НАТО призова Русия да усмири украинските отцепници

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отново призова Русия да окаже въздействие над отцепниците в Украйна да прекратят насилието.

Обратно в новината

Коментари - НАТО призова Русия да усмири украинските отцепници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абстракцията е :е дали евреите които управляват русия продължават на своя глава или еврейската общност ги подкрепя.Второто би било много неприятно щото може да завърши с края на света.

Въпросът е кого подкрепят американските евреи, защото те са най-опасни за света!

Мисла че е ясно:Евреите в америка са част от еврейската общност.А русия е дома на тази общност от 1917г.Съветска русия е творение на тази общност и нейната бойна сила.Нейното оръжие в борабата за световно господство.В русия еврейската общност за да запази власта си и целите си е избила 56 МИЛИОНА РУСКИ ХОРА.Само чрез СМАЗВАНЕТО НА РУСКИЯ НАРОД ТЯ Е МОЖЕЛА ДА ПОСТИГНЕ ЦЕЛИТЕ СИ.А това е така и днес.В метежа от 1917г са участвали много евреи от долен иист сайд на манхатън.А през 1918г от 318 души най висше ръководство в русия само 16 души НЕ СА БИЛИ ЕВРЕИ.

Ей това не мога да го разбера: "Снощи и през нощта украински части са изстреляли по Донецк, Горловка, Ясиноватая и други селища". Но видиш ли нАТо били призовавали бунтовниците да спрат насилието.

Цивилните граждани от Авдеевка се евакуират. Авдеевка е под контрола на правителството. ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ!

Така е, всичко което не могат да изнесат или откраднат, ликвидаторите го унищожават. Нито дума критика от НАТО и съответно Берлин за поддържаното протеже Порошенко. Когато под негово командване се разрушават училища и убиват жени и деца по спирки и площади нито дума, пълна тишина подобно на четирите години в Алепо, когато терористите настъпваха и подобно на началната фаза след преврата в Киев, когато Коломойски още не беше напълно финансирал, оборудвал и въоръжил, действащите и досега неофашистки батальони, и импровизираше с изпращането на подкупени садисти с промити мозъци в инкасо автомобили. Предлагат мирни преговори само когато има отпор, та агентите им да запазят позиции, да продължава братоубийствената гражданска война, да бъдат запазени възможностите руснаците все така де се избиват един друг, с перспективата за плацдарм към самата Русия. Друго правило което изпълняват всички, включително натовеца Столтенберг, е при всеки повод да наричат 'президент', превратаджийската свиня Порошенко, но никога да я споменават като нарушаваща примирие. Не е ясно колко ли още ще го държат да изпълнява подобна гадна работа, докато му намерят подходящ заместник. Към украинския гражданин Яценюк бяха по-благосклонни. Неговата украинска вахта по ограбването и организирането на мизерия и убийства на руснаци в Украйна трая около две години и сега е добре приеман на Запад.

нато,НЯМА НИКАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ МЕСИ В ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В У КРАЯ!!!

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

Иван Вазов чрез своите произведения е 95% русофил и 5% русофоб (и правилно). Ти цитираш едно негово стихотворение, което е представител на 5-те процента, а забравяш за останалите 95% от творчеството му, или те не те интересуват?

Гражданската война в Украйна отново се разпали с пълна сила. За последните няколко дни украинската армия бомбардира над 3000 пъти Донецк със забранените от минските споразумения 152 и 122 миллиметрови тежки гаубици, ГРАД, танкове и миномети. С думите: Ние воюваме срещу руската армия украинската армия убива своето гражданско население - невинни деца, жени и мъже в 36 населени пункта - Донецк, Ясиноват, Макеевка, Горловка и други села в югоизточна Украйна.

новите господари на Украйна по бързата процедура са унищожили 1300 фабрики и заводи - както и тук.

НАТО да си изтегли инструкторите и башибозука от Украйна, щото самите украинци скоро ще започнат да ги копаят живи!

Някой май пак е ял бой.

Нали сте чували арабската приказка: "Керванът си върви, нато си квичи..."

Йенс Столтенберг цар е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат НАТО няма второ тъй могъщо на света; то е нашата подпора, то е нашта висота! НАТО-вска силаНАТО-вска воля, НАТО-вска кръв и НАТО-вски пот ще избавят от неволя

На натовските преписвачи и подсказвачи се полага една кръгла единица, а иначе те са си кръгла нула.

НАТО е срам за нас е щот сме гола пушка.Учения ще правим с амеркански рейнджърки щот са много смели в леглото .. Войника роден ще извади щика и ще отсрами свойта чест.

..,тракат Бясно поизтърканички клавиатури, генераторите +/- 'наште' Си въртят чак до високи температури, и се леят-леят найПрофански-им халтури... Интересно ! : - а Какво Ще стане когато Тръгне Българския интернет Регистрар ?! - а Какво Ще стане Когато просто ВечеНямаДаМогат 'наште' да Ни разиграват ?!

FuckTheEU

Последния път, когато Путин помоли опълченците да спрат, те спряха преди да освободят Мариупол. От тогава фашистките батальони се окопаха там и ежедневно тероризират местното население, но за това няма да прочетете на сайта на CNN. И между другото - меркелца и оланд са гаранти по минското споразумение, а порощшенко ежедневно го нарушава. Него кой ще озапти и кога?!

Ако не си разбрал Мариопол се отбранява успешно срещу руските отпускари, а Авдеевка се евакуира под непрестанните обстрели на сепаратистите със снаряди покарани от Русия!

FuckTheEU

Кого лъжеш бе? Украинците днес си признаха, че настъпват! Официално си признаха!

Слава на украинските момчета от 3-и украински фронт през ВСВ. Стигнаха до фашистки Берлин.Рано или късно ще стигнат и до фашистка Москва.

Първи, втори и трети украински фронт, Са онези фронтове, които са освободили Украйна, затова и се наричат така. Българската Армия след 9.09.1944 е включена в Трети Украински Фронт. Като не воюва при Берлин. Там воюва Първи Украински Фронт.

...и понеже Продължавам да съм Убеден че виа Форума-Ни - СЕ търсят Решения (или поне Евентуални решения) - позволете Отново да Съм Тотално Откровен, Домакини/Дир.бг : - Излишната Толерантност/Деликатност - НЕ помага при Обсъждане ЗА Трудни Решения. ----- Да ! - по темата Украйна (и Глобална Сигурност) Си стоя Твърдо на Предложението ЗА Глобална среща (или серии от) у Нас. - разбира се След старта на Адекватно и Ефективно Управление.

Солтенбург просто праи вятър. Също като онзи трол по-долу - Дървонякойси...

Путин е голям политик.

...и то ТочноТолкова че Всички ще го нашокат и то Без да стават.

Руснаците трябва да си приберат отпускарите и дегизираните сепаратисти в кочината. Нямат работа в чужди земи.

Какви опълченци ви гонят? Не гледате ли ОРТ1. Дори там думичките, като "новорусия", "опълченци","бандеровци", "антифашисти", "референдум"... поизчезнаха. Сега РФ строи стена, отделяща я от Донбас. "Миньорите" дето ги докара от Кавказ са без заплати от много време, но са с калашници и пътя им е само един, на изток...

ОХРАНАТА НА УКРАИНСКАТА ГРАНИЦА НА УКРАИНЦИТЕ ИЛИ НА ОССЕ? ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА СНАБДЯВАТ СЕПАРАТИСТИТЕ С ОРЪЖИЕ!

Германия. ...и Германските ВС. Франция. ...и таковането на Маринката. Англия. ...Причината-за-Брексит и Незабавната визита на Мей отвъдАтлантика. Турция. ...и Признаването че НЕ бе Гюлен. ЧетноморскатаЗона. ... и Систематичните ДискретниНадебелявания. Америка - Дискретностите И от Овалния И от Отава. ....пък 'наште'Тук - ВсеСъщия вятър ги вее на ТроянскаКобила !

...и плачат, плачат 'наште' задунайШити - зер 'легендите'-им СА Все нанабързичко съшити...

Пинокио, жалко, ама никой вече не ти обръща внимание.

Върти ! Върти педалите, Ч.Ебурашкин ! - Само до седем пиусъ л'шъ съ самозадоволитесь ?!

Укро-фашистите атакуват позициите на опълченците ,НАТО обвинява Русия !?? НАТО се предвижва към границите на Русия и струпва армия и танкове по границите и ... пак Русия виновна !?? То бива наглост и цинизъм ,ама чак толкова..

германските тръгнаха, ама дали ще се върнат. Екипажите може и да поработят на моста до Крим.

не го ли построихте вече?

Това не са "сепаратисти"а ТЕРОРИСТИ!!!!!Нужно е немедлено терминиране.

Що пишеш от ника ми бе , мозък ли нямаш, че свой да си измислиш?ха..ха

А на теб подобно лечение! Да не различаваш черно от бяло е сериозен проблем.

Ми ади, де! Ама комай секи път като опитат, терминираните са усраинците. Засега - 2 дни, 300 пречукани. А нека продължават с опитите...

Голяма грешка направи Путин миналата година, като уйдиса на акъла на Оланд и Меркел и сътвориха тая глупост с Минските споразумения. Ако това не се беше случило, войната отдавна да беше свършила и усрайна да се беше свила до Киевска област, в която щяха да живеят само фашизирани полу- до пълни дебили, които вече щяха да измират от глад, защото са тотално неспособни на нищо позитивно. На това му викат паешка работа - когато от много пазене накрая нещата стават още по-лоши. Като ги бяха зачесали след Дебалцево, хич не трябваше да спират - Харков, Одеса и Днепропетровск бяха на ръба да се вдигнат - имаха си военизирани отряди, които да се присъединят към армията на Новорусия. Вместо това се превърнаха в партизански отряди. Путин трябваше да се е научил в ечня, където пияндурникът Елцин сто пъти спира войната на ръба на победата и я продължи почти 10 години, а Путин я приключи за няколко месеца. Трябваше да направи същото и в усрайна, още повече, че там щеше да бъде далеч по-лесно - има огромна разлика между чеченските главорези и усраинските пдрси.

Много грешки направи Путя и ХАГА го чака!

Нищо чудно и да го дочака, както Париж дочака Александър, че се наложи жабарите да си обогатяват езика с руски думи.

Първо Клинтън, Буш, и Обама ще минат през Хага.

До кога с тая наглост от страна на НАТО? Бандеровците нарушиха примирието, направиха опит за настъпление, което пак се провали. Дадоха жертви, дори от злоба са обстреляли с артилерия собствени части и има данни за 20 убити и 30 ранени. Това е било заградителен огън за да не отстъпват силоваците, като от времената на НКВД. И сега нато и Геймания призовават Русия да мъмри опълченците, че се защитават и да ги кара да отстъпват. Тоест - като не могат бандеровците да печелят, да се забрани на опълченците да оказват съпротива. Имало хуманитарна криза, ама пропускаме да споменем, че петропорошовците са я създали. Това е далеч от лъжливото овчарче, на такава нагла пропаганда, дори Гьобелс би завидял. Да се благодарят, че опълченците не са решили наистина да минат в настъпление, а само се защитават от постоянните фашистки провокации. Че ще влязат в Киев за 2 дни и без руски войски.

Столтенберг както винаги е максимално циничен.Обстрелите на мирни жители и хуманитарната криза се предизвикват именно от украинските формирования. Даже не военни. Там действуват фашистите от "Десен сектор". Тоест:Крадеца вика,дръжте крадеца. Хората си защитават домовете от фашисти! Столтенберг какво иска? Защо не се обърне и към другата страна? Ами,щото те са от нашите и следователно са "добрите"! А тия които си защитават домовете са "лоши"! Е,де!

...и за агарод на задунайки шурнаъ Пак на 'наште' Обичайните-им оливайки...

Както каза един пич: Не е доказано че в Донбас има руска армия. Обаче в Крим е сигурно, че има. Защо Киев не напада тази окупирана от руснаците своя територия? Щото има руски части там! Явно в Донбас няма, затова са смели и нападат!

И какво е толкова за радване ? Ако народа на Крим иска да е под руско управление, защо има там армия ? Кой и кого пази - хахахахха Май си е жива окупация на територия принадлежаща на чужда държава - в случая Украйна. Опят двойка !

има войска в България, или и тя ни е окупирала. Тъпак!

Защо не отидеш в Крим и попиташ хората защо търпят и живеят под " руска окупация"?...Отговорът е прост-те с в своята държава!

Другарю Александър Александров, Колко подкуп предложи на министър Ненчев, за да ремонтира двигателите в МИГ и защото не клъвна, затова ли го подгони цацаратурата?

Мекеевка, на територията на ДНР - ранен един цивилен, загинала една жена до хамбара си. Мирни жертви на калибър 122. После обстреляли линейката... пак с калибър 122. Това се укрите. Сутринта украински транспортен самолет е правил "кръгчета" над руска нефтена сонда в Черно море. Явно провокация. После по техните новини съобщават, че бил прострелян със стрелково оръжие (патрон). Кво търси там? Дипломата на Потрошенко ли?

Ама ти не си бивш космонавт, а настоящий провокатор. Платформата се намира в украинска икономическа зона. Поне това вдяваш ли го ?

Нали на тебе ти е вденат, какво се безпокоиш за него.ха..ха

Нефтената платформа е украинска и е задигната от руснаците, както и плаващия катун Кузнецов!

Задигната е фустата на майкати.ха..ха

Нито Русия, нито бойците от ДНР, ЛНР смеят да навлезнат в останалата част на Украина. Страх ги е, страх ги е да не стане като в Халеб, да пленят стотици натовски офицери-съветници. После кво ше ги правят?

Бих предположил че Държат Хората за Жив щит. ...иначе Отдавна да СА ги смряскали

ти вярно не си наред с главата, но гледам, оправил си малко правописа.

НАТО не вижда ли,че Порошенко разиграва номера-официално се твърди от украинската страна,че "пълзят" към Донецк... Докато не "свалят" чадъра от "новите си любимци-олигарси и подлизурковци" като Порошенко,Турчинов(Яйцето слава Богу си вдигна шапката,а другия "голям демократ" -Саакашивли,се притаи!!),тази мръсна сган от Бандеровци и "десни сектори" няма да се кротне....За какъв Донбас говорят,като подлагат на геноцид хората там?За Одеса забравихте ли г-н Столтенберг/Меркел/Оланд?

Невярно. - в Украйна където Няма попълзновения на ДнешенКремъл - Всичко Е типтоп.

...И В ИЗОБИЛИЕ ИМА ШО КО ЛАД.

...и Ще бъде Срамно ако Се окаже че Тук - Ни бунят отвъдЧерноморци/ки...

я уточни кои са отвъд черноморците, сигурно "верните" приятели на СААкашвили от Грузия.

Кво да уточни, бе!? Тоя хабер си няма на кой свят се намира...

...в Форумната-Ни околияааа в тема Пак познатаааа шурнала на 'нашта' обезяна 'умнотатаааа'...

Видя ли? Къде го търсиш ти него сред рациума?! Човекот лети из мноооого високи селения...

А бе, тоя Столтенбърг да не е прекалил с нашенската лютеница. Да призовава Русия да влияе на опълченците за спиране на огъня, че те опълченците се бранят не те атакуват а укрофашистите.

Е тъй де, да им повлияе да спрат да се отбраняват, демек. Направо да поканят Парашенка в Донецк на бял шоколадов танк да влезе.

Донецк е Украйна. Ватенките к.ра ми ли търсят там. За техните поддръжници вече има списъци за елиминиране, не попадай там.

Дали е Украйна или не питай си к.у.р.а. че е по умен.

Вижте колко е просто, та чак е срамота да не се сети човек. Либералният ред или Соростта се плаши да не би Тръмп да отпусне санкциите срещу Русия. Нареждат на Порошенко мащабна атака. Той не мисли много и атакува. Опълчението отдавна не са дрипави миньори, а редовна армия, обучена, въоръжена и стикована "как положено". Командвана от руски офицери, професионално изпипано. Руското разузнаване очаква това. В резултат украинските батареи са фиксирани, зададени са координати и още на първия щурм загиват 78 украинци. Още толкова ранени. Т.е. сега всички Либерални ще ревнат РУСИЯ Е АГРЕСИВНА. И ето ти Тръмп с вързани ръце. Русия е агресивна наистина, но така трябва, за да се досеща Украина че по военен път няма да постигне нищо (против Русия). Жалко за жертвите. Млади хора загиват за нищо. Планини от гилзи и празни сандъци от снаряди.

Бих бил изключително благодарен, ако споделите с уважаемата аудитория, КОЙ е наредил това на Порошенко?

Питай Роско!

Изтината е,че руските фашисти отново стрелят по цивилни-не са отцепниците а редовни руски войски. Фашизираното джудже е заповядал "да се изчисти България от прозападният и елит" каза го Решетников.

Фильо, то ..фобите са няколко файтона тука, бе! Ще си ги държим за "семе"!

Ако бяха редовни руски войски, сега щяха да превземат параламетна в Киев и всички истински укрофашисти го знаят много добре.

отдавна да са свършили тая работа

иЗЗЗЗЗЗтината е , че си иЗЗЗЗтински тъпанар.ха..ха

Дайте му хляб на космонавта, за да не излага България !

Кой от двамата се е изцепил така грозно - Иванов, или Александров?

Виж му профила на Паисий !

панта реи. които не може да си застити това което има исторята е показала какво става. така че нисто ново под сланцето, сте минат години и това всичко сте се забрави.

Нещо по-ново от укри фашисти преврат не можете ли да измислите? Ставате досадни, честно казано. Цял свят знае, че Русия се меси в Украйна, праща оръжие, боеприпаси, доброволци и отпускари барабар с танковете, а вие ни пробутвате същите фъшкии, които руската пропаганда пробутва на пиещите Боярышник сибирски макаци. Трябва да сте неистово тъпи за да си мислите, че някой непредубеден българин ви вярва.

като си преброиш сега минусите, ще видиш кой, колко и на кого вярва!

Българския космонавт не признава Украйна ? До колко е български ?

Пиещи Боярышник сибирски макаци какво друго може да се очаква? Доводи няма, само лозунги, мантри, псувни, обиди, закани и минуси. Много кофти матриял сте това руснаците, ама много.

Наистина, излезте от виртуалният свят, в който живеете. Изключете телевизора, мамят Ви, промиват Ви мозъците...

за това - Германското правителство призовава "двете страни да спазват примирието и да се откажат от провокации". Защо резолюции/полюции и др, са САМО срещу Русия?

кой е агресора ?

Цял свят знае зя Русия, ама всички ВИДЯХА доставките на прехвалено военно оборудване не за опълченците, а за БАНДИТИТЕ/Бандеровците.106

А докато натото търси под вола теле приватизацията (разбирай грабежа) от западни компании върви в Украина със пълна сила. Както у нас по времето на Костов когато не смогваха да принтират приватизационните договори, камо ли да ги прочетат.

замисли човек, нещата си вървят по план. Десетки резолюции на ООНАТО за Сирия-Халеб, руснаците влязоха и разрешават въпроса. Явно ООНАТО е безпомощно, и не може да се справи с говедата в Киив, и започва отново с резолюции срещу Русия. Русия и там ще оправя положението, но полека, без много шум този път. За подкрепящите Украина. Вижте какво става в Полша, вълната срещу Украина и бандеровците е огромна, палят се портрети, знамена и т.н., искат си Лвов. Там много добре знаят какво представляват бандеровците.

Звъни телефона: Путин: Доналд, трябва да обсъдим Украйна? Тръмп: Коя Украйна, Владимир? Путин: Благодаря, Доналд! Затваря телефона!

Сегашните обстрели на Путин в Украйна са, защото Тръмп не е покрил големите очаквания на Путин от тего!

Паисий

Сегашните обстрели на укрите към Донбас са, защото хората на Обама и Килъри (Байсдън и т.т.) насъскаха Порошенка за да направят проблеми на Тръмп да подобри отношенията с Путин.

Задник, не си ли "вдигна гащите" вече? Вече и аз съм тук!...неприлично предизвикателство...

Нещо не се получава. СССР/Русия са признали Украйна за суверенна държава. Утре по същата логика ще продадеш и България на Турция. Жалко !

Добър виц, ама дали Тръмп знае къде се намира Русия и кой е този Путин?

Паисий

хахаха....... той е ходил в Москва. Явно не знае! Ти май за хотела не си чувал нищо! Явно си много информиран

Тоя Солтенберг май някой го заставя да се прави на много прост..

Той не е прост, но е изключителен нагъл нахалник и затова го назначиха на този пост. Норвежският посланник в Брюксел го махнаха за да назначат жена му на Столтенберг като посланик- без да има такова образувание. Е те това е западният модел на борба с корупцията и шуробаджанащината.

Русия да усмири отцепниците... === Жертвите са от тяхното мирно население... Шизофрения и нищо повече - и столтенберг и информиращия

10 000 са жертвите и всички те са от украинска страна. КАКВО ПРАВЯТ РУСКИТЕ ВОЙСКИ В УКРАЙНА?

Ако имаше руски войски в Украйна, Порошенко и режимът му отдавна щяха да бъдат отстранени! Между другото, какво правят американски и натовски войски в Украйна?! Нали уж Украйна е суверенна страна, и не е част от НАТО?!

Каквото си искат,така и трябва да бъде.Други въпроси?

Топла, кафева храница за НПО фроститутките. Налетяха като мухи на прясно лйано!

"Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отново призова Русия да окаже въздействие над отцепниците в Украйна да прекратят насилието. " Интересно, синът на една от жертвите, се заканва да коли фашисти като прасета!!!!!!!!!! Аз ли не разбирам новината или този човек в мъката си е объркал убийците?????? ВИНОВНИЦИТЕ СА ХУНТАТА И УКРАЙНА!!!! ......а този натовец, подканва Русия????...циркаджия!

СТАЛИН И ХИТЛЕР СА БИЛИ 2 ГОДИНИ СЪЮЗНИЦИ (1939-1941). Русанците са вдигали наздравици за победите на германската армия на запад.

А защо нато не си усмири украйнските майданци??Да не би от Донбас да са гърмели жилища в украинските селища??? нато хем си плаща на майданците да разбунват района хем прехвърля собствените си злини на други.. Да си отбраняваш дома вече май е престъпление за натовските дебили

Ясно ти е че твоите хора в Донецк са обстрелвали правителствените сили от жилищните квартали!

И от какъв зор са ги обстрелвали ако са си стоели мирно на тяхна територия???Нещо логиката ви много куца също като на украинските майданци ...

Ми то и в Чечня чеченците отбраняваха собствените си жилища, което не попречи на Русия да изтреби над 300 000 чеченци!

Не чеченците, а ислямски терористи, без които в момента в Чечения си живеят много добре и нищо не им пречи нито Русия, нито Путин.

Ти верно ли не разбираш разликата? Една независимост на мюсулманска държава означава тотален геноцид, прогонване или поробване на неправоверните там. После се размножават и идват у вас за следващо ниво. Може да погледнеш историята.

Питах и Пак питам, Колеги ! : - лято 39та ?

И какво по-точно те интересува?

Как Се осъвременява мнението-Ни. ...а Защо питате ?

Да ми напомните кога Столтенберг призова САЩ да окажат натиск на терористите в Сирия да прекратят насилието над мирното население? Нещо само с едното око гледа, а това не е добре.

Палмира.....

Май защото техните платени ''опозиционери'' бяха в клопка та за това да не си загубят инвестициите в терориси

Български космонавт защитник на руските интереси в Украйна, А аз си мислех, че трябва да са аполитични. Парите правят чудеса !

Завишените цени за ремонта на МИГ29 са негова работа!

Emergency Situation in Avdiivka, Ukraine Statement to a Special PC: the situation is dire in Avdiivka, where a combined Russian-separatist assault has resulted in large numbers of casualties and a humanitarian emergency that affects 17,000 people.