Партиите на Порошенко и Кличко се обединиха

Партията на украинския президент Петро Порошенко и формацията на кмета на Киев Виталий Кличко се сляха. За лидер на новата партия бе избран Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Партиите на Порошенко и Кличко се обединиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Украйна купува 80% от необходимия й газ от Европейския съюз, поради което зависимостта от Газпром значително е намаляла" А ЕС откъде купуса газ? Германия откъде го взема? Това дали,че го вземат от Газпром директно или от Германия за Газпром е все едно. А глупостите за мизерстващите руснаци ,са си глупости. Вижте първо себе си. Все пак има хора ходили и работили там и знаят каке. Не всичко са лъжите на Сорос.

Игор Коломойский е откраднал 1,8 милиарда долара от кредита на МВФ към Украйна, от 2014 година, и е офейкал в Щатите. Те на това му казват демокрация по украински.

С кого ли ще се слива Путин? Днес изтекоха две интересни неща. Рейтинъгт на Путин започнал да пада, тоест, във руската война между хладилника и телевизора, хладилника започва да взима надмощието което заслужава. Втората е, че правителството взело, че публикувало отчет за изплатените помощи на загинали и осакатени руски граждани във войната в Украйна и те се оказаха хиляди. Това прави на пух и прах тезата за ненамесата на Русия в украинските събития, на колониалните роби и комуноиди. Показва също, че украинците въвлечени насила в тази отечествена за тях война, здраво пердашат наркотизираната и алкохолизирана, обезверена руска армия.

около 2,000 унищожени кадрови руски войници и офицери и около 3,200 осакатени в руско-Украинската война в Донбас За всеки руски труп Путен дава 2 милиона рубли. като 1/3 отиват за нормален подкуп за местния чиновник

И взели, та засекретили със закон, военните си загуби във мирно време?????!!!!????

Мануел

Пишеш като изперкал алкохолик. Ей богу дори и лъжите ти са напълно нескопусни. Вместо позитивизъм ти си толкова негативен, че и непредубедения читател е сигурен, че това което си написал е напълно неадекватно. Сещам се за оня списък дето Путин ще награждава най добре проявилите се пропагандатор на идеите на руснаците и че ти си на челно място. Орден те чака за седми ноември. Това е висока чест трябва да почерпиш

Много скоро никой няма да се интересува какво става в украйна. Това което се задава от югоизток е огромен проблем.

Не е варно, аз ще поддържам огъня, докато Ислямска държава не нападне Раша. И без това в Раша 30% са мюсюлмани. Е тогава вече няма да ми пука за Украйна, ще ми е интересно кой кого

само. ти виж в ФАЩ колко са ... там не ми се мисли като идат, а то ще е скоро. Но честно, не ми пука за говедарите!

Мануел

Не пиши като си махмурлия от снощи. Две изречения на кръст не можеш смислени да да правиш. В едно изречение си направил три грешки

Дърти п........... са тези и укропите които гласуват за тях !!!!!!!!

Яааа! Порошенко и Кличко сляха тела.

...

Защо почват да ми запреличват на нас?! :)) Цепене, цепене на партии и партийки и след това като виждат че сами не могат да се преборят почват да се обединяват!!! Преди 2 години бяха с по- висок стандарт на живот от нас, сега пропаднаха- въпроса е ще ни минат ли отново и ще си останем ли сами на дъното?!?!

айде и те си имат вече техния Бойко.... Явно сценарият мутра-премиер работи, щом го прилагат и там.

Интересно значи Украйна може, а България не може: Киев трябва да нагнети почти 5 млрд. куб. метра газ в хранилищата си, за да гарантира доставките за Европа Украйна купува 80% от необходимия й газ от Европейския съюз, поради което зависимостта от Газпром значително е намаляла. Това заяви днес в отчет пред правителството министърът на енергетиката и минната промишленост Володимир Демчишин, цитиран от ТАСС. До началото на отоплителния сезон Украйна трябва да зареди в подземните си газови хранилища (ПГХ) не по-малко от 19 милиарда кубични метра газ, за да се гарантира непрекъснат транзит за Европа, допълва БТА.

Купува защото руснаците не дават вече без пари, а и защо не казват на каква цена?!?!

Един урок по история! Индоевропейците - който и да ги напада, който и да ги тъпче, те винаги и всякога побеждават - накрая!!!! Затова цял свят говори Индо-европейски езици и индианците в Южна Америка - испански и индийците - Хинди и финоугрите в Московския хаганат Старобългарски диалект и дори китайци, японци и араби учат Английски!!!! Така че който напада Европа рано или късно кръв повръща :D

Дребната подробност е,че последните столетия,все ЕвропаТА напада и на края,тя повръща кръв,разбираш ли....:):)))))))))

Както казах това е резултат от 1. Арабската експанзия и 2. Османската експанзия. А вий завистливите визатнийци :) просто само завиждате на Западните индо-европейци!

Ей, мангали азиатци прости дето - пълен форума с турци и араби - явно!!!

ЗАДРУЖНО ЩЕ ДЕЛЯТ ЕДНА КИЛИЯ!!!

От г..за ми шум се вдига от стария бобец ще да е аз съм много висша лига всеки може да ме е..е Мама ме пои с мляко лично бика аз доя много гъсто е и яко а и става и за боя Русите ги недолюбвам `щото често ме трошат на морето ги нападам ама яко ме тресат Западът е земен рай `щот`тъй,е-затова там ми дават сп..рмов пай лапам цялата тава Путин е ЖуЖе диктатор и го "мразя" до края всъщност вместо с вибратор искам с неговия да играя Мръсните мужикистанци да не пишат в новините освен ако са в кеф за танци да ми галят тлъстините тук приключвам за да лягам `щото идват западняци няма к`во друго да лапам те изглеждат готинЯЦИ............

Ей,кой п..дал пише такива работи от името на Щерев бе а?? Айде да не се вбеся тука,че.... Ще мисли човекът пак,че съм аз!! Не бЕх аз батка,не бЕх аз,нЕкой п..дал "мужикистанец" е!! П.П. Ама като гледам,като от теб е написано бе!!Много ти отива...:):)))))))

Не паднал, а истински талант! Паднала е само Визатийската империя!

Добро е и е забавно...не се ядосвам а се забавлявам..ха..ха имаш (+) от мен та да ти платят в копейки..ха..ха

Стсни ръка,...или нокаут...избора е твои;(

ти какво си мислиш, с твойте пършиви куплетчета? хайде да те видим! Част 1-ва Май френд, приятелю американец, Пише ти писмо един балканец, Родината ми казва се България, Според Холивуд намира се до Трансилвания. От малък още те познах, Какъв си ти добре разбрах- Когато бях дете, в България за кратко, С бомбардировач посети ни твоят татко. Като с ръка прожектори опипваха небето И ужас леден стискаше сърцето. Уплашен аз притисках се до мама, В мазето с нея криехме се двама. Татко на покрива стоеше, Юмрук размахал- нещо крещеше, И в миг със вой за кръв човешка, В къщата ни падна бомба тежка. Баба, татко, леля Сия, Вуйчо, дядо, чичо ми Илия, Никой повече не ги видя, Такава беше тяхната съдба. Кога порастнах, скри се ти зад океана, От там далеч отправяше закани, Но тогаз на моята страна, Приятел верен беше и Москва. Руснаците бяха ни братушки, Нефт и газ купувахме със чушки. Родино мила... пееха гласове войнишки, На внуците оставяхме спестовни книжки.

Част 2-ра За компот от сини сливи, Руски получавахме машини, И самолети във небето, Летяха с трикольори на крилете. Уран, стомана, руди редки, Получавахме по цели петилетки, Със завист гледаше европа цяла- Имахме и атомна централа. Спортисти наши със медали, Се завръщаха от пълни зали, И по физика световните олимпиади, Печелеха ги български отряди! Но после българската нация, Сполетя я твойта демокрация, И управляват я пасмина гниди, Продажници соросоиди. На своите Освободители, Викат вече покорители, И славянски, руски братя, Примати те наричат, от тайгата! И лъжат, мажат, все измислят, Историята ни пренаписват, Във нея турците присъстват, А Ботев, Левски- те отсъстват. Със твоя помощ много напредна Нашата родина бедна Всичко е сега при нас наред- Останали сме милиона пет! Купуваме Маришкият ти ток, За тебе спряхме Южният поток. Земята си напълнихме със твои бази, турчинът небето ни ще пази. Набиваме във нато крак, Дългът простихме на Ирак, За стари ф16-ки заем взехме, Много бежанци приехме. Основахме гей-конкурси, Слушаме и новини на турски, И напълниха се целите Балкани, Със чалми и талибани! Но идва вече време май, Дружно да ти пожелаем бай Обирай се от нашата България, И върви си ако щеш в Сомалия!

Този е кмет на Киев, а брат му натупа кобрата!

Тоя освен че преби от бой Кобрата, друго свястно не е правил наскоро.

Край Москва шум се вдига, лъскат голи ру. газове, ето Обама пристига, воеводите зове: Съберете се, рейнджъри , храбри орляци безброй; много войски и народи паднаха под ножа мой. Скоро гърда Русия ще да бъде в нашта власт, стягайте се смело вие, на пристъп щъ водя вас! В Кремълските палати разтрепера се Путан, прати дарове богати в Вашингтонския стан. Не щъ дарове, ни злато! гордо викна Обама, мойто царство е богато, златен е и моят трон. Сам Путан да се представи, нека той да проси мир! Нека поклон ми направи, па видя-щем по-подир. Мъчно, срамно на Путин; но какво да чини той? Веч войска му не остана, нито сърце зарад бой.

Като не го можеш едно нещо поне не се мъчи. Това е тотална излагация

Соросоидната мисъл достига нови висоти ...

Порното и Кличкото се съвокуплили!

Тия двамата ,дали знаят че след 2 години ,ще ги замеря народа,... с камъни и дРъвие?

Не просто ще ти обесят на Майдана заедно с Яйценюк и Турчинов Докъде може да стигне човешкото падение

държава, страдащ народ. Явно бабата яко е насмела Перушенко. Само, че с двата процента на боксьорчето, които като се е отцепил ще са нула нещо няма да им излезе сметката. Явно по-важното е да удържат Киев, защото крайните фашаги на практика не признават управлението на това човеченце и като нищо са го наритали. Как ли ще реагира Яйцето е доста интресно.

БАОСТАН в Украински вариант-всичко в името на ЛАПАЧКАТА.

хохолска им работа - каквото и да правят тия държавата ще хлопне кепенците

Това кога беше като беше в СССР в школата на КГБ то ли

и за чифт маратонки Ромика, чудеса правеха, и български сапун "Зелена ябълка" имаше тогава, много го харесваха

Ееех, Асенчооо! Без сефте ще си умреш, едно време рускините като чуеха българин и гащичките им падаха, а като разкажеха след това на приятелките, опашка ставаше, по 3 на денонощие съм ги ..., а като го правиш качествено (като мен) ще те пои ще те храни, само да не те изпусне

Така аз едно време, като работех в ДС много обичах да ме пратят на Златни пясъци, по цели нощи сме прекарвали с такива готини руски чета.

говоря за сесерето, тук все пак пускаха по-правилно ориентираните, пък и се страхуваха, там беше рая за ... (душата)

И аз го правя но с руски момчета...като ми се изредят и разхлабителни не ползвам цял месец...Изтърсвам товара като руски Камаз.

от украина на порошенко идват новини за които ти идва и да се смееш и да плачеш...

Според заклинанията на путенистите Порошенко още миналата година трябваше да висне на бесилото. И какво стана: Украйна спря руския блиц-криг и стабилно се променя. Русия.... Русия търси дъното

Даже Путин лично(показваха по руските медии) слезе да го изучи става ли за анексиране..ха..ха

Ще ще не му остана много време и лично украинците ще си го обесят заедно с Турчинов и Яйценюк

На Порошенко атентат не са правили,ама на джуджето цели 5 пъти.Ха дано да успеят 6-ия..ха..ха

Сега Путлер не само ще клекне ,но и ще почне да а ка..ха..ха

Иска ти се глупако,но сам си на ясно , че това няма да стане. Ще клекнат Кличко и Потрошенко защото фалираха Украйна. Жалко за държавата и рано или късно ще ги бесят на Майдана самите украинци

Появи се и тоалетната хартия за Путлер..ха..ха

Пути и руския народ ли имаш в предвид..ха.ха Затова джуджето от страх забрани протести близо до кремъл.. Но никой диктатор не е избягал от съдбата си..ха..ха

Да,вярно!! Ще почне да а ка..ха..ха.. ще а ка..ха..ха...Уууууааааахахахахаааааа!! Ще...Уааааахахахаааааа...а ка..ха..ха....ааааааахахахаааааааа!!! Колко вдъхновяващ коментар....... Вие,тореадор ли сте Господин Асенчо,или астронаФФФФФт?

Щерев нека и другите да научат какво правихте с рускините като руснаците се напиеха , а рускините ставаха весели и много дашни.

те по принцип са си дашни, ами ставаха още по-дашни

Асанчо, на колко водки си моето момче?!?

Щерев я изкоментирай ти как беше в Съветския съюз като те пратиха в школата на КГБ. Една вечер като беше много пиян с такова умиление говореше за порядките там Помниш ли

Кви са тия гимнастики? На времето беше доста по-просто. Просто..... питаха Путин :)

Надушиха се двамата идиоти.... Жалко за Украйна, жалко....

Партията на украинския президент Петро Порошенко и формацията на кмета на Киев Виталий Кличко се сляха в хунта от национал-фашисти и бандеровци. Обикновен фашизъм

Обикновен русофил си ти.

рашизма/путинизма е по-опасен и от фашизма/сталинизма, руснаците го пишат

Мануел

Не крии Щерев- кажи колко пияни рускини опъна тогава. Всичко е записано. Това е писано от тебе. А сега разкажи как реши да станеш демократ също като Близнашки и за какви жълти стотинки се продаде. Най страшни са ренегатите като тебе. Малка пенсия ли ти дадоха - Ти сам написа че 920 лева е тя. Пенсия мечта за много български пенсионери.

дните на путлер са преброени

според разузнаването, готвят му пуч

Все едно гледам И.Костов и М.Димитров,....същата сага.

Сега Путкин се насра от страх

Че,откога го назначиха за капитан на Доналд Кук тоя Путин... Мистерия....... За разлика от умственото ти състояние...:):))))))

Знаеш ли такива идиоти като тебе са именно полезни на Путин. С лъжите и тъпите си писания такива като тебе накараха такива като мене да се отвратят от псевдодемокрацията , която се мъчите д апроповядвате.

За допинг пак ли са освободени?

Излишен ход на едни компрометирани политици.Много по -интересно е колко е електоралната подкрепа за Опозиционния блок.Ще се радвам на информация по въпроса..

Ще има да чакаме... Т'ва е най-секретната тайна в 'крайна...!!! :::)))

Тези сливания и преливания са ни мно-ого ясни. Така по-лесно и успешно се заблуждават будалите.

че той потрошенкото бил голямо джудже бе , вижте го на снимката