Шест жертви на обстрел в Донецк въпреки примирието

Шестима души са загинали при минометен обстрел в Донецк вчера, въпреки примирието, обявено от президента Петро Порошенко преди десет дни.

Обратно в новината

Коментари - Шест жертви на обстрел в Донецк въпреки примирието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ПЪЛНА ГАЗ !

И бай Ганьо-барабар с чужденците! Чл.5/НАТО/-,,великите сили"-ще ни защитят ли?..не...е..всичко е химера.Историята през вековете,говори друго!!!

Колкото защитиха Гърция от Турция в турската инвазия и окупация на острова им

Не мисля, че Русия създава непосредствена заплаха за съюзниците от НАТО. Русия знае, че ние имаме член 5, защитаващ всички съюзници от нападения ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ПАКТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОЛША ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА , ОТ ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ!ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО ПОСЛЕДВА ОТ ЗАЩИТАТА НА ТОЗИ ПАКТ!НА ТОЗИ КАПУТ ПОРОШЕНКО, ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ЗА ЦЯЛОСТТА НА УКРАЙНА!ВАЖЕН Е ПРИНЦИПА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!А ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА, БИЛО ТО УКРАИНЦИ ИЛИ РУСИ, ПАК ЩЕ ГО ИЗДУХАТ!!!...КАТО ВСИЧКИ НАС!!!

"Шестима души са загинали при минометен обстрел в Донецк вчера, въпреки примирието, обявено от президента Петро Порошенко преди десет дни" Виждате ли пак "благодарение" на Порошенко имало мир. Благодарение на него има война и се точи за още. А прекратяването на огъня е факт според споразумението от Минск, където преговарящ бе Леонид Кучма - бивш президент на Украйна.

Руският петролен гигант "Роснефт" е поискал до 1,5 трлн. рубли (42 млрд. долара) държавна помощ от руското правителство, сигнализирайки по този начин, че спирането на дългосрочното финансиране от САЩ за най-голямата руска компания вече взима своя дан. Контролираната от държавата компания, която произвежда около 40% от руския петрол, има натрупан дълг за 12 млрд. долара, който трябва да изплати до края на годината, включващ и заеми, използвани за придобиването на конкурентната TNK-BP през миналата година. Потърсената помощ показва, че големите руски компании търсят начини да заместят външното финансиране, след като САЩ наложиха забрана на американските банки да предоставят заеми на определени фирми, падежиращи по-късно от 90 дни, включително и на "Роснефт".

Четейки новините, винаги гледам отзивите и на двата лагера. Изводите си ги правя сам. Лошото е, че тука сме открито политически и медийно на едната страна. Няма неутрална медия, а тънка пропаганда. Ще цитирам медия от другия лагер: Обстреляните в неделя край Донецк наблюдатели от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) се убедиха, че именно украинските военни нарушават сключеното с опълченците примирие, каза постоянният представител на Русия в ОССЕ Андрей Келин. Той напомни, че с тези наблюдатели от ОССЕ се намираха и опълченци. Вчера беше съобщавано, че недалеч от кола на ОССЕ се бяха взривили 19 снаряда. Само цитирам. Изводите правете си правете сами.

От руснак какво да очакваш да каже?? Разбира се че ще каже ,че украинците са виновни. А за обстрела на донецкото летище кой е виновен?? Украинците сигурно сами се обстрелват?? ОССЕ в техните доклади , не посочват кой ги е обстрелял, те само посочват факта на обстрела и че той се е състоял. Нямат как да твърдят кой ги е обстрелял , без разследване. А те разследване не правят!!

Каква работа имат войските на Киев в Донецк? Местното население съвсем ясно даде да се разбере, че иска независимост от Киев. Тогава какво правят там?

"Не мисля, че Русия създава непосредствена заплаха за съюзниците от НАТО" - е що се изметна като фурнаджийска лопата? На срещата в Уелс друго се говореше. Или то беше с цел да се принудят страните членки да купуват оръжие и да заделят повече пари от бюджета за отбрана? Ех, гиди...

Последните събития в Югоизтока на Единна Украйна още един път показват,че с терористи не се преговаря. През последните дни бъоръжените сили на единна Украйна, показали че могат да служат за образец на хуманизъм, дават огромно количество свидни жертви обстрелвани въпреки примирието от жителите на Домбас. Тези терористи продължават да се противопоставят на евроатлантическите ценности и налагането на украинският език, един език носител на висока култура и древни традиции. Противопоставят се на напъно естественото изискване да се разоръжат. Единственото положително е че украинските власти проумели гениалният план на Парашенко спряха да разменят военопленници и сега терористите ще имат много тежки проблеми с изхранването им. Въпреки проблемите обаче, единна Украйна под ръководната роля на евроатлантическите ценности ще победи.

В Донецк и Луганск живеят терористи ? Мъже, жени и деца - терорист до терориста! Ще ми припомниш ли какви терористични актове са извършили?

Опс, извинявам се. Първоначално не схванах сарказма.

Порошенко, ти си срам за славянството.

пускаш много стара плоча за славянството. тази плоча е поизтаркана и в украина даже не я пускат.

а някои чел ли е за цялосното газифициране на руската икономика????няма чушки,няма ,домати,месо то е забранено за внос,ябалки,коли ,лекарства всичко е забранено. само газ до дупка.

някои чел ли е че руската икономика преминава изцяло на газ?

"Порошенко предлага 3-годишно самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области." Боже, какво великодушно предложени. Как да не го приемеш!

пак преписваш от руснаците,научи малко англииски и препиши някоя статя от ню йорк таимс,деили неиуз,уолстриит журнал може и от деили телеграф

руската икономика е прегряла отдавна като трактор беларус.единственото което работи е лажата и демагогията в руската преса. лажеха за светлото бадеще,лажат за миналото ,лажат и за настоящото.коментарите и фактите които се излагат от някои "икономисти " ток са изцяло от руската преса .не само преведени но и преписани.ще дам едни други данни от бензиностанця в ню йорк:един галлон бензин струва 3,50 $,в ню жерси вече е 3,10$ за галон.за рублата може да погледнете на любимя ви саит маил.ру как стабилно всеки ден се стопява като восак.

Да Жони, лАжата е лошо нещо, стопява се като восАк. Простотията, също.

ако беше така и толкова лесно щеше да си по-умен. глупака си остава глупак. вари го ,печи го -глупак.не човек а желязо -комунист. това пак е диагноза .

Някой чувал ли е за Шанхайската организация и нейният аспект по сигурността? Кои страни включва и дали потенциалният и ресурс не е заплаха за НАТО? Защо преди няколко дена Китай подкрепи демонизираната от западните медии Русия да е новият и лидер? Кой е единственият изхвърлен кандидат там и какво общо има разрастването на ШОС в персийския залив с войната в Украйна? "Няма време" :)

не сам чул но го четох на един руски саит /няма да му споменавам името ,трят коментарите от дира/а ти чете ли пак там за струпване на китаиски воиски на границата с русия????

Фич и Стандард енд Пуърс понижиха прогнозата си за рейтинга на Русия от стабилна на негативна.

точно ес ен пи не ми ги хвали като обективни.

"Милиардерът Джордж Сорос предложи на администрацията на САЩ да накаже Москва чрез понижаване на цената на петрола. Това можело да стане, ако Вашингтон пусне в продажба стратегическия си резерв. При тази ситуация, смята Сорос, Русия, която е 1 по добив на петрол в света, няма да може да продава на цена над $100, колкото са необходими, за да държи баланса в бюджета си." Източник на информацията - в-к Труд

Много ми се иска това да стане. Да видим с какво ще бъде покрит ПЕТРОДОЛАРА! Ако цените на енергоресурсите паднат то държавите ще започнат да се освобождават от доларовите резерви и следва хиперинфлация в САЩ. Това добре ще се избавят от външния дълг, но СПАДА В ЖИЗНЕНИЯ СТАДАРТ ЩЕ БЪДЕ СЪКРУШАВАШ и ще последва РАЗПАД на САЩ. Това ще се случи ако глобалната мафия го е решила в Давос.

Сорос си има някаква своя далавера в случая. В момента в който американците си пуснат резерва на пазара ОПЕК ще намали добивите, за да запази цената. После американците ще трябва отново да пълнят резерва, което ще повиши цената още повече. Издиша тази схема.

"С цел оптимизиране на разходите е решено да не се индексират заплатите на държавните служители и военните през следващата година." В същото време рублата загуби 1/4 от стойността си спрямо долара. По-богати ли ще станат руските държавни служители и военните?

Как ги смятате тия 25% не знам. В началото на кризата USD/RUB беше 33,7 сега е 38,7. това са около 15%. За същия период EUR/USD падна от 1,392 до 1,293, което са 7,5%, а GBP/USD от 1,72 до 1,61 - 7,0%. Всичко пада спрямо долара вече 6 месеца. Това абсолютно нищо не означава, освен че аз губя от късите си доларови позиции :).

Нали щяхте да бутате долара! Да го заменяте с рублата!

"Заради икономическия спад и влошаването на макроикономическата ситуация правителството бе изправено пред необходимостта да ореже бюджетните разходи. Министерството на финансите е разработило мерки за бюджетни икономии на стойност 238,9 милиарда рубли през 2014 г. и близо 500 милиарда рубли през 2015 и 2016 година. По изчисления на министерството обявеното 5-процентно съкращаване на редица разходи ще позволи допълнителни приходи в бюджета от 69,5 милиарда рубли догодина, през 2015 г. 73,3 милиарда, а през 2016 г. 76,4 милиарда." - ни съобщава руското правителство. А дали това не е цената на войната? 5% съкращение на всички разходи.

"Руското правителство утвърди тригодишния бюджет и прогнозите за социално-икономическото развитие на страната през периода 2014 2016 г., заяви на заседание на кабинета Дмитрий Медведев. В базовия сценарий е заложена цена на петрола на равнище 101 долара за барел през 2014 г." Източникът на тази информация е брой 34 на "Русия днес". Пак питам различаващите дефицит от профицит, къде е профицита, след като се предвижда и бюджетен дефицит, а цената на петрола пада и е се отдалечава от заложената в прогнозата?

Някой няма ли пак да допълни и да уточни? Заспаха ли всички манипулатори и подменящи истината?

101 долара за барел е средна цена за годината 2014, а реално дредната цена за 2014 г. е по-висока като се има предвид вмисокото ценово ниво в първото полугодие! И ако сега цената пада, то също толкова вероятно е в следващия период цената да се вдигне! Падащата цена на нефта удря всички страни производителки на петрол и те съвсем скоро ще реагират! Политиката никога не е преборвала пазара! Политиката може да стимулира или да пречи, но това не може да е продължително време! Загуби от ксолебанията в цените на енергтоносителите търпят всички без изключцение! Едни повече други по-малко, но всички пострадват! А един знаяч тука каза, че и цената на златото падала! Ами че тя цената на златото тази година достигна върхови стойности и от спада в цената най-много са ощетени търговците на злато! Русия не е сред тях! Русия не продава злато! А пък цената на диамантите расте, а най-големия производител на диаманти е Русия и тя диктува пазара! Така че не бързайте в желанията си да бъде смачкана някоя страна! Това не е лесна работа, особено за голяма и мощна страна като Русия! Тя винаги възкръсва като феникс независимо дали ни се иска или не!

Цената на златото пада. Това топи цената на руските златни резерви, с които така се гордеят българските привърженици на руския нацизъм. Цената на петрола пада. Консумацията на петрол в световен мащаб намалява. Вдига се само доларът. За това българските привърженици на руският нацизъм мълчат.

Според каква логика? Спекулативна? Само че тази логика доведе световната икономика до предстоящият срив. Който има ресурси е обезпечен Да му мислят другите които нямат.

За да се успокоят големите петролни аналИзатори малко фактическа информацияВ Бюджета на Русия е заложена цена на петрола между 80и 90. Дол. За барел. Всичко над тази цена отива във фонда на националното балгосъстояние. Така че при такива "страшни" цени няма да стане НИЩО .Тазигодина бюджета на Русия ще е даже с профицит. Айде сега отворко дай малко факти ти кажи ни колко е "профицита" на бюджета на САЩ

Антон Силуанов казва, че снижаването на икономическия ръст съчетан с упорита инфлация може да изяде част от доходите на руския бюджет. тове еналожила МосквТова е наложило Москва да преразглежда прогнозите си по ръста вътрешния валов продукт, международната търговия и инфлацията, както и да се прави нова бюджетна стратегия за следващите 3 години тъй като сегашната е остаряла и не отговаря на действителността. Та къде, моля, е "профицита" от агресията против независима и суверенна Украйна?

Първо: Окраина не е нито независима нито суверена. Не може да си президент на независима държава а да притриваш кълки и да гледаш как други решават съдбата на държавата ти на масата за преговори. И да ходиш за инструкции в ФАЩ. Второ: Няма агресия на Русия спрямо окраина. Има гражданска война в окраина поради несъгласието на руското население да живее подтискано и унижавано в една фашистка мракобесна държава каквато е украина. Трето: Никой не твърди че налаганите санкции нямат последствия. Но това не означава че някакви санкции ще съборят държава като Русия с народ като руския. Пример Иран който преживява много по-тежки санкции а има само една хилядна от ресурсите на Русия.

От 2013 г. в бюджета на Русия е заложена цена на нефта между 68 и 72 долара, а за газта в бюджета е заложена цена от 85 долара за 1000 куб. м., но цената се оскъпява от разходите за инвестициите в извличането и преноса! А бюджетнен профицит има тогава, когато приходите в бюджета надвишават разходите! В обратния случай има бюджетен дефицит!

какво ни интересува бюджета на русия? той винаги е такъв, че обикновения мужик да живее като скот и пушечно месо. за мен лично съществения въпрос е: защо след като пада цената на петрола русия вдига цената на газта за България. кой ще плати золумите на гоце и боце ако путлер осъди България за 1 милиард евро кой ще плати ако се окаже, че южен поток е просто повод за поредното ограбване на България?

Когато голяма държава се управлява от недорасло, умствено недоразвито и необразовано джудже, резултатът е предизвестен. Доларовият дъжд от износа на горива намалява. Мизерията стиска руснаците за гушата. И сбогом мечти за слава.

ти петролните шейхове пита ли ги??? Тез от ОПЕК!! Дето се чудят в кви изкуствени островчета да си влагат печалбата от петродоларите! Да се откажат от позлатените си файтони? Сега ще намалят производството с няколко хиляди барела дневно и цената пак ще се вдигне... Лошото е, че на пазара ще останат само тез - главорезите от ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА! И от 3 МЛН ДОЛАРА ДНЕВНО МАЙ ЩЕ ПОЧНАТ ПО ТРИ МИЛИАРДА ДА СИ ДИПЛЯТ!!

Руската централна банка е обявила, че ще се откаже да поддържа твърд курс на рублата и ще премине към плаващ курс. Това според мен означава само едно. Парите свършват и руската държава няма ресурс да поддържа рублата. Всяко нещо си има цена. Руската агресия също и предстои невинни деца и пенсионери, руският народ, да платят тази цена.

Въвеждането на плаващ валутен курс е нормална практика, с която се пуска в действие пазарния фактор по отношение на валутата на принципа търсене и предлагане! Така просто се въвежда пазарен механизъм и в тази област, когато международната конюнктура го налага! Но това съвсем не знначи, че са свършили парите! Напротив така и скритите в сивата икономика пари излизат наяве и заработват!

Курсът на рублата отива да търси "Курск"!

Русия е едно икономическо джудже с треперещи пищялки на чело с шзофреника Путин с зазчетворяване на личността,Наполеон,ХитлерСталини Дучето.

Взел си за ник името на един велик политик и само го излагаш с глупостите които ръсиш

75 % от износа и бюджета на Русия се формира от газ и петрол. Такава икономика е зависима и нестабилна. Всяко сътресение на пазарите и цените е пагубно. Военните авантюри само влошават положението.

И този се мисли за много сведущ в областта на световната икономика! И какъв спец е по руската икономика и как точно е изчислил, че 75% и от износа и от бюджета се формират от газ и петрол! Този е много велик! Забележете - 75% и от износа и от бюджета се формирали от газ и петрол! Ха ха ха! Какъв абсурд! Не е възможно 75% от износа да са 75% от бюджета! Няма такъв филм бе пишман макроикономисте! Научи се пълво как се формира бюджет на една страна пък после дрънкай глупостите си!

Ето още..., точно това съм учил и то където трябва. Кое точно не е възможно и защо? Всъщност оспорваш руски данни. А ти можеш ли да дадеш други или се перчиш като селски тарикат?

Дирчовци това е истината и да крие те и да не криете коментара ми това е русия.

Днес петролът падна на 97 долара за барел, поради забавянето на икономиката на Китай. Преодоляна бе психологическата граница от 100 долара за барел и целта е 80 долара за барел. Изчислено е, че Русия може да издържи само 6 месеца на цена от 80 долара. Изчисленията са правени преди агресията на Русия срещу независима и суверенна Украйна и не са отчетени цената на войната и загубите от санкциите.

Такива глупости скоро не бях чувал! Но нейсе има още мнооого тъпаци дето се правят на многознайковци, а са гола вода с тъпизмите дето си фантазират!

Някакви факти да имате, с които да оборите написаното?

Е те.., а ти как преценяваш кое са глупости, след като нямаш представа от тези неща. Къде си учил икономика? Никъде или на село, нали.

Смешник тъп,на тебе са ти дали изчисленията лично да ги прочетеш.ТЪПАКООО Порошенко и дупе ще почне да дава,ама не му го искат вече.Докога мислиш ,че земеделците ще търпят тъпите си ръководители от ЕС.Кой земеделец е съгласен да търпи загуби заради някаква си Украйна,като обърнат тракторите към Брюксел ще ги видим каква песен ще запеят Брюксел,те май вече я запомнаха.

Според вас, каква беше целта на посещението на Обама в Рияд и защо Путин пожела да говори с Обама по телефона още с кацането на Обама в Рияд и преди срещата Между Обама и Крал Абдула? Защо след тази среща Путин спря откритата агресия с руски войски в независима и суверенна Украйна и започна да воюва със зелени човечета?

Може би дядя Путя е решил да подложи руснаците на гладна диета. Ако трябва ще ги научи и трева да ядат. Важното е, че Крим е негов и печели избори с 90 %.

Абе може руснаците и трева да ядат, но пак ще оцелеят! И преди им се е налагало, но са оцелели до ден днешен! Ама американските лигльовци може кръв да пропикаят! Пък и те за нищо не стават! Нали ги видяхме какви посерковци са на техния супер кораб "Доналд Кук"!

Защо не коментирате за 20-те жертви от цивилното население в Донецк в деня, когато джихадистите обезглавиха един англичанин, а?!!! За езин американец и един англичанин опищяха света, а за стотиците жертви от цивилното население в Югозападна Украйна нито дума! Ега ти морала! С какво и защо живота на един американец или англичанин е по-ценен от живота на стотици цивилни и нецивилни жертви!?!!!

Ами тези са жертви на руските терористи.

Не, просто някои неща не се променят какъвто им е националният герой такива са и укрите. Убийци на невинни жени и деца.

В окупирания от болшевикистанците Кьонигсберг магазините с опразнени както по брежнево време, а цените са скочили с пъти !!! Единствената грешка на Хелмут Кол е че отхвърли изгодното предложение на Горби да закупи Кьонигсберг.

Ейиииииииии!!! Сигурно и в САЩ така бе.....Комунистите,дотам стигнаха...... Че купоната система е на върха си.... Или не си разбрал,как се хранят няколко десетки милиона и там а???

Може би ще им правят Кьонигсбергомор. нещо подобно на отнелия милиони украински животи Голодомор от 30те години на миналия век. Това е хуманно, защото са славяни и православни.

Киев. Международни наблюдатели на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) са попаднали под обстрел след посещение на мястото, където се разби малайзийският самолет, предаде AFP. Шестимата наблюдатели не са били ранени при инцидента, който се случи на фона на активизиране на боевете в контролираната от сепаратистите Донецка област в Източна Украйна, въпреки примирието. Два автомобила на ОССЕ са били уцелени при артилерийския обстрел, като повредите по едната са били така сериозни, че е трябвало да бъде изоставена, се казва в изявление на базираната във Виена организация. В текста се посочва, че конфронтациите в няколко горещи точки на Донецкия регион са се интензифицирали през последните три дни.

Икономическите проблеми валят като градушка в/у кагебистките глави и ще ги пометат. Положението е неудържимо и се влошава с всеки изминат ден. Това заслужават заради глупавото си и неадекватно поведение.

Ти за Русия не се безпокой, я кажи как ще се оправят любимите ти укри. Или там всичко е наред и те ще победят:-) :-) :-) Без Крим, Без Юго-изтока с огромни разходи за война със невероятна инфлация, с огромни дългове с хиляди загинали и без газ.

Абе момче младо... Покани някоя съученичка на кино и на сладкарница бреее... Стига с тая скапана газ....

Ти за Украйна не се притеснявай. Какъв Юго Изток??

Айдееееее русофили , бесепари и атакаисти... Почна БИГ БРАДЪРООО ! Ще спрем да четем тъпизмите на БАЛБУКАТОРА(ИНФОРМАТОРА) И УСА ФАШИЗМ.... поне за месец...

Ами затваряй компа и отивай да гледаш Биг брадър. Така няма да се подтискаш че само ти си толкова тъп.

Облиза си раните от вчера и се появи пак а?? Я ни припомни някой от твоите коментари за ИДИЛ отпреди да атакува американските интереси в Ирак бе нацистче недоклатено!!! Айде муцко-чакаме да ни посочиш коментар и дата.... А??? Нали са били демократи според теб бе мумио а?? Сега пак балбукатори и информатори.... Кажи нещо бе!!! Смешник,с ай кю на автобусна спирка......

А ето я и БАЛБУКАТОРКАТА.... Явно дават рекламите по време на БИГ БРАДЪР... Та какво те интересува за 20 000 въшкари пръкнали се по време на хаоса срещу руския сатрап АСАД ? И ако не знаеш армията за освобождения на Сирия се млати срещу ИД... Както и да е и те ще последват съдбата на Муамар , Садам и останалите сатрапи от про - руските клоаки...

Защо Рублата постоянно пада спрямо Долара, а путинови червенотиквеничковчета.

Скоро един кашон рубли ще струва един долар ако не смятаме хартията за кашона.

dionisiosd@yahoo.com

Цт..... Точно половин долар ще струва ако искаме да сме точни!!!! Един долар,ще струва ако кашонът е направен от пресирани стодоларови банкноти.......

Не са ти ясни тия неща. Давай с евтината пропаганда. По смилаема е и за теб и за нивото на този форум

NIKI NIKOLOV

Обясни бе финансисте на нас не просветените.

Защото най-големият търговски партньор на Русия ЕС е в криза и в момента с нулев ръст а до края на годината може да бъде отрицателен. Защото гадовете атакуват Русия със санкции, защото цяла западна европа се държи като евтина проститутка, и САЩ осве че я е..т и я пречукват от бой. Защото Русия е независима и не се подава на шантаж и изнудване, защото няма да се наведе за няколко долара като теб.

Честит 15 септември... Айде от сега залягай над четивата вместо да висиш по форумите..

NIKI NIKOLOV

Продължавай да се навеждаш за рубли с който ние си бършем задниците, а путиновците ги слагаме на предния.

Ами Европа иска да спре новия Хитлер(Путлер). И затова са санкциите. Нормално е да се изправи единна срещу фашистка Русия.

Защото все още Запада определя курсовете на валутите и затова те могат изкуствено да понижават цената на рублата, но от това те нищо не печелят защото рублата си е обезпечена и с газ и с нефт и със злато и с диаманти! А и съвсем скоро ще им се наложи да се разплащат с Русия в рубли за нефта и газа! И БРИКС и ШОС възприеха постепенно да преминат към разплащане в национални валути, а не в долари или евро! А БРИКС и ШОЪ това е почти две трети от света във всяко отношение!

Това ли разправя руската пропаганда?? Ами русия не изглежда много да са цъфнали в момента? защо ли? като са така добре обезпечени? Защо Путлер посегна на пенсионните фондове?? нали уж има много пари??

обаче и чалмари много има пишат тука

отработва рецепти срещу "зелени човечета" в Украйна! Рублата заминава при Курск!

Явно о ти си представител на жертвите на отвличания от НЛО и сигурно чуваш и гласове.. НАТО по-добре да намери рецепта срещу украинска глупост и злоба. Ама като гледам псакито им и колегите и тука във форума надали.

Ще е най малкия ви проблем! Няма да ви се размине това разиграване на война в 21 век!

Обезценяване на рублата, инфлация, дефицит, спад на доходите, прогресираща рецесия, бягство на капитали, понижение на цената на петрола... Все тъжни вести. Но каквото сам си направиш...

и какво общо с темата за убитите по време на примирието , или еи така да изрусиш някоя глупост за една баничка а ?

правят руските войски в Донецк?

44 , ако не разбираш нещо, значи си тъп. Сигурно тези неща ти се струват като китайска граматика и нямат нищо общо помежду си.

Аз не съм чувал за вечно просперираща икономика. Който е чувал за такава - да каже къде е, в кой държава? Даже "великата Америка" има кризи - 1929-33, 1973-76, 2008-2014... Да не говорим, че Русия през последната криза мина доста тънко! Сега няма начин да не плати някаква цена в икономическата война.

Чакай! Едва сега започват да ви се случва , това което си го търсихте! Да не мислите, че ще ви се размине това хулиганско поведение срещу целия свят!

Ако правителството стигне до извода, че такива стъпки съответстват на интересите на нашата икономика, ние ще предприемем ответни мерки. Но ако е просто за да покажем своята твърдост и да понесем щети заради това, ние няма да направим това dearputin . com

Путин няма отговор на санкциите на света. И първите им анти санкции бяха смешни и жалки.

абе няма няма , 5 милярда и 200 милиона ги нахендри , ако туи му викаш нищо е така да е

Санкциите на света? Огромната част от света, над 160 държави, не е част от санкциите. Включително и "съюзници" като Турция, Южна Корея и Израел. Забавно е да гледам как западните евро-расистчета се самонаричат "света".

На Европейския съюз не му е нужна фалиралата Украйна Президентът на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу заяви, че Украйна няма да се присъедини към ЕС в близко бъдеще, с което основното обещание на европейските политици към протестиращите в Киев вече се оказа поредната евтина лъжа и първото голямо разочарование за украинците, които подкрепят и настояваха страната да се присъедини към ЕС

Че Украйна не е очаквала скоро да влезе в ЕС?? Кой влиза бързо в ЕС?? То си е процес. На глупак ли се правиш??

Глупака си ти ии либимите ти укри. Защото те подписаха всичко каквото им поиска ЕСвключително откриване на пазарите, а взамяна ЕС им показа среден. Някога неизвестно кога може и да влязат в ЕС

Не сте прав, Украйна е страхотен шанс за Германия - територия, тежка промишленос, технически грамотно население, добри залежи на шистови въглеводороди, чудни условия за инвестиции.

Признай си, че още тедържи от руската снаха. Побиивала те е сигурен съм Признай си и ще ти олекне

Какви глупости дрънкаш бе! Украйна и технически грамотно население! Ха ха ха ха! И другата глупост, че Украйна била страхотен шанс за Германия! Хо хо хо! Че на практика Германия най-малко се е ангажирала с украинската криза! И ха ха ха украинската тежка промишленост дето ти я виждаш с германската ли ще я сравняваш за да е интересна за най-развитата европейска страна с каквато искаш промишленост - Германия! Смешен си бе Иречек, ама много жалък и смешен, но си виртуоз да съчиняваш тъпотии с развинтената си фантазия!

Санкциите дават резултат, в някои райони на болшевикистан стоките от първа необходимост поскъпват над 60%.

ти пък кога излезе от алкохолния делириум ма?!

pmotikov@abv.bg

Що па требе да излизам ??? Мен ми гот !!!

Какво ти пука, в Лиляче нали няма поскъпване.

о, "богоизбрани" пробвай да направиш "селфи", за да докажеш колко си "велик" (скочи от 20-ти етаж - без приспособления - нали си от тези дето държат моисей за кайсиите) после, ... , пак ми се величай, но, ако те обхване страх, сам се досети, че си мижава отврат

Русия няма да остави без отговор новите санкции от страна на ЕС и САЩ, но реакцията трябва да бъде премерена и насочена към защита на интересите на националната икономика. Това заяви говорителят на Съвета на федерацията. Моля гласувайте "link"

Да добавя:Руската икономика се крепи на газта (на Газпром се сринаха акциите) и на руските магистралки по Европа.Арестуват ли и върнат ли рускините-магистралки обратно при семействата им в Русия и смятайте че Русия-Капут и на путлер му остава един ход на руска рулетка-до се гръмне.

Расмусен заяви,че Русия не е заплаха за НАТО ,но за нашия Машаланов е заплаха. Ето на това се казва прост и тъп народ ,като гъз. Да имаш подобен тип за военен министър и да му се търпят простотиите , означава едно,този народ си заслужава съдбата.

сатанистите и ден без кръв не могат да преживеят:-(((

Прав си за руснаците!! Наистина са сатанисти.

Автомобил на наблюдатели на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) е попаднал под обстрел край Донецк в неделя, съобщи представител на организацията. Около нашия автомобил се взривиха 19 снаряда от миномет, съобщи още източникът. За щастие, никой от наблюдателите на ОССЕ не е пострадал. На същия ден са били убити единедесет души, а четирима са били ранени в резултат от обстрела от страна на украинската армия на позициите на опълченците в Кировское, недалеч от Донецк. Пътуващият натам автомобил на наблюдателите на ОССЕ също се озовал под обстрела на украинските военни, съобщават от щаба на армията в Новорусия.

Руска пропаганда. ОССЕ не казват кой ги е обстрелял. А руските терористи лъжат разбира се. Може да не разпространяваш тяхната пропаганда. На страницата на ОССЕ ще видиш техните доклади, били са обстрелвани и докато са били при украинците и когато са били при ДНР.

ами всички четохме явно ти лъжеш щото ясно се казва че автомобила им е бил обстрелян от украинските позици

Ама разбира се,че от ДНР са обстрелвали Донецк,как не се сетих,какъв идиот съм!

прасенко каза "честна еврейска", и "доказа"

Руснаците се мислят за победители и през втората световна.Ама ако не беше запада да ги избави тогава от фашизма сега в Москва щеше да е официален език немския.Вижте руската пропаганда смята това за постижение..ха..ха:Абе руските мекерета 20 000 000 жертви(руснаци) за победа ли я имате?В СССР са разрушени 1710 града, повече от 70 хиляди села, 32 хиляди заводи и фабрики, разграбени са 98 хиляди колхоза и 2890 МТС. Стойността на разходите за водене на войната (в съпоставими цени): Преки разходи за водене на войната на всички участвали в нея страни съставлява 1117 млрд ДА ЖИВЕЕ НАТО.

ти си глупак моето момче.А да знаеш,че всички знаем какво значи 88.

сЪс вторят фронт открит 1944 год ли ги спасиха бе тЪпак. или с атомната бомба , ненужно пусната 1945 год. всЪшност да - ако не беше бомбата руснаците щяха да вземат и токио. и както виждам милионите жертви и огромните загуби те правят садистично щастлив.... глупак..