Меркел: Европа няма да признае изборите в Донецк и Луганск

Ангела Меркел е уведомила Владимир Путин, че планираните от сепаратистите в Източна Украйна избори в неделя са незаконни и няма да бъдат признати от Европа.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Европа няма да признае изборите в Донецк и Луганск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма вечни граници. Никой и нищо не може да гарантира, че тази или онази държава ще я има вечно. В Украйна е напът да се свие до историческото си начало. Няма значение какво признава Меркел или Оланд. Има международно право, но то вече се нарушава от всички като за "добър ден". Нека младите читатели да знаят, че войната на НАТО срещу Югославия също беше незаконна заради международното право и ЛИПСАТА НА РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН. Това не попречи на НАТО да бомбардира Югославия и после да откъснат дори и Косово и Метохия. Сега в Украйна става същото нещо.

Бабе, ходи си гледай внуците! Не мислисш ли че ти е време? Комсомолски секретар си е диагноза, а не пост!

Ами ТЕ и вас НЕ признават ама вие се пъчите,,,,Това ли ви е демокрацията бе псевдодемократи???да нареждате на хората как искат да живеят ???

Проблемът се състои в това ,че авторитетът и влиянието на баба Меркел се топят като пролетен сняг!За справка -вижте мнения в немските форуми,вижте какво стана на Кьолнската гара,вижте новата партия AfD!

А ако над Райхстага се развее руското знаме къде ще бъде баба Меркел? Може би ще работи като доячка в сибирска кравеферма .

путин го чака съдбата на Кадафито или Садам нищо чудно да го обесят на червения площад

ами от америка това само може да се очаква...да влизат в чужди къщи и да бият и да трепият,ако това им харесва на някои хора като плевнелиев и доган.....тяхна си работa....

Моля, влезте в темата! Обсъжда се поведението на Путин, а не на американски лидер.

По вероятно Северна Америка да стане стъклен континент, особено в зоните около Вашингтон, НюЙорк и т.н.

А бе кая си ти , стара краво , че да си даваш мнението . Сигурно си забравила че преди около 65 год имаше един твой сънародник , който се мъчеше да дава акъли и да управлява света и най вечие СССР и ти е ястно какво се случи с него и неговата държава , затова по кротко.

ми неговата държава загуби войната , и сега управлява европа . а победителите още оцеляват и не се знае докога ще устискат !

пълно е с гъзолизачи на путин в тоз форум по цял ден пукат водка и пишат глупости

да не говорим за косово-за мüсулманите-може а за православните християни не можело...

ами тя шмеркел не признава и üжен поток,ама северен го признава и дума не казва за него....

нащо циганче също иска да яде баничка.....

Е, и, като не ги признае, какво от това? То и за Крим не признаха, от което им дреме на руснаците! Смешни и жалки американски подлоги, това е Европа!!

"Fuck the EU! - Exactly!" - Victoria Nuland & Geoffrey Pyatt

Дреме им на Донбасци за дъртата вещица .. хелоуин мина... Тея хора наритаха укропитеките, точно баба ви Меркел им е на главата! То доколкото си спомням Бабенщайн и Крим не призна и какво ? :)

ТЕЛЕФОНА И СЕ ПОДСУШВА И ТЯ ВНИМАВА КАКВО ГОВОРИ ,ГОРКАТА ЖЕНА.

ПУТИН ГО ПРЕМЕСТИ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ

Че кога са признавали нещо в Русия?!

и казахстан забрани руския език. и тях ли ще нападаме ?

Скоро евразийският съюз ще се разпадне!!

Разпадането е в обратната посока. Обама е ПОСЛЕДНИЯ президент на тоалетните хартии. Така каза Ванга.

то в германия като е разрешен немскя,амо хората си карат на турски и това си е.....

Западните организатори на държавния преврат в Украйна не искат и няма да признаят изборния резултат, не искат да признаят, че в Донбас има реална и независима от тях власт, реално представляваща хората там и радваща се на всенародна поддръжка. Западът не иска да прогледне, а е добре известно, че най-сляп е онзи, който не иска да прогледне, защото ако прогледне ще трябва да признае последствията от своите престъпления...

Никой не ти слуша глупостите , ти си компрометиран. Всички виждат че Русия е агресора и че те вкарват армията си в Украйна. Никой пет пари не дава за изборите на руските фашисти, които нямат нищо общо с желанието на народа!! Русия не иска да прогледне, а е добре известно, че най-сляп е онзи, който не иска да прогледне, защото ако прогледне ще трябва да признае последствията от своите престъпления..

Гневиш се усещам, а гневът те прави слаб и замаглява разсъдака. Изборите ще успеят. Москва стартира проектът "Новорусия"...

докато русия напада украина , като нищо може китай да я превземе нея .

Докато САЩ напада половината свят, като нищо Мексико може да я превземе нея.

китай може да превземе русия . населението е 12 към1 . мексико не може защото е 1 към 3 в полза на щатите .

стига бе ! руснаците ще бягат в украина , да се спасяват от китайците ? ще голям цирк .

Силите на хунтата днес 13 пъти са нарушил примирието, нееднократно обстрелвайки жилищните райони на Донецк.

Стига си лъгал бе, Путлер си вкара армията в Донбас?? Ти какво очакваш да стане, сега се бият сигурно!! как ще коментираш руските войски и колони?? Днес терористите са нарушили примирието 50 пъти. Има загинали 2 украински войника и над 20 ранени!!!

ами не уса си навря носа в üгославия....

Как ще коментираш армията на руско фашистката хунта в Донбас?? Има само една хунта и тя е в Кремъл!!!

Руснаците отново вкараха армията в Украйна, видеота от днес: watch?v=jFS8gGb_jQE watch?v=9uqFIEbesDQ watch?v=QxvVIgjpQCg watch?v=EiQeBckpZng Из цял Донбас има големи руски колони!! Има масово руско нападение на Украйна!!! А колегата az да продължава да ръси глупости , как украинците щели да нападат???

Абсолютна немска Кучка! И защо да не ги признае - нали е демокрация! Коя си ти че да говориш от името на Е вропа. Европа не си ти - фашистка!

Путин ще си премести кранчето отдясто ,наляво.

Аз пък ще призная изборите и им желая успех.Достойно поведение .

Тая лелка я уважавах до скоро, но видях за съжаление че и тя е една марионетка на обонго! Как ще признае вота на хората-не било демократично или такова е нареждането?

В замяна на това,Долен Продажников,ще ги признае-срещу скромно заплащане,разбира се!

Вероятността от началото на военните действия е доста висока. Техният мащаб не е ясен - напълно е възможно Киев да си е поставил за цел просто да попречи на провеждането им. Масиран обстрел на Донецк, Луганск, Горловка и околните градове ще направи гласуването физически невъзможно, което всъщност е и целта на хунтата. За това дори и настъпление не е необходимо, въпреки че отделните тактически операции са напълно възможни - току виж отбраната на някой участък рухнала, e тогава вече всичко вече може да стане много по-сериозно. Като цяло следващото денонощие и половина ще бъде крайно напрегнато. Трябва да се очакват всякакви порвокации от страна на хунтата...

А за автобуси , които преминават границата и ..отиват да гласуват- мислил ли си?! Тука -при нас е така!?

Много го смуцка изведнъж! Сега от аз -ще стане ти!

Поради лошата инфраструктура и липсата на пътища там- гласуващите се придвижват с танкове и бронетранспортьори-амфибии... да стигнат навреме!?!? А??

Ей глупако, руснаците вкараха пак днес хиляди войници в Донецк и Луганск. Стига си лъгал. Украинците не са обстрелвали никого. Само терористите ги обстрелват!! Виж видеотата по нагоре.

Уточни все пак руски войници или терористи? Говорите че рашките вкарали армия, пък стреляли терористите. Пускате клипове с камиони на които не се видя един войник и твърдите че това е руската армия. Аз пък казвам че са марсианци. А докажи че не са?

Руската хунта вече направи голямата провокация. Пак вкара руската армия в Украйна!!!

"Хмурьй", шефът на военното разузнаване на ДНР оценява вероятността от начало на военни действия от страна на хунтата в навечерието на изборите на 70 %.

А каза ли защо Путлер вкара армията в Донбас??

Руснаците, нали ви е ясно какво ще стане, ако Путя признае тези измислени в Кремъл народни републики? Следват още санкции. Нали ви е ясно, че сценарият е тези две "републики" да се обединят като "Новорусия" и после тържествено да направят "Референдум" за присъединяване към РФ? Нали ви е ясно какво следва после? Следват не санкции, а тотална изолация на Русия. И накрая, нали разбирате, какви ще са последствията за Русия? Никой няма да ви остави да си разигравате коня, както си искате.

Аз пък безрезервно признавам изборите в Източната Покрайна! Ма от тва - на дали ша ми са надърви кура!? Докато баба Меркел се е оляла! Ясно се вижда, че се подмокря!! Ма от кво - не се знае!? Декларирах!!

Не съм гинеколог! Миии, то е ясно!?

Нация висока 1.50 м. , Виетнамската направи за смях лонгурите говедари от САЩ.Победи ги и ги изгони с Калашници.Хе Хе

Вонешник, избори ще има и те ще бъдат признати от Русия. Точка на твойта дочка ! Ще изолират на снаа ми Гюрга дедовия!

Простакът си е винаги4 простак.И при фашизма и при комунизма и при робовладелската форма-демократия

А сещаш ли се че при тотална изолация на Русия Европа ще падне на колене за 48 часа. Това още Хитлер го е знаел... Само да ти кажа че в момента редица фабрики в Германия пускат работниците в отпуск заради санкциите срещу Русия. Най -потърпевши са автомобилните и тежката индустрия - тези които правеха тръби за Газпром. Дотука са между 50 и 10 хиляди работника, Ама това не го казват по новините. Ако изкаш мога да ти кажа и конкретните фабрики дето са пуснали работниците отпуск. А при тотална излолация на рашките - -да на рашките ще им е зле. Но на еврогейците ще им е стократно по -зле. Защото ще рухне химическата промишленост, автомобилостроенето, самолетната индустрия, Транспорта ще падне и той в рамките на 168 часа. Просто идея си нямате какво ще се случи. Защото някои неща Европа не може да ги внесе от Китай. Защото Русия може да кара без Баунти и Милка, Ама Европа не може без нефт и газ, без желязо и алуминий. Без въглища и дървесина. Защото се отваря дефицит който не може да бъде полълнен от никъде. И това еврогейците го знаят много добре. И ва тази връзка само си помислете каво ще се случи ако спре Нефтохима заради факта че нефта се кара от Русия. Кризата за бензин от 1990 година ще е детска приказка. А Нефтохима не е само бензин Там са и полатмаси и керосини и един куп друуги производства без които малкото работещи фирми в България ще паднат.

Така,така,г-жо Меркел!Друго си беше през 1943 г когато Луганск и Донецк си бяха официално окупирани от Райха и бяха изтрепани маса народ там не без участието на украинските националисти!!

А знаеш ли колко руснаци са се били на страната на фашистите?? Колко фашистки руски подразделения е имало??

Не знае, защото не го пише в форума на ДИРа. А той друго не чете. Е, буквар прочете...

Естествено,че знам.Знам например,че в Бабий яр с помощта на украинските националисти за 4 дни са убит над 200000 души - евреи,руснаци,украинци.И много други работи знам.

А още повече руснаци са се били срешу руснаците само 10 години по рано. Имашл и си на идея какво е гражданска война.

Така става като си приятел на Русия, Тя ти спира газта!! Честито на заблудените!! Россия существенно сократила поставки газа в Сербию

Пичове ,като четете руската пропаганда , значи е станало точно на обратното. Като кажат превзехме летището , това означава ,че не са го превзели и ,че киборгите там са им наритали задника!! Като кажат че украинците са ги нападнали, означава ,че те са нападнали украинците. Като кажат че запада ги напада , това означава че те са нападнали и анексирали Крим и сега са нападнали и Донбас!! Така се чете руската пропаганда.

Бабо Ангелке, и да признаете, и да не признаете резултатите, сигурно нещата ще се случат като в Крим и новите области може би ще станат част от Руската федерация. Ама вие западняците - САКЪН не ги признавайте. И в допълнение - на Путин му дреме на шмайзера от вашите "санкцийки", направо се е затресъл.......

Погледнете коментарите към оригинала на статията на Reuters, в Yahoo news! Като се абстрахирате от информационната война на руските и украинските тролове, там могат да се прочетат много интересни и показателни коментари на американски граждани, които от темата за Украйна, искат не искат се пренасят на полето на собствената им политическа реалност.

За да четеш в тези форуми, как минимум трябва да знаеш английски. Тукашни и български ползват трудно

Ако путю признае изборите ще му наукат още санкции... и колко ли ще е курса на рублата след седмица, след месец не ми се мисли. В россята банкоматите пускат рубли и Долари и всеки си обръща заплатата познайте в какво ....

Да, обръщат си рублите в юани, риали, рандове и рупии. Такава е директивата.

Хорст Каснер ,бащата на Меркел е критикуман за особено добрите си връзки с Лотар де Мезиер ,за съпричасност с тайните служби на ГДР.Сега Меркел ,бивша комсомолска отговорничка по агитацията и пропогандата в института ,говори за демокрация в Украйна.

няма нищо общо с КГБ!

Това при Горловка по-скоро прилича на разузнаване с бой от страна на хунтата отколкото на щурм. При всички положения обаче има раздвижване от страна на Киев по цялата линия на съприкосновение с ЛНР и ДНР....

Само дето около Горловка нищо не става!! Пак си излъган.

Накануне отряд силовиков при поддержке бронетехники сделал попытку войти в Горловку со стороны Дзержинска. Завязался бой, в котором были уничтожены два и ранено 10 карателей, подбиты одна БМП и два танка,

В ближайшее время вата перейдет в наступление В ближайшее время, 3-15 ноября (если не произойдет существенных политических изменений, способных отменить или отложить реализацию этого плана), вата перейдет в наступление, нанося мощные удары по нашим войскам. Основными направлениями станут Счастье - Сватово, Дебальцево - донаэропорт и направление южнее Волновахи - на Бердянск - Запорожье.

Руската централна банка повиши шоково лихвите Руската централна банка (РЦБ) повиши основната си лихва с цели 150 базисни пункта. Като причини за това свое решение банката се обоснова с по-високата от прогнозите инфлация, слабите петролни цени, обезценката на рублата и засилените санкции на Запада срещу Москва с оглед украинската криза, съобщи БНР. Лихвите са качени от 8 на 9,5%.

Още малко и ще станат колкото лихвите в България

Иди в сайта на БНБ и виж лихвите, после пиши глупости.

Не се притеснявай, в понеделник заменят долара с валутата на БРИКС. Е, не че има такава валута, но това са подробности. Още не са уточнили дизайна на банкнотите, това е последния проблем за решаване. В нито една сравнително стабилна държава лихвата не е 9,5%. И при Виденов се почна така, за да стигне септември 1996 до 300% ОЛП. Каквото и да си пишат, вървят надолу. Рублата пада, петролът поевтинява...

хунтата се е размърдала и е опитала пробив при Горловка. прогнозите са сбъдват...

Искаш да кажеш, че руските терористи на Безлер са атакували украинските войски?? Щото сигурно това е станало. Ако изобщо е вярно!!

Абе като направят изборите , Украйна да им спира тока и газта и ще ги видя какво ще правят!! Те и в момента дължат милиарди гривни за газта и тока и не си плащат!!

Както казват русофилите ,който не си плаща , за него няма газ и ток!! Луганск и Донецк да замръзнат малко. И пенсиите да им спрат. Путлер да им плаща!! И се един удар ще се отърват от 4 милиона търтеи. И няма да трябва да възстановяват Донбас!!

Много си зле, мой човек. Донбаският басейн вади 25% от БВП на Украйна. Търтеите ги търси на запад - Лвов.

Никой от там не й иска мнението, и то след като Европа оправдава убиствата на невинни хора. Ако бяха от сексуалните малцинства познайте какъв вой щеше да има, но жертвите са деца, жени, старци....

Европа ли прати руските наемници и убийци в Донбас?? Спецназ, ФСБ,ГРУ?? Не мисля!

guru47@abv.bg

Може и така да се каже, не помниш ли репортажите от Майдана как прииждаха на талази европейски и американски политици, учеха ги на демокрация и раздаваха бисквитки

guru47@abv.bg

нямам спомени да са се моткали там политици от Русия

guru47@abv.bg

Баронеса Катрин Ештон - ФСБ, шведския министър на външните работи Карл Билдт - ГРУ, бившия министър на външните работи на Германия Гидо Вестервеле - натурален гей - Спецназ, Виктория Нуланд - може би ...Спецназ, екс-премиера на Белгия - Ив Летерм - ГРУ, Джо Байден - няма как да не е от КГБ

Като не ги признае шмеркелицата и света ще свърши. На никой там не му пука какво мислят спонсорите на майдана. Украйна е съшита от две кръпки с различни цветове. Конците обаче вече са изгнили и няма връщане назад.

като не ги признае , няма и света да ги признае . няма търговия , пътуване , няма папо , нищо няма ! а русия е съшита от 130кръпки , щатите от 49 , германия от 20 , и какво от това ?

А на теб за какво ти пука изобщо?? И за желанията на народа там не ти пука, нали?? А те искат мир, това което искат украинците. Не искат война ,това което искат руснаците!! В украинската част хората живеят спокойно и мирно. В руската част има само смърт и разрушения!!

Загрижил се той за хората! Колкото и да наричаш черното бяло, всички знаем кой финансира майдана, кой оряза правата на хората в Донбас, че да се вдигнат срещу хунтата и това далеч не е Путин!

Руските фашисти в целият им блясък. Хвалят се че били оставили толкова мини, че украинците ще трябва 20 години да ги разминират?? И поздравяват децата си в клипа, а не мислят колко деца могат да загинат от техните мини??? Нямам думи направо!! Такова болно мислене може да има само един руснак!! watch?v=NswXPsZP3xU

замръзналото Северно море ? Казвах: Жената, не е добре !

??????

Ми Е, бисе вгзъ! !!!! !!!! !!!! (3х4)

ДИР като е толкова отворен, защо не информира хората в България за кандидатите в Донецк и Луганск?? Във всички други избори се казва тоя кандидат води по предварителните допитвания , а тоя е втори , а тоя трети!! защо обаче не се знае нищо за фалшивите избори в окупираните територии?? Айде ДИР, раздвижете си задните части и ни информирайте!! Какви са политическите партии и лицата които ще участват в изборите?? Защо нищо за това не се говори?? Аз знам. Защото като се разбере кои са кандидатите и партиите ще е ясно че изборите са нагласени.

Лека подсказка - тия с автоматите в ръце ще спечелят изборите!! ако някой не се е досетил досега!! Колко по руски!! Народа който не е въоръжен , ще загуби.

щом според путин е редно донецк и луганск да проведат избори то и в руската федерация може , нали ? ще рече карачаевочеркезия , кабардино балкария , ингушетея , чеченска република , дегестан , чукотски автономен окръг , якутия , чукотка , ямало нененски автономен окръг , ханти манейски автономен окръг , коми , република карелия , татарстан и тнт . да си направят по едно изборче , и руската федерация да стане руско село

Според Путлер в Украйна може а в Русия не може. Не знам защо ДИР постоянно трият клиповете от антитерористическите операции на ФСБ и МВД в Ингушетия и Дагестан!! Където с БТР разрушават домовете на жителите!!

Абе тъпи русофили я обяснете какво са кандидатите в тия избори?? чакам да ви чуя?? Подкрепяте ги но нямате никаква представа какво става!! И като нямате представа, какво подкрепяте точно?? Чакам отговор!!