Путин: Украйна има бъдеще само при федерализация (обновена)

Руският президент Владимир Путин изрази увереност, че Украйна има бъдеще само при федерализация.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Украйна има бъдеще само при федерализация (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би тоянският кон на МОСВА-БЪЛГАРИЯ член на НАТО И Европейският съюз,понеже няма конкурентна икономика,индустрия и промишленост,и 100 процента зависима от руски суровини и топли връзки от времената СССР има светло бъдеще на нашите хора като република на Русия

Не смяташ ли, че първо трябва да питаш нас - гражданите на България - дали искаме да сме членове на ЕС, преди да правиш изводи за "троянски коне"?! Ако не ни пита никой за нищо, значи писаниците са ти безмислени...

Русия има бъдеще само ако се присъедини към майка България!Така ще влезе в ЕС и НАТО и ще има така лелеяния широк достъп до протоците на Черно море.Все пак ние българите сме им дали език,вяра и държава!Блудният син рано или късно ще се завърне при майка България!По-добре рано отколкото късно!

Тя и Сърбия беше отменила статута на Косово като автономна област. И не си спомням после какво стана...

на путин явно още не са му прочели новините,че правителството на украина в петък отмени автономния статут на донбас.така,че така мечтаното от него разпокъсване на украина,което тои незнаино защо нарича "федерализация",няма да се състои.а до година като фалира и мамашката,руските терористи сами ще освободят донбас,защото путлер няма да има повече пари да ги издържа.рашка е капут ама още не са го разбрали!

Т.нар. "украинска" т.нар. армия тероризира населението на Новорусия денонощно - убива десетки невъоръжени хора. В този случай няма как те да искат да живеят в измислената несъществуваща вече "украйна"...

Соросоидите днес направо вицове ни разказват от престараване ...

Ако Русия реално се федерализира, ще има бъдеще и за Украйня :) Да живее Волжска България :)

Ми че тя Русия е федерация бе нещастник. Аман от изтъркани и изхабени шаяци ...

И Корея е Народна и Демократична и с несменяем мъдър вечен лидер, който получава властта си наследствено като император!

защо не гледаш русия а се занимаваш с украйна бе изроде още малко ти остава или рак или куршум

Бе тя и русия така....

Как? Не ти ли спуснаха опорната точка как да продължиш?

Русия ще се задави с Украйна. Историята показва, че стремежът към свобода не може вечно да се потиска. Досега нито Хитлер, нито Сталин и неговите наследници успяха да задушат западната демокрация, няма да успее и Путин.

Някой, като започне да мисли само за моето добро и забрави себе си и почва да ми става неудобно.

Хора,навсякъде по света върхушките на народите са НЕНАВИЖДАНИ от самия им народ.Та нали ако са без охрана хАмериканските или Руските или Българските "елити" ще бъдат влачени за косите им по улиците.Просто НЕ НИ ТРЯБВАТ старите "ЕЛИТИ" вече,но те искат още да смучат кръв от нас,като някакъв ненаситен кърлеж.

Не си прав Иво! Българските върхушки са обичани! Последните две години имахме възможност да видим, колко много хора запушваха с гърдите си амбразурите, когато опитвахме да напишем нещо лошо (пък било и вярно) за наш политик. И това важи както за Борисов, така и за Станишев, така и за Доган, така и за Сидеров,и пр..

Е, кога е имало управление дето да го харесват всички? Говориш глупости. И Ганди са го убили. Пък бил срещу насилието и искал всички да са добре...

Само така ,Путин,соросоидните псета джафкат и нищо,приемай ни и нас в РФ,че задокеанските маймуни ще ни вкарат в ново турско робство!!!

Когато "про-западните" ръководители са всъщност довчеращни комундета станали днешни крадци, няма как да предизвикват кой знае какво въодушевление у своите - колкото и да се напъват ще разполагат само с класическата група калпазани и с цял народ замаяни зомбита. За боеприпаси - разбирам, но оръжия - едва ли има нужда да се внасят от Русия в такава ситуация. Кое е морално и кое не е? Аз не мога да приема за морална подкрепата на набедени за демократи и либерали идиоти, готови на всичко, за да запазят малко лукс в живота си, жертването на съдбата на милиони в техните ръце не съответства на онова, което мислех, че е Европейско. Ако не съм прав - докажете, че тия велики украински демократи са такива, че са човечни, а не безнравствени гангстери. Не може просто да се повтаря "тия са добрите, а тия лошите" - това е подход на Гьобелс - нали сме уж нещо различно. Може би не трябва да бъдем меки към Русия, но докато ставаме съучастници в извратеното представяне на бандити за ангелчета - нищо в позицията на Русия не изглежда по-аморално от извратеността на нашата - Европейска. Помощта на "Нашия кучи син" се заплаща от хората дадени в ръцете му - това ли са ни ценностите?

Зимата идва, а в Украйна е дълга и срудена .... като им дойдат на хохлите 2-3 яки сметки за ток и газ и ще има 2-ри Майдан ... против Порошенко и сие.

Едно е сигурно - Украйна ще се раздроби. Ще има огромни проблеми за населението изцяло по вина на авторите на преврата - САЩ.

Интересно тоз що си мисли, че може да се бърка на 40 милиона украйнци ?! От момента в който НАТО даде оръжие на украинците с ''отпускарите'' му е свършено -Груз 200

Впечатляващото е, че Путин говори тези словосъчетания сякаш са предназначени само за гражданите му и русофилите. Първо-от Косово бе премахнато сръбското управление и тя стана независима държава, а Крм просто си го присвоиха по коварен начин. Второ-ако Украйна бъде надробена федерация, това ще улеснява Русия да си подбира коя част "доброволно, по кримски и донбаски" да си прилапва. Русия винаги се е стремяла само към едно-заграбване на съседни територии-затова дори и след разпада на СССР , тя е пак колкото половината свят!

НПО-бригадата, що не ходите да Наблюдавате как расте тревата? Може и от долната страна.

ТАЗИ СТРАНА ПРОИЗВЕЖДА БОМБОНИ И СЛАНИНА НО И ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪДЕ В ЕС! И ОТКЪДЕ ПАРИ ? И КОИ ЩЕ ВРЪЩА ПАРИТЕ НА МВФ КАТО И И ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА БЯГАТ ОТ УК-НА !НЯМА НИЩО КОИТО ДА И ДАВА ПЕЧАЛБА ! ТОВА КРАДЦИ И УБИИЦИ И СКОРО ЩЕ ИМ ДОИДЕ КРАЯ ! САМО ДЕТО ИМИРАТ МИРНИ ЖИТЕЛИ !!!!!!!!!!!

Какво устройство на държавата си ще имат,решават не в Москва ,а в Киев и ни виждам мнението на Путкин да е от значение!Той по-добре да си избърше задника с някоя рубла ,защото ще му е скъпо да ползва тоалетната хартия!

Popa

Путин пак се вре дет не му е работата! Интересно кво квичене и кви вопли ще има, ако Обама каже, че Русия требе да бъде унитарна държава! " Американски диктат, намеса във вътрешните работи, те ли ще ни учат, те ли ще ни налагат държавно устройство, кои са тизи?"

Popa

И Русия има бъдеще само ако Путин сублимира! Такова нещо като руска държава нема!

и смъртта е достатъчна !

СМ

Едно не ми е ясно: Кой ще плаща накрая за възстановяването на Украйна. Даже при хепиенд - "независима" Украйна, аз не съм съгласен да отделя и една стотинка, с цел помощ. За най-голямо съжаление няма и да ме питат. Европейската банка ще напечата няколко млр. с което ще поевтени курса на еврото. Всички в Европа ще плащат. Всички губим. Когато обаче някой губи, има друг, който печели. Печелят тези с доларовите позиции. Мдаа, яко спекула.

ти колега не си съгласен ноооооооооооо ние ще плащаме баницата дето тези укри изядоха за това че сме швеицария на балканите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

имаш още малко време да смениш рублите за долари без огромни загуби !

За да съществува Украйна е необходима федерализация. Благодарение на федерализацията съществуват и се развиват нормално такива държави като Канада, Швейцария, Руската федерация и др.

федерализацията е решението.

европа тотално се талибанизира.които е ходил мисля че разбира за какво става на вапрос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе,Путин защо не направихте феде рация в Украйна през 1932 год-избихте толкова украинци от глад. Колко пъти им организирахте глад- там където е житница.СЛУШАЙ РУСКИ БОКЛУК СКАТАЙ СЕ В КРЕМЪЛ И СИ ТРАЙ,ЗАЩОТО СВЕТЪТ ПОМНИ.

Спри да се гавриш с историята! Умирали са по целият СССР тогава! В Украйна не е било нито по добре нито по зле!

Доста по-зле! Би било ти да си обновиш познанията по история!

ТОЗИ ЯВНО БЪРКА ЩЪРКЕЛА С ГЪСКАТА, ЩОМ СРАВНЯВА КОСОВО С КРИМ!! ЕДНОТО Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА, А ДРУГОТО Е АНЕКСИЯ, ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ ТОВАРИШ ПУТИН!!

кат си такъва отворко , знаеш ли как жабата глътнала щъркела ?

Виж, дърто, Крим направи референдум и стана самостоятелна държава. Таси самостоятелна държава предложи на Русия да се обеденят и се получи. Както ние предложихме на ЕС да се обеденим и се получи. Или ЕС са ни анексирали?

ТОВА КАКВО Е БЪДЕЩЕТО НА УКРАЙНА, СИ Е РАБОТА НА УКРАИНЦИТЕ, А НЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ ДР. ПУТИН. ТАКИВА КАТО ТЕБ, ОСТАВАТ ЖАЛКИ СЛЕДИ В ИСТОРИЯТА, КОЯТО ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ, А СЕ УЧИТЕ САМО НА ДОЛНИ НЕЩА, ПРИСЪЩИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КА. ГЕ. БЕ. ВАШЕТО ГЕСТАПО!!!

Путин стига с тези манипулации! Няма русофобия. Има Путинофобия. Всики харесваме и уважаваме руснаците. ако нещо не харесваме си ти, твойто обкръжение и твоите олигарси.

А интересно защо харесваме българските олигарси? Живота си живеят и даже им завиждате - какви коли карат, какви вили имат ,какви мацки...............Някои от тях дори избирате да управляват. Ха да оставим света и да се погледнем.

Че кой да им плати да хулят Българските олигарси? Тук се плаща само за тролене срещу Путин и Русия, останалото е мълчание.

Президентът на Русия определи като неадекватна реакцията на Запада на присъединяването на Крим, тъй като Москва е действала според прецедента с Косово. Пак да питам - коя съседна държава окупира и анексира Косово?

Толкова си тъп, че няма накъде. От хиляди километри една държава избила народа на Америка, ограбила го, пристигна на Балканите и създаде Втора Ислямска държава.Бомбардира християнска. САЩ затвориха Бъэлгария от две страни с ислямисти. Аннадънмо бе амджикоолу ? Поради горното си мръсен предател на България! Марш в уса обора !

Гадно, като нямаш аргументи, а?

селски идиот,толкова си зомбиран,че тъпомера не те лови но е добре,че си вече пътник и всички такива като теб родени и зомбирани от комуноидите.....историята няма да ви прости предателството на родината си!!

Я кажи бе мършо нещастна, откога България граничи с Косово? Откога Косово е част от Албания? Коя е тази "държава избила народа на Америка"? Баси тъпия и нагъл боклук!

Нещо бъркаш понятията. Ако говорим с термини, една автономна област пожела независимост, а после се присъедини към друга държава. Доброволно. Нямаше бойни действия нали? Или истината не е важна, важно е внушението, че нещо лошо се е случило. Като гледам, същия многознайко си, като един президент на голяма държава с претенции, който си мислеше, че и в Косово е имало референдум.

По-доре лош мир, отколкото добра война.

..Народ, който живее на определена територия, не е длъжен да иска разрешение от Централната власт на своята държава за да се самоопредели.. Решение на съда в Хага взето под натиска на Хегемона САЩ, извън Резолюцията на ООН. Така Косово се самоопредели САМО С РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА. А Крим се самоопредели с Решение на парламента и РЕФЕРЕНДУМ. Т.е. анексията на Крим е по-законна и по-справедлива отколкото отделянето на Косово, където великите демокрации създадоха още една Ислямска държава в Европа и бомбардираха християнска държава. Ако в Крим нямаше Руски спецназ, хунтаджийските чифути щяха да колят и бесят като в Одеса,Луганск и Донецк. Извън това, всибчмко е под въздействието на Блудниците от Запавда

В Косово имаше геноцид и масови гробове от страна на централната власт. При Крим има единствено отвлечени и изчезнали безследно привърженици на централната власт. В Косово парламента гласува независимост, в Крим под дулата на руски оръжия без разисквания без каквито и да е дебати Крим беше присъединен към Русия за часове. Къде са еднаквите неща? В Одеса, Луганск и Донецк, клаха руски банди от Русия, Крим и Приднестровието. Всички помним как изчезваха депутати, кметове, партийни лидери и после откриваха телата им измъчвани и обезобразени от руските терористи, едва чак след това Украйна се задейства.

Украйна вече е безвъзвратно разделена. Всичко друго са лицемерни приказки.

Напротив, днес Украйна много единна. И володя има голям принос за това. Все нещо и добро свършило това кремълско недоразумение

Единна ли? Къде го видя това? В стотиците избити хора, застреляни, изгорени?

"Към момента наши банки са кредитирали украинската икономика с 25 милиарда долара. Щом нашите партньори в Европа и Щатите толкова искат да помогнат на Украйна, как е възможно да подкопават финансовата й база, ограничивайки достъпа на наши финансови институции до международните пазари на капитал? Искат да сринат нашите банки ли? Но тогава ще сринат Украйна! Те изобщо мислят ли какво правят или не? Или политиката заслепява очите им?", запита Путин. Отговорът е прост - точно това е целта. Само че, после Украйна, с международната помощ, ще се изправи на крака, а за Русия помощ няма да има. Няма да има милост, за да се научите най-после, да не тормозите съседите си и да уважавате международните договори, които вие самите сте подписали, но не спазвате. Или както казва българският народ - на зла круша, зъл прът.

Ай-ай, същия този договор,за който пишеш че погазен от Русия през 1990 не спазиха и НАТО ,т.е. запади страни. Но за тях ти мълчиш като наакано детенце.

Захажаева, ако имаш предвид договорките между Джордж Буш и Горбачов в Малта, си в голяма грешка. Няма нищо черно на бяло, иначе сега Путин щеше да го вее като знаме. Пък и СССР се разпадна, а с Русия подобна договорка за разширяването на НАТО никога не е имало. И един въпрос - смяташ ли, че Путин щеше да посмее да окупира и да анексира Крим, ако Украйна беше член на НАТО? Ето заради агресивната имперска политика на Русия, всичките й бивши сателити в Европа влязоха в НАТО, и слава на Бога за това.

От Казан си, нали?

Медвепутити ще бъдат наритани скоро а подир тех и руските кавали у нас.Хау

Да ама двети жужета ритат с крачета и квичът като онодени чакали и ни са дават

ВВП да си гледа русия. Те са мнооого добре, но все пак. Другите държави някак си съществували до ВВП-то и, надявам се, ще продължат.

Т'ва джудже пита ли го някой, че се изцвъква тук-там неподготвено и с подвита опашчица? Само позитанчетата му рукоплещят, хехе!

Само чинно слушат и изпълняват. Нямат право на въпроси. Сега по добре ли си?

Джудже, джудже, ама гледам, руски никнейм си си избрал. Знаеш, че американски е позорно.

Сказочник означава разкасвач на приказки. А всички знаем, какво са приказките - измислица. Съответно онова, което пишеш е измислица. Ду ю ъндърстенд ми?

Това да се разбира - Путин казва: "Аз ще позволя на Украина да съществува само ако се федерализира. Иначе ще поддържам конфликта до безкрай."

Путя няма да издържи до безкрай, ще изгори много по рано!! 2015!!

Аз казвам - края на 2017!

Abu Talib

Русофоб, прошка.

Abu Talib

Русофов 1 в света е Йосиф Сегеевич Юлиевич, мургав géorgien пръв приятел и съветник на Адолф Алоис Джон Георг Хидлер още от 1918 г. Русофови са единствено и само германофилите и в това отношение немско говорящият Путин по ирония на съдбата би могъл да се озове някой ден в техния кръг. В Русия има къде къде повече русофоби, отколкото другаде по света. А може ли Путин да каже, кой даде идеята на Хитлер да атакува първо Ленинград точно на датата, на която е приета Конституцията на Русия от 1918 г.? КГБ не може да му отговори и ЦРУ едва ли. Напредването на германскките войки из вътрешността на СССР след 22 юни 1941 г. е топлило до безкрай коравосърдечното сърце на амбициозният за императорски пост Йосиф. Тук бих желал Путин да отговори на въпроса, защо генералите Севостянов и Уткин в книгата си Томас Джеферсон твърдят, че Джеферсон е водел преговори с руския цар на палубата на кораба Аврора, докато по това време в Русия властва Екатерина Втора - 1762-1796 г.? А тя била ли е русофил?

Abu Talib

Веднага наскачаха сталинистите,де да знаеха, колко пъти саталин е пращал директива къде да атакуват, за да може после да възвеличае себе си като военен ръководител...

"Картошка из Голландии, удобрения из Польши, пашем на тракторе из США, собираем таджикскими руками и получаем наш продукт?", - российский экономист. ВИДЕО

Ами те и в САЩ картофите ги събират мексиканци.... ама са американски картофи. ИЛИ МИСЛИШ ЧЕ ГИ СЪБИРАТ БАНКЕРИТЕ ОТ УОЛСТРИЙТ НА ЕСЕННА БРИГАДА )))

Знаеш ли колко части от "американския" айфон са правени в САЩ. 1 - стъклото на дисплея. Важното е, епъл да си плаща корпоративния данък в американския бюджет.

Там ли го плаща? В Китай може да работи САМО ако направи дружество с най-малко 51% китайско участие. Така е по китайските закони. Колко по-ниско са от полагащите им се 49%, не зная.

вярно си от "мъпет шоу"...сигурно оня глух и тъп старец щом пишеш такива глупости...стъклото на дисплея,явно телефона ти е още с кабел:)))))

Тук се спори, кой бил по-велик, по-развит, по-по-най.... САЩ, Русия или Китай.... Истината е че това не е почтено състезание, а война! - икономическа, пропагандна, военна и политическа. Русия държи за топките Европа с енергоизточници....така че Меркел каквото и да говори накрая няма смисъл - пак ще изгуби. "0% от газта е руска в Германия. Полша уж отвори врати за амер.фирми - но шистов газ НЯМА! (Цитирам дира: Прехваленият бум за добив на шистов газ в Полша по същество се превръща в скъп и безперспективен проект, пише (неруския) "Файненшъл таймс". Осъзнавайки това, чуждестранните нефтогазови компании се отказват от добива,... "ЕксънМобил", "Тотал", "Коноко Филипс" навлязоха в страната.... Но днес от 11 чуждестранни компании, решили да инвестират през последните 4 години в полския пазар на шистов газ, 7 се отказаха от своите планове, нищо че бяха вложили общо 623 млн. евро.). Във военно отношение руснаците също държат Запада за топките и го показаха с ракетите си Булава, Синева и подводниците си. Останалото е ПРОПАГАНДА на Бараката: "Ние сме лидер, ние сме 1..." ... ама нищо не могат да направят, освен да натискат руснаците икономически. Ама те са свикнали да гладуват, така че няма да има ефект. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЯДАТ И ДА СЕ ДОГОВАРЯТ БЪРЗО. Да се отказват от Украйна и да мирясваме, че исляма настъпва...

Е кой спори, че то е безспорно :)

Много точно,Паисий това е истината !

искаш да кажеш,че щом русия продава газ има право да прави каквото си иска??? че нали им се плаща тази газ. пито платено. нямат право да мародерят другите само защото са някакви монополисти. а и Германия не е на 100% с руски газ

40% малко ли е?

путин в това интервю иска да се изкара че тои е наи умен, а всички други са наи глупави, дали това е вярно или не не е толкова от значение колкото начина по които го прави. не може да мрънкаш да не ти слагат санкции и да искаш да ги махнат и същевременно да казваш че опонентите ти са глупаци..това не е признак на гениялност.. кара си както и преди - 'не ме гледаи какво правя, а ме слушаи какво говоря' и как може да сравнява косово с крим - косово в момента е косово(там сърбите са малцинство в момента), а не уса или еу, докато крим в момента е русия, нищо че руснаците сам са малцинство, ако човек не може да види разликата и фактите, то няма смисал да се говори

Путин е глупав и се мисли за умен. Ти -обратно. Умен си, но се мислиш за глупав. Затова и пишеш тъпотиите си тук.

Ти, вземи научи граматиката!

Руснаците малцинство в Крим?!?! Пак пишете без да четете!!! По официални данни на украинците от 2001г. Руснаците са почети 3 пъти повече от украинците, 4 пъти повече от Беларусците и 6 пъти повече от месните татари!!! Стига с тези елементарни писания, че се излагате!!! има гоогле и уикипедия и др. източници!!!