Коментари - България се обяви за запазване суверенитета на Украйна | dnes.dir.bg
назад

България се обяви за запазване суверенитета на Украйна

Росен Плевнелиев и Кристиан Вигенин заявиха, че България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна.

Обратно в новината

Коментари - България се обяви за запазване суверенитета на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

името на България, българомразецо! Продажник мръсен, за тебе само бесило, така биха казали всички велики българи, дето са се борили за България.

Другого объяснения нет. Вполне вероятно, что после того, как пройдут заседания НАТО и ЕС, где и будут приняты окончательные документы по Украине, правительство Яценюка будет поставлено перед необходимостью проведения переговоров с Россией и выработке условий капитуляции.

Кога ще започне икономическата война на Русия с Украйна? Внос на руски суровини и стоки. Изкупуване на промишлена продукция изготвена специално за Русия, връщане на заемите към Русия. Мисля, че след сегашните политически циркове ще дойде ледената зима за Украйна.Западните страни не помагат, те КОЛОНИЗИРАТ И ЗАРОБВАТ.

лошото на запада е че откъснаха Косово, затвориха си очите за Кипър, а сега вземат обратна позиция, но ние трябва да сме за цялост на Украйна, не че няма да откъснат парчета от България ако реши запада

Пуделът си е пудел. Днес скимти за запазване на териториалната цялост, а вчера първи признава независимо Косово.

Пинокио пак го активираха кукловодите.Ей,не оставяте момченцето да си зареди батерийките!

Ако Стамболов беше жив през 50-те или тогава имахме един Путин сега нямаше да го има "македонския въпрос" ....

Аз пък съм за суверинитет на България. Ама фактически. И съм за умен, патриотичен, вменяем и отговорен за България президент. Всичко това, няма нищо общо с Украйна. За съжаление, няма нищо общо и с българския президент.

Без това трудно издържаме толкова жандари и полицаи да ги пратим в Украйна да ни олекне малко!

Роско, много моля да не се изказваш по въпроси, по които не си компетентен!

правилна и достоина позиця на булгарскят президент *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбирам, че под демокрация разбирате българската работническо-менаджерска приватизация с елементи на мутро-милиционерска власт, но разберете това не е продукт на демокрацията, а на другарите от БСП. Истинската демокрация е в САЩ и на запад, където учи и бягат всички прогресивни хора. И да ви кажа колкото и да се обединявате другари пролетарии срещу законите за развитие не можете да вървите. По силни са от вас. ФАКТ. Ходете по-добре да вършите нешо полезно- да гледате кокошки или да копаете- ще сте по-полезни, вместо да стоите тук по цял ден и да пишете огромни небивалици.

хаха, истинска демокразя в америка, кадето всеки е подслусчван и васмосчен талибан. такава глупост и неснание не сам цчувал годподин демократ. хаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Украйна има руснаци- да. Но и в България има много турци и роми. Хайде сега не се правете, че не разбирате за какво става на въпрос. Украинците допуснаха първата грешка, като забраниха руския език там. Но проблемът не е в това, проблемът е че ТОВА се използва от Русия, за да си върне влиянието в Украйна. Лично аз не харесвам нито съветския социализъм, нито демокрацията, които идват от Русия. Укаринците са прави за това, че искат да се откъснат от заробващото руско влияние.

Този нещастник, кога ще се изкаже някога адекватно! Вместо да подкрепи българската диаспора в Украйна, той ми чете нещо написано от някой чиновник в американското посолство! Боже Господи прибери си вересиите, отърви ни от този боклук!

Да беше прочел малко из форумите и да види какво е мнението на народа и да изрази подобно, а не да изразява мнение на ЕС.

Какъв народ сте вие, бре. Лидерите ви са все някакви хулигани, простаци и болни мозъци. А изпитвате респект към мутрите, но към закона и Бог рядко. Народ.......сбирщина от ганъовци, които имат респект единствено пред грубата сила, затова с еи прекланяте на чичо ви Путкин. Българин съм, но ми писна да ви гледам простотията.

Този Мухльо е объркал думите. Сигурно си мисли за СУРвенитета.= Другарю Плевнелиев, вие бъркате Павета с Тухли. А бяхте май някакъв много заможен строител. Във никакъв случай не ви мисля с "насрещни наклонности".

а така, като истински ганю винаги на грешната страна, украйна е бита карта. ах как искам и на теб да ти спретнат един преврат, и да те видя тогава къде ще бягаш. в русия няма да е, защото се скъса да я плюеш, а запада ще ти покаже колко е двуличен, като те предаде на тълпата да те линчуват. ей, всеки ден го псувам боко тъпото, че не предложи магаре за президент, сега по малко щяхме да се червим.

напално сам сагласна и се присаединявам кам изказванетето. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужасно е ,но това изявление е поредното доказателство,че България няма държавен глава ,а марионетка.Вярно е,събитията в Украйна ни засягат,но в тази нееднозначна политическа бъркотия ние трябва да мислим повече за нашия суверенитет,който се изпарява прогресивно в последните 10-15 години и е на критично равнище с непредвидими последици!

ТИМОШЕНКО им би шута, открадна им парите и няма да се върне от където ще замине. КАТО гледам, вече реки от паунди текат към Украина от Британия. ВЕЩИЦАТА КАТРИН АЩЪН ПЛЕТЕ ЛИ ПЛЕТЕ ИНТРИГИ ВСЕКИ ДЕН. ЧЕРНЬОТО ОТ АМЕРИКА СЕ ЗАКАНВА БЕЗ ПОКРИТИЕ. ето това се наблюдава на практика...но ми се струва, че украинския народ е на 100% ЗОМБИРАН в момента и си мисли , е властта е в негови ръце...

БГ "ЛИДЕРИ", гледайте си в собствената копанка, не ритайте срещу Русия и не ни накисвайте в още по-големи лайна! Комсомолец, какво ще съдържа речта ти утре? Вигенин, как защитаваш БГ интереси на международната арена? МЕКА КИТКО, НИТО ЕДНА ПРОТЕСНА НОТА СРЕЩУ БРИТАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ЕЖЕДНЕВНО МЕ УНИЖАВА И КЛЕВЕТИ! НИТО ЕДНА ПРИЛОЖЕНА МЯРКА ПРОТИВ ОТЯВЛЕНОТО ТУРЦИЗИРАНЕ НА БГ ОТВЪТРЕ! НИТО ЕДНА МАКАР И РЕПЛИКА СРЕЩУ ОНЯ ЧЕРНЬО, КОЙТО Е ТРЪГНАЛ ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДИСКРИМИНИРА ЦИГАНИТЕ В БГ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ И НЕКОМПЕТЕНТЕН МИНИСТЪР! ОСТАВКА!!!!!

УТРЕ ЩЕ ГО ВИДИТЕ И ЧУЕТЕ ТОЯ ЧЕ НЕ ЗНАЕ ЗА ПЕТ ВЕКОВНОТО ТУРСКО РОБСТВО. ЩЕ МРЪНКА ЗА НЯКАКВО ПРИСЪСТВИЕ,А МОЖЕ И ТОВА ДА НЕ КАЖЕ.ЗАВИСИ КАКВО СА МУ НАПИСАЛИ ОТ АНКАРА.

ЩОМ ТОЯ МУХЛЬО КАКТО ГО НАРИЧА ЖЕНА МУ ЩЕ СВИКА К.Н.С. НЕШАТА В УКРАИНА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ.ТОЯ МЕЖДУНАРОДЕН ФАКТОР НА КОИТО СЕ ПОДИГРАВА Т В ЦЯЛ СВЯТ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ,ЗА БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИАЛНА ЦЯЛОСТ?

Като един скочиха западните лицемери срещу Русия! Да ти писне от двойни стандарти! Нямаха нищо против американската инвазия в Кувейт, Ирак, Афганистан, Югославия - чий го диреха там?!? - които държави съсипаха, с много човешки жертви, но ето, Русия нямала такива права! Ами трябва да си сляп, за да не прозреш колко Западът иска да смачка Русия, да УНИЩОЖИ ПРАВОСЛАВИЕТО. На нас пък се опитват да пробутат ислямски имигранти (ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ В ДЪРЖАВАТА СИ!!??), за да прекроят демографията ни! А също да ни наложат чрез закон продажба на държавна територия на чужденци! Е, трябва да сме луди, за да не можем да се ориентираме в подобни обстоятелства С КОГО СМЕ! Утрешният празник дано го напомни на заблудените!

Новата опорна точка сега е православието. То пък българите и руснаците след зрелия социализъм са толкова вярващи, че запада иска да ги унищожи. Бля-бля. Сами си го измисляте, както мюсолманите си из мислят, че някой иска да ги унищожи.

Тази пародия на мъже прави всичко възможно да ни скара с руснаците и да ни отдалечава от тях. Понеже съвсем скоро ще имам е остра нужда от тяхната помощ. Те го знаят и декларират това , което са им написали техните господари. Много долен безбожен народ се навъди.

Тези смешни човечета без никакви мъжки качества, с какво право се изказват от името на държавата? Те ли са държавата или ние гражданите? Явно според тях са те. В деиствителност те се изказват на своите западни кукловоди. на тези мушмороци безродници само имената им са мъжки.

Тия посерковци къде си завират гагите,не виждат ли че на власт в Украйна са фашисти.Докога тези блюдолизци и лакеи ще ни управляват.

,,България се обяви...", България не е Плевнелиев, аз съм за РУСИЯ! Украинците просто НЕ знаят какво ги очаква в ЕС. По добре да помислят какви хора стоят зад размириците, да попитат нас какъв ток, вода, бензин и хляб плащаме, къде работи почти цялата ни младеж. Не съм подстрекател, но лично за мен, по добре руснаците да дойдат и тук, стига БСП, ДПС!!

Кара Колъо, Украйан досега бе с Русия. Колко богата бе?

Интерсно, нашият захилен президент защо не похвали въоръжените параформирования, които направиха преврата в Киев? Част от тях бяха и са привърженици на един човек с хубави мустачки, останал в миналото, ама не съвсем.

plevnelieff are zatvori si plyuvalnika be ia idi se NAGAZI na EU

И на мен ми се иска Украйна да си запази териториалната цялост. За съжаление реалностите не са такива. Повече от очевидно е разцеплението между югоизтока и западна Украйна. След всичко това едва ли ще може да се постигне съгласие. Запада да си върви с европа и югоизтока с Русия. Такива се очертават реалностите.

А бе и аз бях за запазване териториалнта цялост на Сърбия, ама сепаратистите там бяха обявени за борци за свобода :) Косово и Крим са идентични случаи. Отношението към тях показва двойните стандарти.

Плевнелиев да не се обажда за неща които не разбира. Да учи география и да лъска по-малко бастуна.

Най-после достойна позиция, че и Вигенин имал топки, браво!

Президентът защо бърза да изразява позиция? Kогато атовете се ритат не се меси. Tо е ясно, че сме в Eвропейския съюз и HATO и каква е офици алната им позиция, обаче сме енергийно зависими, а руснаци инвестират у нас. Kъде се набутва между шамарите без да му искат мнението.

Изключително ми е болно, когато срещу институцията на Българския Президент се сипят толкова много негативни мнения, свързани с неговата дейност и то от българи! Дори само заради това Плевнвлиев трябва сериозно да се замисли, дали е обединител на нацията или не! И да предприеме съответните стъпки за издигане престижа на институцията да полагащото и се положение, като си подаде оставката! Но не разчитам това да стане, тъй като той и неговият ментор ББ насочиха цялата си енергия последните 4 години да разбият и малкото останало от българската държавност и институции! И във всички случаи това не обслужва българския национален интерес!

Животът и сигурността на руските граждани са приоритет за руското правителство - така както е за американското, английското, френското. Знаем, че за гарантиране сигурността на американците на Олимпиадата в Сочи бяха изпратени два военни кораба и никой не възрази. Плевнелиев да мисли с какво може да гарантира нашия живот, докато вървим по улицата или в парка.

Украинските терористи се обърнаха за помощ към американските терористи!

Кой ли го слуша на чехлю

Е , сега видяхте ли ги тролчетата на Позитано , "патриотите' от атаката и руските агентчета ?? Всички те са готови веднага да слугуват на путин или армията му - ако окупира България .. Някога , не без основание, са наричали комунистите - БЕЗРОДНИЦИ !!! Това са те ...

Не знам за тролчетата на Позитано, но такива тролчета като тебе, които с "патриотичната" си подкрепа и слугинаж на друга голяма суперсила, в разрез с българския интерес, са големи "...родници". Докога слугата, независимо кой е господарят, ще се пише за патриот, бе, сору? Имаш ли отговор на такъв въпрос? Защото моят е, че само свободният от чужда воля човек може да бъде патриот! Какъвто подобни "модерно мислещи" чалга-драскачи като тебе няма как да бъдат!

Ти май си paste. Кажи си. Ще ти олекне!

Тожа недоразумение защо не се скрие някаде или да прави свирки на Боко Тиквата и на Прокопиев. Тоя сигурно няма огледало за да се види каква мишка е, а се пьне да шиба мечката. Ех Расиме, Расиме акьла няма да ти доиде.

Плевнелиев се обяви за запазване суверенитета на Украйна ------------------------------ ок нищо против само че ще ти извади очите факта че власт имащите в украина в момента/майдановци/ не го желаят

...доказваш,че наистина носиш прекрасното Българско име ...Елица и си истинска Българка!!!!!!! Ще се постарая да се изразявам по ..."зашивровано",особенно когато коментирам лица и техните изявления и действия,които явно не само не са с Български имена но и не се индефицират като Българи в своите Национално-политически ...изяви.. Само не ме "трий"...

Кой ли те пита?

Кой народ! За каква свобода! В Крим, Изночна и Южна Украина има само руски народ!

...бе мухльо,някъде,че ако те надуши Юлето....(не Тимошенко),а тази която ще ти вземе офшорните сметки след като паднеш в ...канала....

Плевньо, представи си, че и теб те изритат като Янукович! Какви ли мъдрости ще ръсиш?

Тоя офшорен мухъл никой не го бръсне за слива. Най-добре ще бъде да си наляга парцалите!

Тоя тъпанар да си гледа паничката и да не се бута между шамарите на големите. Гащите си не може да обуе сам, седнал да се занимава с глобални въпроси.

Тоя "шмоксер", нашата мижатурка ПРЕЗИДЕНТА явно не знае една стара поговорка. Та рекох да му я припомне: Там където Мъжете си мерят пишките, ти не си показваи Гъза. И тъй като Той, нашият президент изобщо няма "гащи" е по добре и да не минава оттам камоли да си показва дупето. Малоумна работа ...

БРАВОООО.......