Путин и Порошенко направиха ”стъпка напред”

Русия и Украйна постигнаха "умерен напредък" по газовия въпрос, а преговорите по украинската криза бяха "добри".

Обратно в новината

Коментари - Путин и Порошенко направиха ”стъпка напред” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото "изцоцаха" де що има ресурс от республиките. Не успяхя да довършат донбаските въглища и за това сега е цялата драма.

крайно време е Петро Порошенко да разбере, че никой няма да му даде газ без пари. А че няма пари си е виновен той като води война в югоизтока.

Аааа? ко каза? я провери статиите на следващия ден. Разбра ли че нямаш мозък в главата? Путкин ще направи всичко за пари. Дори задника си ще даде.

И вам добра вечер, Чада мои! Как е, как е, мърда ли нещо там в гащите непрани? Или тубифексът съвсем се е укротил, не дай Господи! Как е и що чини любимият вам Товарищ Пиздин? Мърда ли нещо и при него или както при вас е мъртвило настъпило? Щото у страната Советская е тъй, Чада мои. Мъка, мизерия и страдание человеческо мъчи мужиците близопрдествлени Пуздину. А олигарските му братия го воглаве натискат и сметки американский щат да ползуват. Но не ще, брат американский натиснал ги е и мъка, мъка! Но голова советская твердост притежает! И нашенского тролского брата тоже. Боже опази!

Защо никой не говори за законопроекта в Русия с който да се позволи заселването на Далечния Изток с трудови емигранти!! Това означава заселване на китайци в Далечния Изток. Русия наистина се превръща в сателит на китайската политика!! ИТАР-ТАСС: Правительство РФ намерено открыть Дальний Восток для трудовых мигрантов

от много време чета коментарите в този сайт и все си мисля че модератора трябва да работи повече. Тука само едни и съши коментари и вече наистина си мисля , че на някои им плащат да пишат коментари, Троленето явно е доста добре заплатено ЩОМ Толкова много се напъват да покажат кой Крив и Кой прав.Хора намерете си работа и стига с това безумно Преписване на опорни точки.

Основните цели на Путлер беше да накара ЕС да се извинят?? и да се покаят?? за направеното в Украйна?? Разбира се защо лидерите на ЕС мислят ,че Путлер се е чалнал!! Разбира се Путлер не постигна ,налудничавите си цели!! ЕС му дадоха телефона на наистина добър психиатър!! Който да му обясни термините агресия, анексиране, подло нападение, жертване на десетки хиляди за постигане на налудничави идеи!!

Руснаците, почвайте да учите немски, английски и китайски. Лека нощ!

пригответе се за студена зима.а германия и франция ги чака иикономически крах.да им е честит.като не знаят да целуват ръка ще целуват г.з!

Не е въпроса в краха. европейците бяхя принудени да избират - дали да загубят пазарите си в америка или да изгубят пазарите си в русия. Руснаците отговарят подобаващо и в крайна сметка ще излязат победители, но без смисъл за победа.

аааа, баи иван ще победи.

Руски троле, понеже не си запознат с правото на ес, не знаеш ,че поне 5 ес закона ЗАДЪЛЖАВАТ всички държави- членове на ес, да осигурят ПРИОРИТЕТНО непрекъсваемостта на предоставянето на публични услуги от рода на ползване на топлинна енергия от топлофикациите. Така, че - онова с което ЛИЧНО ТИ ни плаши цял един месец- как всички европейци ще стоим на студено, ако рф врътне кранчето на руският газ- е просто поредната руска опорна точка. Така е- ес ви показва среден пръст поради наличието на поне 2 ес регламент + 3 ес директиви в тази област:)

Ами топли се със закони тогаз... като през 2009-та. патка.

Да и накрая Русия ще рухне, винаги така става. Помни СССР!!

Като не става с добро ще става по друг начин. Колкото и да не се харесва на ЕС Киев няма друг избор освен да се съобрази с Русия. В противен случай ситуацията само ще загрубее.

Имате грешка- според международното право, Украйна е РАВНОПОСТАВЕН СУБЕКТ на рф и рф НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА Й ПОЛИТИКА, КАКТО И УКРАЙНА НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЕ НА РФ ЗА СВОИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ.

Напротив ? Русия е правоприемник на СССР ,а разпадането му е незаконно и отхвърлено от руският парламент !

Да ситуацията за Русия вече загрубя. Нито ЕС ,нито Украйна ще имат проблеми!!

"В тази мисия може да участват Германия, Франция и Италия", допълни Ренци, цитиран от ТАСС. Знаех си аз, че високите, синеоки руси мъже с големите кучета, ще се завърнат един ден.

Въпрос към форума ! Ако Путин изпълни предупреждението си ,че Русия може да се откаже от долара и след това я последват и други ,какво ще се случи с американската "икономика " ,която се занимава основно с "производство на долари",както се изрази Путин ???

Ами откога се заканвате, хайде, правете го.

Оооооооо това е добра идея.Направо руснаците ще линчуват путлер на Червения площад и ще го окачат да се разлага на стените на Кремъл.Богатите руснаци държат парите си в долари и евра.А той ще им предложи рубла която пада като руски МИГ управляван от индиец.

Вярно е, че целия свят е обвързан с тази пирамида -долара и ще загубят всички ,затова в БРИКС руснаци ,китайци и другите явно са се разбрали да "изядат " американската империя -постепенно и това е видно от политиката им...

глупости на таркалета приказват големите ни европеиски лидери...наближава зимата, воината продължава, украина няма с какво да плаща за енергоносители, значи ще краде газ както го е правила вече. от друга страна, европа няма да получава нужните количества, ситуацята ще става все по-лоша. европеиските лидери не знаят какво да правят, полезни ходове няма, средствата за натиск срещу руся се изчерпаха, нови санкции срещу руся защото не позволява да и крадат газта ще са смешни. таи че си дърдорят старите неща...надяват се нещо да стане еи така, без да правят нищо и без да плащат нищо...ялка работа! има един единствен правилен ход но не им стиска да го направят. да каят истината за сваленя самолет, (тя вече е достатъчно ясна) след което да поставят ултиматум на украина да спре боините деиствя. след което да се направи международна конференця за бадещето и с последващи референдуми под международен контрол кои къде иска да е. иначе тая гражданска воина която сега я виждаме в източна украина ще почне и на други места и тогава ще пламне цяла източна европа.

Като чета примитивните локално и спонтанно ориентирани коментари на "шарени котлета, пъстри свирки.. " или повече или по-малко усърдни модератори на сайта ме учудва факта, каква проста и не каузално мислеща българска паплач е тук. Та за Русия, Путин, Милано, Меркел етс. де... 2 пъти по 2 часа чакаха Меркел и подлоги да се яви Путин на уж уговорената среща на срещата Европа Азия в Милано, даже първият път до 23 часа вечерта, го чакаха, той си прави кавото си иска, прав е, силата е на негова страна. Нямало пробив в разговорите за Украйна, ами то логично казано - постави си въпроса кой от кого и какво иска! И на края, защо е тази истерия на запад, да се разговаря с Русия и Путин, колкото може по бързо, под предлог Украйна! Ами защото зимата идава бе, Европейци, иначе без Русия студено става в Европа!! И за съжаление (за Европа и САЩ) президент на Русия не е алкохолизиран сентилен Елцин, а трезвомислещият и защищаващ интерсетие на собствената си страна Путин!

Хм - нима примата жириновски не казва истинското мнение на руснаците и кремъл за българите? Защо руските тролове сте толкова нагли? Когато се съпротивляваме като ДОСТОЙНИ ХОРА И БЪЛГАРИ на вашата руска пропаганда и РУСКОТО ИЗНУДВАНЕ, сме "примитивните локално и спонтанно ориентирани", когато атакистики непълнолетни помияри приветстват като изменници на България думите на примата жириновски, сме били" роби'. Я се уточнете първо какви сме ние, българите, за вас , руснаците, а после имайте наглостта да се гаврите с нас в бг. форуми.

Потвърждаваш невероятно изказването ми за не каузално мислещи и невероятно прими.... модератори на сайта......! Та какво изобщо искаш да кажеш с постинга си???

Те пък нашите политици сякаш не са говорили глупости за Руснаците. Той и Сегал говореше лоши неща за Българите. Май трябва да се замислим когато идва от различни страни.

Кой е по-могъщ? 1. Който притежава 600 милиарда долара? или 2. Който печата доларите?

Слушайте сега, мили мои, бивши професионални военни, ченгета, доносници и всякаква червена-болшевишка сган, ако утре има конвенционална война между САЩ и Русия, Щатската армия ще помаже тотално руските със значително по-високата си бойна подготовка, по-модерна техника, по-висока дисциплина, значително по-мощната си индустрия, значително по-големия брой съюзници, значително по-опитните и трезви генерали. А руската армия е известна с едно - пелечи войните си само с цената на огромни жертви, които често надхвърлят в пъти жертвите на противника им, докато САЩ исторически са демонстрилали точно обратното умение - висока ефективност при унищожаването на врага при малки собствени загуби. И дори да загубят милиони - САЩ веднага ще компенсират загубите с кандидат-емигранти от цял свят, докато в Русия - никой няма да иде на студено и тъмно. И при ядрена война загубите на Русия ще са много по-големи поради изключително високата урбанизация. В САЩ населението живее предимно в ниско строителство и на голяма площ, затова там без кола не можеш ни до магазин да идеш ни дето се казва до тоалетна. Тъй че престанете с простотиите! Поздрави, Ваш Зъл дух

Между САЩ и Русия в момента има паритет на ядрените бойни глави - 1500-1600.Всеки един от тези бойни заряди е в състояние да изтрие от земята държава като Полша напр.След ядрената война между САЩ и Русия живи ще останат вероятно-на сушата хлебарките,паяците и плъховете,а в морето-дълбоководните.Спи спокойно!

Потвърждаваш великолепно мисълта ми за казуално несвързано мислене, неприсъщо на тази паплач модератори в сайта! Бихте ли се изказали действително по темата :))))

Ами сещам се за Виетнам колко мали собствени загуби имаха.....И как споечелиха в Ирак и Афганистан. И за сведение след Канада, Русия е на второ място по емингранти - законни и незаконни. На трето е САЩ . Може и да съм се объркал малко, но челната тройка е Канада, Русия и САЩ. И за война не говори защото само да ти свирне около ушите и ще напълниш гащите, защото войната не е Контрастрайка дето играеш и като те убият натискаш ентер и играта продължава. На войната дори не те убиват така красиво като на филм. Там и ПГ7 ти се забива в корема и мина те прави на цедка, и ОФ снаряд те разнася на парчета и то това за конвенционалната. За ядрените екстри също мога да ти разправям какво се случва, как се разрушава костния мозък, как се обезводява организма, как се разрушават тъканите и още един куп такива екстри. А за професионалната подготовка зна американската армия само ще ти кажа че като им спре тока и компютрите спират войната. Ама рашките тока не бги бърка акоме разбираш за какво ти говоря. Те стрелят и без ток

НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ ДОКАТО ПУТИН Е НА ВЛАСТ. АМА НЯМА ДА Е ЗА МНОГО ДЪЛГО.

като си толкова голям ,,познавач,,...за кога е насрочено събитието?!

анонимен

Един съфорумец по-долу го написа- средната продължителност на живота на мъжете в рф е 62 години. Путлер ВЕЧЕ ги навърши - така, че очакваме в най-скоро време естествено скръбно събитие, на което руснаците ще му ядат житото:)

не знам какво преговарят с потрошенко.трябва да го изправят заедно с яицето на съд за геноцида и свалянето на боинга.

В НЕОФИЦИАЛНИ РАЗГОВОРИ ПУТИН Е ПРИЗНАЛ, ЧЕ РУСКАТА ПВО Е СВАЛИЛА САМОЛЕТА.

..с тебе ли е разговарял?! Посочи източника след като си толкова осведомен!

1. От руското ембарго до момента ЕС е навъртял загуби от около 1 трилион /хиляда милиарда/ евро. В случая най- потърпевша е Германия, която се очаква в края на годината да влезе в рецесия /освен ако ембаргото не падне/. 2. Откакто ембаргото е в действие, рублата поевтиня спрямо долара, но и цената на петрола също падна, което балансира руската икономика /стимулира износа на руски петрол/. 3. САЩ си скъсват гъза да компрометират доставката на руски газ за Европа- пазарът се оценява на около 500 милиарда $ годишно. Този пазар е жизнено важен за САЩ /те искат да заемат мястото на Русия като основен доставчик на природен газ за Европа- втечнен чрез кораби, който е по- скъп/, за да могат по някакъв начин да намаляват огромния си дълг. Това е основната причина за войната в Украйна. 4. Компрометирането на доставката на руска газ ще удари 2 сравнително големи икономики през тази зима- Италия и Австрия. За нас, които внасяме над 80% от необходимия ни газ от Русия, това ще е катастрофално поне до 2017г, когато евентуално някакъв газ от Азербайджан може и да достигне до нас.

Цени под 85$ за барел ще торпилира цената на американския петрол и този на Канада и ги прави нерентабилни. Цени 90-92 долара е равновесието за близките 2 години.

анонимен

Цена под 80 $ за барел брент , според признанията на руските банки, е катастрофално за тях:) Докато си пием уискито в другият петък, ще видим дали той ще бъде "Черният петък" за рф и официалното начало на нейният фалит:)

Да така е. Това е петрола е омесен с почва и ако цената падне Канада гори.

прекалено тъп си.по добре спри да пишеш.

Асолютно вярно и ако може да допълня ! Поевтиняването на рублата -прави европейските стоки по-скъпи на руския пазар ,а това е още един удар за европейската икономика ! от друга страна стимулира руският износ ,защото така руските стоки стават по-евтини и конкурентни на чуждите пазари ! Падането на цената на нефта -ще намали търсенето на долари ,което е удар за САЩ ! Падането на петрола под 75 долара ще е катастрофа за добива му в САЩ и Канада ,където се добива основно шистов нефт ,който е по-скъп способ ,а са направени огромни инвестиции в него !

И ти ли си експерт-икономист завършил реномираното учебно заведение "Карл Маркс"? :) Построихте вие Социалистическата икономика и сега крушите Западния капитализъм отново! :) Шегаджии!

А аз мисля, че Путин беше в Милано не да се срещне с Порошенко, а главно с "първа" класа от ЕС. А иначе ние от "трета" класа ще правим каквото ни кажат.

Уви, така е. Отиде там, за да е сигурен, че някой ще плати даставките зимата. Подпис на Меркел, даже на салфетка е достатъчен. хе-хе

Като гледам и по форумите е като в НС. Оправихме България, а сега да оправим Европа и света.

Ще оправим България когато прогоним руснаците и техните васали от България.Иначе ще тъпчем още 25 г с българо-руская мафия.

Мануел

Щерев върви си направи една чикия да се успокоиш бе. Ти жена явно не си виждал но поне това го можеш предполагам

Аз се плаша. Хайде да спираме Руският газ, ядрено гориво и да започваме да живеем по-добре. А демократите Костов и Борисов донесоха най-големите благини за пресите ният и презадоволен Бългатски народ. Даже ще има и втори мандат за месията Борисов, който даде всичко от себе си за благото на България.

Щерев, пубър пъпчив, що не си говориш за по-естествени за възраста ти неща с приятелчетата,отколкото да пишеш простотии и да се мислиш за много умен.

Ти що ми четеш "простотиите".Остани си руско покорно добиче.

Абе, не много умен, не разбра ли че цяла Европа седи и чака Путин да каже дали ще дава газ или ще седи на студено. Не можеш ли малко да видиш поне, как се гаври с тях,тъ.пако? Не видя ли, че той идва два часа след тях, а те не са започнали и салатите.

Пъстър свят, съвсем си изтрещяла.Явно климакса и липсата на чувсва в спалнята се отразяват много лошо

В Полша и там са гейове, ако не сте чели възмутени са, че Украйна иска да купи от тях въглища безплатно - свикнали са украинските прошляци с безплатен газ и ресурси от Русия, по зле са от нашите цигани в това отношение. А Порошенко и компания са "мъжкари"!!! Вестник "Билд" - ГЕРМАНИЯ - "Плашещия марш на неонацисти в Украйна" http://www.bild.de/politik/ausland/ukraine/neonazi-spuk-38159642.bild.html

Тази седмица Русия е изнесла още два ракетни двигатела за САЩ ,което е голяма грешка !!! С тях американците изстрелват своите спътници ,включително и военни !!! Российское НПО Энергомаш в соответствии с действующими контрактными обязательствами отправило в США два жидкостных ракетных двигателя РД-180, говорится в пресс-релизе, опубликованном на официальном сайте предприятия.

" че пари вече айде де ... пари нема действайте...." Айде са всичкото руснак сам за себе си.... Фалита чука на вратата....

Руснаците като излитат в космосе винаги викат по един американски астронавт защото тия пияни чички да могат да намерят пътя към дома. А първата жена космонавт жена е рускиня ,защото рускините са най-леки на света..ха..ха

guru47@abv.bg

Грешиш - полякините и след тях украинките

Така е Американките влизат в Мак Даоналдс странично, а НАСА прави конкурсите десетина години преди полета та да могат да "оформят" правилно

Нещата са прости. Да си представим, че Атака и Патриотите вземат властта в София чрез въоръжен преврат(Софмайдан) и въоръжат новосформирана гвардия от мутри(и не само) и казват - тръгваме за Кърджали и Добрич да трепем турското население. Да не би да смятате, че при този сценарий Турция ще седи и само ще гледа отстрани? Е, това стана в Киев през февруари. Не дай бог.

Абе виж сега да ти кажа.. Можеш да си пишеш тези глупости у дома в русия. И на Български се казва: Да не Дава Господ... Не е като на руски... руснаците просто искахте украинските мини и плодородни почви, ОБАЧЕ........

Ковачки, ти ли бе, не те познах веднага. Спокойно, въглища има. хе-хе

Това което е писал ХО-Хо си е доста реална ситуация само, че мозъка ти не може да го проумее. Всичко тръгва от нещо дребно и се развива, например Милошевич отнема автономията на Косово, затваря университетите и им спира говора на роден език и конфликта е факт. Защо си мислиш, че България е имунизирана? Заради САЩ, ЕС и НАТО ли? А какво стана в Кипър?

При такъв сценарии ще са виновни от Кремъл защото така наречените "патриоти" и Атака са си руски мекерета и получават пари от Москва.Явно Москва ще ги въоръжи и ще им даде такава глупава заповед.Както прави в Украйна.

Русия била винаги враг на България.Нищо чудно да забърка такъв конфликт за да може пак да "освобождава"(окупира) България за пореден път.

Ние отбелязахме прогрес по газовия въпрос, каза Порошенко, като добави, че са били договорени основните параметри" на нов договор с Русия.

А ние да не отбележим регрес при подновяването на газовият ни договор. Като гледам и туризмът ще зацикли.

Асенчо Асене (Бетеец, Шереву Пъсътр свят и още няколко анонимни) съвсем изтрещя ти. Сутринта мина на водка сега от не можеш да дишаш вече и мисля че и себе си мразиш

Искам да повдигна един такъв въпрос:ЖЕЛАНИЕТО НА ЕДИН ИНДИВИД ДА ПОДТИСКА ДРУГИ ИНДИВИДИ.Това е било нещо нормално ,но преди 2 или 3 хил.години.Да но сега сме 21век и това е некъв анахронизъм. Историята на русия това е история на подтисничество поне в един смислен период от време. Примерно 500г.И става дума не само за подтисничество на чужди народи но и на своя собствен народ.Този народ насила векове наред е държан в мизерия и нищета и сега резултатите са такива.И сега руснаците не разбират че техните управници ги държар в РОБСТВО единствено и само за своя интерес.Това наистина е отвратително.Но какво може да се очаква от народ държан в робство.Какво да очакваш от роби освен подчинение.И вместо тази толкова богата с ресурси страна е толкова изостанала.ЕДИН РОБ НЕ МОЖЕ ДА Е ДВИГАТЕЛ НА ПРОГРЕСА. Творческия пламък не може да се появи в една глава изпълнена с робски предразсъдъци.Колко жалко.Да държиш един човек в невежество за ДА ИЗПОЛЗВАШ ТОВА НЕВЕЖЕСТВО ТОВА Е ИЗВРАТЕНО.ТОВА Е ПЕРВЕРЗИЯ.И няма да пропусна ролята на т.нар. руска интелигенция.ЩО ЗА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ Е ТАЗИ КОЯТО ПОДЪРЖА ПОДТИСКАНЕТО НА ЕДИН ИНДИВИД ОТ ДРУГ.Страхувам се че историята на русия с малки изключения е е пример за това..Аз за себе си не виждам изход.Преди неколко дни писах тук че народа на русия МОЖЕ ДА СПАСИ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ОТ УНИЩОЖЕНИЕ КАТО ПРЕМАХНЕ СВОЯТА УПРАВЛЯВАЩА ВЪРХУШКА.Но честно казано не виждам как това може да стане. Както виждате диктаторския режим унищожава всичко зивилизовано и човешко.Кофти работа.

А какво ще кажеш за БГ, като се такъв добър анализатор? Или за американската политика?

Много букви.Четох до третия ред и се замислих ,как се влоши положението на нашите психиатрии в последните 25 години"свобода".Или пък хапчетата са свършили,баш сега.

Пич глупоста не е байрак който да развяваш.

При сегашната руска позиция, придружена с малоумна пропаганда, проблемите стават дългосрочни. Намаляването на консумацията на енергия и спадът на цените на енерг. източници е трайна тенденция. Явно кремълската клика не осъзнава трагичното състояние на руската икономика и върви по пътя на противопоставяне, изолация, превъоръжаване и агресия.

МНОГО ДОБРЕ Я ОСЪЗНАВА, ТОВА Е НАЧИНЪТ ДА СЕ ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ ДОКАТО МОГАТ.

По-важно е ти да осъзнаваш трагичното състояние на руската икономика. Или ако не осъзнаваш, то поне да възприемаш от тези на чиято хранилка си кацнал.

За щастие има квалифицирани специалисти по руска икономика като теб, акъл да даваш.

Ей, тоя Путин как е започнал да присъединява, скоро ЕС ще се окаже в Русия. Ами тогава с НАТО к'во шъ прайм?

Русия днес обяви желанието си да влезе в НАТО. Авангардните части вече штурмуват Варшава

анонимен

Руски шовинисти! из уикито"Шовинизмът е крайно и сляпо поддържане на собствената / руската етническа - бел. е моя/група, съчетано със злонамереност и омраза към съперничеща група/ етническите българи, етническите украинци и всички, които не са етнически руснаци- бел. е моя/. На български обикновено се използва за краен национализъм"

Утре над изночното крайбрежие на Северна Америка се очаква силно затопляне, което на места то ще достигне +15 000 градуса са по Целзий, което ще бъде придружено с последващи силни ветрове, ярка светлина и силен тътен.

Ама колко са "авнгардни" тези части.. Че както е тръгнало, май ше ги борят поляците со дупе...

Смятам за показателно, каква снимка са сложили от ДИРа. На нея Путин гледа Парашенко, като котка - мишка. Явно се променят хората, преди какви снимки слагаха на Лавров. Живи да ги пратиш в ГУЛаг!

Абе малко гейски изглежда в интерес на истината. Може сега да слягате минуси, ама баш гейски си изглежда....

путинката е типичен пример на малък човек с големи амбиции... По известен като наполеонов комплекс... Резултатите са налице.. Може много глупости да пишете, може и много минуси да сложите, НО русия ще фалира съвсем скоро.. Аз ако бях на ваше място руснаците, нямаше да пиша по чужди форуми и сайтове и да величая един поробител на руската нация.. А щях да се поинтересувам за какво наистина става дума.......

ай чао.

Леле мале ти явно си мислителят на групата... Много умно нещо си написал.... ХЕХЕХЕХХЕХЕ .. ама не си най-т*пият тука де ...... хич.....

Нали ти е ясно , че напрактика една велика сила не може да фалира. Примерите се виждат и днес. САЩ не фалират, а бутат дълговете си на другите държави чрез печатането на долари и изкуствена игра рейтинг/обменна стойност.

Оставете ги- нека да фалира рф и те да се окажат съвсем неподготвени! Съвет се дава на човек, който иска съвет и който е съгласен поне да го чуем, независимо дали ще го изпълни или не! Нека затънат съвсем- това искат- това и заслужават! Природата поставя всеки на точното му място- не случайно България се измъкна от фалита след 15 години и у нас НЕ СЕ РОДИ НОВ ХИЛЕР, както след Ваймарската хиперинфлация. Да видим сега руснаците как ще затънат и кога ще се оправят от нея!

АКО ПУТИН Е ГЕЙ НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЕ. А Е МНОГО ВЕРОЯТНО.

Не няма да си признае, защото това ще обиди Обонко, които си мисли че е единственият такъв президент, а това вече ще означава трета световна война.

преговорите са проста работа,всички се изказват и обясняват и накрая става ,каквото е решил Путин

С няколко думи - Западните лидери бетонираха Путин на трона в Русия и му гарантираха още един президентски мандат! А те хапнаха дръвцето ...

Ларс, пишеш за малоумие.Случайно да прочете какво си написал?Човек, пишещ по този начин е малоумен.

Откакто е излязла темата едни и същи 2-3 индивида не спират да пишат едни и същи антируски пропагандни лъжи и мръсотии. Неее,не,в никакъв случай! Това не е Протестна мрежа....

Русия диверсифицира доставките си на газ.Вече няма да зависи от един клиент.Какво направи Европа по въпроса питам?Германия отпада.Каквото и да се случи( освен откровена война) по тръбите на Северен поток газа ще тече безметежно.Франция и Англия не ги мислим.А останалите.За Австрия ще се погрижи голямата кака.Италия също ще си внесе от Африка.И кво стана-останахме тия с гайдите.Нашите политици, освен да плямпат глупости и да се чудят кому да се сложат и кой да им го направи, да кажат нещо сериозно по въпроса.

Гей Арийски националсоциалисти Гей Арийските Национал-Социалисти Gay Aryan National Socialists G.A.N.S.- Те не са никак малко само в Москва и околността са около 2хил. човека, горди-гейове, които считат, че само гей-мъжа е достоен, че секса е ритуал, в който трябва да има извращения в стил BDSM, макар и това да е доста различна интерпретация на нацистките идеи и писанията на Хитлер в Моята Борба.

Звучи като московски клон на американското братство Череп и Кости. В което семейство Буш имат потомственно право да членуват от раз.

Русия си изпълни стратегическите задачи около Украйна. Единствената загуба е на оперативно равнище - разкри реалните си способности да организира прецизни действия при пълен мрак за американците. Доклад на Пентагона е много категоричен, че цялото подслушване на комуникациите не е разкрило абсолютно нищо странно, докато в същото време войници са заели ключови позиции в Крим за часове и напрактика осигуриха прикритието му от изпреварващ украински контрол. На практика Русия разкри, че притежава командна комуникационна верига, която е абсолютно неизвестна на НАТО и работи с ужасяваща ефективност.

Така правеха и германците преди 75 години

Значи крачката напред е за Путин,а двете крачки назад-за г-жа Меркел и компания!Обърнете внимание на немската преса -г-жа Меркел е разочарована/толкова за нея/,споменава се един път името на Матео Ренци,за останалите западни лидери -нито дума,а Путин е на всеки два реда!Немската преса сега много се е загрижила и разтревожила за благополучието на руснаците и развитието на руската икономика,но както се оказа лошият Путин не иска да оцени тази загриженост!В немските форуми обаче повече са разтревожени за немската икономика!?

МОЖЕ И ПУТИН ДА Е ГЕЙ, АМА НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЕ НИКОГА.

Може затова да го напусна жена му, пък и дъщерите му не искат да го видят.

Точно затова си има младо гадже гимнастичка!

Абе гимнастичка ли е гимнастик ли е ... той си знае.. Ама че закопа и фалира русия е факт.

Чета, зоват Путин да си иде.И кой ще дойде?Някой, който да продаде руските национални интереси?Един вече го направи за шепа долари и Нобелова премия за мир.Някой смята ли, че ако този, който хипотетично смени Путин и върне Крим, след което съвсем демократично Крим попадне в ръцете на САЩ(а идеята е точно такава), този човек ще се сдобие с нов Мавзолей.

"Стъпки напред" ще има, когато налудничавите кремълски кагебисти направят стъпки назад и се приберат обратно в руската кочина. Явно още не осъзнават, че с малоумно крякане не могат да впечатлят никого и трябва да слязат на земята.

хихи, явно много са впечатлени след като всички скачат и пак нищо ... сигурно полудяват от злоба в момента :)

ДЕПАРДИЙО, ДЕТО СЕ ЦЕЛУВА С ПУТИН Е ГЕЙ, САМ ГО ПРИЗНАВА В БИОГРАФИЯТА СИ.

Другари вече е ясно че Русия спечели от цялата работа ... сега просто се уточнява с колко напред ще дръпне :) А САЩ и ЕС просто се нъчат да минимизират бъдещите загуби на влияние, пазар и власт :)

Фашизацията на днешна Украйна е огромна грешка на крайната десница. Искания за почетни звания на есесовски главорези, за реабилитация на садисти и видимо невменяеми кретени от ОУН и Бандера, рушенето на паметници и прочее, не са признак на европеизъм. В ЕС не може да има страна, която залитна отвъд дясното. Не ни е нужно ново огнище на омраза, разделение и фашизация в ХХІ век. Онези, които през 1945 година спасиха света от кафявата чума, оставиха един завет - никога повече фашизъм!

Дали има кой да помни?! Май повече се интересуват от гей парадите.