Плевнелиев заминава на официално посещение в Украйна

Държавният глава Росен Плевнелиев ще бъде на официално посещение в Киев на 7 и 8 юли по покана на украинския си колега Петро Порошенко.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев заминава на официално посещение в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ни управлява номенклатурата и нейните издънки, страната ни бял ден няма да види.Явно, такава е ориста българска-да бъде управлявана от продажници.Продажници, без значение на политическата им принадлежност.Дребни душички, чиято единствена цел е, яхвайки власта да се облажат в личен план.Справка-цялата плеяда, окрала държавата ни.

Заради тоя червей преди време Путин беше казал, че "българите са народ, достоен за презрение".

Долен престъпник.

Ако Плевнелиев се кандидатира за втори мандат и опозицията издигне срещу него свиня, ще гласувам за животното.

Разбира се, най-малко поради факта, че животното знае, че е свиня и няма други претенции.Иначе с нашите политици като цяло, а в конкретния, президентски случай в частност нещата са коренно различни.Т.е., знаят, че са свине, но се опитват да го играят човеци.

veska

Дир-а защо не е показал какви знамена са издигнали укринците за посрещането на плевналиев?

Е, па знамето на Русия, разчу се вече.

Не мога да разбера тези , които се опитват за защитават провалилият се особено в международната област като президент Плевенлиев

В чест на посещението на Плевнелиев снощи центърът на Киев е бил украсен с руски знамена. От Радата обяснили, че объркали руското с българското знаме. Егати пародията!

Плевела отива не на официално посещение, а в командировка при фашистката хунта в Украйна. Командировъчните му са платени от американското посолство, превеждат му се директно в сметка. Текстовете му са написани там, включително и простотиите, за да изглежда по-автентично, защото всички знаят колко му са възможностите.

6+!!!

Спрете го бе! Спрете серсемина! Не стига, че ме е срам в България от него, ми сега и пред света ще се червя! Това човече, ако няма достойство за себе си, защо ни повлича всички в неговият си ад? Пак казвам: Жена му по би стояла на президентският пост! Тя има по-големи топки от него! Един от малкото случаи в историята, когато ролите на това семейство са разменени, поради грешка (или шегичка) на природата.

От кога безродните москалски мизерии се наричат българи! Много нагро от тяхна страна!

Фашист ще да е този, щом така го привличат фашистите в Украйна. С Порошенко сигурно ще имат професионална обмяна на опит за това как е най-добре да се лиже американска подметка.

От прост, по-прост = плевня!!

Посещението на нашите видни политици известни не само у нас, но и по света е израз на евроатлантическата солидарност с младата демокрация в Украйна, приела както и ние евроатлантическите ценности. Това посещение по най решителен начин ще подпомогне братската страна в борбата и срещу агресията от страна на империята на злото. По този начин заставайки редом до сторжера на демокрацията в света, нашите държавни мъже извисяват ролята на страната ни в световната политика и допринасят за нашият собствен просперитет.

За надежден комсомолски кадър добре си го докарал.Иначе тъпо клише отвсякъде.

Напълно нормално е своите да се подкрепят. Роско също е комсомолски кадър

Изказването ти звучи като статия от Работническо дело. Срамувам се, че в 21 век има българи с такова мислене, явно трява да изминат поне 50 години, за да се изтрият от лицето на земята някои форми на поведение.

Кой е стожер на демокрацията, бе юроде? Ти как си представяш фашист да е "стожер на демокрацията"?!?

Най-големият фашист за всички времена се намира в Кремъл!

ДОЛУ плEVNелиев!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА плEVNелиев!!!

КОЙ се кичи с гирлянди от цветя и разни младежи страстно го целуват по бузката за селфи?

Спрете с тази рубладжийска помия против България и . институциите избрани от бълг. народ! Плащат ви за да ви превърнат в боклуци! Отврат!

Какви институции те тресат , какви рубли те гонят бе тъпи.Някакво недоразумение попаднало случайно на някакъв пост вреди на държава и народ ,а ти си взел да ми го представяш за институция-оди се пери.

Явно не мислиш, може и да няма с какво да го правиш, но не всички са като теб и пасмината около теб! Нормалните хора разбират, че с това посещение се опитва да легитимира един фашистки режим, дето преди 70 години измря толкова народ. Ферщеен зи?

Слънцето ли те е напекло или...?Аз не виждам нищо смислено в това което пишеш!Я вместо да се подвизаваш във форума с глупости,бягай да търкаляш леблебии по Цариградско шосе!Ще те успокои,обещавам ти!

Заради тоя "избран" отбран боклук се сещам за това: "Народе мой, недей се колеба кажи си го, без гняв: "Да съ иба в народа, да съ иба!" и ще бъдеш прав." Из "Ебиграми" на Митко Динев

Сазалиавам че гласувах за Плевнелиев.

Роско се срещне с една от ония чудодейни ракети, от които не остава нищо живо.

трябва да се помогне на Украина да и се опрости 40 % от външният дълг.

Само ако някой извади помощта от офшорните си сметки.

Къде се бутат тези двамата олигофрени?!!! Както е казал българският народ - да хванеш единия, да удариш другия!!! Европа ври и кипи, всички са на тръни относно Гърция и Украйна, ЕС е в траур от резултатите на гръцкия референдум, но ще трябва да го преглътне...За Украйна в момента гледат много-много да не се репчат, вропейските лидери избягват резките изявления и коментари... А нашите двама /представителна извадка на останалите /идиоти-гробари тръгнали приятелчетата си Потрошенко и Сааакашвили да подкрепят!!!! Във време, когато една искра е нужна!!! И бурето с барут, наречено България на което са седнали, ще озари Балканите!!! Тези са срам за нацията! Където и да отидат, нищо добро не носят на България! Време е тези и някои други сбъркани фанатични американски марионетки в България да бъдат изметени!!! Те са за психиатър и здрави решетки! Защо не се срещнат с българите от българската общност в Украйна- в Одеса, в Болград, които късат призовките на хунтата до синовете си?!!!

Защото са продажни копелета тези на потическият ни връх! после хората били "рублаждии". Има един ефект на стълбицата, колкото по- се изкачваш нагоре, толкова по- не ти пука за мнението на тези дето те крепят отдолу. Това е генетична грешка на самодоволните тъпунгери. И когато се отдръпнат изпод тях и полетят надолу, започват в полета си да правят мили очички. Пример онова СДС, онази БСП, сега очакваме онзи ГЕРБ.

Прецедента ще обмени челен опит с фашистите, май? Офшорният прецедент от комсомолец и комунист накрая ще стане фашист?

От тоя и чеп за зеле не става, защото сам не знае на кой свят се намира.

Останах с впечатлението, че там си имат достатъчно свои идиоти, но явно никога не са достатъчно.

Цивилизованият свят подкрепя украинците - достойни и горди хора, които са преграда за дивашката агресия и тероризма на руснаците. Явно Украйна е прекалено голяма лъжица за устата на Путин. Но несменяемите и безконтролни диктатори разбират грешките си, когато е вече късно.

Искал си да кажеш нещо, но си задрямал над клавиатурата и бълнуваш. Но не възразявам, че украинците са достоен народ. Само се чудя и на техния късмет да ги управляват нищожества като това, дето се е запътило от тук.

Като отстраним просташките и некултурни излияния, не виждам нищо смислено в тази реплика. Може би поръчителите ви трябва да потърсят хора с минимална интелигентност за коментатори.

Направих си труда да проверя колко коментара до момента са в защита на президентчето. От всичките 217 само в 6 са го защитили или поне не са плюли по негов адрес. Модераторите са скрили още 8. Останалите са такива, че ако Главният им герой благоволи да ги прочете, ще се гръмне.

Няма да ги прочете- дипломата му от основното училище е фалшива.

Това че шепа червени боклучета са написали над 200 неграмотни и просташки коментари, с какво променя положението, че Плевнелиев е избран с директен вот и ако се кандидатира пак ще бъде избран. Да не си въобразяваш, че някой червен боклук ще спечели президентски избори.

Не искам нито червен, нито пембен, нито с какъвто и да е цвят боклук да ми бъде президент! Брей! Повече от 200 коментара от "шепа" хора? Апропо, ти не знаеш ли, че "хастарът" на президентчето е червен. Роско Тъпета е бил член на БКП и даже виден партиен активист сред състудентите си.

Защо п-та Плевнелиев е най-мразеният и жалък човечец от всички президенти след 1990г.в България? От този човек нищо не зависи и е измикяр на определена личност с име Бойко Борисов от Банкя.

Никой да не гласува повече за другаря Бойко Боэрисов и неговите другарчета - чавдарчета и пиандета, пийонерчета и комсомолски сополи.

Защото независимо от това един човек дали е боклук или не, подлогата му винаги е гнусна.

А ще се връща ли? По-добре не, никому не е нужен тук. Да заминава направо за фронта на гражданската война в Донбас, където киевските 'управници' са пратили своите наемници срещу народа. Да види на практика какво означава прокламираната от него 'демократична революция'......

Интересно, ако тоя Плевнелиев го утрепят в боевете в Донбас, каква ли марионетка ще ни пробутат? Той Калфин, неговият екс-'съперник', изглежда напълно готов да го замести като дупедавец :)

с MH 17

С идиотите, които ни управляват, България вече силно прилича на потъващ кораб. Ако тези плъхове изоставят потъващия кораб, може би имаме шанс да го спасим!

Откакто е президент, Порошенко е увеличил състоянието си "само" седем пъти - и явно тапетчето отива при него за обмяна на челен опит, че нищо изпосталял ми се види - кинти ли не му стигат, или нещо друго!?

Ха-ха-ха! Вярна е поговорката : Краставите магарета и през девет планини се събират! Той и Даниелчо е от тяхната черга, като добавим и грузинчето, дето си яде вратовръзката! Абе, конекрадците нямат ли хюман ресурс, та се спират все на такива боклуци!

ми се гади!!!!

В Донбас ще му спраскат халката.

Да вземеш да останеш там мухльо!

Мухлио е посетил 47 държави включително и северна Корея! Световен рекорд!!!

Здравейте приятели! Някой може ли да направи справка, колко държави е посетил президента Плевнелиев за 2015 г. и да го сравни с ...примерно турския или германския президент! Предварително благодаря!!

Президента нали е за свободните бракове? Аз искам секс с него таман да го проверя в еврогейските ценности:)))

С ТАЗИ РУСКА ПЕДЕРАСТИЯ В НЕТА!

big_uncle@dir.bg

Нещо си объркал каналите - лявата резба е модерна в САЩ и ЕС - руснаците просто ще го набият! Другото "действие" ще го оставят на такива като теб...

Ето кой е гласуващият с минус в коментарите към тази тема.

Мда трябва да побърза с това посещение. Щото скоро тази държава няма да съществува...

Фалшиво избраният на посещение при незаконно избраните ??

Велика среща на двете америкщански изтривалки

Абе нямя ли къде другаде да отидеш, бе Тапетко? Тоя и Митов съвсем са изперколясали.

Мъжо върни се. Не ни излагай повече. Ако не се върнеш ще се върна аз към бивши настоящи у бъдещи твои баджанаци:])))

Къде отиваш бе чехльо, там ходят политици, а не проститутки...

Този май е само ...глава!?!?

Докато гърчулята се борят за своето си, нашите продажници лижат задниците на други продажници.

Кой е гласувал за тоя мухъл, като само отрицателни коментарии?