Съветът за сигурност призова да спрат боевете в Украйна

Съветът за сигурност на ООН изрази тревога от опасната ескалация на ситуацията в Източна Украйна, предадоха ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Съветът за сигурност призова да спрат боевете в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕЙСТВИЯТА НА АРМИЯТА НА ЗАПАДНАТА ЧАСТ В У КРАЯ,СА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШВАНИ ПОД ДИКТАТА НА НЕЛЕГИТИМНО УПРАВЛЯВАЩИ ПРЕВРАТАДЖИИ!!!

Само пълното изкореняване на руският език от земите населявани от потомците на древните укри ще реши проблемът. Тероризмът прониква в Единна Неделима и Демократична Украйна чрез руският език

Руската пропаганда твърди, че украинците са братя на руснаците и всъщност са руснаци. Освен това украинците са и православни. Ако изходим от това, ще се разбере, че в Украйна се върши братоубийство на православни. не разбирам как някои тук защитават и поддържат руското братоубийство на православни?

Братоубийство нямаше да има, ако не бе Майданът, платен според Виктория Нюланд с 5 млр.дол. за да могат профашистките сили да извършат преврат в Украйна! И аз се питам как демократична Европа си затваря очите, когато се снимат фашагите от например батальон Азов с знамето на ЕС, Украйна и фашисткото знаме? Нали фашизмът бе осъден на Нюрнберг? А и да не забравяме и още една истина:- НАТО се бе приготвило да се настани в военноморските бази в Крим веднага след Майдана! Но рускоезичните в Малорусия/ така наричат Украйна :- Тургенев, Ив. Бунин, Гогол, Толстой, Чехов, вярвам, че знаеш кои са те/ не желаеха да са отново под фашистки гнет! И много изгоряха, както в Одеса живи при протестите им! Или това не го помниш и дрънкаш каквото отърва на менторите ти?

Ази като храбър бойник, не мога да разбера туй: Как може да се вземе територия, без да се влезе в тази територия. Русия взела територия, а няма проникване. Друго е като Косово, Малвинските острови. Там е друга манджа.

Украинските военни имат едно признато превъзходство, майстори са да влизат в чували и да бъдат бити като маче у дерек от миньори и трактористи....ха ха ха укропи смачкани.

Аргументите на ПТН: Пожар, война, убийства, геноцид Ако я нямаше Руско-Украинскатавойна в Украйна, ПТН щеше да създаде някаква друга война Защото без война ПТН е кръгла нула

Западът чрез раздадените 5 млрд. долара на фашистите в Украйна извърши въоръжен преврат. Забраниха руския език, Донбас и Крим се отделиха. Това е истината. Тръмп се изказа по Фокс Нюз/22.01.17 г., че ще поиска връщане на парите от Обама,Маккейн,Нуланд, Байдън. Или ще лежат в затвора за антиамериканска политика по отношение на Украйн и подпомагане на нцисти. АКО НА ПОЛША, БАЛТИЙСКИТЕ ДЖУДЖЕТА И УКРАЙНА НЕ ИМ ХАРЕСВА РУСИЯ, ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В АФРИКА. Толкова по въпроса за измислената държава с име Покрайнина.На кого? Ами на Русия разбира се, не на САЩ.Може ли държава да има подобно име ?

Слаба памет имате. Не западът, а лично Сорос даде 5 милиарда. Поне така твърдяхте в началото. Колкото до Украйна, тя е призната при разпада на СССР от Русия, при това с Крим в състава си. След това в Будапеща, призната е и сега в Минск. И докато няма нарушение на Сталинската конституция при влизането на Крим в състава УССР, то окупацията на Крим е в нарушение дори и на конституцията на РФ.

Украйна е нашия естествен съюзник Съюз с Украйна ни гарантира че ако воюваме на запад или на юг Румъния няма да ни удари в гръб и едно повторение на балканската война може да има за гърци и сърби съвсем друг резултат Хинавпто е че Украйна и сега държи Русия далеч от нас А точно Русия подтиква Сърбия и Македония към антибългарски действия

оон-то няма да осъдят военните престъпници, подкрепяни от западните режими, ами ще изкажат загриженост, с което де факто подкрепят киевската хунта - отврат

Вчера руските велики войски опитаха да сринат Авдеевка, за да убият и малкото останали там жители

безбожник - ще гориш в ада

напишете КОЙ ескалира конфликта. Ще ви помогна - не е Донбас...

Ами правителствените войски решили да понастъпят малко, да пострелят - има засегнати сгради в сев. райони на Донецк, както и убити мирни жители. Съответно опълченците почват да отвръщат и да отблъснат атаката, и съответно в Авдеевка разрушения и убити.

Ако съветът за сигурност иска да спрат боевете в Украйна - да изправи Порошенко и хунтата му на съд в Хага, да привлекат и англичаните и американците, които са в Украйна за военни престъпления и геноцид!!!

Американци в Украйна няма, но затова е пълно с руските зелени човечета, които сриват с артилерия един след друг украинските градове и села в Изт Украйна

Че те даже техни военни се снимаха на летище там. Има ги на снимки. А вчерашна или завчерашна новина тук бе, че Великобритания праща кораб в Черно море и как имали 650 военни в Украйна да обучават такива техни. И двете могат да се считат за нарушаване на минското споразумение.

Че то Шнеерсон / тук има "умни" които знаят кой е / много отдавна беше заявил открито какво смятат да правят с жителите на Донбас и то сега става сигурно е голямо "съвпадение" !!!!!

"В документа се изразява пълна подкрепа за суверенитета и териториалната цялост на Украйна"-Значи че Крим и ООН не го признават за руска територия.

Не, не го признават. Но ще си бъде руски докато не отидеш да го освободиш от руско робство.

Крим не го броят към Украйна. Отдавна в Гугъл картите е отделен Крим с пунктирана линия от Украйна.

Той си бе отделен и преди това с друг вид линия - все пак си е АР Крим, ама май не са му давали да е много автономна.

САЩ разграбва Украйна с пълен размах, Ротшилд и Сорос точат лиги Украйна продаде на безценица още 1300 завода и фабрики на САЩ в продължаващата с пълна сила престъпна приватизация

Сорос точи лиги за Масква....и скоро ще падне.

Сорос скоро ще падне !!!