Сепаратистите съобщиха за нови 20 убити в Източна Украйна

Ожесточените боеве в Източна Украйна продължават. Проруските сепаратисти съобщиха за най-малко 20 убити при обстрел от страна на правителствените сили.

Обратно в новината

Коментари - Сепаратистите съобщиха за нови 20 убити в Източна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Междувременно се чува нещо за "2 милиарда долара" и публиката се ококорва, брей, много пара, това американеца страшен. Като поразгледаме обаче малко по-нататък в дира (там дето не може да се коментира, на безопасно политкоректно място) ... "правителството на САЩ се е договорило през първата половина на 2015 година да постигне споразумение за кредитни гаранции от 1 милиард долара, при условие че Украйна продължи курса на реформи." Значи не са 2 милиарда, не им дават помощ, не им дават кредит, не им дават даже и кредитна гаранция. Само са подписали "меморандум за намерение" за даване на кредитни гаранции. Кредитът ще го даде друг, някога си по-нататък. Няма и следа от безвъзмездна помощ. И тези гаранция само ако "условие че Украйна продължи курса на реформи". Точно пък ние българите знаем какво значи това. Да им подариш фондове (земя, предприятия, тръби, банки, каквото си изберат) да го "приватизират" в съотношение 10 към 1 спрямо това, което "дават". И то когато Украйна се дави в собствената си кръв, когато и трябват веднага 20 милиарда в брой (Сорос го казва) за да оцелее. С такива "приятели" на Украйна не и трябват никакви врагове. Изобщо кой повече иска Украйна да загуби - САЩ или Русия ?

Спрете да наричате хората защитаващи се от бандитите зад които стои правителството в Киев - сепарастисти , терорости и пр. -исти ! Толкова ли ви е трудно да проумеете , че същите тези западни кукловоди дето дърпат конците и определят системно убиваните мирни граждани от Луганска и Донецка области като ,,сепаратисти и терорости,, са същите дето пък наричат кръволоците от ИДИЛ - бойци . Това не ви ли говори много???

От тази война печелят олигарсите..Бонбоненият крал Прошенко открил 10 нови магазени в Киев..а умират цивилни бомбандират домовете,убиват децата им..Т.н. сепаратисти са местни хора ..Конфликта възниква защота много от областите не искат да внасят 88% от местните данаци в Държавния Бюджет..а да остават за развитие на местния..здравеопазване ..образование..Новата власт в Киев ги притисна и се започна...

Лелиното- доказателствата, които стават/ са годни/ за пред МНС, ги пише в Римският статут на МНС. Клипчетата от тубата НЕ СА доказателства, годни за МНС- ако путлер , фсб и гру да се изядат от яд, че руската им пропаганда няма да мине метъра:)

Отговорът на трите въпроса е ДА. Това че руската пропаганда отрича, няма никакво значение. Ако кремълските управници не прекратят агресията, ще нанесат огромни щети на собствения си народ. Вероятно и на себе си.

Предлагам на тези които твърдят, че руска редовна войска участва в конфликта да изгледа следния материал в ютуб- Новороссия Народ #5 Мария 'Дал Мне Пистолет, Я Пошла Туда и Стрелять Порошенко Между другото материалът е от англичанин!!!

Каквото има за доказване, ще се докаже в МНС! В международният наказателен съд заловените проруски терористи всичко ще си кажат- и как русия ги финансира, и имената на руските си командири , и времето , в което руски военни колони преминават през границата. Вие какво си мислите- че клипове в тубата са доказателство в МНС? Хахаха- жестоко се заблуждавате:) Обаче- сводките на украинското разузнаване за дислокацията на руските войски, преминали на руска територия се приема за доказателство в МНС! :)

Аз ако слушам тях, ще се окаже че Хитлер е бил прогресивен деятел и създател на първия Евросъюз :))))))

олеле..пак се появи голямата специалистка по правните въпроси, с наи-достоверна информация от украински източници. напускаите блога!

Странно е защо Русия продължава тази война, след като е ясно, че не може да спечели нищо от нея, но загубите се трупат всеки ден. Приходите намаляват. Орязват се всички бюджетни разходи, освен военните и пропагандните. Пенсиите трябва да се индексират с инфлацията. А икономиката е в спад. С продължаване на тази политика положението ще се влошава все повече.

По странното е , че не разбираш , че ако се спре със защитата на тези области ,то там ще настъпят масови чистки (в буквалния смисъл) , делата на сатанизираните банди зад които стои ,,правителството,, в Киев , а зад него и целия ,,демократичен,,свят , не ти ли говорят достатъчно???

Война на изтощение... Руснакът надали ще издържи още 2 месеца ,та ми е чудно каква им е целта ,освен да разцепят РФ !! Пари за ДНР няма, само оръжие им карат... Днес Обама и Меркел се споразумяха, че ще търсят отговорност от русия за стореното... Дали не прекаляват с водката в кремъл??

90-те имаше още по-малко пари и руснакът не отстъпи в Чечня, а Сталинград е филм ама по действителен случай. Ти си гледай съдраните потури и не се тревожи за другите!

руснакът не е отстъпил в Чечня след хиляди жертви на могъщата руска армия и успя, едва след като смазаха буквално цивилното население.

Правилно казано на това соросоидско зомби спонсорирано от хамериканците.Изтощение на нас кат ни спряха износа за Русия и ни заливат с полски,македонски,турски боклуци за ядене с пестициди.

Сегашната ситуация е съвсем различна. Дъждът от петродолари спря, икономиката върви надолу, капиталите се изтеглят. Чечня дори не е държава, а шепа разбунтували се юнаци. Украйна е огромна държава, зад която стоят могъщи икономики.

Айде да престанем да наричаме Армията на Руската Федерация в Изт Украйна + рашисткия башибозук от цяла Русия, кавказ и Центр Азия - сепаратисти. От вчера Украинският Парламент обяви ДНР, ЛНР и Новоросия - терористични организации Така че бъдете точни: ТЕРОРИСТИТЕ ОТ НОВОРОСИЯ....... и тн

Европейският съюз е подготвил проект- изявление на министрите на външните работи на 28-те страни-членки, според който се разширяват санкциите срещу Русия със срок от 6 месеца, прибавят се нови лица към списъка санкции и се подготвят нови мерки, съобщава Reuters.

С какво ги отстрелваш,бе, пикльо? С CS-а или с друга компютърна пуцалка ли?

С ПЕРО, мурзилек, с най- могъщото оръжие на земята, по-силно от булави, искандери, руско ядрено копче; тополи, гардове и т.н.:) За вас , руските тролове, само автоматът има значение. За нас- нормалните българи- думите са истинското оръжие! НО! ако призовавате руски терористи да окупират Варна и Бургас, ще вземем и "калъчката" и ще понатъркаляме малко предателски глави...

Гърците казаха, че по-скоро ще им направят свирка отколкото да има нови санкции!

значи гърците ще правят свирки!

Абе хора вие наясно ли сте каква е ситуацията реално там ? През границата с русия постоянно влизат танкове и оръжия хванали са един руски офицер и от русия се оправдали че той е напуснал служба при тях но е бил с тяхната униформа постоянно се правят на ухапани.А в донецка не се живее хората си се крият по къщите (ако имат още такива)няма храна ток вода мрът от студ и глад,а тези про руски сепаратисти (демек наемници)крадът и влачат всичко което им хареса ,наясно ли сте че там влизат в къщите и вземат всичко което им хареса и убиват хората за една що годе свясна кола.Зет ми е от там загуби трима приятели защото са били заможни хора с скъпи коли и имущество и са ги убили за да им вземат всичко.не никой тука явно не е наясно в какъв ад живеят там хората що за бедност глад и мизерия е .Които е успял да избяга е щастливец които е останал вече няма излизане от там всички пътища са блокирани и убиват наред ако посмееш да тръгнеш.Три дни треперех тука докато разбера че моите деца са живи и са успили да избягат през ноща през нивите и са се крили за да не ги уловят , вие си пишете глупости а наясно ли сте кой ги спонсорира тези сепаратисти от къде им са оръжията и каква им е целта .

Война е. Докато не си тръгнат Шеврон ще има жертви. А вие не се крийте а грабвайте оръжията! Няма за къде да се отстъпва!

Докато руската пета колона не се измете от България, истинските българи ще воюваме с вас и ако трябва, ще ви съдим за държавна измяна. Като започнете да гниете по затворите по 15тина години, ще ви дойде акъла в главата....

той целия свят е наясно и затова са санкциите, но уния там от цивилизовани варианти не разбират.

Тук всички сме наясно с тази ситуация. Само че рашистките тролове се кефят от това, че Донбас е поредната срината страна от руската армия.

Геец, случайно Псаки ла не е майка ти?!

Забрави да споменеш самолетите и влаковите композиции които пристигаха в Киев с оръжия и военно оборудване от западните страни. Да не говорим за милиардите долари...

Такива са си братушките и Втората световна са били така, баба ми е разправяла всичко са плячкосвали и взимали без да питат. Докато германците преди това всяко яйце, мляко са си плащали...

Я питай баба ти с какво са й плащали? Германските войски са си носили печатници за пари и на место са печатали!

защо ли всички сепаратисти са забулени като араби ?? нали се борят за правата вяра и земята си ?

мaзохисти срещу зaплaщaне,големи промоции и отстъпки !

Обаче след цнн (Окото на Саурон), а сега и Блумбърг премахнаха форумите и секциите с коментарите. А Лари Кинг отдавна работи за РТ. Хората виждат какво става! Само нашите още държат!

"За что боролись, на то и напоролись!"

спомням някой да е искал земята на "сепаратистите", но щом казваш сигурно си по добре осведомен. колкото до жените - после и децата ще се включат ?? както при ИДИЛ ли ??

да си спомниш. Но аз ще ти "спомня" малко преди Турчив да нареди "антитерористичната" операция, сина на вицепрезидента Джон Байдън е назначен в съвета на директорите на най-голямата украинска газова компания, която има лиценза на поне три полета на територията на Донбас.

Burisima се казва тая компания. Освен това ей така случайно държи и 50% от селскостопанската земя в Украйна. По аналогия с Африка - там има страни които изнасят цялото земеделие, а населението гладува. А янките коментират, че били дебели защото храната им била много евтина.

значи руснаците затова искат отделяне от УКрайна. мерси.

рф= идил. Рф е православен+ ислямски тероризъм, а идил е само ислямски тероризъм. Терорист с терорист се разпознават и се разбират...

това е лоша карма, човече, ще го закъсаш яко така.

Новорусия е заприличала на Сирия, че и по зле... Украинската армия няма мотивация да се бие и затова отмъщава с разрушаване на жилища и инфраструктура за пораженията , които търпи по всички фронтове. Силата е на страната на опълченците, защото макар и по малобройни се бият за земята си и нищо не може да сломи духа им. Напоследък много жени се включват в редовете им и се бият рамо до рамо с мъжете. Украинската войска е обречена- въпрос на мнение е кога ще капитулират.

към гордите опълченци се присъединиха и мотострелковаците от арменските бази - всичките те отпускари с бронираните си автомобили и снаеражение.

Доброволци има и от двете страни на барикадата и това го знаят всички. Например има чеченци които се бият на страната на опълченците но има и сред доброволческите отряди които са на страната на Украинската армия. Въпросът не е кой за кого се бие а защо победите са все на страната на опълчението???

Браво на тях. Да поканят и приятели!

Е- терористите не са много- очаквам до 1 календарна година Украйна да приключи с тях като излови водачите им и ги изправи пред МНС. Ще пропеят гадовете- терористи- всичко ще си кажат- и за руското си финансиране; и за руските овенни в днр и лнр, и за доставките на руско оръжие; и за руските командири и руската логистика...

задника, който имаш вместо глава. Една година вече мина, а вместо поне една своя закана да е изпълнил Порошенко, все нови и нови украинци праща на гибел. Апропо защо изпрателият повиквателна на сина на Турчинов чиновник беше моментално уволнен? Защо Яйценюк дето се пъчеше, че ако трябва ще иде на предната линия, се натиска в Киев?

Спешно, поради технически причини търся доброволци за батальона "Азов". Очакваме всички патриоти и спасители на демокрацията в Украйна да заявят своето желание на тел. 02 853 24 15- погребална агенция "Хронос". Ще бъдат обслужени бързо и акуратно. Бегееца, Цъл дух и Щерев са с предимдтво. Главнокомандващ- поро Шенко

атакистки пръдлю

Щом не ви пука, че сме с бази, ей това ни чака. Децата на политиците продали българия са по чужбина. Мислете му вие.

ами че то и на лавров и путлер децата са му по ЕС и САЩ ама никой от вас атакистите не мрънкя!

интересуват децата на Путин и Лавров? Нас ни интересуват българските деца да не са под прицела на ядрените Топол-М защото на Челхльото му се приискало да си поиграе на мъж.

Ма тия с какво право се обаждат? Убитите от правителствените сили са демократично убити. И са умрели щастливи. Ето дори Европа не се възмущава, те тръгнали да ми се възмущават.

не ми се мисли колко големи репарации ще изплаща московското княжество скоро време!

ми не мисли бе.

че я да не съм атакистко говедо, че да моим да не мислим.

Руската хиперинфлация и руският държавен банкрут чукат на вратата на русията. Това е много добре- така няма да могат да финансират трета световна срещу ес/ България.

Като през ВСВ големи или повече?

информацията за БЪЛГАРИТЕ В с. Кулевча е от "timer.od.ua" (timer od ud)... ОДЕСКИ САЙТ. А на сайта KYIV POST (KYIV POST) може да си прочетеш: "Най-много случаи на отклонение от мобилизация са регистрирани именно в районите със смесено население, призна официално днес и началникът на мобилизационното управление на Генералния щаб на украинската армия ОЛЕГ БОЙКО, цитиран от УНИАН. Това са Задкарпатието, където също има много потомци на български бежанци, Ивано-Франковска област до Молдова и други западни области на страната. Досега има заведени над 4500 дела за отказ на НЕУКРАИНЦИ.

на заплата при Кремъл. Терористи мръсни, да не искат да умират за фабриката на Парасенко, или поне за декоратичните ценности. Безстдиници такива.

може да са и като тия Злите духове, големи ербапи у форума ма като дойде призовката и се окаже набожен.

ами да, те и памятник ленина си пазят и му се кланят дори!

ти си СМЕШНИЯ И ЖАЛКИЯ... В KYIV POST има съобщение, че си набират 16-годишни доброволци за батальоните на ДЕСЕН СЕКТОР.. Тичай да ПОМАГАШ, а не вдигай лозунги във форума.. SS "ГАЛИЧИНА" го е закъсала за юнаци като теб..

Пък онзи ден сепаратистите бяха пленили танк на правителствените войски. Куполът му бил заварен! Екипажит бил от хора, които не искали да воюват, натикали ги в танка и го заварили, за да не избягат.

Който иска да умират руснаци в прослава на Путин да гласува +

Господине, вие сте простак.

но по инерция като видят Путин като нищо ще ти лепнат някой минус.

вече ти налепиха два минуса.

Веднага ти писах минус! (Ама аз съм умния Щерев, не глупчото).

Който иска, ЗЪЛ ДУХ И ЩЕРЕВ ,ДА ГО ДУфффАТ ,ДА ГАСУВА С + Благодаря

Абе защо като дават кадри с опълечнци, опълченците нямат нищо общо с представата ми за руснак - снажни, руси, синеоки, ами имат едни такива физиономии криминални, каквито имат в едни високопланински държави на юг от Русия? И що фъфлят на някъв странен руски акцент?

То и ти нямаш нищо общо с представата ни за българите,ама нейсе.

Прав си! Мен едно време в БГА Балкан стюардесите ме заговаряха винаги на английски :D

я да те обстрелваме тебе с град да видим дали ще фъфлиш? Ще фъфлиш не ами на руски ще проговориш!

ползваш търсачката или не ти е качествен нета. А че в Донбас на страната на опълчението има руснаци, кавказци, сърби, дори чехи, немци, французи, испанци, че и бразилци двама те не го крият. Напротив радват се, че хора от цял свят ги подкрепят и намират каузата им за справедлива. Нали уж това представлява демокрацията - хората да не се делят по пол, раса и религия, а по убеждения.

Да Зъл дух и Станишев. Мобилизирани сте! Сборен пункт утре в 9.30 на киевската гара. Разпределени сте в батальона "Азов", че нещо пооредя в роследните сражения. Зачислени сте, като медицински сестри в медсанбата. Носете си повечко вазелин, наличния свърши.

НАТО и по точно САЩ са си наумили да изпробват локален военен конфликт с Русия, разузнаване с бой, ама ги е много шубе.

Запада да не са прости ушанки като блядовете.Те не дрънкат излишно оръжие..ха..ха Цената на нефта и рулата са много хитри инструменти за съсипването на държава като бензиноколонката-Русия.

не могат я съсипа?

Нищо няма да приключи докато страната не се федерализира. За Киев, това е неприемливо защото индустрията е в Донбас. Изобщо не става дума за целостта на Украйна като народ. Става дума за унищожаване на всичко руско и проруско в Източна Украйна. Понеже това е невъзможно конфликтът ще продължи с неизвестни последици.

Съгласен съм с теб. Именно заради това е толкова сложно и безизходно положението...

Путин в Хага и всичко приключва!

Вий двамата умници май току що сте се върнали от Лугандон и сте си говорили с хората там? Или просто си бърборите като типични балкански дървени философи?

Обаче е погрешно да се мисли, че при евентуален конфликт някоя от страните трябва да изстрелва ракети. В един друг форум го смятахме и се оказа, че е достатъчно някоя от страните да взриви около стотина заряда на своя територия, за да стане Земята негодна за живеене. Имаше големи спорове дали ще оцелеят някои едноклетъчни подвидове, но това за хлебарките, че щели да издържат е лъжа.

което е населено 98 процента българи се обявиха против мобилизацията, която върви в Украйна и отказаха да воюват в Донбас. ората от селцето се струпали на площада, когато разбрали, че там е пристигнал представител на военния комитет, който дошъл да връчва повиквателни. Митингуващите образували кръг около него и започнали да крещят. Когато военният опитал да ги заплаши, че за отказ от мобилизация следва наказание, те обявили, че мобилизацията е незаконна, защото в страната не е въведено военно положение.

Живеещите в селцето Кулевча са потомци на изселниците от шуменското село Кюлевча от 1830 година. Според преброяването от 2001 година оставащите около 2 процента са украинци, руснаци и немци. В Украйна през последните дни има масови протести срещу поредната мобилизация, която се извършва по инициатива на президента Петро Порошенко. Вълненията са особено остри в райони, които са населени не от украинци, а от други етнически групи. Те категорично отказват да воюват в Източна Украйна. Хората тук твърдят, че Киев, за да си спести неприятности в централните области, нарочно пренася тежестта на мобилизацията именно върху гражданите с неукраински произход.

Хайде, стига с подобни простотии и дезинформация! Ставате смешни и жалки!

Това най-вероятно си е тлъста лъжа(типично по руски),но ако е вярно,направо да ги вкарват в затвора за държавна измяна.То да не е концерт по желание

Ами утре вас, или сина ви, да дойдат и да ви мобилизират. Явно много искате да се сражавате срещу Русия. Явно ще сте горд, защото можете с турските натовци да защитите България и от кого? Нас кой ни заплашва в момента? Кой заплашва изобщо Европа. САЩ обиколиха европейските държави и им казаха-ние като партньори ще ви пазим. Някоя държава, освен Украйна, да е искала ПАЗЕНЕ.

Хаха, дай ми калашника в ръцете и ме вкарай после в затвора.

получи дамла сега. Или ще ги обяви за рубладжии.

руските терористи скоро ще си ходят у дома...

Те СА си у дома!!!!!!

Някой знае ли защо Украйна не напада Крим? Аз имам версия - защото там има руски войски. А в Новорусия няма.

Тази версия на гиркин/стрелков важи само за времето, през което той е ббил в днр и лнр. От август 2014 до настоящият момент гиркин се намира на територията на рф и няма как да знае дали в днр и лнр няма руски военни.

Не вярвам някой в Европа (пък и НАТО) да иска война с Русия. Гледам по первъй канал, че и на руснаците не им се воюва много, много... Само трябва тия в Украйна да се разберат по някакъв начи. Сини каски ли, не знам, а да се приключва всичко по-скоро...

луснаците като не искат воина да изтеглят терористичните си отряди

То на руснаците не им се воюва, то е ясно, ама на разни там дагове, чечени, ингушети, авганистанци... те друго нито знаят, нито могат и затова Путин ги е пратил в Украйна, че иначе ще гърмят влакове и самолети в Русия.

Сигурен съм че и руснаците не искат война, обаче явно Путин иска. И един съвет: Не гледай само "Первъй канал".

Висок морал и ураинска армия ми звучи като магаре и духова музика...добре че все още не цензурират тубе-то та се вижда ясно колко е моралът там . А съвсем ще се видим когато утре Путин вкара редовна воска с цялата си наземна и въздушна поддръжка - немож ги спря чак във Вашрава тогава украинците Но, всичко това е зле за нас и за ЕУ - вижте курса на ервото и не питайте повече

Ами в Украйна 90% са руски и чеченски войски.Но не признава Путлер.Защото ако признае и капут с Русия за вечни времена.Целия свят ще го смачкат като хлебарка. И го осъзнава затова действа като руска шаврантия.Едно приказва друго прави.

Да прав си, просто е усвоил САЩ риториката? За върлата демокрация в Ирак да кажеш нещо? За тази в Либия, Латинска америка, за тази в Украйна? Западно лицемерие , брат. А какво ще кажеш за демократичните бойци в Сирия, за които ни убеждаваха че са баш свободолюбци, и които ни натресоха тук 15к емигранти, и за това ли ти е виновен Путин? В момента това, което причинява САЩ на Европа СССС мечтаеше, но така и не успя

Абе Щерев, разбирам, че искаш да ходиш в Сибир, ама защо е да убиваш Путин, да унищожаваш цялата Руска империя, ела ще те уредим.

Будител: ти си кръгъл идиотен или си просто един чужд рашистки трол - провокатор Какво ГМО и какво разрушение на паметници? Дай да градим! И руснаци да участват, ако искат, но без византийско-рашистки схеми и руска корупция

Я по-кротко бе тиквеник! Маже пък да дойде време да се освободим от колониялните чиновници. Часовникът тиктака.

Набукото например що не го изградихме? Нали беше цивилизован, демократичен проект за който пяна на устата им излезе да агитират на всички американски посланници.

На платени идиоти не отговарям!!!!!ЕПМ!

Абе дреме ми за янките и руснаците, но като се ровя из историята ингелизите и братята американци са бомбандирали София и Чърчил е искал да я направи на картофена нива, ама лошият Сталин май е спрял а и несъм чел все още руски бомби да са падали в наште градове. Чел съм за освобождение от Рсия с помощ на финладия, Румъния и опълчение но американец и ингелизин да ни е сторил добро не съм нито чел нито чул. А и майдана го направиха янките . Знам те са единствената страна която може да печати парши долари колкото си поиска и може да ги хвърля където си иска, някога Хитлер е давал и всеки баталюн е имал печатница на пари да си харчат колко щат Айде бе руснаците били сепаратисти че се пазят от продажните и несъществували украйнци.

сега сме в нато, ще стане една ум да ти зайде! За справка: Русия разполага с 608 междуконтинентални балистични ракети, способни да пренасят общо 2683 ядрени заряда.[2] . Другите носители (крилати ракети, оперативно-тактически комплекси, стратегически бомбардировачи) са на въоръжение в другите клонове на въоръжените сили.

Ако прочетеш малко повече ще разбереш че Русия 2 пъти обявява война на България- без България да е проявила каквато и да било агресия с/у Русия.Ще прочетеш и какво са направили руснаците с Варна и Балчик....

Защо слагате "-" - нещо излъгах ли? Нещо невярно ли казах?

Според нашите американоидиоти като Щерев, Бегеец, пъстрата и още няколко България трябва да започне война с Русия, да сринем всички паметници,свързани с руснаци, да разрушим АЕЦ, Нефтохим и всичко, построено с помощта на СССР, да се откажем от руската газ и нефт и да не допускаме руски туристи на нашето Черноморие, да разрешим ГМО и да си унищожим житницата Добруджа.Всичко друго лошо от САЩ сме въвели вече в България.Е как да не ги наречеш Идиоти!

те са точно това, което ги нарекохте. Проблемът е когато подобни екземпляри се доберат до властови позиции в една страна. В страна като нашата и в страна като Украйна.

Кой кой го е построил? Я пак? Да ти спомена майката неблагодарна.Нашите родители градиха този социализъм а чеврените мекерета на Москва ограбиха всичко което е градено не от тях.Червената пасмина станаха новите капиталисти.Как да ги обичаш?

защо изпадате в умиление пред тях? За Чехльото конкретно питам и за Пожарникаря?

Продължете ,господин Щерев: и втори и трети ешалон на БКП от всички настоящи партии. Помислете следващите ешалони дали пък не са били по-калпави, за да не са на високи позиции преди 89 та? И си казаха -дръж сега, дойде нашият ред.Само че законите вече им даваха възможност да крадат в огромни количества. След 25 години е тъпо, ама много тъпо да делите управляващите на червени, сини и нам си какви.

Червената пасмина стана синьо-кафява и ти си май от тях, но неуспял да си напълни гушката.

Родените от 1941 г/ ако приемем, че човешкото същество има трайни спомени от 4 годишна възраст/ до сега не знаем какво е война на наша територия. Не вярвам във форума да има много любопитни да изживеят това предизвикателство, за да имат лични спомени. А уравляващите е ясно накъде ни тласкат. Има ли значение дали русофоби, русофили или има и БЪЛГАРОФИЛИ във форума?!

Да се дигат братчетата и да изпотрепят проговедарските диваци НЕМЕДЛЕННО. Това е единственото решение, когато иде въпрос за диваци.

Преди 2 дни за японската телевизия лидерът на френските националисти Марин Льо Пен заяви, че Русия е 4велика държава" и трябва да й се поклоним!И че най-доброто за Европа е да запази своята приятелска политика с Русия и да се откаже от съюз със САЩ! Като нея мислят вече много европейски политици!А нашите?Те както винаги вкарват България в провалящи се военни съюзи, което исторически води до национални катастрофи и нарушаване на териториалната цялост на България!Винаги, когато връх взимат рософобите имаме национална катастрофа!Случващото се в Украйна е ужасно-умират дечица и старци, беззащитни хора, вече има и загинали бесарабски българи, които отчаяно молят за помощ България да ги защити!Що за хора са тези, които пишат, че е хубаво да се убиват деца и то руски!Всички хора, които сега загиват в тази братоубийствена война са източно православни! Не виждате ли, че е обявена война на източното православие, защото това е истинската християнска вяра!

Ми много ясно че Мари Льо Пен ще нарече спонсора си "Велика Държава". Кой е луд да плюе по този който го храни?

Тоя днес не си е пил хапчето

Смятам, че вече е крайно време дир беге да актуализира терминологията си и да се съобразява с украинските медии. А по-конкретно, вече не може да се говори за "проруски сепаратисти", а за чисти "проруски терористи". Така ги наричат вече в Украйна. Така е редно да ги наричаме и ние. Терористите в Източна Украйна убиха 20 души. Така е правилно заглавието. Как може да говорим за терористи от Ислямска Държава? Защо не ги наричаме "сепаратистите" от "Ислямска Държава"? Или пък "бунтовниците" от "Ислямска Държава"? А? Защо?

Шматич, по CNN съвсем отскоро започнаха да ги наричат "терористи"-дотогава бяха combatants и прочее евфемизми. За другите пък в Сирия,дето били freedom fighters, не ми се говори изобщо.

скоро и ние ще сме терористи, защото ще сме малцинство тука, а Франция вече е първата ислямска държава в европа.

да ама, ако , или пък... :0)))

ПРОМИТ МОЗЪК как да наричаме косоварите тогава бе пръдльо а израелците? а тия в бейрут? а ирландците? а либийците? а кюрдите? а иранците? Я СИ ГЛЕДАЙ СОБСТВЕНАТА КОЧИНА - КАКВО ЗНАЕШ ТИ ЗА УКРАИНЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА - ДА НЕ СИ ИМ СВЕТИЛ ИЛИ СИ ИСТОРИК МОЖЕ БИ? ИЛИ ЖИВЕЕШ ТАМ

А защо са "проруски" ?

СТИГА С ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ МАНТРИ БЕ КРЕТЕНИ-НЯМА СЕПЕРАТИСТИ В ОКРАИНА-ИМА САМО ДОБЛЕСТНИ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ НА НОВОРУСИЯ,КОИТО ГРОМЯТ ЕЖЕДНЕВНО ФАШИСТКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ ОТ НАЦ.ГВАРДИЯТА,ПРАВИЯТ РЕД И ХИЛЯДИТЕ НАЕМНИ УБИЙЦИ-НЕГРИ,МУСУЛМАНИ,АМЕРИКАНЦИ,ПОЛЯЦИ-ВСЕ ЕВРЕИ И ХОМО-ГЕЙ ИЗВРАТЕНЯЦИ...... ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА И СВОБОДНА НОВОРУСИЯ!

Алилуя брадър, или за да съм по-точен в поздравленията си към доблестните новорусийски войски Аллаху Акбар

Така ли поздравяваш ИД? Няма да вървиш сред вашите съюзници от Близкия Изток,колкото и да се стараеш- наскоро хвърлиха един хомосексуалист от някакъв покрив.

Ами като ги громят защо реват? Получават каквото са търсили. Още ще има, не 20, 200 - 2000.

Кой казва, че реват? Реве Прошенко, Яйцето. И защо нашите медии мълчат? Защото укрите са унищожени. Чакат се новите запасняци.

хайл братчед

Ама верно ли бе? Ти да видиш! Новорусия викаш, а? Ами защо не виждам да действат по същия начин въоръжените сили на Нова Англия бе, умник? Нали е същото, като Новорусия? Чакам ей сегинка да се надигнат англичаните от Нова Англия и да поискат отцепване от САЩ. Ама нещо май не стават там така нещата, а? И то при положение че почти цялото население на САЩ е въоръжено, всяка втора къща има истински боен арсенал от пушки, пистолети, автомати и амуниции!

И ся отговори на въпроса: ЗАЩО всяка втора къща в САЩ има боен арсенал ? Там нали е мир и демокрация ? ЗАЩО са им тези оръжия ?

И това може да стане. Има една книга, написана преди 20-на години - Втората гражданска война, и разпадането на Америка (можеш да я намериш на английски в Интернет, заглавието е CWII), в която се предвижда че в скоро време в САЩ ще избухне отново гражданска война, и страната ще се разпадне на няколко държави по расов/етнически признак. Този сценарий е най вероятно да се реализира, когато доларът загуби ролята си на световна резервна валута, тъй като това ще доведе до рязко обедняване на населението в Америка, със всички произтичащи от това социални последици.

Всички нормални във форума разбраха, че съм тъпа, грозна, недокла.ена и в добавка- не много в ред с главата! Само редакторите във форума остават верни на свободата на словото и ми дават трибуната, която заслужавам, та да записвам това, което упорито крия от докторите си тука, на 4-ти километър!

Стига де,не си лош човек-просто хормоните в теб управляват съзнанието ти. Роди си едно дете да осмисли живота ти и ще спреш да се радваш на убийствата на чуждите.

да си признаеш, че да ти олекне съвсем - Ти преди да стенеш в женски род как се казваше - Асен, Николай или Пеньо?

Благодаря на всички, Вас, добри хора, че ме приемате такава и сте безкрайно мили с мен, въпреки нашите идейни различия! Знаех си, че българите винаги са били благородни и състрадателни към умствено непълноценните си съграждани! Още веднъж сърдечно Ви благодаря !

Хунтата лкато всички античовеци престъпници може да оцеле единствено в поле на омраза и тя създава това поле независимо от цената.

Имаш впредвид дебила Путин!?

не го обиждай човека е увреден от кгб

Аз съм си един геец, ама съм прост и си говорим на бе, та хората си викат къде го геец-а тук гей, там гей ей го бе гея, бе геец

и ся ко ???

Факт е, че украинските гастарбайтери работещи в Русия вкарват в Украйна около 20 млрд долара годишно-повече отколкото кредитите на целия ЗАПАД. Или ако разбием това кой колко и какво плаща ще видим, че Западните страни плащат войната, а руснаците храната. Кажете кои няа кой се молят. На Бог човеколюбеца или на реакционера човекомразец?

за тва значи е паднала рублата

средно от 5 до 10 % са загубите на всички ам. компании, заради високия долар :)

У нас - мнозинството в парламента отхвърли предложенето на БСП бяха на власт, но не реагираха срещу санкциите за Русия, а напротив, спряха ЮП. Сега, в опозиция се правят на интересни. В България няма политическа сила, която да служи на народните интереси. Вместо да се пазарят и с Русия, и САЩ и ЕС и пр. в наш интерес, всички политици са услуга на чичо Сам. Да напомня, че не друг, а Сорос плати доктората на станишката в Лондон.

е украинец. Царот и той некъв там, Ванката от малцинството, едно наше момче имаме, ма то простоо... Па и оригиналната му жена и дъщеря - заложници у щатите били.

кога бсп папаха евраци мълчаха, сега се правят на интересни

мухльо, бай ганьо - деца умират, той ще се пазари - паразит нещастен.

И какво можем ние да направим? България по разкрачена не е била.

Kalin

Този опит да обявена война на Русия е свързан с това че хората в Украйна масово отказват мобилизацията.чудно ми е ония бивш военен къде го видя високия морал.Напротив на обикновените хора им пределно ясно че това не е тяхната война а че ги въвличат в нещо което те изобщо не искат заради чужди гео политически игрички.А и ако влязат във война се надяват реки от благини да потекат към тях лично;-)че като я загубят и са принудени да емигрират да живеят охолно и добре-

и кога се върна от Украйна бе шмекер осведомен ?

Kalin

Нужно ли е човек да ходи на Луната за да знае че там няма живот???