Русия иска обяснения от Полша заради ”Нощните вълци”

Москва поиска от Варшава обяснения защо в Полша не бяха допуснати да преминат рокерите от руския клуб "Нощни вълци", потеглили на поход към Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска обяснения от Полша заради ”Нощните вълци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

buRgbuRg1

:( Варшава обясни защо в Полша не бяха допуснати да преминат рокерите от руския клуб "Нощни вълци", потеглили на поход към Берлин. Защото са червени КГБ помияри ! :)

Няма нищо за обяснение- шляхтите слушкат повече и от нас - така са им наредили профашистките им господари!

buRgbuRg1

:) Блядките са последния крясък на бактериологическото оръжие на КГБ дрисливото Пуссле и Рашата ! :)

И майка ти и баща ти са тъпаци! Защото децата на родители тъпаци са много тъпи, като теб!

Стига с тези вълци,бе!Кажете нещо,за ракетата,за кривата ракета,дето пада към земята!

До всеки рокер на мотора отзад е имало по една руска блядка/к...ва/.Те са били скритото оръжие на путинова Русия да пренесе заразата от венерически болести през граница.За това не са ги пуснали в Полша.Имало карантина на границата.

Това ли е акъла на полски митничар? Мдаааа. Виждам ,че също толкова ,както и на техния министър на ВВС дето "приземи" самолета на президента в Смоленск. Замо със злоба не става, брато, пробвай и мозък да подключиш

поляците са смели и готини хора съпротивляваха се на комунизма и благодарение и на тях вече не сме под руско комунистическо робство , е имаме пост комунисъм , но поне можем да се изметем от бг

Човече лекувай се - млад си още и не знаеш какви ги дрънкаш промито мозъче!

рокер комунист и тези рокери не са ли западно влияние , я да се закрият веднага

Той комуниста Станишев нали оглави БГ рокерите.

Голяма глупост - да искаш обяснения от някого, че не те щял у дома си!?! Еми сети се сам, джанъм, защо си нежелан - веротяно имат лоши спомени от предишното ти гостуване - я си откраднал нещо, я си счупил мебелировката, я си се натряскал и си забравил 45 години да си тръгнеш...

Ако Русия по същия начин забрани рокерски пробег на поляците до Катин - нали ти си първия ще ревеш за права на човека в Русия и путински режим?

А ти правиш ли разлика между двете? В Катин именно ВАШИТЕ хора избиха поляците и затова са длъжни да ги пуснат! А Полша именно ВАШИТЕ хора си я поделиха с партайгеносе Адолф и затова поляците са длъжни да спрат т.нар. нощни вълци.

и аз изках да кажа "нахалници". Хората не забравят, не забравят злодействата на"червената армия" нападнала Полша заедно с Хитлер, хилядите убити поляци - цвета на нацията убити с куршум в тила в Катин, а после нагло и страхливо приписани на немците.То бива, бива типигьозлък но не всички са като нас да го приемат.

както си се сетил за Катин, защо не спомняш след кое събитие станал той? Разстрел в полски концлагери на 150 хиляди красноармейци. Или затова си мълчиш като мишок? А относно избиване на "цвета на нация " искаш да кажеш ,че сега в Полша един интелигентен човек не е останал? Само простаци? Интересно дали поляци ще се радват на такава твоя подкрепа?

Катинското клане е извършено през април и май 1940 година от НКВД-Михаил Горбачов. Откъде са дошли 150 хиляди (!) красноармейци в "полски концлагери" по това време?

И още нещо - вчера давали интервью с поляци, доста от тях се извиниха за действията на провителство. А полски рокери, решили да подхванат щафета с мотори и да продължат по същия маршрут. Вчера посетили Освиенцим и възложиха цветя к могиса на съветски воини. Защото те са интелигентни хора, за разлика от дребен злобен плъх като тебе.

Е как да ги пуснат, като Хитлер и Сталин първо си поделиха Полша, а Сталин изтрепа всички полски офицери в Катинската гора и на края се изпотрепаха взаимно. Някой май не са чели история.

Не пуснали с мотори - следващ път пробваме с "Армата".

за поляците

Най-големите боклуци на Европа-поляците!!!!!!!!!!!!!!!!!

Руснаците, а не поляцита!

Поляците винаги са били нечии слуги,това им харесва,за това са родени.

Така си е! На острова вече са повече и от индийските ратаи. Стават само подлоги да сменят, но иначе имат Пернишко самочувствие!

Ами то Полша нищо не е решила. Така са и наредили от НАТО и не изпълняват.

Русия иска, обяснения от Полша. Вчера другаря Путин се похвали, че по необходимост смаза терористите. Къде ви е проблема уважаеми другари? Хем сте смазани, хем не можете да се движите? А трябваше да е по-добре или нещо със ... смазката! Лек ден.

вън азиатската паплач от Европа

Какви са преобладаващите мотори в тая банда? Не очаквам да са някакви родоотстъпници с американски или японски мотори. Някой знае ли?

карпати и по-приближените до Путин карат Симсон с карбуратор от карпати

абе и ти пишеш на китайски компютър, ама се правиш на американец.

Извинявай каква марка на твоя български компютър? Сигурно и българска кола караш - а пък се пъчиш все едно че андронен колайдер е твое производство.

Поляците никога няма да забравят Катин и полското въстание. А дали ще пуснат в Полша путиновите рокери си е чисто тяхна работа.

Гого, ами аз не знам как забравиха Германия. Премазани за 9 дни, в списъка на Райха за унищожение на нацията................

Бе некой знае ли къде отведоха детската ясла наречена руски рокерчета? Нещо изчезнаха от новините? Нема ли развитие темата?

"Русия поиска обяснения от Полша заради неподускането на рокерите от руския клуб "Нощни вълци" на полска територия, предаде ТАСС, цитирана от БТА." Що ТАСС не съобщи, че поляците са изпратили обяснението във вид на снимка на всеизвестната "комбинация от три пръста с преобладание на средния"! Що не съобщават, че Русия била напълно задоволена от отговора?

Бляд на мотор-що е то?!...Руски "рокер",май?

Полша е решена с подписването на пакта Рибентроп-Молотов. Хитлер напада на 01.09, Сталин изчаква до 17.09. Хитлер става агресор, Сталин освободител. Червената армия удря в гръб храбрите поляците, които до този момент се съпротивляват упорито и създават огромни главоболия на немските генерали. В Брест се провежда съвместен парад на комунисти и националсоциалисти, приет от ген.Кривошеин и от ген.Гудериан. В завзетата от СССР част на Полша са издирени, пленени и в голяма степен унищожени не само едрите земеделци и капиталисти, но и учители, свещеници, лекари, адвокати, офицери. Съветските освободители ограбват частни домове, магазини и складове. Следва Катин и не само... Е, как да обичат в Полша руснаците и разни вълци? Бихте ли се зарадвали на една такава нагла демонстрация?

Не са ги пуснали защото името на рокерския клуб е погрешно. Правилното би било "Гладни вълци" !

Не са ги пуснали защото има граница на ЕС и я има за да пускат, който искат. Готов съм да не ме пуснат и мен в Русия на 09.09.

Ми не ги кефите. Ето ви обяснението.

Така е но в Русия всичко е политика. така, че възпитано, но с едно на ум.

каква русия, бе, андрешко. Полша е наясно какво става, повече, от колкото ти.

Най малко Полша трябва да пита. Поляците са страдали най-много от руснаците.

А руснаците не са патили от поляците хич.....повече обективност моля!

Било каквото било. Важно е че сега в Русия на Путин няма мислители от световен ранг. Русия на Путин не иска да погледне истината в очите и се пъне да бъде конкурент на САЩ и Китай. А тя е Франция, но с петрол и газ. Утре ел автомобилите, ще бъдат реалност и тогава?

Защото поляците пускат само американски рокери.........

Така са си постлали.

Трети мото клуб ТУРБО КАЗАЧОЦИ с мотори Урал също тръгва към Берлин за целта на всеки 50 километра ще бъдат разположени походни сервизни работилници

На тази логика, съседът може да ми иска обяснение, защо не съм пуснал сина му у нас с колелото.

Втори мото клуб ЛЕТЯЩИТЕ МУРЗИЛКИ с мотори ИЖ Планета тръгва от Москва за Берлин

до "рускинята" с уважение - съдеики по вашето писане - вие не сте никаква "рускиня" а българка, или българин пишещ/а на умислено лош български. а за политическото ви късогледие - лек няма

"рускиня" си е рускиня поне по народност, но като мислене е съвеЦка жена ( или е някоя/някой, който се опитва да изкара руснаците малу..ни )

Е! Тя и Полша иска обяснение за катинското клане... Ами така са решили поляците - не искат да пуснат банда рокери, пък било то и руски или най-вече - защото са руски...;о)

На такива, дето питат, им падат самолетите.

никъде в статията не става ясно дали тези така наречени рокери са имали визи за ес. и ако са нямали, за какво "обяснение" изобщо става въпрос?

Ами бъди сигурен, че са имали.

имали са изходни визи !да излязат от кочината ! но пак си смърдят , затова не ги искат в европа

Путин им изкара визи.

и от кой фашизъм спасихте Полша, полковник путин, от сталинският фашизам..... не ви е срам - договор между сесесере и хитлер, търговия - ресурси-технологии, разделяне на света и вероломно нападение над Полша заедно с хитлер, избиване на полските офицери за което мълчахте ехидно като п....ки и преписвахте престъплението на германския си партньор.....

Както се разпенявил - нали не си забравил че сте били съюзници на Хитлер ,точно по време когато са най-активно работили круматориуми в концлагери. В същото време българи изпращат 11000 евреи в концлагери от територии които контролираха. Амнезия те хвана? Е? Ти кога ще си засрамиш?

ние дори си спасихме и евреите, вие си избихте де що има малко интелект по онова време, Сталин и Хитлер бяха приятели, които искаха да разделят Европа и Азия, просто нещо им се объркаха сметките. Сталинизъм = Фашизъм!!!

Абе съвеЦка жено, в колко новини требе да ти обясняваме що е то германски протекторат ..нема такъв де.ил кат тебе , срам си за руския народ!

Да не забравяме кой подписа пакта Рибентроп-Молотов и даде път на Втората Световна ....

Дааа...във форума е лесно да наричаш Путин и руснаците пут.и!Много е лесно........Интересно дали и наживо ще бъдете толкова храбри и честни?

И на живо и на умрело хич не ми пука от руските пу.ки!

Тия двамата проведоха геноцид над народите в бившия съветски съюз. Също както турците над арменците 1915 г. Разликата е в мащаба 15 мил. към 1,5 мил.: "Герой"

Защото тези ''вълци''са американски ментета. Карат американски мотори. Наричат се РОКЕРИ, а в същност са обикновени руски бандити. ТОЧКА.

Ти ги познаваш? Знаеш какви са им моторите? Знаеш как се наричат? Браво на теб.

Ами определено не са ИЖ Планета.

Браво на поляците!

Този жест е демонстрация на следното: 1. Европа се тресе от страх от 15 руснака на мотори. 2. Европа с нейните уж демократични ценности не дава право на хора да се изразят своя позиция 3. Европа нарушава международни правила - тези хора имат визи издадени от Германия 4. Европа ще почне да пищи на умряло, ако руснаци върнат жеста и не пропуснат полски мотористи в подобен рейд до Катин - ще кичат за "режим на Путин" и подобни дивотии 5. Браво на полски рокери, които

Ами да ги спират. Аз така бих направил.

1. Никой не го е страх, но е приятен момент да натриеш носа на Путя. 2. Ти пишеш и си изразяваш позицията свободно в този форим, да не би той да не е в Европа? 3. Никой нищо не нарушава, дори да имаш шенгенска виза, може всяка отделна държава да ти забрани достъпа до територията си. 4. Ами давай, някой да ви пречи? Ама не се е засилил никой да ви идва на гости.... 5. Браво на полските рокери. Ама това пак няма нищо общо с вашите рокери и с манията ви за величие. П.П. Следващият път пробвайте с танк да минете границата.

руснаците спасили поляците през всв??? Явно някой не е чувал за рибентроп-молотов. Както пише Суворов, че един период от войната се нарича Странната война, то на изток, между ссср и Полша започва още по-странен мир.

Само не ми цитирай родоотстъпници.

Ако родината ти е СССР е всъщност морално задължение да си родоотстъпник. И кое не е вярно на написаното? Нямало е пакт между Германия и СССР или не са поделили Полша??

Станалото не е случайно. То дава повод да се напомни, че Полша е една от страните, които имат най-малък интерес да се казва истината за Втората световна война. Преди всичко, поради огромните "заслуги" на официална Варшава за нейното избухване. Истината е, че пътят към тази война е открит от момента, когато Мюнхенската конференция през септември 1938 г. решава да откъсне Судетската област от Чехословакия и да я предаде на Германия. За да застави правителството на Чехословакия да се съгласи с взетото решение, Франция го предупреждава, че няма да окаже военна помощ на Чехослованкия при немско нападение. Въпреки задълженията си да направи това, поети пред Чехословакия с междудържавен договор. Решенията на Мюнхенската конференция са взети от първите политически мъже на Германия, Италия, Великобритания и Франция по онова време. Във връзка с Мюнхенската конференция Чърчил казва за тогавашните управляващи Британската империя "Те избраха позора, за да получат и войната". Основание за това му дава и факта, че изпълнението на решенията на споменатата конференция се свеждат до германска военна окупация на почти цяла Чехословакия. Позицията, заета от Полша е онова, за което във Варшава никак не обичат да си спомнят. Става дума за това, че Полша използува безпомощното състояние на Чехословакия, за да окупира някои нейни територии по общата им граница. След това избухването на Втората световна война е само въпрос на време. Няколко няколко месеца по-късно, войната започва и през първата половина на септември 1939 г., Полша се превръща в жертва (но в никакъв случай, невинна) на военната машина на хитлеристка Германия. За две седмици Вермахтът разгромява напълно полската армия, а полската държава фактически престава да съществува. Едва тогава Червената армия влиза на територията на днешните Западна Украйна и Западна Беларус, което води до присъединяването им към територията съответно на Украинската и на Беларуската републики, участващи в СССР.

Колко много лъжи за да омажеш един исторически факт: съюзниците Хитлер и Сталин си разделят Европа и така започва Втората Световна Война

n1cky@abv.bg

Не виждам как написаното от него противоречи на твоето мнение. Да разделят си Европа двамцата, но той описва делата на съвсем други страни в конфликта.

Полша не обича да си спомня и че, украинската въстаническа армия,героизирана официално днес,е изклала 100 000 поляци в периода 1939-1944г.

И къде точно е излъгал? Кое не е така?

Schilo ( регистриран ) 28.04.2015 08:38 Права е! Една българка ( нерегистриран ) 28.04.2015 08:20 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам "Четох доста от коментарите по темата и мога да изкажа своето разочарование от липсата на адекватна модерация в сайта. Половината коментари въобще не са по темата, съдържат груби цинизми и обиди. Силно се надявам тези коментари да са дело на платени драскачи, които наводняват сайта просто защото им плащат. Честно казано не ми се иска да вярвам, че на българите IQ- то не минава 50. Това е нивото на поне половината коментари тук." Не конкретно по темата, но засяга точно проблема, който опорочава добрия разговор

Сега за онези, които спасиха Полша от фашизма. Кога точно спасиха Полша- на 22 септември 1939 г. на парада по случай победата над Полша в град Бжешч /Брест/ когата марщируват една руска и една германска част и парада се приема от ген. Гудериан и комбриг Кривошеин. Или когато Варшава въстана през август 1944г. а руската армия на един хвърлей място ШЕСТ месеца безучастно наблюдаваше изтреблението на населението на Варшава без да се намеси и после, след като германците изтребиха и изселиха населението на града на 17 януари за два дни преминаха през руините?

Виж сега, не четеш правилната пропаганда. Ако я беше чел, щеше да "научиш", че: 1. Сталин "безуспешно" се мъчил да привлече поляците на своя страна, но те, дебилите, видите ли, се заиграли с Хитлер. Даже и съвместния парад го отричаха доскоро, но добре, че извадиха спомените на един руснак, та се разсмърдя. 2. Горкият Сталин много е искал да помогне на поляците във Варшава, ама точно в този момент червената армия не е имала свободни самолети за въздушна поддръжка, които изненадващо са се появили точно след като полското възстание е потушено. 3. Същата е ситуацията с "горката Финландия", дето едва ли не е сама се е нападнала от страна на СССР и не знайно как банда финландци са успели да дат отпор на цялата червена армия.

Когато имаш чест и достоинство е за цял живот . копи>>. "Същевременно полски рокери от клуба "Катински рейд" почетоха от името на "Нощни вълци" днес паметта на жертвите на победата над нацистка Германия, предаде ТАСС." Моите почитания към на дружина Полска!

ТАСС лъже, както е правила цял един век. Путинските рокери след като ги спряха на полската граница се върнаха в Катинската гора и почетоха изтребените полски офицери като оскверниха паметника им с изпражнения. А руската прокуратура започна дела срещу полските граничари за това, че не са пуснали путинските варвари на полска земя

Вместо двадесетина бурени тумбака наречени нощни вълци трябваше да качат на харлитата двадесетина русокоси, синеоки, дългокраки нощни пеперуди и тогава наистина щяха да ги посрещат с цветя, ама тя пропагандната машина затова в е Холивуд, а не ...

Подозирам, че проблема е това, че руснаците са били на мотори, ао не на танкове. Тогава веднага щяха да ги пуснат

ПОЛЯЦИТЕ ИМАТ ОПИТ И ЗАТОВА НЕ ПУСКАТ РУСКИТЕ ФАШИСТИ.

ПУТЛЕРИСТИТЕ СА ФАШИСТИ, ЗАТОВА НЕ ГИ ПУСКАТ В ЕВРОПА.

Те са по-лоши от фашисти. Те са КОМУНИСТИ .

Факт е, че Червената армия Освободителка, заедно със съюзниците си от Сащ, Англия и Франция, победи фашистка Германия и освободи човечеството от тотално унищожение. Факт е, че Сащ, Нато и Ес, 70 години след Хитлер, полагат огромни усилия да възродят фашизма в Украйна и да покрият цяла Европа с кафявата чума!

По случай 70 години от Победата на парада в Москва Путин ще празнува в обкръжението на няколко африкански вожда и Ким Трети от Сев Корея Всички победители над Хитлер са се събрали

ИЗРИГВАНЕТО НА ПРОСТОТИИ ЗАПОЧНА... СЕГА! ХАХАХА

Комунизмът е създаден благодарение на Америка, така, както и всички терористични организации!Защо ли???