Върховната Рада определи Русия като ”държава агресор”

Украинският парламент определи Русия като "държава агресор" и препоръча на президента да предложи обявяване на състояние на война.

Обратно в новината

Коментари - Върховната Рада определи Русия като ”държава агресор” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върховна КВО!!! Ама нали вчера почитахме паметта на жертвите на нацизма, а днес не се правим, че не забелязваме какво прави една фашистка хунта в сърцето на Европа.

Браво. Благодарение на САЩ Украйна зае мястото на ООН. Какви титани на мисълта!

Посеренко,този олигарх обслужващ американски интереси, народа на Украйна трябва да го увисне на въжето!

Пешо Марципана ,скоро ще си яде вратовръзката !

Коя е тая Рада Върховната? Да не е някоя от околовръстното, бре...

да се заличи, а не постовете на тука пишущите

Такива комунисти - олигарси като този Посеренко, отдавна трябваше да са до стената!

Бих допълнил, нагли и безкруполни комунистически говеда!

Тоя олигарх заслужава съд и разстрел, след като вкара собствения си народ във война, само и само да угоди на Америка...продажен мръсен комунист! Всички бивши комунисти са такива говеда!

Те тук уцели десетката! Но не са само комунистите, а и цялата новизлюпила се ЛИБЕРАЛНА ПАПЛАЧ нарекла се СВЕТОВЕН ЕЛИТ!

Тази Рада не знам каква е но ще яде хурката до края на годината!

Радата определи Сахара за тропическа страна и поиска от ООН да я включи пясъка там в списъка на световното културно наследство! С декларация се задължава президента потрошенко да обяви война на ветровете в Сахара. Друго има ли от УКР.ПАРЛАМЕНТ ДНЕС?

Тоя с грамадната глава и камуфлажа за какъв се мисли?Леле, тези украини наистана са много прости, ама много! Ще ядосат опълченците и те ще завземат Киев, колко му е, бъзливата им армия едно летище не успя да опази!!

Тези украинци не разбраха ли,че при една патаклама първо те ще бъдат изпарени в небитието ! По-тъпи са от македонците !

Не ги сравнявай с макетата, ние не сме Русия, никога не бихме ги нападнали.

Ало,така наречените украинци,каквото искате правете,но не ни въвличайте във вашите измислени войни.Не желаем да умират наши войници нито за Нюланд,нито за Обама,нито за ЕС,нито за вашите луди задници.Свинята от снимката-милиардера утре ще се изнесе на някой топъл остров и няма да го видите,който остане жив разбира се.

А Виктория Нюланд и САЩ към коя група я слагат украинците и Радата????????????????????????????

Този все на рев го кара.

порошенко на съд за холокост срещу собствения си народ

По скоро Моторола и Гази, единия от Коми другия от Грузия.

А така ... обявете война на Русия, че да се свършва с цялата история. Виждам как украинските танкове влизат в Москва :)

И двата танка ли, или само единият?...

Ако не ние тях, те нас. Този фашист Порошенко, който насажда концлагери на територията на страна и хвърля народа във война, трябва да бъде линчуван на майдана за престъпления срещу човечеството. Всеки, който подкрепя неговия режгим, е фашист.

Като гледам фашага си ти самия, осъзнаваш ли го?

но украина купува въглища и какво ли не още от русия, защото им го дават по-евтино...терористите му с терористи!

Мисля че това е значителен прогрес по пътя на уреждането на конфликта. Следващата стъпка е да обявят война и тогава за седмица две руснаците ще оправят управителите в Киев по свой вкус и всичко ще си дойде на мястото.

Свински защо се е маскирал така? Да не би да отива на война или там дето се стреля?

Такава е Русия, само да наште русофили не им е ясно ...

Руснаците са терористи и това не може да бъде променено нито от бълвочите на кремълският тролетариат, нито от ордите на бялата златка! ПРАВОТО НЕ Е НА СТРАНАТА НА ПО-СИЛНИЯТ И БИЙ, ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ НЕ Е ПРИНЦИП в отношенията между държавите!

А пък мислих, че САЩ основно се ръководят от принципите изброени при твоето слюнкоотделяне...

терористите са ВЛСТТА в Украйна,избиват мирно население

Само Украйна може да има правото да бъде "държава агресор" спрямо руснаци в източните си райони!!!

Този на снимката го очаква съд за избиване на собствения си народ!!! Нити една война не е оправдана в избиване на собствения си народ!

физиономийката това вече му е ясно. Марципанчо вече съжалява че не продължи с шоколада и се навря в политиката.

слушай Радо и ти прасе от бял шоколад от снимката, най-добре е да си приберете наемните убийци и да отивате доброволно в панделата,защото политиката ви е съшита с бели американски конци, които се оказва,че са толкова омотани в резултат на което загиват невинни хора, вразумете се най-сетне....

И едно друго мъдро решение от страна на Русия е, че си прибраха ядрените играчки от Украйна на времето.

Лицето Столтенберг е заявило категорично, че Украйна няма да получи това за което настоява-военно оборудване и оръжия. По красноречиво не може да се каже, за съжаление на Украйна!

За Столтенбърг има и по-добри описания от "лицето". Човешкото тяло е изпълнено със символика... ;)

"..."Юридическото признаване на една страна за държава агресор води последствия според резолюция на ООН от 1974 г. и според Устава на ООН".." РУСКИ МУРЗИЛКИ- ТРИ МЕСЕЦА ВИ ПИСАХ ЗА РЕЗОЛЮЦИЯ 3314 НА ООН, ТРИ МЕСЕЦА ВИЕ МЕ ПСУВАХТЕ- МЕН, БЪЛГАРКАТА- ЧЕ Я ПУБЛИКУВАМ! ДА ВИ Е ВКУСНО, ТЕРОРИСТИ- РУСНАЦИ! Да знаете от мен- като видите българка- адвокат- бягайте през 9 държави в 10 от нея и от България- може да съм аз, но вместо да "стрелям" с Резолюции на ООН, може да получите един откос от калашник!

първо фактите- засега само украинците нещо са нарушили. И за самолета се мълчи явно пак са те. Та тази резолюцийка спокойно важи за тях. ЕС беше против Израел с подобни твърдения но САЩ блокира. Но няма и нужда да се прилага те са във фалит, със загубени пазари, Китай вече също си иска парите / по неизпълнени договори - например 3 милиарда за недоставено зърно, още един за недостроени кораби/. Как мислиш какво ще стане ако пък обявят война?

Заключете я! През 9 държави в 10! Кой ще признае юридически това? ООН? Моля ви, заключете я .... немам сили вече.

адвокатите говорят с факти я посочи един поне доказан за руска агресия? Че то май няма нито спътникови снимки нито нищо. Виж за американска има.

Асенчо кат Пъстър свят пак е бил нощна. Колко много глупости е изписал. И денонощно на бъде ефектък ще е отрицателен. Асене що не отидеш да те гръмнат в Окраина, че да се освободи земята от твоето присъствие. Ще наториш и ще израстне бъйно жито.

Добре е , че твоята болест не е заразна...!!! Почети поне какво са сътворили във ВР и помисли ....Може поне малко да ти светне пред очите...

Това за българските адвокатки е вярно донякъде. Улави са малко и те, като всички българи. сега да видим тая наша дама как ще навре русия на кучето в г..за. Ще ми е интересно.

Како, тоя калашник между кълките ти ли се намира. Сигурно е безотказен като съименника си.

Москва. Анонсираният от Владимир Путин проект за газоразпределителен център в Турция може да бъде реализиран единствено при съвпадение на множество условия. Евробюрократите трябва да се смирят с прекратяването на транзита на руски газ през Украйна. Страните от Южна Европа трябва да проявят повече самостоятелност. А цената на руския газ трябва да бъде по-ниска, отколкото на газовия пазар в Европа, дори след като се вземе под внимание печалбата на турските посредници. Засега всички тези условия не се изпълняват. Освен това, ЕК демонстрира неготовност за газово сътрудничество с Русия при обсъждането на вариантите за снабдяването на страните-бивши участници в несъстоялия се проект Южен поток, пише Независимая газета. Русия и Турция планират през второто тримесечие на текущата година да подпишат междуправителствено споразумение за строителството на газопровода Турски поток, съобщи Газпром. Доставките на първите количества газ се планира да започнат през декември 2016 г. Междувременно, турците признават, че новият маршрут за транзит на руски газ към Европа ще изисква трудни преговори. Проектът Турски поток изисква съгласуване, включително политическо, каза вчера на европейска газова конференция във Виена председателят на турския съвет на инвеститорите в енергетиката Bosphorus Energy Club Мехмет Оготчу. Първоначално турската реакция на предложението на Русия беше доста спокойна да, ние подписахме протокол за намерението да осъществим проекта, но има трудности с конкуриращите проекти. Цените са важен фактор, но също и това как ще реагират Брюксел и Вашингтон, обясни Оготчу. Той посочи, че руско-турските отношения не се ограничават с газовата сделка. Това е част от пакетна сделка в областта на отбраната, строителството, други отрасли. Енергетиката е също част от нея, каза той. По думите на експерта, Турция има повече амбиции, тя иска да бъде не транзитна страна, а именно център за продажба на газ.

ха ха ха Мехмет Оготчу-"ние подписахме ПРОТОКОЛ за НАМЕРЕНИЕТО да осъществим проекта, но има трудности с конкуриращите проекти" много пропаганда изтече по българските медии. оказа се, че договор няма. има подписан ПРОТОКОЛ ЗА НАМЕРЕНИЕ :)))))

Спокойно, потока ще стане, все бързате като палета пред майка си.

май твърдеше че газопровод не може да се строи по дъното на Черно море а като по чудо вече има. И факти с договори прилагаха неговите експерти. Историята май ще се повтори само дето газа ще е и с турска надценка.

Определенията на върховната рада нямат никаква стойност за обществото.

Около Дебалцево са обкръжени около осем хиляди укропи. Предстои тяхното унищожаване.

Пуф-паф...пуф-паф

Като видя предателя Прошенко и се сещам за влечугото Плевенлиев и ми е гадничко,че такъв мошеник си го търпим,че чак билетче в трамвая не ми се дупчи,малко нещо с далавера да се интегрирам с президенто и с ромите...

Лондонския арбитражен съд е започнал да разглежда иск на Китай към Украйна за недоставено зърно на стойност 3 млрд долара. С неустойките и съдебните разходи станаха 4 млрд. Тия и войната няма да ги спаси. Китай не е ЕС да си отлага дълговете.

и какво ще направят китайците? Ще спрът да им продават китайски ментета ли?

Дира ни втълпява от 2 дена че Украйна отказала на Путин да направят примирие. В крайна сметка се оказа че са приели, НО ПРИ ГРАНИЦИ ОТ КИЕВСКОТО СПОРУЗОМЕНИЕ КОЕТО ПУТИН ПОДПИСА !!!! Толкова ли му струва подписа на Путин? ДА не го е писал в/у рубла че да не струва нищо?

киборкги миборки насрани газщи, чехъла, пуснaл съм в плaтен годишен отпуск 50 хил.мой подaниц и бла бла бла на тъпака Randall Zwinge не е спам, но обективността и всестранно опознаване на информацията е спам... майстори.

Идaт кaт киборги,бегaт кaто овци със зaдници рaзпрaни и гaщи нaсрaни !

На фронта всичко е ясно укропите ядът бой повсевместно.По интересно е в Индия и Никарагуа.

Марципанчо на тая снимка има доста умърлушен вид. Че май доста е и побелял. Пари от МВФ и САЩ няма, загуби Крим и Донбас / основните мераци на НАТО и САЩ там бяха/ . Че и киборгите се оказаха доста ръждясали и с бракувани батерии. Що не вземе направо да предаде властта на проруските опълченци при условие да не му ядат марципана безплатно?

в началото веднага се изказваха , много често неподготвени. Ама сега мълчат и комедийната Псаки нещо не я пускат - много глупости говорела. Ще да са го изоставили бедния да се справя сам в Украйна май не остана нищо ценно за "демократите" от ЕС и САЩ.