Доналд Тръмп ще мисли дали да признае Крим за част от Русия

Ако бъде избран за президент на САЩ, кандидатът на републиканците Доналд Тръмп ще обмисли въпроса с признаването на Крим за част от Русия, предадоха ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп ще мисли дали да признае Крим за част от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами ако нашите турци проведат референдум и се присаединат....какво ще направат нато и американците?????? маи ще го признаяат а?

"Доналд Тръмп ще мисли дали да признае Крим за част от Русия" Няма какво да мисли. Просто да прочете историята. Там пише!

Да, в Косово може да живеят албанци, в Каталуния баски, в Турция-кюрди, в Западните покрайнии -българи... само в Крим има украинци. Дето дори не знаят украинцки :) Само че Русия не е България и направи това, което е логичното и желаното от хората там - без един изстрел и със знамена и песни, както ние на Съединението.

Признай я за независима държава, бе! Няма какво да мислиш! Ние , патките не мислим.

С какво право гражданите на САЩ имат право над територията, която населяват в момента ?

да мисли, ама се иска мозък за това, а неговия е склерозирал. За отговорни постове трябва да се канддатират само хора до 60 г. максимум. Хора, огледайте се - вижте вашите близки и познати над 70 г. - всички изкукали.

Младите не могат да разсъждават мъдро и затова мислят така ;) Само да ти припомня, че едно време са управлявали старейшините и тогава светът е бил много по-спокоен :) Не си спомням и да има мъдреци на по 20 години :) Нито дори на 30, 40, дори 50 :)

при положение, че "навремето" трудно са доживявали до 50 и само единици над 60 прави си сметката доколко уместен ти е коментара.

верно, то американците са балъци, но знаят че Русия в частност Путин е най-голямата заплаха за тях. С тези тъпизми които ръси дава на тепсия на Хилари президентството. А защо само Крим да признае за руски - цяла Украйна..

Да мисли???? Неговите изказвания приличат на дръщолевенето на болен от алцхаймер......Да не говорим, че не е негова работа да определя границите на суверенни държави. Крим беше, и вярвам ще бъде, част от Украйна въпреки путинската окупация, но това не е работа на Тръмп, Крим не се намира в САЩ.

ами ако нашите турци проведат референдум и се присаединат....какво ще направат нато и американците?????? маи ще го признаяат а?родопите ,русе па и бг са били чст от турця спорет твояата логика....ха ха ха!

ами ако нашите турци проведат референдум и се присаединат....какво ще направат нато и американците?????? маи ще го признаяат а?родопите ,русе па и бг са били чст от турця спорет твояата логика....ха ха ха!

Тоя докато мисли, дали няма да види директно рашъните при него и те да му кажат мнението си....

Бла, бла - тези въпроси се решават от Конгреса. Стига популизъм и партенки!

Tой, щял да мисли???? "Kво" ще мислиш бре, човече, путин си взе полуострова, а ти пак си мисли!! Eдна кокошка, мислила... мислила и накрая.......??? хахахаха..

Mного ме кефят, тези двамата кандидати за президенти на Aмерика, постоянно за путин говорят!!?? 3начи, добре са разбрали, че това не е Cадам или Kадафито!!?? ;)))... или пък, ги е страх от него??!! или пък, Tой ще реши кой да е президент и ще го назначи??!! ;)) хахаха... "каде" си бре щерефффф, и оная, "жена" с този ник(>>>), кажете два лафа, че ми липсвате с плюнките си!!?? хихихи..

Няма нищо по-нормално от факта, че Крим е в състава на Руската федерация. Бандеровска Украйна не заслужава славния и героичен Кримски полуостров. А Русия се гордее с Крим и Крим се гордее с Русия

Русия все повече звучи като мъдрия умен шеф от когото всичко зависи и от когото всички очакват последното решение .

....ВАС АМЕРИКАНЦИТЕ. КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА СИ ПЪХАТЕ НОСА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И ВИЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ РЕДА. НЕ ВИ ЛИ СТИКА , ЧЕ СТЕ ВЪВ ВСЯКА КОНФЛИКТНА ТОЧКА. Я СИ СТОЙТЕ ТАМ НА ВАШИЯ КОНТИНЕНТ И ТАМ СИ ХВЪРЛЯЙТЕ БОМБИ, ПРАВЕТЕ СИ ВОЙНИ ВЪВ ВАШИТЕ СИ ЩАТИ И СЕ МАХАЙТЕ ОТ НАШИЯ КОНТИНЕНТ. А АКО ПЪК СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ОНАЯ "КУКЛА" СИГУРНО ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН ЩЕ ИЗБУХНЕ ВОЙНА НА НЯКОЕ МЯСТО ДЕТО ЩЕ ВЪВЕЖДА "ДЕМОКРАЦИЯ".

А НА ТЕБЕ КОЙТО ТИ ДАВА ПРАВО ДА ВЗИМАШ ПАРИ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО И ДА ПЕЧАТИШ ТЪПОТИИ. КАКЪВ СИ ТИ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ КАТО ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, ГОВОРИ ОТ СОБСТВЕНО ИМЕ!

Скрий се бе, плоскоглав македонец !

До НАТО-то : Ама освен двустранните договори има и международни за правото на самоопределение. Крим обевява независимост още 1992 ,но в крайна сметка остава като автономна република със съответните институции и правомощия При подписания договор за гарантиране на целостта на Украйна има условия. И след опитите за ограничаване на автономията на Крим ,вкл. и опитите за забрана на руския език,кой тогава първи нарушава договора.Да не говорим,че напълно противоконституционно Хрушчов 1954 дава Крим на Украйна.

ми като е противоконституционно що Путин не сезира международен съд или арбитраж? А директно влезе със зелените човечета?

Ако бъде избран за президент на САЩ, кандидатът на републиканците Доналд Тръмп ще обмисли въпроса с признаването на Крим за част от Русия... Последователна, американска политика. Браво! Като хляба на бай Петко фурнаджията.

Доналд Тръмп вече е измислил. За Крим е ясно. Черноморският полуостров е руски за винаги и Тръмп ще признае този очевиден факт. Американците не могат да правят военни бази там. Там вече има руски Бастиони, Панцири, Калибри и други достижения на военната наука, от които на американците им прилошава. Тръмп и Путин са естествени съюзници. Противникът им е общ - Хилъри и цялата финансово-икономическа и политическа върхушка в САЩ, която я подкрепя. Хилъри получи номинация от ДП с нечестни прийоми и измами, но подкрепата за нея прогресивно намалява. Тръмп вече е напред с 3% и дърпа здраво с по един процент на ден. Това е шанс за бъдещето на света

по един процент да ден казваш... че той до изборите Ноември ще направи повече от 100% бе!

ми се струва , че ботокса освен с ердоган е обменял ласки и с мокета?

след като руските бомбандировачи прелитат на метри над вашите есминци , къде ще отидеш да не признаеш Крим ! Не ставаш за президент , прочети нещо за Рейгън и Империята на злото !

Има си международдно признати подписани договори, в които РФ се е подписала, веднъж като съгласна с установените граници на бившите съюзни републики и втори документ, в който пък е положен подпис на представител на РФ, в качеството си на гарант на тези ПРИЗНАТИ от самата РФ граници! Всички останали увъртания и условности са от Лукавия! Особено пък разсмива аргумента, че ако, видиш ли, РФ не била анексирала п-в Крим, то там щяло да бъдело, бешело, имало... база на НАТО! Ами дори така да е, то това въобще не е работа на GPU. Отделен въпрос е, че това съвсем не е така.

ами ако нашите турци проведат референдум и се присаединат....какво ще направат нато и американците?????? маи ще го признаяат а?родопите ,русе па и бг са били чaст от турця спорет твояата логика....ха ха ха!

крим е нито руски, нито украински! исторически е татарски. а в таврида е имало i много българи, които доидоха в българия, бягаики от сталиновото отмъщение. много бяха и..приятни хора.говореха български със вмесени руски думи. като доидоха руснаците, мнпого от тях изчезнаха.

Голям мислител - за наТУТУ ли по-напред или за Крим. Най-вече за това, което му наредят евретата.

Владимир Путин учи западните лидери да мислят. Бъдещият президент на САЩ, Доналд Джей Тръмп, щял да мисли да признава Крим за част от Русия ???? След него ще мислят Меркел, Мей, Оланд ... даже и Плевнелиев след тях. Не могат да измислят нищо друго, освен да признаят Крим за част от РФ. Както техните предци признаха присъединяването на Източна Румелия към Княжество България преди 130 години. Въпреки решенията на Берлинския конгрес взети от великите сили. Днес Владимир Путин е добър учител

Плевнелиев? Изключено е да мисли.

Представете си колко е голямо влиянието на америка, щом краварите избират президент, хора, медии, сън не спят да го отразяват.

По-долу съм напис ясно и разбираемо - п-в Крим е признат за част от Украйна от днешната, съвременната, демократичната, капиталистическа Российска Федереация на два пъти! Повтарям - НА ДВА ПЪТИ!!!! Първият път при разтурянето на СССР, когато си очертавмат и признават границите и ВТОРИЯТ път през 1994 в Будапеща, когато ПРИЗНАВА и ПРИЕМА ДА ЗАЩИТАВА териториалната цялост на Украйна! Безусловно, в замяна на предаването на нейното ядрено оръжие!

нато, не се пъни, няма да ви дам Крим... Ако искаш скачай и квичи до Марс....

НАТО, А народът на Крим решил иначе. Не се знае защо решил да не бъде или унищожен или поставен на колене.С руснаци това не минава.Референдумът е законен начин на волеизявление на народа.Който не го признава, та това си е неговия проблем.

Пиши на руски, пак ще те разберем.

Референдум,под дулата на калашници и руски мутри плъзнали из целия полуостров,не е никакъв референдум ,а бутафория !Лъжите ви руски нямат край...

...... третият път през март 2014 г. направо приключиха въпроса.

спа в москва

Крим не е Руски и нито една държава не го е признала.

Крим е в състава на Руската федерация. Ако имаш възражения ги депозирай при секретарката ми в Кремъл.

Те пенсионерите в Крим ,вече депозираха възражения ,за жалките си пенсии на Медведев,ама той им каза да се държат ,пари нема ха ха ха ...Скоро кримский майданец ще увидим !Първо татарите ще вдигнат бунт,после и останалите нормални хора...

Никой няма и да го признае, освен тези, които вече са го сторили - КаНе ДеРе, Венецуела на др. Мъдуро, братско Зимбабве, др. НурСултан Нагазарев от Казахстан... и нам кой още беше там... от некоя друга браЦка страна... Все едно :)

Крим не е държава или самостоятелен правен субект на международното право, та някой да го признава ! Някой говори ли за признаване на Прусия, извадена от Германия и дадена на поляците ?

е руски от времето на Екатерина Велика-XVIII век-т.е. повече от 300 години. Хрушчов прави дарение на Украйна, щото е украинец. Омръзна ми да повтаряв, че този "нотариален акт за дарение" на територия от една д-ва на друга е НИЩОЖЕН и НЕ ПОРАЖДА ПРАВНИ ПОСЛЕДИЦИ в международното право. Когато Русия присъединява отново Крим през 2014 г. просто се ОБЯВЯВА НИЩОЖНОСТТА НА ТОЗИ НОТАРИАЛЕН АКТ. Това обявяване на нищожност наричаме неправилно анексиране....

Дебила,си остава дебил и тва е...А къде остави другите договори след разпада на СССР и отказа на Украйна от ядрено оръжие,където РФ е гарант за териториялната и цялост ,включително с Крим ?????

Само за сведение: Крим е бил турски много по-дълго отколкото руски. Но, какъв е бил Крим е без значение, факт е, че Русия има 2 договора с Украйна след разпада на СССР: с първия се определя територията на Украйна, а именно, че Крим е украински, с втория се задължава да пази целостта и суверинитета на Украйна.....останалото е агресия.

Който и да е президентът на сащ, Крим си остава в състава на Руската федерация.

ПРЕЗИДЕНТ, КЛИНТАН, ДЕТО БОМБАНДИРА ЮГОСЛАВИЯ

То, мене ако питаш... добре стана че разбичкаха това коминтерновско-юдейско творение Югославия! Сърбите спрямо нас имат много, много грехове и трудно ще ги изкупят.

Идеята енергийната сигурността да бъде основна тема на срещата на върха е на новия главен икономически помощник на Путин Игор Шувалов. Като корпоративен юрист с огромен стаж той е работил последователно, общо взето, при всички руски олигарси и вероятно е най-богатият служител в президентската администрация. През януари 2005 година Путин го назначава за свой шерп в Г-8 и му възлага подготовката на първото за Русия домакинство на срещата на върха. НОВАТА СТРАТЕГИЯ Е НАРЕЧЕНА ЕНЕРГИЙНА СВРЪХДЪРЖАВА!?!?!?!?!?!?!?! На предстоящата среща на върха Русия трябва да предложи на европейските страни пакт, според който тя се нагърбва с грижата за тяхната енергийна сигурност и за доставката на енергоносители във всеки европейски дом, а те се отплащат за това с приятелство разбиране и лоялност по примера на Силвио Берлускони. Концепцията много се харесва на Путин, защото му позволява да демонстрира нов, по-прагматичен подход в отношенията с Европа.С времето Берлускони става истински приятел и партньор на Путин. Както е видно от материалите в Уикилийкс, ИАТЛИЯНСКИЯТ ПРЕМИЕР Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧУЖДЕСТРАНЕН ЛИДЕР, КОЙТО ПРЕНОЩУВА В КРЕМЪЛ, А СПОРЕ ДПРЕЦЕНКАТА НА ДИПЛОМАТИ Путин КОНТАКТУВА С Берлускони МНОГО ПО-ЧЕСТО, ОТКОЛКОТО С КОЙТО И ДА Е БИЛО ДРУГ ЧУЖДЕСТРАНЕН ЛИДЕР. ДВАМАТА ОБИЧАТ ДА СИ ХОДЯТ НА ГОСТИ, А СЕМЕЙСТВАТА ИМ ПОДДЪРЖАТ ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ и Путин, и дъщерите му посещават вилата на Берлускони в Сардиния, Катя и Маша са приятелки и с дъщерята на италианския премиер Барбара. А когато Берлускони пристига в Москва, Путин ГО КАНИ НА СЕМЕЙ НИ ВЕЧЕРИ. КАКТО СТАВА ЯСНО ОТ МАТЕРИАЛИТЕ ПО СЪДЕБНИЯ ПРОЦЕС СРЕЩУ Берлускони през 2009 година (ДЕЛОТО ЗА СУТЕНЬОРСТВОТО), ===================== НАЙ-ПИЩНОТО ЛЕГЛО С БАЛДАХИН В РИМСКАТА МУ РЕЗИДЕНЦИЯ ПАЛАЦИО Грациоли ШЕГОВИТО Е НАРИЧАНО ....ЛЕГЛОТО НА Путин!!!!!!!! =====================

Берлускони измислил Южен поток, Путин с радост приел идеята му Силвио често гостувал на руския президент във вилата му в Сочи, разкрива книга на главния редактор на независимата телевизия Дождь Михаил Зигар 2016-02-19 11:14:00 Берлускони ИЗМИСЛИЛ Южен поток, Путин С РАДОСТ ПРИЕЛ ИДЕЯТА МУ! През август 2005 година новият приятел на Владимир Путин Силвио Берлускони му отива на гости в резиденцията в Сочи. Руският президент показва на италианския премиер своите питомци лабрадора Кони и понито Вадик. Двамата дълго разговарят за италианския бизнес в Русия. И за това, че Русия ще подкрепи желанието на Италия да стане постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, тъй като, обективно погледнато, това е малко вероятно, поне ще блокира предоставянето на този статут на Германия. Путин много обича да си говори с Берлускони и след като вече се е разочаровал от Буш, именно италианският премиер се превръща в най-приемливия ролеви модел за него. Политикът бизнесмен, който използва бизнеса си като инструмент за победа на изборите и политиката като инструмент за забогатяване, е най-удобният и комфортен колега на Путин, защото никога не го критикува и не се заяжда с него. В края на разговора Путин обяснява на приятеля си Силвио каква ще бъде основната тема на предстоящата среща на върха на Г-8, която ще се проведе в Петербург след една година. Като домакин Русия има право да предложи свой дневен ред и смята да постави като основна тема енергийната сигурност. Берлускони кима в знак на одобрение, защото винаги е смогвал да намери общ език с Русия по въпросите на енергетиката и малко след като се запознава с Путин, успява да се споразумее Газпром да доставя газ на преференциални цени на италианската ENI в замяна на неговото приятелство и политическа подкрепа.

квото и да драскаш, Крим си остава руски, и ще бъде признат от следващия американски президент Доналд Тръмп ! ха ха

Искаш ли да се обзаложим:) Знаеш ли какво е това да си "делюжънъл" и да виждаш неща, кото реално ги няма, и да не виждаш други, които ги има? И да приемаш нещо, което много силно го искаш, за дадено, дори и да не е:) Само защото много силно го искаш, или са ти казали и наредили така, или просто така си изкарваш мизерната прехрана? Или (и) просто защото толкова ти е акъла" А не викай ХОП преди да си скочил, а? Нeдей да слагаш тигана, докато рибата е още в океана, да не се изгориш и останеш смешен с горящия празен тиган в ръка...

Четете бе, путинофилчета, четете и се опитайте поне един път да мислите с главите и мозъка си, или с онова, което там Господ толкова скъпернически ви е отредил в тиквите ви: Берлускони измислил Южен поток, Путин с радост приел идеята му Силвио често гостувал на руския президент във вилата му в Сочи, разкрива книга на главния редактор на независимата телевизия Дождь Михаил Зигар ========================= "...Берлускони кима в знак на одобрение, защото винаги е смогвал да намери общ език с Русия по въпросите на енергетиката и МАЛКО СЛЕД КАТО СЕ ЗАПОЗНАВА С Путин, УСПЯВА ДА СЕ СПОРАЗУМЕЕ С Газпром ДА ... ДОСТАВЯ ГАЗ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ НА ИРТАЛИАНСКАТА ENI В ... ЗАМЯНА НА НЕГОВОТО ПРИЯТЕЛСТВО И ПОЛИТИЧЕСКА ПОДКРЕПА!?!?!?! ========================= (Значи малко след като Путин се запознава с Берлускони, И ВЕЧЕ МУ ДАВА ГОЛЯМА ОТСТЪПКА СРЕЩУ "НЕГОВОТО ПРИЯТЕЛСТВО И ПОЛИТИЧЕСКА ПОДКРЕПА" - КОЙ КАКТО РАЗБИРА ПРИЯТЕЛСТВОТО!!!!, а на нас, "братята славяни", за които Москва е проляла толкова (но не нейна, на диктаторите и управлениятав Москва_ кръв НО ПРОДАВА ДЪЛГИ ГОДИНИ ПО ЦЕНИ, КОИТО СА ... НАЙ-ВИСОКИ В ЕВРОПА!?!?!?!)

Ако Тръмп стане президент на САЩ и се сближи с Русия, то ще е добре за всички християни по света. Ще вземат строги мерки срещу мюсюлманските терористи. Двете страни няма да си го мерят както са го правили досега, а ще работят заедно.

А какво ще стане с другарите ердоганов асадовски и кадирович :)))

Ако е Русия разкрила email-те, какъв е проблема ??? Цялата тази комуникация защо не е публична, нали са "демократи" - отворено общество както се казва ??? Защо всичко е затворено в отвореното общество, а??? Благодарете на Русия, факт е че дори са направили опит за ИЗМАМА което би трябвало да е подсъдимо ! А хиларито си е доказана престъпничка (email-server историята), и некадърничка - уволнението след избиването на посланиците им в Либия, под нейно командване, затова я и уволниха.

ЕЛЦИН, ОТ ТАМ ТРЪГНА НАЗАД

Крим не е Руски и нито една държава не го е признала.

Я иди там и питай, дали не е руски! Мнението на някъв си чалгомутант който живе по зле и отбженците, едвали ги интересува в Крим..ха..ха

Итересува ги защото на кримчани в свена никъде не им признават досументите с руски печат. Не могат да пътуват и търгуват. Нямат ток и мост.Като в концлагер са.

Помните ли снимките на сина на Ердоган с ислямските терористи ?Снимали се с отрязани християнски глави ,по руските медии???И сега Путин се прегръща с ислямския главорез и убиец на руски пилоти и войници ,султан Ердоган ...

Кжи ве вежлиф мушморок ,с кой ще се прегръща твоя лилипут в началото на август?Не е ли с убиеца на руски пилоти и войници ???Кажи бе подлого осрана!

Крим е бил Украински само след 90та, винаги е бил руски през вековете, и там има само руснаци малко татари. За признаването лъжеш нагло точно като соросоид: Беларусь Казахстан Венесуэла Сирия Северная Корея Армения Афганистан са признали вече Крим за част от Русия... това е положението, сигурен съм че и украйна някой ден ще го признае, там няма укра"i"ци, точно както няма и на половината от територията на днешна Украйна...

Вълчанов

Що ли ми се чини, че Беларусь не го признаха?...

.... През 1945 г. в Потсдам Великите сили разпределиха Европа и признаха Крим като част от РФСР. През 1954 г. Хрушчов извади Крим от РСФСР и го вкара в УСР, без да пита никого. Е.... нима сега твърдиш, че Хрушчов може да променя границите в Европа, противно на това, прието от САЩ и Англия в Потсдам през 1945 г. ?!

Вълчанов

Не е лесно да си зомби-трол путиноид :) По-долу съм напис ясно и разбираемо - п-в Крим е признат за част от Украйна от днешната, съвременната, демократичната, капиталистическа Российска Федереация на два пъти! Повтарям - НА ДВА ПЪТИ!!!! Първият път при разтурянето на СССР, когато си очертавмат и признават границите и ВТОРИЯТ път през 1994 в Будапеща, когато ПРИЗНАВА и ПРИЕМА ДА ЗАЩИТАВА териториалната цялост на Украйна! Безусловно, в замяна на предаването на нейното ядрено оръжие! СТИГА ПИСАХТЕ ЗА ТОЗ КУКУ Никита Хрушчов! Не е негова заслугата за това, Крим да е украински!

Напомнян ФАКТИ за "много близкого приятелство" между Путин и Берлускони на времето (всички знаем и след това какво стана и става и колко дела има срещу Берлискони в момента), а вие се сетете защо (и за привятелството и внезапно пламналата, както преди между Буш и Путин, голяма силна любов между Путин и Тръмп): Газпром и италианският енергиен концерн Ени с 30 процента държавно участие са партньори в гигантския проект за газопровода Южен поток, който се предвижда да доставя 30 млрд. кубически метра сибирски природен газ годишно до Италия през Черно море и Балканите. За Вашингтон, А И ЗА МНОЗИНА В Брюксел, ТРЪБОПРОВОДЪТ Е ОПАСЕН ХОД,КОЙТО ЩЕ ... УВЕЛИЧИ ЗАВИСИМОСТТА НА Европейския съюз ОТ РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ СОАТАВКИ!!!! ==================== За Путин и Берлускони ТОВА Е ПРОСТО БИЗНЕС!!!!! ==================== Ени и италианската електрическа компания Енел са партньори с Газпром в експлоатацията на газовите находища, които купиха при банкрута на Юкос (КОМПАМНИЯТА НА ОЛИГАРХА Михаил Ходорковски, КОЙТО ПУТИН ХВЪРЛИ В ЗАТВОРА!!!). Освен това Енел придоби контролния пакет акции в приватизираната компания за производство на електричество ОГК-5 и планира да изразходва 2 млрд. евро (3,2 млрд. долара) в Русия за изграждането на вертикално интегриран енергиен концерн. Сега Газпром обяви, че иска да стане партньор в газопровода на Ени от Либия, където руският гигант подписа в сряда споразумение за съвместно дружество с либийската национална петролна компания. Газпром също така обсъжда размяна на активи с Ени, КОЕТО ЩЕ ОСИГУРИ НА ИТАЛИАНСКАТА КОМПАНИЯ ПО-ГОЛЯМО ИЧАСТИЕ В ЗАМЯНА НА ИТАЛИАНСКИ ИНТЕРЕСИ В Либия!!!!

ПИТО ПЛАТЕНО

Не-случайно руските хакери изкараха емейлите точно преди конгреса на демократите. Този клоун, нищо чудно да се окаже американския Герхард Шрьодер!

Вълчо, можеш да наричаш Путин както си искаш, нали сега това е една от характерните черти на демокрацията, да говориш каквото и както искаш за когото и да е, без да има последствия за теб от думите ти. Та, за Крим! Вариантите бяха само два, не три, не пет, а два, ясни като бял ден. Или Крим оставаше в Украйна и там се настаняваше НАТО, разбирай американски военни части, с всички последващи въоръжения (за това има безброй данни от съответните разузнавателни служби), или Крим трябваше да бъде присъединен към Русия, както и стана. Изобщо няма да се впускам в исторически подробности за това, колко време е бил в състава на Русия и колко руснаци живеят там. Това не е важно, ако ще само негри и индианци да са живяли и преди това двеста години да е бил американска територия. Последното, което го е вълнувало Путин, е историята и населението на Крим. Няма да се впускам в подробности около самата операция по присъединяването, достатъчно е, че никой не загина и от двете страни. Дай боже всекиму така да може да присъединява територии, без жертви, нали човешкия живот е най-важен, а не някакво си парче земя. Виж, ако това парче земя беше останало украйнско, със сигурност щеше да има много, ама много жертви, така както е в Донбас. Ти, Вълчо, кое предпочиташ, да се леят потоци невинна кръв и ситуацията да е патова дълги години, или мирно и тихо, без жертви въпросът да се реши веднъж завинаги. Само държавен глава, който не мисли в перспектива доброто на поверената му държава, би допуснал да изгуби толкова стратегическа територия, каквато е Крим за Русия. Проумей значението на думата стратегическа територия. Ти как би постъпил, ако беше на мястото на Путин?

значи и ердоган може да си присъедини Родопите и ти няма да имаш нищо против един измислен турски референдум и който е против отива в затвора... в Диарбекир, а? Нали там живеят основно турци...

Отговарям, понеже въпросът е отправен лично към мен. Има си международдно признати подписани договори, в които РФ се е подписала, веднъж като съгласна с установените граници на бившите съюзни републики и втори документ, в който пък е положен подпис на представител на РФ, в качеството си на гарант на тези ПРИЗНАТИ от самата РФ граници! Всички останали путювски увъртания и условности са от Лукавия! Особено пък разсмива аргумента, че ако, видиш ли, РФ не била анексирала п-в Крим, то там щяло да бъдело, бешело, имало... база на НАТО! Ами дори така да е, то това въобще не е работа на ПутЦин и РэФия! Отделен въпрос е, че това съвсем не е така.

...... който да отменя границите на Европа, установени от Великите сили след ВСВ. Крим е в РСФСР и САЩ и Англия са приели точно това. През 1954 г. едно пиянде решило да извади Крим от единия си джоб и да го вкара в другия, без да пита никого. Ако Крим е в Украйна, границите на Европа от 1945 г. ще се нарушат. Утре Румъния може да поиска Южна Добруджа, която ни е върната официално през 1945 г. чрез Потсдамската конференция.

Много ме впечатли това, поради което пиша отделен отговор7 " Само държавен глава, който не мисли в перспектива доброто на поверената му държава, би допуснал да изгуби толкова стратегическа територия, каквато е Крим за Русия. Проумей значението на думата стратегическа територия. Ти как би постъпил, ако беше на мястото на Путин?" ------------------------- Първо, това е абсолютно недопустимо, като мотив, за да окупираш, а впоследствие и да анексираш чужда територия. И на мен ми се иска да си позакръгля имота, но не съм хукнал да го вземам насила от комшията. Задаваш ли си въпроса, до какво би довело това по веригата? Ами утре Путин може да реши, ако поискаме да направим по-голяма база на НАТО в Атия, че това го застрашава и ,че заради благото и евентуално по-малкото възможни жертви, по-хуманно ще е да завладее и анексира Българското черноморско крайбрежие. Следващото може да е Истанбул, заради Босфора, а после и Чанаккале, Егейските острови... Апетитът идва с яденето, а мотивът би бил същият, като с п-в Крим, 1:1. Вторият въпрос е следствие на първия. Какво бих направил, ако съм на мястото на Путин? Ами нищо особено. Едва ли бих анексирал чужда територия и да рискувам международна изолация. Винаги има изход от всякаква критична ситуация, особено ако решението се търси от умен и прозорлив държавен ръководител. В случая с п-в Крим такава критична ситуация не е имало. База на НАТО там би била излишна, особено ако Украйна стане член на НАТО и ЕС. Още повече на един хвърлей от Крим е Констанца, Варна, Одеса... Следователно? Следователно това парче скалиста неплодородна земя е било необходимо на РФ за да изгради военни бази, които да са максимално близо до България и Румъния! Измишльотините, че Путин бил загрижен за россияните, обитаващи полуострова, са само един кьорфишек. Путин е постъпил като един най-елементарен агресор и военнопрестъпник!

Тоз кавал не е вълк, а вълнясал гъз защото wool означава вълна, а wolf означава вълк !

НА СЕРИОЗНО, ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА НЕ Е ЗА ТЕБ Слушaйте,сороси

вие всички сте прости мaнгaли зaтовa обяснявaм Нямa вечно стaтукво,всеки договор може дa бъде отменян и променян ! Вечнa е сaмо простотиятa и грозотиятa нa крaвaрските тролове.

Я вместо да слушаме глупостите на путинофилите, величаещи по запвед на ботоксовия им господар поредния западен подкупен политик (КАТО БИВШИЯ АМЕРИКАНСКИ!!! ПРЕЗИДЕНТ ДЖОРДЖ БУШ) - Переката, и какво и защо се случва и може да очакваме, просто да си припомним ИЗВЕСТНИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО, С ТОЗИ И ТАКИВА "ГЕРОИ:, защото то си е написано като на картина какво се случва и защо, но явно има много неграмотен материал: Путин и Берлускони приятелство, скрепено от бизнеса 22 Април 2008 Куентин Пийл в. Файненшъл таймс Силвио Берлускони и Владимир Путин на съвместна пресконференция в края на посещението на руския президент в Сардиния. Двамата решиха да задълбочат сътрудничеството между страните си в сферата на енергетиката. Снимка: Ройтерс НА ПРЪВ ПОГЛЕД Силвио Берлускони и Владимир Путин ЕДВА ЛИ ИЗГЕЛЖДАТ КАТО ИСТИНСКИ ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ. Новоизбраният италиански премиер е десен проамерикански медиен магнат и МИЛИАРДЕР (започнал бизнеса си някога с ... ПОДКРЕПАТА НА МАФИЯТА, по думите и твърдениятя на много известни италиански експерти, ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ, С КОЯТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ РУСКИТЕ СЛУЖБИ И КГБ СА ИМАЛИ ДЪЛГО И ПОЛЗОТВОРНО, МАКАР И ДИСКРЕТНО "СЪТРУДНИЧЕСТВО",,," по-известен с ЕВТИНИЯ СИ ХУМОР (каква комбинация само, а - МИЛИАРДЕР С ... ЕВТИН ХУМОР) И ПОЛИТИЧРСКИ ГАФОВЕ (краставите магарета се намират и през десет планини) И С ПОПУЛИЗМА СИ, отколкото със сериозни формулировки на политическия курс. Руският президент (и бъдещ премиер) е извънредно сдържан, ПРЕДПАЗЛИВ БЮРОКРАТ, С ВРОДЕН УСЕТ, който възстанови мощта на Кремъл за сметка на някои влиятелни бизнес олигарси и възроди националната гордост, като действаше като противотежест на глобалното влияние на САЩ. Въпреки това, откакто се срещнаха за първи път през 2001 година, ТЕ ИЗГРАДИХА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛМН ПРИЯТЕЛСТВО!?!?!?!?!?! (следва и изторята за ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОТО ПРИЯТЕЛСТВО И МЕЖДУ ПУТИНИ И БУШ, и какво родиха тези приятелства точно за всички и за света)

РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ИДВА В ТАЗИ ВИЛА НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Той ДОЙДЕ СЪС СЪПРУГАТА СИ Людмила през 2003 година, А СЛЕД ТОВА ИЗПРАТИ ДЪЩЕРИТЕ СИ Маша и Катя НА ДВУСЕДМИЧНА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ. Путин покани Берлускони в черноморската си резиденция в Сочи. Миналата година в Санкт Петербург двамата посетиха състезание по бойни изкуства с белгийския актьор от нискобюджетни филми Жан-Клод Ван Дам, точно по времето когато руските сили за борба с безредици (ОМОН) разгонваха демонстрация на опозицията в Москва. ТОВА ИЗГЛЕЖДА НЕ ОБЕЗПОКОИ Берлускони. Двамата иИМАТ ПОВЕЧЕ ОБЩИ ЧЕРТИ В СВОЯ ПОЛИТИЧЕСКИ СТИЛ, ОТКОЛКОТО ЧОВЕК БИ ОЧАКВАЛ!!!! И ДВАМАТА ОБИЧАТ ДА ШОКИРАТ!!!Путин - С ГРУБ ЕЗИК. И двамата са с нисък ръст, грижат се за външния си вид и УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВИТЕ СИ ЧРЕЗ ТЯСНО СПЛОТЕНИ ГРУПИ ОТ ДОВЕРЕНИ ХОРА!?!?!?!?!?!?!?!?!? Владимир Путин и Силвио Берлускони се ръкуват на летището в Олбия на първия ден от визитата на Путин в частната вила на италианския лидер. ПРИЯТЕЛСТВОТО МЕЖДУ ДВАМАТА ДАТИРА ОТ - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ДАТАТА! - 2001 година. Снимка: Ройтерс ===================== ОбБЕДИНЯВА ГИ ОБАЧЕ НЕ САМО СТИЛЪТ, НО И БИЗНЕСЪТ!?!?!?!?!? ===================== Путин не отскочи случайно до Сардиния на връщане от посещението си в Либия, където подписа оръжейни и енергийни сделки. РуюУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е СЪЩО ТОЛКОВА ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА Russia Inc. и основна движеща сила зад газовия монополист Газпром, КОЛКОТО И НАЦИОНАЛЕН ЛИДЕР!?!?!?!?! ====================== За Берлускони (както и за Доналд Тръмп, както и за фамилията Буш и хората и кръговете зад Буш- Синковеца, започнал и цяла война в Ирак по тези истински причини...) СМИСЪЛЪТ НА ПОЛИТИКАТА Е ДА ... ПРАВИ БИЗНЕС!?!?!?!?!?!?!?! ====================== (и това е ключовото изречение, ключовата фраза, заради която аз ви припомням тези ИЗВЕСТНИ НА ИНТЕРЕСУВАЩИТЕ СЕ ФАКТИ И СЪБИТИЯ ОТ НАЙ-БЛИЗКОТО НИ МИНАЛО!) Благодарение на личните си връзки, двамата насърчиха жизненоважни бизнес отношения, особено в енергийния сектор..

През 1991 година, когато си разделят останките на о б.п. СС СеРе, всички вождове подписват документ, с който определят кое на кого е. Там решават, че п-в Крим си е на Украйна. По-късно, когато Украйна предава ядрените оръжия на приемника на СС СеРе, отново се подписва един докЮмент, който черно на бяло за трети път казва, че п-в Крим е част от Украйна! Т.е. на три пъти подписът е положен под различни документи, признаващи п-в Крим за част от територията на Украйна! Аз не виждам тук място за маневриране и някакви уговорки в минало условно наклонение! От всичкото това следва, че Путин си е един най-обикновен военнопрестъпник, осъществил агресия по отношение на съседна държава, анексирайки(не дори окупирайки!) част от нейната територия! Референдумът за присъединяване към РФ, организиран, финансиран, проведен и охраняван от държавата-агресор, няма как да бъде признат за действителен! Поради тази причина, международни организации настояват дори да се проведе повторен референдум, но под наблюдение на авторитетни независими международни организации. Путсин не се съгласява на такъв ход по никой начин. Защо? Защо дори намек за това, направен от губернатора на Севастопол, доведе до неговото разследване от ФСБ? Отделен е въпросът, че Тръмп никъде не споменава, дори и бегло, за това, че САЩ биха признали п-в Крим за част от територията на РФ!

...в този същият документ, който цитирате не пишеше ли също и: 1. Югославия не бива да бъде разпарчедосана 2. НАТО не трябва да строи бази и да навлиза в бившите соц-страни..? Или Русия трябва да спазва уговорките, а САЩ само когато им е изгодно?

Вълчанов

Аз нямам спомен бившата СФРЮ да е била част от СС СеРе. Не беше дори част от СЭВ, нито пък на ОВД. Дори напротив, нашето разузнаване, още по времето на социализЪма, активно си работеше по направление "Z", т.е. бившата СФРЮ! По втората ти опорна точка, която всъщност е легенда, мога да ти кажа, че няма такъв подписан документ, забраняващ разширяването на НАТО. Ако ти успееш да ми цитираш подобен документ, то аз ще се самонарека политически мошенк, манипулатор, трол козяшки, соросоид и каквото още се сетиш. Но ако не успееш да намериш, тогава ти ще направиш ли същото? Ще признаеш ли, че си най-обикновен, елементарен, неграмотен и некомпетентен пропагандатор на путлеризма?

такива неща!!! Това са измислици и откровени лъжи на кремлинската пропаганда! Истината е, ч е в Будапеща Русия подписва меморандума за да прибере от Украйна ядреното оръжие като става ГАРАНТ (заедно със САЩ и Великобритания) за СУВЕРЕНИТЕТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА!

че според нормалните хора по света или поне 90 % от тях в най новата история има двама военнопрестъпника-Буш и Блеър.Доказано .Питай британците.А ти ако знаеш колко договори има подписани вкл.от пияният Елцин ,вкл.от преди 1941 г.Само че Елцин го няма, Горбачов си посипва глават с пепел заразди безкрайните лъжи на англосаксите щото те така са свикнали да живеят.Само , че вече е късно за каквото и да било.Въобще както каза един политик -ваксината за имунинет срещу фашизъм вече изтича за запада.

Четете историята господа!Четете историята и ще разберете на кого е Крим???

а да коментираш косово??? руся не е сарбия...

Именно, и след всичко тов, след всички тези ФАКТИ И ПОДПИСАНИ ДОКУМЕНТИ това изказване на Тръмп за мен е категорично доказателство, че и той е "кръстен" от Путин и олигарсите и службите му, КОИТО СА ОТКРАДНАЛИ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, огромна част от тях приютени в офшорни зони и сметки, и вложени ... НА ЗАПАД - в бизнеси, футболни отбори, луксозни имоти, яхти и самолети....изобщо в зоната на интерес на ... Перуката!!! Между другого аз съм изненадан, че досега в кандидат президентските боричкания и предварителни избори НЕ СЕ ИЗВАДИ КАТО ОСНОВЕН МОТИВ ЕДИН БЕЗСПОРЕН ФАКТ - НЕИМОВЕРНАТА АЛЧНОСТ НА ДОНАЛД ТРЪМП! Тя е пословична и всеизвестна, и не мога да разбера защо досега микой от опонените му не я подчерта и изкара на показ с конкретни факти и доказателства, с леки изключения...

Вълчанов

Хаха, този факт сигурно е оставен за черешка :)))

Четете историята господа!Четете историята и ще разберете на кого е Крим???

Винаги съм се питал защо Путин на времето НЕ ЗАПОЧНА ПОДОБНА МАСОВА (ХИБРИДНА И ВСЯКАКВА) ВОЙНА СРЕЩУ САЩ КАТО АГРЕСОР, по времето на Буш - син, КОГАТО СИНКОВЕЦЪТ НАПАДНА ИРАК И САДАМ ХЮСЕИН С ИЗЦЯЛО ЛЪЖЛИВИ И НЕВЕРНИ МОТИВИ И АРГУМЕНТИ! Титова е особенно интересно на фона на яростная война, макар и зле прикрыта, на същия и путинофилите срещу ... Барак Обама, който ... НЕ ЗАПОЧНА НИКАКВА ВОЙНА И БЕ И ВИНАГИ Е БИЛ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ НЕЯ (против войната в Ирак, още преди Буш, много добрият приятел на Путоин да я започне!) Някой има ли разумно аргументирано обяснение?

1. Защото очакваше поредната доларова инжекция от МВФ, а това може да стане само с благословията на САЩ. 2. Защото войната в Ирак направи цените на въглеводородите "спасителни" за Русия и елиминира най-сериозния конкурент на пазара. Може и да не съм прав...

руся не е сарбия...а Cирия и либя не бяха воини ....не беше обонго ,а урко ги обяви...ха ха ха

Тръмп -поредната кукла на конци на Кремъл след Обама -най примерният ученик на кремъл с огромни и мнооого скъпи подаръци "поднесени на колене" на Русия само за има няма 2-3 години.

аз лично не вярвам на тия политически "приятелства". да си спомним - буш покани семеиство путини на гости, наричаше го галено "пут-пут", а след време - не се и поглеждаха даже. трамп е опасен човек с непостоянен характер, себелюбив уверен съм, че при първо несъгласие помежду им ще израстне вражда - страшно опасна! самовлюбени автократи не търпят конкуренция. също и приятелство с равни. трамп - приятел на путин? пълно заблуждение! ако оживеем, ще говорим...но ще е късно.

Прав си, абсолютно си прав. Тръмп е много нечистоплътен, властолюбив и алчен тип, мошеник и лъжец, който е готов да мине през всичко и всеки за да се добере до някой и друг милиард повече, да задоволищенията си и за повече власт, да начеше патологичното си его. ПОДОБНО НА ПУТИН, просто са различни характери. Така че след като Тръмп гепи каквото и колкото може от Путин, естествено, че ще е първият, който да го удари - КАТО МОРАЛ И РЕПУТАЦИЯ - за да го докмпроментира първи и да омаловажи и обезцени евентиални разкрития за него. Да не забравшем все пак, и Русия, както и България БЯХА ТОТАЛНО РАЗГРАБЕНИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ, и става дума не за милиард или два, а за десетки и стотици милиарди долари (от България само за над 120 милиарда, в Русия говорим за стотици милиарди, доста стотици милиарди през тези години) Публична тайна е, че истински големите пари в света са в ... ОФШОРНИ СМЕТКИ И ЗОНИ, СТАВА ДУМА ЗА ДЕСЕТКИ ... ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ! ДЕСЯТКИ ТРИЛИОНИ! По обоприте мнение на експерти се назовават цифри от минимум 30-35 трилиона доларра в СЕНЧЕСТАТА ЗОНА НА ПАРИТЕ И ФИНАНСИТЕ! Някои цитират цифри от 50 до 60 трилиона! ОТНОВО - ТРИЛИОНА!!! Така че за алчен човек, добрал се до голяма власт има мегдан ЗА "ГОЛЕМИ ЗАВОЕВАНИЯ" В ТОВА ОТНОШЕНИЕ! Особено ако е в добри отношения с един от главатврите на тези с офшорни сметки! И си "менкат услуги" с него...

офшорки и виолончели...хиляди!

Че защо ако Русия е допринесла за разкритията и оповестяването на истината за имейлите, това щяло да показва неуважение? Нима обикновените американци нямат право да знаят истината? Всяка истина прави чест на осмелилият се да я изложи пред света, за да знаят хората кой кой е, а т.нар. демокрация без истината не е нищо друго освен измама. На САЩ проблемът им е. че няма нито една удобна за тях истина и точно лъжите им ще ги довършат. А дали САЩ ще признаят Крим или не, на руснаците им е през оная работа! САЩ да му мислят за Косово, което създадоха с кръвопролития и то защо? Защото: "...Най-малко пет са лагерите за военно обучение в Косово, ръководени от ИД и разположени до границата с Албания и Македония...", писа вчера френският Л'Ешел дьо Жакоб в публикация озаглавена "Лагери на Ислямска държава в Европа" ("Des camps de l'État islamique en Europe!", 27 juillet 2016, L'Échelle de Jacob).

Тръмп и Хилари са двете страни на една и съща миризлива американска фъшкия. Рейтингът на Путин е в пъти по висок от този на обама в САЩ. Ако се кандидатира ще бъде президент на САЩ

А рейтингът на Тодор Живков и на Леонид Брежнев пък бе по-висок и от този на Путинпо времето на СССР. Както и този на диктаторът на Северна Корея, например! Като си тръгнал да мериш ... рейтингите.