Путин обеща помощ за ”Новорусия” (обновена)

Кремъл използва името "Новорусия", с което сепаратистите наричат завладените области в Украйна. Путин сравни украински нападения там с обсадата на нацистите.

Обратно в новината

Коментари - Путин обеща помощ за ”Новорусия” (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към защитниците на путин,вие май сте повече руси от колкото Българи,не заставайте зад нашите гърбове и да ни казвате какво да мислим и разсъждаваме....не е почтенно,и после след като е толкова силно това кгб...защо не направи нещо самостоятелно...а все ние Българите трябва да им вършим трудната работа....истината е ,че този строй се разпада и докато ние дебелеехме в измисления социалистически строй...хората на запад ...работеха,откриваха,строяха....за това те ще са винаги напред...те ще печелят,защото тяхната демокрация е истинскаминали са през много перипети....

Без манипулации!

Ми като им е истинска "демокрацията" Путин да стане президент в Англия, Германия, Франция във всички соц. изследвания те са искали Путин за президент, като във Великобритания 90% са гласували за Путин (индипендънт(анкетата),. като имат истинска "демокрация" Обама да напусне президентския пост, неговото одобрение е е под 20% ! Също и Оланд! Ма не те си стоят! Ква е тая демокрация при положение , че народът не управлява! Я са гръмни!

те са дектатори,но сиси е фашист и и харесват

Сиси,ако твоя баща е дебелеел(не го познавам в интерес на истината) моят не е!Ако не беше започнала разсипията на държавата щеше да стане директор на института по оптика!На времето е бил 8-и на международна олимпиада по физика заедно с още двама българи единият в момента дава интервюта при другаря керев .Поради това са приети директно без изпит!Стига ст тези приоми ,че всички мързелували!Мързелуваха НЯКОИ!ФАКТ!

Ако това леке поиска присъединяване към НАТО, руските войски още на другия ден трябва да са в Киев, а шайката фашисти неутрализирани.

За Путин говориш нали ,или обърка новините ...

Пак повтарям: Западните извратеняци (Барозо, Меркел, оланд и прочие) както и задокеанските извратеняци могат САМО ДА НОСЯТ ЧАНТАТА НА ПУТИН И ЛАВРОВ.

На село така ли се мазните на собственика на мандрата и зеленчуковите оранжерии, а?

Ще им носят чантите в затвора

кадето естъпал сащ бих казал че има само разруха.... виетнам,ирак,сирия,,,,,,,,,,и.така нататук.сабирът се целия свят и нападат кой...... една даржава ирак.сащ са страхливци защо не сами........

щото не са тъпи москалци като теб ...

Браво! Положил си големи усилия да понаучиш български. Сега трябва да понаучиш и правописа, за да не се излагаш като проста и тъпа руска мечка!

Ghost Dog

Браво другарю Путин! През това време шмеркел, веркел, мато, гато, бато и оМАМА ще седят мирно, ще козируват! Кеееееф! :)

samo putin 6te prati 4ifutizatorite tam kadeto im e miastoto

Вчера завършиха съвместните антитерористични военни учения на Русия, Китай и други страни ... В списъка на терористите са включени и хамериканците ....

За целта бе изграден истински град с театър, черква, пазар, гара. летище ... И бе освободен от хамериканските терористи и окупанти със съвместните военни сили на Русия, Китай и други държави ...България, Северна Корея и др.Нещастник.

Вчера завърши голямо антитерористично военно занятие в Китай. Съвместните военни сили на Русия, Китай и други държавави освобождаваха сто хиляден град от хамерикански терористи и окупанти. За целта бе изграден истински град с театър, черква, пазар, гара. летище ... И бе освободен от хамериканските терористи и окупанти със съвместните военни сили на Русия, Китай и други държави ... Завладяващо зрелище, близко до действителността ....

Мале, рано си се подкарал днес.

Той Путин каза ,че няма да анексира Крим!Пък какво стана?Никой не му вярва на този,а рашистите ги чакат десетилетия зад новата желязна завеса, която скоро ще падне ...Ще гледат кока кола и дънки Левис през крив макарон :)))

На тебе това ли ти било зора бе г.......к да не ти вземат колата - Направо не знам да се смея ли или да плача !!!!! По-скоро е за плач , че СЪЩЕСТВУВАТ такива като тебе - само да правят калабалък на земята и да харчите ресурси !!!!

маи не е само колата,а?като се замислиш маи 100% от това което те заобикаля е измислено от лошия капитализъм.ти като не си от калабалъка,ако не е таина,откъде си?

Щом като мечтите ти са к. колата и дънки, сигурни си щастлив с радоста на идиота. Само така!

Огромното количество минуси ме радват изключително!Здраво съм ви бръкнал в тъпите червенопутински пияни мозъци ... :)))

където е стъпил руския ботуш има само разруха (икономическа и морална).японците са бързали да се предадат на американците всв,защото руската армия била близо и наи-вероятно е щяло да ги сполети същото като източна европа.в момента путин прави жалки опити да всява страх,че е велика сила,но всички знаем че от велика русия е останало само русия.жaлко е че тъпите русофили още се кланят като фанатици на путин

Че тогава защо в началото на Август, малко преди атомните бомбардировки, Императора праща делегация в Шейцария да се договаря с Руснаците за пълна капитулация пред съюзниците. Това е една от причините военната партия да се опита да направи преврат осуетен от императорската гвардия-)

Мдааа където са руснаците трева не никне. Където са амерканците и евреите от демокрацията и държавата само кокалите и остават. Където са китайците а те са навсякъде ни трупове остават, ни трева, всичко се изяжда, а територията се нацвъква с яки ментета и китаиски ресторанти параван за хилядата и една незаконни деиности на поднебесните драконови наследници(скакалци).

Само уточнение, без да противореча - японците и руснаците почти нищо не са имали какво да делят - японците не са окупирали съветски територии, не е имало бомбардировки, не е имало и време да се натрупат обиди за една едномесечна кампания. С американците обаче е било лошо - 4 години война, много цивилни жертви, много убити пленници, Пърл Харбър. Така че хич не са бързали да се предадат на американците, едни от най-жестоките епизоди на ВСВ са били точно на Тихия океан.

А атомната бомба ?!?!? Забрави ли я?

"Снощи обаче Съветът за сигурност на ООН се събра на извънредно заседание за кризата в Украйна и обяви, че няма как да провери има ли там руски войски. " ?????????????? има или няма? защо говорите, че има?

русия е много опасна за бг.виждам че има около десетина хиляди "българи" които си мислят,че трябва да ни управлява путин и че сме братя със сибирските алкохолици.добре че сме в нато иначе ако путин се опита да анексира бг,първото което ще направи е да даде оръжие на тези 10 хил. българи и ще станем като украина.

Не знам какво си ти ?! и колко е опасна Русия , но такива като теб с подобно ''мислене'' определено са опасни за БГ. То затова сме я докарали и до тука!!!

Съгласен напълно - има 10,000 българи, които искат "да ни управлява путин и че сме братя със сибирските алкохолици". Има и други 1 милион, които искат да продължим да сме пълна колония на ЕС, щото "много ни помагали". Останалите 6 милиона и 200 хиляди души искат да сме мирна, независима държава, която да се уважава и да търгува с ЕС, да дружи братски с Русия и да си връща постепенно пазарите там, които и' отнеха в замяна на някакви невиждани, но и невидяни "евроценнности".

Пропусна и няколкото милиона клети българи ппъснати по света - дето чакат малко светлинка в тунела , за да се приберат у дома с надеждата да заживеят като хората . Навсякъде по света има и хубаво и лошо , но Родина е само едно място и докато не го усъзнаем и не се борим всячески да я запазим - а водим к....ка политика и поведение - не можем да очакваме уважение от никого ! Та ние сами не се уважаваме - как да ни уважават другите ??? Оня по-горе се разтревожил милия за колата и дънките - това ли ни е най- големият проблем ?! То както е тръгнало всеки може да ни свали дънките от голите задници когато си поиска - и тогава .......... ?! Не ми се мисли , че чак ме заболя .... !

Абе, тези конвои да тръгнат насам за да оправдаем магистралите, които имаме и които ще имаме? А?

Как сте в обкръжението хлебарки ? Свикнали сте да се надупвате, а сега по кръга е нужно да го правите. Услаждат ли ви се казашките дудуци ?

Спокойно нашенката - твоето не се губи ! Винаги ще имаш работа - този занаят е съществувал много преди да има конвои и магистрали - така че бъди рахат !!

пък е черен

бъдещето на Украйна вече е уточнено и решено между Сащ и Русия и то не е такова каквото си го представяше Сащ преди да сътвори майдана.....та на срещата на Порошенко с Путин последния много изразително му се усмихваше показвайки че владее ситуацията в своя полза,а сега за пръв път в официано изказване използва определението Новорусия. Другото е успешната контраатака и обкръжаването на "великата и непобедима"украинска армия избора на която е да се предаде или да умре.......те поне имат избор защото жените,децата и старците в обкръжените и бомбандирани градове го нямаха.

Брей, ти агенти в ЦРУ и ФСБ ли имаш :D Тлъста клечка си, ей! :D

тайно в написаното,то е казано и показано дори и по нашата телевизия.Нужно е само да се гледа по-внимателно и безпристрастно

Ностра, много си зле бе. Те САЩ определят бъдещето на света, ти си седнал да се пениш че бъдещето на Украйна било не според плана.

Определят го те ама на принципа "Какво искахме пък то какво стана" или "Искахме да стане както трябва, а стана както обикновено".

Всъщност и Наполеон и Хитлер са били гиганти спрямо Путин. Опитът ми показва, че колкото по-дребен е някой, толкова по-комплексиран и злобен.

Стани Левски и накажи всички русофили национални предатели, защото ние не смеем, за да не си развалим имиджа!

Русия е твърде опасна за България с имперските си амбиции. Те, великоруските шовинисти даже имат поговорка - "Курица - не птица и Болгария - не заграница..." кОЯТО СЕ ПРЕВЕЖДА ТАКА - кОКОШКАТА НЕ Е ПТИЦА така, както България не е чужбина, в смисъл, че България си е тяхна, руска... Затова този агресивен диктатор - Путя е твърде опасен за нас. Не се знае какво ще му хрумне в някой друг момент... След като се е справил с Украйна за загрявка... На любовта на Путя към България не може да се разчита като знаем как ни ограбва Путя и олигархията с най-високата цена на газа в Европа... Това е нашето, на българофилите, които искаме собствена държава, безпокойство и тревога...

Tani4ka69

А Америка не е опасна така ли? Помниш ли Хирошима? А милионите избити невинни по целия свят отмилите американци.Хайде стига с тези глупости.

Konstantin

Друго си е да трепеш у дома враговете, нали...Че и по лесно...

За пореден път: спрете с тия сравнения че издават голяма простотия. България е част от НАТО и Европа и атака срещу нея ще означава пряка атака срещу тези съюзи. Нерде Ямбол, нерде Станбул.

Доста волна езикова интерпретация. Все едно сега като кажем че "сме верни на атлантическите ценнности" и да ни обвинят, че искаме да си присвоим златния резерв на САЩ, форт Нокс ли беше, там някъде. "Не заграница" означаваше, и още означава, че руснаците в България се чувстваха, и още се чувстват, като у дома си - приятелска, братска страна, близка култура, история, език. Казваха го обикновените хора, специалисти, туристи, не някакви шовинисти, завоеватели. Ако те имаха такива злостни намерения нямаше да го казват, щяха да си мълчат злобно и да събират шпионските си там сведения.

Всички, които искат България да бъде поробена от Русия са национални предатели и трявба да бъдат съдени като такива!

Как може Русия да пороби БГ като бг вече е поробена от САЩ, ЕС, НАТО и западните корпорации. Ако Русия мине насам ще е освобождение от гореизброените собственици на БГ.

Съд! Съд! И пак съд!

Вижда се, че и акъла ти като ника!

Да бе... на роба за пазари, когато Мехмед Ага от Бурса те продаде на Селим Бактарлиев от Казан :D, Селим господар ти се явява освободител. Ти знаеш ли, какво е робство? Робство е едно време по Соца като доближиш до границата да те разстрелят. Като кажеш виц за Вожда да те пребият в Народната милиция. А сега кеф ти ходи в Москва, кеф ти ходи в Ню Йорк. Кеф ти работи и печели, кеф цял ден пиши лъжи по Интернет!

Къде е новината, че хуманитарният коридор е отворен!

руснаците умрат да освобождават, но някои се и самоосвобождават като нас, но все пак тръбим,че СССР ни е освободила - т.е. превзела без бой и ни е освободила от всичко ценно, което е намерила. И за благодарност - паметници на армията освободителка без които не можем.

В В Путин е най-великия държавник на нашето време. Просто уникален.

И заслужава да управлява България! Да?

Не знам дали заслужава да управлява БГ. Ако се направи референдум истински каквото решат българите ще бъде. Ако гласуват за него нека управлява. Аз дълбоко съжалявам,че Путин не е българин.

Абе умрат да освождават тия руснаци, кой иска, кой не - те напират да го освобождават. Много хуманитарни се извъдиха - цял конвой с хуманитарни калашници пратиха. А тукашните тролове искат да имат живот като на американци, ама руснаци да ги освободят. Я пак да питам - някой от тролещите да пише от руски компютър, да гледа руски телевизор, или да кара руска кола?

Хитлер отгоре: -------------------------- Путин ме задмина! Аз моите ги хвърлях и ги оставя х да се оправят сами! Но Путин е Хуманист! Той своите не изоставя и затова Русия винаги побеждава

Днес НОВОРУСИЯ, утре ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ...

Това сбора на айкюто, на всички в партийната организация ли е?

krassikat@

Коя партия имаш предвид? Партията на българофилите ли?

Ако видите Путин да ходи странно, снощи си изгубих часовника някъде....

ПИПО

Модератора, наистина ли не може да се слага бан на подобни идиоти?

Дир да забрани снимките на терористи за аватари!

ПИПО

Модератора (ДИР) вземете някакви мерки срещу тролството. Задължително регистриране, или бан за подобни безконечни и безсмислени постове. На всеки 10 секунди се пускат подобни идиотщини. Губи се целият смисъл на форума.

Tani4ka69

То и ти ходиш странно,защото по новините съобщиха,че и Обама някъде си е загубил часовника.

Понеже съвсем останах без военна техника и прочие оръжия, включително ножове , вилици, лъжици и канчета и тъй дето се слага в тях ша взема да отида до Украйна и на базата на международното право ша конфискувам цялата руска военна техника там Поне мангалите да изхраня тази зима Пък напролет ша мисля пак

Пазете децата и родителите си - където се намеси чичо Сам се превръща в Афганистан,Ирак и Либия. Прочем това не е Новорусия, а стара Русия т.е. Киевска Рус откъдето е започнала Русия като д-ва с помоща и наследството на средновековна Б-я и Византия. По това време в уса са се разхождали само бизони и индианци, а в Англия е имало 5-6 племенни вождове и държавички,викинги и местно келтско население.

БРАВО+++++++++++++

Пенчо не чете комсомолско четиво, пълно с съветска вехта пропаганда.

(преди варягите) изобщо не е имало и Русия, докато България е цъфтяла и се е цивилизовала!

Путин нахлу в Украйна! Сега, за да е справедливо НАТО да нахлуе в Путин!

Гейче, иди на гейсбирка и се успокой малко.

Като ти е писнало се изправи и си вдигни гащите! Кво си се навел така жадно!

НЕ ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ И НЕ МИ СЛАГАЙТЕ ЗНАЦИ НА ТОЗИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ.ТОВА ГО ХРАНИ ПОП КРЪСТЮ....

Путин - новият Адол Хитлер. Хайл, Батюшка! Приеми ни в твоята топла братска прегръдка, за да получаваме нефт, газ, лади нива на лизинг, безсрочна почивка в Сибир!

Кака ще ти даде КУРабийка

Тая опорна точка няма да издържи, продажна главо.