САЩ са обучили 2000 украински пътни полицаи

2000 украински пътни полицаи, сред които 20% са жени, са били обучени от САЩ като част от процеса на цялостно реформиране на полицията в страната.

Обратно в новината

Коментари - САЩ са обучили 2000 украински пътни полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

катечници, миномети, гранатомети, с противотанкови ракети, оръдия и танкове, а изпитра се е състоял в Донбас. Който не е издържал изпита е умрял..

Това е наистина нещо ново!Обикновено обучават терористи и убийци.

САЩ са обучили 2000 украински пътни полицаи, как при новото ОСВОБОЖДЕНИЕ НА Украйнината от фашизма, да не забавят настъплението на войските на Русия

2000 абсолютно неадекватни човека. На сайта 44.ua вече има статия как 2-ма от тези майстори не са могли да оформят ПТП, а по други сайтове има доста откровенни, и това е най-слабата дума, снимки на каките-полицайки. Ще падне голям смех следващите години.

При преминаване през Грузия за Азербайджан с автомобил, новите полицаи искат директно в долари , а не в евро.При чужденец, не падат под 200 долара и добре печелят.Не правят компромиси и всеки си плаща- там е долината на дългите гащи и често магистралата свършва в някой двор на кравеферма.

украински пътни полицай обучени от американци????? голям майтап ......може би да могат да спират танковете по пътищата .......за друго не се сещам......

Сега ,след като са обучени от САЩ, вече няма да си просят "взятки"-те ...направо ще стрелят ,а после си взимат колкото и каквото си поискат... Тубата е пълна с техни изпълнения ....лично аз преди години съм го изпитал....

съм, че не са изпяли първо американския химн с ръка на сърцето. У нас има много хора , които биха го направили. Американският посланник има още да поработи.

Гледах видеа и снимки от вчерашните събития - все едно гледаш римейк на "Полицейска академия". Може би щото и униформите им бяха същите.

...и защо американски дебелогази полицаи ще обуцяват украински такива..нима украинците незнаят как даконтролират и прилагат писаните от самите тях закони..или пак си нямат украински милиционерски уцилища..полицеиски де..ма то такава е целта..да нямаш собствен мозак,че американци да те учат и управляват...гнусно и ялко е...сащо като при нас..

Вероятно са ги накарали да искат заем за преквалификация на полицията, а парите да си ги получат отново обратно срещу една командировка на полицаите.

Как се превежда думата "Міліція"? И да. Имат нужда от реформи. На 1000 души в САЩ се пада 1 полицай. В Русия 5, в България 8 :), в Украйна 10.

То защото в украйна има едни пътищааааа.......

БОКАТА ги е правил, нема начин!!! УКРБОКАПЪТСТРОЙ};-)))

На тия нацита от кИев "армията" им Никакна, какво остава за бившите им Мiлiцiонери, на бързо станали пОлицаи. Че спомнете си миналата година през април - тези същите, "обучените", още Мiлiцiя, като се Надигна Донбас, първи си сдадоха оръжието и опразниха управленията. То и при нас беше същото Театро с "обученито" - докато разберат номерата на стрийтовете и си купят по едно "Найки" с командировачните и ни ги върнаха "ама съвсем, съвсем обучени полисмени".

хунтата е октопод и се впива в държавата

Основно упражнение от обучението по щатски образец - като види негър(руснак) полицаят вади оръжието и стреля без да мисли! Така се гради"демокрация"!!! )))

После в учебниците по история ще пише ли, че Западът е помагал да се изгради нацистка държава в Европа (както през 30-те години на ХХ век в Германия)???? Или пак Русия ще им е виновна?

Там където Божият закон и план за хорат не е познат цари хаос, несправедливост и страдание. Там хората няма реална алетрнатива и се въртят в безкраен омагьосан кръг. Нашата православна църква спи дълбок зимен сън. Докато човек не излезе от зоната си на комфорт няма развитие в положителна посока.

Никак не е зле! Защо само не обучат и нашите!? И силно се надявам, преносът на информация и методологиям да е бил само в едната посока, че...

Като гледам колко обмяна на опит и колко инструкции има към нашите служби и като ги знаем всички на какво смешно ниво са как да не съм песимист и за тези в Украйна.

Ето ви американско лицемерие! На украинците - пътни полицаи, но на тях им трябват танкове. На българите им трябват цивилизовани пътни полицаи, но получават танкове.

Киевски престъпници убийци на 6500 свои сънародници

че защо сънародници ? те убиват руснаци !

Е те сега украинците цъфнаа и вързаа.С един удар само им се свършиха всичките проблеми.

и наща милиция се реформира,сега ще назначават за милиционери и циган,познайте кои ще са потърпевшите от циганските милиционерски екипи,точно така,пак българите но вече ще крадат законно.

Да-а, трудно се коментира непозната тема. Зная, че в Щатите са пращани турски полицаи на стаж и обучение. Това е нещо много полезно, защото пиеш вода от извора. Същото нещо имаше и в Москва по времето на Елцин. Американски рейнджъри в Москва? Беше шокиращо. Американците са прекрасни хора, но ние, имате ли си на представа от какви хора се управляваме? Те могат да ни продадат кожата за 5 стотинки. Не американците са ни виновни, че не ни помагат, а ние самите не знаем да си искаме. Много е печално.

Много трол лае тука бе..

Жалко, че и нашите момчета не са сред тези които се обучават Защото тук положението е същото . Мазни, раздърпани се гушат в патрулките и гледат как да гушат пари.

САЩ обучавали полицаи на Украйна. Но в САЩ първо стрелят, а след това питат "какво става". И украинците ли са обучени така?

Коментар

Досега украинците бях рушветчии, а след това американско обучение ще станат още по-големи рушветчии.Какъвто даскалът, такъв и ученика ! ХА ХА

Абе щерев, за теб има запазено място в Сибир и много дърва за цепене и рязане.Бъди спокоен.Ще отидеш предатебче, ще отидеш на 100%

На 9 май в град Мариупол се празнува ,от Киев се получава заповед за разправа с участниците в митинга,но местните полицаи отказват.Затворени в полицейското управление ръководните кадри са разстреляни,а останалите са изгорени.Питането ми е в какво са обучени т.н.пътни полицаи?

Пак нещо пропуснах, Кога станаха полицаи? Преди им викаха милиционери. Че имат "реформи" имат ама за смяна на името не съм чул. Що се отнася до курупцията, да бяхте казали колко е заплатата на един пътен полицай в България и в Украйна, че да направим малко сравнение.

мда

Ми чети! То не става само с крадене - пак пишете с чужд ник. Да сбърка може всеки, да упорства може само глупакът...

Ти, колко плати за ника?Патентовал ли си го? Че да искаш авторски права. Освен това отварям улраински новинарски сайт и чета " Міліція встановила особу чоловіка, який вчинив стрілянину біля бару в Іллічівську" Не пише полиция.

Дано украинските полицай се справят с руската престъпност и командироват руските престъпници в Сибир.

Най много тебе да те изпратят в Сибир в чувал да работиш по Колима и Индигирка

Аве ЩЕРЬО ГОРИВНИЯ ти Пак ли тъпняриш тук.!.};-))) РУСНАЦИТЕ не се навират в умирисаната хохломангия , ела да видиш как хохлузерите се влечат като повляци в Русия, щот в демократична Посрайна е глааад и МИЗЕРИЯ.!.за..ха Моеш да идеш в хохляндия да АРБАЙТЕН там всичко е наред и зарплата голяма ЩЕ ти плащат ха..ха ама в гривни ха.ха Паляконойдният ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ ЩЕ дири ЕВТИНИ ГОРИВА в ХОХЛЯНДИЯ.!.ха..ха

....

я кaжи !?

ти винаги ли коментираш, без да си разбрал за какво става дума? Защото в статията се говори за пътни полицаи, а не за полицаи въобще. Или ти и у нас не правиш разлика между полицай и катаджия? Или пък по принцип, за теб няма значение, щом трябва да повръщаш гадости срещу Русия и руснаците? Жалък си, троле ! Много си жалък!

Мануел

Най добре е да направиш да се гръмнеш. Хем ще престанеш да мърсиш света.

Мен ме учуди това, че украинските полицаи ще пращат руските престъпници в Сибир. Много странно наистина.

Ха,ха!Кой им строи обектите доколкото са останали в РСФСР?Биля и вашето семейство преди да се изсели от Коми АССР украинци отЗападна Украйна са им(ви)построили, ,квартирата".....приеми всички най-обидни епитети от наше Българско име! ХъА,ХъА,ХъА (((-:

Бегеец, сабал хаир. Като четеш това "сабал хаир" и веднага разбираш, колко лесен бил арабският език. Много си напорист с писането. Да не би с това, да храниш малки деца. Защото друго не може да те оправдае, при писането на толкова глупости. Полицията в Украйна, Русия и България, никога няма да се оправят. Няма как, всички останали около тях, да крадат, а те да са честни. Най малкото ще ги зарежат жените, защото те не търпят глупави мъже. А от американските трафик полицаи, наистина има какво да се научи. И най малкото е, че за десетина години в САЩ, аз поне не съм чул да подкупен полицай. Отделен въпрос е голямата им култура. Приятен ден.

Гарантирам ,че ако САЩ обучи 2000 български полицаи и се въведе щатската правна материя в транспорта , проблема с корупцията в транспорта и в България ще бъде решен.

Проблемът на Путен не е че полицията в Украйна щдейства като полиция, а не като оръдие на властта, а че Украйна създава правова държава, все по-далеч от путенската Империя

Сус бе помияр!

А твоя проблем е, че вече си изчерпан като парцал. То и по рано не ставаше ти за нищо , но сега съвсем изтрещя и ми намирисва, че скоро ще те изгонят американците

Мисля, че нечистата ти съвест съвсем те пристрасти към алкохола и резултатите са на лице

че с какво мислиш ?

Правова държава и Путин не се харесват! Този Путан Руски е мафиот и него само контрабандата го интересува както и правосъдие само за олигарси а не за народа! Я виж какви униформи са им дали в сравнение със Съветските на Българската полиция!

Иди до Украйна и виж правовата им държава. Говорят едно, но реалността е друга. разбери " вълкът козината си мени, но нравите не!!!" Украинците на гърба си изпитват управлението на мафията от олигарси.

каква реформа-това са от новата хунта,подковани в САЩ да мразят Русия....

Затова ли руснаците избиват украинците!!!!

Мануел

Боже прибери си верисийте и глупаците като преждепишещия

Ако статията вярно е цитирала думите на Порошенко означава, че с това изказване неволно е споменал истината" проруски" а не руски военни.

Като срещнат сепаратисти ги питат- а сега какво правиме?

Полицията в Украйна се деформира.

Дали са им реквизитите останали от "Полицейска академия" :)

Обучили са ги с базуки?

С ръка на сърцето новите полицаи - кво умиление също като в Кравария

А България, най-вярното куче на САЩ, кога ще изпрати няколко хиляди милиционери-шкембелии на обучение? Ама най-верните кучета най-гладни стоят май, май... И между другото, Порошенко не беше ли олигарх, който разбира това-онова от корупция? Олигарх, ама верен олигарх на новите господари! Останалото е без значение.

КАТ-АВДЖИЯ, Елате у България, опит да обмЕним ;-) Що се хАбите по америка, там само негъри, по цел ден понички ядат, като пийнат 1-2 бири и самолета не вдигат. Не, че тука де, ама да защитим България.

Че видиме скоро, кой първи че си си съсипе държава Порошенко или Ципрас.

Рушвети?

"Новите 2000 полицаи са били подбрани измежду 33 000 кандидати и са били обучени от американски полицаи." Елитнiе Украинскiе шлюшки. Негры помогли )))

Знаят ли да работят с дрегера? Иначе украинките, пък и рускините си го могат и са готини. Добре дошли на Черно Море девочки;-) Добро пожаловать в Болгарии, ждем вас.

Винаги е особено чуство да опънеш полицайка. Много е секси и особено усещане, имаш чуството че опъваш властта.

По полицайката Анна Витанова, много е секси.

Всичките - Стегнати, Подготвени и Оборудвани.

И с фашистки униформи...

Вдигнати-Високо чела-на-фуражките - Днес има в Само-Една държава.

му се казва да хванеш бика за "долния рог"! На Украйна наистина най-големият проблем трябва да са й пътните нарушения и корупцията!За други по-важни проблеми не се сещам...

Ще е интересно да видим разликата между Украйна и Крим след 5 години. Тогава тролчетата да съскат..

Нещата че са некъде около 1 към 5, това е консервативна прогноза не, че Крим чак че цъфне, ама украинците още че гладуват.