Путин: Кризата в Украйна да послужи за урок и на Запада

Владимир Путин заяви, че кризата в Украйна трябва да послужи за урок на всички, и на Запада. Той призова за спиране на боевете заради нужна подготовка за зимата

Обратно в новината

Коментари - Путин: Кризата в Украйна да послужи за урок и на Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички Путинофили тука искам да кажа ,че в Украйна обикновените хора изпитват вече дива омраза към доскорошните си братя по кръв руснаците !И това само за няколко месеца го сътвори Путин и политиката му!Имам приятели украинци и това което постват във Фейсбук е само неистова омраза към Москва!Време е наистина този диктатор да си върви...

А сега ще ви напиша " Ди Дойче Вохеншау" от преди 75 - 76 години 1. Гордите германски войни водят война еврейско болшевишките орди 2. Еврейтор Шмидтке е унищожил 200 съветски танка. 3. Болшевиките вече плащат огромна цена 4. Германската армия изравни със земята източният фронт 5. Болшевиките най коварно, без да спазват всякакви правила, завзеха Минск 6. Вчера се простихме с геройте на Саксония 7. Рузвелт и Сталин се скараха! САЩ ще обяви война на руснаците! 8. Еврейско - болшевишките орде насилват мирното население 9. Немските учени разработиха чудо оръжие! Ще обърнем хода на войната! 10. На тотална война! Всички във народното опълчение. Да защитим татковината! Какъв PR. Какво чудо!

Новините четени в интернет само за ден 10:00 Русия нахлу в Украйна 11:00 Украинската армия унищожи полк десантчици и полк руски танкове 12:00 Руска моторизирана бригада се предаде на Гордата украинска армия 13:00 Още един боец с бой излезе от обкръжението при Мариупол 14:00 Батальона "Сало" попадна в обкръжение 15:00 Терористите свалиха украински СУ27 с ластик 16:00 Жестоко ще отмъстим за позорният парад в Донецк 17:00 Прес службата на МО на Украйна - Не е имало нахлуване на Руски войски 18:00 Нов исторически минимум на гривната спрямо $ 19:00 В най скоро време Украйна ще влезе в НАТО 20:00 В Украйна е ушит най-големият флаг на ЕС 21:00 Певицата Х осъжда Руската агресия в Украйна 22:00 Русия е заплашила Украйна неофициално с ЯО 23:00 МВФ съвсем скоро ще обсъди вторият транш 00:00 Националната гвардия е унищожила батальон на ГРУ 01:00 ЕС заплаши Русия с нови санкций. След седмица 02:00 НАТО: Русия ще плати скъпо за Украйна 03:00 Камерън - Ще унищожа икономиката на Русия 04:00 Украйна ще стане ядрена държава. Скоро. 05:00 Лвовска област се прости с падналите герой 06:00 Терористите започнаха обстрел на мирните квартали на Луганск и Донецк Може да продължим още: Вземете заглавие от българският нет, заглавие от която и да е телевизия. Сложете ги едно след друго и ще се получи какво? Зомботрон.

мише пишлев-->Казвал съм ти и пак повтарям: Я не си слагай пишлето там където мъжете си мерят х...ете...:)))

Назидателният тон на Путин и "съветите", които дава, поразително напомнят времената на СССР. Украйна е независима държава, а той си позволява да дава акъл на украинците как да постъпят. Това е пар екселанс намеса във вътрешните работи на суверенна държава, но явно Путин счита Украйна за част от Русия. Типично имперско мислене и говорене.

А американците не правят ли същото само че подплатено и с ракети???

не , американците изобщо не са империалисти .те мислят за демокрацията в Украна и за добруването на народа , ама докато плащат фашистите да избиват мирното население ...Ех тоя Путин значи , как може да го е грижа за милионното руско население в Украйна...не го е срам...

цената я плащаме ние, а Украйна е друго, както и украинците - те ще се оправят. Виж сърбите, бяха ги покрили с бомби, а те пак са по-добре от нас.Защото са работливи. А ние хем сме мързеливи, хем завистливи, а и най-важното най-умни. На нас ни дай да учим другите и да критикуваме.

а да се даде урок на другите. Та Путя си го казва в прав текст. Няма зцначение Крим, има значение други от бившия Съюз нерушими да не пожелае Европата, а недай Боже НАТО - шегувам се.

съгласен - не е до алчност а геополитика. обща граница с НАТО не е много много желателно като се има предвид последователната политика на НАТО и еднаквото отношение към местните проблеми на разни по интереси страни и това как трябва да се решават. Йезутското поведение си е държавна политика на САЩ, това е ясно та трябва по някакъв начин да се предпазват страните. За съжаление за сега никой не е успял...

не мога да разбера Русия има милиони квъдратни км площ пък къво иска още от украйна нямат насищане

иска в Украйна да е кенеф като при путлер да може да си прави каквото иска, защото в противен случай би подкопала собственото му царуване.

путлер вече и даскал взе да се прави - ще учи другите как да живеят. а матушка рус пак в кенеф се е превърнала.....

Не си ходил там, но поне не се излагай

ами виж какви прекрасни снимки публикува една рускиня във фейса profile.php?id=1686617069 после ми говори за това кой къде не е бил.

Типично за келеш КГБ-ец Путин пропусна, че Янукович внезапно промени посоката на политичческата платформа, с която беше избран. От ориентация към ЕС, за което беше избран, направи явно деклаиран отказ от ЕС и завой към пропадаща икономически Русия. Това е мошеничество, което е против основните правила на демокраьцията. Именно сновополагащото в европейските ценности са честност, чест. Оттам нататък са и реакциите на обществата, които са адекватни на нарушението, което си позволи Янукович и за това се кри из страната, подгонен от излъганите й граждани. Когато има голама лъжа, тогава има нарушаване на демократичния процес, с което се пропуква цялата демократична система от основите нагоре. Ако някой е прост и вижда преврат, аз виждам политически мошеник в лицето на Янукович, който не изпълни волята на избирателя, като подмени на 180 градуса политическата ориентация. Ето това той няма право според демократичните принципи и т. нареченият преврат е напълно основателно противодействие на пошлостта на този комунист. През мандата си не е избран да управлява като диктатор и безусловно, а да провежда политиките, с които е избран. Това комунист не може да го разбере. А то е демокрация. Превратът идва като следствие и не е точно преврат, а противодействие на нагла плитическата измама. Всичко оттам нататък е последствие. А келешът Путин забрави причината и се прави на улав. Пка казвам, че е типично нечестно и малоу,мно отношение, което адресира лъжа към простите и лековерни избиратели в Русия. Такъв не е полезен, а вреден лидер спекулант. Кърлеж в тялото на руската нация.

Просто видя "цената" на еврочленството и не посмя да подпише този "чек". Затова и му спретнаха въоръжен метеж, сложиха ВРЕМЕННО правителство, което вече е в оставка, но преди това подписа всичко, което му наредиха. Сега вече прилича на ДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОР, има някаква законова форма на грабежа и няма да има виновни. Само че Крим вече не говори хохолски, както и Донецк и Луганск, а украинците се натискат за руско гражданство и работни визи.

Дейвид Камерън заяви, че санкциите, въведени от Запада срещу Русия, ще нанесат непоправима вреда на руската икономика. Руските банки изпитват недостиг на капитал, а инвеститорите се изтеглят от страната, докато в същото време рублата и руската борса падат.

Злорадството не е довела никого до добро ( най-добре го усещаме ние ). Той да почака за референдума в Шотландия след 2 седмици, после да изгони Абрамович от Лондон и другите олигарси, арабските шейхове, диктаторите от Африка, ... като е толкова принципен. Но последното няма да стане, защото англичаните никога не са се интересуват от произхода на парите, а само от тяхното количество.

тоя помияр започнал да мисли за запада сталинчо страшно искам да видя черепът ти с дупка отпред на тъпото чело комунистическа гнида

Ти да не се предели като "запада"? Огледай се малко, виж какви хора виждаш по улиците, каква музика се слуша, какви сериали се гледат... Или вече си "избягал" ? какъв израз само: да "избягаш" от страна в ЕС в друга стана в ЕС . Носи си дрехите втора употреба, карай си колата втора употреба, жената... употреба внос от Запад, пий Кока Кола и зобай пуканки.

Пютлю явно е на ''бело'' - като че Обама открадна Крим и френски парашутисти бяха заловени в Украйна... Голям нагляр.....пфу!

Същественото е ,че на запад се оттнасят с нас като с проститутки,пеебаватни и хич не им пука.Че от време на време прелитат и тук да нини го...........Ако си спомняш Хилари,МкКейн,посещенията на по сланика при служебния премиер.Но ти си ХАН ПУТКО.

До всички, напишете в гугъла Макгахана писма от ада Ще прочетете какво пише един Американец, за нас Българите, За европейските ценности и ... Нещо променило ли се е от тогава? Ако след четенето на писмата от ада, можете да тролите и пишете небивалици - ТО ПИШЕТЕ! Ако смятате че дори и в наши дни могат да се разстрелват мирни хорица с гаубици, а Европата да се прави че не се е случвало, защото не го показваме, то моля. Ако смятате че може да се разстреля зял самолет с цел провокация то, моля пишете! Но първо прочетете за хората без сълзи. Този американец е майстор на перото!!!

Много добро изказване. На агресията на запада, на военните преврати осъществявани от тях по целия свят, трябва да се сложи край. И нещо повече, запада трябва да плати за безобразията които извърши спрямо народите на много страни по света.

Понеже явно справедливостта ти е хоби, искам да питам руснаците ще плащат ли за това, което са причинили? Защото аз имам претенции към тях, не към западняците. Или нямам право да съм на различно мнение от твоето? :))

имаш мокри сънища.

според червените шутирани омазани в кафяво,само те и техните глашатаи,като влечугото иван бакалов,куховейков от кръга геронтофилкови,макар и насрани,гьон суратите се изтъпанчват с омазаните гащи да философстват/хем посрано,хем голямо/казва народната поговорка и важи за беееееспето,слава богу останаха малко и все прости и тъпи като двете алчни сестри,на които кутльо кутев кютеков им лъскаше имиджа с лакеи от лидуей,сега пак са ги включили нещастниците и мислят,че това ще им помогне.но пасаран!

Всичко мога да проктя на Путин, но това че забранява гейпарадите и педофилията - никога!Та това са мои "иссконни" ценности!

Ама той не е ли двойка с Медведчето

Малко ?? и отговори в помощ на троловете 1? - Гледайте филма АВАТАР. Няколко пъти. Въпросът е имаш ли право да предадеш свойте, като минеш на страната на врага? Според филма ДА. Според мен НЕ. 2? - Гледайте филма ВЪЛКЪТ ОТ УОЛСТРИЙТ. ? тук е - Прав ли е Марти, така да осмее и представи действителноста в САЩ? 3? -Гледайте филмчето на Доньо Донев - УМНО СЕЛО ( Има го ю-тюбето ). Аз го пуснах на мой близък приятел Американец. Понеже ме попита какво мисля за Путин. След като го изгледа, онемя. Малко отговори Украински цар няма. Македонски също. В София има паметник на Цар освободител ( руски цар ) има и Руски паметник. Понеже не сме желаели да останем под "османско" управление, ние Българите сме вдигнали Априлското въстание. Възстанието е удавено в кръв. Питаите гуглето кой е Джануария Макгахан ( американец е ). Намерете "Писма от ада". Побликувано е Дейли Нюз. на англ. името е Januari Makgahan . След като прочита тези писма, Руският Император обявява война на Турция. 1877г. Сан Стефански мирен Договор. Независимост на България. Източна Румелия. Съединението. Кой са против България. Разни войни. Втората световна война. САЩ и Великобритания сриват с бомбардировки София. СССР е победител. Съюзници са му САЩ и Великобритания. Чъчил. Прекарва по 3 месеца на яхтата на Онасис. Безплатно. Вдовицата на Кенеди се жени за Онасис. Студена война. Рейгън и Татчър измамват Горбачов. 1989г. България. Демокрация. "Равен старт". СДС. Бомбардировки на Белград. Обесването на Садам. Убиването на Кадафи. Оранжеви революцийки. А да не забравя, имало е и проект "Манхатън" и две малки атомни бомбички. Четете тролчета. За да не сте като чукчата писател.

где се е чуло и видяло - в едно царство- 2 царя ?

1968 г. убит М.Л.Кинг, борил се против расовата сегрегация. Само допреди четиридесетина години.

Смях, всички агресори от света се изплашиха от Путин, санкции срещу Русия от 1 год.прилагат, а сега руските санкции ги стягат.!!!

относно белите роби в САЩ и че тя изпомпва интелектуалния ни потенциал. Но не упреквам нито едните, нито другите, щото ако не е единствено до хляба, то е и до условия на развитие .Но винаги съм бил против не само интелектуалното, но и против материалното ни донорство на Европа и САЩ. Живял съм и в Европа, а и в Щатите и знам колко струва там обучението в колеж.Та нашите на излизащите след висше обучение поне по 5-6-7 хил.долара трябва да ни връщат.Не желая с моите данъци да спонсорирам САЩ и Европа.

Преди година известна личност си поиграла и изчислила точно този тип спонсортво - 50 милиарда евро.Това сме похарчили за обучението на среднистите и висшистите които отидоха на запад.

Прави сте, но тука единствено ще се реши въпроса с прилично възнаграждение на нашия труд в България. Как искате да обучаваме вашите деца в Университетите в България и да получаваме заплати, които да не ни стигат дори за едно парно зимата в 60 кв. панелка. И ние имаме деца. Какво да направим с тези марионетни български правителства от всички партии до сега, които целенасочено държат заплащането на учени, лекари, професори и т.н. под жизнения минимум?! А работата, която вършим навсякъде по света е еднаква и се оценява по абсолютни еднакви критерии.

нещо не разбрах от тирадите ти.Уж и аз като теб, само че мойте роднини са българи, е, малко сме мешани - то кой ли не е минавал през нас. Но за чуждите езици не се давам - руски училищен, немски - по местоживеене и английски - щото без него няма накъде. Българският от рождение.Та тази дълга тирада е за това,че не разбраф какво каиш.

От най-крехка възраст съм във възторг от постиженията на Запада, които видях с очите си още по време на тоталитаризма. Живях там, учих езиците им, културата и привичките. Семейството ми днес половината са англичани. У дома се лее английски - мелодичен и приятен за ухото Но! Не мога да скъсам по никакъв начин с Русия. Тя не ми е направила нищо лошо. Ако е имало неприятни моменти, те са причинени от същите хора, които разрушиха и България. Същото е и при руснаците- и те си имат кривиците. Десните смесват понятия, лъжат безогледно, спекулират неефективно и посредственно. Оттук иде и злобата им към всичко руско и славянско. От това няма полза никой , дори и Запада.

Явно има заболяване - политиче- ска шизофрения тук и в станата ни Основното е Целта за по-добър живот на народа, а не политически лъжи, заблуди. Къде води политика Путин.кгб - при ръст 3,4% на БВП в бюжета за 2014г. сега се очаква ръст под 1%, Обама постига целта че "Скъпа ще е авантюрата на Путин", а за да стигнат САЩ с 1% ръст ще трябват 1000години, ако ги чакат. Всичко в името на ...???

Да стигнат дълговете на САЩ не е лесно, наистина ще им трябват 1000 години. Ти кажи колко е средния растеж на ЕС и на България? А Русия си взе Крим и има малко временни неудобства, само че народът е 90% ЗА това и твърдо си подкрепя лидера. Е, има Пуси Райът и 5-6% недоволни, както и НПО активисти, гейове, ... нормално. Това не променя фактите.

Абе то ив България 60% подкрепят БСП и ДПС ама пак протестирате.

Не си никакъв ИНЖ. , а си рабфак БКП , освен това не ти е ясно да произвеждаш Брутен Вътрешен Продукт 1000% по-голям за да го постигнеш това е 22% от световно- то производство ... Отвори очи, уши, ум и мисли... Има курсове, ако си упорит...

заглавието сочи /не съм чел статията/, че военният удар на Русия в Украйна /то той си е такъв/ да служи за урок на Запада.Внимавайте, ако не слушкате ще натисна копчето на черното куфарче.То човек от безпределна власт се побърква -спр.всички световни сатрапи.

няма какво да се позаинтересувам - живея в Холандия и знам, че едната му дъщеря е женена за холандец и живеят тук. А другата - тайна е. Почти държавна тайна е къде са дъщерите му и къде е заточена бившата му жена.То си е живо заточване. По стечение на обстоятелствата с точност зная за по-голямата.

сега се намесвам във вашия спор, не беше ли някакъв литературен персонаж, май някаква робиня, не Изаура, а друга, но може и да греша.

не двайсет пъти, няма да се уморя да пиша,че нашите социалисти, т.е. върхушката на БСП-БКП те и децата им все на Запад, а хвалят та се късат Русия. Няма логика. А между другото човек на средна възраст съм и няма нужда да пишеш с големи букви, засега виждам добре.

прощавай.Пишеш като стар изпечен социалист. Лично аз предпочитам печатното слово на хартиен носител.Така да говори, с такива долни епитети не съм очаквал от любител на Мейви.

Това,че Америка изпомпва чужди ресурси е верно, щото поотрепаха индианците, а и те бяха много по-изостанали даже и от белите роби. Това се отнася и за Австралия. Няма лошо.Лошото е че, както казваш роби, но по-добре живеят от нас и други европейски страни.Всичко натам се е насочило.Не бих казала роби - това са лекари, икномисти, компютърни специалисти, но има и цигани - те винаги се ориентират бързо.

Лекари, икономисти... ако работят в БГ или другаде (извън Запада) и вземат по 200-300$ заплати са си роби. Не знаеш ли, че в Египет, Рим и т.н. е имало учени роби - може да е 10 пъти по-интелигентен от господаря си, но е роб. Роб в по-широк разговорен смисъл значи да си под средната класа и да имаш такива доходи, че едвам да си покриваш разходите - т.е. обречен си на безизходица. Като отидеш на Запад оправяш себе си поединично, но това пак е изпомпване - колониалистът дърпа способните хора и то след като са расли и учили за чужда сметка.

ще погледна в гугъл. Не знам как използваш името си като мъжко или женско - не е важно. Важното е,че се правиш,че не знаеш кои са трафикантите на женска пълт.Поне за българките са българи, които ги пази пхрокуратурата.

"На 30 декември 1862 г., Линкълн подписва Прокламацията за освобождение на робите."

Радвам им се на тези, които ми цъкат минуси, щом заговоря че не само цялата ни интелигентна младеж бяга на Запад, а и двете дъщери на Путя живеят там, дори синът на Хрушчов и че ние караме макар и трошки капиталистически коли,.Никой не ме оборва, а цъкат минуси, щото е по-лесно.

ТИ СИГОРНО ОСВЕТ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ 20 ПЪТИ ДРУГО НЕ ТИ ИДВА НА УМ !!! ПРАВИШ ИМ РЕКЛАМА !!! БИХ ТЕ ПОМОЛИЛ НЕПИШИ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ !!! НА ММЕН МНОГО ИЗНЕДА ТОВА !!АЗ ДЕН ИНОЩ НЕ СПЯ И МИСЛЯ КЪДЕ СА БЪЩЕРИТЕ НА ПУТИН !??? ТОИ СЪВСЕМ НЕ МИСЛИ ЗА ТЯХ !!! А ТОЯ ХРУШЧОВ ТОИ РУСНАК ЛИЕ ИЛИ ОТ ХУБАВАТА УКРАИНСКА НАЦИЯ !!!

Престани да лъжеш като циганин. Пониформирай се къде живеят дъщерите на Путин и тогава дращи и повтаряй като папзгал

съгласен напълно с теб. Искаш да кажеш,че в Русия, да не говоря за нас - смешно е - верно идват бежанци африканци, но и те не искат да останат тук, представяш ли сме къде сме ние, след като и африканците бягат от нас.Та казваш,че в Русия си има достатъчно роби и не се нуждае от повече.

И какво значени има за теб, народността на некакви трафиканти? Може и да са български, албански, патагонски и прочие. Същественото и значимото ти убягва, хане.

давай го по-спокойно, недей употребява пошли епитети и така разбрах,че си комуняга, когато заговори за шестаци. Бил съм невръстен, когато е имало шестаци но сигурно,че и сега има - у нас комунизмът е в действие, или социализмът - защото сме сицалисти.Става дума за обезглавеният журналист, което потресе целия свят - не показаха акта,щото не е хуманно, но е факт. А всички видяха военнопрелиците гонени по плаца на манифистация комунистическа някаква.Това е нов опит да се подобри световния рекорд по незачитане на всякакви приети норми и от тях самите, пошлост и наглост.

"..Това обезглавяването не беше такъв голям позор..." Как да е спокоен човек след такова изречение, като горепосоченото, м? Нима след като зловещото деяние е цензурирано, това не значи, че не се случило. А, за позорът. Да, позорно е укропското офицерство да краде парите за АТО. Да, позорно е младежи да бъдат насилствено мобилизирани и "доставяни" на бойното поле по джапаки. Да, позорно е, когато изправяш брат срещу брата си. и да, не е никак позорно една майка да ошамароса и нарита военопленник на годините на загиналия и син. И, да позорно е да бъдеш използван за "пушечно месо".

Да урок я, къде е Калининград къде е Каталуния - пет букви разлика. За нула време, ще направят Ново-каталуния.

Преди 3-4 дена познат се върна от Кипър. Руския флот е там и военните си почиват. Руски са банките, магазините, хотелите, заведенията. Гърците са от доволни по доволни. Въпреки ,че ЕС се опита да създаде изкуствено финансова криза в Кипър руснаците наляха достатъчно средства да елеминират заплахата от Запада срещу Кипър.

каквото и да значи името ти, но ми намирисва на западняшко. Пак питам, защо всичко бяга на Запад, та дори и двете единствени дъщери на Путя, да не говорим за сина на Хрушчов в САЩ, вече говори само английски.Цели семестри завършващи медицина и те на Запад.А ти каква кола караш, какъв телевизор гледаш, да не тговорим за цялата бяла техника.Всички комуняги и децата им - все на Запад.Няма по-нагли от вас.

Прав си моето момче, но не схващаш ли, че Западът все още е колониалист. Това значи, че не може да съществува самостоятелно без да изпомпва чужди ресурси. Разбираш ли го? Няма как цялата Земя да стане "Запад". Трябват 3-4 милиарда полу роби каквито са в Азия и Африка. Естествено робите искат да избягат и да живеят като робовладелци.

Прочети в Гуглето, коя е Мейви, после ще си пишем. Бягат, ми като им харесва да работят като впрегатни животни да бягат, бе. Снощи гледах един филм (случйно попаднах на него, разказващ за едно украинско момиче на 14 години в Лондон. Бяга от Русия за да намери по-добър живот. В страната на демокрацията попада на трафиканти на "женска плът", изнасилват я, унижават я и накрая тя се самоубива, не можей ги да понесе позора.

Престани да лъжеш като циганин. Пониформирай се къде живеят дъщерите на Путин и тогава дращи и повтаряй като папaгал

и малкото симпания, може би добронамереност, останала от исторически събития, Путин разруши, като видях украински военнопленеци да блъскат и влачат насила на манифестация за победите на руснаците в Изтомна Украйна.Че има междунаридни закони за военноплениците, това не важи за комунягите и Путя. Те задминаха с това си действие и Хитлеристите.Целия свят се поткресе.Това обезглавяването не беше такъв голям позор.

А, бе 007 или шестак си некакъв, ти обезглавен човек виждал си, бе отрепко? Баси, даже и екзекуторите са по-милостиви и от теб, бе прошльо.

Ценносното на Западна Европа е, че няма нищо ценно. Западна Европа унищожи конкуренцията в страните - членки. Западна Европа унищожи военния отрасъл в страните членки В Западана Европа, Хомо -то е върхът, Хетеро-то е вехто. В Западна Европа властва госпожа Корупция В Западна Европа, страните -членки са трета категория роби и някой и друг домашен слугинаж. В Западна Европа умния не почита, простия на лидерски пиедестал издига.

явно не си любителка на черния хайвер, и сигурно предпочиташ кафето, щом си още тук.

Има нещо такова.

Мъка Гледайте пленен доброволец от батальон Донбас, как разказва, че майка му е загинала в Луганск в следствие на бомбардировките осъществявани там. Разбитые мотороловцами и взятые в плен укры "раскаялись"

не може да се отрече. Само защото СССР - пардон вече не е съюз нерушими - разруши се. И слава Богу и никой от бившите съюзници не плаче за него, а Путя само чрез оръжие и убийства постига всичко.Та като имат много източници на енергия - както и тези в ислямските републики рекетират. Това е позор. А иначе - имат ли нобелови медалистиДали са открили едно лекарство за неизличими болести.Ама размахват юмруци.До там сме го докарали, след като всеки луд може да натисне копчето.

ПРИТЕСНИТЕЛНО Е КАКВО ЩЕ ЯДАТ РУСНАЦИТЕ ПУШКИ ЛИ ТАНКОВЕ ?

Черен хляб с хайвер и чай. И зелева супа - шчи.

България е нелигитимен член и на НАТО и на ЕС. Никой не се е допитвал до народа ни. Хоп - станахме член на НАТО и хамериканските бази цъфнаха у нас. Останахме без армия, нарязахме ракетите, подарихме танковете, ликвидирахме военната индустрия. Хоп - член сме на ЕС и налагаме самкции на Русия. От които ние си патим. Някой попита ли гражданите на най-бедната страна, която става още по-бедна. А Бареков стана евродепутат ...

Съгласно бг. закони, България е НАПЪЛНО ЗАКОНЕН ЧЛЕН НА НАТО И ЕС. Който не вярва- да отиде в която и да е адвокатска кантора и да попита колегите дали моето твърдение е истина или лъжа.

ПИПО

Законен да, но не и пълноправен. Западните държави правят закони против емиграцията именно заради България и Румъния. Има двойни стандарти от които най потърпевши сме ние. И аз съм за ЕС, но като равен с равен, не само на думи.

На изборите гласуваш за дадена политика. Не е нужно да те питат за всичко. Българите гласуваха със ЗА за НАТО и ЕС

Нямаше референдум защото имаше национален консенсус по въпроса. А него го имаше, защото ни убедиха, че ще бъдем равноправен член, с точно толкова права в НАТО, колкото САЩ, и точно толкова права в ЕС, колкото Германия. Да ама не е така. Слушаме и безропотно изпълняваме повелите. Ако ни бяха казали, че ще станем субект на империя, която ще ни защитава (прословутия чл. 5), и ще ни храни (великите еврофондове), в замяна на пълен отказ от суверенитет и право на собствено мнение, съмнявам се че щеше да има такъв консенсус. В НАТО и ЕС да, но не по този безгласен начин.

Hякои ден и щатите ще се разкъсат на малки държавици, кои ли тогава ще ходи да ги умиротворява?

ПУТИНАРИЯ - държава в източна Украйна ЧЕЧНЯ - държава в южна русия дали ще му хараса на вовка !?