, кое отделение си завършил?

ами нищо ще си отидат ощастливени с тези меки китки!!!!!!!!!!!!!!!

Как какво?! Черно море ще си затвърди името и славата! И ще стане още по-черно от гушнали букета чернилки!

Интересно ми е как разрешават на Руските воени да ходят в отпуска с танкове ?

Укропчетата забравят да споменат за превзета от опълченците преди 3 месеца база близо до славянск с 280 танка.

Ами ние как си ходехме отпуска с личното оръжие едно време. Всеки ходи кой с какво има - кой с картечница, кой с танк, ....

Болни мозъци ни плашат с руснаци.Тези болни мозъци направиха България с американски бази,от там идва страха ни.Ако нямаше бази,нямаше да имаме някакви страхове.

Не ни плашете с Руснаците,а с нашите депутати.Много бомби и радиация ще отнесем,ако нещата станат сериозни.

това е руския мужик. в отпуската на плаж ходи с автомат и танк. да му мислят БГ курортите следващото лято.

С мечка на кашка, раница с водка, кофа с хайвер и балалайка, а в ладата му е реактор за самогон.

Я, шареният тролиг се е събудил и неуморно кърти мивки.

лапа мивката или тоалетната чиния. Ама тя е свикнала толкова л%а изяде и се не наяде...

Както според договора за "Южен поток", в които тръбите са 50% руски, Русия може да поиска да си защити интересите и да навлезе в България. Дават ли си сметка за това тези, които така защитават Русия????

искат Русия да ни управлява (а и владее, може би)!

да, така е. те даже си го заявяват директно. че най-висшата любов към България е любовта към русия.

българите ще си останат роби. Както са си и били, преди идването тук на Русия.

Мълчи подлого руска, нали знаеш Левски, Раковски, Ботев... колко са обичали чужди "освободители"!

EЙЧ

Явно Турция, Гърция, Сърбия, Австрия и Италия не се притесняват от нахлуване на Руснаците щом така неистово драпат за тръбата. Май само нашите СеДеристи им се привижда руска инвазия.

А тръбите в Украйна защо са все още украински?

Руски тролове- не се хабете да ми отговаряте- така само се разкривате и легендите ви се изпаряват във въздуха:) Не съм платен коментатор, и милиони минуси да ми сложите на личното ми мнение- не ме касае.НО! да слагате минуси на българската конституция- за това вече ще ви гоня до микрона на дупката, от която сте изпълзели!

нещо в основния закон много вратички има ха ха ха.кого ли обслужват?

Моля, не използвай термини, като "микрон" без да знаеш значението им. И смея да отбележа, че "руски тролове" е неудачно, по-добре да използваш "руски колдуни" или "руски богатири". "Трол" е по западно европейско му. А, преди 1989 година, тролаве бяха комсомолските секретари, каквото си била тогава.

Грозно е да се пише, че Русия въоражава хората си в Украйна.Забравихте милиардите дадени от САЩ за разбиване на Украйна, открито ЕС отпуска милиони и оръжие за украинските нацисти.Русия нямала право да помага на руснаците, мисля, че много се забави !!!!!

Кое сме забравили? Къде са данните (и от къде са)? От руските спецслужби? От вече останалите само зависими журналисти? Русия помага? Да се избиват хора помощ ли е??? И красиво ли е?

Защо ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ рф ПРИЗНАВАШЕ СУВЕРЕНИТЕТА НА УКРАЙНА, ГРАНИЦИТЕ Й С РФ, А СЕГА -2014Г. СТАВА АГРЕСОР В УКРАЙНА, НЕЗАКОННО АНЕКСИРА КРИМ, а руски фашисти- националисти вият на умряло, че рф трябвало да си вземе изконната руска територия, която сега е територия на НЕЗАВИСИМАТА държава Украйна? ИМА ЛИ ПРАВО УКРАЙНА КАТО СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА САМА ДА ИЗБЕРЕ ЕС ИЛИ ЕВРОАЗИАТСКИЯТ СЪЮЗ? ИМА! И ИМЕННО ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСА НА РФ!

пъстър като си толкова добър юрист защо не дадеш на съд управляващите в българия през последните години за геноцит и унищожаване на бг населението?както е тръгнало скоро ще изчезнем като нация.русия и украйна няма да са виновни.

Русия е Велика сила и няма нужда да те пита какво да прави. Виж, за теб, не е така. Законите са за теб, а не за Русия или Америка. Те пишат, а ти изпълняваш. Капиш? И по кротко де, ще си докараш някой инфаркт заради пусти пари зелени!

"....Русия нямала право да помага на руснаците, мисля, че много се забави !!!!!..." ТАКА ЛИ? АКО УТРЕ РУСНАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧНАТ ДА ТВЪРДЯТ, ЧЕ ПРАВАТА ИМ СЕ НАРУШАВАТ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ПРИЗНАВА ЗА ЕТНИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО И РУСКИЯТ ЕЗИК НЕ Е 2РИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ, ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОВОД РФ ДА НАПАДНЕ И БЪЛГАРИЯ, А? ИЗДАДОХТЕ ЛИ СЕ , РУСКИ АГЕНТИ!!!

Няма нужда да се пениш. Твоите американски работодатели вече го направиха. Сега е ред на Русия. Нали знаеш, че нас, българите никога не са ни оставяли в безопасност. Още от самото ни създаване като отделна от Турция държава. Не сме това, което сме били при Аспарих и Симеон (I). И ти -стомна ли си, гърне ли, ако си наистина българка, е по добре да загърбиш американските си интереси в полза на България. Иначе си поредният предател на българския род. Американците никоя нация не са признали, без да бъдат победени след кръвопролития. Унищожават и днес нашата. По статистика колко мислиш, българи са останали в България? И ти твърдиш, че това не е антинационална политика? Който обича родината си, не я зарязва заради пари и облаги. А кой разврати българите през последните 25 години? Руснаците ли? Не -такива като теб.

А, бе моме, какви кошмари те гонят? Защитаваш хунтаджиите в Киев , като Матросов на амбразурата. Нападаш свободомислещите, като разгонена самка. Хулиш съседите си, като побесняло куче. А, всъщност си една безродница и нискочел трещерок мизарабълски.

Fortior partibus iure! Прочети една книга по история или по ГЕОполитика!! В България има много Руснаци - в Плевен в Мъртвата долина, На вр. Шипка в масовите гробове, в с. Шипка в Руската църква! Те завинаги са останали тук, за да може шрист любител да плещи глупости!!

Всяка помощ трябва да е съгласувана със съответното правителство. Има си международни организации, дипломатически начин и т.н. Това, което прави Русия е чиста агресия и вмешателство във вътрешните работи на суверенна страна. Утре да не се чудите защо не ви обичат и украинците, така, както не ви обичат грузинците, чеченците, поляците, финландците, литовците, латвийците, естонците и много, много други...

Полша обяви, че закрива консулството си в Севастопол От министерството на външните работи в Полша съобщиха, че консулството на страната в Севастопол е закрито, съобщи ИТАР-ТАСС. Министърът на външните работи е приел решение за затварянето на полското консулство в Севастопол. .. Сегашната ситуация, при която изпълнението на задълженията на консулствата е невъзможно, може да продължи дълго, отбеляза прессекретарят на министерството Марчин Войцеховский.Той обясни тази постъпка, като стремеж да се избегнат всякакво политическо двусмислие. От полска гледна точка Крим остава част от Украйна.

Е и?

Скоро и в Киев!

Нашите медии, коментират само Киев, не дават демонстрациите на киевските майки , чиито 18 годишни деца са мобилизирани и стават пушечно месо на Потрошенко.Много са нагли основните ни телевизии.

в момента в Украйна има опашки от доброволци, които се записват за да защитават родината си. а в България - опашки от гнусни безродни русофилски българофобчета плюещи по майка си срещо някой друг сребърник!

Има опашки от доброволци, за да се присъединят към руските фронтове в Новоросийск. При това със се въоръжението си. Защото в Украйна няма други живеещи, освен руснаци. Останалото са малцинства. Виж, у нас е друго -тук българите вече сме малцинство и ще трябва да ползваме някакви привилегии като такова.

Високопоставен служител на НАТО съобщи, че повече от хиляда руски войници действат на територията на Украйна, предаде AFP. Те поддържат сепаратисти, като се сражават заедно с тях. Доставките на оръжия от Русия са се увеличили- и като размер, и като качество, поясни източникът, който запазва анонимност.

Защо именно на него (и на теб) да вярвам. Всичките ти тези са по адвокатски, пристрастни към едната страна. Няма дебат. Аз искам да виждам ясно и тезата и антитезата, за да взема решение за себе си. При това, не искам да го налагам никому (както се опитваш да правиш ти).

анонимен

"...Няма дебат. ..." ДЕБАТ ЗА/СРЕЩУ ЗАЩИТА НА Р. БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКА ОКУПАЦИЯ?! Ти или си НЕНОР*МАЛЕН , или си руснак/руски гражданин- друго обяснение НЯМА!

страна стоят десетки различни (по големина, икономики, степен на развитие, обществено-политическо устройство) държави! Зад другата стои една единствена, с неконтролируемо управление на спецслужбите си и един диктатор!

Молко не е по темата, но искам да попитам всички, които прогнозират за сваляне на "диктатора" Путин и "разцъфване" на демокрацията от западен тип в Русия. В Ирак и Либия свалихме диктаторите, но демокрация някак си не се случи. Вместо това настана хаос и не е ясно кой, какво контролира. Как ви харесва същото да стане и в Русия. С атомните подводници, стратегическите бомбардировачи и Ракетите Топол-М под контрола на местните феодали, които сега Путин държи под контрол. Не съм му горещ фен и не смятам че в Русия се живее свободно и демократично, но вне ми и пука особено. Явно на руснаците си им харесва (87% не е малко), а и за останалия свят алтернативата, която описах не е най-добрата. Понеже говорим все пак за нашата сигурност и нашите интереси, а не за американските или руските.

не ни карай да избираме между малко и голямо зло. и на двете злини трябва да им се смачкат главите. а на руските ибрици в България да им се резнат и топките!

анонимен

...и след това ковчезите с тях да се погребат на руска територия- костите им не трябва да сквернят българската земя! Да си ги вземат и погребват онези, на които служат- руснаците и рф!

на руснаците, степента на цивилизованост, клановата структура на обществото, догматичността и влиянието на религията и т.н. съпоставими ли са с Ирак и Либия? Проблемът на Русия е единствено в корупцията, с която се храни върхушката (бившата номенклатура и спецслужби), в избирателното прилагане на закона и в незачитане на човешките права! Русия беше тръгнала към демократизаия, наляха се и стотици милиарди долара, но силовиците се почустваха застрашени (да им секне кранчето от рекет, контрабанди и кражби) и руското общество ги остави да постигнат на четвърти опит (след пучовете 1991 и 1993, и след несполуката през 1996-та). Фактът, че три пъти опитите им бяха осуетени означава, че МОЖЕ! Но имам контравъпрос: докъде ще стигне Русия ("с атомните подводници, стратегическите бомбардировачи и Ракетите Топол-М") с лавинообразно нарастващата корупция и паразитиране на управляващата каста? Дори да се приеме, че Путин ги "държи под контрол" - това докога ще е възможно и какво ще се случи след това?

Като цяло си прав. Действително хиперболизирах малко нещата с цел драматичен ефект. Но продължавам да смятам, че демокрацията от западен тип не е възможна в Русия. Руснаците не са араби, но не са и като европейците. Не казвам по-добри или по-лоши, а просто са различни. Познавам много. По време на Елцин имаше същата корупция и паразитиране на управляващата каста, само че в по-феодално раздробен вариант. Местните олигарси управляваха губерниите като сатрапи. Русия беше изключително слаба държава от регионално значение, което не може да е нормално. А сега олигархията е централизирана. Стандарта на живот е значително по-добър. Руснаците са със задоволена национална гордост. Заради всичко изброено 87% подкрепят Путин (лично аз не вярвам да е само пропаганда).

притежават огромен корупционен, дори престъпен потенциал и застрашават живота, както на своите и съседните народи, така и на народите по цял свят. За недемократичните режими (авторитарни, тоталитарни, диктатури) ПРОЗРАЧНОСТТА е неприемлива, а ПРАВАТА и ПРАВИЛАТА са илюзорни. По същество такива режими са "обречени" да бъдат престъпни. Защото народът (демоса) е лишен от демократичните механизми и, простичко казано - магистратите, журналистите, правозащитниците - се купуват, заплашват, отстраняват (в затвори с измислени присъди, в психиатрии с измислени диагнози) или физически премахват.

Режими, в които парите са всичко. Социализмът не е паричен режим, а планов. Комунизмът -още по малко. Но и двата са неосъщестени и неосъществими утопии. Корупцията е обществен феномен, който управлява не само България, а целия свят.

Като стана дума за посвалени диктатори и неслучило се цъффане, да добавим също Тунис, България, Египет, Грузия, Сърбия. Много диктатор се свали последните 40 г., много демокрация настана, но хората тъпи, не го оценяват.

Велик е Обама! Каза че Америка е незаменима и ако я няма то няма кой да спасява ученички от плен, нито да възпира узурпатори и агресори като Муамар Кадафи, които всеки момент можеха да връхлетят и превземат свободния свят, ако не бяха бомбардирани превантивно! Америка е най-великата страна и е управлявана от най-великия президент Обама! Слава, слава слава на Обама! Ето сега ще спре коварните руснаци да не ходят на плаж в Донбас. Никой друг освен Обама и говорителката му Псаки не са способни на такъв дързък самопожертвователен ход, който да поддържа правителствените войски на Украйна да се бият до последен дъх и да умират с думите слава Украине, слава Обаме.

Слава на решителните американски "герои" решили да се бият до последния Украинец.

Слава на великия ЕС, решил да види какво ще стане, като дръпне мечката за ... ухото разбира се.

Чърчил го е казал ,че няма вечни приятели и вечни нвприятели има вечни интереси. Втората световна война е пример,когато става няколко пъри прегрупиране на съюзниците. Така,че били сме противници на НАТО сега сме членове на НАТО, утре не се знае. Стига с това ние сме в НАТО. Имало е договорка между Рейгън и Горбачов Германия да се обедини ,но НАТО да не се разширява на изток . Е американците са излъгали,но утре никой не знае какви договорки ще има. Както се вижда в това отношение от България, както и след втората световна война, нищо не зависи. А колко НАТО ще ни защити да не се налага то ще се види ,защото България вече армия няма. И на Натовците им препоръчяам книгата "Кой унищово българската армия."

България и Украйна, май са нечия цел, протести при нас, мейдан при тях, студенти вилняха цяла зима в Софииския университет, сринаха реномето му, нямат кандидати дори и за юридическия факултет.Този ншия мин.председател дето подстрекаваше мързеливите , трябваше да бъде подведен под съдебна отговорност.Те представете си го наложиха на най-отговорония пост.

"...сринаха реномето му, нямат кандидати дори и за юридическия факултет...." НЕ ЛЪЖИ! РЕНОМЕТО НА СУ Е СРИНАТО ОЩЕ С НАЗНАЧАВАНЕТО ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ НА ЮРИСТ ОТ ВРЕМЕТО НА НРБ, КОЙТО ПРЕЗ 1989Г. НАПИСА МОНОГРАФИЯ, С КОЯТО ОПРАВДА СЪЩЕСТВУВАНЕТО И "ПРИСЪДИТЕ" НА НЕЗАКОННИЯТ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН ИЗВЪНРЕДЕН ТРИБУНАЛ, НАРЕЧЕН НАРОДЕН СЪД!

Кажи ми нещо за токушев и неговата монография от 1989г. а?

Бившият шеф на парламента Борислав Великов е платил 1 милион лева, за да води листата на Реформаторския блок в Монтана. Това твърди бневс.бг, като се позовава на източници от формацията. да им се ,,радваш,,!!!

Помиярко, а този университет е пълна порнография и абсолютна долнопробна кръчма не заради студентите, а заради самите учители. Виж оня клип, където ония толкова яко да се напиши и напушили, че трябваше САМИТЕ СТУДЕНТИ да им помогнат да вървят по коридора. Ама ти си толкова типа и жалка...

Нагли са САЩ и ЕС, дишат в ъв врата на Русия, САЩ зад океана, ЕС се оплетоха в интриги и далавери, а Русия стои и гледа нахалството им.Трябва да брани интересите на всеки руснак, както правят западняците за всеки техен гражданин убиват хиляди невинни хора!!

Ама ти сериозно ли?

Именно стои и гледа. Ако само призове света да се вдигне срещу агресията на НАТО, ще получи пълна световна подкрепа. Но и този момент ще настъпи скоро. Обикновените хора по добре от клакьорите знаят кой, кой е.

"...Нагли са САЩ и ЕС, дишат в ъв врата на Русия..' И ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС И НАТО- ЗА ТОВА ЛИ ГО ПИШЕШ В БГ. САЙТ, РУСКО МАЛОГРАМОТНО АГРЕСОРЧЕ?

спомням си че ,,имаше,, референдум за влизането в нато!!! остави че имаше един договор между горби и американският президен , бившите соц. страни да не влезнат в нато!!! много бързо ,,забрави,, пряката демокрация!!! ах службичка!!!

..."руско малограмотно агресорче" - колко много агресия, злоба и омраза в три думи. Бива ли така, госпожо юрист? Нали сме член на ЕС и на НАТО, където се зачита уж свободата на мненията, на изразяването на собствена позиция, на собствен мироглед. Май не сте дорасла още да сте член на ЕС и на НАТО или те не са такива, за каквито се представят. Не ме репликирайте, не ме интересува Вашето мнение, в дадения случай защитавам "другия, различния до мен".

на Русия с икономиката си, с качеството на живот, с благоденствието си! Това е неприемливо за крадливата върхушка на РФ, защото естественият въпрос е: ЗАЩО КАТО СМЕ НАЙ-БОГАТАТА НА РЕСУРСИ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ САЩ И ЕС???

защото ,,бизнесът,, е свободен само за ,,нашите,,!!! пример: руска компания искаше да закупи,,опел,,!!! не и дадоха!!! катар и сауд. арабия могат!!! не им дават право на пазар!!! те имат суровини но трябва ,,ционистките,, монополи да ги смучат!!! както и при нас!!! така че не задаваи глупави въпроси!!!

Кой копае и изнася златото ни, кой иска шифтовия ни газ, кой присвои енергетиката ни и т.н? Естествено е, че тези ресурси не са наши. Тогава на какво отгоре да бъдем и богати (както бяхме при соца: 1$ = 0.89 лв)

И понеже САЩ и ЕС дишали във врата на Русия, тя напада Украйна... Русичко ли си или си просто добре платена за да се правиш на такава?!?!

защо ли през далечната 19ч0 година америка се готвеше да нападне канада и поддържаше хитлер??? защо ли??? колко танкери на рокфелер плаваха защитавани от германски подводници!!! ,,параграф-22,,!!! защо обвиняваха ,,евреите,, от холивуд че не отразяват гонението на ,,братята,, им в европа??? защо ли???

Едни мъдри хора са казали: "Народ, който не знае историята си, не тачи Родината си, заслужава да бъде робски народ."

Да са ебт сами тези "мъдри РУСКИ хора"! О, НЕРАЗУМНИ УРОДЕ, ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН ИЛИ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ИМАЛИ ЦАРСТВО И ДЪРЖАВА?!

Ти вече си продала България, така, че нямаш правото да петниш името Българин.

кой беше Паисий... Никой не се казва вече така, не е фешън. Райън, Вивиан, Стивън, Алис, Виктория, ... са новите имена на бълграските деца, следвани от Мехмед.

Значи е крайно време да си научим историята - такава каквато е, а не такава каквато се опитват да ни я пробутват завоевателите! Особено от 1977 г. до сега - историческата оценка на този период има особено значение за днешния ден! И за нашия суверенитет!

Ние я знаем. Дошли сме тук, завоювайки нечия земя. Сега да си ходим в Русия ли? Е, няма да стане.

Коментарът ми от 14:39 съдържа линк към американска публикация, за това, че самолета е свален по грашка ут украинските военни.

До 1960 години черните били путлеристи, после виетнамци станали путлиристи, после ал кайда под мъдроторъководство на америка почнала война срещу путлеризма, имало няколко битки в чили, никарагуа, гватемала, панама, боливия всички те са били путлеристи, след това путлиризма завладял югославия, после следвал ирак, след това путлирзма победил в либия, сирия, палестина, египет, грузия, за това АнтиПутлеристите избили всички Путлеристи, но те продължили да се раждат и антипутлеристите продължили да г избиват, сега избиватвсичкидеца путлеристи, за да не станат един ден големи Путлеристи, Путлеристите наелявли америка преди американците и американците избили американските путлеристидо крак скалп не останал от местни амеркански Путлиристи, също два града в япония препълнение с путлеристи, били ... дезинфикцирани

Шуткин здрасти, как си ???

Дали не ти вярват или просто воюват с мненията ти? Изглежда съвестта е евтина стока, съдейки по близачите на кенийската маймуна в този форум.

не съм прочел нито една възхвала на Обама. Всички "лизания" към президенти са единствено към Путин!

Гръцките медии оповестиха, че гръцки неонацисти от партия Златна зора се бият на страната на киевските фашисти. Новината е потвърдена от командира на батальона Азов, който изпадна в тежка ситуация. Гръцките бойци са обучени в хамерикански военни бази ...

Това са патриоти.Защитават Балканите от руска агресия още преди да са окупирали Украйна.А нашите националисти се обръщат кръгом и се навеждат с вазелин в ръка.Затова и Волен не е бил в казарма.Хора с вазелин ни приемаха за войници.Имаше разтвори задни..... и тогава оценка:става ли или не.

Грък да те пази ... Ти нормален ли си ????

"Имаше разтвори задни....." през 1980 г.

да това са гърците които по времето на воентта дикатрура избиха 100 000 македонци от северна гърция и успешно асимилираха останалите българи, имах познат който имаше останали роднини от другата страна на границата тези в турция още говореха българскитези в гърция смо гръцки знаели

Хм, много удобно положение: излиза значи руският войник във ваканция, взима си танка с боеприпаси и всяко друго оръжие което си избере и отива... Но не на плаж, а в Украйна. Тия руснаците да не мислят, че хората в цивилизованяи свят са малоумни като тях?

След като цивилизованият свят гледаше как лвовските фашисти подпалват милиционери в Киев и казваше "милите ни дечица, какви са демократчта", мисля, че може и да ги смятат за малоумни.

Аре стига бе, писна ми да чета дежурния лаф на Сталин - всеки който е против СССР е фашист! Така си оправдаха агресията срещу Полша и Финландия! Освобождавали полския и финландския народи от фашисти! Аре мерси, аре нема нужда от такова "освобождаване"!!!

Това за фашистите, вие сериозно ли го мислите, или просто сте платен проруски постващ? Какви точно доказателства имате за фашистки престъпления в Украйна през 21 век?

Да ама после има тайни погребения и майките на загиналите питат Путлер за причините.Май самите руснаци ще терминират Путлер.Идва октомври ...аврора може пак да гръмне.

kgb@bginfo.net

Ти в коя паралелна вселена живееш пич ??? Кажи какво смъркаш ...

"Когато погребвахме Гриша Медведев, пристигнаха дванайсет ковчега наведнъж. Затворени. Някой реши да отвори ковчезите и съпругата на Гриша Лиля не можа да познае мъжа си. Чакайте вика, та това не е Гриша. Той трябва да има бенка на рамото. Открийте му рамото. А Понкин й казва: Недей, Лиля. Главата може и да не е неговата, и краката може да не са неговите. Но тялото е на Гришка. В неговия джоб намерих писмото от тебе. По-рано изпитвах злоба към чеченците. Но всичката се изпари. Днес знам кой е замислил тази война и нека всички, които ходят на гробовете на съпрузите и синовете си, да знаят. Искам да ги съдим. Заради Гришка, който лежи в гроба с чужда глава и чужди крака. И с писмото от жена си." (А. Л.)

88, дано да сте прав, но ако се съди по досегашните развития в Русия, там демокрацията е нещо непознато и неприложимо, така че за да свалят режима Путин-Медведев и сие ще им трябва много воля, усилия и вероятно жертви.

Major Payne

Преди малко гледах на сайта на Яху снимки на руски майки, които настояват руското правителство да съдейства за пленените им в Украйна синове.

Въобше не си в час. "Сепаратистите" плениха толкова много танкове, че вече няма кой да ги кара. Та, за да не ръждясват по паркингите, ги дават на почиващи си руснаци, вместо шезлонги.

А Потрошенко успокоява разбитите си нерви с ядене на шоколад. От детонациите на руските ракети шоколадчетата му се натршават и започват да горчат. Това е доста здравословно,защото и децата знаят, че шоколадът, горчив и консумиран в малки количества, е полезен за здравето и за някои други неща.

Добре де разбрахме.Шоколада след месец ще се дава с купони в Русия.Това ли те мъчи.Или рускините може да го получават чрез друга размяна.

Ама в България наближава времето на Дянко мислещите, така, че и ток, и газ, и нафта, всичко с купони ще стане, ама малко по скъпи.

А Вие защо биете негрите?

А Потрошенко успокоява разбитите си нерви с ядене на шоколад. От детонациите на руските ракети шоколадчетата му се натршават и започват да горчат. Това е доста здравословно,защото и децата знаят, че шоколадът, горчив и консумиран в малки количества, е полезен за здравето и за някои други неща.

На Потрошенко жена му го чака всяка вечер , а на джуджето избяга(разведе) да търси истински мужик.

ли демонстрираш или раболепие?

И двете! Не знаеш ли че всичкото русофилистик е тъпо и раболепно.

Руснаците нема да ни нападнат по една проста причина. Ние сме им верни слуги и роби. Така че споко

Уверенията за ненападение над България НЕ СА ВПИСАНИ В ЧЛ.8 БУКВА В НА ВОЕННАТА ДОКТРИНА НА РФ! Така, че- думите "спокойно" ги оставете за простите и неуки руски мужици- те не са елементарна гаранция за и най- простите българи!

Точно така. Кипър най-добре знае.

Мисля, че твърде много залагаш на членове, алинеи и букви. Сега не те иронизирам - говоря сериозно. В международните отношения няма достатъчно силен орган на реда (или както там се нарича полицията - ти по-добре знаеш), който да гарантира прилагането на межународното право. За това в последните 20г. всеки го тълкува и нарушава, както му е угодно. После всеки си намира юридически аргументи с които да оправдава действията си. Не само Русия и ние (Запада) го правим. Много малко значение има какво пише по договорите, конвенциите и доктрините.

Тъкмо се чудех защо си така горд, че майка ти не те шамари, а пък то защото си и бил слуга и роб.

ЕС е крайно обезпокоен от информацията за навлизане на руски сили в Украйна, съобщава AFP. Крайно обезпокоени сме от последните събития, особено от разпространяваната на място информация, заяви по време на пресконференция говорителят на европейската дипломация....ЕТО- ТОВА НИ КАСАЕ НАС, БЪЛГАРИТЕ, А НЕ ЗАЩИТАТА НА РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ, ГРАНИЦА И ДЪРЖАВА!

Ние много добре си знаем какво ни касае, свърши времето, когато ни казваха какво да мислим, какво да пишем. Прочее да сме толерантни - да си спомним завета от мъдрите ни прадеди - "Винаги с Германия, никога против Русия !"

Левски е казал, че не иска руски миризлив ботуш да стъпва в България

анонимен

МОЯТ прадядо ми е оставил ДРУГ ЗАВЕТ:" СМЪ*РТ НА ВСЕКИ , ДРЪЗНАЛ ДА ОКУПИРА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ! ЗАЩИТАВАЙ РОДИНАТА СИ БЪЛГАРИЯ ДО ПОСЛЕДНА КАПКА КРЪВ, ДО ПОСЛЕДНИЯТ СИ ДЪХ , АКО МОЖЕШ- ДОРИ УМИРАЙКИ!" А прадядо ми е участвал в ТРИ войни и има медали от тях, биейки се за СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!

Тия глупости с прекомерната сила, сега ще излязат през носа на Украинците. Требеше да си ги изтепат тия Путинови боклуци овреме, сега ще е по-трудно , но ще стане

какъв ще е резултатът от изборите за Върховната Рада. Там ще се разбере какво точно мислят обикновените украинци за конфликта. Цялата законодателна и изпълнителна власт трябва да е резултат от тяхното волеизлияние на изборите. Според мен всеки от тях има мнение за случващото се. И те като Суверен трябва да решат. ТЕ, а не Майдана или чужди държави. И всички да ги подкрепят. Каквото и да решат.

Някой по-долу се радваше че 500 украински предатели са минали в Русия.Ако продължава този процес до изборите ще е добре за Украйна.

Няма как да се анексират територии чрез регионални референдуми!

Едва ли при сегашните обстоятелства може да има честни избори.

референдума в Крим ли?

ДА се беше разтревожил когато в Крим чужда окупационна армия организира референдум с броене на гласовете в руските бази.

Само че тези от Новорусия няма да гласуват. Защото не припознават тъй нар. "Рада" за свойзаконодателен орган. Нито пък убиеца на мирни хора Порошенко за свой президент. А и тези изори ще са пир по време на чума.

"...Защо някои тук си мислят,че в момента някой иска да напада България.." ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ПРИЗОВАВАТЕ БЪЛГАРИТЕ ЗА ВОЙНА СЪС САЩ И "ЗАПАДА", СЛЕД КАТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА "ЗАПАДА"- Т.Е. ЕС И НАТО!

Аз съм се клел да служа на РОДИНАТА си!!! Не на САЩ нито пък на ЕС а за теб няма да си мръдна и пръста. Вън НАТО от България!!! Тия обсужващи интересите само на САЩ искат да ни скарат с единствениет ни ИСТОРИЧЕСКИ съюзник Русия. Единствениет от които сме видели реална помощ!!! НАТО вън!!!

45 години такава помощ получавахме от тях, че като ни отвориха границата стотици хиляди се спасиха от тази мила братска обич. Да не говорим, как са били против Съединението, как са помагали на Румъния и са ги подкокоросвали срещу нас... абе общо взето сме им любимци на рашките.

Тъпунгер, няма как България да напусне .... България. Може да казваш НАТО вън от България, когато го напуснеме, но в момента ние - България е НАТО

За какви членове си приказваш???

Няма логика някой да напада НАТО. Никой не напада НАТО. НАТО напада, а не обратното. Значи, ние нападаме. Нас никой не ни напада.

но България не е 'ЧЛЕН НА ЗАПАДА'. България е член на двустепенния ЕС - Западен на Богатите и Източен на Бедняците. Нашата държава е член на Източния ЕС. Никога не сме били в ЗАПАДА и явно няма и да бъдем. Отношението им към нас е показателно. А със САЩ не сме партньори. Партньорството се основава на равенство. А това, че 3-ма американски сенатора си позволиха да направят смешен българския ПРЕМИЕР е показателно колко сме "равни" с тях. Ние не сме равноправен член на ЕС. Там сме по политически, а не икономически причини. Ако трябваше да кандидатстваме за ЕИО, нямаше да ни приемат.

Уж си жена, прозападна, пък пишеше накъде били насочени оръдията в Севастопол ( към Варна и Бургас според теб ). Да не си измъчвала генерал Куроедов на легло :)

За какъв член говориш ? Монката ни го наби тоя член но не знам дали е ходил в казарма за разлика от мен.