Порошенко: Сепаратистите са виновни за трагедията в Мариупол

Прехванати разговори по телефони и радиостанции доказват, че подкрепяните от Русия сепаратисти са отговорни за ракетния обстрел срещу Мариупол.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко: Сепаратистите са виновни за трагедията в Мариупол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва руснаците да ви изравнят със земята....фашисти долни!

За всички мислещи люде е знайно, че САЩ създаде кризата в Украйна пет милиарда долара профука, кликата Обамова до тука! Самата Нюланд се похвали, що пари са за Майдана дали, що пари са грешни потрошили САЩ и еврогейските дебили! И що постигна, Крим- в Русия, поднесен като на тепсия от натовските скапаняци, те били хептен ахмаци! Украйна вече тъне в разруха и пратена е във девета глуха от ЕС със голи обещания, че минало са всичките страдания! А той, кошмарът, тепърва започва, за козните западни подготвя се почва и грабеж нечут към тях се задава, за народа беден,все по-зле ще става! Тежка зима се задава, ще има студ и глад тогава, а украинците ще осъзнаят, че еврогейците им гроб копаят! Народът на Украйна ще въстане, на въдицата западна не ще се хване и ще изхвърли всички Яйценюци и разните му там боклуци!

Този САЩист=ФАШист няма ли кой да го изсели в Донбасс? И да посрещне с гърди снарядите на собствената си армия?!?! Толкоз ли няма достойни КИЕВци да му светят маслото?!?

Крадецът вика - дръжте крадеца. И двете страни сте виновни ! Толкова ли не можете да се разберете ? Ще си унищожите хубавата страна!

Тоя, ПоТрошенко, защо потрошавава родината си, за да уйдисва на чужди господари?

Тоя, ПоТрошенко, защо порошавава родината си, за да уйдисва на чужди господари?

Гадните еврейски водачи на Синедриона ,не се наситиха на кръв. Целта им е да смажат изтока славянството, и да се домогнат до Русия. Няма да стане вашата работа чеда адови. Войната дето я гласите ще ви опърли трибуквеника но след това за вас милост няма да има. Тя ще е третата и последната. Да горите във вечния огън .

единствените, които слушат какво казва порошенко (не че му вярват!) са меркел и обама, за да могат да обяснят с нещо друго освен със собствената си политика невероятната каша, в която затънаха нещата в украина. но колкото повече го слушат, толкова повече затъват. а в тоава време продъляват безсмислените жертви от двете страни в конфликта...абсолютна трагедия!

Прасено, в България имаме една приказка, дето казва, че на крив х*й, вълната му пречи. И ти си такова нещо, дето ти пречи друго. Виж батка, ти и твоите лизачи предавате Украина на евреи и запад. Ако знаеше история, щепше да знаеш, че това е руска земя, дадена ви от самите евреи, за да посеят семето на раздора. Сега вие им служите и се трепете срещу братята си. Айде спрете, заебе тоз запад, дето ви го набива и се осъзнайте. Ще видите какво ще бъде след време. Тогава ще оцените грешката си, аз ви казвам сега го направете. По-малко щети ще има за народа!

Злото и смърта бе сложено от майданя

алкохолик до кога ще съсипва Украйна

Тоя лъже като сиганин, няма как да са опълченците, те са взети на мушка и не смеят да гънка.

Абе тоя сладкар още ли не е почнал да преживя вратовръзки?

Тоя фашист потрошенко прати 200 000 въоръжени с танкове, артилерия, самолети и хеликоптери в Донбас да преговарят "мирно" - със снаряди, бял фосфор, мини, масови кланета на мирни жители и разрушения на градове и села! ЕSS и ФАЩ също подпомогнаха процеса с финансова и материална "помощ за населението на Донбас" - с въздушна доставка от фашистката украинска армия (бял фосфор и вскакви умъртвяващи до мироопазване средства)! ...И така вече 1 година умъртвяват територията! Щото договора на киев с фашингтон е само за земята там, без население (щели да добиват шисти)!

А сега кажи Путлер какво прати като подкрепа на СЕПАРАТИСТИТЕ?

Смърт за тоя убиец по най-жестокия начин! Не може да бъде човек,този който избива толкова невинни !!!

РУСКО В ТОЗИ ПРИЗИВ!

Лавров: А ну-ка предъявите мне доказательства Российского присутствия в конфликте на востоке Украины! Украина: Вот снимки со спутников с перемещениями техники Л: Это я вижу. Вы мне доказательства предъявите! У: Ну.. вот снимки залпов "Градов" с российской территории. Л: Да, я вижу. Но доказательства где? У: Вот привязки сообщений российских военных в Инстаграме к местности. Л: Интересно.. но я не вижу доказательств У: Вот странички социальных сетей с фотографиями российских военных на территории Украины. Л: Хорошо.. но доказательства где? У: Вот захваченная техника с российскими опознавательными знаками. Л: Хмм.. и всё же.. доказательства? У: Вот переговоры террористов о поступающем у ним подкреплении из России. Л: Да, это понятно. Но где же доказательства? У: Вот фотографии российских военных и их документов Л: Я вижу, вижу.. Но где доказательства? У: Вот запись с признаниями самих военных. Л: Да, я слышу. Но так и не увидел доказательств присутствия Российской военной помощи в Украине. А без доказательств всё, что вы тут говорите- это шантаж, ложь и попытка очернить Россию в глазах мирового сообщества. И мы решительно протестуем против этого всеми способами, которые имеются в нашем арсенале!

...я разкажи за боинга... не ме занимавай с фейсбук и 'записи', със 'снимки' и въобще с материали, фабрикувани в Украина. Разкажи за боинга... там не успяха да докопат кутията, и експертите не са урки.

доклад! Но ще бъде много жалко за вас. Между другото: Путин преразглежда бюджета и може да няма рубли за вас. Никаква работа не му вършите тук.

защо пише че не си регистриран? сигурно си регистриран в някое болнично заведение...оттам ли пишеш?

ааа интересно...от едната страна говори украина, от другата лавров...не знаех че така се водят преговори. но какво ли не научава човек...

С терористи не се преговаря. Заявяваме категорично, че няма какво да се обсъжда с настоящите управляващи в Украйна, тъй като те са напълно нелигитимни. Не признаваме новата власт, тъй като тя е превзела Украйна по незаконен начин, и чрез насилие.

мамка ти и предател...

опълченците са винови за краха на урковците

а ти кой си бе,копеле американско платено,кой те е избрал за поста долен предател?

Сепаратистите били виновни , ти си чистичък ! Те ако те спипат когато вземат Киев , ще завършиш като Мусолини на първия електрически стълб ! С твоите действия тероризираш източна Украйна , ЕС още малко ще те търпи ! Путин още на14яну. се обърна към Порошенко да изтегли тежките оръжия ,но Укр.президент не пожела а даде заповед за настъпление и обстрел на ДНР , да тероризираш собствения народ само изрод или еврей е способен на това !

Сепаратистите ще са виновни докато не дойдат и превземат Киев. След това порошенковите ще запеят друга песен.

КОРЕГЧИКА НА СТРЕЛБАТА-оказал се предишен катаджия от Мариопол.

Само да не се окаже като с предните записи от самолета. Записани и монтирани един ден преди катастрофата.

Потрошенко вие действате ,като нацистите от Третият райх.Свалихте граждански самолет и веднага го лепнахте на опълченците ,после като не хвана декиш на руснаците ,а след като се разбра в международен план ,че е свален от вас украинските дебили ,млъкнахте заедно с палячовците от ЕС ,НАТО и САЩ.Сега взривихте автобуса, избихте украинци и руснаци в Мариупол и хвърлихте вината на опълченците.Ако имате малко мозък вие и вашите спонсори от запад,спрете братоубйствената война,седнете на кръглата маса и създайте Украинска федеративна репувлика /УФР/.Така и Украйна цяла и света доволен ,а ти Потрошенко ще си движиш спокойно сладкарският бизнес, вместо да се перчиш на гол тумбак с чифте пищови ,като президент.

той не е Потрошенко , той е пидерошенко - просто обича, да го гласят човека ! Между впрочем , Захарченко след взривения тролей и спирката , каза ,че няма да вземат по -вече военопленици !

Не "ала нацисстите, не!!!"І те са НЕОФАЩИСТИ!!! ПСИХОПАТИ И СЕРИЙНИ УБИЙЦИ-РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ!!! ТЕ СА ФАШИСТИ!!!!!

Лъжец!

Много от сепаратистите са жители на Мариупол - те просто искат да го освободят. Абсурдно е да обстрелват с ракети жилищни райони на родния си град.

Ракетите са летели от запад на изток!Този е лъжец и подлога !Жалко за жителите-видяхте ли убитите деца!

Порошенко е достоен президент на Украйна с отлична алкохолна подготовка ученик и последовател на великите Юшченко и Елцин. Путин няма необходимата алкохолна подготовка за да управлява Русия и трябва да бъде сменен.

Ще стане, като със сваления малайзийския самолет - то беше рев до небеста, че били руснаците, че були бунтовниците, а в крайна сметка се оказа, че са го свалили изтребителите на украинските ВВС, в следствие на обстрел от авиационно оръдие... и настана едно "мълчание на агнетата"!...

крайна сметка се оказа, че го е свалил изтребител на украинските ВВС и пилота лично бе награден от Путин и още е под опеката му.

Хайде най-накрая да се уточните какво точно е свалило боинга -Су 24 (щурмовак), Миг 29 (прехващач); един или няколко. То не бяха снимки от"космоса" че е Миг 29, лакърдии на "очевидец", че някой бил казал на друг, че е Су...А всъщност от самото начало се знае, че е зенитен комплекс, изтеглен по-късно в Русия.

Anachronos

Снимките от космоса ги е изпратил външен източник. Да подправени са. Но ти виждал ли си ракета БУК в полет? Явно не. Тя оставя една характерна следа която поне час не изчезва от небето и се вижда от къде е изстреляна ракетата. Такава следа на нито едно видео няма.

Някой трябва да свали и очилата на загнездилите се в Брюксел хартутници. Стига ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. Стига празни приказки!

Сепаратистите това, сепаратистите онова.... а кои са терористите тогава бе Посеренко???

Май трябва на Порошенко вече да му се вика ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАЧЕ. Да вземе някой да му разкаже приказката. Ще вземе накрая да се опита да каже някоя истина и никой няма да му вярва.

Мариупол е град с предимно рускоезично население - къде е логиката руснаци да изстрелват ракети срещу жилищни райони? Та това си е стар руски град - той е с около 500 000 души население и е вторият по големина град след Донецк в Донецка област. Според Порошенко "терористите сами са си разрушили и Донецк". Заради Донецк и Горловка сепаратистите бяха принудени да преминат в контраофанзива! Украинският президент е лъжец и военнопрестъпник!!!

Типични свински оченца. И акъла му толкоз. Все плаче някой да го защити и се репчи, че може нещо, като пишлигар.

За убавеца Путя ли пишеш?

петре,петре!бързо погрозня. нещо те мъчи отвътре,все пак.

Ей, Лъжливо Оффчарче! Айде стига де! Прихванати телефони! Терористи за които 2 пъти мирното население гласува положително! Погледнете се в Огледалото!

Марионетко Порошенко има сериозен проблем с наставниците си пълно неуважение, не си дават много труд и се бавят с боклучавите си мероприятия. Неизлечимите лъжци в случая с България приготвиха за Младенов цяла видео касета за СДС с вмъкнато фалшиво повикване на танкове, а сега ще снаждат само някакви си разговори по телефони и радиостанции и то неизвестно кога. Петронетко като че ли гледа да не им остане длъжен и да не изостава. Като се отчита кои контролират медийното пространство в Украйна, непрекъснатото повтаряне че руснаци атакуват руснаци в Украйна с цел известна само в Киев, лекотата с която се отправят подобни обвинения и приемат за някак съвсем естествени от авторите си, не създава ли опасност за спекулации или бумерангов ефект, допускащи версии че други също преднамерено, планомерно, потайно или опосредствено атакуват свои сънародници с цел постигането на някакви политически, медийни, финансови, военни или други смътни преимущества.

Нещо което в нашите новини е пропуснато: в Мариупол веднага след ракетния обстрел са засечени въоръжени във военни униформи, говорещи английски без никакъв акцент. Предполага се, че това са чуждестранни наемници, които служат при украинците.

Нещо което си прочел във форума тука и повтаряш като папагал. Долу ти бе отговорено. Виж видеото поне преди да папагалстваш. Не военни, а военен С калашников С британски акцент казващ 2 думи - не ме снимай. Толкова. и още и още .... чети по долу Да имам информацията ти папагалче.

Двама военни, заснети от украинската телевизия, втория обяснява дали ще се взриви снаряда - на чист английски!!!!

Възниква трудност да определя, кои са терористи с поред тълкованието на бат Петро: Опълченците на Шипка или Учатниците в Априлското въстание? И двата вида са имперски граждани, с турски тескерета!

Опитах се да напиша едно кратко коментарче относно тази трагедия и да я сравня със събитията случващи се около сваления малайзииски самолед.И тогава както се казва още преди да се е разбил самолета възмутената "световна "общественост ,посочи за виновни опълченците и борците за свобода за извършители на престъплението.Беше организирана безпрецедентна по мащаби кампания за очерняне на възстанниците и едва ли не и Москва.След като изтече информация подкрепена с неопровержими факти за директното участие на военно- въздушните сили на Украйна някак си много бързо това събитие беше отдадено на забвение.И затова сага имам чуство за "дежавю" и нещо ми подсказва , че няма да е за последен път

Единственото което вълнува Порошенко е да увеличава капиталите си, нещо което е правил успешно при всички предишни правителства. Само като му видя мазната физиономия и ми се повръща! Интересно ми е как за 10-15 човека обябява марш на мира или траур... А загиналите над 5000 мирни жители в Донбас? Те не са ли украинци за него? И ако не са защо иска да ги освободи? Преди изборите обеща на народа , че ще спре войната а наместо това тече вече четвърта мобилизация. Като доказателство, че сепаратистите са взривили автобуса до Вълноваха показа парче от автобуса. Сега какво ще покаже? Парче от някой бомбардиран блок ли? И като говорим за фейкове и пропаганда намерете в Ютуб следния материал - Москва - это Мариуполь

Прашето само налива масло в огъня и се нада да настрои цялата световна общност , ама нъцки. И какви са тия свободни съчинения на т. нар. медии- не са нищо друго, освен пропаганда. Защото фактът, че сепаратистите са обявили щурм за Мариопол, не води непременно до заключението, че ракетите, които са убили цивилните хора, са били техни. Просто подобен извод е тотална тъпня и медиите, които го лансират, са не по-малко тъпи и необективни от него.

Е какво означава щурм бе байно?това че пияните руснаци са причинили тази трагедия,на какво се дължи?На много акъл ли?Именно прихванатите разговори са доказателсто,веществено,и ще докаже кой е организатора!А на световната общност е ясно кой е агресора в чужда държава,не бери грижа!

Този двоен агент и за сваления самолет доказваше с прихванати радиоразговори, ама ситуацията се оказа друга и много бързо се забрави.

споко, щом холандците правят разследването ще стигнат до края. прошка и изключения при тях няма. не случайно петър първи е чиракувал при тях. е, кой ще го отнесе със сигурност си наясно. не ти харесва, знам но ти все пак се надяваш да има някакъв вариант за изключение. от сега се настройвай, че такова няма да има.

трябва ли му на подземния човек SWIFT или не му трябва? май не му трябва.....!

Я па тоя!Света разбра каквото трябва да разбере!Ти си обикновен руски цървул!

Хитър еврей е Потрошенко -Вайсман ,все други му виновни ! Скоро и НАТО няма да те спаси ще висите лъжльовци на Майдана като Мусолини ! Долу Хунтата в Киев !

ЦиркажияНа цялата човешка трагедия защитаваш терористи окупирали чужда държава!800 000 души от превзетите от руските военни сераратисти градове Луганск Донецк са напуснали домовете си!За каква "хунта" говориш?3а войската която защитава територията си от агресори!Много си изветрял!

Напуснали са ги и са станали бежанци в Русия.

малоумникът който яростно лъже и твърди, че Путин от месец никой не го е виждал, ето видео: Путин: Порошенко отдал приказ уничтожать Донбасс 23.01.2015

лъжеца си ти - ЛИНК !!!!! ЛИНК!!!! да ти докажа че няма един журналист и всикчо е режисура и ТЕАТЪР!!!! 1 линк. само един. вече 20 мин го търсиш, нали? :)))

Доказа ти се, че Путин се показа. Сега просто либералски се гърчиш и измисляш нещо друго.

видях го. събрали са са на ссъбрание главорезите и той им говори. един журналист няма, един въпрос няма. режисура до шия както ти го набивам в главата от половин час. явно не правиш разлика м/у изява в медиите където отговаряш на въпроси и заучен текст как да въздеистваш на путинолизци.

Това е писмено изказване,не е на живо!Путин се е покрил някъде да релаксира ,това е обичайно ,да си събере мислите и дано измисли нещо мъдро и разумно,най накрая,но кой знае!