Проруски активисти завзеха държавни сгради в Украйна

Проруски активисти щурмуваха държавни сгради в Източна Украйна. Една от тях - в Харков, беше освободена. Киев обвини Путин, че стои зад завземането на сградите.

Обратно в новината

Коментари - Проруски активисти завзеха държавни сгради в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като че ли сега не сме обработване от НАТО и ЕС с тяхната фашистка пропаганда и не загиваме вече 25 години!!!

ЧЕ СМЕ В НАТО СЪЩОТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ И У НАС !ВСИЧКИ БЪЛГАРОФОБИ/РУСОФИЛИ В РОДИНАТА ИМ СИБИР !

Стига платена нацистка пропаганда! Ходи си при Хитлер.

Разликата между майдановските протести и сегашните "протести" е огромна.... Майдановците искат демократизирането на Украйна и про-западната й ориентация.... Докато сегашните "поотестиращи" искат отцепването на територии от Украйна, и преминаването на сьщите кьм русия.... Ееее, кои са националните предатели?????

Това е волята на населението там и ти си никой, за да я коментираш.

хората просто не искат да плащат европеиски сметки за ток и отопление, затова протестират там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искам референдум в България със следния въпрос: -Да напусне ли България ЕС и да стане Народна Република България в съюз с Руската федерация.

КОМУНЯГА !

Явно само твоите негативи, в качеството ти на компетентно лице, каквото се явяващ може би пред циганите в махалата си ! Къде слагаш Китай, Индия, Южна Корея, арабските и американските държави, освен САЩ и Канада?

бил ли си в Китай? Ако някога идеш ще разбереш какво значи яко бачкане! без минута размайване - ако е 8 часа работен ден значи 8 часа ще работиш и ще ти пищят ушите! И в секундата в която няма поръчка 95% от прсонала се освобождава, до следващата поръчка...В Корея е друга бира ама и там се бачка много, наистина много!

Виктор Орбан води правилна Националистическа политика! Изгони ЕРП-тата миналата година!!! Изгони Валутния Борд и увеличи средната заплата на Унгареца на 800 Евро!!!

Така се прави, когато си умен и патриот. А е десен. Което показва, че няма значение десен ли си, ляв ли си, а какво правиш. Терминологията е безсмислена и размита за заблуда на масите. Или си родолюбец и действаш в интерес на нацията или си продажник, който изпълнява и прокарва чужди интереси. Точка.

са ни готвели още от 1947--> В началото на Студената война 1947 г. - Алън Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

да не са думи на ленин това?

Не подозирах, че има толкова прости проамерикански хорица, да не знаят какво е казал и какво е защитавал Дълес през живота си.

Браво,колега!Убийствено точно!

На война като на война...защо си мислите ,че ни биха в тази Студена война? Явно щото са по-майстори от нас, и колоте са им по-хубави, и телевизорите, и...а сега ми кажете нещо хубаво да имате произведено в Русия(ама и да е можело да си го купиш от магазина без "връзки") - кола, музика, каквото и да е...аз нямам

Отново премияр на Унгария! Национализма завладява със страшна сила Европа . Той изрита международния валутен фонд от Унгария,изрита всички ЕРП-та преди година,вдигна средната заплата -800 Евро,и защити земята на Унгария със крути закони-цитирам"Съдбата за земята на Унгария няма да се решава във Брюксел" Това е истински Патриот и Унгарскя народ отново го преизбра за Премиер на Унгария!!!

...сега щяха да бъдат адски обработвани, изнудвани и разграбени от... друг.

Четейки форума за иляден път се потвърждава основният недостатък на туземната популация - невъзможността да отдели основното от второстепенното, главните фактори от незначителните. По-долу един г-н перфектно Ви обясни за какво иде реч - искат да ни върнат в "обятията" на москалистан, да затворят границите щот нема кой да им работи на туземните "работодатели" ! Въпросът не е само за парите, а за отношението, средата. В културно отношение Европа е на светлинни години от москалистан и балканистан. Всяка година отиват да студират в Европа, САЩ, Канада хиляди български младежи, желаещи да скъсат с мутрокрацията, наложена не само у нас, но и в "братски" москалистан.

Ооо евреина иречек, лъжеш ли лъжеш ли. Скоро не го беше ползвал този ник. Ти руснаци освен в холивудски филм и на картинки виждал ли си. Като е толкова лошо, защо евреите напъвате в Украйна и за Русия. И защо от както дойдохте с американците 1989г в България, средата за живеене се влоши и българите за сто годишна история рядко са били толкова зле.

Предполагам, че купоните и липсата на елементарни храни и лекарства от времето на соца и луканов са били по-добре от сегашното положение. За номенкладурците и русофилистиците със сигурност, за тях тогава всичко си беше в изобилие и без пари!

Не дойдоха американците, просто руснаците ни ходхвърлиха на бунището да ни оглозка кой колкото може...Това май не прави руснаците наши приятели? Щото приятелството май другояче се показва...

неолиберална свиня като теб!

Ако имате деца: пратете ги на Запад(независимо къде) , изучете ги ако имате възможност, ако не - да се научат да работят каквото и да е , но да го правят добре! Ако си що годе работлив, не създаваш проблеми и знаеш целта си - ПОВЯРВАЙТЕ НИКАКЪВ ИЗБОР НЕ ОСТАВА! САМО НА ЗАПАД МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕШ ЧЕСТНО! Аз моите деца съм ги емигрирал отдавна - учат, работят по 3 часа на ден и една година преди завършване имат по 6-7 предложения за работа след завършването. За заплащането не ми се и говори, за отношението на работодателите също, здравеопазване - на светлинни години...държава - просто има държава...учение - някаква друга бира, съвсем различна от този бълвоч който налива Драгомир Драганов на клетите студенти в СУ и т.н. и т.н.

А от Русия какви стоки ще дойдат? Те изобщо произвеждат ли нещо за хората? Или пак ще сме с празни магазини? Не мерси. То само на газ и бензин не се живее, пък и не са хранителни. А като си гладен , газ не ти трябва.

Русия може да произвежда и произвежда всичко ...

Например, тяхно собствено производство? Дай пример.

русия няма интелектуален потенциал да произвежда конкурентна продукция с добавена стойност. Както и България разбира се. Но при нас е ясно - потенциала избяга заради русофилистиците, докато при тях потенциала е изтребен.

Как нищо не произвеждат бе? Водка и сельодка имат! И това им стига! Аз лично си признавам, че си купувам Столичная. Много е добра и на добра цена! Леле... като им треснем санцкиите ко ши пия? Ако не мина на гроздова, освен на водка Финландия да мина. Ще обеднея направо ... с 2-3 лева е по-скъпа!

Крайно време беше и хората от източна Украйна да заявят своето мнение и позиция за ставащото в страната им . Подобните събития в Киев преди месец бяха " добри " , а тези сега ... Не е лошо и да се погледне картата на Европа , да се прочете историята и да се осазнае че по тези земи хората са винаги живели заедно и няма какво да делят. И след 1991 нямаше проблеми докато световния " Цар Киро " САЩ не реши че има стратегически интереси и в Грузия / резултат война ,скъсани дипл отношения и в Украйна ?? Трябва да осъзнаем че интереса на САЩ е единствено да създава напрежение нови берлински стени в Европа и така да спират развитието ни .

Единсттвения коз на путлеристите беше Меркел. Тези дни и Германия обърна гръб на путлеровата червена сган. Явно и те са осъзнали, че с путлеристите може само по един начин - бой през крадливите ръчички! Путлер плаши, че ще подкопае долара ако сащ въведат големи санкции, за това санкциите ще дойдат от ЕС! Да видим тогава как ще подкопае и еврото и долара едновременно.

Също като Хитлер както се е бил на два фронта - Сгащен между СССР и САЩ, така и сега Путлер ще бъде премазан между ЕС и САЩ (а, и Япония също!).

Гледам, че Путин е подготвил страната си както подобава. Това че не ви харесва, не е негов проблем. За "мачкането" - едва ли имате представа какво говорите.

Само да допълня. По времето на Втората световна война СССР / Русия се бие на два фронта - на запад с германците и половин Европа, на изток - с японците в Манджурия. Резултатът беше ясен... Великобритания и Англия по това време не смееха да воюват с Германия (без съюзниците и). И така се спотайваха чак до 1943 година...

Те Китайците ,басма ще му цепят. Кой се отказва от ресурси.

Очаквам с нетърпение Девети май в Киев! За останалите градове е ясно...

Объркал си се, той парада е в Москва.

Тази година по изключение ще е в Киев.

Колкото и да не им се харесва на западните пудели, Русия и Китай вече ще правят каквото си искат, може и ние да спечелим от това, досега ЕС освен за донори, за друго не ни ползва.

ако не вървим срещу новите икономически и политически реалности.

Добър пазар сме и за боклуците им от разни супермаркети и МОЛ, дето си прехвърлят пхреоценените стоки в България! Ех, България, докога, бе Братя?

А от Русия какви стоки ще дойдат? Те изобщо произвеждат ли нещо за хората? Или пак ще сме с празни магазини? Не мерси.

путлер е дребен човек но мрачната му сянка се простира на далеч!!! за радост силите на доброто са доста по-силни и държат тази сянка извън европа! и за още по-голяма радост по едно време в България имаше умни и демократични хора които ни вкараха в ЕС и нато!

Сянката на Путин да стигне и до България. Аман от хамериканци и еврозелки ....

И какво тогава?

USA дигат военния си бюджет с 20% и историята се повтаря - москалски хленч, тоа предател, оня предател...

Хамериканците вече не могат да вдигат нищо. Хеле Барак - съвсем ...

След войната в Грузия, руснаците са казали - да ни нападат още - няма да се откажем от работещо оръжие (трофей).

Ами като не могат сами да си произведат оръжие. Ще чакат на трофеи.

Хамериканците губят поредния рунд от мача с Русия на европейски терен.

От кога пък азия стана Европейски терен, а тези мачове са ендлес ?

Хиречек, ти въобще не си добре с историята, и с географията. Много си дрямал и си се разсейвал в часовете по тези предмети.

Обръщам се към вас тролчета . Внимавайте какво си пожелавате. Забравили сте че при комунизма в СССР са избити 10 милиона комунисти или са пратени в Сибир от където не са се върнали. Това и вас ви очаква.

Аз пък чула, че Сталин ЛИЧНО изял 30 милиона руснаци!

ТОВА - Сталин избивал български комунисти от любов

Събитията в Украйна са съпроводени с точно копие на опорните точки с които са зомбирани българските тролове. Явно Русия плаща на български тролове, да прокарват руски настроения в Бългхария. Същевременно се плюе по ЕС и Запада като цяло. Явно Русия готви агресия насочена към България.

Няма логика, но е казано с чувство.

Дойде краят на икономическите санкции срещу Иран. Русия сключи огромна сделка с Иран,без доларови плащания. 20 млрд.евро доставка на оборудване и технологии срещу петрол. Санкциите заминаха! В Аржентина -руска военна база. Към Индия сделка за около милиярд . За Китай- трасазиатски газопровод и петролопровод,пред който Южен поток е медицинска тръбичка. БРИКС се развива,а Европа не може без руските суровини. Палачинската се обръща... Майданци нямат шанс...

Тая глупост всеки път ли ще я пльоскате тука. База в Аржентина. Умрях от смях, да не е база на луната бе? Или на Марс? Никой извън Русия не е чувал за Брикс.

Иванчо, що вдигаш кръвното ???

Понятието БРИК (станало БРИКС от 2010 г.) е въведено от Джим О'Нийл, анализатор от инвестиционната компания Голдман Сакс в Ню Йорк, САЩ, през ноември 2001 г. Това,че ти не си го чул говори лошо за теб.

да започнем с правописа"милиярд" се пише МИЛИАРД! ЗА ДРУГОТО ще поживеем ще видим...

Путин обедини българите повече от кой да е всеки български политик.Доказателствата:- само погледнете анкетите на ДИР-а,относно Украинската криза. Не по малко от 70% от гласувалите подкрепят страната на Русия в кризата. Странното е че и 50% от запитаните американци искат президент като Путин.И това въпреки демонизирането на руският президент.

Показа на обикновените хора, че държи на тях повече от колкото на парите.

:) вие сериозно ли?

Ами като е такава душа, да вземе и да освободи Курилските острови и да ги върна на Япония? И да спре да репресира останалите народи в Русия. Ами той всичко дето го направи го направи за пари бе, умник. Заради газта, Черноморския флот. Голям смешник, не било заради парите. Споко, сега такава безработица ще стане в Крим, направо жална им майка. "Райфайзен закрива всичките си офиси в Крим" Поне сега всеки сенатор ще си направи дача в Крим и ще има нужда от слуги, да му работят за коматче хляб.

С бандитите в Киев само по бандитски.Никой не пише, че милиция и СБУ в Донецк, Луганск и Харков са отказали да изпълняват заповедите на незаконното правителство в Киев. Порошенко, избранникът на САЩ ги винансираше с американски пари, а сега говорят че Путин ги финансирал. Киевска Русия и Малорусия.Украйна няма. Русия си е при руснаците. При референдум над 60% ще гласуват за Русия. Това е истината.Мошенниците от Запада я закъсаха като в Грузия и Сирия.Народът е руски и е с Русия. Хайде на изгнилата еврогей ясла!

Братушките умираха за нас, защо АЗ трябва да ги предавам? Кои са тези боклуци от Вашингтон, че да ДИКТУВАТ КАК БЪЛГАРИН ЩЕ ЖИВЕЕ НА БАЛКАНА???

Видяла жаба, че се подковава кон, и тя взела да вдига крак!

Крайно неуместно. Донецк е милионен шахтьорски град - интернационален. Ако националистите в Киев не си направят изводите и полската част ще скочи.

Няколко пъти вече питам и до сега не получавам смислен отговор. Пак питам и без псувни и обиди, моля! Ако България сега напусне ЕС и НАТО, какви перспективи за развитие виждате! Говоря за реални, истински и обосновани алтернативи, а не лозунги!!! Ще даде ли някой поне едно аргументирано мнение!

Аз пак ще попитам - какви точно перспективи имаме в ЕС... освен да разпродадем земята си, и да си го турим шистовия?

Питай си някъде другъде, като искаш! Не цапай тук или отговори на въпроса!!! Като идеш на интервю и ти зададат въпрос, ти с контра въпрос ли отговаряш?

Като гледам само руснаци купуват земята в България. А 2.5 милиона работоспособни българи живеят на Запад а не в русия. Переспективите са ясни.

България, е добре да напусне НАТО, Но да остане в ЕС. Така виждам аз нещата.

Договорите с американските бази май бяха преди НАТО.

Очевидно е, че дискусията тук се води от червеногъзи павиани, така че явно никога няма да получа отговор. А това значи две неща - никой няма идея за алтернатива и алтернатива - няма и второто е - всички крещят в хор като наплашено стадо маймуни!

Трябва да направим избор. С Русия или срещу Русия. Запада все още се крепи, но е в низходящ тренд, докато Русия удари дъното и е във възходящ тренд. От това, което ще изберем зависят следващите 30-40 години.

Швейцария не е нито в НАТО ,нито в ЕС.

Швейцария не е до Русия.

Ама преди това трябва да станем световната банка за Bitcoin, за което имаме условия.

Вътрешният министър Арсен Аваков обвини руския президент: много ,,арсеник,, в тази украина!!! има нужда от ,,прочистване,,!!! руските воиски са в ,,повишена,, боина готовност от далечният изток до ,,прибалтика,,!!! ,,боината ,, им ,,машина,, се задеиства!!! какво ли ще правят ,,синаиските гущери,,???

Яйценюк и Турчинов ще гризнат хурката. А майдановците ще пълзят по пътеката на позора ...

Ако насилието идва от запад е "демократично" , но ако е от изток е "империализъм" ! Двоен стандарт в действие !

Ауууу! Фашистите в Киев не били демократични??? "Искаме да се възобнови излъчването на руските телевизии". Цензура! Къде са демократите да гмечат?

Защо под новини засягащи България има впъти по-малко коментари, отколкото под новини засягащи Путин? Освен това забелязвам, че под новините отнасящи се за България не пишат отявлените "русофили"?

А вие как стигнахте до тези изводи?

Защото се надявам Путин да изрита евроатлантическите СОДОМИТИ! Затова брат :)

И после накъде, брат? Няколко пъти вече питам и никой не ми отговаря! Или се надявате на феодален строй в България, а вие да сте на служба при феодала като биячи?

И какво ще стане след това? Рай? Ти си много заблуден. Ще настане диктатура, но тя сигурно е хубаво нещо за слабообразованите селяни. Ще останат без земя ,но това е друг въпрос.

Мисля, защото хората са ядосани по принцип. Но срещу своето правителство да храчиш не е безопасно. Та поне по чуждото да поплюем.

Коментарите са излишни. Дира ги трие без дори да оставя следа, че е имало коментар. Допуска само тролови и нечии други тъпотии.

Арабската пролет продължава, който сее ветрове ще пожъне бури!

През пролетта мечката се събужда!

Причината за стремежа на рускоезично население за присъединяването към Русия е много проста. Гарантирано запазване на работните места. Вероятно бързо покачване на заплати и пенсии, както показват събитията в Крим. От друга страна - сказочен ЕС който мържелее на хоризонта. А днес - икономии, покачване на цените, замразяване на пенсии и заплати и т.н. Всеки иска да живее по-добре днес и утре, а не някой ден. Идеология тука играе второстепенна роля.

Че то само в Крим вече 500 си загубиха службицата в МакДоналдс :D Освен това аз не виждам да мечтаете за работни места, а за безплатни пари от държавата!

Не казвам че са прави, казвам защо го искат.

Всяко зло за добро. Ще спасят децата от нездравословна храна.

Мда! Според теб само макдоларс дава работа! Само макдоларс изхранва населението в Крим (според писанията ти под едноименната статия)! Очевидната истина е, че това не е така, колкото и много да желаеш това!

Тук става дума за територии и само това. Руснак и права и свободи не вървят в едно изречение. Питай ги в Крим дали взеха по-големи пенсии? Май взеха същото както и преди ама в рубли , и им отнеха собствеността на това което притежаваха.

В Конституционният съд на Руската федерация е заведено дено за обявяване на противоконституционност на разпада на СССР на основание на местни референдуми в републиките,в т.ч. и Украйна. Конституцията на СССР не предвижда подобно отделяне,без общ референдум за цялата федерация. Ето защо Украйна може да се окаже незаконно откъсната територия от федерацията СССР. Таке че по-леко с правните аргументи относно КРИМ,че същите аргументи важат и за цяла Украина. В тази връзка виц: Меркел се обажда на Обама и му казва че след разговор с Путин има една добра и една лоша новина. Дабрата е че крим се е върнал в Украина, а лошата е че цяла Украина се е присъединила към Русия.

Смешна работа! Откъде накъде пък Руския конституционен съд ще решава това? Защо не конституционният съд в Баку?

а защо не Белия дом да посее демокрадция?

Русия направо да завземе цялата Украйна, Казахстан, Узбекистан и т.н. т.к. навсякъде живееят руснаци. После Германия, Англия и т.н. тъй като и там живеят руснаци. Това е пътя.

Защо България я няма в списъка, защото ни казаха в прав текст, че не ни искат?

Че кой ли ни иска....? Тия прости руски дипломати са коментирали колеги-посланици от държави от ЕС, дето им казали "Вземети си обратно българите и румънците".

Ако вдигнат заплати и пенсии - да завзимат и България.

На празни магазини какво ще купуваш? Не помниш май 90те години. Опашки за стоки.

Да ти кажа - свеки ден говоря с руснаци. Те са КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ присъединяването дори на Източна Украйна, камо ли други територии. Те казват примерно така "Русия не е дойна крава, та всеки да я цока". Крим им трябваше, наистина, заради базите, но нищо друго според обикновените хора в Русия не й е нужно на Русия.

В Харков бойци на "десния сектор" бяха бити от демонстрантите и заставени да пълзят по "коридора на позора". Милицията ги спаси от линчуване!

Какви са пък тия "бойци на десния сектор", дето не са милиционери?

Докато руски войник има кибрит, сланина, водка - лапайте кур войниците на НАТО, трепери от страх Пентагон.

Момко, ако Русия нямаше атомна бомба, до сега Руският войник щеше да лапа друго нещо...Руската армия е смехотворна в сравнение с НАТО...Да, може да се бият с Грузия, Украйна и Молдова както и Сенегал....

Явно не си виждал сенегалски войник, как стои на пост с часове при 40 градуса.

А то щото натовците се бият срещу извънземните цивилизации само...

Навремето НАТО ги беше прекалено шубе съветските бомби да не попаднат в ръцете на арабските диваци и се смилиха над тях, затова не им разораха страната. А Русия е в ролята на типичен бандит държащ заложници и изнудва света с бомбите си. И всичко това заради няколко американски глупака идеалисти, които продадоха на американски технологии на СССР ужки за запазване баланса в света.

Ха ха ха . И немската беше много технологична, ама .... Май и френската по онова време също.... Просто за тях нямаше happy end.

Да бе, точно по времето на Наполеон и Хитлер руснаците плашиха с атомни бомби. Между другото - само Америка използва ядрено оръжие срещу мирни граждане на Япония.

Руската армия (сега) има Космически и Арктически сили (за това Америка може само да мечтае), Руското военно разузнаване НЯМА РАВЕН - Америка така и не видя нахлуването на руски спецчасти в Крим - това е позор за разузнаване на всяка държава - РУСНАЦИТЕ ЗАВЗЕХА БЕЗ НИТО ЕДИН УБИТ ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ. Sergo -

Путин прие закон за забрана на гей пропагандата! Влизаш в руски затвор, мой човек!

За България: Вследствие от Руско-Украинската Война I спира газта. Спират около 40% от предприятията в България. И за това са виновни Нашите Правителства за последните 25 години, които не искаха или не можаха да намерят сили да се отвържем от Русия.

Шутлер здрасти, как си ???

Нашите правителства са назначени от и се отчитат директно на ФСБ. Не случайно гонят в чужбина всички по-интелигентни и можещи хора, а тук остават предимно или политически неактивни или техните си хора.

НЕ ОТ ФСБ, А ОТ ЦРУ. ВСЕ ПАК ЩАТСКИТЕ ИЗРОДИ МОЖЕ ДА СА ЗЛОДЕИ, НО НЕ СА ГЛУПАЦИ ДА ДОПУСНАТ ПРИ УСЛОВИЯТА, В КОИТО СМЕ, НЯКОЙ ДРУГ ДА ИМ НАЗНАЧАВА МАРИОНЕТКИТЕ. РУСКИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ БЯХА ПРЕДИ 10.11.1989. И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ, НО ПРОВОКИРАТЕ.

Едиснтвено ГЕРБ имаха куража да започнат връзки с Гърция,Румъния,Сърбия и Турция!!!!

ГРОБ са бита карта, ориентирай се към по-платежоспособни клиенти жиголо.

Само че война не е имало изобщо. Аз не чух за руснаци, които убиваха с невероятна злоба украинци. Знам за друго, че украинците масово взеха страна на Русия. Знам и друго, че ПЕНСИИТЕ в Крим яко взихнаха. България в ЕС и НАТО - тук има пенсии по 145 лева, а сметки за ток - по 200 лева. Пикал съм на ЕС и НАТО.

Гадно и нагло, по-гадно, най-гадно и долно, майданяр.

Възстанието на народа срещу фашисткият въоръжен метеж започна на 06.04.2014.Какво ли ще се случи до Девети май? Майданци май ще трябва да се оттеглят скоропостижно чужбина,иначе трибуналите за действията им ще са доста строги!

Политиката на Русия спрямо Украйна е добронамерена и добросъседска. Украинският народ го разбира все по-ясно. Всички ходове на руския президент са добре пресметнати и следват логиката на събитията. Която е логика на свършените факти за майдановските глупаци и техните хамерикански подстрекатели. Така стана с Крим, така става и с Украйна ...

Кой иска да живее в олигархична страна като Русия??? Даже и България дето се води най бедната в ЕС се живее по добре отколкото в Русия!!!! ...Скапаната мафия на КГБ е узурпирала власта и се държат като тиранин....

Всъщност, в Русия се живее с пъти по-добре от България. Дори населението на Русия се увеличава... А тук?! Тук - Голодомор!

Ами прав ти път. Ние не искаме диктатура.

Ама като се живее по добре в Русия, какво правите в България бе!!!!?!?!?! Много се съмнявам че е така....спомянм си един пример как агенти на ФСБ(КГБ) отишли до един фермер и му казали да си продава фермата защото била печаливша....Мафиотска история и то от горе(правителството)....Какво се живее добре в мафиотско устроена държава???? А да, ако вие сте част от мафията на КГБ, естествено че се живее добре там...

В България населението също скоро ще започне да се увеличава, когато циганите надхвърлят 50%. Циганите любимите питомци и електорат на БСП, които си ги отглеждат още от едно време. Не случайно преди девети са били 100-тина хиляди, а сега гонят половината население.

твойте глупости не заслужават коментар. нещо не си на ред човеко, живей в мир.

Ако не си платен, си престъпно малоумен.

Не съм платен, просто си давам искреното мнение...Наистина ги чувствам така нещата......Вие как не можете да проумеете че хората не харесват мафиотска система???? Как не го разбирате???? Ако аз съм малоумен, вие какво сте? Болни мозъци??

така ще е всеки ден - до победата

ПЪРВАТА РУСКО-УКРАИНСКА война продължава...

Чудно ми е какво правят създания като теб във форума?! Не ти ли е ясно, че няма да стане вашето?! Край на неевропейските влияния в Европа! Свърши се! Иди се пробвай в някоя трудова борса!

Америка ще ги демократизира както мъдро се изрази един водещ на сутришен блок.Така че всички ние не сме хора а сган и ще чакаме Америка да ни демократизира.Разбира се с бомби с обеднен /може и снормален уран/ ,с напалм -тоест все демократични средства Ура за Америка !!

Гелдай ги само мафиотите с маски натискат.....Пълна путкинска сган!!! Платени провокатори от Москва!!!

Дааа, ония в Киев нямаха маски :) Сега да видим как се потушава мирна демонстрация без оръжие! Защото мисля, че и на изток и на запад такъв начин не е измислен!

Вие комунистчетата сте като малки деца....Хората искат да живеят добре, вие ги тикате в мизерията наречена Руска Евразия на олигарсите от Кремъл!!!!

Стига сте се занимавали с тази примитивна антируска пропаганда! Като не ви харесва Руската Федерация, отидете на някой гейпарад!

Няма как...Червеният площад се пази за Сергей Станишев и групата му от БСП...

Те отдавна шествуват по западно европейските столици, където местните ги посрещат с овации.

Серко-посерко, извади си главата от задника, недоправено к......

Да бе, Путин ги калесва със специален закон, да дойдат и да манифестират преди да ги прати при другите пусита.

Световните агенции съобщават, че Ангела Меркел говори с часове, по няколко пъти на ден, с руския президент. Обама пък се обаждал през ден в Москва .... От Брюксел рязко смекчават тона. Народът в Украйна се надига против майдановците. Поредица от сигнали за положението в Киев ...

Няма НАИСТИНА нормален човек, /демоКРАДските зомбита не влизат в тази категория/който да не се възмущава от подлите и аморални евроамерикански ДВОЙНИ стандарти!Значи вече половин година ще стане евромайданските фашизирани идиоти с благословията и закрилата на лицемерната,хищна и античовешка евроамериканска политическа върхушка върлува,дивее и убива в Киев,но не можело преобладаващото руско население в Донецк,Харков,Луганкс,Одеса да се застъпи за своите права и ако не друго, да федерелизира Украйна,за да има наистина своя дом и своята защита?!?Е,да,ама НЕ и много ви здраве от дявола в АДА ненаситни,подли и мръсни гадняри!Варете се в собствения си сос, а нормалните хора са затова хора, защото,защото ви познават и никога няма да ви позволят да ги победите!

1945 - май Америка също иска да помни подобна дата КАТО ИСТИНСКИ УЖАС. Русия ще победи при всички положения - Българи ще се радват, ако видят руското знаме над Вашингтон.

Браво! Само така! Смачкайте тези майдановските фашизоиди.

.Да живие Киевска Русия.Да живее Малорусия. Нема такава държава Украйна. Нема такава държава Македония.