”Уолстрийт джърнъл”: Путин е взел на мушка България

Руската офанзива срещу Украйна през последната година даде ясно да се разбере, че Владимир Путин се стреми да възстанови колкото може бившия Съветски съюз.

Обратно в новината

Коментари - ”Уолстрийт джърнъл”: Путин е взел на мушка България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Игнорирайки всички други простотии написани в тази статия бих казал на автора само едно: НЕ БЪЛГАРИТЕ ,"СЪЩО ПИШАТ НА КИРИЛИЦА",А РУСНАЦИТЕ СЪЩО КАТО НАС ПИШАТ НА КИРИЛИЦА,ЗАЩОТО СА Я ПОЛУЧИЛИ ОТ НАС!!! Странно,смешно и гадно ми става, защото освен от подобни безпросветни маймуни като американците,и грандомански антихристи като другаря Путин, подобно незнание има често и при нашите млади хора! А това вече наистина е отчайващо!!!!

Май Запада започва да проглежда, но БГ Олигарсите вече имат мнооого Милиарди и руска подкрепа...

Путин, а вижте нашият --- Плевнелиев. Самовлюбен в себе си. По добре да се прекръсти в някоя църква, отколкото да демонстрира силата си в публичното пространство.

Блатото , в което Путин натика Россия е най-сигурния гарант за националната ни независимост... Да е жив и здрав още дълги години Вовата !

Путин водел война да дискредитира прозападните лидери в България и западните идеи. Дрън, дрън. Четиридесет и пет години мощната съветска империя и тоталитарната власт не можаха да дискредитират прозападните идеи. Проблемът не е в Путин, а в българските т.н. лидери, които са престъпни мутри бивши милиционери и/или/ деца на милиционери. Национални предатели със скромни умствени възможности, конформисти с характер на проститутки. Нито Путин, нито Обама и еврогейовете и да се наакат не може да променят мнението на истинските българи.

Мисля , че е точно обратното . Защото до сега не е имало руски танкове , и руски депутати не нареждат на нашето правителство или министри кави извращения да правят с народа си ,както се даржат американските сенатори или европйските посланици.Пример ; гей парада ,хе, хе хе

Путьо е взел цяла Европа на мушка, ама няма да стане! Тук вече е НАТО! Прощай Вовка!

Уха. И Чък Норис да не забравиш. Ще ги разнесе като куцо пиле домат. И накрая ще убие боса и ще спаси света от лошите /руснаци разбира се/.

беше Рим,а след него Османската Империя,после СССР............сега е НАТО а пък утре нещо друго

Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский И също цитат от Захари Стоянов: Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. и Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

първо чети и учи, па после пиши! казак - козяк - ... етимологиета идва от хазар. погледни им униформите, дъговидните (тип ятаган) саби, и ако имаш с какво --- можеш да разбереш, че Левски е говорел, че не срещу руснаците, а срещу кръвните братя на Сюлейман паша" Казакът кого е щял да коли - брат си Сюлейман (на хазарски Соломон) или неверника Стоян? (хазарите - потрошенко, яйцето и др.) и до ден днешен избиват когото им падне (украйна е многонационална держава унаследена от ссср)

ти нормален ли си бе? Кажи кво сме изградили 500 години под турско робство и какво 50 години под руско? Мозъчен донор търсиш ли? И кого е чакал Левски, американите ли?

Ако условията са тези при които бяхме, с изключение на свободното придвижване по света....... Тогава мога да кажа само едно: "ДОБРЕ ДОШЛИ БРАТЯ РУСИ"

Такива като теб, Дякона ги е заплювал в лицето...

А ако беше по-отдавна, щеше да си част от сервиза на хан Крум.

Искаме или не,но е факт че българската индустрия е създадена с решаващата помощ на бившия СССР - АЕЦ,,Козлодуй,, , ,,Нефтохим,,Бургас , множество машиностроителни,химически и др.предприятия. Туполев,който бе председател на българо-съветското дружество внедри първо в България легендарният ТУ-154,като Русия ни го продаваше за 600 хил.рубли при пазарна цена около 20 млн.долара. Нямам нищо против американците,но защо като са толкова загрижени за нас не се опитат да ни окажат подобна икономическа помощ,ами само имитират подкрепа??? Авторът на статията прави манипулативни изводи. Един съвет към него - да направи разследване за руската мафия в САЩ, от която ФБР и полицията са се видяли в чудо и нищо не могат да направят.Самите САЩ са застрашени от Русия, в големите американски градове има огромни колонии от руснаци и руски квартали.

Ти имаш ли представа какви фабрики и заводи е имала България преди 9 септември 1944 година ,че говориш глупости тука!Да не говорим каква селскостопанска продукция е имала!Решаващата помощ ха ха ха ,каква помощ кви пет лева???

Нефтохим е глупост, ТАБСО и Балкан и всичко е глупост. Точно ти сравняваш коня и кокошката.

Хамериканци смотани, не ме плашите с тия ви простотии. Гледайте вас да не вземе на мушка... Яд ви е, че Българите сме признателни към руския народ, а към вас ??? Къде ни е облекчения визов режим ??? Боклуци ...

за какво ти е виза за САЩ , ходи си в русията . Брей наглец хем плюе америка хем иска виза . Мърлю нещастен.

е ти хем ги лижиж американците хем не ходиш в демократизирана либия, като ти харесва толкова какво правят американците, отиди в афганистан, ирак, либия, колумбия, никарагуа, пък в крайна сметка отиди в сащ, поне след това спокоино може да се наесеш в столипинов или факултета и ще се чустваш , като в манхатн, то който иска американската мечта спокоино може да си е реализиара в факултета, само че в Ню Йорк е живеят 18 милиона

Данс трябва да се заеме с руската агентура ,а не да спи.НАТО трябва да има постоянни бази в България с достатъчно жива сила и техника.Всеки руснак със съмнения за действия против българия отнемане на визата и имуществото ако има такова.

Всички които са против това мъж да чука мъж да се третират , като руснаци

NIKI NIKOLOV

Гей парада започна от гейския паметник ,защото Ленин е бил гей и умрял от сифилис.

Неумел опит за американска пропаганда ! Не искам нито шистов газ,нито американско ,нито руско влияние! Тази явна пропаганда на американската мечта ,може да заблуди само наивни и немислещи хора ! Толкова нелепа публикация отдавна не бях чел ! Неправителствени организации харчещи милиони ??? Моля ? Кьорфишеци в очите на непросветените ! Тези т.нар. Неправителствени организации са с единствена цел да пропагандират ,да окупират ,да владеят и получават още по- голяма печалба и да прокарват пъклените планове на стоящите зад гърба на подобни организации интереси и големи банки !!!! Чудно ми е защо ще харчат милиони в България,а не ги харчат в собствената си страна където има и бедност и безработица.

Четох, но не разбрах какво иска да каже автора.

параноята яко ги тресе... ама българина си гледа туризма и градинката и не чака туристи от Аляска

Защо под статията или в началото не пише платен репортаж! ....авторът е съпредседател на фондацията "Америка за България"....

Много, ама много слаба американска пропаганда! Придворното им кученце Поплювко бил джафнал нещо, а американската правителствена корпорация америка за българия щяла да се "бори" за свободата на медиите в България, докато не станат всички американска собственост...

Махнете го тоя боклук Плевнелиев, че само ви излага пред света с простотията и неадекватността си.

България е като пакостливо и непослушно дете намерило си за приятели хулигани и наркомани (САЩ), което загрижения родител (Русия) се чуди как да го вкара в правия път!!!

Русия в лицето на Путин да си вкарава в правия път чеченците, че както е видно ИД и там доста добре се заселва, а на Путин в скоро време, ще му се наложи да си маже на хляб петрола и газта, защото друго не му и остана.

Първо си в грешка относно кой е родителя и кой е детето. Но за другото си прав, само че по отношение на инфантилното себе си. България е принудена чрез изнудване - първо да е съюзник на СССР, днес - на Policeman1. Не е в наш интерес да залитаме нито по едните, нито по другите, а като Швейцарците да си гледаме както трябва работата, да режем чуждите носове, дето се опитват да се бъркат в нея и да защитаваме СВОИТЕ интереси, а не на всички останали освен нас. Защо преди време протестираха родителите във Варна? Защото се оказа, че в учебника по история на децата им пише, че на наша територия били живели всякакви племена, но не и българи. И това е само ЕДИН пример. А коментари на тролове като тебе и опонентите ти са част от останалите.

100% поръчкова и лъжлива статия. Статията 1 към едно вика на черното бяло и на бялото - черно!

А не могат ли всичките те да вървят на майната си? БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ ДА КЛОНИМ КЪМ БЪЛГАРИЯ! НЕ КЪМ САЩ, НЕ КЪМ ЕС, НЕ КЪМ РУСИЯ, НЕ КЪМ КИТАЙ, НЕ КЪМ АЛФА-КЕНТАВЪР, НЕ КЪМ НЯКОЙ КВАЗАР! Казаха ни го и излезе истина: най-голяма полза имаме да бъдем неутрални и да не изпадаме в крайности. Не послушахме и сега още си сърбаме попарата, а и не се сещаме защо продължават да ни се случват беди. Умното агне от две майки бозае, но глупака, дето сяда на два стола - и двата чужди - на земята пада: политическия и управленския ни елит това второто им е редовната практика.

ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ПРАВОПИСА ,НЕ СЪМ БЪЛГАРИН...

НАСИРАМ СЕ ОТ СТРАХ ЧЕ ТЕЗИ РУСКИ ТУРИСТИ ПЪРВО НАПИПАТ МЕН...

ние сме взети од парламента *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има информация, че всички туристи в БГ са от Руската армия и само чакат сигнал, за да облечат униформите и да грабнат автоматите. Тогава ще ревете за НАТО да ви спаси...

СЛАГАШ ТЕЖКО ВЪОРАЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ПОЛУЧАВАШ РУСКА РАКЕТА С ЯДРЕНА ГЛАВА ,НАСОЧЕНА КЪМ СОФИЯ

Русия можела (!) да завладее България. В този ред на мисли същото могат да направят и Щатите - също имат интереси и армия, която да ги брани. Нещо повече - имат и военно присъствие тук. Технически и двете страни го могат, на практика изгода има само НАТО ООД. Ако там такива "анализи" минават, тук сме малко по-интелигентни. Вярно, има и подръжници на подобни писания, но там в повечето случаи интересът клати феса. От нас какво се иска - повече пари за оръжие и по-малко собствено мнение. Там, зад океана, по-добре знаят какво е добро за нас.

мали мали и на Роската ли цитират изцепките :))) голям фън тоз Росенчо кот' да каже се ми мяза смешно и не на място макар сума съветници да го съветват к'во да изрече все е тъпо някак от неговите уста :)

Ами,ще се цели Путя-как няма,да се цели,като му взеха пАтока,я!

Така е като си мерим чурките с тези на слоновете.

кво правят комунягите тук - да бегат в Русия. Тук ние сме СЛАВА БОГУ ЧЛЕНОВЕ НА НАТО. зАЩО НЯМА ПОДОБНА СТАТИЯ ЗА рУМЪНИЯ - АМИ ЩОТО САМАТА рУСИЯ НИ ОПРЕДЕЛИ ОТКРИТО ЗА "ТРОЯНСКИ КОН". Наглец Путин - хем ни притиска, хем се възползва от нас. Наглец!

Американци пишат срещу руснаци. Това е което казва статията. Едните търсят интерес, другите също. Къде е българският обаче и вие българи ли сте или руснаци и американци? Тази ситуация ми напомня за думите на Цар Борис III, само дето на фона са намесени и американците: "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил".

НЕ МИСЛЯ ЧЕ СМЕ НУЖНИ...ТА НИЕ МОЖЕМ ДА ПРЕДАДЕМ ВСИЧКО ЖИВО ЗА НЯКОЙ ДОЛАР.

Путин - враг номер едно на Тутраканската селищна система!

Пише се ТУРСКАТА а не тутраканската бе келеш......

България се управлява от москва на 100%. Всички крадци на прехода са пребоядисани комуняги. Какво да си говориме повече глупости. За това сме и на тоя хал. Където управляват рушисти и рубладжии-еничари, резултатите са едни - корупция, мизерия и мафия!

НАТО е упадаща военна организация, която служи за прикритие на агресивните действия на САЩ в световен мащаб, но най-вече в ущърб на ЕС и Русия. Фъкани или следени и подслушвани ЕС са подлога на САЩ и не могат да се отърват от милитаристичната машина на САЩ защото правителствата на Европа са финансово зависими от Американците.

Преди "демокрацията" външния дълг на Б-я беше 2.3 милиардадолара!!! След 25 "ударни демократични" години, външният дълг на Б-я е 21 милиарда долара?!?!?!!ЧЕСТИТО демократи!!!!

Брутният външен дълг на България в края на април 2015 г. е 38 924.5 млн. ЕВРО. \Прессъобщение на БНБ\

За 25 години бяхме свидетели на пълната разруха на промишлеността селското стопанство в България. Страната се превърна от България в Булгаристан, управлявана от първенюта и мутри , които само рушат!! До всичко което се докоснат се превръща в пепел. Долни американски отрепки!!!

Всички публикации, базирани на интелектуалните екстременти на пудела Офшорко и на юдо-Соросоитите от отворено-затворените масонски общества и ложи, са толкова убедителни, че отдалече смърдят на мърша!

НЕКА ПУКНЕ ПУТЛЕР И ПОМАГАЧИТЕ МУ У НАС-ЩЕ СЕ БИЕМ!! ДА ЖИВЕЕ НАТО!!!НЯМА ДА СТАНЕ НЕГОВАТ, ПАРДОН, ТЯХНАТА!!! МАМИЧКАТА ИМ КУРВЕНСКА!!

Е това е.. Демократ от класа..

Натовецо, много искам да те направя щастлив, да почувстваш мъжка ласка!!!

ЛЕКО МОРИ ДУШО ТРОЛСКА ОТИ ЧЕ ДЪМЛОСАШ И НЕМА КОЙ ДА РЕВЕ ПОСЛЕ ТУКА У ЧАТО...:-)))

България е за Русоия като слънцето, въздуха и водата - без нас направо ще загинат, .... едва ли сме за Русия от такова жизнено важно значение, но търсят повод може би сега България да обяви война на Русия.

Браво, започнаха да ни плашат, че Русия ни е взела на мушка.А бе поплювчици, това ли е защитната ви позиция и опити да всявате страх у българина, че Русия ще ни завладее.Как ще стане това?По-скоро търсите оправдание за американските танкове и оръжие ведно с морската им пехота, които се настаняват в България.Аз мисля, че трябва да се страхуваме от агресията на американската политика, защото военните им действия към други държави ще започнат от нашата българска земя.А как ще се държи армията им с местното население само един Господ знае, но който е жив ще види или чуе какво правят с народа ни.Не търсете оправдание за безумните си действия "драги" български управници.

Не усещам и не знаех, че Путин ни е взел на мушката. Ами да! Страната ни е богата на полезни изкопаеми, имаме стратигическо положение. Та те затова. Вместо танкове взел да пратил некакви руснаци, та са изкупили сума ти имоти по Черноморското крайбрежие. И ние вместо нищо да не им даваме, продължаваме да ги молим да продължат да купуват. То не напразно се говори, че България на изток граничи с Русия. Граничи с руските имоти по Черноморието.

Ако имахме поне един политик катоПутин сега държавата да ни е богата и сравнително добре да живеем .Той гледа да вкара капитали в страната си ,а нашите управници колкото може да изнасят.Изнасеха всичко, но вече свърши и тръгваме по пътя на Гърция -живот с милиарди заеми.

"Нашите управници ", през годините на така наречения преход, бяха и са на пряко подчинение на Путин. Предполагам, че го знаеш.

Браво, каза ли им го? А сега лъжат, че американски танкове са се настанили без да знаят. Руски са танковете, Руска войска ще дойде, и Руснаци са били на полигона, като гръмна РПГ то. Само ни лъжат... Тецовете, дето ни продават скъп ток пак са Руски.

Превърнахме се от ТУРСКИ РОБИ В РУСОФОБИ! Браво на нас!!!

Това, че Путин ни бил взел на мушка е най-тъпото изречение, което някога съм чел в публичното пространство. Ако изобщо руснаците ни забелязват, предполагам че единственото, което предизвикваме у тях е погнуса и презрение.

За съжаление си абсолютно прав.

То се вижда и от отношението им като идват у нас било на почивка, било по друг повод.