Владимир Путин ще реабилитира депортираните кримски българи

Владимир Путин подкрепи идеята за изработване на програма за реабилитиране на депортираните навремето от Крим българи, както и на други етнически малцинства.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин ще реабилитира депортираните кримски българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Етническите българи в Крим на 100% са гласували за присъединяването му към Русия ! Всичко което ние дрънкаме са уса-заповедите!!

Мрънкате, врънкате, но Путин е единственият президент с реална власт.Всички други са пионки.Велик човек !!!!

Татарите са най-продажното племе, като албанците. Веднага минават на страната на Хитлер.Подаряват му бял жребец. Така ще бъде и с нашите турци.Добруджа знае добре колко народ са предали на румънските власти.....Преди да повтаряте официоза като папагали, прочетете и помислете..

Колко бил добър! :)

Дано на Кримския полуостров остане нещо българско, че на Балканския полуостров соросоидите и техните подлоги ще унищожат всичко българско!!

ще някога, никой не може да изпълни това което аз ще ви обещая

Четете: "На територията на Кримския полуостров заселване на прабългари има още през 5 век, по-късно по времето на хан Кубрат, както и след разпадането на Стара Велика България ." Надежда не пише правилно!

Аууу да не е взел та да се е сетил нещо миличкият.... Въпросът е дали не е малко късно вече а?!

Стъпките показващи добронамереност рано или късно се разбират и оценяват. Хората са огледало на заобикалящия ги свят, както и той е проекция на вътрешният им мир.

А минусите а за .... ?

Ох камък ми падна от сърцето!!Сега ще мога да отида в рая, след като умра!! Благодаря ти Путин!

Какви етнически малцинства бе. Твоите предци натовариха всички в товарни вагони и половината в тях измряха. После насели териториите с руснаци. Това се нарича геноцит.

Това е типична колонизация. Всъщност и в Сибир и в Калининград и навсякъде където е стъпил смрадливия руски ботуш е така. Местните се избиват или изгонват и се населва руска паплач!

Не с кахърете за кримските българи,тревожете се за българските българи

Добре, че беше Павел Чернев да спаси българите в Крим и по всички земни кълбета! Ура! Ура! Ура!

КРЕТЕНИЗМА НА РУСОФОБИТЕ НЯМА ГРАНИЦИ ..... ВЕРОЯТНО ЩЕ ОБЯВЯТ И ИВАНЧО ХАДЖИПЕНЧОВИЧ ЗА ПАТРИОТ . КОШМАР .

Какво русофобско виждаш в това да сме загрижени за етническите българи в Крим? Ако ти не си загрижен за тях, тогава значи не си българин, правилно ли разбирам че не си?

Много правилно разсъждавате. Като българи ,сте загрижени за съдбата на етнически българи в Крим. И това ви се види справедливо. Но защо никой не приема ,че Русия загрижена за права на руснаци в същия този Крим и наложиха санкции? Когато майдановци забраниха руски език,всички направиха,че не го виждат. Но след като забраниха и унгарски и чешки и български - тогава мирова общност се възмути и направи стъпки.

Всичко е уредено - ЧовекА каза - "Ша видим .."

"Той добави, че "въпросът опира да бюджетните ограничения и нищо друго". Аааа, така ли било значи? Значи, за нови ядрени ракети и подводници и за бойни самолети най-ново поколение - няма ограничения в бюджета. А за няколко хиляди етнически българи - има ограничения? Учудва ме изобщо съгласието му да реабилитира и българите в Крим. Русия дори татарите не реабилитира, какво да кажем за българите - според официалната руска политика досега всички те са били "фашисти".

Не одобрявам риториката нито на Плевнелиев , нито на Жириновски -това са антидипломати , но се замислих , ако примерно ние сме освободили примерно Македония , а те непрекъснато лаят по нас / те и сега го правят / и застават винаги срещу нас ,въпреки че имаме толкова много общо ,какво сега щяхте да пишете по форумите ? Обективната истина е трудна за разбиране , защото всеки си има пристрастия.М/у впрочем българите са изселени от Крим , защото са били на страната на фашистите.

Сравнението между Плевналиев и Жририновски ми хареса. Не се бях сетил и ти благодаря. Ястребите винаги са били еднакво тъпи и смешни, независимо от коя страна на барикадата се намират. Работа на разумните и умерените хора от двете страни е да не им дават много възможности за изява. За съжаление Плевналиев е цял президент, но за щастие само на България. За съжаление Жириновски има много голяма трибуна в Русия, за щастие никога няма да стане президент.

Ние и в България сме били на страната на фашистите.

ОЩЕ ОТ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА РУСИЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ. НАРИЧАТ БЪЛГАРИТЕ ТУЗЕМЦИ В САНСТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР, РАЗДАВАТ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ - СЕВЕРНА ДОБРУДЖА, МОРАВСКО, НИШКО НА РУМЪНИЯ И СЪРБИЯ. РУСИЯ Е ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. МАСОВО СЕ ИЗБИВАТ И ДЕПОРТИРАТ БЪЛГАРИ В СССР САМО ЗА ТОВА, ЧЕ СА БЪЛГАРИ. СССР ОБЯВЯВА ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ И НИ ОКУПИРА НА 9 СЕПТЕМВРИ. ЦВЕТЪТ НА НАРОДА Е ИЗБИТ И ПРАТЕН ПО ЛАГЕРИ ОТ ОКУПАТОРИТЕ. РУСИЯ Е ВРАГ.

Прав сте, колега. За съжаление все още има прекалено много русофили в България и никой от тях не си е направил труда да прочете историята, или русофилството им е по-силно от желанието за знания.

ОЩЕ ОТ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА РУСИЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ Аве, "колеги", нормални ли сте, ве.

Прав е. Просто им бяхме на пътя и ни премазаха за да се здавят с османците по това време. Видяха че са истощени от простотията си и разни битки с "туземците" като нас. Брат не се оставя в беда 500 години.... и после да се правиш на освободител... айде айде... помисли преди да пишеш.

МОСКАЛИТЕ СА ИЗБИВАЛИ И ИЗСЕЛВАЛИ БЪЛГАРИТЕ В КРИМ, А НАШИТЕ РУСКИ ПОДЛОГИ БЛЕЯТ КАТО ХИПНОТИЗИРАНИ ВЪВ ВЪЗХВАЛА НА МЪЧИТЕЛИТЕ.

РУСИЯ ВИНАГИ Е РАБОТИЛА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

Много подло ни освободиха руснаците, от турско, въпреки усилията на Англия.

Едно нищо без капка достойнство. Това е самодържеца Путин.

На фона на антируските изказвания на българския президент, това звучи обезкуражаващо.

А защо са били депортирани?

ЙОСИФ Джуга-швили ("Юдов-син" от груз.)

Че нямa нуждa , дa се обезщететявaт врaговете нa Русия. Русия нaпрaви повече от достaтъчбо зa бългaрите, въпреки, че и бяхме врaгове. Кaкво ли щеше дa остaне от БГ, aко не бяхме под зaкрилaтa нa Русия? Щяхме дa бъдем рaзделени от нaродите нa Съебия и Гърция, които имaхa доблесттa дa се опълчaт нa хитлер.

Т.е. тези са противници на твоята Русия по това време.

Преди да се пробваш да мислиш - ЧЕТИ, запознай се с историята на България, тогава "мисли". Врагът на България е Русия!

Тези мръсни колонизаторски ръшки!!? Да вземат да дойдат на Балканите, да надънят и погонят Падишаха от благоверните му исконни поданици и ...до ден днешен след Перущица и Батак - нищо добро не Анадъмо?

Към това ,нищо не мога да добавя! Браво!!

Жадувам да върнем пак Падишаха, ако може и до Виена!? Кеф ти- Стамбул, кеф ти -Виена!+?

Нашите приятели от САЩ работят по въпроса неуморно.

Жириновски жестоко обиди нaшия смел президент, същият, зa дa зaщити честтa си,трябвa дa го призове нa дуел, бой до кръв.

ЖИРИНОВСКИ Е БОЛЕН ЧОВЕК. Той иска буквално да целуваме краката на Русия, а в новото история на България НЯМА ДЪРЖАВА И НАЦИЯ, КОЯТО ДА Е НАНЕСЛА ПОВЕЧЕ ЩЕТИ НА РОДИНАТА НИ ,ОТ РУСИЯ!

Болен или не, трябвa дa си пилучи зaслуженото, a то е един здрaв пердaх от нaшия президент. Кaто си зaщити честтa ще зaщити честтa нa БГ, пък ще покaже нa децaтa си кaкъв мъж е. Що се отнaся до Русия, сaмо сме печелили от близосттa си с нея. Космическa държaвa ли сме? Все още държaвa ли сме?

Докато Русия ни нанасяше щети България беше станала 9млн. (0.7млн. малцинства) и беше на седмо място на олимпиадата в Сеул. Когато се освободихме от руска зависимост, направихме си американски бази и влязохме в ЕС, населението стана 7млн. от които 2.5 цигани и турци. За олимпиада, забрави. И много още факти в същата посока.

Не го подценявайте нашия президент! Ония руски алкохолизиран плужек, като изглежда по едър не значи че е по силен. Нашия е с по спортно тяло и е по бърз и пъргав. Проблем ще е ония да не е пиян и да му падне отгоре. Но нашия е пъргав като пернишки Голф и ще му се изплъзне. давам 6.5 Х 0.1 за нашия.

Какво означава реабилитиране на "депортираните българи"? Ще им бъдат ли върнати отнетите домове, бизнеси и стопанства - не нали. Е, тогава това си е един чисто пропаганден трик, от онези дето след като завладееш някоя територия да обявиш, че я освобождаваш. Типично по руски и след това съветски тертип!

Въпреки, че сa се били нa стрaнaтa нa нaй-кървaвия диктaтор, и косвено сa спомогнaли зa смърттa нa милиони евреи, ще ги реaбилитирaт, ще им дaдaт мaнги и имоти.

Нима са се били на страната на СТалин?! Защото няма по-кървава диктатор от СТалин. И къде изобщо прочете нещо за даване на пари и имоти? Русия взема лесно, но не дава!!! Колко от тези българи са останали живи и все още се чувствуват българи? Знаеш ли нещо за насилствената асимилация на българите живеещи в Русия? Що не вземеш да прочетеш нещо друго освен руско-комунистическите пропагандни издания?!

А това дами и господа е удара на САЩ над България: Държавният секретар на САЩ Джон Кери смята, че светът ще стане по безопасен, ако Москва и Вашингтон работят заедно, предаде РИА Новости. Нашата цел днес е задълбочаване на нашите възможности да работим заедно, да работим с Русия, където можем, в интерес на нашите държави и тези страни, за които се касаят тези действия, които ние сме решили да предприемем, каза Кари след преговорите с руски му колега. Ако САЩ и Русия успеят в това, да работят заедно, светът ще стане по сигурен, подчерта Кери. Запомнете едно, никой не уважава подлогите и предателите. Дори да са ви притиснали, то тези който са ви притиснали знаят, че сте мека китка и може да предадете и тях. За това не бъдете доносници и продажни, защото ще се озовете в неприятна ситуация рано или късно.

От своя страна Лавров допълни: Ние с Джон Кери не представляваме воюващите страни. Решаването на украинската криза е възможно само чрез директни преговори и постигане на договорености между спорещите страни. България както винаги е първа в глупостта.

В друг коментaр, мистъе Обaмa кaзa нa Петро дa се спaсявa поеденично и дaде по долaр нa укрaинец. Що се отнaся до нaшия, сегa ще го сритaт господaрите му и ще го питaт:"Ти що лaеш по нaшоте хорa, a?"

Да работим С Русия = да работим ЗА Русия, да работим СЪС Запада = да работим ЗА сащ. Тези варианти вече ги познаваме.а

С тази позиция Путин удари огромен шамар на мр Бийн. Истинския мъж винаги има коз. Нашия президент няма нито една скрита карта. Путин е редно за се замисли, дали руската дипломатическа мисия в България работи ефективно, тъй като се оказа покрай президента и екипа му, че сме 100% това подлога на посолството на САЩ.

Не съм сигурен дали руската ДИПЛОМАТИЧЕСКА мисия в България работи ефективно, но наличието на такива тролове като теб показва, че работи АГРЕСИВНО.

КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ТЕБ И МАРИХУАНСКАТА РЕЗИДЕНТУРА НЕ СПИ .

Кaквото било, било, вече нямa дори физическо време хунтaтa дa нaпълни резервоaрите. Европa имa зaпaси зa пет месецa, тaкa че "Веселa зимa Бългaрия".

пустур свят ,защо не се заплакнеш оцад и да хващаш за брацка турция. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

човекът каза ще видим

Нашият Президент няма ми да измънка нещо по въпроса?

Ако пазарната икономика се правеше от юристи, то всички щяхме да завършим право. Юристите са важна част от икономическите договори, но пазарната икономика се върти от търговците. Русия в момента купува тонове злато за да се освободи от доларовите резерви. Един от начините е не само купуване на злато, а и инвестиция. Инвестирането на Русия в проекти става с долари, докато крайния продукт ще се продава и купува в ЕВРО, което е добре дошло за икономиката на Европа. Виждате сами как скочи цяла Европа да се противопостави на икономическия договор със САЩ. Интересно защо ли нямаше такъв протест и в България? Този проект ще струва скъпо на икономиката на Европа, тък като американските стоки примерно хранителни не отговарят на европеиските изисквания-закони. На практика САЩ може да погълне целия европейски пазар. Тъй като по прогнози на МВФ долара след няколко години ще се изравни с еврото, за Европа е най-изгодно да запази руския пазар и всякакви търговски отношения.

Видяла жабата, че подковават вола .. и тя вдигнала крак. Не разбирам .. и никога няма да разбера ... защо точно ние сме толкова наострени срещу Руската Федерация? Какво са ви направили гражданите на Русия ? България си остана една провинциална страна ... докато Русия изплува по неин си .. може би не особено почтен, но определено успешен начин. Всички тези негативни коментари на завист ли се дължат? Един като Путин да имаше в родината ни .. може би и ние щяхме да сме хора.

с герберски /гроб/ тролове в чата. Все руснаците са им виновни, щото им плаща чичо САМ

ще има ли БСП в следващия парламент?

От Турция някой спомена, че ще внасяме гориво, та нали Турция иска ЮП бре? Нали тръбата под Морето ще има връзка и за Турция? Трябва да си страшен дебил да агитираш срещу руския газ, когато ти трябва да се бръкнеш само 5 млрд. а руснаците се бъркат 50 за да прокарат тръбата под морето. То за това Йотингер само преговаря с Русия да не секне СП, че Германия ще се обеси. Но както става за БГ интереса се намират глупаци платени да плюят Русия и да бълват глупости как щели сме да внасяме газ от Гърция и Турция или Иран, който заяви, че няма и кило метан да продаде на Европа. От къде тръби ще се строят? През близкия ли изток или? Дайте предложения за реален проект, а не мираж на хартия. На ИДИЛ много ще им хареса идеята за тръбичка да знаете.

Ха ха ха?? Изобщо не си в час!! Щял да секне СП?? Ще секне като свърши газта?? Турция ще може да доставя газ от син поток и от Баку за в бъдеше и Иран!! Гърция ще може да доставя от Катар.

Викаш от Катар, а? С товарния влак ли?

Като Иран предупреди Турция, че ще е стане война ако се закача със Сирия?! И ще й продава газ викаш, я потърси статия ''време ли е Турция да излезе от нато?'' на английски

magit@abv.bg

Много си зле. Иран заяви официално, че газ на Европа няма да продава и , че няма да предаде Русия. Катар е теория на хартия, която се обсъжда от 15г. и никой не е реализирал. Всички са наясно, че внесем ли газ от Катар, северна Европа гори. Руснаците ще вдигнат цената, а катарския газ ще стига само за южната част. 3 енергиен пакет е изгорял и Европа е наясно, че това е просто политически проект който няма да се реализира никога.

Син поток е руска тръба и по нея тече руски газ бе тъпанар! А тази басня за газ от Азербайджан и газта от Баку вече се игра с "Набуко", който отиде в небитието! Това са американските кьор фишеци за гъцолизците, които им вярват!

Виж само капацитета и дебита на газовите находища на Азерите и после се плесни по челото и кажи ебаси тъпака съм то 2 и 2 правило 4.Та с две думи реално в момента освен Русия Иран има капацитета залежите да доставя такива количества газ и то да е в рамките на бъдещите 40-50 години примерно.Но иранците си го казаха нито имат в момента това произвосдтво нито имат възможноста и разработките за да постигнат това скоро имат си само залежите хората,ама са се насочили основно към петрола и газта не си им преуритет.То ако беше толкова лесно и такава омраза дето имат всички към Путин до сега защо само плашат ама реално нищо не се прави и с радост си купуват газта,че и плащат редовно,с изключение на украинците де ама те щото слушат американците и как ще ги направят втора газова сила в Европа като им развият шистовия газ.

Главният нацист се изказа: Москва. Ваксината срещу нацизма, създадена в следвоенна Европа, започва да губи своето действие. Това казва руския президент Владимир Путин в интервю за сръбския вестник Политика. За съжаление ваксината срещу нацисткия вирус, създадена от Нюрнбергския трибунал, в някои държави в Европа губи сила. Нагледно свидетелство са откритие прояви на неонацизъм, станали вече нещо обикновено в Латвия и други балтийски страни, казва той. Особено безпокойство в този случай буди ситуацията в Украйна, където през февруари се състоя противоконституционен държавен преврат, движеща сила на който станаха националисти и други радикални групировки, допълва Путин. Европейските ръководители го мислят за луд!!

нещо днеска...а уж всичко било зле за Русия...що така

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ- руски застъпници- УКРАЙНА ИСКА ДОГОВОРЪТ Й С ГАЗПРОМ ДА ОТГОВАРЯ НА 3ТИЯ ЕНЕРГИЕН ПАКЕТ НА ЕС + НА УКРАИНСКИТЕ ЗАКОНИ и за това е завела иск в арбитраж! Сега ще види путлер кон боб яде ли:) А щом даже украинците са преценили, че 3тия енергиен пакет на ес е ИЗГОДЕН И В ПОЛЗА НА УКРАЙНА, значи нещата са зле за газпром, което мнооого ме радва!!!

е насочен срещу Русия и тя също го обжалва. Като знаем съдът на кой, най-вероятно ще загуби, но о - ИЗНЕНАДА! Светът не свършва с ес и други страни са готови да си плащат на пазарни стойности, а не на преференциални ценни и в добавка да извиват ръце!

Кои са тия страни?? Не е Китай той каза на русия сама да строи тръбата към Китай!! Тоест им показаха среден пръст!!

Може да го обжалва, но НЯМА РЕШЕНИЕ НА АРБОТРАЖЕН СЪД, ВЛЯЗЛО В ЗАКОННА СИЛА, С КОЕТО ДА СЕ ПРОГЛАСЯВА, ЧЕ РФ ИМА ПРАВО И ЕС НЕ МОЖЕ ДА ИСКА ЮП ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА 3ТИЯ ЕНЕРГИЕН ПАКЕТ! Така, че =- новината за Украйна си е супер- ояе един пирон в ковчега на газпром/рф!

когато сняг забръска ще видят и 5-ти енергиен пакет

А радва ли те, че украинците са руснаци?

Някой умен да ми каже, след 20 години колко ще е потреблението на газ само от домакинствата, при положение , че за сега само 3 % ?! Интересно ми е и от къде ще се внася този газ? Тук бизнеса няма и да включвам, защото прогнозите на този етап са плаващи, докато газификацията на домакинствата в България не е спряла.

Абе разкарай се от тук с тоя газ бе говедо!! На вас руснаците само газта ви остана и се молите да го продавате като ку*ви!!! Баси жалките същества!! Позор!!

Прав си пич,по-важни са ни F-16 отколкото някаква си газ.Щъ ни топлят,щъ ни готвят,щъ ни ръчкат икономиката.Изобщо прогрес,просперитет и благоденствие ни чакат.Па са си и от правилните хора.

Голям майтап. Лавров се срещнал днеска с представители на европейския бизнес и обсъждали създаването на безмитна зона за търговия между Русия и ес. А в Украйна започва нов Майдан - десен сектор се чувствали нещо недооценени и последвали масови безредици и ранени. По западните средства за масова истерия няма нито дума как демокрацията ще смаже врага в Украйна или Хонконг, по-скоро темата е ''как да вкараме Турция в една тоалетна с ИДИЛ''. Няколко месеца и сякаш нищо не е било. Останаха само нашите безродници да циврят по форумите като бездомни помияри. Добре, но какво остава за семействата на хората, които платиха с живота си, докато мине американският едър капитал през земите им? Синът на Джо Байдън или Маккейн, или онази кобила, ще ги компенсират ли? Или в тези времена хората могат да разчитат само на Русия?

Десен сектор и Азов имаха марш през Киев следобед , сутринта други от организациите Братство и Свобода правиха малко проблеми. И това е!!

но вече имам чувството, че цнн е злото око на Саурон, където се вгледа и тежко му на тоя народ.

Сега очакваме Обама да направи същото с Американските Индианци в САЩ ! Да Признае и Обезщети Масовото Избиване на Милиони от тях ! И Присвояването и Ограбването на Целият им Континент !!! Правили са го допреди десетки години !!!

Един индианец влиза в магазина на евреин-бижутер на пето авеню и внимателно го разглежда. Евреина го попитал-харесва ли ти моят магазин. А индианеца отвърнал-а на теб харесва ли ти моята родина. Хев а найс ивнинг.

България няма алтернатива на Руския газ. Така също и Украйна, както и за ядрено гориво. За това Украйна води преговори след преговори, защото американците им излизат прекалено скъпо. Който иска и ние така да се унижаваме, го съветвам да си заминава на запад и най-вече САЩ иначе ще бъде изритан здравата.

КО РЕЧИ- ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМАЛА АЛТЕРНАТИВА НА РУСКИЯТ ГАЗ ЛИ? ИМА- АЗЕРСКИ ГАЗ- пукни се от яд и мъка, чужденецо-българофоб! ПРЕДВИДЕНИЯТ ГАЗОПРОВОД ОТ АЗЪРБАЙДЖАН Е ПРОЕКТИРАН СПЕЦИАЛНО С ТАКОВА ТРАСЕ, ЧЕ ДА ЗАОБИКАЛЯ РУСИЯТА ТИ И РАН:) А сега пий една чаша руски природен газ за отскок:)

magit@abv.bg

Хахаха ще си го гледаш само на проект :)))) Такива проекти може да намериш и в СУ то хахахаха

До 23.53. Грешиш много, ако сериозно смяташ, че азерският газ може да бъде алтернатива или конкуренция на руският. Той само се нарича азерски, защото се намира на територията на Азербейджан. Но значителна част от истинските собственици са руски и западни компании.

Две новини те слагат на точното ти място- в любимата ти рф-1. Строителството на новия 110-километров магистрален газопровод за ежегодна доставка на около 8 млрд. кубични метра газ от европейския пазар през Полша в Украйна може да струва на участниците в проекта около 245 млн. долара

magit@abv.bg

Хахахаха 110 километров хахахаха 8 млрд. кубични метра газ хахахаха

Много, ама мнооого си ограничен! Или глупав?

и 2ра новина- Украинската компания Нафтогаз заведе дело в Стокхолмския арбитражен съд с искане за преразглеждане на договора за транзит на руски газ от Газпром, предаде Интерфакс...В допълнение на това, украинската фирма иска привеждане на договора в съответствие с европейското законодателство и по-точно с Третия енергиен пакет на ЕС, приет през 2009 г., както и с вътрешното украинско законодателство.Нафтогаз смята още, че тарифната система за транзита трябва да се промени в съответствие с европейските стандарти. Компанията изисква и компенсация от Газпром за недостатъчното количество транспортиран газ.

Пълен провал по всички фронтове за кремълската хунта. Войната в Донбас - загубена. Икономиката на Русия - срината. Рублата - наполовина обезценена от преди Крим и никой не я заменя с основните валути. Зимата спазва календара и няма как да отмине бедните руснаци както всяка година. Западът е очарован от киевските ръководители и загубата на милиарди в тяхна подкрепа не ги притеснява. Новорусия така и не се появи на географските карти. Крим безвъзвратно отиде там, където му е мястото - в гробищата както и останалата Русия. Кримчани сериозно се замислиха за връщане към Украйна. И т.н., и т.н. ... Какво му остава на бай Путлер, освен да се примолва на САЩ и ЕС за някакви отсрочки и отстъпки.

хахахахаха, аре легай пи4

Днес пред радата какво се случи??

Сега пред радата няма нищо ,всичко е спокойно!!

пописахме . сега да прочетем . путин, какво име само , ПОДКРЕПИ ИДЕЯТА за РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОГРАМА за и тнт. ще я бъде . на куково лято !

Искам да съм зависим от Руски газ заплащан с чушки, а не ВЕИ тата на САЩ. С дупката на НЕК заради ВЕИ тата, да сме построили тръбата за ЮП или Белене. Сложете си соларки, но при следваща градушка да не гепите ток от кабела на АЕЦ а?

Ти какво искаш няма значение, Като искаш да си зависим от Русия , върви там бе будала?? Нас не ни занимавай с твоите глупости!!

magit@abv.bg

Напротив, ти заминавай за САЩ и си живей като работлива пчеличка цял живот. На България газа е под носа и САЩ не ме грее. Така, че не знам от името на кой българи говориш а? Тип дупедавци като пинокио и ББ ли? Или си от РБ? Тези боклуци са с най-промит мозък и платени.

Ако искате да сте истински независими станете като Швейцария . Сега когато искате независимост от Русия попадате в зависимост от САЩ и обратно когато искате да сте независими от САЩ попадате в зависимост от Русия. Проведете референдум за независимост и от САЩ и от Русия.

Спри се бе идиот, ти вместо да печелиш хора за каузата си, ги отвращаваш до безобразие, че и петниш руснаците, дето "защитаваш"! Спри се, иди си пий хапчетата и после пиши!

Абе че ти турим чушката, па после че ти насолим и оптиката.

15 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СА БИЛИ БЕПОРТИРАНИ ИЗ РУСИЯ, САМО И САМО ДА НЕ СЕ ПИШАТ ЗА БЪЛГАРИ! КОГА ЩЕ ГИ РЕАБИЛИТИРАШ ТЯХ? ИЛИ ТЕ Е СТРАХ ОТ ТАХ?

15 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ??? Как ги преброи ? По сто пъти всеки?

ЩЕ ЗНАЕШ КОЙ СА ТЕ!