Путин от Крим: Украйна не иска да изпълнява договореното

Киев предприе опит за диверсия в Крим заради нежелание или неспособност да изпълнява споразуменията от Минск, заяви днес Владимир Путин в Крим.

Обратно в новината

Коментари - Путин от Крим: Украйна не иска да изпълнява договореното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПУТИН !!! от Крим ? "Украйна не иска да изпълнява договореното" Русия е определена като страна, която "открито поставя под въпрос мира в Европа", особено след анексията на Крим през 2014 г.

ВЪПРОС КЪМ 28:КОЙ Е УКРАИНСКИЯТ ЦАР ПО ВРЕМЕ НА КРИМСКИТЕ ВОЙНИ С ТУРЦИЯ?

Путин трябва да плаща авторски права на наследниците на Хитлер. Прекалено много негови идеи ползва безплатно. Референдум на уж потиснати там, аншлус/анекс, война, могъща проганда. Ми като ползва чужди стратегии да си плаща офшорното джуджк

След като путин не спазва договорите с украйна за украйна да спазва ?

Прав е Володя...Факт!!!! Прасенко-Валцман не може да озапти укронацитата бандеровци..Съответно и не може да направи нищо! НЕ става за чеп за зеле тая юдейска свиня!!!

От както си убиха царя, Господ праща наказания на мужиците- Ленин, Сталин, а сега и това офшорно недоразумение...

Тази статия не трябва да е адресирана към българите.Нас не са ни стреляли руснаците, както примерно са го правили с германците. Има филми има списания какво е било ужасът да не знаеш къде е Изток-Запад. Руснаците са унищожавали на квадрант всичко без да пестят ракети и снаряди. Германците го помнят това много добре ,само някакви тлъсти трътки плюят по Русия и искат война.

Страх ли те е Да накрая руснаците изнасилват всички. Ограбват цялата покъшнина. Изпиват всичко и обявяват новите земи за исконно руски древни В България англичаните не са им дали да направят това и гледай сега имат непокорна България

Именно англичаните при пазарлъка казват на Сталин - нас ни интересува Гърция и нямаме претенции за България. Предлагаме за нас 10% влияние в България и 90 % в Гърция. Това са направили твоите англичани. А техния алкохолик Чърчил заповядва да бомбардират София така, че да стане за картофено поле.

Копеле е на майка ти сина!

Рашаните да бяха изстреляли тази балистична ракета към укрите и да се свършва с тях, какво ги бави!

Който стрела първи, той пичели!

в Украйна са долни фашисти и продажни копелета на Запада

Чудна страна беше Украйна. Развита индустрия, включително наукоемка, природни дадености, плодородни земи, вкусна и евтина храна. Украинците са хора интелигентни, гостоприемни и изключитално приятелски настроени към българите. Много, страшно много красиви жени. И успяха да бастисат всичко това, щото дадоха властта на един алчен и продажен елит. Който продаде родината им за 5 млрд. долара. Е така, хариза я на байдънци, псакита, и прочее измет. Американците ще си вдигнат чуковете утре, като замирише на мърша, а ще остават украинците да оправят батака.

"Чудна страна беше Украйна." Още си е хубава страна! Руснаците само да си махнта мръсните лапи от нея и тя ще тръгне по пътя който народа на Украйна сам си избра, а не онзи който руския шпонин Янукович искаше да им пробута! Хората не искат Москва защото знаят каква мизерия и нищета ги чака! Махнат ли се блядовете и Украйна за 2-3 години ще си оправи икономиката!

Янукович не подписа угробващия договор с ЕС. Искаше по нормален договор, който уважаваше Украйна. Но това не устройваше ЕС и спретнаха Майдан. Дойде едно напълно сбъркано правителство, което праси само пари, които прибира в собствениия си джоб. Т.е в личните си сметки. Това е истината за укрите.

Агресорите винаги накрая си го получават!Така и окупаторите на Крим ,ще си го получат...А санкциите ,о те вършат чудеса! :)

Куба живее вече близо 60 години под тотални санкции, С. Корея, Иран, та дори и Китай и какво? Само не ми говори за коли, телефони, телевизори и други подобни неща. Има мъдрост- д.. то знае 100, знае и едно, т.е. кучето скача според тоягата и винаги след време, със смяна на поколенията нещата си идват на мястото. САЩ подадоха рука на Куба и семейство Кастро!

Аз

И това е вярно. Украинските окупатори на Крим си го получиха донякъде, но... има още в торбата за получаване. А санкциите вършат чудеса - руската икономика става все по-независима от запада, а "санкциониращите" държави реализират все повече и повече загуби. Холндия вече се кани да напуска ЕС именно заради санкциите. Все пак ѝ се наложи да предупреди Белгия, че газовото находище в Северно море, от което се хранеха двете държави, е на свършек, а дътчи сака да руча. А нема откъде другаде, освен от Русия.

Такива глупости и димби74 не може да напише.

Хайде да си го кажем в лицето и да замълчим!Украйна се сбогува завинаги с Крим! Там руснаците вкараха толкова много бойна техника, че практически стана невъзможно промяна на статуквото. Нещо повече- след известно изчакване дойде удобния момент в Сирия, руснаците да покажат, че имат военна мощ на която никой здравомислещ човек няма да се противопостави. Няма да има победа за никой, само невъзвратима загуба за цялото човечество. Можем и 100 години да си налагаме санкции и да сме наясно, че няма да имат ефект ( никога не са и имали, доколкото са налагани) и няма да се спазват. Последните демонстрации на сила от страна на Русия показаха, че повече няма да има случаят "Сърбия", т. е. всеки опит ще бъде фатален. Бидяхме, че и руснаците летят и бомбардират денем и нощем и не се страхуват да дърпат котката за опашката, а тя да се свива и само да мяука! И не им свършиха бомбите като на наперените след атентата ц. При това имат и дипломация, която им осигурява съюзници независимо дали ни харесва или не! Май е време да престанем да изнасяме мракобесие във формата на демокрация и да оставим народите сами да решават съдбите си без привнесени войни и платена опозиция и противници!

Pesh0

Не е точно така Крим и ЦАЯЛА УКРАЙНА винаги са били част от Русия . Сащ искат да скарат две области .

Точно това обяснявам, не можем ние заедно с САЩ да разпределяме територии, религии и население ( мигранти) по света. Никой няма да ни търпи- най-малко Русия, особено ако е засегната.

И като гледам успяват.

Руснаците вкараха много техника и в Авганистан и ГДР. И си я изкараха когато дойде времето. Всеки здравомислещ човек вижда военната мощ на руснаците в Сирия - остаряла техника и тактика. Бомбардировки от голяма височина със свободно падащи неуправляеми авиобомби по неподвижни цели при пълна липса на ПВО. Последната такава на американците беше във Виетнам преди 40 години. Видяхме в Грузия какво направиха с тази тактика срещу украинските ракети. Санкциите бяха част от стратегията на Запада срещу СССР и като гледам къде е последният май подействаха. Не бъркайте санкциите, които наложиха западните страни, с тези които Путин наложи сам на хората си. Последните съюзници на Путин май станаха Ердоган и Робърт Мугабе от Зимбабве. Далеч ще стигне Русия с тях зад гърба си;) Народите вече сами избират съдбата си. Кой знае защо всички избират ЕС, НАТО и САЩ. Ето например почти всички славяни се обединиха в ЕС. Остават само Украйна, която е кандидат, и Беларус.

Афганистан, а не Авганистан. Извинявам се за грешката!

всички славяни ама друг път. Сърбите са точно славяни. Този твоят репертоар е добре познат - подчинявай се на статуквото, робската глава не я секат, нали така. Какво стана с референдума на холандците за Украйна, що не кажеш как го замазаха или не ти е в репертоара? Или за британците които гласуваха за напускане но не искат да ги пуснат да излязат?Путин още малко ще ги търпи хунтаджиските хохльовци и после ще станат като онзи който който грузинец който си изяде вратовръзката и който се подвизава при тях, а го чака присъда в Грузия. Така че Кольо мисли преди да пишеш някакви неща наизуст плямпани през медиите колкото да ти промиват мозъка, сещай се кой държи крана, кой има лоши отношения с китайците и кой бие джихадисти и кой ги въоръжава.

Pesh0

И как точно смятате да убедите Кримчани че е лошо да са в Русия , като заплатите им са двойни ? А и донецла и Луганска област .... като гледат крим .??????????//

Денег нет. Вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья! Как наистина? От кримчани и тяхното мнение нищо не зависеше когато ги присъединяваха, няма да зависи и за отделянето. Колкото до Донецк и Луганск - Путин сам разгроми двата най-проруски района на Украйна.

Pesh0

я обясни подробно че не ми звучиш убедително :)

Pesh0

Всички много знаете но никой не казва , кога е имало държава УКРАЙНА????????????? Да не говорим кога Крим е Бил Украйнски ??????????? А да ви кажа ли къде са се крили последните БЕЛИ .... потдъвжащите царството в Русия ???????????/ В КРИМ .

Русия загуби една Кримска война преди век и половина, сега пробва да работи по същия сценарий и очаква различен резултат:) Руснаците наистина са необучаеми.

Аз

Ъхъ. Загуби една, спечели 20, ама са необучаеми. Не щат, тъпунгерите, да се научат да губят, та се печелят...

Може ли да ни припомниш 20-те спечелени войни кои бяха? Хвастуни нещастни.

Ако дадете пример кога за цялата им история са воювали в Европа и са побеждавали при числено превъзходство на противника може и да ви повярвам. Срещу развити страни само в коалиция. Иначе ефективността на зерг-ръш-а никой не го оспорва.

Pesh0

Русия загуби една Кримска война преди век и половин :))))))) И как я загуби ?????????????/ като крим е руски от 18 ти ВЕК ?????????? Коя война точно е загубила ?

Ако русофилите можеха да схващат елементарни истини нямаше да има русофили;) Войни се водят не само за територии и не само с оръжие. Как и какво загуби можете да видите в интернет, надявам се, че поне с Уикипедия ще се справите.

Дори и в загубената война победителите не са постигнали целите си! Късно е и който иска може да се запознае с мирния договор! Да , за руснаците може и да е позорен, защото те са свикнали винаги да излизат от войните с нови придобивки - териториални или материални!

Браво бе патриот! Що не си отидеш в родният си САЩ?! Или и там не те искат?!

Само толкова ли можеш?! Гледай да не се ухапеш от злоба,че боли!!!

Русия не е анексирала нищо, Крим сам се присъедини към Русия след референдум от 95%! Колкото и да лъжат лъжливите западни медии, фактите са си факти! А на диктаторите в Киев и техните кукловоди в САЩ и ЕС никога няма да им дойде акъла в главата!

Като няма анексиране, защо са санкциите?

Аз

За пореден път моля ДИРаджиите да добавят възможности за поставяне на клипове и музика в коментарите. Подобен въпрос си плачи за отговор в музикален вид - я Токата и фуга на Бах, я Съдбата от 5тата на Бетовен, а комай най-добре Имперския марш на Джон Уилямс.

Абе да вземе да се окаже, че единствения спортист спечелил медал за бивша Украйна от олимпиадата е от Донбас...

А бе, какво стана с моста който щеше да свързва Крим с русия? Той май е готов както се вдигнаха и пенсиите на кримчани или е безаналогова технология на рашките и е невидим за радарите и окото.

Че той готов. То и с тока проблема е решен, а виж пред хунтата проблема с енергията стои със страшна сила... а идва зимата!

Така си и знаех. Велик е жужака, като каже нещо и веднага го прави. И за Турция така. Много е отмъстителен. Шега не бива с него ха ха

Те хохлите замръзват без руска газ всяка зима вече колко години под ред:) А пари за дърва на пенсионерите кой знае защо събират все в Русия:) И цената на газта за Украйна падна доста от началото на конфликта. Това явно е таен план за победа, който Путин е измислил докато е чел Сун Дзъ.

Украинските фашаги само едно искат- бой по чутурите , докато им дойде акъла в главата!

В Крим се намира най-голямата подземна военна база на руснаците,как мислите Путин ще го даде...никак,всичко друго е т...ак.

Един въпрос: колко държави са признали официално анексирането на Крим, поне една има ли?

Pesh0

НЕзнам за държави , питак Кримчани дали се оплакват от двойните заплати и пенсии .

Аз

За заплатите не знам, ама пенсиите от днес за утре скочиха ДЕСЕТ ПЪТИ.

Явно си пропуснал вопъла на съветския министър-председател към кримчани: "Деньги нет, держитесь"

Аз

Отговор - брои се ЕДИНСТВЕНО мнението на кримчани. А когато зад кримчани стои Русия, всяко друго мнение се превръща в плява.

Всички държави, които не признаха анексирането на Крим загубиха преките си двубои с Русия.

Защо нещо което и така го има, някойси трябв да признава ,че на истина го има! Иди на границата -КримУкрайна и виж дали на влизане в Крим са с руски паспорти!

А като няма такова нещо, защо са санкциите към кремълските изроди, имбециле?

Ако в Македония се проведе референдум за присъединяване към нас ,какво би се случило?! Хайде умник ,кажи!!

Скоро ще има- САЩ! Тръмп още от сега обяви, че признава Крим за руска територия!

бой про празднете чутре докато им доде акъла!!!

Хванали ги с експлозивите, оръжията, убили граничари...па си и признали. Ама Порошенко не признавал...затова и нищо не се било случило? Що за соросоидни амджиклами ни сервират пишман медиите?

Идва си Киркор, заварва жена си в спалнята, разхвърлена. Отваря гардероба - Гарабет. Гарабет вика "Е, сега като почнат едни подозрения ...". Та и тези - хванали ги на място, не, нямало такова нещо, несправедливо обвинения били ....

Хванали дръжки, с такива измишльотини Хитлер и Сталин навремето си измислили повод да нападнат Полша; кагебето е на същия акъл от сто години и нищо ново не може да измисли!

Пути да не говори за неспазване на на договори, защото точно той призна териториалната цялост на Украйна, само и само украинците да унищожат атомното си оръжие. И после си пика на думите

Ако бандеровците имаха ядрено оръжие, със сигурност досега да са ги атомизирали.

Щерев, нервната ти система е бъгясала. Направила е от края на отделителната ти система на начало на женска полова система. За съжаление на такъв бъг на операционната ти система не помага нито рестарт, нито ъпдейт, нито фораматиране. Може би едно - меко казано, дезинтегриране ще е най-правилния подход на природата спрямо индивиди като теб.

Верно ли бе ? И защо няма дело за това в международния съд , може ли да обясниш ???

Pesh0

Лъжеш . Украйна никога я е нямало като държава и никога не е имала ядрено оръжие .

ПУТИН КАТО КАЗВА ,ЧЕ УКРИТЕ НЕ ИСКАТ ПО НЯКАКВИ ПРИЧИНИ - ТОВА Е МЕКО КАЗАНО ЗАЩОТО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛОЛСВО И БАИДЪН ИСКАТ ЧРЕЗ КУПИНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И ОКОЛО 200 ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТОЛОГИ(и тези купените всички са се учили в САЩ или са свързани по някъв начин с хамерите!а въоже свичкото зло навсякъде по света е от тях !!! даите одруга страна око има такава !!! да се бият почти всяка година или чрез посредници (напримери УКРАИНА )като почниш от ирак та до СИРИЯ СЕГ!!ГНУСНИ СА ТИЯ ОТ ХАМЕРЛЪКА

Pesh0

Това беше новина като крим се присъедини . Колко са против Кримчани , според вас ???????????????????/ Руският президент Владимир Путин наредил да бъдат увеличени двойно пенсиите на жителите на Крим, за да се изравнят с тези в Русия. Не се бавете. Как ще направите това, си е ваша работа. Заедно с депутатите от Държавната дума обмислете и го направете, казал Путин на министъра на труда Максим Топилин. Заплатите на държавните служители в Крим също ще бъдат увеличени почти двойно, повишават се и различните видове стипендии. Общите разходи на пенсионната система на Крим и Севастопол според руското законодателство ще възлизат на 36 млрд. рубли годишно,

Добре, че са статиите, свързани с Русия, та да може жалките соросоиди да си избиват комплексите на воля.

Никой не вярва на Путлер. Тая комедийна акция , дето той я е подготвил отдавна беше разконспирирана.

Вечна му памет на Йоан Цимисхий, задето изгонил варягите от България - сега столицата им нямаше да е Москва, а Велики Преслав, а аз щях да съм видиотен и озлобен путинист.

Никой нормален варяг не би избрал Преслав за столица. Просто на близо няма плавателна река.

Имам едно съобщение за теб. Ти СИ видиотен. Колкото до цимисхий. Той де юре слага край на българската държава.

НА УЧЕНИЯТА В ЗАПАДНИЯ ВОЕНЕН ОКРЪГ СА ПУСКАЛИ ОТ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИТЕ НА АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ "ВОЙНИЦИ ОТ НАТО - ОБКРЪЖЕНИ СТЕ , СЛОЖЕТЕ ОРЪЖИЕТО И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ТОПЛА СУПА , И ЧИСТИ ГАЩИ "

Ами да, и в БНА имаше такива "агитационни машини". В мирно време показват кино на войниците. Аз толкова кино колкото в армията после не съм гледал. "Абба" ни показваха, "Коса" ни показваха, нищо че беше американски филми, нищо че беше за Виетнам - показваха го и си беше добър. Но да не досаждам. Та военовременното назначение на тези машини е да водят агитация срещу врага. Както сега му викат "хибридна война" :D В което си има смисъл - като е обкръжено едно подразделение, защо да не се съхрани живота на чуждите и на своите войници ? Някой трябва да им предложи. Има си силни високоговорители, предлагат им се условия за предаване, места за придвижване, часове, в които никой няма да стреля. И това е част от войната, някой трябва да го върши. При това не най-лошата част от войната, къде по-страшни неща има ...

Не виждам кой член на НАТО ще е толкова изкукуригал,че да тръгне да нарушава руската граница, колкото и да ни бутат отвъд морските ни приятели! Това могат да са само бандеровците тикани, въоръжавани и подстрекавани от САЩ. А ако все пак се стигне до конфликт, то не се заблуждавайте, че ще е с конвенциални средства и че ще е ограничен само на територията на Европа!

симо

Не мога да разбера тъпите соросоиди какъв го търсят тук???Щом им е толкова противен този сайт...да си НАПРАВЯТ техен и да си пишат простотиите,тъпотииите,глупостите,цинизмите,смотаните епитети и сравнения ТАМ.....Сигурен съм ,че никой разумен//и ляв и десен/ коментатор няма да им се натрапи там.Но те явно дори и за това нямат акъл.Жалко.

Имат си - dnevnik. Там пишат.

Щерев, няма ли кой да ти купи вибратор? Може пък да се успокоиш.

ти си доста спокоен..ха.ха

наистина русские са цигани! тяхното не пазят, отиват където е хубаво, и след година го правят същата кочина от която са се махнали!

Путин на гости в украински Крим. Има стара българска поговорка... Гости бива ден -два...айде путин прибирай си белите цигани на север и остави кримчани на мира.

ПОМИЯТА ТИ КАК Е -ОДИ СТ В ПАЧАВРОСТАН

ти май се засегна защото си от белите мангали..ха.ха

"ще надделее здравият разум" - здравият разум няма нищо общо със ситуацията; украинците слушат и изпълняват каквото им се нареди; нареждат им да свалят пътнически самолет - правят го; нареждат им да обстрелват градове и села - правят го; сега им наредили да взривяват - не го направиха, но поне опитаха

Това всичкото което си го изградил го направиха руснаци, по заповед на Путлер. Те свалиха Боинга и го има документирано в хвалбите им по ТАСС, Лайф нюз. Те унищожиха и десетки градове в Донбас, украинците не са унищожили нито един.

А до скоро бяха братя...е га ти хамериканската пропаганда,плащат яко.

Крим е Една Малка Перла. Планина, Равнина, Кристално море. Ялта - приказна История. Има и едни малки градчета, с разкошен Борш и Водка. Артек си е Артек. Хората Много Добродушни. А Симферопол е един Обикновен и Тих Град.Толкова спокойно, че да ти се доспи. Нищо ,че е "Столица". Това е една "тиха и хубава провинция". ЛИВАДИЯ - в Миналото и Сега РАЗКОШ. Навсякъде РУСКОТА се НАТРАПВА и то с Хубаво. Добре, че си го върнаха Обратно. --------------- А Севастопол е Една Друга "История". Имах Късмета, че ме "пуснаха да го видя". И видях Всичко - те като те пуснат и ти показват ВСИЧКО- И Катакомбите, и Града - Малък и Старашно Хубав. А за " корабчетата" изобщо не ми се говори. Това е Една Истинска Русия.

Тази история за която говориш няма нищо общо с Русия!! Крим има много велика история ,но преди Русия! Като цяло руската история е крадена от Украйна.

Това брат ти от Украйна ли ти го каза ?

И трети украински фронт ни освободи от фашистко иго но след тях дойдоха руснаците от съветите и си преписаха заслугите както при руско-турската война

Това което си видял е направено от Украйна!! Като получава Крим той е един изостанал район.

разправяй ги тия на руските туристи - дано им помогне да преглътнат високите цени и отвратителното обслужване. Казина и военни бази -'перла' в короната на Путя.

истинската русия , за да я видиш, пиши русская глубинка и гледай!! и не забравяй, че интернет е всеобщо достъпен ,извън русия де!!

истинската руссия е бездорожие и гряз! и комуналки и видиотени от пиене индивиди!

В Раша бездорожието е по-малкото зло, че видят ли път - НЯМА НИКЪДЕ такива катастрофи като техните!

Да ти сера на русията. Не съм виждал през живота си по нахални същества от рушляците и по-голяма кочина от любимата ти русия (нарочно е с малка буква).

ГОТОВ СЪМ ДА ТИ ОСИГУРЯ БИЛЕТ ДО КАЗАН БЕЗ ВРЪЩАНЕ ПОЖИВЕЙ СРЕД ТАТАРИТЕ И ПОСЛЕ ЩЕ РАЗПРАВЯШ

А не така!!! Аз съм си у дома... А ти щом се чувстваш брат на руснаците иди в Сибир...там няма хора..ха.ха

Щерев, умната! Проявяваш тревожни здравословни симптоми.

ще е по-добре отначало в ПАЧАВРОСТАН ??ОТКЪДЕ СИ И ТЪПОТИИТЕ СА ПРОСТЬИ

Напред с братска Русия!

Напред /напредък/ и Русия са две несъвместими понятия ...

Местното население на Крим никога не е било руско. След войната Сталин го изселва и докарва руснаци от вътрешността, които поради некадърност и неграмотност предизвикват икономическа катастрофа и Политбюро /състоящо се от руснаци/ го предава на Украйна. Положението постепенно се стабилизира, докато кремълските фашизоиди го тласкат към сегашната жестока криза. И цялата тази трагедия е заради едно неадекватно и психически увредено джудже.

МНОГО ЯСНО ЧЕ ТАКАВА НЯМА ДОРИ И СОРОСИТЕ НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ БАСИ КРЕТЕНИТЕ ОТ ДЕ ВИ СЪБИРА БАШ КРЕТЕНА АСЕН ГЕНОВ

Руската история четем...Повече от седем хиляди кримски татари са били принудени да напуснат Крим след анексирането на полуострова от страна на Русия, предаде Обозреватель, цитиран от Фокус. Украинската власт е обезпокоена от ситуацията в Крим - сплашване, обиски и потъпкване на правата на татарското население, забраната за влизане в Крим на лидера на кримските татари Мустафа Джемилев, забраняването на церемониите в памет на жертвите на депортирането", съобщи постоянният представител на Украйна в ООН Юрий Сергеев. От 1475 до 1774 година полуостров Крим е част от Османската империя. След руско-турската война от 1770-1774 полуостров Крим придобива независимост. През 1783 обаче Руската империя анексира Крим и го превръща в своя провинция"През 1921 година полуостровът става част от Съветския съюз. През 1944 година, по времето на Сталин, е приет закон, който обявява кримските татари за предатели на Съветския съюз.Кримските татари са изтласкани във вътрешността на полуострова и към Централна Азия или днешна Турция. Между 1944 и 1979 година на Кримския полуостров на практика няма никакво татарско население. Едва през 1989 година им беше официално разрешено да се завърнат. Днес татарите съставляват 10 до 12 процента от населението на Крим.

Явно си нискоинтелигентен боклук на руска хранилка, за когото фактите не съществуват. Разбира се, че свестен и нормален човек няма да се подложи на такова унижение. Освен ако не си българо-съветски мелез с генетични дефекти.

Българските патриоти съчувстваме на украинците и кримчани които са под руско иго,защото и ние сме били с тяхната съдба.

Отчайващо бездарен и идейно изчерпан трол си...

И защо тогава ми опонирате..ха.ха Оставете ме без отговор бе путеноидзи..ха.ха

ПО СКОРО СИ СБЪРКАН СОРОСОИД БЕЗ ГРАМ ЧУВСТВО ЗА НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ. ТВОИТЕ БРАТЯ СА РЯЗАНИТЕ ТАТАРЯ ОТ КАЗАН

Тези рязаните от Казан са волжки българи бе безроден славянски помиар... славяните нямате държава. вие сте като циганите пръснати във всички европейски държави.ха.ха