Разследват Тимошенко и за поръчково убийство

Украински прокурор съобщи, че властите разследват дали осъдената на затвор Юлия Тимошенко, бивш премиер, е замесена в поръчково убийство от преди 15 години, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Тимошенко и за поръчково убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западът остро разкритикува процеса защото не му отърва политик да бъде съден, дори и в западните демокрации политиците се изживяват като категория над обикновения човек и много ги боли когато някъде се нарушава статуквото!!

Тези се оакаха с този смешен съд. Истината е, че трябва да съдят принцесата за мащабна корупция, че използва властта да основе с мъжа си фирма, сложи я за посредник между Газпром и държавата и изсмука милиарди от там. Но понеже същата корупция са я вършили всички там височайши в Украйна ,сега измислят какви ли не мотиви да я съдят.( и отстраня от властта)

Тимошенко е наричана газовата принцеса. Произхожда от заможно номенклатурно или комунистичко, после демократично семейство. Още преди нея е трупано в огромни мащаби. Там при разпада на СССР всички дружно от комунисти станаха демократи. Случващото се е борба за изчистване на американското влияние. Да не забравяме, че бившият съратник на Тимошенко, бившият президент Ющенко, беше поставен от САЩ, в резултат на поредната измислена цветна (оранжева) революция на Сорос. Дори официално жената му беше служител на ЦРУ. В момента САЩ се отдръпнаха, бяха избутани от Русия и бяха отхвърлени от украинците. Които за периода на американско влияние понесоха доста негативи. Всяка от причините има своята тежест. Случващото се е външната част. А клановете са си кланове, лобитата са лобита. Надявам се украинците да намерят най-добрия път за себе си.

вЗЕМИ МАЛКО ПОЧЕТИ.тИМОШЕНКО Е ОТ ДОСТА БЕДНО СЕМЕЙСТВО.А се омъжваше вече за по богати

Горко на победените Казах.

С тоя смотан вид само по килиите ще й обърнат внимание и ще я разкатаят от...въпроси. Защото е много начетена и надчетена. Помня, че скоро се изявяваше като кранчето на газът и доста постудувахме заради овчата й тиква.

Не знам дали и в какво е виновна Тимошенко. Ясно ми е обаче, че не боже с лека ръка някой да определя отдалеч кой може да бъде съден и кой не. Дразни ме чувството на непогрешимост на някои извън реалността люде. Тия, дето ме карат да "интегрирам" Циганите във входа си, заедно с техния кон в хола над главата ми. Те при тях може и така да правят, но аз не искам...

Случайно да ви напомня на нардния съд? Винаги когато комунистите дойдат на власт разчистват сметките си с всякаква опозиция и предишни управници. Така трябваше да действаме на 11.11.89, ама ние нали се пишем по демократи и от Господ. Целия министерски съвет заедно със семеиствата им трябваше да бъдат разстреляни и България щеше да съвсем различна сега

Горкото човече, много избирателно вадиш цитати от историята. Защо не си спомниш кой започна мелето на 09.06.1923г. Как е свален и убит законния премиер Александър Стамболийски. И колко хора изчезват безследно по нощите само за това, че са имали идеи, различни от тези на управляващите. От тогава е започнало преследването в държавни размери за политически възгледи. След това всичко е око за око, зъб за два. Но нищо не може да оправдае никого, за започналото изтребване на българи от българи.

farmer

Еееех кога ще пратят Станишката,първанката и Р.Овч в панделата и у нас....за енергийно лоби.....

Нали сме сталинисти.

Щом Западът се застъпва така насървено за Тимошенко, това означава, че тя не е стока, тоест че тя е работила срещу интересите на Украйна. Защото Западът наказва всички, които се борят за своите народи (като Садам или Кадафи), и подкрепя онези, които му се предлагат.

Ти май си малко идиот, не разбра ли, че даже и Русия призова Украина, да внимава с безпочвените обвинения към Тимошеннко.. а другите идиоти (комунягите-украинци) я осъдиха точно за подписаните договори с Русия.. ти си завършен комуноиден идиот... по червен от червените комуняги в украина.

Русия призовала..... Ти си смешен щото точно Русия я нагласи така. Газпром забавя ама не забравя.

A бе кух лейкоч,ти само комуняги ли виждаш.Тъпунгер си ти,щото се изказваш безмозъчно със ануса си.До оня ден руснаците я искаха тая крава,да я пъхнат в тюрмата,но като плати и те утихнаха.А ти сигурно си получил голяма доза западен вятър в тиквата,та се газираш когато някой каже нещо против запада,малоумник новоизсран.Демократ недооноден.

Напълно точно! щом западът реве, значи тази е голяма крадла. И нашия боклук бойко борисов го чака същото, барабар с министрите.

Ах какви всеотдайни борци и то именно за своите НАРОДИ бяха тези другари! От време на време си избиваха солидна част от гражданите, но го правеха с много любов. Преди тях Йосиф Висарионович, който, за жалост, не го уби Западът, правеше същото. Защо не си потърсите държава с подобен тип лидер - все трябва някой да се е скатал някъде - и да се премесвтите там?

Ако на теб се беше евентуално кой знае как преложила,ти представяш ли си да си помислиш че може би щеше да си се опитал да и откажеш ?

Тия комунисти от Украйна станаха смешни в желанието си да осъдят Ю Тимошенко. Сега ще я изкарат главата на Октопода, а той е сегашният им президент.

Да бе, що не питат кирливите емигранти как да си подреждат държавата! И те са едни...комунисти гадни...

ако е виновна - в затвора!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що ми изтрихте коменатра бе!!???

...отиде каката с геврека на главата...))))

Сега правят още по-ачик работи!