Снайперистите, стреляли по Майдана, са граждани на Украйна

Украинската Генерална прокуратура е установила самоличността на снайперистите, стреляли по активисти на Майдана по време на февруарските протести в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Снайперистите, стреляли по Майдана, са граждани на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски командоси пратени от путкин...украйнци не биха вдигнали ръка срещу свои... Виж мужиците с удоволствие избиват славяните от векове

ДА НАИСТЕНА!!!! БРАВО!! ВИНАГИ СЪМ ЗНАЕЛ ,ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ГЕНИЯЛЕН!! САМО КАКВО ОТКРИТИЕ!! И КАКВА ЛОГИЧНА МИСЪЛ!! СИГУРНО МИСЛИ ,ЧЕ МУЖИЦИТЕ СА КАТО БЪЛГАРИТЕ!! КРАДАТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ХВАНЕ!! 70 ГОДИНИ ВЕЧЕ. ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ХВАНЕ КОЙ Е ПРИСТЪПНИКА,ЗНАЧИ Е БЪЛГАРИН.!! ХА ХА ХА

"В разговара Урмас Пает споменава, че има сериозни съмнения, че едни и същи снайперисти са стреляли по протестиращи и служители на правоохранителните органи в Киев и те са били наети от опозицията." "Снайперистите, стреляли по Майдана, са граждани на Украйна" И така да е, но по-важното е кой е наел тези "граждани на Украйна".

По новините казаха ,че са били наети от Янукович.

Какво значение има убийците дали са Украинци или Албанци. Важното е че са платени от американски евреи.

Да не си им платил ти, пнеже си мнго сигурен кой е значи си бил там:-)

Че кога им дадоха гражданство? Явно нещо по бързата процедура...

"Black ops" на ЦРУ, пак не са си покрили следите... всеки ден са се прибирали след акция на хотел в американското посолство...;-)

Истината ВИНАГИ боли! Къде са сега големите "демократи на деня", да им чуем коментара...?!

като ,,хванеш,, синаиският гущер на тясно , тои си ,,къса,, опашката и почва да ,,цвърчи,, -,,не е моята, не е моята,,!!! абе, ,,гущерска,, идеология!!! ,,талмуджикистанци,, от всички страни, обединяваите се,,!!! наи големите ,,гешефтари,, в европа са германците!!! ако не вярвате , попитаите американците!!! американците измислиха ,,лобизмът,, германците ,,гешефтът,,!!! европеиците си ,,натискат,, парцалите да не би да им врътнат и на тях някоя ,,деливери,, револуциика!!!

++++++++++++++

- - - - - -

sega ako с е окаже че яценок и други домогнали се до власта след тия убииства са виновни да с е поиска оставката и ареста на ромпой за подмомагане на терористи

А на бас че слъд "дълго" и "щателно" разледване Яйцеглав ще каже че са били про Руски :)

За да разберем защо"демократичният Запад"мисли и действа по този начин,трябва да вземем предвид два фактора.... 1)ПРОТЕСТАНТСКАТА ЕТИКА!!!Дипломацията на Запада се крепи на протестантската етика(САЩ,Англия,Германия)!!Как би могло иначе,след като управляващата върхушка се състои от Протестанти??Каква е тази етика-малко хора знаят,и не е мястото да анализираме-ще стане много дълго...Достатъчно е да се знае,че протестантите са Ал Кайда на Християнството-и са отритнати тотално от Католическатата и Православната Църкви!!!!! 2)Разминаване на терминологията!!Ще се опитам да Ви обясня разликите.На първата колонка присъства думата която използваме ние!!На втората-след знака за равенство-присъства значението което дават на тази дума,Протестантите-и особено Англичаните(почертавам-англичаните,а не великобританците!!!) П..дал =джентълмен Женчо =галантен П..тьо =опитен дипломат Мъженство =глупост Честност=лудост удостоверена с диплома Гавра=изтънчен хумор Приятелство= ненужна-подвеждаща сантименталност Човек помагащ на нуждаещ =балък Кръвосмешение= К`во?? Кражба =придобиване Обир=аз го заслужавам повече от теб Робство=използване на наличната сила подлост=интелигентет-достоен ход Долна лъжа= въпрос на тълкувание Е,мислите ли,че нормален човек,може да се разбере с тях без тояга в ръцете???

Съвсем логично е да са украински граждани, но с руски етнически произход! Само руснак е способен на провокации, когато Партията заповяда! Пресен случай - окупациятя на Крим, използвайки Хитлеристки и Гьобелсовски похвати! Китай обаче тихо и мирно ги дебне в гръб и им крои шапка! Скоро воже да присъедини цялата Сибир, като скалъпи подходящ Референдум! Руссия тогава просто няма шанс!

Добре де,ти четеш ли коментарите на другите,или просто ставаш за смях сам за себе си?????

,,ционистите,, цвърчат, ,,дръжте ,,фашистите,,!!! по голям враг за народите от ,,ционизмът,, нема!!!

А бе, ти нормален ли си, изобщо - от гъде ти идват такива грандиозни тъпизми!!

Както беше казал някой - истината е проста като вас: не всичи евреи са фашисти и не всики фашисти са евреи , тук думата евреи можете да замените с която си искате националност

За топлата връзка меду фашисти и евреи търсете историята на семейство буш пре втората световна

имената им са:1.ЯЦЕНЮК 2.ТИМОШЕНКО 3.КЛИЧКО 4.Г.КАСПАРОВ 5.К.АШТЪН

не са граждани на Украйна, а руски мужици с фалшиви украински самоличности; лесно е да заблудят раследващите; Кремъл винаги си е служил такъв подход, камо ли в държава, в която руско изглеждащ и руско говорящ човек спокойно минава за местен; вън мужиците от Украйна ЗАВИНАГИ

най-добре си смени компреса бълнуваш

Коментар от куха лейка без грам мисъл, при положение, че чрез Янукович Путин държеше цяла Украйна

Естествено и после седнали да ударят по една водка, па се заседели вместо да преселят в Москва и десен сектор успял да ги арестува. Айде малко по-сериозно.

Мнооого си тъп бе Саше

по малоумните коментари под моя обективен пост се вижда кои са червените тролове на Кутев и Добрев, на хранилка от Позитано чрез Лидуей

Кое ти е обективното??? "Фингър" ти го е казал много точно - ЗАЩО му е на Путин да организира всичката тая дандания, в резултат на която беше изгонен Янукович - неговото протеже?

Снайперистите са не само граждани на Украйна, но са били наети и от тогавашния комендант на Майдана - Андрей Парубий, който лично е отговарял за сградата на Киевската филхармония, от където стреляха снайперистите. Същия този човек сега е секретар по сигурността на Украйна.

Тукашната статия е препечатана във всички руски вестници. Потърсете на Google "Генпрокурор: Снайперы, стрелявшие в Майдан - граждане Украины" Потърсете също "Силовой захват власти в Киеве был нужен США, и они нашли для этого провокатора" това е подробното интервю с видео на Александр Якименко (бившият началник на службите за сигурност на Украйна). Подробно е обяснено относно подготовката на щурмовите отряди на Майдана в съседни европейски страни и тяхното финансиране, подготовка и въоръжаване.

Ха-ха-ха-ха, е може ли така нагло да ни лъжат? Хора с професионални умение в убиването, ще седят и чакат да бъдат заловени. Спрете се бре, вече западното население, включително и ние българите, взе да ви вярва как най-обикновени трудови люде се въоръжили, екипирали се с бронежилетки и щитове и се били до смърт с полицията. Алооу, т'ва да не е Египет, Либия или Сирия.

Алоо демократите Как ще храните 45 млн ,само питам , ей така от любопитство Като гледам "нахранихте" Гърция , Испания , Португалия..да изброявам ли още? Италия е с 2 трлн дълг - нея ще я храните ли На кое място на опашката е Украйна ?????

Между нас и Румъния.

Ние не сме фалирали все още, не бързай.

Умирам си от смях като червените троловете започнат с Бандеровците и Фашисти!!!! Проумейте най-накрая че има хора които мразят ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!!!!! И ставаме все повече

Имаш червен вятър в главата. Заразил си се от медиите на "международната общност".

Не ,червена ми кратуно, просто съм изпатил достатъчно от тях. Толкова пари ми откраднаха ,че могат да ви изхранват с тях поне 10 години.

Кафявата чума пък прилича на фекалии...

За мене важи само зелената чума, пък дали си е сменила цвета от червена, синя или бемебена няма абсолютно никакво значение

Мммдааа, преброих ви на Орлов мост...

И кво от това ? Киев ползва двама снайпериста, а путин праща цяла армия в крим. Голяма работа за двамата снайперисти на фона на руската инвазия.

Ще видиш що е инвация на малки бели човечета ако продължаваш с глупостите си

Като гледам бай ганю освен всичко друго разбира и от украински политика :D

"Как сообщают компетентные источники, на Украину прибыла большая группа сотрудником спецслужб государства Израиль, а именно спецназ "Сайерет Маткаль". Об этих событиях каналу Итон-ТВ рассказал бывший глава израильской спецслужбы Натив Яков Кедми.Читай подтекст: - Их задача соверщить государственный переворот в случае если "оранжевым методом" не удасться. Среди них как снайперы, которые смогут повернуть толпу в критический момент и специалисты по прицельным асассинациям ключевых фигур в государственных структурах, которые будут представлены как "суициды" (Пуго и маршал Ахромеев в 1991 году). В свое время в августе 1991 года израильские спецслужбы также действовали в Москве. Тогда эвакуации евреев не понадобилось. Об этих событиях каналу Итон-ТВ рассказал бывший глава израильской спецслужбы Натив Яков Кедми.

Ako действително е така, снайперистите няма да бъдат наказани, а ще се извадят някакви фигуранти, неудобни за фашизоидното правителство!

Какво "фашизоидно" бе, душко, заблудена. Всички са евреи. Като почнеш от Яйчника, Кличко, Тимошенко, та до баш "фашистите" Тягнибок и Ярош, че стигнеш до Бандера.

Какъв е тоя плагиатски език дето ползва кирилицата на Св. Климент Охридски направена за нуждите на българския народ, държава и църква! Тук се пише на български!

- Русия е на първо място в света по употреба на хероин, като употребява 21 % от цялото световно производство. Обемът е 90 тона годишно или за около 11 милиарда долара. - Русия заема трето място в света по брой на наркоманите. На първо място е Афганистан, на второ Иран. Децата и младежите харчат годишно 2,5 милиарда долара за наркотици. - 78,7 % ОТ РУСНАЦИТЕ СЧИТАТ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ ОРГАНИ ЗА НЕПРИЕМЛИВО - За последните 10 години от картата на Русия са изчезнали 13740 села и 214 града. Само за последната година в страната официално са заличени над 300 населени места - Русия произвежда само 2% от световния БВП (16.7% от общата територия ). - Основно перо в износа е нефт и газ 70%, метали 15%, дървен материал 10% , оръжие и технологии под 5%. - Сексуалните услуги са едва ли не втора професия. - Над 60% от руските жени въобще не виждат смисъл от интимни отношения с партньора, ако не получават материални облаги. - 57% от руснаците до 30 години, имащи висше образование искат да работят зад граница. - Средностатистическия руснак употребява 18 литра спирт на година. По заключение на експерти на ООН годишно потребление над 8% води до сериозна деградация на населението - В рейтинга за възприемане на корупцията Русия е на 154 място наред с Таджикистан, Папуа Нова Гвинея, Конго и Камбоджа. - Русия е в десетката на най-опасните за инвестиране страни. - 1,5 % от населението владее 50 % от националните богатства. - На 30 000 петербургски бездомници се полагат под 300 места в приюти за бездомници. - В Русия има 101 милиардера, които плащат най-ниски данъци в света -13%. (Във Франция и Швеция 57%, Дания 61%, Италия 66%) Според федералната служба за статистика на Руската Федерация в крайна нищета живеят 13.4% от населението, в нищета 27,8% , в бедност 38.8%, над нивото на бедноста са 10.9% , а средната класа е само 7,3 %. Богати са 1,1% . Официалната минимална работна заплата е по-ниска от официалния жизнен минимум.

НАЙ-ШОКИРАЩОТО В СЛУЧАЯ Е МИРОЛЮБИЕТО НА МАЙДАНОВЦИТЕ - ВЧЕРА ДАВАХА НЯКОЛКО ИНТЕРВЮТА НА ХОРА ОТ ДЕСНИЯ СЕКТОР, КОИТО ГОВОРЕХА ЗА ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА В КРИМ. Основното теза беше: "Крим или ще бъде наш (украински) или ще го превърнем в пепелище, негодно за живеене". На такова мирно послание би завидял и другаря Адолф.

"Партизанска" водена от частната професионална американска армия!?!? Блакуотър. Численост 25хил. души. Една от няколкото такива с обща численост около 300хил. "високо"квалифицирани убийци.

- Русия е на първо място в света по употреба на хероин, като употребява 21 % от цялото световно производство. Обемът е 90 тона годишно или за около 11 милиарда долара. - Русия заема трето място в света по брой на наркоманите. На първо място е Афганистан, на второ Иран. Децата и младежите харчат годишно 2,5 милиарда долара за наркотици. - 78,7 % ОТ РУСНАЦИТЕ СЧИТАТ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ ОРГАНИ ЗА НЕПРИЕМЛИВО - За последните 10 години от картата на Русия са изчезнали 13740 села и 214 града. Само за последната година в страната официално са заличени над 300 населени места - Русия произвежда само 2% от световния БВП (16.7% от общата територия ). - Основно перо в износа е нефт и газ 70%, метали 15%, дървен материал 10% , оръжие и технологии под 5%. - Сексуалните услуги са едва ли не втора професия. - Над 60% от руските жени въобще не виждат смисъл от интимни отношения с партньора, ако не получават материални облаги. - 57% от руснаците до 30 години, имащи висше образование искат да работят зад граница. - Средностатистическия руснак употребява 18 литра спирт на година. По заключение на експерти на ООН годишно потребление над 8% води до сериозна деградация на населението - В рейтинга за възприемане на корупцията Русия е на 154 място наред с Таджикистан, Папуа Нова Гвинея, Конго и Камбоджа. - Русия е в десетката на най-опасните за инвестиране страни. - 1,5 % от населението владее 50 % от националните богатства. - На 30 000 петербургски бездомници се полагат под 300 места в приюти за бездомници. - В Русия има 101 милиардера, които плащат най-ниски данъци в света -13%. (Във Франция и Швеция 57%, Дания 61%, Италия 66%) Според федералната служба за статистика на Руската Федерация в крайна нищета живеят 13.4% от населението, в нищета 27,8% , в бедност 38.8%, над нивото на бедноста са 10.9% , а средната класа е само 7,3 %. Богати са 1,1% . Официалната минимална работна заплата е по-ниска от официалния жизнен минимум.

това ли са новите опорни точки от посолството на САЩ? да се прави черен пиар на Русия. И какво от това, че употребяват най-много хероин? Да върнат Крим ли? Кажи нещо за америка и за тяхната наркомания и наркомафия.

Еми просто да ви покажа че раша не е толкова хубава и велика колкото ни я хвалите пордажните русофили. Просто една азиатска държава.

Според лицемерната западна политика - ако снайперистите са стреляли с демократични подбуди - значи са герои ! Ако обаче са били привърженици на Путин - значи са лоши ! Нека ЕС и сащ да обяснят - струваше ли си да убият 80 човека, за да привлекат част от Украйна в ЕС ? Толкова ли е голяма далаверата от разграбването на Украйна, та 80 човешки живота не струват нищо за тези западни "демократи" ? Или ЕС си е решила проблемите в съюза - всички членки цъфтят и връзват и се е загрижила за хората в Украйна ? Писна ми от бруталната монополистка политика на ЕС и самодоволните им пълноправни членове !

+10 От истината най-много боли.

"новите" в Украйна, които уж се борят срещу олигархичния модел, взеха властта с много кръв, избивайки подло чрез снайперисти собствения си народ, и веднага назначиха олигарси за кметове и за управители.

Едно е сигурно, украйнския народ в случая е най-нн и от едната страна и от другата, демек двойно прен, и във връзка с това очаквам до някой и друг месец, освен сирийски бежанци насам да почнат да прииждат и украински, та тогава ще цъжнем и вържем ептен

по-добре украинци, поне са славяни, християни и много близки до нас като култура

По-добре, украинците са като нас, бели, християни, цивилизовани с близък език и култура. Със сигурност няма да се колят по лъвов мост и да се пробват да бият и изнасилват магазинерки.

Борците за европейско развитие още продължават да се борят с рекет, тормоз и насилие срещу полицаи, прокурори, медици, бизнесмени, медии. Европейски лидери покровителстваха с присъствието и речите си насилието и омразата в Украйна. Сега ще имат таралеж в гащите.

"Никита' "

Рейтинговата агенция "Фич" намалила рейтинга на Русия BBB с негативна прогноза. Как да им вярваш на тези мърши като през 2008 г ден преди фалита си американските банки бяха с рейтинг ААА А най-голямата печатница на пари и неофициално фалирала държава САЩ е с рейтинг ААА от същата тази агенция Ей големи манипулации бре бре

И какво значение има рейтинга? Парите отиват само так, където има печалба - това е златната истина! А дали ще бъде "демокрация", диктатура или империя е без значение ...

Не става въпрос за парите а че рейтингите не отразяват обективната истина.Доказа се след 2008 г , че рейтинговите агенции получават пари от същите тези банки , които трябва да оценяват

Да не говорим че пред сенатската комисия шефовете на тези агенции казаха че "това било само мнение и никой не бил длъжен да се съобразява с него "А пенсионните фондове по закон купут ценни книжа САМО с рейтинг ААА

Човек трябва да е много наивен, за да вярва на "разкритията" на новите власти в Киев. Хората там ги тероризират щурмови отряди от Десния сектор всеки ден на работните места, така че който не изпълнява политиката на новата дандеро-демокрация яде бой или даже повече. Показаха как бият шефа на една телевизия, че не пускал подходящи неща, една докторка, който пък не им давала скъпи лекарства, някакъв директор на предприятие, от когото искат бензин без пари, запалиха къщата на някакъв политик от партията на регионите, ... изобщо пълен терор! Затова руснаците искаха случаят със снайперистите да се разследва от международна комисия, а не от бандеровците. Как може да разследваш себе си - не знам!

Имаше снайперист и в Крим, когато е под Руска окупация!

един и за малко - и той беше украински гражданин, и той стреляше по двете страни. Но не беше пазен от майдановците и го хванаха ВЕДНАГА. пак 'детайли' - и ти си с пръст в дупето и другия е с пръст в дупето, но има детайли.

Ние бяхме очевидци на намесата на Запада с наемници на Майдана. Заедно с бендеровците и фашистите, ръка за ръка с Ал Каеда, някои наследници на Райха си въобразяват, че могат отново да покорят 1/6 от Земята. Че отново Русия ще пропищи от огън, смарт и мъки. Че като го няма Сталин, лесно ще покорят територията й със суровините, ще ни донесат невиждан терор и мизерия. Нашети радикално десни си въобразяват, че ще останат настрана и пак ще са наблюдатели на ставащото с братска Русия. Не, и те ще платят този път - жестоко и за последно. За да настане на Земята мир и спокойствие, но не гробовно, а творческо, социалистическо. А бомбите мога да се сипят и над Америка...

Че режисьорите на събитията в Киев и на тези в Крим са съвсем различни е ясно дори и само от един простичък факт. В Киев бяха убити над 80 човека и няколкостотин ранени. Крим, цял един полуостров, здраво милитаризиран, пълен с войници, военни бази, оръжие, техника и прочие премина към Русия без нито един изстрел!!! И не, не защото украинците са "страхливци"....

както каза Путин в речта си: според САЩ ако няма жертви, не се брои за демократична революция и не е законно.

Да - в единият случай украинските граждани - т.е. част от руския народ и част от другите народности в Крим гласуваха свободно. В другия случай шепа въоръжени типове казаха, че те са народа и избиваха, взривяваха с бойни "коктейли", опожаряваха, мародерстваха и накрая узурпираха властта. Има разлика. Но не задължително в снайперистите.

От метежа може да се направи един извод. Мераклиите за власт се възползваха от фашистки организации инструктирани от ФАЩ. Като следствие Украйна ще се разпарчоса. ФАЩ ще си врътнат гъза по грузински вариант. Санкции, манкции, глупости. Европата е най-прекарана. Т.н. ЕС ще се разпадне.Кой има полза? Ще видим. Само не Германия.

ХА ХА ХА ХА ХА !!!! МОЖЕ ДА СМЕ ТЪПИ, АМА ПЪК ТОЛКОООЗ - МАЙ НЕ СМЕ!!!! КОЛКО ВРЕМЕ ИМ ТРЯБВАШЕ НА ЦИОНОФАШИСТИТЕ ДА ПРИКРИВАТ СЛЕДИ,А? СНАЙПЕРИСТИТЕ СА ЗАСНЕТИ - 4 ГРУПИ ОТ ЕЛИТНИ СНАЙПЕРИСТИ С ОПИТ/ГОСТУВАЛИ СА В ЛИБИЯ , ЕГИПЕТ И СИРИЯ/ ОТ ЕЛИТНАТА ИЗРАЕЛСКА ЧАСТ "САЙЕРЕТ МАТКАЛ"/ПРОВЕРЕТЕ В WIKIPEDIA/.В КИЕВ ПРИСТИГАТ ПО ПОКАНА НА РАВИНА НА КИЕВСКАТА СИНАГОГА С ЦЕЛ "ПОБРАТИМЯВАНЕ". ХА ХА ХА !!! ВСЯКА СУТРИН СА БИЛИ НАБЛЮДАВАНИ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. В YOUTUBE Е КАЧЕН ФИЛМ ЗА ТЯХ. ПРОЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО НА БИВШИЯ ШЕФ НА УКРАИНСКОТО КГБ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА И КАК ВСИЧКО СЕ Е РАЗВИВАЛО ПО ДНИ. И ПОСЛЕ ПАК НИ УБЕЖДАВЙТЕ, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ИМАЛО СНАЙПЕРИСТИ! ХА ХА ХА !!! ЦИОНОФАШИЗМА НЕ СИ ПОПЛЮВА , ИДВА И КЪМ НАС!!!! ХОРА ОЩЕ 1948 Г АЛАН ДЪЛЕС Е КАЗАЛ ИСТИНАТА ЗА ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД, А ВИЕ СИ ИГРАЙТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ...

Дай заглавието на клипа в тубата!

Ще разкрият част от истината , защото вече няма как да я прикрият цялата. Но ще ни спестят важните подробности. Но метежниците не може да им се вярва. Те не могат да бъдат обективни, защото това значи да си признаят греховете.

Дори и част от истината не могат да разкрият. Много е свързана с ЦРУ, МИ6 и др ...

Търся серафим, детройта, и един който шему викам широк познавач на историята понеже не беше написал име или накратко - широкия, тоа дето искаше да си извадя сърпа и чука от гъзо, та ги издирвам щото ми предложиха разни теми и се скриха в храстите, айде излизайте от храстите да ги обсъдим, ак не ги помните аз ги знам

Виждате ли как кътолиците са измислили това сами се избиват сетне им виновен ПУТИН-и Европа се хвана на тази въдица.

"Европа се хванала"?! Може ли да се хване на въдица, която сама залага?!

Дмитрий Медведев: УКРАЙНА НИ ДЪЛЖИ 11 МИЛИАРДА ДОЛАРА САМО ПО ГАЗОВИТЕ ДОГОВОРИ :) ВРЕМЕ Е ДА ПОМИСЛЯТ КАК ЩЕ НИ ГИ ВЪРНАТ :)

Време е!

Заминавай за Русия, че могат да ги върнат и ти да не си там!

Аз лично от цялата ситуация най бях отвратен как снайперисти избиват хора на реда! Това за мен е най-голямото престъпление. тези хора бяха на всичкото отгоре невъоръжени. А най-много се погнусих от великите демокрации, които отново приложиха най-гнусната си черта -двойните стандарти и се правеха че нищо не става!

Колко убити хора на ред бяха убити от снайперисти? 60-60-70? А колко граждани бяха убити?

Ти не си добре, какво значение има колко от едните и колко от другите, като са стреляли едни и същи, аман от тъпаци!!!

dionisiosd@yahoo.com

В Гърция,Италия и Португалия,последното десетилетие колко убити полицаи има по време на протестите??Нито един!!! А убитите демонстранти,са десетки!! К`ви са тия гаргари на"Западната демокрация"а?? П.П. Помни ли някой как преди няма и 10 години,двама Кипърци бяхя убити по време на протест на граничната линия между свободната и окупираната част на Кипър??Всичко е снимано!!Единият екзекутиран, а другият пребит от"сивите вълци"докарани от Турция.... Къде са санкциите на ГНИДИТЕ от "Англия и съдружници АД"???

.Едно ще кажа - КАТИН. И тогава великите, благонадежни руски комунисти застреляха повече от 4000 млади, интелегентни поляци с изтрел в тила, а казаха,че са ги убили хитлеристите, а после като по..ср..а.ни си признаха. Убийци.

Ти си болен мозък

Напомни му за Аушвиц, Бухенвалд, Треблинка и за милионите избити без съд и присъда от фашистите-продукт на западната цивилизация. Не трябва да се гледа само едната страна на медала.

При война винаги са ставали зверства и от двете страни.Не може само едната страна да е виновна. Припомни си "геройствата" на Айнзацгрупите на SS

Убити са 12 хиляди, полски офицери,които са воювали срещу немските войски и са се предали на руснаците."-На война, като на война"но те не са воювали с съветските войски? В него момент, ссср не е във воина? Ако някой по възрастен си спомня, полския филм, ,,четиримата танкиста и кучето" е те са от отстъпилите, полски войски в ссср и не убити от сталинските главорези.

Когато човек не познава историята, по-добре да не се изказва неподготвен, че прави големи грешки. Не са 4000, а 22 000, и са полски офицери от армията, а не са украинци. Иначе примерът не е удачен. Както писаха преди мен - било е война.

Било е разделяне на Полша заедно с Хитлер! Било е целенасочено избиване на Полски граждани, както по късно е станало и в България!

Паисий

Или може би си имал предвид белоруското село Хатин, унищожено на 22 март 1943 г. от карателно подразделение на Украински колаборационисти (118-й шуцманшафт батальон), които избиват 120 души и опожаряват селото.

Забравил е да каже че снайперистите вече са ПОЧЕТНИ граждани на Украйна. Арестуваните са друг въпрос.

''Протестите в Украйна са организирани от ЦРУ , Държавния департамент на САЩ , както и Вашингтон и финансирани от ЕС, неправителствени организации /НПО /, които работят заедно с ЦРУ и Държавния департамент. Целта на протестите е да се отмени решението на независимото украинско правителство да не се присъедини към ЕС. САЩ и ЕС първоначално си съдействаха при опита да унищожат независимостта на Украйна и да го подчинят на правителството на ЕС в Брюксел. За правителството на ЕС целта бе да се разшири ЕС. Целта на Вашингтон - да предостави Украйна за плячкосване на американските банки и корпорации и да вкара Украйна в НАТО , така , че Вашингтон да може да постави повече военни бази на границата с Русия . Има три държави в света, които стоят на пътя на хегемонията на Вашингтон в света - Русия, Китай и Иран. Всяка една от тези страни е нарочена от Вашингтон като мишена за унищожаване или поне влошаване на техния суверенитет чрез пропаганда , а също и под прицела на американските военни бази , намиращи се в страни , които са били принудени да ги приемат по искане на Вашингтон. "

Споко той Путин не се дава толкова лесно. А за Китай, там мога само да си мечтаят.

За мен е ясно, че снайперистите стреляха по протестиращите, които искаха присъединяване към ЕС. Може в патакламата да са утрепали и някой русофил.Че кой ще стреля против протестиращите - хора на Москва. Ясно като бял ден.

Затова ли има повече убити представители на органите на реда, отколкото протестиращи?

Точно това се иска да мислим. Но много некадърно изпълнение. А лъжата винаги се разкрива, както се случи и там.

Ако беше Москва, щяха да си траят, а те първи се развикаха пред света с искане да се разследва снайпериста.

Ами това, че руснаците не бързат да афишират доказателства, а изчакват да ги обвинят както са решили и след това ще им го натрият.

Истината за снайперистите на Майдан е битката на Русия за Украйна. Така, че едва ли подобни изявления ще спрат някого да намерят истината.

Тука като излезнаха имената на платените от Позитано тролове - "български" граждани какво последва?

Ало, гараж, какво сте разкрили!? Да не си мислите, че хората са наивници. Хайде кажете и покажете кои са. Вчера излезе информация, че властите в Крим мълчат по задържането на снайпериста там. казват, че все още не са хванали никого. Но това е блъф. Изчакват да се доизкажат тези от Киев и други заинтересовани, да се набутат с обвинения срещу Русия и след това ще им покажат истината такава каквато е. Правят паралел със съборения военен самолет на Щатите. Тогава след като са хванали пилота са си замълчали за да изслушат американските обвинения срещу тях, че уж били смъкнали граждански самолет и накрая са показали пилота пред прожекторите.

А ти що мислиш, че днес обявиха, че се знаят снайперистите? Явно момчето в Крим е започнало да пее.

E, намери се причина да се преглътне присъединяването на Крим и да няма санции

Трябва да има...... Същите както за Гибралтар,Фоклендските Острови,Кипър,Александрета....... А?? Нали така е"справедливо"??? "Демокрация"и"равнопоставеност"!!!!!!!!!

Отдавана над справедливостта доминира "интереса клати феса"