Коментари - Джон Кери: Дискусиите ни в Русия бяха откровени | dnes.dir.bg
назад

Джон Кери: Дискусиите ни в Русия бяха откровени

След срещи в Сочи Джон Кери определи диалога с Русия като откровен, а руското МВнР заяви, че сътрудничеството е възможно само на честна и равноправна основа.

Обратно в новината

Коментари - Джон Кери: Дискусиите ни в Русия бяха откровени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на равноправна основа и чесно?Това за САЩ е мисия не възможна.От сега приготвят следващата гадория,от която пак ще страдат невинни хора.

редактор насименто е най-тъпият трол, който трие смислените коментари и оставя само къси анално-фекални извержения на своите любимци от централите, които му плащат!!!

Преди години руснаците ни предложиха голям шлем. Отказахме ги, защото политиците ни били корумпирани. Сигурно са прави знаещите. Дали американците няма да ни предложат същото, като приберат на предварително на топло политиците ?? Народа се нуждае от Соломоново решение иначе децата ни няма да се върнат в Родината и ще загинем като нация, въпреки от геостратегическото си разположение - което май единствено ни остана.

Твърде много дипломация и многозначителни фрази.Русия била искала отношения на равноправна основа!Ами че първо трябва да си плати за Крим и за размириците в Донбас и Луганск ,че тогава може да се говори за равни права!Русия е болна на тема амбиции и отчаяно се нуждае от международно признание!Но това не и пречи да се самовеличае.Въобще мръсна Салново_Путина смес от нахалство ,лъжи и посткомунистическа пропаганда.

Браво Нянчев,цицоров .Разбери и защо си имаме цицоров.Умник.

Прочети военната доктрина на Русия и САЩ! И двете са държави с ядрено оръжие ! Да му мислим ние от НАТО !

А бе простако. Престани да говориш глупости Само комунизъм си знаиш, само комунизъм си баиш. Запомни! Когато руснаците сринаха комунизъма ти нищо не си знаел. Какво разбираш ти от комунизъм бе алчен неокомунист неден! Русия се е освободила от комунизма от кога от кога. И ти ако беше искрен нямаше да се редиш по магазините да си купуваш изгодна стака. Заштото знаиш ли кой я произвежда - бря Твоят ужас, комунизъма бе простакооо! Китай бе ! Простак!

Имаш пет пъти повече неодобрения, стига приказвал глупости.

Към момента, вече, са десет (10) пъти....

САЩ да си плати първо за избиването на коренното население на Америка и създаването на първите в света концентрационни лагери.Да си плати за анексирането на Фларида,Тексас,Аризона и Калифорния от Мексико.Да си плати за анексирането на Косово от Сърбия и избиването на невинни хора.Да си плати за Ирак,Либия, Сирия и пр. и пр.Да си плати за въоръжения преврат в Киев и за възраждането на фашизма в Украйна. Аляска и Хавай подадоха иск за самоопределение подписан от хиляди хора в централата на ООН в Женева. Разглеждането ще бъде утре. Няма един ред написан по този въпрос.Няма и да има в държава, изтривалка на САЩ. Тепърва САЩ има да плащат много. Фактът че имат 716 военни бази по света не казва, а доказва че са абсолютни милитаристи и фашисти.

От полезните изкопаеми на РФ ,никой не печели, вредните изкопаеми пречат на цял свят... :))) Китай ,една държава от същия тип, намери верния си път и стана световна сила... РФ още се лута в дебрите на 19-ти век и застрашава ценностите на цивилизациите и се държи като дебил в околния свят, който я презира и търпи въпреки всичко... /включително и антибългарските дебили на разни отпадъчни партийки с неизяснена идентичност/...

Вонешник като теб кой го брои за слива бе ахмак.А той и постове пишел???

Хе-хе СМЕШНИК

след парада сичкото юдове и слугите им минават на очен, ахахаха

За пръв път от много години България е в уникално добра ситуация - нямаме армия - значи не можем да воюваме, нямаме действаща правосъдна система - няма кой да ни вярва, нямаме икономика и финанси - кой ще ни бръсне за слива. И това е много в този луд свят - не намирате ли ??

Шило

Дет съ викЪ, не сме интерес на никого.

Е, ако можехме да сме в интерес на себе си....ама ...

Така си е. Никой не ни бръсне за нищо. А това си е актив, особено за някой който би имал акъл за 2 стотинки да се възползва от това. Но такъв не виждам, освен от части Сидеров.

Какво става с американците ? Днес един от най-модерните им самолети F A/16 се самозапали и изгоря във въздуха след откат от самолетоносача Т.Рузвелт. Вчера боен хеликоптер на САЩ с представители на ЕС се разби над военната база на САЩ в Косово ?

Още един боен въртолет им се самозапали, в Непал.

никои няма никаква причина да вярва дори и на една единствена путинова дума. кери е отишъл да се бъзика с него

Шило

Толкоз път ли да бие? И командировъчни да харчи?

това му е работата на човека, да пътува по света и да се среща с глупаци като путин

Готин, с най-влиятелната личност в света (за втора, поредна година , обявяван за такъв) , бъзик не се прави!И колегите му от запада го знаят.. Абе, преди много години гледах един документален филм, не за всеки, където в една сибирска гора изведнъж дърветата (съвсем нормални на вид в началото) започнаха да потъват и на тяхно място да се показват муцуни на ракети.И всяка една от тях си имаше "адрес на доставка"...

Джим признавай че руслана в сърбия във връзка с македонския конфликт те оплаши а не разтегай локуми за сирия ,ирак,иран и зимбабве

дали забраниха излизане по прозорци и тераси? Или това го има само в свободните демократични държави?

Забранили са, заради сигурността на негово фашистко величество Володя Карликов.

Шило

Я, Джонката руско потекло ли има?

много ги е напекло американците щом Кери им ходи на крака , а кой ли вярва вече на CNN :))))

Та за какво е бил джим при путин

Дое6ало ми се е руснак, затова.

Шило

Брях!

Няма полза от срещата, руснаците пак са говорили същите глупости!! Кери му писнало и си тръгнал за Анталия.

Шило

Доооовиждане, както казват футболните запалянковци.Следващият път- в Севастопол.

Шило

Виж, чисто колегиално. Пишем глупасти тук- какво те са направили, те си знаят. Сигурно има много компромиси. Дано да е за добро.

Фашисткото джудже Пупи къде се слага "барабар Петко с мъжете"?

НЯМА РАЗЛИКА ДАЛИ ЩЕ ТЕ ТАКОВА НЯКОЙ 2 - МЕТРОВ РУСНАК ИЛИ ВИСОК 1.50 М ВИЕТКОНГ ... ПИТАЙ ВЕТЕРАНИТЕ ОТ ВИЕТНАМ КАТО СЕНАТОР ДЖОН МАККЕЙН:))

Аз съм по афганците, дето ми пориха като скумрия през 80те.

ами шефовете от Вангард дали са му дали мандат да се договаря? и Кери и Обама са пионки!

А ПО СИ-ЕН-ЕН АМЕРИКА КАЗАХА ЧЕ ДЖОНИ КОЕН НАПРАВО ОТИШЪЛ ДА НАПЛЯСКА ПУТИН :)) ... ДАЖЕ В РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО НЕ ГОВОРЕХА ТАКИВА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ :))

Докато могъщите щати в света имат, поне 10 пъти, по-голяма тежест и влияние от Русия,чийто военна" мощ "е смешна пред новите технологични, американски оръжия,САЩ се опитват да се държат великодушно и миролюбиво,пред пощурялото ,нахално и озъбено,дивашко управление на Кремъл!Москва не се ли вразуми ,ще бъде наказана ,като Хитлер!

Шило

Това вече го чухме. Давай нещо друго.

Именно, но ще бъдат наказани демократичните щати.

Глупакът си е глупак ! Кой наказа Хитлер бе онуфрий подуянски ? СССР чул ли си ! Американската говедарска талига вече има само една скорост - задна !

VIPER

Ми че Москва вече двама ги наказа. Обама третия ли иска да е м ?

Те, ще се посритат и ще се разберат, ами вие освен да пишете глупости и да се мразите, друго можете ли?!

Кери отиде в Сочи, а пък Китай и Русия тренират в Средиземно море. Ако Китай и Русия направят учение около Куба, самият Обонго ще отиде в Москва. Натам върнят нещата. хе-хе

Ако руските ръждясали корита изобщо могат да стигнат до Куба, пиянте им екипажи веднага ще емигрират в Америка.

През май миналата година руска подводница излезе на 1 км. от статуята на свободата в неделя следобед. Туристите на статуята махаха на руските моряци.Подводницата е клас "Баракуда" с титанов корпус който не се прихваща от радарите.Американците уволниха над 270 началника в армията и бреговата охрана.... Така, че коритата на Русия не са като американския леген Кук, който стана за смях и напуснаха 28 офицери от страх.От кого? От стар Су 24.Ха ха

Само да внимават покрай Нигерия, че да не останат без кораби!!

Толкова си си смотатан, че незнаеш даже къде е Нигерия.

Тия срещи са само заради датата 9ти май. Германия и САЩ отидоха да покажат уважение към падналите войници , но и да покажат неуважение към фашиста Путлер и затова отидоха на 10 и на 12 май!! Ако не се налагаше да поставят цветя пред паметници , тия срещи нямаше да се състоят!! Кери дори не поиска да ходи до Москва!! Путлер се дотътри до Кери!! Никой не е отишъл при Путлер, просто се налагаше заради паметниците.

Изстрадалото ми червено сърчице и мозъче страда. Излиза че другаря Вова е американски соросоид. Ще се самоубия.

Американците взеха малко от малко да броят за хора руснаците, досега не ги брояха.

защо мислиш така??

Шило

Реалности! Но аз бих бил по-смел. Винаги са се съобразявали с тях.

Наполеон и Хитлер също не ги брояха за хора и резултатът го знаем. Ще го узнаят и американците.Започнаха да го усещат отзад.....и тичат на срещи!!

Оценявайте жеста, комуняги. Господарят на света ви е дошъл на крака, главно заради жертвите ви от войната, а вие си мислите, че го е страх от вас. Смях.

Е ЩОМ ТОЛКОВА ТРИЕТЕ И СЕ ПОДЛАГАТЕ НА КРАВАРИТЕ.....ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИТЕ

Ако американците ми плащаха - щях да пиша за тях, ако руснаците - ами за тях разбира се, ако родното правителство - не мога да приема от уважение към себе си.

В голямата политика е както при големия футбол - има велики отбори, средна класа зрители и кибици извън стадиона. От уважение към управляващите няма да споменавам кои сме ние.

Шило

Може ли аз? Ние сме от продавачите на семки пред стадиона. В изключителни случаи гоним топките.

Абсолютно точно казано!!!

Кери кацна на фашкия..ха..ха

Шило

Ооооо, браточка, как е? Кръвното нормализира ли го?

САЩ и Русия никога не са били, не са и няма да бъдат пряк военен конфликт - икономически се дразнят, но ако се наложи си помагат сериозно, а политиката е просто две страни на една монета.

Явно американците и руснаците определят тази среща по различен начин!! Руснаците пак лъжат за нейното значение.

Путин им разказа играта на гейовете! Сега следва садо мазо за меките китки!

Само дето Путин не е бил поканен на срещата, сам се е поканил. Да се моли на Кери, Обама да не го бие много.

по- скоро жон къри се самопокани в Русия и едвам го пуснаха, щото е в санкционния ми списък :)))

Шило

Ти в дома си, чакаш ли да те поканят? Това първо. Второ- едва ли е било така. Трето- дори да е така, то това значи едно- че празни приказки не са говорени.

ЛЕКО, ЛЕКО, ЛЕКО, ЛИЛИПУТИНОВ СВАЛЯ ГАЩИЧКИТЕ. КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ С ТЕЗИ ПЪРВОБИТНИ ТЕХНОЛОГИИ ДА СЕ РЕБЧИ!!!!

По-полека да не вдигнеш кръвното от злоба не е полезно да злобееш толкова на тази възраст . Егати изкуфелия неграмотник

Нещо много се раздвижиха говедцата бе, да не би номерата им да са спрели да минават? :))

в превод-пут ин-сложи вътре/в джобa.

Да нещата се казват само лично...:) и показват :)..ако искат страните . ..в двустранното сътрудничество.

ДрОгари тролове-копейкаджии, скоро няма да имаме нужда от вас и пак ще ровите по кофите. Сори.

Още ли не са ти наредили от НПО-то да престанеш да обиждаш и пишеш глупости?!

Близостта,която демонстрираха Русия и Китай тези дни разтърси краварите. Сега сключиха временно примирие докато измислят нов план Барбароса. Но поне това издава слабостта им. Света печели от това примирие. Надявам се САЩ да престанат да мачкат толкова грубо и грозно БГ и да отчетат честно ,че народа ни не ги иска.

Не САЩ мачкат нашата родина, а еничарите, сложени да ни управляват! Така че, даже не се надявайте!

Нашите еничари са се вкопчили във САЩ като удавници за сламка. защо мълчат САЩ за честните избори в БГ? А обвиняваха Путин в изборни манипулации. САЩ обичат да поддържат марионетни лидери в колониите има толкова примери по света и за миналото, и днес..

Е голям колхоз са направили..ха..ха

както винаги става, великите сили ще се прегърнат и целунат само ние пак ще останем с пръст в уста заради нашия пишман президент който не само обиди путин но и целия руски народ. нито един друг политик в европа и света не си позволи подобно нещо, критикваха само путин, а нашия дори го правше и на английки за да може още повече да ни забие в земята. има една балканска поговорка, ако незнаеш какво да правиш виж какво правят българите и направи точно обраттното, винги ще печелиш.

И обиди 450000 българи и техните наследници, които участваха във войната срещу Германия, като особено обиди около 40000 дето не се върнаха от тази война. Така че президента да си завре евроатлантическата солидарност в задния двор.

Преди този който подкрепя Щерев и подобни джафкачи да успее да изтрие предния ми пост,все пак двама души подкрепиха желанието ми тези форуми да бъдат културни и миролюбиви дискусии,а не водопади от псувни и политическа злоба!

голяма гавра с говедата :)) Две кошници с произведени в Русия зеленчуци като отговор на язвително подарените две картофчета от Айдахо :)))

сигурно са били цялата продукция на най-елитния Колхоз..

Русия и САЩ уж се разбраха,а ние останахме без потока. Македония сега ще го прокара през територията си заедно с Гърция, Турция, Сърбия, Унгария и др. смели държави. КОЙ ще поеме отговорност за този провал?!

ами ти само лъжи си написал ,как да ги коментираме?? Нито са се разбрали нещо, нито никаква тръба ще мине през Македония, гърция,Турция, Сърбия.

Шило

Ще, ще, ама ние ще се хванем за нещо вертикално. Прав е Боце. Държим за вертикалата

Май си пропуснал че САЩ са против тръба през Гърция!! Това беше от днес!! Излагаш се.

Шило

Днес се случиха много неща...Пък това, че някой е против, какво може да промени?

А Мароко са против Християнството в България. И какво от това?

Западни циркове. На парада не отидоха, ден след това започнаха да кацат като мухи на фашкия.Който няма къса памет си спомня, че в Украйна започна всичко след Сочи. Явно се уплашиха, че сега Украйна ще бъде смазана след 9 ти.

Сичко е верно, но едва ли ги е еня за некаква Украйна.

основното беше че не отидоха на Парада и подкрепиха Украйна!! Ходенето без това е без значение. Ама Путин да не изоставя се присламчва към Кери и Лавров!! да се прави важен, а никой не го е канил на тази среща!! Може и параноята да го е хванала.

Ама ти Русия с фъшкия ли сравняваш ??

Ами не е далече от истината нали??

Не бе, става дума за Украйна.

Хахахаха, жон къри го е срам да обяви, че е получил поздрави към майка си, а дипломатично обявява, че руснаците са били откровени :)))