Украинец пое отговорност за боядисаната петолъчка в Москва

Украинец призна във "Фейсбук", че е авторът на акцията в Москва по боядисване на петолъчката и монтиране на украинско знаме на една от емблематичните сгради.

Обратно в новината

Коментари - Украинец пое отговорност за боядисаната петолъчка в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаврата с червените продължава вече и на тяхна територия. Да си спомним за хубавите интерпретации на уродливия фалос в Борисовата градина! Трябва да има повече такива културни мероприятия.. нека този срамен за българите паметник да стане модерна галерия против комунизма и имперската политика на Русия!

МОЯ ДЯДО Е УБИТ ВЪВ ФРАНЦИЯ!!! КАК ЩЕ Е АКО АЗ ВДИГНА БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ НА АИФЕЛОВАТА КУЛА

Тогава ще си герой! Сега си продажник!

Нещастнико, ако Франция беше водила война с България с цел откъсване наши земи и имаше кураж би могъл да направиш такъв подвиг... но явно един зомбиран путлерист трудно смила нещата с кокошия си мозък!

Украйнец боядиса петолъчката в Москва. Пак е добре. Виж ако беше британец, щеше да отреже главата на някой американец пред камера ей тъй за кеф.

като правят руските терористи в украйна ли?

ли парички е цункал този укропатриот от украинското посолство?

Напред Украйна! Скоро НАТО ще нападне руските п.тки и ще отмъстим за вас украински патритоти. Третият райх се въздига от пепелта по-силен от всякога. Никой и нищо не е забравено. САЩ е новата столица на райха. Скоро света ще е наш.

Шило

Как прави кукувичката?

Да, бе да. По това време Япония и СССР водят преговори за сепаративен мир в Швейцария.

Некои забележки: - Надежда Савченко НЕ Е пилот, а командир на пехотно отделение, изпълнявала е задачи на артилерийски насочвач. Викат й Пуля (куршум); - украинското знаме действително си е точно - жълто (осраха се) и синьо (до небето) - интересно, как ние реагирахме, когато свалиха българските знамена в едно село и вдигнаха турски - май не бяхме нещо хепи и настоявахме за твърди мерки... Всичко това са укропитекски глупости и пропаганден шум.

може да го накажат, като го боядисат със спрей и го пуснат по улицата! Пак ще е "арт-пърформанс"!

и татарите са уважавали символите на противниците си! Но това тук не са татари, дори не са техни потомци!

Аз си бях големичко момче по това време и си спомням че имаше съвместно международно учение на войски от Варшавският договор съвместно с армията на Чехословакия)))) вероятно това учение е било планирано предната 1967г...

Забравих да допълня, че ако е имало точно по това време някакви младежки изстъпления по улиците на Прага, както това често се случва напоследък по всички големи градове в Европа (изявите на ФЕМЕН или гей- демонстрациите завършващи с ексцесии)това си е просто чисто случайно съвпадение....

Á аз бях малко по-голямо момче и като такAв пAтувах с танка си на влакова композиция до браmcка чехия. Hикакви учения не бяха планирани лажецо, истината е, че брежнев се насра при мисAлта чехия да му се изплазне по крилото! A колкото до тебе- глупаво е да мислиш,че в този форум има само жUлтоклюнци, които можеш да омаиваш с двусмислени, некоректни и не сAвсем интелигентни коментари!

jingiby

Смърт за комунизма и СССР...

Добрата новина е, че СССР умря. Лошата - че комунизма вампиряса.

ха ха ха ... така е

Особено руският?

ЗАЩО? Обоснови се! :):):):):) Ако можеш естествено.

Колко зле трябва да си за да питаш "Защо нацизма трябва да е забранен!? Можеш ли да си обосновеш?" Та, по същия начин са въпросите ти и за комунизма!

Хааааа хаааааа хааааа

БРЦК

Глей сега хане - нарича се еднакъв аршин. И Русия и САЩ ползват правото на силата. За разлика от САЩ обаче Русия не се има за светец и не двуличничи по СНН като САЩ. А , да и никога не е бомбандирала с АТОМНИ бомби цивилни градове.

ауууу.. ужасс.. другари, трябва да го пратим с чадър и отровна сачма при режисьора на "На всеки километър". После ще пуснем Ламбо да го изиграе в сериалка по ибрик7, Сполукаа. Сполукааа.. !

Не мисля, че искаш да чуеш професионалното ми мнение относно душевното ти състояние тук пред всички.

безмозъчните нямат професионално мнение "професионално мнение", другарко гергова

Браво на украинеца, както за боядисването на звездата, така и за изключителната мъжка постъпка да се предаде! Къде такива мъже в България?! Цветан Василев се крие и досега, да не говорим за другите "велики" мишоци, поставили хиляди наши сънародници без пари. Крадците се крият, политиците ни мънкат...изобщо НЯМА ИСТИНСКИ МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ!

има но не са българи, те клатят банките и българите от креслото в сараите.. а такива като мен и на креслото, и под креслото, и под масата пред креслото... уфф.. унесох се пак хихихии

Така си е, ние сме гейропейци!

ти що дириш тука? заминавай да те опъват миризливите казаци.... гнусен безродник!

Bраво. тъпите картофи се насират :)

Какво Ви накара да си присвоите такова претенциозно име?

Голям герой! Изобщо да се оплекса с боя неохраняван паметник или друг символ е проява на нечувана смелост и гражданска доблест. Съвпадението, че определени групички действат с едни и същи послания, средства и "арт" идеи - боядисване, показва само че насоките и парите идват от едно място :)

ами ок,нека сега асен генов от протестна мрежа да си признае официално за изцапаните паметници и да си понесе наказанието.

Както е казал Хитлер да си евреин не е националност а начин на поведение изградено от извратени вярвания.

Ювиги, не храни животните, опс - руските тролове де, те точно се върнаха от линчуването на 4мата руски бейс джъмпинг тийнейджъри и сега питат дали в Америката бояджиите ги бият наравно с негрите. А да не забравя, какво стана с тия четиримата дето ги арестуваха вчера - нали 7 години им бяха малко?

Да ни осветлиш по въпроса можеш ли?

Радвам се , че вече има грамотни цигани, но следващата стъпка е да се научите да мислите

Я, украинец бил?!Баси как се изложиха нашите форумни идиоти пъстрата и злия дух.Мислех, че са те.Нали са по-украинци от украинците и по-хамериканци от американците.Що не отидате да ударите една червена боя на Пентагона или едно освежаване на Белия дом в бяло/синьо/червено в знак на добра воля между двата народа.Обамката мноо шъ съ зарадва.А и могат да се ползват за реклама на Кока кола и Аквафреш.Абе некой дилар да падне, че Сорос, чувам, не ви давал - бачкате безплатно.

С правни дебили не споря. Само подчертавам дебело, че бях задала въпрос- ЗАЩО ВСИЧКИ КОМЕНТАТОРИ СЕ НАХВЪРЛИХА ВЪРХУ 4МАТА ЗАДЪРЖАНИ, ЧЕ ДАЖЕ ГИ И ОСЪДИХА НА СМЪРТ В ПРЕДХОДНАТА СТАТИЯ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗАДЪРЖАНИТЕ ЛИЦА НЕ БЯХА ПРИЗНАТИ ЗА ВИНОВНИ ОТ РУСКИ СЪД? Отговорът може да бъде САМО един- защото 99% от коментаторите са РУСНАЦИ и се чувстват засегнати!

Експерт

Отговор - в Русия всички са виновни до доказване на противното! Точка! Апелацията е разрешена само от трудовият лагер след първата година от отбиване на наказанието. Помилването става само посмъртно!

баце Коко

Хайде опитай още един път и кажи каквото искаш да ни казваш )))) ама по бавно за да е по разбираемо )))))

Вярно ли си с толкова малко умстван багаж, че да вярваш, че украинчето го е извършило това сам.... Да го мобилизират и прщат в Донецк - чудеса шъ напраи с още двама кат него.

И още един въпрос- ЗАЩО ПУТИН ДА Е НЕВИНЕН БЕЗ ПРИСЪДА ОТ СЪД, ДОКАЗВАЩА ВИНАТА МУ, А 4МАТА ЗАДЪРЖАНИ АЛПИНИСТИ ДА СА ВИНОВНИ БЕЗ ПРИСЪДА ОТ СЪД, ДОКАЗВАЩИ ВИНАТА ИМ? Защото на простите хора, драскащи във форума, ПРОСТО ТАКА ИМ СЕ ИСКА:) И защото 99% от драскащите в този форум, сте руснаци и ВИ БОЛИ ОТ ПОСТЪПКАТА НА УКРАИНЧЕТО- ТОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО СКРИЕТЕ!:)

Аман от болни мозъци!.........

Посерко, това за боядисване на Белия дом ти би трябвало да го направиш, ама имаш ли дупе?!

Смешник, щеше да е ефективен ако се биеше на фронта, а не като мъжка кучка да се прави на интересен. Иска си 5 мин слава, е получи я, прочерох статията и продължавам със следващите новини без да съм се трогнал от новината, че платен рапон печели 5 мин слава. Ами да ходи да се предаде бе

До Шареният свят (котле) ...От името на Веселин (участник във форума) съм поел ангажимента като много уважаван утаечен юрист да ти задам няколко въпроса, можеш ли да сведеш до знанието но всички форумци , каква е юридическата обосновка на преврата в Иран, извършен през петдесетте години от ЦРУ, след като страната национализира петрола? и каква е юридическата обосновка на хвърлянето на двете атомни бомби, над японското цивилно население? Засега са само тези два пилотни въпроса , но по нататък ще има и други най вероятно първият от следващата серия ще бъде за юридическата обосновка относно нападението на Хитлер над СССР при сключен и действащ договор за ненападение))))))

От свое име ОТКАЗВАМ да отговарям на всякакви утаечни НЕВЪЛГАРСКИ елементи.По-добре посетете този семинар- НЕ Е натовски - успокойте се:) 25-27 юни 2014 Московския държавен университет по уредостроене и информатика (парти ОДКС University лига) проведе първият семинар съвместно обучение ОДКС секретариат и Университета на Лигата на ОДКС на "Информация Warfare:. Минало и настояще" Обучението се обърна към политическите, икономически и финансови, комуникационни и други аспекти на информационната война, както и ролята и използването на медиите. http://www.odkb-csto.org/presscenter/detail.php?ELEMENT_ID=3495

И кво, яд те е че руснаците са по-кадърни в твоя занаят ли. То и затова се появи във форума след като явно ония лоши руско говорящи са те направили смешна в пустия автобус на Юнион Ивкони, не са притеснявай психолозите му викат компенсаторна реакция и не е заразно-)

баце Коко

Все пак съм роден в България независимо че родителите ми не СА))))) така че от ЮРИДИЧЕСКА ГЛЕДНА ТОЧКА СЪМ СИ БЪЛГАРИН...така че не се изсулвай като пр-ня из гащи))))) просто си нямаш идея колко си неподготвена за НЕВЪЗМОЖНАТА мисията която са ти възложили да изпълняваш))))))

Запазването на териториалната цялост на Украйна може да се постигне само с помощта на федерализация. Това заяви вицеканцлерът и министър на икономиката на Германия Зигмар Габриел в интервю за вестник Welt am Sonntag ..( путинист, рубладжия и задунаец.))))))))))) Късно е чадо... мандалото лопна! Ще има нова страна Новорусия, ще се появи и Малорусия, както и Западна Украйна (без излаз на море, без промишленост и без ресурси, но за сметка на това - на издръжка на ЕС)... Според Ростислав Ищенко битката се премества и идва ред на Харков и накрая Киев и цяла Украйна. Няма сила, която да спре войната. А тя ще бъде до тоталното анихилиране на един от двата противника. И това ще стане на бойното поле...Май не само на българина, но и на германеца му идва "втория" акъл малко късно. ...Иречек добре ли си премислил окончателното си преместване в Дойчестан??????? Да не стане като в лафа ( ти бягаш от тях ама те пак при тебе идват))))))) Руснаците де))))))

Гръцката част на Кипър е в ес- следователно - И ВИЕ- КИПЪРСКИТЕ ГЪРЦИ - ще храните украинците/ ако наистина са верни твърденията ти, че си грък от Кипър/

баце Коко

Казах ти и предният път не ни мисли нас ))))) ще се оправим някак си)))) ти мисли за своята биография , че един ден като дойдат Рашъните по стар Рашънски обичай в Булгаристан какви ли отговори на трудни въпроси ще се дават ?????? не знам))))

Brawo на человека напомня че ЖЪлти убиици са ни нападнали жестоко показно избиват милиони в срия ирак украйна и ГАЗА а посдставена на власт некадърници и ... не могат да реагират адекватно...

постовете на българи-лизачи на руски задници и се уверявам,че нашите червени боклуци са най-долната измет в нашата татковина.Тяхното отечество не е България,а любимата им Россия./Но децата им са вече в САЩ и ЕС,а не в Русия,де/

3/4ти от тях НЕ СА етнически българи. Рф води информационна война в държавите- членове на ес и нато.Тъй като България е член и на двете организации, са тук с коментарите си, за да разделят българското общество на "-фили" и "-фоби". Коментарите на 99% от тях съдържат руска дезинформация от политикус.ру и руски манипулирани клипчета по тубата, а останалият 1% категорично има противоправно съзнание.

на 28 май 1987 Матиас Руст, 19-годишен любител пилот, прави няколко обиколки над Червения площад преди да кацне със своята "Чесна" точно пред носа на Кремъл. Германецът просто иска да си поговори със съветския ръководител Михаил Горбачов за световния мир. Московчаните, които стават свидетели на необичайното събитие, реагират с "Молодец!". Неканеният гостенин от Германия печели симпатиите им. Но не и тези на Горбачов. Кремъл е шокиран и реагира остро - Руст е задържан и хвърлен в затвора. Помилван е чак след година и половина. Колкото и безумна да изглежда тази история, много по-невероятни са обстоятелствата около събитията от 28 май 1987 година: на този ден в Съветския съюз празнуват Деня на граничаря. И тъкмо на професионалния празник на тези, които трябва да пазят държавната граница, един 19-годишен германски младеж прави за смях цялата съветска противовъздушна отбрана (ПВО). Той е разочарован от бавния напредък в преговорите за ядрено разоръжаване, а срещата в Рейкявик между Рейгън и Горбачов току-що се е провалила. Тогава Руст се решава на символичен жест - да каже на лидерите на двата блока, че народите от двете страни на Желязната завеса искат да живеят в мир.

Браво на човека! Днес пърформанс и знаме, а утре може и нещо друго. Вместо с конвои, може да върне "жеста" на Москва с индивидуални "доставки" на място...

Хайде още един за 911! От тъпотия ли, от жегата ли, но ..... станахте двама!

пробвайте да видим...

Major Payne

Ами чеченците пробват от доста време и то доста успешно... Не е хубаво да се създават врагове, но който сее вятър жъне буря...

Май ти е лошичко.

Е то няма кой друг - или украинец или Обама...

Няма нищо странно не е сефте ,на 28 май 1987 Матиас Руст, 19-годишен любител пилот, прави няколко обиколки над Червения площад преди да кацне със своята "Чесна" точно пред носа на Кремъл. Германецът просто искаше да си поговори със съветския ръководител Михаил Горбачов за световния мир.

браво на украинеца че поне си е признал. сега чакаме хасан генов....

Каква ли Украйна защитава този "патриот" Григорий, като се намира в Москва? Защо не е заедно с другите "патриоти", убиващи мирното население в юго-източна Украйна? Тоя хахол знае ли думата "пърформанс" или българските журналисти са му я сложили в устата?

Информация за всички незаписали се :"25-27 юни 2014 ... първият семинар съвместно обучение ОДКС секретариат и Университета на Лигата на ОДКС на "Информация Warfare:. Минало и настояще" Обучението се обърна към политическите, икономически и финансови, комуникационни и други аспекти на информационната война, както и ролята и използването на медиите." http://www.odkb-csto.org/presscenter/detail.php?ELEMENT_ID=3 495

The flagman of western propaganda spoke again. Tremble before the Titan of thought paid by some NGO sponsored by US. Do you know any other languages except russian?

Още един тъп украинец!

.... че то други няма!

Дупе да ти е яко!

Синът на Газуренко припаднал на молебен . Цитирам : В Деня на държавния флаг на Украйна 23 август синът на президента Петро Порошенко припадна по време на молебена за страната в Софийския събор в Киев

колко семейства е разплакал този потрошенко...........всичко се връща.

между другото ако янукович имаше топките и акъла да се справи с тълпа хвърляща молотов както го направи обама може би нямаше да му се налага след това да избива десетки и да бяга като пале

потрошенко ще се пробва тази зима за новия майдан,който вече му се готви...

Неравенството, само ти ли остана за гавра? Ти не си ми интересен.

що се хабите да отговаряте на платените агитатори от протестна мрежа.....???

Защото иначе е скучно.

хахахах,вярнооо....

Ясно, този хохол е вече пътник! Мир на праха му и дано господ прости тъпотиите му!

какво ли ще наравят "демократичните" американци, ако същият бояджия нацапоти статуята на свободата? Щото то в Гуантанамо е пълно с отвлечени хора, без съд и присъда, само затова че са араби или са били на погрешното място в погрешен момент и са го отнесли.

Според мен хора като този украински идиот са за лудницата, а не за затвора.

Идиот е, защото поема отговорност. Ако беше истински мъж, като бай ти Ганя, никога никой нямаше да разбере кой го е извършил.

Какъв разнобой по коментара ти, приятел! Половината искат затвор за хохола, а другата половина - лудница! А сега де?

"поставих там знамето на независима Украйна" Ти искаш Украйна да е независима от Русия, но пък руснаците в Украйна искат да бъдат независими от Украйна. Така че танто за танто :)

като искат да си ходят в Русия. Като са в Украина ще се съобразяват с украинци, като са в Камерун - с камерунците и т.н., а те винаги искат всички с тях да се съобразяват и вечно имат някакви претенции. С други думи най-голямото джудже е съветското джудже(към 2.10 метра).

Пич, обади се спешно на 911!!! Дано ти помогнат ....

Колкото Столипеново е ваша циганска земя,толкова източна и централна Украйна са на про-западните боклуци ! Та кой къде ще ходи? Да си ходятв галиция ! Ама там глад и мор,та ходят да работят в Русия !

паисий хахо гледам писал си за застреляни във фергюсън първият се е борил с полицая полицая има наранявания има свидетели приятелят на убития има досие като лъжесвидетел и вече е доказано че изстрел в гърба не е имало вторият застрелян имаше оръжие и тръгна с него към полицаите което беше засенто и показано по тв! всяка дума ти е лъжа да не псувам в ефир сега!

Сигурно и като псуваш използваш копи пеист.

и от кого копи-пейст виждал ли си някого да пише като мен :)))

Понеже активистите на протестна мрежа реагираха като ужилени,та затова пак: Вие защо не си признаете за изцапаните паметници в София? Както този украинец?

тъпи недемократични руснаци