Меркел напомни на Русия за ”голямата отговорност” в Украйна

Ангела Меркел заяви на Владимир Путин, че Русия носи "голяма отговорност" за постигане на мир в Украйна. Путин разговаря за Украйна и с други лидери.

Обратно в новината

Коментари - Меркел напомни на Русия за ”голямата отговорност” в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая дъртуша Меркел заедно с другите маймуни от запада,начело със САЩ изсраха лайната и сега друг трябва да обира парсата,а те целите в бяло.Спасява ги само факта че украинците са много тъпи и глупави.

Vie se molete ge e Pytin ,odavna da sa vi napravili aftonomni repybliki, postaveni pravitelstva,I da si pastate lihvite na hazarite HAZARI.

Путин бе изправен на матури пред целия свят. Здраво мъмрене падна на двойкаджията. Пада му се на келеша.

Русия 1999г. Номинален ВВП 195 милиарда $ ВВП на глава 1320 $ Инфлация годишна 36,5% Злато-валута резерв 12,6 милиарда $ Държавен дълг 78% от ВВП Пенсия 499 рубли Заплата 1522 рубли Русия 2013 г. Номинален ВВП 2113 милиарда $ ВВП на глава 14800 $ Инфлация годишна 6,5% Злато-валута резерв 511 милиарда $ Държавен дълг 8% от ВВП Пенсия 10000 рубли Заплата 29940 рубли До 2016 - 2020 г. Русия ще стане петата икономика в света, като ще измести точно Германия на шестата позиция по ВВП на глава от населението. Вие си дрънкайте глупостите тук....

Пак криви сметки. Аман от пишман икономисти. В крайна сметка заплатата и то не средната, не минималната а СРЕДНАТА ЗА МОСКВА, а МОСКВА не е РУСИЯ е 800 долара, извън МОСКВА е 200 долара... сети се дали не бяха по-добре 1999 година.

Това което сте налисали не е вярно.Има интернет ,ограмотете се и тогава пишете.

ангела меркел да си припомни КОЙ БЕ ГЛАВНА ДЕЙСТВАЩА СИЛА В ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА и после да дава съвети за голямата отговорност. Но какво да се прави когато Германия е още окупирана държава от САЩ.

ДА Путин като мъдър и миролюбив държавник ще направи всичко възможно да бъде МИР. НО какво да правим с тези които разпалиха войната - САЩ и ЕС?

Хахахахахаха аз съм най голямия лъжец!!! Не ми обръщайте внимание за това и ми плащат да лъжа аз наляво надясно най безсрамно. Нали се дупя аз Ха Ха на Вурста на Кончита и ми е кеф!!!

да чуе като кое?! като това как малко преди Вторат Световна Война Франция и Британия са се наговаряли да бомбардират съветските нефтопреработващи заводи в Баку ли?! Това ли да не чуе случайно а?

Или да кажем друг вариант руснаците наближават берли и Хитлер решава да метне атомната бомба над тях. Ок мята я унищожава част от тях ноооо.....с тази час заминават и доста немци които се опитват да спрат настъпващите руски части. И какво става тогава няма атомна бомба има много ядосани руснаци които разбират че ако не изтребят немците ще имат големи неприятности. Е тогава вече съветската армия е щяла да мачка наред всеки които и се е изправил и е щяла да стигне до Ла Манша защото е нямало кой да ги спре......

Еххххххххххххх кръчмарски стратег си ти и то какъв....Най лошото е че си варваш, и че се намират други балами които да ти вярват......Но да кажем че си прав ето Хитлер прави атомна бомба и???!!??? Какво става...за да я достави до Москва му трябва не просто самолет а тежък стратегически бомбардировач а Хитлер не е имал такъв... И не само това виждал съм американската атомна бомба, един такъв самолет трябва да има огромен бомбоотсек за да я достави. А немските бомбардировачи ен са се славили с големия си бомбов товар. Ок да кажем че немците изпратят атомния бомбардировач..добре какво става а? Летиии летии лети си той 2000 км над вражеска територия и ен го засичат Яковете Лавочкините и Миговете или радарната система РУС-1. Фау две има жалък обсег от 300 км....Така че и да имаше атомна бомба Хитлер най много да думне Лондон е и? кво им дреме на руснаците за Лондон?

БРАВО НА ПУТИН ! СЛОЖИ ГИ ВСИЧКИТЕ НА МЯСТО!!! ЕТО ТОВА Е ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ !!!! ВСИЧКИ МИСЛИХА ЧЕ НЯМА ДА ОТИДЕ ! НО ТОЙ ПОКАЗА ЧЕ ВЕТЕРАНИТЕ -ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧИТАТ !!!! БРАВО !!!

ivdi

И няколко думи за колажа(монтажа ) на снимката : другият път когато пишете за среща на Обама , непременно да е с няколко маймуни околко него а може да поставите и надпис "братовчеди"

Позорно и фашистко изказване.

човека е казал истината както я вижда......:)

Не знам, кой тук си мисли, че Путин ще предпочете да вечеря с него вместо с Меркел... ;) Или че Меркел ще го избере него, вместо Путин за вечеря ;) Ако политици от такъв ранг не се харесват, не е поради идейни различия. ;) А вие си мислете, как единия или другия си ляга с идеята, как да ви направи живота по-лесен или по-труден, защото ви харесва или ви мрази ;)

това,което направиха фашистките банди в Одеса

не се опитвай да разсъждаваш! Много си прост и елементарен, казвам ти го направо! Не си заслужава човек да те оборва след всяка твоя дума, загуба на време. За трол ставаш, за друго - не!

мяркам тази лъжа. Вероятно ти си един от многобройните прости герберастки тролове, и това са ти казали да пишеш. Но тъй като герберастите са си прости, допускам, че не си трол, ами обикновен гербераст и просто съзнателно лъжеш, или толкова знаеш. Това, което си написал, няма нищо общо с истината. Целият екип от учени на Германия, който се е занимавал с разработването на реактивни двигатели, ракети и ОМП, са взети от САЩ. Последните дни и месеци на войната, както знаем, опасявайки се от справедливото отмъщение на съветските войски, всички хитлеристки управници, учени, разработчици, войници, и даже населението, масово бягаха на запад, и се предаваха на американците и англичаните. Цялата документация на всичките предприятия, институти и разработващи звена, също така масово отпътуваха на запад и попаднаха в ръцете на американците. Само от едно хранилище се знае, че са изнесени повече от 40 тона документация към американците. Именно поради тази причина, САЩ успяха първи да направят атомна бомба. Тя беше направена от германските учени, които бяха закарани в САЩ и започнаха да работят за САЩ.

Дам, значи човечните, безкористни червеноармейци, все пак са им б ли ммт* на цивилните дето не са избягали викаш. Определено ми се повиши мнението за руснаците след като те прочетох. Cамо където, отмъщението не може да е справедливо, отмъщението е отмъщение. Зъб за зъб. Болшевиките докато израстете до концепцията за справедливост, а не за отмъщение, още много картофи ви чакат...

Всички на тази среща, с изключение на Путин, са зависими от Обама и се управляват от Обама! А пък Обама го е страх от Путин!

Боже, колко мъка има по този свят...

Този газопровод до Сирия или Иран през космоса ли ще мине?

Напротив. Всички освен Путин са зависими от народите си. Обама на следващите избори е чао ако се направи на голям мъж и ощети с нещо американския народ. Същото се отнася и за останалите. Единствения, който не зависи от друго освен американския долар е Путин. Единствено от вън може да бъде разклатена авторитарната му власт която кара вече 15 години. Зависи и от останалите не само от Обама. Ако Меркел реши да направи газопровод до Сирия или Иран и свали с 50% консумацията на Руски газ в ЕС 75 милиона от руснаците остават гладни. Така че Путин е единствения който зависи само и единствено от останалите.

Газопровод до Сирия и Иран? благодарени ена дивашките изстъпления на запада в Сирия и системният гърч срещу Иран, този газопровод ще бъде само руско-Сирииско-Ирански.

По принцип си прав, но специално Обама си е чао така или иначе, а d недемокартичните страни на президентите им се полагат само два мандата, ако са много добри. Предполагам, че имат достатъчно кадри, за да си го позволят ;)

Добре де като никой от тия западни лидери не уважи парада на червения площад Путин що им ходи на честването на десанта в Нормандия. Нещо май му е писнало само в Беларус и Казахстан да обикаля в компанията на Медведев.

Защо толкова тъжно гледа ли? Препоръчвам ви да прочетете тази статия, на един много умен човек, Альфред Кох - "Фактически, мы присутствуем на похоронах России" . Това е, финито ла комедия..

Имаше един Кох, главен приватизатор на Русия при Елцин. Ако е същият, то трябва" погребение" да се чете "възход".

те либералите и в Русия, както и у нас се хранят на една хранилка и всички знаеме, че който плаща той поръчва и статиите

martenichka@mail.bg

По същата логика, какво да очакваме да стане с държавата, която управлява човек, който, като председател на Комитета по външни връзки на кметството на Санкт Петербург, участваше в пословични корупционни схеми с бартерни сделки Досието на Салье ..

Нова култова снимка гледам на мястото на "Опять двойка" репродукцията. Този път Путин се опитва да се разбере с Оланд на английски, а Обама слухти с голямо напрежение и довечера ще разсмива хората в белия дом.

Защо Путин така тъжно гледа на снимката??? Дали не е, щото му набиха канчето???? Така е, кат се изсереш на метенето, следва яко набиване! Не е познал с кого да зе бъзика!

тъпунгер

май останалите е крайно време да разберат, че си нямат работа с пияницата Елцин / мир на праха му/

Забавно е, как за около 3 месеца най-близкото до поражение в украинската криза за Путин е снимка. А относно новината, Руска е грижата украинската криза да се реши, западна е грижата да си присвоят заслугите ако се случи.

тяхна е и заслугата за забъркването и

Някой да ми обясни - или иначв? Хайде!

Пити да освобождава Крим

Меркел напомни на Русия за голямата отговорност в Украйна. А Путин да я напомни, че Германия е отговорна за развързване на Втората световна война и след това Меркел сега подкрепя неонацистите в Украина.Точно тя , а не Путин носи отговорност за това, което е станало в Украина.Те поддържаха Майдан, а не Путин. Живеем в свят, къде-то всичко се обърна от главата надолу.Тя усеща ли е какво говори и как изглежда тя на фона на тяхната вина?

Къса памет, ми тя е съвсем къса. Забравихте ли кой влезе в крим? Не знам дали , някой плаща за тези писания тук, но поне над 90% нямат връзка с главния мозък, не знам връзката им с кой е , дали е москва или някой друг, но със сигурност не е с главния мозък!!!

Крим vs Косово... Идеята на повечето "безмозъчни" е че няма нещо, за което сега да виним Путин(то е Русия ама Вие сте с мозъка, не ние), за което да не можем да обвиним и цив. Запад, ако сме обективни и безпристрастни. Аз само ще напомня,че САЩ и ЕС все още не са помогнали на Венецуела.

Ръшата си взеха Крима!!!? Котлето обаче бяга по тъч-линията усилено!! Какво се гласят да получат хамериканците?

ли е на Германия?

Пука й на Русия за отговорността на Меркел

А БЕ ИТЕРЕСЪТ НА СВЕТА Е КЪМ ПУТИН !!! НИКОИ НЕ СЕ ИТЕРЕСУВА ОТ ОБОМКО КАМЕРЪН ЯПОШКА ЗА КАНАДЕЦА ДАНЕ ГОВОРИМ !!!ВСИЧКИТЕ ГИ СТРАХ ПУТИН ДА АНЕКСИРА И ЦЯЛАТА УКРАИНА !!! МАИМУНЧЕТО СЕ ПЕРИ КОГАТО Е БЕЗ ПРИСЪСВИЕТО НА ВРАГА АИ АИ АИ ЯИ ЯИ

"Меркел напомни на Русия"...много менторски звучи,нали ДИР ?

Според същия този договор до 2004 година ЕС трябваше да е изплатил на Украйна 160 милиарда евро. До днешна дата Украйна не е получила по този договор нито цент.

Направете си труда да изгледате записа по посрещането на официалните лица от Оланд и след това подготовката и самата обща фотография. Направи впечетление, че Оланд въобще не се ръкува с Обама, а само с ветерана, който Обама беше довел със себе си. Направи впечетление, че след фотографията Оланд не обели дума с Обама, а отиде да си говори с Путин. Дали има някакво напрежение, което се опитват да прикрият?

Браво на Оланд! Да живее славянска Франция! Социалистите от цял свят са предатели и родоотстъпници, а ти си гледал друг филм.

очевидно интелекта не е присъща черта на соросоидите...

Хайде още веднъж, ама напиши нещо смислено и аргументирано, а! Щото аз коментирам факти, а ти пишеш лозунги.

Да дванадесет хиляди души на денонощие си е отговорност , храна , подслон , медицинско обслужване . А Мрънкял размахва пръст и се прави на старшина

Уж изключиха Русия от Г8, а всички тичат на среща с Путин. Само Обонго му се сърди, защото Путин му пречи да преглътне Украйна. Оби, недей така, скоро и ти ще приплачеш за среща, когато главорезите от Киев те обвинят, че ти си виновен за тяхното изгонване от Украйна.

Като се появи Путин, Барак съвсем се скри.

Меркел говори отлично руски.Путин говори отлично немски.Обама е излишен !

Голямата отговорност в Украйна!?!? Що ми се струва, че германската армия води тотална война в Украйна, гори украинските градове и села, беси и разстрелва украинските мъже, жени и деца и ги заравя в масови гробове. Бабий яр да си спомни фрау Меркел, живяла е в ГДР, не в УСА, та трябва да го е чувала в училище.

Така ти се струва щото гледаш съветски филми за втората световна война. Моля ела на преглед, ако продължи да ти се струва.

очевидно интелекта не е присъща черта на соросоидите...

а какви да гледа бе, американски ли...Може би американците да ми обяснят за блокадата на Ленинград или битката при Прохоровка...

Дърводелците остават без пръсти. Тъкачите оглушават. Мелничарите стават астматици. Хамалите ходят с дископатии. Психиатрите зомбясват. Професионални рискове и болести.

Половината жерптви през Втората световна война ( т.е. над 25 млн. са дадени от бившия СССР. Оттук нататък коментарите стават излишни.

Където се появи Владимир Путин, веднага става център на внимание. Всички световни лидери се изреждат на разговори с него и се съобразяват с него. А Барак Обама си хортува с Порошенко по ъглите и му обещава хамерикански втечнен газ и демократични промени за Украйна.

То и ти да облечеш сако два номера по-големо и ти ще си център на внимание.

хахахахаха Това беше добро. Е, за това вече си заслужава Сорос да ти даде 5 лева. Браво. :D

Американците са нй-големите тарикати.разбъркат лайната и после набутат другите да изперат насраното!

Американците или господарите им ? Защото ако се вгледаш маалко повече,ще видиш,че над сбирщайна наречен американци , са поставени едни други. Те пък претендират за божи наместници в света. А и тапии вадят. Библейски

Да де точно другите имам впредвид,както за нас смятат, че сме всички цигани в България,благодарение на етноса ,всички на едно място!

Точно, ама много, много точно! +100

А тези, които инвестираха 5 милиарда в "демократичните промени", наемаха фашистки групировки и снайперисти... те дали не са по-виновни за случващото се в Украйна? Не бъдете коне с капаци. Всичко в Украйна се прави за пари. Мръсни пари от оръжейни сделки и мръсни пари от шистов газ.

Мисли си човека правилно, а ти защо си мислиш, че останалите си хапваме доматите с колците и следваме опрните точки докато си броите рублите

"Те се появиха заедно в залата "Ван Донген" на хотела и се ръкуваха." Манипулация, погледни снимка 2/5, друго е. P.S. фотографът е лаик, ракурсът е непрофесионален.

Да натресеш криминален нациски преврат на една държана!Да вкараши нацита в парламента и сега да търсиш пътища за стабилизиране докато убиват деца и жени и си тренират разни "частни"или "Наети "убийци върху безащитни хора!Горбачов -гробаров- крадец по супермаркетите на Германия това е резултат от "договорите"с "демократизаторите"!

Тоест ти си за комунизъм ли? Или си за авторитарен тоталитаризъм? Това дето е на Путин режима е авторитарен тоталитаризъм? Думата е безсмислена институция която само одобрява всичко което и се даде. Ако някой зададе въпрос например колко струва газа който Путин и Милер са подписали за 40 години за китай им казват че е търговска тайна. И това за теб е супер. Това означава, че за теб идеално е да си мъжки роб - мужик, който няма никакво влияние за съдбата на обществото. Това ли е алтернативата която е по добрата от гадната демокрация?

Да натресеш удобен за Русия президент комунист/страхливец и предател/, да убиваш чрез снайперисти и да използваш разни беркутци за потушаване на демонстрации свързани с искане за интеграция с Европа, а не с Русия. Да ти изкажа опорната точка от моя гледна точка.

Убииствата на майдана по повечето улики и доказателства са ги правели самите майданци. Янокувич може да е страхливец, но предател - НЕ. Отказа да подпише загробващото споразумение.

Ние сме с русия

ти си най обикновен български комплексар с промит мозък и на гъз...о ти пише "Вечна дружба"

Меркел гледа с женска надежда и и топло очакване, а Путин се колебае.

6+, находчив коментар :)

И двете страни, се чудят, как да се разберат, без да изглеждат загубили!Едната страна говори ултимативно, при положение, че икономическите загуби за другата, ще са големи и то за сметка на отсрещната!Все пак от икономическа криза се излиза с война!Кой ли е в такава криза???Да, точно така, радетелите на "демокрацията" и "човешките права и свободи"!

Тия, дето се вързвате на манипулацията със снимката, нека ви припомня само няколко факта: Путин преди месец разшири още територията на Русия. Путин държи крана за газа и петрола към Европа, а не обратното. Путин подписа исторически договори с Китай и Индия за продажба на ресурси, и военна помощ преди седмици. По време на управлението на Путин Русия стана 5-тата най-силна икономика. Всяка 5-та американска къща се захранва с електричество, идващо от руски уран. Без руският уран - 1/5 от щатите ще стоят на свещи... Путин спря окупацията на Сирия. Според Форбс - Путин е най-влиятелният човек на планетата... Не си правете изводи по нарочно подбраната снимка, а по фактите...

Най влиятелния човек да. Обама не може да направи нищо ако не е в интерес на американците. Путин може да направи каквото си иска с Руснаците. Те дори в Думата не знаят цената за която е продал 40 години газ на китайците. Ако иска може и безплатно да им го дари. Никой няма да разбере цената докато Путин е на власт.

Дай някой факт за Германия, примерно или за Швейцария, а може и за Австрия. Дай някой факт и за мизерията в Русия, за проблемите с олигархичните кръгове, в частност и въпросната най-влиятелна личност. Путин спря окупацията в Сирия, защото брани интересите, не защото милее за сирийския народ! Нека да не правим изводи от тези факти, които си споменал, защото има редица други факти, които не са толкова позитивни за въпросната личност!

"Меркел напомни на Путин за голямата отговорност в Украйна" Защо "голяма отговорност", е в кавички ? Сигурно Обонго и NATO са по-отговорни?!?

путин е учил немски език и може би има комплекс от учителката. но явно не я харесва- по- скоро ще се сниши за нова пакост. тия от кгб знаят за езика на тялото в необходимите моменти. путин не е моят тип, но май добре ще изиграе послушание, а резултатите ще се видят до 1 месец.

Руският Президент не присъства на срещата на 7-те. Но седемте идват един по един за срещи с Владимир Путин ... Даже Порошенко припка край него. Защото много започнаха да му падат хеликоптерите край Славянск и да му горят танковете. И вече няма гранична охрана с Русия.

Сталин, Хитлер, Наполеон и т.н. също се смятаха за лидери на света и завършиха в сметта! Тоя дори не се доближава по величие до гореизброените. Не само, че не е световен но е спорен и регионален лидер вече.

може да е регионален лидер, на селската околия. Но не и Путин. Виж Обонго е друго нещо, той е лидер на всички маймуни в околноста, включая и платените тук които се редят за банани пред хамериканското посолство!!!

Къде идват при него в Нормандия?

Прибрал ръцете по шевовете, вените изпъкнали, погледът сведен...не прилича много на лидер. И по-скоро той припка от среща на среща, както е описано на различни места. Даже преди останалите да похапнат в замъка, се видял на бегом и с Порошенко, сигурно и на него е пожелал приятен обед.

Прилича не на светове, на посран лидер!!!.

Мойто куче като се изходи на килима гледа също като горкия Володя на снимката.

Значи, нищо не разбираш и от кучета...

lucius

Съгласен съм. Най-добре да го преспи...

Може, но погледни го горкия белчо как само се покланя, смирено и виновно чака своето наказание.

Когато си изписвал името, си допуснал малка техническа грешка, а именно добавил си буквата "р". Моля внимавай повече.